پارسال 700 پروژه عمراني در تهران و ساير استانهاي محروم كشور با ظرفيت گروههاي جهادي اجرا شده است كه شاخصترين آنها ساخت 30 واحد مسكوني در مدت شش ماه در روستاهاي شيخ صله، باني نار و گزنه در منطقه ثلاث باباجاني استان كرمانشاه براي افراد زير پوشش كميته امداد است كه خانههاي آنان بر اثر زلزله تخريب شده بود.
اردوي جهادي با مشاركت بنياد خيريه وفاق سبز علوي و سپاه حضرت سيدالشهدا (ع) استان تهران در روستاي كوره فرنگي شهرستان ري برگزار شد.
سرهنگ عبدالله اصغري، رئيس سازمان بسيج سازندگي سپاه حضرت سيدالشهدا(ع) استان تهران است كه در سالروز تشكيل بسيج سازندگي، يعني 17 ارديبهشت ماه و در حاشيه برگزاري اردوي جهادي در روستاي كوره فرنگي شهرستان ري با وي به گفتوگو نشستيم. اين اردوي جهادي با مشاركت بنياد خيريه وفاق سبز علوي و گروههاي جهادي بسيج سازندگي استان تهران برگزار شد كه هدف آن محروميتزدايي و ايجاد اشتغال پايدار براي مردم منطقه است.
وي با اشاره به سالروز تشكيل بسيج سازندگي گفت: «با گذشت نزديك به 20 سال از عمر پربركت اين سازمان، شاهد اقدامات بسيار خوبي در عرصههاي مختلف فرهنگي، درماني، اشتغالزايي، عمراني و غيره در مناطق محروم كشور هستيم.»
سرهنگ اصغري با تشريح دستاوردهاي بسيج سازندگي سپاه حضرت سيدالشهدا(ع) در سال گذشته، تصريح كرد: «پارسال 700 پروژه عمراني در تهران و ساير استانهاي محروم كشور با ظرفيت گروههاي جهادي اجرا شده است كه شاخصترين آنها ساخت 30 واحد مسكوني در مدت شش ماه در روستاهاي شيخ صله، باني نار و گزنه در منطقه ثلاث باباجاني استان كرمانشاه براي افراد زير پوشش كميته امداد است كه خانههاي آنان بر اثر زلزله تخريب شده بود. همچنين پارسال 171 هزار نفر روز در قالب گروههاي جهادي پزشكي به مردم استانهاي كرمانشاه، كرمان، خوزستان، خراسان جنوبي و شمالي و ايلام خدمترساني كردهاند.
در عرصه اشتغال زايي سال گذشته 262 كارگاه كوچك و زودبازده در قالب صنايع تبديلي، دام و طيور و شيلات در شهرستانهاي استان تهران راهاندازي شد كه با ايجاد اين كارگاهها 1900 نفر مشغول كار شدند.»
وي افزود: «در ابتداي سال جاري هم كه شاهد وقوع سيل در استانهاي شمالي، خوزستان و لرستان بوديم، به سپاه استان تهران مأموريت امدادرساني به هموطنان استان گلستان محول شد و گروههاي جهادي ما با ادوات و تجهيزات به روستاي ديگچه شهرستان گنبد كاووس اعزام شدند و در مدت دو هفته اقدام به احداث كانال انحرافي از سد وشمگير به سمت گنبد كردند و 20 تن مواد غذايي نيز به آققلا ارسال كرديم. همچنين از پنجم فروردين به عنوان استان معين مازندران در شهرستان سيمرغ مأموريت لايروبي و جمعآوري گل و لاي معابر، خانهها، مدارس و مراكز آموزشي و مساجد را بر عهده داشتيم كه با استفاده از 31 دستگاه ادوات مهندسي و قريب 6 هزار نفر روز در قالب گروههاي جهادي تا پانزدهم فروردين به مردم سيلزده خدمترساني شد.»
سرهنگ عبدالله اصغري اظهار داشت: «همچنين 15 فروردين مأموريت كمكرساني به هموطنان عزيز در پل دختر را به ما محول كردند كه هم اكنون هم ادامه دارد. در اين مدت 139 دستگاه مهندسي شامل لودر، كاميون، بولدوزر، بيل مكانيكي، باب كت و ساير ادوات مهندسي اقدام به پاكسازي گل و لاي از سطح شهر و خانههاي مردم در مدت دو هفته كردند و پس از شستوشو با دستگاههاي واتر جت به مالكان تحويل شد.»