وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم افتتاح خط تولید موتور دیزل ملی  1300 اسب بخار در دو نوع گازوئیلی و دوگانه‌سوز گفت: خداوند متعال را برای خوداتکایی کشورمان در تولید این موتور ملی شاکریم و امیدواریم فرزندان برومند این مرز و بوم در حوزه صنعت دفاعی روز به روز به دستاوردهای نوین علمی و صنعتی دست یابند. این یکی از شیرین‌ترین لحظات برای ملت بزرگ ایران است؛ چرا که موتور دیزل از جمله فناوری‌ها و صنعتی است که دشمنان با تحریم جمهوری اسلامی ایران تلاش داشتند به آن دست نیابیم.


گزارش صبح صادق از دیدار صمیمی نماینده ولی‌فقیه در سپاه با خانواده شهدای مدافع حرم تبریز

رقیه غلامی/ سخن از شهداست. شهدایی که در اوج بندگی به حیات جاوید «عند رب» رسیدند. شهدایی که در عصر ما مدافعان حرم نام گرفتند.
وقتی صحبت از دلدادگی می‌شود، دوران دفاع مقدس در ذهن نقش می‌بندد؛ دورانی که تنها درباره آن شنیده و جملاتی را در بیشترین حدش در کتاب‌ها خوانده‌ایم؛ ولی در چند سال اخیر شهدای مدافع حرم این دلدادگی را به زیبایی معنا کردند و به نمایش گذاشتند. شهدایی که فارغ از هیاهوی عصر ارتباطات و مدرنیته و جدای از هر دلبستگی به کسوت و مقام در هر سن و سال و گویش و شهری عاشقانه از عاشقانه‌های زندگی‌شان گذشتند تا بار دیگر عشق را در کتیبه‌های تاریخ روزگارمان با زر بنویسند که مکتب شهادت تنها مسیر سربلندی است. 
استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز در آخرین روز ماه رمضان و در آستانه عید سعید فطر میزبان یکی از یاوران صدیق ولایت، یعنی حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. یکی از برنامه‌های ویژه ایشان در این سفر دیدار با خانواده‌های شهدای مدافع حرم در منزل آنها بود که با همراهی عزیزان سپاه عاشورا انجام گرفت. حضوری که با قدم با صفا و پر از اخلاص نماینده ولی‌فقیه در سپاه در هنگامه آخرین روز ماه ضیافت الهی پر از معنویت بود.

حس زیارت
با این جملات در افکارم همراه همه مسئولان سپاه عاشورا در همراهی حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران به منزل مدافع حرم ذاکر حیدری می‌رسیم.
مبالغه نیست اگر بگویم همیشه دیدار با خانواده شهدا برایم ارزش زیارت خانه خدا را دارد، نمی‌دانم چرا چشمانم پر از اشک می‌شود، وقتی تصویر شهید ذاکر را در سینه دیوار می‌بینم. خدای من! این شهدا چه کسانی بودند و... .
با استقبال خانواده شهید از پله‌ها بالا می‌رویم و اندکی پس از خوش‌آمدگویی و تعارف‌های متداول، پدر شهید حیدری از فرزند شهیدش می‌گوید، فرزندی که همرزم سرلشکر کاظمی و شهید شفیع‌زاده، فرمانده توپخانه سپاه پاسداران بود و تا پیش از بازنشستگی سمت جانشینی گروه توپخانه 60 رسالت را داشت.

دلتنگ یاران
این پدر شهید ادامه می‌دهد که: پسرم ذاکر، همیشه در صحبت‌هایش از شهید کاظمی و شهید شفیع‌زاده حرف می‌زد و به حال آنها غبطه می‌خورد. بالاخره هم توانست با دلتنگی‌هایی که برای آنها داشت، خودش را به آنها برساند.
وی می‌افزاید: «حلال و حرام و حق مردم برای شهید همیشه اهمیت داشت و در امور زندگی‌اش همواره تلاش می‌کرد آنها را رعایت کند و در همین امور نیز زبانزد 
همه بود.»
پدر شهید حیدری اضافه می‌کند: «پس از رفتن به سوریه مشخص بود که ذاکر به شهادت می‌رسد. به همین خاطر تقریباً خودمان را هم برای این موضوع آماده کرده بودیم، البته مادرش پس از شهادت فرزندمان کمی بی‌تاب بود و گریه کرد؛ ولی بعدها گفت چرا باید برای فرزندی که چنین جایگاهی دارد، گریه کنم.»

بالاترین درجات
نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم با اشاره پدر شهید به گریه مادرش، می‌گوید: «اگر بدانیم شهدا با شهادت خود به چه جایگاهی دست می‌یابند، هرگز برای آنها گریه نمی‌کنیم؛ چرا که آنها به بالاترین درجه دیدار حق‌تعالی نایل شدند.» 
حجت‌الاسلام حاجی‌صادقی ادامه می‌دهد: «انسان آفریده شده است تا به کمال برسد و شهادت بهترین مسیر برای رسیدن به کمال است که شهدا با مجاهدت خود این مسیر را انتخاب
 کردند.»

چند رکعت شوق نیایش
هنگامه اذان ظهر می‌رسد. صدای اذان بلند می‌شود و شوق نیایش کبوترانه در دل همه روزه‌داران در آخرین روز از ماه رمضان بال می‌گشاید.
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی آماده اقامه نماز می‌شود و همراهان همراه وی با چند رکعت شوق نیایش عبودیت و بندگی خویش را به آستان دوست می‌برند تا تجربه این لحظات در دفتر خاطرات ذهن‌مان مملو از دلتنگی‌های شیرین بندگی باشد.

هماهنگ‌کننده حرم
دیدار تمام می‌شود و همراه با همه مسئولان راهی خانه شهید سیدرضا مراثی می‌شویم، شهیدی سخت‌کوش و از رزمندگان دوران دفاع مقدس که بنا به صحبت‌های سردار عابدین خرم، فرمانده سپاه عاشورا، هیچ وقت دست از تلاش نکشید و پس از بازنشستگی از کسوت مسئول هماهنگ‌کننده تیپ مکانیزه امام زمان(عج) شبستر، معاونت هماهنگ‌کنندگی حرم حضرت رقیه(س) را بر عهده گرفت و در این کسوت ارزشمند به مقامی ارزشمندتر دست یافت.

برای اسلام
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی در این دیدار پس از سخنان همرزم شهید مراثی، سردار عابدین خرم می‌گوید: «اجر و ارزش شهدای مدافع حرم از شهدای دوران دفاع مقدس کمتر نیست؛ چرا که شهدای مدافع حرم در برابر افرادی ایستادند که به نام اسلام با اسلام ناب جنگ و ستیز می‌کردند.»
وی تأکید می‌کند: «ویژگی مهم شهدای مدافع حرم افزون بر حفظ امنیت کشورمان در جانفشانی‌شان در جبهه مقاومت، دفاع از حریم آل‌الله است و این ویژگی‌ها ارزش جهاد و مجاهدت این شهدا را صد چندان می‌کند.»

یتیم‌نوازی سردار
فرمانده سپاه عاشورا پسر کوچک شهید مراثی را که سال سوم دبستان است، در آغوش گرفته و از درس و مشقش می‌پرسد و او پاسخ می‌دهد زمانی که پدرم شهید شد، سال اول دبستان بودم. همه لحظه‌ای درنگ می‌کنند؛ گویا همه ما در آغاز سال‌های نخست مدرسه‌ایم و آمده‌ایم سرمشق زندگی‌مان را در دفتر عمرمان از شهدا بگیریم و با آن شوق شهادت را مشق کنیم، شهدایی که همه آنچه داریم، از دلدادگی آنهاست.

همسر شهید مدافع حرم مصطفی زال‌نژاد

 زینب محمودی‌عالمی/ شهید مصطفی زال‌نژاد از مدافعان حرم حضرت زینب(س) بود که 26 بهمن 1395 در تدمر سوریه به شهادت رسید. وی از پاسداران نیروی قدس و مهندس الکترونیک بود. خدیجه صفرپور، همسر شهید می‌گوید: «مصطفی متولد سال 1361 بود. سال 1383 عضو سپاه شد و در سال 84 با یکدیگر آشنا شدیم. دو دل بودم جوابش را چه بگویم، تا اینکه از طرف حوزه ما را به زیارت امام رضا(ع) بردند. از امام هشتم خواستم راه را نشانم بدهد، قرآن را باز کردم، صفحه 313 قرآن آمد. معنی آیه خیلی عالی بود. جواب مثبت دادم. سال 8۳ عقد کردیم و سال 8۴ زندگی مشترک‌مان شروع شد. یک سال بعد دخترم زهرا به دنیا آمد، برای زندگی به تهران مهاجرت کردیم. گاهی که از غربت تهران دل‌مان می‌گرفت، به مسجد امام حسن‌ مجتبی(ع) محضر آیت‌الله خوش‌وقت می‌رفتیم. مأموریت‌های مصطفی زیاد شده بود. خصلتش اینطور بود که اگر مدتی نبودند، بعداً جبران می‌کردند.
در تیررس داعش بود
 سال 92 پسرم را باردار بودم که مصطفی به مأموریت سوریه رفت. همسرم وقتی به ایران برگشت که پسرم یک ماهه شد. همان موقع شهید هادی باغبانی و شهید حیدری در سوریه به شهادت رسیدند، نگران بودم شهید شود. مصطفی سر نترس داشت. بالای دکل‌های 50 متری که در تیررس داعش قرار داشت، می‌رفت. سال 94 در سوریه تیر به دستش اصابت کرد و زخمی شد؛ اما خدا خواست بماند و خدمت کند. خبر نداشتیم جانباز شده، وقتی دستش را دیدم، گفت چیزی نیست.
عید سال 95 قرار بود به اردوی راهیان نور برویم. دو دل بود اینجا بماند یا اینکه به سوریه برود. گفت حضورم در سوریه بیشتر نیاز است. من هم که دل نداشتم ناراحتی‌اش را ببینم، گفتم برو. آن سال با پدرم به اردوی راهیان نور رفتیم. به شهید علم‌الهدی ارادت ویژه‌ای داشتم، وقتی وارد هویزه شدم، از شهید علم‌الهدی خواستم به آقا مصطفی نظر کند، گفتم حیف است ایشان شهادت نصیبش نشود و به مرگ طبیعی از دنیا برود. دعا کردم مثل حبیب‌بن‌مظاهر در راه اسلام ریش‌هایش سفید شود و سرانجام به شهادت برسد.
آخرین باری که می‌خواست برود، موقع خداحافظی سعی کرد بچه‌ها خواب باشند تا کمتر اظهار دلتنگی کنند. یک بار دخترم زهرا بیدار بود و موقع خداحافظی به پدرش گفت: بابا پشت سرت آب بریزم؟! آن روز خیلی برای پدرش شیرین‌زبانی کرد. اخلاق مصطفی طوری بود که ناراحتی در چهره‌اش مشخص نمی‌شد. وداع خیلی سخت بود. آن روز دیدم مصطفی تا وسط کوچه رفت؛ آنگاه نشست و گریه کرد؛ بعد بلند شد و رفت. مصطفی برای حضرت زینب(س) از همه تعلقات دنیا دل برید.
پدرم سال 95 از دنیا رفت. مصطفی مراسم چهلم پدرم به آمل آمد. یک دلش اینجا بود و یک دلش سوریه. گفتم: «آقا مصطفی شما برو سوریه نگران ما نباش. اگر نگذارم بروی جواب حضرت زینب(س) را چه بدهم.» با شنیدن این جمله خوشحال شد. 50 روز در تدمر سوریه بود، بعد سه هفته پیش‌مان بود، ما را به مشهد برد که این زیارت امام رضا(ع) اولین و آخرین سفر زندگی‌مان بود. حس کردم برای شهادتش دعا کرد.26 بهمن به آرزویش رسید، خبر شهادتش را که دادند، شوکه شدم. دوستانم کمک کردند تا نماز بخوانم، آرام شدم. لحظه لحظه حضورش را پس از شهادتش احساس می‌کنم که اگر بخواهم درباره‌اش کتاب بنویسم، کم است. پیکرش را 28 بهمن 95 به وطن آوردند و طی تشییع باشکوهی در آرامگاه امامزاده ابراهیم آمل دفن کردند.


 علیرضا جلالیان/ بر اساس تعالیم قرآن و تربیت اهل بیت عصمت(ع) آنچه باید در نتیجه سبک زندگی اسلامی مبتنی بر اسلام ناب برای مؤمنان حاصل شود، سعادت دنیا و آخرت ذیل مفهوم حیات طیبه است. حیات طیبه دو موضوع اصلی ایمان و عمل صالح را شامل می‌شود. ایمان مبتنی بر اصول اعتقادات و باور به پنج اصل توحید، نبوت، امامت، عدالت و معاد شکل می‌گیرد که همگی در غیب منشأ دارند؛ اما موضوعیت و شالوده‌ عمل صالح بر تقوا و عمل به فروع دین است و در واقع ایمان و تقوا زمانی که به فعلیت برسند، حیات طیبه شکل می‌گیرد. 
انقلاب اسلامی در جایگاه احیاکننده اسلام ناب محمدی(ص) در دوران معاصر تحت زعامت امام راحل(ره) شکل گرفت و از اولین روزهای پیروزی‌اش نهاد سپاه پاسداران را به منزله صیانت‌کننده و حافظ در کنار خود داشت. دین برنامه زندگی تلقی می‌شود و می‌توان گفت سبک زندگی ارائه داده است. انقلاب اسلامی هم مبتنی بر سبک زندگی دینی شکل گرفت، پیروز شد و به حیات خود ادامه می‌دهد و با حفظ و احیای این سبک زندگی است که می‌تواند به مقصود خود، یعنی اتصال به قیام حضرت حجت‌بن‌الحسن(عج) برسد. در این میان به نظر می‌رسد، در انقلاب اسلامی دو نهاد سپاه و روحانیت در تحقق خواسته‌های سبک زندگی دینی نقش اساسی دارند و برای نیل به این مهم باید خود به امر حیات طیبه روحانیت و حیات طیبه پاسداری نائل آیند تا جامعه به سوی مقصود اصلی حرکت کند. 
سبک زندگی پاسداری باید حیات طیبه پاسداران را رقم بزند. فلسفه خلقت در آیات قرآن عبادت «رب» است. در حیات طیبه پاسداری و به طور کل در موضوع حیات طیبه هیچ عملی نباید صورت گیرد، مگر عبادت پروردگار. امام راحل عظیم‌الشأن(ره) نیز فرموده‌اند، هیچ عبادتی بالاتر از خدمت به مردم نیست. بر اساس این، در حیات طیبه پاسداری باید هر گونه اقدام و عملی عبادی باشد و هم در قید نیت و هم در قید نوع عمل باید مفهوم قرب الهی را پیدا کند. 
برقراری امنیت، محرومیت‌زدایی، خدمات اجتماعی، فعالیت‌های فرهنگی و دفاع از کشور در ابعاد گوناگون نظامی، سیاسی، فرهنگی و... از جمله خدماتی است که سپاه پاسداران به مردم ارائه می‌کند. البته باید وضعیت به سمتی برود که هر آنچه در سپاه انجام می‌شود، با رویکرد خدمت به مردم و عبادت پروردگار باشد. به این ترتیب: برای اینکه این خدمت به مردم عبادت تلقی شود، نیت الهی نیاز دارد؛ یعنی عمل صالح پاسداری از انقلاب باید با نیت قرب الهی انجام شود تا بتوان از حیات طیبه پاسداری سخن گفت. اینجا نقش باورهای ایمانی در پاسداران بسیار پر رنگ می‌شود.
 همینجاست که فعالیت نمایندگی ولی‌فقیه و فرماندهی در سپاه چنین امر عظیمی را در کنار هم رقم می‌زند. حوزه ایمان و اعتقاد با نمایندگی و حوزه عمل صالح با فرماندهی است و این دو در کنار هم حیات طیبه پاسداری را رقم می‌زنند که می‌تواند انقلاب اسلامی را با پرچمداری امام انقلاب، چندین قدم به ظهور و قیام حضرت مهدی(عج) نزدیک‌تر کند.


دفاع مقدس ابعاد گوناگونی را شامل می‌شود که در هر زمینه جای کار برای نوشتن چندین پایان‌نامه، مقاله و کتاب پژوهشی را دارد، همه این مسائل جدای از داستان‌نویسی از خاطرات افراد مؤثر در دفاع مقدس است که همگی در حوزه ادبیات دفاع مقدس و انقلاب اسلامی جای می‌گیرد که خود پهنه وسیعی از ادبیات فارسی را پر می‌کند. کتاب «رؤیای آمریکایی» تازه‌ترین اثر «گلعلی بابایی» است که پرونده جنگ نیابتی ایالات متحده علیه ایران را بازخوانی می‌کند. 
در این کتاب نشان داده شده که در طول هشت سال جنگ، آمریکا چه حمایت‌هایی از صدام داشته است. همچنین تلاش شده با پیگیری قوی برای دستیابی به اسناد، کتاب به صورت کاملاً مستند تهیه شود؛ در عین حال نویسنده که خود از پرکارترین نویسندگان در حوزه دفاع مقدس است تمام کوشش خود را برای روان‌نویسی و دور بودن از محیط آکادمیک و نظامی برای جذب مخاطب عام به کار گرفته است. سردار گلعلی بابایی درباره این کتاب می‌گوید: «سعی کردم کاری عرضه کنم که آکادمیک نباشد و جوان امروز آن را بخواند و دنبالش برود. اینکه او بداند کلید جنگ در سال ۱۳۲۹ طبق سند ارائه‌ شده در کتاب زده شد، یا در همان سالی که صنعت نفت ملی شد تا کودتای ۲۸ مرداد... اما پس از تمام این ماجراها که محقق نشد، چراغ سبزی به صدام نشان دادند که تو می‌توانی اکنون ژاندارم منطقه باشی، از این پس صدام با حمایت همه‌جانبه آمریکا و کشورهای عربی و غربی دست به تهاجم زد. تا ۲۰ ماه ابتدای جنگ، آمریکا اجازه نمی‌داد از کلمه جنگ ایران و عراق استفاده شود، او در رسانه‌ها از عنوان مخاصمه مرزی یاد می‌کرد؛ چراکه جنگ بار حقوقی داشت، برای همین در ۲۰ ماه اول دست‌مان به جایی بند نبود، اما پس ‌از آن کمک‌های آمریکا علنی‌تر شد.» کتاب رؤیای آمریکایی را نشر 27 بعثت در ۴۹۶ صفحه، در قطع رقعی و با قیمت ۳۵ هزار تومان منتشر کرده است.


حسن از اولین روز حضورش در جبهه با شهید چمران آشنا شده بود و با ضمانت چمران از آشپزخانه به خط مقدم راه پیدا کرده بود. بعد هم که در رکاب چمران به گروه جنگ‌های نامنظم ملحق شده و در کنار ایشان مانده بود. یک‌بار که زنگ زده بود و با من تلفنی صحبت می‌کرد، شهید چمران پرسیده بود با کی حرف می‌زنی؟ گفته بود با مادرم و ایشان گفته بود که گوشی را بده می‌خواهم با مادرت صحبت کنم. وقتی با شهید چمران صحبت کردم خیلی از حسن اظهار رضایت می‌کرد و می‌گفت حسن پسری زرنگ و کاری است. اصلاً اجازه نمی‌دهد من هیچ کاری انجام دهم. همیشه و همه جا در کنار من حاضر و آماده است.
به نقل از مادر شهید حسن جنگجو
حسن سال 1339 در یک خانواده مذهبی در تبریز به دنیا آمد و دوران کودکی را در محیط ساده خانواده سپری کرد. روز 29 بهمن سال 56 در قیام مردم تبریز فصل جدیدی از زندگی وی در نهضت انقلاب اسلامی رقم خورد. با آغاز جنگ تحمیلی عازم دزفول شد و پس از طی دوره آموزشی به علت کوچک بودن جثه‌اش از اعزام او به خط مقدم جبهه خودداری کردند، اما او دوباره با اصرار بسیار وارد گروه شهید چمران شد. بین او و شهید چمران علاقه‌ای متقابل وجود داشت. هنگام شهادت شهید چمران در مرخصی بود. حسن در عملیات «فتح‌المبین» و«مسلم‌بن‌عقیل» حضور فعال داشت و در عملیات «مسلم‌بن‌عقیل» از ناحیه صورت و در عملیات «والفجر 4» از ناحیه پا و برخی از اعضای بدن مجروح شد. هنوز جراحت‌هایش بهبود نیافته بود که عازم جبهه شد و در عملیات خیبر شرکت کرد و در جزایر مجنون به شهادت رسید. پیکر پاکش 34 سال در آنجا ماند تا اینکه نیمه شهریور سال 96 در تبریز تشییع و خاکسپاری شد.

فرمانده کل سپاه از توان افزایش برد موشکی خبر داد

 حسن ابراهیمی/  فرمانده کل سپاه گفت: «پیروزی یمن نزدیک است و در روزهای اخیر شاهد شکست ائتلاف بزرگ آمریکایی‌ و اروپایی‌ با کشورهای مرتجع منطقه در [بندر] الحدیده هستیم.»
سردار سرلشکر محمدعلی جعفری طی سخنانی در همایش بسیج اساتید که با عنوان «استاد در تراز انقلاب» در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: «ما باید ببینیم استاد تراز انقلاب اسلامی در کجا پرورش می‌یابد؟ صرفاً در محیط علمی یا در محیط‌ مبارزه و جهاد و با استفاده از علم که پاسخ را باید در مؤلفه دوم جست‌وجو کرد.»
وی اضافه کرد: «البته استاد تراز انقلاب اسلامی باید در محیط‌های غیر علمی هم فعالیت داشته باشد و بدانیم که عرصه جهاد امروز برای استادان در داخل کشور و ساختن کشور است.»
سردار جعفری با بیان اینکه به شدت نیازمند مجاهدت و تلاش علمی در عرصه‌های اجتماعی هستیم، گفت: «استادان بسیجی و انقلابی باید در عرصه حل معضلات اجتماعی پیشتاز باشند.»
فرمانده کل سپاه، تطبیق علوم انسانی مورد نیاز کشور با علوم اسلامی را از جمله اولویت‌ها دانست و افزود: «این یک عرصه جهادی است که باید در آن کار شود.»
سردار جعفری اظهار داشت: «رهبر معظم انقلاب، انقلاب را دارای پنج مرحله می‌دانند که ما اکنون در مرحله سوم آن هستیم.»
فرمانده سپاه با تأکید بر اینکه نمی‌توان انقلاب اسلامی را از جمهوری اسلامی جدا کرد، افزود: «در این 40 سال، انقلاب اسلامی دستاوردهای بسیاری داشته است که از جمله آنها بیداری اسلامی و اثرات انقلاب اسلامی در منطقه و جهان است.»
وی ادامه داد: «پیروزی یمن نزدیک است و در روزهای اخیر شاهد شکست ائتلاف بزرگ آمریکایی‌ و اروپایی‌ها با کشورهای مرتجع منطقه در [بندر] الحدیده هستیم.»
سردار جعفری با بیان اینکه جهاد علمی در عرصه‌های علوم انسانی نیاز جدی است، افزود: «اینکه دوست و دشمن جمهوری اسلامی را در عرصه دفاع و امنیت موفق می‌دانند، به دلیل حاکمیت تفکر جهادی ناب محمدی و اتکا به مردم در این حوزه است.»
وی در ادامه گفت: «رقابت‌ها و سیاست‌ها در یک چرخه غلط افتاده و این مشکل کشور است.»
وی همچنین بزرگ‌ترین مانع پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در داخل کشور را جریان فکری مقابل جریان اسلامی ناب دانست و افزود: «آخرین اقدام آنها نامه یکصد نفری است که جمهوری اسلامی با ترامپ مذاکره کند؛ اینها با آمریکا و دشمن مردم همراهی کرده و زمینه را فراهم می‌کنند.»
وی با اشاره به اظهار نظر اندیشکده وابسته به کنگره آمریکا که اعلام کرده است ایران بزرگ‌ترین زرادخانه موشکی منطقه را دارد، تصریح کرد: «توان موشکی ما متکی به توان علمی است.»
فرمانده کل سپاه تأکید کرد: «ما توان افزایش برد موشک‌ها به بیش از دو هزار کیلومتر را داریم؛ ولی فعلاً این سیاست ما نیست؛ زیرا بسیاری از اهداف ما و منافع دشمن در همین برد دو هزار کیلومتر است، از این رو آمریکایی‌ها در حوزه نظامی ورود نمی‌کنند.»


با خانواده رفته بودیم استان مازندران، در یکی از مجموعه‌های سپاه ساکن شدیم. وقتی با بچه‌ها اول صبح پیاده بیرون زدیم یکدفعه چشمم به فرزندان یکی از همکاران شهیدم که مدافع حرم بود افتاد، آنها هم آمده بودند تفریح. فوری بچه‌ها را فرستادم و خودم از جلوی چشم فرزندان شهید کنار رفتم. یک لحظه دلم ریخت که مبادا فرزندان شهید من را با بچه‌هایم ببینند و دل‌شان هوای پدر را بکند. وقتی به داخل ویلا برگشتیم موضوع را با همسرم مطرح کردم و قرار شد او به ویلای آنها برود و هدیه‌ای به بچه‌های شهید بدهد. 

برنامه‌های ابلاغی با آسیب‌های روز سنخیت داشته باشد
09110009518/ چرا قانون ارشدیت تحصیلی برای همه کسانی که با اخذ مجوز تحصیل کرده‌اند، اجرا نمی‌شود؟! 
09110009647/ از فرماندهان و مسئولان محترم سپاه تقاضا می‌کنم همین ستون روی خط را بخوانند و دستور پیگیری ویژه بدهند تا بسیاری از مشکلات سازمانی حل بشود. مگه ماها جز همین درخواست‌ها، مشکل دیگری هم داریم؟
09130001642/ چرا نیروی انسانی به وضعیت سیستم تپش رسیدگی نمی‌کنه؟! با تغییر جایگاه حقوقم به هم ریخته، پیگیری کردم می‌گن ایراد از سیستم تپش هست.
09140008011/ چرا وام مسکن کد ۸۹ مناطق آذربایجان غربی با توجه به وعده‌ای که داده بودند، فقط برای یک دوره اجرا شد و چند سالی است که پرداخت نمی‌شود؟!
09140001443/ لطفاً از مسـئولان بنیاد تعاون بپرسید چرا وام خرید مسکن ورودی‌های ۸۷ پرداخت نمی‌شود؟
09140005528/ پیشنهاد می‌کنم به جای چاپ بروشورها و کتاب‌هایی که در سپاه چاپ و توزیع می‌شود و بیان‌کننده قوانین و راهکارها است، از هزینه چاپ کاسته و در قالب نامه به زیرمجموعه‌ها ارسال شود، آنگاه در یک کتابخانه مخصوص در این مجموعه‌ها در اختیار کارکنان قرار گیرد تا هرکس نیاز دارد از آن استفاده کند. 
09150003218/ روزی رهبر بزرگوارمان در مواجهه با دشمن و استکبار جهانی به واژه «نرمش قهرمانانه» اشاره داشتند و امروز گویا نظر معظم‌له «اقدام جهادی» در این زمینه و «پاسخ قاطع و کوبنده» است.
09160000237/ به نظر می‌رسد برنامه‌های ابلاغی در نواحی باید با آسیب‌های روز جامعه بیشتر سنخیت داشته باشد. جا دارد صبح صادق روی این موضوع کار کند.
09180005228/ چرا سپاه مدارک داخلي خودش رو قبول نداره؟ ارشد امتحان دادم و دانشگاه جامع امام حسين(ع) رشته جغرافياي نظامي قبول شدم، گفتن چون مدرک داخليه برای وزارت‌خانه قابل قبول نيست!
09380001228/ نوشته بودید فیش‌های کاغذی را جمع کنند. این طوری وقتی اتوماسیون شود، هر کسی می‌تواند حقوق دیگری را بخواند.
صبح صادق: این موضوع فقط یک پیشنهاد بود؛ اما حتی اگر انجام شود، فیش هر کسی تنها برای خودش می‌تواند قابل دسترسی باشد.
 09190007689/ در مورد هفته‌نامه صبح صادق پس از چند سال نمی‌خواهید یک بازنگری در محتوا و رنگ و قالب و... داشته باشید؟ 
صبح صادق: اگر به بایگانی صبح صادق مراجعه کنید، خواهید دید که تغییرات در نشریه تقریباً هر دو سال یک بار اتفاق افتاده که در هفته‌نامه‌ها همین روند مرسوم است. با این حال اگر پیشنهاد خاصی دارید بفرمایید.
09140008961/ سلام، مستدعی است مسئولان محترم ترتیبی اتخاذ کنند که همه همکاران روزهای دوشنبه هر هفته مثل ماه مبارک رمضان، برای رسیدگی به خانواده ساعت 12 ظهر در کنار خانواده باشند.
پیام‌ها در کانال سروش:
ـ درباره اینکه فیش‌های حقوقی کاغذی را حذف کنند درست است که صرفه‌جویی می‌شود، اما لطفاً فیش‌های بازنشسته‌ها را کاغذی نگه دارند؛ چون پدر من و خیلی دیگر از بازنشسته‌ها حدود 60 سال دارند و دیگر نمی‌توانند از جزئیات حقوق خود باخبر شوند.
ـ اینجا، اونجا، همه جا سپاه، در امنیت، در اقتصاد، در سازندگی، در فرهنگ، در تربیت و تعلیم، در هنر و... . این به معنای آن است که کارهای روی زمین مانده کشور را آنهایی که مسئولیت دارند، انجام نمی‌دهند و سپاه دست به کار می‌شود./ «امیری» از تهران