صبح صادق >>  صفحه آخر >> یادداشت
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۹  ، 
کد خبر : ۳۴۵۳۰۶

شیرینی‌های طبیعی

پایگاه بصیرت / محبوبه‌سادات رضوی

قند و شکر پروتئین، چربی‌های ضروری، ویتامین و مواد معدنی ندارد. هیچ لزومی ندارد که این ماده در رژیم شما وجود داشته باشد. در حقیقت، فهرست بلند بالایی وجود دارد که باید تا جای ممکن از قند دوری کرد. شکر در روند تنظیم هورمون‌های سیری و گرسنگی دخالت می‌کند. نتیجه مصرف شکر افزایش کالری‌ها و اضافه وزن است، اما برای برطرف کردن میل به شیرینی چه بخوریم که کمتر ضرر داشته باشد؟

«مویز» از جمله شیرینی‌هایی است که قند طبیعی فروکتوز دارد. بهتر است افراد چای خود را با مویز بنوشند؛ چرا که مویز دارای طبع گرم و تر است و به افزایش حافظه، قدرت فهم، تسکین صفرا، دفع بلغم و اصلاح خلق و خو کمک می‌کند. مویز حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین‌های ضروری برای بدن است؛ اما زیاده‌روی در مصرف آن موجب افزایش وزن و چاقی می‌شود. «کشمش» یکی از خوراکی‌های شیرین است که قند طبیعی فروکتوز در آن موجود است. مصرف کشمش سبب افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود. مصرف کشمش سبب کاهش استرس، تقویت و رشد حافظه شده و غنی از فسفر، آهن، منیزیم و کلسیم است. «توت خشک» از بهترین جایگزین‌های قند است؛ زیرا مزه شیرینی داشته و همچنین فیبر بالا و قند کمی دارند. توت حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و اسیدهای چرب و پروتئین است.  اگر می‌خواهید میل به شیرینی‌جات را در خود کم کنید و همزمان دیگر مواد مغذی سودمند را برای بدن خود فراهم کنید، به جای شیرینی‌جات، خرما مصرف کنید. خرما منبع فوق‌العاده‌ای از فیبر، پتاسیم، آهن و ترکیبات گیاهی سودمند است که شیرینی مورد نیاز شما را تأمین می‌کند.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات