محمدباقر قالیباف در برنامه تلویزیونی حماسه ماندگار به مناسبت واقعه ششم بهمن ماه سال ۱۳۶۰ آمل ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، امام خمینی (ره) و ایام دهه فجر، گفت: واقعه ۱۳۶۰ آمل نمادی از مقاومت مردم و حضور آن ها در همه صحنه هاست، همان چیزی که امروز کمتر به آن توجه شده است. وقتی از واقعه ششم بهمن آمل یاد می کنیم نشان می دهد باورهای انقلاب ما برخاسته از مکتب اهل بیت و قرآن است و اینکه مردم چگونه از انقلاب دفاع کردند.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: شهر هزار سنگر آمل دارای چهره های بزرگ روحانیت همچون حضرت آیت الله حسن زاده آملی، آیت الله جوادی آملی، آیت الله میرزاهاشم آملی است که در دوران جنگ در کنار رزمندگان لشگر ۲۵ کربلا بودند، از این رو یاد همه شهدای این استان و ۴۰ شهید و یک شهیده طاهره واقعه ششم بهمن سال ۱۳۶۰ آمل را گرامی می داریم.
وی یادآور شد: تاریخ نشان داده مردم مازندران و جوانان آن ها در هر مقطعی در صحنه حضور پیدا کردند و جوانان و مردم عزیز ما باید بدانند از جای جای غرب کشور، کوه های سر به فلک کشیده کردستان تا دهانه فاو در منتها الیه جنوب کشور نمادی از رشادت های مردم مازندران در طول دفاع مقدس است. شهید ابوعمار، طوسی، نوبخت، حاج نصیر، نیارکی از شهدای این خطه هستند. که بر روح مطهر آن ها درود می فرستیم و همچنین علمایی چون شهید هاشمی نژاد که از اهالی خطه مازندران بودند و در خراسان حضور داشتند و به دست منافقین شهید شدند.
قالیباف ادامه داد: این رشادت ها از دوران دفاع مقدس تا امروز و شهادت مدافعان حرم ادامه داشته و شهدای مدافع حرم نیز نماد مقاومت و شهامت مردم عزیز این استان هستند.
رئیس قوه مقننه در ادامه اظهار کرد: زمانی که ما به مردم اعتماد کردیم و به آن ها فرصت دادیم تا در صحنه های مختلف حضور پیدا کنند مثل دوران دفاع مقدس، مردم در صحنه حاضر شدند و ایفای نقش کردند اما هرجا که از طرف مسئولین غفلت شد و اجازه حضور به مردم داده نشد، ما آسیب دیدیم.
قالیباف با بیان اینکه انقلاب ما عجین شده با نیروهای مردمی و جوان است، گفت: سردار شعبانی همین جانباز عزیزی که به دلیل ابتلا به ویروس منحوس کرونا جان به جان آفرین تسلیم کرد در واقعه ششم بهمن سال ۱۳۶۰ فرمانده سپاه آمل بود، در آن زمان شهید شعبانی جوانی بیست و اندی ساله بود که در مقابل دشمن ایستاد و این افتخار را آفرید.
رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: جوانان پیشتاز و پیش آهنگ همه حرکات بودند و امروز در زمینه های مختلف به ویژه در حوزه مشکلات اقتصادی نیازمند آن هستیم تا از ظرفیت مردم و جوانان خلاق، متعهد و با علم و دانش استفاده کنیم. این فرصت ما را از سختی نجات می دهد اما یکی از مشکلات ما این است که اقتصاد ما دولتی است و در جایی هم که اقتصاد غیردولتی است فی الواقع شبه دولتی است، بنابراین ما باید با استفاده از تجربه گذشته، فرصت ها را فراهم کنیم.
قالیباف با بیان اینکه یکی از سیاست های قطعی مجلس یازدهم ایجاد فرصت برای مردم در موقعیت ها و عرصه های مختلف است تا به مشکلاتشان پایان دهند، گفت: ما در مجلس برای همه استان های کشور از جمله استان مازندران رویکرد محرومیت زدایی، توجه به معیشت، سلامت، اشتغال و تولید را اتخاذ کردیم و به خصوص در بودجه سال ۱۴۰۰ و برای برنامه هفتم توسعه مصم هستیم تا گام های جدی برداشته شود زیرا اگر فرصتی به مردم ندهیم و رویکردها را اصلاح نکنیم فرصت ها به تهدید تبدیل می شود.
وی یادآور شد: فرصت های بزرگی در استان مازندران وجود دارد که بعضا متاسفانه به تهدید تبدیل شده است، یکی از چالش های مردم و این استان در حوزه آب، کشاورزی، آب های سطحی، زباله و آسیب جنگل ها است که باید به آن ها بپردازیم. مردم مازندران به مهمان نوازی شهره هستند و بخش عمده ای از مردم کشور برای گردشگری به این استان سفر می کنند لذا از این فرصت باید استفاده شود اما به خاطر سوءمدیریت در این زمینه مشکلاتی به وجود آمده است.
رئیس قوه مقننه تاکید کرد: این مشکلات قابل حل شدن است منتها نیازمند برنامه ریزی دقیق و فرصت سازی برای مردم و جوانان است، مجلس در برنامه ریزی های خود این رفع تبعیض ها را از بین می برد، روح حاکم بر تحول بودجه ۱۴۰۰ در مجلس نیز رفع تبعیض است و اولویت را به مناطق محروم داده ایم، نباید اجازه دهیم که محرومیت ها زیر سایه فضای سبز مازندران دیده نشود.
قالیباف تصریح کرد: نماینده های استان در مجلس به همه موضوعات توجه دارند و در بودجه سال ۱۴۰۰ تلاش می کنیم با رفع تبعیض مشکلات روستاهای دوردست، حاشیه نشینی، مسائل بخش تولید، معیشت و سلامت مردم را مرتفع کنیم و در برنامه هفتم توسعه نیز فرصت هایی را فراهم کنیم تا از ظرفیت های توسعه ای این استان استفاده شود.
حاجی پور نماینده مردم آمل نیز در این برنامه واقعه ششم بهمن ۱۳۶۰ آمل را یادآور شد و گفت: در این واقعه ۴۱ تن از عزیزان ما به شهادت رسیدند که یاد آن ها را گرامی می داریم.