صفحه نخست >>  عمومی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۶  ، 
کد خبر : ۱۴۲۲۱۰

حضرت زهرا (س) برترین الگوی زنان جهان


 

بصیرت:به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا سلام‏الله علیها
سیزدهم جمادی الاول سالروز شهادت یگانه بانوی معصوم جهان و یگانه دختر پیامبر گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها می‏باشد.
حضرت زهرا(س) در بیستم جمادی الثانی سال پنجم بعثت از بانوی بزرگی همچون حضرت خدیجه (س) در مکه دیده به جهان گشود و اسباب شادی و مسرت رسول گرامی اسلام را فراهم کرد. حضرت فاطمه (س) دارای القابی است که هر یک از آن القاب، بازگو کننده بخشی از وجود مقدسش می‏باشد. القابی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، راضیه، مبارکه، بتول و القاب بسیار دیگر.
حضرت زهرا(س) زمانی دیده به جهان گشود که عصر رسالت فرا رسیده و رسول گرامی اسلام با تمام توان در پی گسترش اسلام و تربیت مردم به شیوه اسلامی بود. در چنین فضایی بود که رسول خدا تربیت دختر گرامی‏اش را نیز آغاز کرد و زلال‏ترین معارف و پاک‏ترین رفتارها را از آن جا که حضرت زهرا (س) معارف ناب را از پدر دریافت کرده بود، احساس می‏کرد وظیفه سنگینی برعهده دارد و باید در حد توان خود در گسترش فرهنگ وحی به پدرش کمک کند. به همین سبب بود که حضرت زهرا (س) هم در روزگاری که رسول اکرم در مکه بود و هم در سالهای اقامت آن حضرت در مدینه، یار و همکار پدرش در گسترش اسلام بود. علاوه بر این، زندگی و رفتار شخصی و خانوادگی حضرت زهرا(س) در مکه و مدینه، الگوی کامل تربیتی برای همه زنان بود و گویا خداوند حضرت فاطمه (س) را آفریده و در کنار رسول خدا قرار داده بود تا زنان مسلمان عملاً با نمونه کامل یک زن مسلمان آشنا شوند و خود را با آن الگوی بی همتا بسنجند.
رسول اکرم نیز به طور مستقیم و غیر مستقیم به زنان مسلمان گوشزد می‏کرد که زهرا اطهر را به عنوان الگوی زندگی برتر برگزینند. مسلماً وقتی که رسول خدا حضرت زهرا علیها السلام را به عنوان بهترین زنان معرفی می‏کند ، به طور آشکار از زنان مسلمان می‏خواهد که این بهترین را برای خود الگو قرار دهند.
گرچه حضرت زهرا(س) در دوره رسول اکرم مصایب زیادی متحمل شد، ولی سخت‏ترین دوره حیات حضرت زهرا(س) همان دوره بسیار کوتاه بعد از رحلت رسول اکرم می‏باشد. در این دوره بود که حضرت زهرا(س) به طور عیان احساس کرد مسیر امور به سمتی غیر از آن سمتی که رسول خدا تعیین فرموده بود، می‏رود و اگر در این زمینه افشاگری نشود، نسلهای مسلمانان گرفتار عواقب انحرافات شدید خواهند شد و دین اسلام آسیب جدی خواهد دید، بخصوص اگر حضرت زهرا(س) سکوت می‏فرمود، این سکوت نه تنها در آن زمان بلکه در کل تاریخ اسلام به عنوان تایید آن مسیر انحرافی از سوی دختر پیامبر تلقی می‏شد. بنابراین، حضرت زهرا(س) هرگز سکوت نکرد و هرگز انزوا نگزید و باتمام توان سعی کرد مسلمانان را آگاه کند تا چشمان خویش را باز نمایند و در مسیرهای انحرافی نیفتند.
متاسفانه هشدارها و روشنگری دختر رسول اکرم چنان که شایسته بود، مورد توجه قرار نگرفت و سخن یگانه بانوی جهان و یگانه دختر رسول خدا چنان که باید شنیده نشد و جامعه به مسیر انحرافی سقوط کرد. به همین دلیل بو دکه حضرت زهرا دوره پایانی حیات خود را در سخت‏ترین وضعیت به سر برد و روزها را پیوسته با زاری و جاری کردن اشک سپری کرد و سرانجام نیز به شهادت رسید.
سالروز شهادت یگانه بانوی جهان اسلام و یگانه دختر گرامی اسلام را تسلیت می‏گوییم
 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات