عليرضا علوي‌تبار در گفت‌وگو با «اعتماد»:
اشاره: شايد چهار دهه بعد از انقلاب اسلامي 57 بد نباشد كه از فعالان سياسي اصلاح‌طلب بپرسيم چرا زماني انقلاب كرديد و حالا از هر تريبوني نسبت به هر تحركي اخطار مي‌دهيد. كدام منطق، موجب اين دو رويه متفاوت است؟ عليرضا علوي‌تبار، فعال سياسي اصلاح‌طلب معتقد است كه بايد انقلابي بودن را در روش و هدف از هم تفكيك كرد. او معتقد است كه بخشي از اصلاح‌طلبان امروز در هدف انقلابي و راديكال هستند و بخش ديگر از آنها غير انقلابي. با اين حال او معتقد است كه هر دو گروه اصلاح‌طلب، در روش انقلابي نيستند. او تصريح مي‌كند كه اصلاح‌طلبان اگر مي‌خواهند بمانند، بايد راه‌حل‌هايي ريشه‌نگرانه‌تر به كار ببرند.
پارادایم‌های ساختارهای دموکرات در آستانه فروپاشی قرار گرفته است
راستگرايان صهيونيست از حضور جمهوريخواهان براي يهودي‌سازي فلسطين استفاده مي‌كنند
توضیح حمید بعیدی‌نژاد درباره فرد متهم به جاسوسی هسته‌ای
علی مطهری بالاخره توانست در مشهد سخنرانی کند
بازخواني كارنامه اقتصادي رئيس كل بانك مركزي دولت دوم احمدي‌نژاد
مولاوردي در گفتگو با آفتاب يزد:
اشاره: در حالی که سیاستمداران امریکایی در گیر و دار رقابت انتخابات ریاست جمهوری این کشور دیدگاه‌های متفاوتی را به تناسب خاستگاه سیاسی خود در قبال ایران و پایبندی امریکا به تعهداتش در چارچوب توافق هسته‌ای مطرح می‌کنند، یک سؤال بیش از هر چیز به ذهن متبادر می‌شود و آن اینکه آینده کانال دیپلماتیک تهران و واشنگتن که تحت تأثیر دستیابی به برجام شکل گرفته است، چه خواهد شد؟ مذاکراتی که میان ایران و امریکا طی سه سال گذشته، پس از روی کار آمدن دولت روحانی و در خلال مذاکرات هسته‌ای برای رسیدن به نقطه مطلوب در مسیر حل چالش با ایران صورت گرفت، به شکسته شدن تابوی گفت‌وگوهای دوجانبه و گشوده شدن کانال‌های دیپلماتیک با تماس‌های مستقیم بی سابقه میان مسئولان بلندپایه دو طرف انجامید. یعنی دیدارهایی که تا پیش از این ممکن نبود، با ملاقات وزرای خارجه دو طرف در جریان گفت‌وگوهای هسته‌ای و همچنین ارتباطات مستقیم و غیرمستقیم از راه دور رنگ واقعیت به خود گرفته است. گفت‌وگوهایی که گاه برای رفع و رجوع مشکلات ناشی از اجرایی شدن برجام و گاه با هدف حل بحران‌هایی در روابط دو طرف از جمله دستگیری ملوانان امریکایی و بده بستان اتباع ایرانی و امریکایی برقرار می‌شود.
چرا تأکید بر عمل‌گرایی در انتخابات 92 یک زنگ خطر است؟
سيدحسن رسولي در گفت‌وگو با آرمان:
مقدمه: ۵۸ ساله است. آرام سخن می‌گوید اما قاطعیت را می‌توان از کلامش فهمید. اگر کسی یک‌بار هم نام او را نشنیده باشد و نداند که استاندار دولت اصلاحات بوده و امروز عضو بنیاد باران و بنیاد امید ایرانیان است، از سخنانش، به راحتی می‌توان به این موضوع پی برد که او یک اصلاح‌طلب واقعی است. آرام، قاطع و صد البته معتدل! نفی انحصار‌طلبی، باور به آزادی و ایمان به انقلاب را یقینا از لیدر اصلاحات وام گرفته است. او گرچه بر رقابت با جناح مقابل اذعان می‌کند، اما جز با احترام از رقیب یاد نمی‌کند. «سیدحسن رسولی» نه تنها سخنگوی ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف، در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ بود، بلکه همراهی و رفاقتی دیرینه نیز با او دارد. سیدحسن رسولی، استانداری خراسان و لرستان، مدیرکلی سیاسی انتظامی استانداری زاهدان، فرمانداری زاهدان، معاونت سیاسی و اداری استانداری لرستان و همدان و سمت‌های دیگری را در کارنامه سیاسی خود دارد. دو روز مانده به دور دوم انتخابات، این فعال سیاسی اصلاح‌طلب به گفت‌وگو با «آرمان» پرداخته است که در ادامه می‌خوانید:
آوارگان خاورمیانه و چشم‌انداز اسلام اروپایی
آخرین مطلب
پربیننده ترین