پایگاه بصیرت: مقامات آل سعود به شدت از وقوع انقلاب در کشور خود هراسان هستند.این ترس و هراس طی ماههای اخیر به شدت افزایش یافته است .در این خصوص مقامات آل سعود در راستای فرار از کشور نیز برنامه ریزی هایی صورت داده اند.این در حالیاست که دربار آل سعود نیز به سبب وخامت حال پادشاه و ولیعهد عربستان در حالت فوق العاده ای قرار دارد و جنگ پنهان قدرت میان شاهزاده ها ادامه دارد .
نارضایتی جوانان از سیاستهای آل سعود هر روز بیشتر می شود .نارضایتی جوانان به علل اقتصادی از جمله فقر و بیکاری روز افزون در یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان افزایش یافته و به یک بمب سیاسی تبدیل شده است که هرلحظه احتمال انفجار آن رژیم سعودی را تهدید می کند و برخی از آنها را به افراط گرایی می کشاند.برخی نظرسنجی ها حاکی است که 84 درصد از جوانان عربستان بیکاری را بزرگترین معضل و تهدید پیش روی خود می دانند و مواد مخدر و تروریسم با 72 درصد در جایگاه بعدی قرار دارد.
فقر و بیکاری بویژه بیماری جوانان دانشگاهی در کشور ثروتمند عربستان به یک معضل هولناک تبدیل شده و نگرانی مرکز حقوق بشری را به همراه داشته است. خودکشی جوانان عربستانی فکر و ذهن ناظران حقوق بشر در داخل و خارج از عربستان را به خود مشغول کرده است زیرا خودکشی جوانان در برهه اخیر شاهد آمارهای هولناکی بوده است که علل آن بیکاری و نبود فرصت های شغلی برای جوانان بویژه قشر دانشگاهی است که در حالتی از سرخوردگی و یاس از آینده تاریک در یکی از ثروتمند ترین کشور های جهان به سر می برند. افزایش بی سابقه خودکشی جوانان در عربستان به دلیل فقر، بیکاری و ناامیدی از آینده؛ از بروز پدیده ای هولناک در این کشور به دلیل گسترش نارضایتی عمومی مردم از زندگی خود در این کشور نفتخیز و ثروتمند، حکایت دارد. اعتماد عمومی شهروندان عربستانی نسبت به آل سعود به کمترین حد ممکن رسیده است و جوانان عربستانی نیز از طریق شبکه های اجتماعی به دنبال حضور اعتراض آمیز در خیابانها علیه آل سعود هستند.بدیهی است که ادامه این وضعیت ضربه بسیار سختی به ریاض وارد خواهد کرد. وخامت حال ولیعهد عربستان سعودی،وخامت حال پادشاه سعودیها،عدم اتفاق نظر در دربار سعودیها بر سر مسئله جانشینی ولیعهد و عواملی از این قبیل ریاض را در وضعیت قرمز قرار داده است.
در چنین شرایطی تحولات تازه ای در عربستان در راه است که می تواند نقش تعیین کننده ای در معادلات خاورمیانه داشته باشد .مقامات سعودی به شدت از این تحولات می هراسند و نمی توانند این ترس و هراس را کتمان کنند. پایگاه الوطن در گزارشی به برنامه ریزی خاندان سعودی برای اقامت در یک منطقه مرفه نشین مشهور در شهر لسآنجلس و خریداری گسترده زمین در این منطقه برای احداث کاخهای شاهزادگان سعودی پرداخت .در پی وقوع انقلابهای گسترده عربی، امرا و پادشاهان عرب درحال برنامه ریزی برای یافتن اماکنی جهت اقامت بعد از وقوع انقلاب درخاک کشورشان هستند که از بین آنها، عبدالله بن عبدالعزیز شاه سعودی و خاندانش هستند که امکان اقامت خود را اگر نگوییم در گرانترین اماکن جهان دستکم در یکی از گرانترین مناطق آمریکا انتخاب کرده اند یعنی منطقه ثروتمند نشین "بورلی هیلز".
بر اساس اطلاعات دریافتی پایگاه الوطن، شادمانی خاندان حاکم سعودی کامل نشده زیرا ثروتمندان منطقه بورلی هیلز نگرانی خود را از حضور آنها در این منطقه ابراز داشته اند بویژه که محل زندگی شاه سعودی و خاندانش یک مجتمع شامل چندین قصر به مساحت 85 هزار فوت مربع خواهد بود که قیمت فقط یک زمین آن 12 میلیون دلار می شود .این مساحت بعد از شکایت ساکنان منطقه به 30 هزار فوت مربع کاهش یافته است اما با این وجود همچنان شکایت پابرجاست و درنهایت باعث شده است که عبدالعزیز فرزند شاه سعودی و ناظر بر این پروژه پرونده را نزدیک شش ماه پیش به شهرداری لس آنجلس ارجاع دهد .ساکنان منطقه بورلی هیلز به این مجتمع به خاطر بزرگی آن اعتراض کرده اند زیرا این قصرها می تواند جغرافیای منطقه ای را که در آن احداث می شود، تغییر دهد و مسیرها و جاده های فرعی این منطقه را باریک کند و علاوه بر آن مدت ساخت و ساز باعث ناراحتی ساکنان و آلودگی محیط زیست منطقه خواهد شد بویژه که این مجتمع مشرف بر مناطق پیرامون خود خواهد بود.
بیش از یکهزار نفر از ساکنان منطقه بورلی هیلز تومار اعتراض به ساخت این مجتمع بزرگ را امضا کرده اند که بعید نیست دیوید بکام فوتبالیست مشهور انگلیسی و ویکتوریا همسرش و شماری از هنرپیشه های زن و مرد مشهور وبیشترین زیان دیدگان از این پروژه، جزء آنها نباشند .معترضان نتوانستهاند اطلاعات زیادی درباره پروژه از شهرداری لس آنجلس بهدست آورند که با شاهزاده عبدالعزیز به طور کاملا محرمانه – آنطور که از شهرداری خواسته شده است- همکاری می کند و همچنین این شاهزاده سعودی از ارائه جزئیات زیادی درباره طرح به شهرداری که خود را برای احداث جاده خصوصی منتهی به این مجتمع آماده می کند، خودداری کرده است.
یکی از ساکنان منطقه بورلی هیلز به پایگاه الوطن گفته است که در واقع ساکنان منطقه نگران هستند زیرا
می دانند این پروژه بزرگ است و یک قبیله به طور کامل همراه با شترهای خود و بازار عکاظ به اینجا خواهند آمد. تصور کنید بازار عکاظ در بورلی هیلز! ساکنان این منطقه احساس می کنند که این وضعیت تعرض به آسایش آنها خواهد بود. بویژه که آنها خاطرات بدی از امرای سابق دارند که به اینجا آمدند و برخی از آنها تاکنون در این منطقه سکونت دارند و به آنها اینگونه نگاه می شود که قانون آمریکا در حق آنها به علت دخالتهای دائم سفارت سعودی برای بیرون کشیدن آنها از مشکلاتی که به خاطر رفتارشان ایجاد می شود، اعمال نمی شود.
رسالت