دومین شب مراسم احیای ماه رمضان، شب گذشته مصادف با شب ۲۱ ماه رمضان در سراسر کشور برگزار شد. اماکن متبرکه، مساجد، هیأتها و حسینیههای کشور در این شب مملو از هموطنانی بود که با هر تیپ و ظاهری حضور پیدا کرده و با خدای خود راز و نیاز کردند. مردم به رسم شبهای قدر اهل بیت(ع) را واسطه قرار دادند تا گره از کار و امور فردی و اجتماعیشان باز شود.
شکوه جمعیت در مراسم احیا هیأت ریحانةالحسین(س) در غرب تهران
از غرب تا شرق، جنوب تا شمال تهران پر بود از مردم خدا دوست
در تهران هیأتهای بسیاری مجلس احیا برپا کردند و مردم نیز در هر مجلسی حضور پرشور داشتند. کوچه پس کوچهها و خیابانهای تهران دیشب تا سحرگاهان شنونده نجوای عاشقانه مردم با خدا بود. هیأت ریحانة الحسین(س) با مرثیهخوانی سید مجید بنیفاطمه در غرب تهران، هیأت ریحانةالنبی(س) با مرثیهخوانی محمدحسین پویانفر در شمال تهران، مسجد شهید بهشتی با مرثیهخوانی سید مهدی حسینی در شرق تهران، هیأت مکتبالزهرا(س) با مرثیهخوانی محمدرضا طاهری و حسین طاهری، حسینیه همدانیها با سخنرانی حجتالاسلام حسین انصاریان، مسجد حضرت امیر(ع) با سخنرانی حجتالاسلام سید محمدباقر علوی تهرانی و مسجد ارک با مرثیهخوانی منصور ارضی همگی در مرکز شهر و در نهایت حرم عبدالعظیم حسنی(ع) در جنوب تهران و بسیاری از مجالس مختلف دیگر همگی مملو از حضور مردم بودند.
مردم دینداری که تا پاسی از شب در حسینیهها و بسیاری در خیابانها روی زمین نشستند و در دعای جوشن کبیر اسماء خدا را زمزمه کردند و بعد هم قرآن به سر گرفتند و خدا را قسم دادند تا سرنوشت نیکی برای سال آیندهشان رقم بخورد.
شکوه جمعیت در مراسم احیا هیأت ریحانة النبی(س) در امامزاده صالح(ع)
جای جای ایران مملو از جمعیت شبزندهدار بود
در شهرهای دیگر کشور از حرم امام رضا(ع) در مشهد، حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران در قم، حرم شاهچراغ(ع) شیراز، هیأت ثارالله زنجان، هیأت فدائیان حسین اصفهان، هیأت فاطمیون اهواز، هیأت انصارالولایه یزد، هیأت یا فاطمة الزهرا بابل و .... نیز مملو از جمعیت بود و مردم دست به آسمان برده بودند و الغوث الغوث میگفتند.
شکوه جمعیت در مراسم احیا مسجد مقدس جمکران
لشکرکشی مومنانه ایرانیان در شب ۲۱ رمضان
آنچه دیشب در کشورمان رخ داد و جلوهای از آن را در شب ۱۹ هم مشاهده کرده بودیم و قطعاً در شب ۲۳ بیش از پیش خواهد شد زیرا براساس روایات این شب محتملتر به شب قدر است، بیانگر شکوهدینداری ایرانیان است. همان که رسانههای بیگانه و ضدانقلاب تلاش میکردند به آن خدشه وارد کنند اما بازهم ایرانیان نشان دادند با هر سلیقه و ظاهری، نقطه مشترک و تلاقیشان محبت به اهل بیت(ع) است.
من حسرت میخورم به آن جور اشک ریختن دختران و زنان!
مقام معظم رهبری در سخنرانی ۱۴ دیماه ۱۴۰۱ در دیدار صدها تن از زنان فرهیخته و فعال در عرصههای فرهنگی، اجتماعی و علمی در این خصوص فرموده بودند: «یک وقتی در سفری از سفرهای استانی که میرفتم، در جمع علما گفتم این را؛ گفتم چرا گاهی بعضی از شما این خانمی را که حالا فرض کنید یک مقداری موهایش بیرون است یا به تعبیر رایج بدحجاب است که حالا باید گفت ضعیفالحجاب؛ حجابش ضعیف است،ـ متّهم میکنید؟ بنده وارد این شهر شدم، جمعیّت آمدند استقبال؛ شاید اقلّاً یکسوّم جمعیّت این جور خانمها هستند، دارند اشک میریزند؛ این را نمیشود گفت ضدّانقلاب است؛ این چطور ضدّانقلابی است که این جور با شوق و با حرارت و با انگیزه میآید و مثلاً فرض کنید در فلان مراسم دینی یا فلان مراسم انقلابی شرکت میکند؟
اینها بچّههای خودمانند، دخترهای خودمانند. من چند بار تا حالا در خطبه نماز عید فطر این را تکرار کردهام که در مراسم ماه رمضان، در شبهای اَحیاء، عکسهایش را برای من میآورند، حالا من که آنجاها را نمیتوانم [بروم] امّا تصویرش را برای من میآورند، زنها با ریختهای مختلف، قوارههای مختلف اشک میریزند؛ من حسرت میخورم به آن جور اشک ریختن! میگویم ای کاش من هم میتوانستم این جور مثل این دختر، مثل این زن جوان اشک بریزم»
بیانات مقام معظم رهبری درخصوص حضور دختران و زنان ضعیفالحجاب در مراسم شب قدر
دیشب مردمان کشورمان علیرغم همه مشکلات و سختیها کنار هم در صفوف مناجاتخوانی نشستند و خدا را اول به خودش و بعد ۱۴ معصومش قسم دادند و حاجات خود را خواستند و برای رفع مشکلات کشور و نابودی دشمنانش دعا کردند. آنها باردیگر نشان دادند دینداری در فطرت ذاتیشان وجود دارد.
شکوه جمعیت در مراسم احیا هیأت فدائیان حسین اصفهان