حجت‌الاسلام «عبدالعلی گواهی» گفت: در دوران دفاع مقدس از تمام اقشار اعم از دانش‌آموز، دانشجو، کارگر، روحانی و... حضور داشتند. روحانیون در دوران دفاع مقدس تنها برای اقامه نماز یا انجام اعمال مختلف به جبهه‌ها نمی‌رفتند؛ بلکه اسلحه به دست می‌گرفتند و همراه با رزمندگان می‌جنگیدند. روحانیت در دوران دفاع مقدس 4 هزار و 500 شهید، 7 هزار جانباز و 350 آزاده را تقدیم انقلاب کرد و در ادامه راه آنها، 35 شهید روحانی در دفاع از حرم اهل بیت(ع) تقدیم اسلام کرده است.

در مراسم تجلیل از یک الگوی معنوی و عملی پاسداری مطرح شد

 حسن ابراهیمی/ حاج‌علی فضلی نامی است که در پی آن یک دنیا حرف برای گفتن وجود دارد؛ فرمانده‌ای از خیل یاران امامان انقلاب که خود را مأمور به عمل به تکلیف می‌داند و هر کجا که او را بفرستند چون یک سرباز هرچند در مقام فرمانده محکم با اقتدار فعالیت می‌کند، احترام زیردست را بسیار دارد، چه سرهنگ باشد چه سرباز. خیلی بی‌ریا هرکجا که فرماندهان قدیم و جدید خود را می‌بیند به زیبایی احترام نظامی می‌گذارد و در وجودش تکبر معنا ندارد. فروردین ماه امسال با پایان مأموریت وی در سازمان بسیج پس از 10 سال در واقع فرماندهی وی بر قرارگاه راهیان نور سپاه نیز پایان یافت. وی که از اولین بنیانگذاران اعزام خانواده شهدا به مناطق عملیاتی در دوران تصدی فرماندهی لشکر 10 سیدالشهداء(ع) است، در طی این 10 سال توانست راهیان نور را در کشور تثبیت کرده و به یک همت ملی تبدیل کند. بر همین اساس در مراسمی از تلاش‌ها و مجاهدت‌های این پاسدار اسلام در حوزه راهیان نور تجلیل شد. در این مراسم دو فرمانده سابق سپاه سخنرانی کردند که در ادامه بخش‌هایی از سخنرانی سرلشکر رضایی و سرلشکر صفوی درباره شخصیت سردار علی فضلی می‌آید. 

سردار فضلی مظهر عشق
 و فداکاری است
فرمانده کل سپاه در دوران دفاع مقدس در این مراسم گفت: «امروز اینجا جمع شده‌ایم تا از یکی از سرداران بی‌ادعا و چهره‌های ماندگار دفاع مقدس تجلیل کنیم.»
وی افزود: «بعضی چهره‌ها نماد تاریخ هستند و وقتی به سیمای آنها نگاه می‌کنیم کل تاریخ را می‌توانیم در چهره آنها ببینیم؛ سردار علی فضلی یکی از این چهره‌هاست که می‌توان در سیمای او بی‌ادعایی، اخلاص و پاکی بسیجیان و رزمندگان و دستاوردهای دفاع مقدس را دید.»
سرلشکر رضایی تصریح کرد: «سردار فضلی زمانی‌ که وارد دفاع مقدس شد، جوانی 19 ساله بود؛ ولی با این حال در صحنه‌های سخت جنگ تا آخر جنگ در خط مقدم نقش مؤثر داشت و در همه عملیات‌ها همواره داوطلب اول حضور بود و هیچ‌گاه از مسئولیت شانه خالی نکرد.»
وی با اشاره به وضعیت سخت و نابرابر جنگ تحمیلی، اظهار داشت: «سردار علی فضلی مظهر عشق و فداکاری دفاع مقدس است؛ البته این نوع عشق با زمان صلح فرق می‌کند به عبارتی، فداکاری در آتش با فداکاری در صلح تفاوت دارد، به همین دلیل او مظهر عشق و فداکاری در آتش است.»
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: «به همین دلیل است که هرکسی در اردوهای راهیان نور شرکت می‌کند متحول می‌شود؛ چون خاک سرزمین‌های راهیان نور حرف از مظلومیت و هجمه بی‌سابقه بین‌المللی علیه ملتی که تازه انقلاب کرده، می‌زند؛ لذا راهیان نور، عاشقان نور هستند.»
وی ادامه داد: «راهیان نور سفر به تاریخ و سفر نسل‌های بعدی دفاع مقدس به گذشته است؛ لذا این اقدام فرهنگی حافظه تاریخی را برای ملت حفظ می‌کند، البته دشمنان همواره درصددند تا این حافظه را خدشه‌دار و خط‌خطی کنند.»
سرلشکر رضایی با بیان اینکه اقتدار را در دفاع مقدس پیدا کردیم، بیان داشت: «اگر تاریخ و خاطرات ملی یک کشور را از بین ببرند، اقتدار او از بین می‌رود، در دفاع مقدس ما خودمان را پیدا کردیم. به همین دلیل جنگی علیه جنگ (دفاع مقدس) از داخل تا خارج از کشور در جریان است؛ از حرکت‌های این جریان که کاملاً معنادار است می‌توان فهمید که هدف آن نسل بعد از دفاع مقدس است؛ نسلی که 70 درصد جمعیت کشورمان را شامل می‌شود، علت آن هم قطع کردن ارتباط جوانان با گذشته است تا به این وسیله اقتدار و خودباوری ما را از بین ببرند.»
سرلشکر رضایی با بیان اینکه یک جنگ تمام‌عیار علیه دستاوردهای دفاع مقدس راه افتاده است، خاطرنشان کرد: «دشمنان می‌خواهند اقتدار رزمندگان و دستاوردهای ارتش و سپاه را در دوران دفاع مقدس از بین ببرند و هویت ما را از ما بگیرند.»
وی ادامه داد: «یکی از کارهایی که در دوران دفاع مقدس هم رخ داد، ایجاد اختلاف بین ارتش و سپاه بود که امروز برخی دوباره سعی دارند همین کار را بکنند؛ اما باید گفت برادری ارتش و سپاه در آتش و خون به دست آمده و اقتدار ما به واسطه آمریکا و شوروی نیست و ما امروز در امنیت کامل در مسائل منطقه نقش  می‌آفرینیم.»

سردار فضلی 
شهید زنده است
سردار سرلشکر پاسدار «سید یحیی صفوی» دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا هم در این مراسم اظهار داشت: «حدود ۴۰ سال است که از نزدیک با سردار پر افتخار اسلام «سردار فضلی» آشنا هستم.»
وی افزود: «اگر از من بخواهند که چند کلمه درباره سردار فضلی بگویم، می‌گویم سردار فضلی مصداق «و منهم من ینتظر» و شهید زنده است.»
سرلشکر صفوی ادامه داد: «اگر از من بخواهند که سربازی برای اسلام و امام زمان(عج) معرفی کنم، می‌گویم سردار فضلی. آن کسی که سرباز خوبی برای امام(ره) و رهبری بوده است، سرباز خوبی برای امام زمان(عج) خواهد بود. مسیر سربازی امام زمان(عج) از مسیر سربازی امام(ره) و رهبری می‌گذرد و کسانی که از رهبری فاصله بگیرند، شایستگی سربازی امام زمان(عج) را ندارند.»
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: «نخبگان و اندیشمندان می‌توانند کشور را به رفاه و آبادانی برسانند. اما از جمله عوامل قدرت، فرماندهان عالی نظامی هستند که وقتی کشور و انقلاب به خطر می‌افتد، نظام و انقلاب را نجات می‌دهند.»
وی ادامه داد: «زمانی که سیاستمداران نمی‌توانند در موقع هجوم دشمن از کشور دفاع کنند، این فرماندهان هستند که کشور را نجات می‌دهند.»
سردار صفوی بیان کرد: «سردار فضلی اندیشه خدامحوری، قرآن‌محوری و ولایت‌محوری دارد و در اعتقادات خود محکم است. در اخلاق و رفتار نیز بسیجی و مردم‌مدار است. سردار فضلی در کارنامه ۴۰ ساله خود، موفقیت‌ها و پیروزی‌های بسیاری دارد.»
وی در ادامه عنوان کرد: «۲۱ اسفند سال ۵۹، بنده در بیمارستان طالقانی آبادان به عیادت سردار فضلی رفتم. بر اثر ترکشی که به پشت سرش اصابت کرده بود، بینایی چشمش را از دست داده بود و وقتی من به او سلام کردم، مرا از صدایم شناخت. در بهمن ۶۴ نیز موشک به کنارش اصابت کرد و یک چشمش از حدقه بیرون آمد؛ اما خداوند او را حفظ کرد تا الگو و اسوه‌ای برای جوانان امروز و فردای کشور باشد.»

همسر شهید مدافع حرم اکبر زوارجنتی

 احسان امیری/ خانم صدیق‌پور همسر شهید مدافع حرم اکبر زوارجنتی از شهدای حمله رژیم تروریستی صهیونیستی به پایگاه تی‌فور سوریه است، وی درباره همسرش می‌گوید: «من و اکبر به واسطه معرفی یکی از بستگان با هم آشنا شدیم و سال 89 ازدواج کردیم؛ ازدواجی کاملاً ساده و سنتی. اکبر سال 86 وارد سپاه شده بود. اولین بار سال 92 برای دفاع از حرم رفت. من مانعش نمی‌شدم، چون اشتیاق به رفتن داشت. همیشه به حال شهدا غبطه می‌خورد؛ چه شهدای دفاع مقدس، چه شهدای مدافع حرم. هر بار که شهیدی می‌دید، یا به تشییع شهدا می‌رفت می‌گفت خوش به حال‌شان. حتی به بستگان شهید هم غبطه می‌خورد، می‌گفت خوش به حال‌شان که نسبتی با شهید دارند. وقتی این ذوق و اشتیاق را در او می‌دیدم چیزی نمی‌گفتم، راضی کردن من کار سختی نبود. عقاید و باورهای‌مان یکی بود و هر دو دغدغه اسلام را داشتیم. نمی‌خواستیم خاک و ناموس کشورمان به دست دشمن بیفتد. رفت تا شیعه تنها و بی‌یاور نماند. هر چند نبودن‌هایش برایم سخت بوده، اما خانواده‌اش به قدری بزرگوارند که در نبودن‌های اکبر خیلی هوای من و امیرعلی را دارند و جای خالی‌اش را با محبت‌های مادرانه و پدرانه‌شان پر می‌کنند.
اکبر اسفند 96 به مأموریت رفت و سوم فروردین بود که با من تماس گرفت و گفت در راه خانه است. خیلی خوشحال شدم. گفتم شاید به خاطر عید آمده تا کنارمان باشد، اما وقتی آمد گفت که شب راهی می‌شود. آمده بود وسایلش را بردارد. گفت به سوریه می‌روم. من وقتی دیدم خوشحال است، به ماندنش اصرار نکردم. بعد رفت و برای خانه وسایل مورد نیاز را تهیه کرد. مبلغی هم پول به من داد تا در مواقع نیاز استفاده کنم. خیلی عجله داشت، شادی و شوق پرواز را در لحظات آخرین دیدارمان در او حس می‌کردم. در همان لحظات سفارش پسرمان امیرعلی را می‌کرد. می‌گفت خیلی مراقب امیرعلی باش. ناراحت بودم، نتوانستم جلوی گریه‌هایم را بگیرم، بعد از اینکه رفت به من زنگ زد. گفت چرا ناراحت بودی؟ گفتم نمی‌دانم همین طوری! گفت حلال کن و من هم گفتم به سلامت و خداحافظی کردیم. آن روز که خبر شهادتش را به من دادند متوجه شدم آن همه شور و شادی او در آخرین دیدارمان بی‌دلیل نبود. سوم فروردین 97 راهی سوریه شد. وقتی به سوریه رسید هر بار که می‌توانست با خانه تماس می‌گرفت و احوال‌پرسی می‌کرد. هیچ وقت از منطقه حرفی نمی‌زد. عادتش بود، به ما هم می‌گفت چیزی نپرسید.
 اکبر همان ابتدای ازدواج‌مان همیشه از من می‌خواست برایش دعای شهادت کنم. شهادت را به معنای واقعی دوست داشت، اما من نمی‌خواستم باور کنم که اکبرم یک روزی در میان ما نباشد. اما خواست خدا این بود همسرم به خواسته و آرزوی قلبی‌اش برسد.
امیرعلی20 ماه بیشتر ندارد، اما روز تشییع پدرش لباس فرم نظامی‌اش را پوشید و مقابل چشمان گریان همرزمان و دوستان پدر شهیدش ایستاد تا با زبان کودکانه به آنها بگوید ادامه‌دهنده راه پدرش و شهدای مدافع حرم باشند و نگذارند اسلحه پدرش بر زمین بماند. همسرم به من می‌گفت، من و تو باید الگوی عملی برای فرزندمان باشیم. او باید طوری تربیت شود که لیاقت سربازی امام زمان(عج) نصیبش شود. باید نماز خواندن، قرآن خواندن و ارادتش به اهل بیت(ع) را از ما الگو بگیرد. شاید با شهادت همسرم مأموریتش در این دنیا پایان یافته باشد، اما مأموریت من و همسران شهدای مدافع حرم در جبهه فرهنگی تازه شروع شده است.

علیرضا جلالیان/ با رصد خروجی برخی اندیشکده‌های دشمن به ویژه ایالات متحده در حوزه بررسی وضعیت دفاعی کشور یکی از موضوعاتی که می‌توان آن را به منزله یک تهدید برای آمریکا و هم‌پیمانان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای‌اش و یک مزیت برای مجموعه دفاعی کشور دید، موضوع گستردگی ساخت دفاعی کشور و وحدت ارتش و سپاه است؛ وحدتی که طی این سال‌ها مستحکم‌تر شده و البته اقدامات دشمن در مقابل این وحدت نتوانسته پیش برود و همواره رفتار فرماندهان مجموعه نیروهای مسلح با بصیرت کامل تمام نقشه‌های دشمن در این حوزه را نقش بر آب کرده است.
ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی درباره ارتش بحث‌های فراوانی وجود داشت، انحلال و بازآفرینی دو دیدگاه مهم در این عرصه بود. وجود نهاد سپاه شاید یک عده را مجاب می‌کرد که دیگر به ارتش نیازی نیست، اما پس از پایان دفاع مقدس همان‌هایی که چنین نظری داشتند، در چرخشی 180 درجه وجود نهاد سپاه را در شرایط صلح و با وجود ارتش، دیگر لازم نمی‌دیدند. اما در این موضوع امامان انقلاب بهترین تدبیر را داشتند، امام خمینی(ره) بر ارتش حزب‌الله تأکید داشتند و رهبر معظم انقلاب در تداوم همین امر عمل کردند. وضعیت به گونه‌ای شد که ارتش کاملاً غربی و باقی‌مانده از یک پیمان شکست خورده ذیل ناتو پس از سی سال توانست یک ارتش کاملاً مستقل، هم به لحاظ تشکیلات و ساختار و هم به لحاظ تجهیزات باشد. اگرچه ارتش جمهوری اسلامی ایران تا دهه دوم انقلاب فرمانده کل نداشت، اما به نظر می‌رسد در پایان دهه دوم انقلاب توانست سکوی پرشی برای عبور از ساختارهای آمریکایی و تجهیزات فرسوده غربی پیدا کند و یک ارتش انقلابی حزب‌اللهی شود، در این میان می‌توان به احساس خطری که دشمن از جانب شخصیت حزب‌اللهی و اسوه‌ای همچون سپهبد شهید صیادشیرازی داشت اشاره کرد که ظاهراً با تیر منافقین و با همکاری مشترک چندین سرویس اقدام به ترور ایشان کردند. البته بحمدالله فرماندهان ارتش همگی ادامه‌دهنده راه این شهید بزرگوار هستند و راه و منش او در مجموعه ارتش ساری و جاری شده است. امروز دیگر نمی‌توان سخن از ارتش و سپاه به دور از در نظر گرفتن دیگری کرد، امام انقلاب و فرمانده معزز و معظم کل قوا چنان تدبیری را پیاده کرد که شاید یک ساختار منحصر به فرد در بین تمام نیروهای مسلح جهان باشد. قوای مسلح ایران دو رویکرد همتراز و ناهمتراز دارند. بر این اساس ارتش مأموریت همتراز و سپاه مأموریت ناهمتراز را داراست؛ لذا در کشور دو نیروی هوایی یا دو نیروی دریایی و یا دو نیروی زمینی وجود ندارد؛ بلکه امروز ارتش و سپاه هشت رده نیرویی متفاوت ذیل نیروهای مسلح کشور هستند؛ نیروی هوایی، نیروی هوافضا، نیروی دریایی، نیروی دریایی راهبردی، نیروی زمینی، نیروی قدس و پدافند هوایی و سازمان بسیج که هر یک با مأموریت‌های متفاوت عمل می‌کنند و هماهنگی‌های ستادی در ستاد کل نیروهای مسلح و هماهنگی‌های عملیاتی در قالب قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) صورت می‌گیرد.


«مجنون در آتش» شامل خاطرات و زندگی‎‌نامه سردار شهید «محمدحسین ساعدی» است. این کتاب در ادامه مجموعه فعالیت‌های فرهنگی نشر «ابراهیم هادی» تألیف و منتشر شده است. سردار شهید محمدحسین ساعدی فرمانده گردان «حضرت روح‌الله» خمین، در سال ۱۳۳۵ در روستای خلیل‌آباد از توابع شهرستان خمین متولد شد. با شروع نهضت امام خمینی(ره) وارد فعالیت انقلابی شد. شرکت در تظاهرات و تشکل‌های مذهبی و دسته‌های سینه‌زنی، تکثیر و توزیع اعلامیه‌ها و نوارهای امام(ره) از جمله این فعالیت‌ها بود.
در سال 1359 به کردستان اعزام شد و پس از اتمام مأموریت چهارماهه و بازگشت به خمین به عضویت سپاه درآمد و مسئولیت‌هایی از قبیل شورای فرماندهی سپاه خمین، فرماندهی گردان‌های امام رضا(ع) و روح‌الله را عهده‌دار شد. این پاسدار بصیر و ولایتمدار در سال 1362 در عملیات خیبر بر اثر اصابت تیر مستقیم دشمن به شهادت رسید. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «در شب عملیات خیبر بیشتر قایق‌های لشکر راه را گم کردند. 14 قایق از ما به مقصد رسیدند. محمدمجتبی و طاهر گرامی توی قایق‌های جلو بودند. تقی نجفی فرمانده گروهان بود و در قایق‌های وسطی و حسین ساعدی در قایق‌های انتهایی بود. به مقرهای دشمن که رسیدیم، بعثی‌ها تخلیه و فرار کردند. همان موقع قرارگاه تماس گرفت که آیا به اهداف رسیده‌اید؟ چون خیلی از محورها و لشکرها به اهداف نرسیده بودند. ساعدی بی‌سیم را گرفت و گفت: بله، ما روی پد هستیم. پاسگاه اول تصرف شد. داریم می‌رویم به سمت داخل جزیره. این خبر دست به دست می‌چرخید که گردان روح‌الله در جزیره است و قفل عملیات باز شده و عملیات ادامه پیدا کرده. با تصرف سیل بند شرقی، دستور حرکت و پیشروی به سمت جنوب جزیره شمالی به گردان ما داده شد.» کتاب «مجنون در آتش» در 192 صفحه و شمارگان 2500، تدوین و منتشر شده است.


در عملیات والفجر 8 بعد از اینکه پرچم متبرك بارگاه ملكوتي ثامن‌الائمه علي بن موسي‌الرضا(ع) بر روي مناره مسجد شهر فاو به نشانه اين پيروزي به اهتزاز درآمد، محمدحسن و همرزمانش هفتاد روز در فاو نبرد بی‌امان را تجربه کردند، چندین بار شیمیایی و مجروح شد و هربار برای مداوا به عقب می‌رفت و حتی یک بار با دست گچ گرفته سریع به خط مقدم بازگشت. او مصداق یک پاسدار مجاهد انقلابی بود.
به نقل از همرزمان شهید محمدحسن قاسمي‌طوسي
محمدحسن در سال 1337ديده به جهان گشود. دوره ابتدایی را در زادگاهش روستاي «طوسكلا» و دوره راهنمايي را در مدرسه فردوسي نكا به اتمام رساند. به دلیل مشكلاتي از تحصيل در مقطع دبيرستان بازماند. يار و ياور پدر در كار كشاورزي شد. به خدمت در دستگاه ظالم پهلوی علاقه‌ای نداشت، موفق شد معافیت بگیرد. وارد مبارزات سیاسی شد و بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب وارد کمیته و سپس شهریور ماه سال 58 وارد سپاه شد. سال 1357 ازدواج کرد. با شروع توطئه ضد انقلاب در غرب كشور در رأس گروهي از پاسداران به منطقه كامياران عزيمت کرد. با شروع جنگ تحميلي لحظه‌اي در انجام تكليف درنگ نكرد و به عنوان فرمانده نيروهاي اعزامي از استان مازندران در منطقه سر پل ذهاب حضور يافت. به فرماندهي عمليات سپاه ساري منصوب شد. در عمليات الی‌بيت‌المقدس و آزادي خرمشهر در محور پل نو مجروح شد. در سال 1362 در منطقه عملياتي والفجر 6 و در جایگاه جانشين قرارگاه حضور يافت، سال 63 مسئول اطلاعات و عمليات لشكر 25 كربلا شد، در حماسه تاريخي والفجر 8 به همراه لشكر 25 كربلا در شناسایی و عملیات حضور فعال داشت. در عمليات‌های کربلای 4 و 5 شرکت داشت و عمليات كربلاي 8  نقش مهمی در شناسایی دشمن ایفا کرد و در نهایت در همین عملیات در روز 19 فروردین سال 66 در سمت جانشینی لشکر 25 کربلا به شهادت رسید.  


حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی


نماینده ولی‌فقیه در سپاه، پاسداری از انقلاب اسلامی را باور و عملی پیش‌برنده که هرگز ایستایی و توقف ندارد، توصیف و تأکید کرد: «تنها کسانی می‌توانند در این راه موفق باشند که در صحنه و میدان جهاد اکبر پیروز شده باشند.»
به گزارش صبح صادق، مراسم تجلیل از پاسداران نمونه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه و جمعی از معاونان، مدیران و کارکنان برگزیده نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه در سالن اجتماعات شهید محلاتی برگزار شد.
نماینده ولی‌فقیه در سپاه در این مراسم با اشاره به شکل‌گیری و فلسفه وجودی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: «پاسداری یک شغل نیست، بلکه رسالتی دینی است که حقیقت آن عبادت مجاهدانه است.»
وی افزود: «پاسداری به معنای در مقام انجام تکلیف برآمدن و گام برداشتن در راه و مسیر ولایت‌مداری است که گذر از آن با استقامت و تحمل سختی‌ها و ناملایمات همراه است.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه با بیان اینکه پاسداران در همه احوال و وضعیت‌ها باید در تلاش مجاهدانه برای حمایت از دین اسلام و پیروی از مسیر سعادت‌بخش ولایت باشند، اظهار داشت: «پیام ‌رسای امام حسین(ع)‌ـ بزرگ پاسدار کربلا‌ـ این بود که در راه حمایت از دین خدا از همه چیز بگذریم و این درس بزرگی برای پاسداران است که در مسیر پیش رو، با بصیرت نسبت به انقلاب، دشمن‌شناسی و شناخت کافی نسبت به تکلیف و رسالت مهمی که بر دوش دارند، گام برداشته و استقامت و صبر نیز داشته باشند.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه مهم‌ترین شاخص الگوگیری از ولایت را تبعیت دانست و اظهار داشت: «برجسته‌ترین مصداق تبعیت از ولایت، قمربنی‌هاشم، حضرت اباالفضل(ع) و حضرت علی‌اکبر(ع) هستند که شاخص و الگوی حقیقی برای پاسداران اسلام و انقلاب هستند.»
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی با اشاره به برگزاری مراسم تجلیل از پاسداران نمونه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه اظهار داشت: «پاسداران نمونه کسانی هستند که در ویژگی و خصوصیات دینی و انقلابی از جمله بصیرت دینی، ولایت‌مداری، روحیه جهادی و انقلابی و صداقت و شجاعت پیشتاز هستند و از الگوهای دینی بهره بیشتری برده‌اند. پاسدارانی نظیر شهید میثمی، شهید همدانی و شهید حججی نمونه بارز آنها هستند.»
وی افزود: «پاسداری یک فرهنگ و روحیه است که به درون انسان برمی‌گردد؛ یک روز ظهورش شهید «همت» است، زمانی شهید «همدانی» و در زمانی دیگر شهید «حججی» که نمونه بارز فرهنگ و روحیه پاسداری است.»
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی پاسداری از انقلاب اسلامی را  باور و عملی پیش‌برنده که هرگز ایستایی و توقف ندارد، توصیف و تصریح کرد: «تنها کسانی می‌توانند در این راه موفق باشند که در صحنه و میدان جهاد اکبر پیروز شده باشد.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه در پایان با تبریک به پاسداران نمونه و برگزیده نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه و با تأکید بر اینکه پاسداری از انقلاب اسلامی حد توقف ندارد، گفت: «باید پاسداری را تا رسیدن به سرمنزل مقصود که همان خداوند متعال است، ادامه دهیم و در این مسیر ثابت‌قدم بوده و استقامت و پایداری داشته باشیم.»
در پایان این مراسم با حضور نماینده ولی‌فقیه در سپاه، افزون بر تجلیل از جمعی پاسدار نمونه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه، از خانواده شهید مدافع حرم «حجت‌الاسلام محمدعلی قلی‌زاده» تجلیل شد.


۰917۰۰۰1693/ لطفاً شرايطي فراهم بشود که در همه دوره‌های تربيت و تعالي، کارکنان بتوانند با خانواده خود شرکت کنند.
۰917۰۰۰3985/ پیشنهاد می‌شود در سطح تمام رده سپاه از زميني، دريايي و هوايي بازخواني گفتمان امام روح‌الله انجام بگيرد./ مهدي محمدي
۰912۰۰۰9093/ کارت يکسان‌سازي با سه تومان ماهیانه که سر سال هم ‌مي‌سوزه، خلاف شأن پاسداران و خانواده‌هاي ايشان است.
۰912۰۰۰9093/ لطفاً مسئولان درباره تأخير چند ساله پروژه شهيد خرازي و بلاتکليفي اين همه خانواده توضيح قانع‌کننده بدهند.
صبح صادق: از بنیاد تعاون پیگیری خواهیم کرد.
۰922۰۰۰7813/ چرا فقط پیام‌های مربوط به مسائل معیشتی پاسداران را بیان می‌کنید، مگر این نیست که معنویت نیاز اصلی سپاه است، کمی هم درباره کمبودهای معنوی در سپاه پیام منتشر کنید. مثلاً اینکه در مجموعه تشکیلات ما متأسفانه روی مسئله حفظ اموال بیت‌المال و استفاده نکردن از آن برای امورات شخصی کار نشده است.
۰913۰۰03077/ از مسئولان می‌خواهم طرح بازنشستگي 18ساله عملياتي بشود؛ به ویژه براي کارکنان زرهي که آسيب‌پذيري بيشتري دارند.
۰914۰۰۰8961/ وام طرح حکمت مسکن کارکنان جديد چه موقع پرداخت خواهد شد؟ پروژه نصر 5 شرکت تعاوني سپاه عاشورا که به نصر 6 موکول شد، چه زمانی تحويل داده مي‌شود؟
۰914۰۰۰7051/ من و خيلي از همکارهایم بيش از 10 سال است که به صورت شيفت 24 در نيروي هوافضا در تبريز در حال خدمتيم، واقعاً کار تکراري و خسته‌کننده شده، پیشنهادمان این است که هر چند سال یک‌بار جابه‌جا شویم.
۰916۰۰۰8192/ لطفاً ارتقای تحصيلى درجه‌داران را پيگيري کنید.
۰917۰۰۰8183/ لطفاً درباره نحوه پس گرفتن مبالغ پرداخت شده بابت خريد سهام بانک ثامن اطلاع‌رساني کنيد.
۰917۰۰۰2419/ ما عضو پروژه مسکن ولايت بوشهر هستيم. در قراردادي که مهر ماه 91 بسته شد، قيمت هر واحد 72 ميليون تومان بود. تاکنون (سال 97) 145 ميليون پرداخت کرديم و هنوز هم تحويل ندادند. 
۰918۰۰۰5447/ چرا سپاه درباره تبديل عضويت خواهران بسيجي هنوز چيزي ابلاغ نکرده است تا از اين بلاتکليفي دربيايیم؟
۰918۰۰۰2133/ چرا قانون سختي مشاغل براي گردان‌هاي صابرين قدیم که به گردان ويژه تکاوران تغيير نام داده شده، اجرا نمي‌شود؟ بنده ۲۰ سال است که در گردان تکاوران هستم و حالا مانده‌ام چکار بکنم؛ آيا ستاد بروم يا با اين شرايط جسمي بد در گردان بمانم!/ ضيايي از سنندج
۰918۰۰۰0269/ در سال «حمايت از کالاي ايراني» پيشنهاد مي‌کنم واحدهايي که نوشت‌افزار تهيه مي‌کنند، جنس ايراني بخرند. من امسال به پاس عمل به شعار سال عزمم را جزم خواهم کرد.
۰936۰۰۰2007/ با وجود برقراری سامانه اتوماسیون اداری، متأسفانه هنوز دورریز کاغذ در بسیاری از مجموعه‌های سپاه زیاد است که ضرر اقتصادی و آسیب شدید به طبیعت را به همراه دارد، لطفاً مسئولان بیشتر فرهنگ‌سازی کنند.
09120008947/ یک میلیون تومان برای سهام ثامن از ما کم کردند.حالا گفته اند که ثامن، مهر و انصار با هم تلفیق می‌شوند تکلیف سهام ما در ثامن و انصار چه می‌شود؟