سردار دهقان، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: امروز توان موشکی ما خارج از تصور دشمنان است و نظام سلطه نباید با بهانه کردن توان موشکی ایران، به دنبال مخدوش کردن چهره جمهوری اسلامی در جهان باشد. توان موشکی و نظامی ما قابل‌ مذاکره و معامله با دشمنان نیست. آنها با پیش کشیدن توان موشکی و بهانه‌‌جویی‌هایی که انجام می‌دهند، به دنبال اهداف دیگری در جهان هستند.
 حسن ابراهیمی/ سامانه پیامکی صبح‌صادق وسیله‌ای برای ارتباط خوانندگان هفته‌نامه با نشریه است که از زمان راه‌اندازی تاکنون توانسته است بستر خوبی را برای طرح مشکلات پاسداران، بسیجیان، خانواده‌ها و سربازان فراهم کند. بر همین اساس بر آن شدیم تا مشکلات مخاطبان گرامی را که از طریق سامانه پیامکی مطرح شده، از مسئولان مربوطه پیگیری کنیم. در اولین پیگیری‌ با سردار احمد عبداللهی، معاون بهداشت و درمان سپاه به گفت‌وگو نشستیم که در ادامه آن را  می‌خوانید.
*ضمن تشکر از پاسخگویی شما، با توجه به اینکه مراکز درمانی سپاه در شهرهای استان تهران، البرز و چند شهر دیگر در سطح کشور وجود ندارد و پاسداران و خانواده‌های آنها را دچار مشکل کرده و عمدتاً برای امور درمانی باید به مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ، مانند تهران مراجعه کنند، آیا برای حل این مشکل چاره‌ای اندیشیده شده است؟
ابتدا از شما و همکاران‌تان در هفته‌نامه صبح‌صادق کمال تشکر را دارم که مطالبات، شکوائیه‌ها و گلایه‌هایی را که در حوزه بهداشت و درمان به صبح‌صادق می‌شود، پیگیری می‌کنید. ما موظفیم بر اساس ساختار سازمانی رده‌ها، نیروها، سپاه‌های استانی و رده‌های عمده مراکز درمانی، پلی‌کلینیک، بیمارستان و... احداث کنیم. در استان البرز و نواحی استان تهران در سپاه سید‌الشهداء فیروزآباد اسلام‌شهر و شهرری تعدادی مراکز درمان وجود دارد؛ اما تخت بستری ندارد، البته متأسفانه در پردیس، شهریار، فردیس کرج و... حتی درمانگاه هم نداریم. با توجه به محدودیت‌های سقف سازمانی دست ما بسته است؛ یعنی امکان اینکه در شهریار با وجود نیازی که هست، درمانگاه، مرکز درمانی و بخش سرپایی بزنیم، وجود ندارد؛ از سویی، به دلیل همین محدودیت، مراکز درمانی که در نواحی وجود دارد و از گذشته در نیروی مقاومت بوده، زیر نظر سازمان‌های دیگر مؤسسه تأمین درمان و بنیاد تعاون رفته و این مشکل ساختاری است. البته، گفتنی است اگر فرماندهان سپاه‌های امام حسن(ع) و سیدالشهداء(ع) تشخیص بدهند که این مراکز درمانی لازم است، این اختیار را دارند که یک مرکز درمانی ایجاد کنند که ما هم از آن حمایت می‌کنیم.

*مسئله سرانه درمان که نیروی انسانی به عنوان حق بیمه از حقوق همه کارکنان به طور یکسان کسر می‌‌کند، از دیدگاه برخی از خوانندگان هفته‌نامه نوعی بی‌عدالتی است؛ چرا که هزینه مساوی دریافت می‌شود، اما خدمات ناعادلانه ارائه می‌شود. در این باره توضیح بفرمایید.
بله، این سرانه را نیروی انسانی کم می‌کند، ولی فرقی نمی‌کند و همه یک نهاد هستیم. این مسئله در واقع سرانه است، به همین دلیل برای رفع این مشکل از برنامه‌های دیگر، به‌ویژه برنامه دوم صندوق شفا استفاده کردیم که بر اساس آن نقاطی که بیمارستان و مرکز درمانی ندارند، از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی آن مناطق استفاده می‌کنند؛ برای نمونه در شهریار از سپاه سیدالشهداء(ع) خواسته‌ایم که با بهترین مرکز درمانی قرارداد ببندند و هزینه‌های بستری و درمان را از طریق برنامه دوم صندوق شفا تأمین می‌کنیم. این نظر مخاطبان درست است که با وجود آنکه سرانه برابری کم می‌شود، اما بهره‌برداری مساوی نیست و امکان بهره‌برداری برابر در تهران و سایر شهرها وجود ندارد. البته حدود سه تا چهار سال است که مشکل را با این شیوه تا حدودی ترمیم کرده‌ایم؛ البته ممکن است صندوق شفا در برخی ماه‌ها نوساناتی داشته باشد، اما  با این تدبیر عمده مشکل را حل کرده‌ایم.  

*موضوع بهداشت تغذیه و کیفیت غذا در برخی پادگان‌ها، از جمله موضوعاتی بوده که در پیامک‌ها به آن اشاره شده است. در این زمینه چه تدبیری در معاونت شما اندیشیده شده است؟ 
ما یک کمیسیون تغذیه داریم که با هماهنگی و مشارکت معاونت آماد و پشتیبانی، برنامه غذایی که باید در طول روز به سرباز و پایور داده شود، در آن تعریف شده است؛ همچنین بر نحوه خرید مواد غذایی هم نظارت می‌شود تا مناسب، مطلوب و باکیفیت باشد. افزون‌بر این، به سمت صنعتی شدن آشپزخانه‌ها رفته‌ایم؛ به‌گونه‌ای که در گذشته دیگ‌های قدیمی سبب درست شدن چند کیلو ته‌دیگ می‌شد که مملو از روغن بود و مشکلات خاص خود را داشت؛ اما در دیگ‌های جدید که در آشپزخانه‌های صنعتی استفاده می‌شود، مقدار ته‌دیگ به صفر رسیده و برنج با گرمای بخار آب پخته می‌شود و در آن روغن استفاده نمی‌شود. گفتنی است، نظارت‌ در همه پادگان‌ها صورت می‌گیرد که مسئولان بهداشت و درمان به طور مستمر سرکشی دارند و هرگونه مسمومیت و مشکلات بهداشتی رصد می‌شود. البته با آرمان‌ها و ایده‌آل‌های افراد فاصله دارد، اما معدلش خوب و قابل قبول است.
در هر صورت اگر فردی در پادگان‌ها و سایر مجموعه‌های سپاه گزارش، انتقاد یا پیشنهادی دارد، می‌تواند از طریق اداره بهداشت به صورت تلفنی یا از طریق اتوماسیون اداری اقدام کند. همکاران ما در اداره بهداشت امکان حضور لحظه به لحظه را در چنین مواردی فراهم کرده‌اند.

 علیرضا جلالیان/ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با مأموریت پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن فعالیت خود را از ماه‌های نخست پس از پیروزی انقلاب اسلامی شروع کرد و در آن دوران به دلیل اولویت داشتن مسائل امنیتی و نظامی، به خود پایه‌ای نظامی و امنیتی گرفت. به عبارتی، جنگ تحمیلی و ضرورت دفاع از کشور سبب شد تا سپاه روی دفاع نظامی تمرکز کند. گفتنی است، این نهاد انقلابی اصلی‌ترین دستگاه اطلاعاتی و امنیتی کشور به شمار می‌آمد و خرده دستگاه‌های اطلاعاتی دیگر به سبب برخی مسائل، از جمله حضور نفوذی‌ها و برخی اقدامات ضد امنیتی دیگر، کارایی لازم را برای انجام فعالیت‌های حوزه اطلاعات و امنیت نداشتند. ترورهای ویران‌کننده شهدای هفتم تیر و هشتم شهریور حاصل این مسائل بود. در چنین شرایطی حوزه وظیفه امنیت و اطلاعات در دولت به شکل متمرکز با شکل‌گیری وزارت اطلاعات به وجود آمد و عمده توان اطلاعاتی سپاه به این مجموعه واگذار شد؛ اما تجربه سال‌های بعد و نیز بررسی کشورهای مختلف ثابت کرد که تمرکز مسائل امنیتی و اطلاعاتی در یک دستگاه نمی‌تواند چاره برقراری امنیت پایدار باشد. مشکلات امنیتی، از جمله قتل‌های زنجیره‌ای و پاره‌ای از فعالیت‌های غیرمرتبط با وظایف امنیتی سبب شد تا تمرکز از وزارت اطلاعات زیرمجموعه دولت که هر دوره چهار یا هشت ساله با سلایق مختلف اداره می‌شد، برداشته شده و در دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی تقسیم شود؛ به این ترتیب وظیفه مهم هماهنگی شورای اطلاعات کشور برعهده وزارت اطلاعات قرار داده شد و فعالیت در مسائل امنیتی و اطلاعاتی کشور با مرکزیت وزارت اطلاعات بین دستگاه‌های امنیتی تقسیم شد. نظارت اساسی نیز برعهده دفتر حفاظت اطلاعات رهبری قرار گرفت. بر اساس این، سازمان اطلاعات سپاه اصلی‌ترین نهاد امنیتی پس از وزارت اطلاعات است که با اتصال به بدنه اطلاعاتی مردمی، یعنی بسیج گسترده‌ترین توان اطلاعاتی و امنیتی در کشور را دارد. البته سایر نهادها هم به نسبت از توانایی‌های خوبی برخوردارند.
بررسی پرونده‌های کلان در حوزه جاسوسی، مفاسد اقتصادی، گروه‌های تروریستی و... از جمله اقدامات مهم و کلان سازمان اطلاعات سپاه است و این سازمان در بعد نظامی و امنیتی توانسته است در مأموریت‌های شمال غرب و جنوب شرق به خوبی از عهده برخورد با اشرار و نیروهای ضد انقلاب برآید. اشراف کامل اطلاعاتی بر کشورهای منطقه و نیز تسلط کامل اطلاعاتی بر پایگاه‌های نظامی آمریکا و کشورهای هم‌پیمان آن در منطقه، از جمله رژیم غاصب صهیونیستی و عربستان سعودی، حضور فعال و دقیق در فضای مجازی و برخورد با شبکه‌های سازمان‌یافته به منظور بسط و گسترش مفاسد اخلاقی و همچنین شبکه‌های جاسوسی رسانه‌ای در بستر این فضا بعد دیگری از توان اطلاعاتی این نهاد به شمار می‌آید.
در حقیقت، یکی از  افتخارات امروز سپاه همان عملکرد مؤثر و مفید این نهاد در موضوع اطلاعات و امنیت کشور است که توانسته در کنار سایر دستگاه‌های امنیتی نقش پررنگی را در امن کردن ایران در ناامن‌ترین منطقه جهان ایفا کند.

 مهدی سلطانی/ مدافع حرم اهل‌بیت(ع) سردار شهید رضا فرزانه، فرمانده سابق لشکر عملیاتی ۲۷ محمد رسول‌الله(ص) و قرارگاه مشترک راهیان نور شمال‌غرب کشور، در حالی مزد پاسداری از حریم تشیّع را گرفت که سال‌ها بود در آرزوی شهادت در جبهه‌های مختلف رزمی و فرهنگی فعال بود. متن پیش رو حاصل گفت‌وگوی صبح صادق با رسول فرزانه، فرزند این شهید سرافراز است.
 * مجاهد خستگی‌ناپذیر/ پدرم متولد خرداد 1343 و اهل ساوه بود. سال 1360 به عضویت سپاه درآمد و پس از طی آموزش‌های مقدماتی و رزم در سال 61 وارد جبهه‌ها شد. در سال 91 پس از 30 سال خدمت در لباس سپاه و رفت‌وآمدهای بسیاری که به جای‌جای این سرزمین داشت؛ بازنشسته شد. اما عملاًً که یک نیروی دوباره‌ای برای خدمت‌رسانی در جبهه‌های فرهنگی پیدا کرده بود و به همین منظور وارد جهاد فرهنگی در عرصه راهیان نور شد. انگار پدرم روح دوباره‌ای یافته بود.
 * اعزام به میدان‌های مقاومت/ بسیاری از دوستان پدرم و همان کسانی که روزگاری با آنها در سنگرها سر کرده بود؛ به سوریه اعزام شده بودند. تقریباً هر از چند گاهی خبر شهادت یکی از آنها به پدرم می‌رسید و او را متأثر و اندوهگین می‌کرد. وقتی خبر شهادت حاج‌حسین همدانی را شنید، خیلی بی‌تابی می‌کرد. پدرم با شهید همدانی مراوده دیرینی داشت؛ چه آن زمان که در جبهه‌ها وی را ملاقات می‌کرد و چه آن زمان که در سپاه حضرت رسول‌الله(ص) در تهران همدیگر را از نزدیک می‌شناختند.  حدود سه سال بود در اربعین با پای پیاده با کاروانی که جمعی از بچه‌های سپاه حضرت رسول‌الله(ص) عضو آن بودند، زائر امام حسین(ع) می‌شد. وی در این کاروان‌ها افتخار خادمی زوّار را داشت.
 * پس از اربعین اعزام شد/ پدرم از دو سال پیش از شهادتش پیگیر اعزام به سوریه بود، اما گویی قسمت نمی‌شد تا اینکه توانست خودش را به جمع مدافعان حرم برساند و از اربعین آماده اعزام قطعی شد. از پیاده‌روی اربعین که بازگشت به سوریه اعزام شد. بارها به ما گفته بود که از همان ابتدای ورود به مجموعه سپاه برای شهادت رفتم. حضرت آقا را بسیار دوست می‌داشت.
 * عروج یک مدافع حرم/ ابتدا خبر جانبازی‌اش را دادند؛ اما بعد اعلام شد که در تاریخ 21 یا 22 بهمن به شهادت رسیده است. اخبار ضدّونقیض بود. 
یادم است که یک روز در تلویزیون تصاویری از شهید همدانی پخش می‌شد. پدرم با یک حالت خاصی این تصاویر را نگاه می‌کرد و حسرت می‌خورد، بغض کرده بود و هر لحظه آماده سرریز شدن اشک‌هایش بودم. تلفن‌ همراهش را برداشت و پیامکی با این مضمون که خوش به حالت حاج‌حسین که شهید شدی؛ دعا کن که من هم به پیش تو بیایم؛ فرستاد. یکباره از آن طرف خط پیامکی با این مضمون آمد که نگران نباش تو هم به زودی به قافله ما می‌رسی. گویا گوشی همراه حاج‌حسین دست پسرش بود و او این پاسخ را داده بود. همین‌گونه هم شد و پدرم به جمع شهدای مدافع حرم و همرزم دیرینه‌اش شهید حاج‌حسین همدانی ملحق شد.

متأسفانه ادبیات کودک و نوجوان در کشور ما دچار نقص و کمبودهای زیادی است، از جمله اینکه در این حوزه سیاست‌گذاری کلانی برای تربیت نسل آینده وجود ندارد. اما به نظر می‌رسد، بهترین و مفیدترین موضوعی که می‌تواند نسل آینده را برای ساخت آینده تربیت کند، دفاع مقدس است؛ همان موضوعی که سبب تربیت نسل گذشته هم شد. برای این منظور اقداماتی انجام شده که یکی از آنها مجموعه «قهرمانان» است. انتشارات «صریر» وابسته به سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس برای اولین‌بار مجموعه «قهرمانان» را در قالب کمیک‌استریپ (داستان‌های مصوّر) برای گروه سنی کودکان منتشر کرده است. این مجموعه شامل دو کتاب با محوریت «شهید محمد بروجردی» و «شهید علی صیاد شیرازی» است که به بخشی کوتاه از زندگی این دو شهید می‌پردازد.
در کتاب اول که به شهید محمد بروجردی اختصاص دارد، در مقدمه کوتاهی درباره این شهید آمده است: «شهید محمد بروجردی که در بین همرزمان خود به «میرزا» معروف بود، از تأثیرگذارترین فرماندهان سپاه در ایجاد امنیت و آرامش غرب ایران و پاک‌سازی کردستان از عوامل ضد انقلاب و ایجاد وحدت و دوستی بین مردم کردستان و نیروهای جمهوری اسلامی بود... بسیاری از فرماندهان بعدی از شاگردان و آموزش‌دیدگان محمد بروجردی بودند.»کتاب دوم «قهرمانان» دومین سری از همین مجموعه است که به عملیات مرصاد و نقش گروهک تروریستی منافقین در این عملیات و حضور سپهبد شهید علی صیاد شیرازی در آن می‌پردازد. هر دو کتاب در 32 صفحه گلاسه منتشر شده و دارای داستانی یک‌خطی و بدون پیچیدگی‌ است و از این نظر با مخاطب کودک و نوجوان به خوبی ارتباط برقرار می‌کند. همچنین، کوتاه بودن داستان با گفت‌وگو‌های کوتاه و روان وقت چندانی از مخاطب نخواهد گرفت.
«محمد صمدی» و «حسین اجاقی» این کتاب را که جزء اولین تجربه‌های حوزه دفاع مقدس به سبک کمیک‌استریپ است تنظیم و تصویرسازی کرده و در 1000 نسخه روانه بازار کتاب کرده‌اند.

او دو هفته مانده به پایان مأموریت شش ماهه‌اش از جبهه به مرخصی آمد و با حالت خاصی خداحافظی کرد، اما وقتی خواست برود، دوباره برگشت و خداحافظی کرد. من آن موقع فهمیدم که ممکن است این آخرین دیدار من و محمدحسن باشد، تا اینکه تیر ماه سال 66 خبر شهادتش را آوردند. 
به روایت مادر دانشجوی شهید محمدحسن بیگدلی
 محمدحسن در سال ۱۳۴۴ در زنجان به دنیا آمد، خانواده او از اقشار کم‌درآمد و مذهبی بودند. او از همان ابتدا همراه درس، نزد پدرش قرآن را آموخت و به مسائل مذهبی و احکام مقیّد شد. دبستان و دوره راهنمایی را با موفقیت کامل گذراند که اواخر این دوران مصادف با اوج‌گیری انقلاب بود. او دوران دبیرستان را در رشته ریاضی و فیزیک و با فعالیت در انجمن اسلامی با موفقیت به پایان رساند. او قانع بود و هیچ‌گاه از یاد محرومان غافل نمی‌ماند و از نظر مالی و فکری همواره به آنها کمک می‌کرد. محمدحسن به ورزش‌های رزمی نیز علاقه داشت و در میان هنرها به هنر خطاطی می‌پرداخت. در سال ۱۳۵۷ در روزی که نیروهای هوایی با امام(ره) بیعت کردند، همراه آنان با رهبر خود بیعت کرد.
با آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۰ وارد بسیج شد و با گذراندن دوره آموزشی به جبهه جنوب اعزام شد و در عملیات الی‌بیت‌المقدس که به آزادی خرمشهر انجامید، شرکت کرد. در کنکور سال ۱۳۶۳ در رشته مورد علاقه‌اش، یعنی شیمی دانشگاه صنعتی‌شریف پذیرفته و وارد دانشگاه شد. دانشگاه را از آن جهت برگزید که ملتش را در راه‌های پر فراز و نشیب یاری کند. بار دیگر در اسفند سال ۱۳۶۵ به جبهه اعزام شد. پس از انجام سلسله عملیات نصر در جبهه غرب در تاریخ 27 تیر ماه 1366 در سنگر دیده‌بانی در «ماووت» به آرزوی دیرینه‌اش رسید و به دیدار حق شتافت.

طی مراسمی با حضور اسماعیل نجار، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور و سردار علی فضلی، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین، تفاهم‌نامه مشترک همکاری در زمان بحران امضا شد. 
به گزارش صبح صادق رئیس سازمان مدیریت بحران در این مراسم به توانمندی بالای بسیج اشاره کرد که قادر است اقدامات مقابله‌ای را هنگام وقوع بلایا و بحران به شکلی که حتی ممکن است در ذهن متصور نباشد، به انجام برساند؛ وی افزود: پیش از این نیز زمینه همکاری مشترک با بسیج و نیروهای مسلح فراهم بوده است؛ اما از امروز، این همکاری‌ها هدایت‌شده‌تر دنبال خواهد شد.
نجار با اشاره به رزمایش بزرگ سپاه در بوستان ولایت که چندی پیش برگزار شد، گفت: در این رزمایش همه زوایای زلزله پیش‌بینی شده بود و نمایندگان سازمان ملل که در آن حضور داشتند، توانمندی بسیج را در این رزمایش تأیید کردند.
معاون وزیر کشور با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی) در استفاده از همه ظرفیت‌های مسئولان برای مقابله با حوادث طبیعی چهارگانه و نیز حادثه‌خیز بودن کشور ایران، افزود: ایران مقام چهارم را در وقوع بلایا و حادثه‌خیزی دارد؛ بنابراین اگر قادر نیستیم از رخ دادن این حوادث جلوگیری کنیم، باید بتوانیم وقوع آنها را به حداقل برسانیم.
وی با بیان اینکه بسیج در همه جغرافیای ایران در شهرها و حتی روستاهای دورافتاده پایگاه فعالیت دارد، ابراز امیدواری کرد تا با استفاده از توان و ظرفیت بسیج بتوان اقدامات لازم را برای کمک به مردم به انجام رساند.
در ادامه، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیج یک ظرفیت بی‌نظیر از خود مردم و برای مردم است و در همه عرصه‌های نظام جمهوری اسلامی که لازم بوده، همچون دفاع مقدس یا امداد و نجات در صفوف مقدم حضور داشته است و همچنان نیز در حوزه مدیریت بحران نیز حضور فعال خواهد داشت.
سردار علی فضلی ادامه داد: تکلیف اسلامی انقلاب و دینی ما این است که بر اساس تفاهم‌نامه مشترک منعقدشده با مدیریت بحران با سازماندهی بخشی از توان بسیج به شکل سازمان‌یافته و هدفمند برابر آنچه که در گذشته بوده و آنچه انتظارات سازمان مدیریت بحران است، با اشراف به مقابله با بحران‌های چهارگانه اقدام کند.
وی افزود: در زمان حاضر بیش از دو هزار بسیجی و 500 گردان، آموزش‌های متناسب امداد و نجات را در سراسر کشور دیده‌اند و به دلیل گستردگی در همه کلان‌شهرها و روستاها و حتی در همه جغرافیای ایران حضور دارند که حضورشان منشأ خیر و برکات است.
سردار فضلی با بیان اینکه بسیج اردوگاه‌های فراوانی در نقاط مختلف کشور در اختیار دارد، افزود: با تجهیز این اردوگاه‌ها می‌توان امکانات امدادی را در آنها نگهداری و در شرایط اضطراری و بحران از آن برای مدیریت بحران استفاده کرد.


آموزشی‌اش دو ماه پیش تمام شد. کارشناسی ارشد برق است. در دبیرخانه یکی از معاونت‌های پادگان مشغول شده، اما به شدت ناراحت است. می‌گوید یک سال‌ونیم باید فقط با نامه‌ها سر کند و درگیر کاغذ و کاغذ خرد‌کن باشد. معتقد است که کارگزینی وظیفه می‌توانست او را در قسمت تأسیسات به‌کارگیری کند تا بر اساس تخصصش کاری هم یاد بگیرد. او می‌گوید در جای خودم نیستم.
اما این، تنها مشکل او نیست. پادگان‌ها کارشناس علوم اجتماعی یا مدیر بازرگانی و... نمی‌خواهند. باز هم ماجرای سربازی و... .

چرا خدمات رایگان درمانی بازنشستگان قطع شد
 ...09124340/ مشکل گاز و تلفن ساکنان پروژه البرز در شرق تهران حل نشده و ساکنان در بلاتکلیفی هستند. لطفاً از بنیاد تعاون پیگیر شوید.
...09124818/ شهدای مدافع حرم افغانی، سبب اعتبار و افتخار افغانی‌ها شدند و دید مردم ایران را به خودشان عوض کردند.
...09127178/ چرا سازمان بسیج با این تعداد گسترده مخاطب مرکز ارتباط مردمى با امکان تلفن سه رقمى و پیامک براى دریافت نظرات و پیشنهادات و ایده‌هاى مردم ندارد؟/ همدانى
...09135568/ لطفاً یک صفحه را به بازنشستگان و یادگاران دفاع مقدس اختصاص دهید.
صبح صادق: پیشکسوت گرامی، ما همواره به موضوعات بازنشستگان توجه کرده‌ایم؛ اما در شرایط فعلی اختصاص یک صفحه امکان‌پذیر نیست.
...09137610/ چرا حق بیمه افراد در مناطق دورافتاده و محروم که حتی پزشک متخصص هم ندارند، با تهران و مراکز استان‌ها یکی است و ما مجبوریم برای درمان به مراکز استان‌ها مراجعه و چندین برابر هزینه کنیم.
...09149043/ وام تسرّی با کارمزد 23 درصد زمانی که دولت 18 درصد اعلام کرده، آن هم با سپرده هشت میلیونی چه مفهومی دارد؟!
...09155317/ چرا خدمات رایگان دارو و آزمایش برای پاسداران بازنشسته قطع شده است، در صورتی كه مبلغ بالایی بابت خدمات درمانی و مكمّل درمان از حقوق كسر می‌شود.
...09168147/ موقع جنگ عراق علیه ایران من 15 ساله بودم رفتم جبهه و تا پایان جنگ در لشکرها و گردان‌ها ماندم. الآن هم آمادگی دارم به سوریه، عراق و یمن بروم و منتظر اعزام هستم./ اکبر محمدیان از رامهرمز
...09216636/ تغییرات جدیدتان عالیه، مخصوصاً افزودن بخش تبیین فرمایشات رهبر. این‌طوری بیشتر حرف‌های آقا را درک می‌کنیم و در جهت عمل به فرمایشات ایشان قدم برمی‌داریم. جای خالی مطالب شایعه و پاسخ به آنها حس می‌شه.
...09337822/ شارژ منازل سازمانی با حقوق پایین پاسداران تناسب ندارد. صدای ما را به مسئولان امر برسانید.
...09359902/ با وجود تورم چندین سال است مبلغ وام ازدواج در سپاه افزایشی نداشته است.
صبح صادق: قابل توجه مسئولانی که دغدغه ازدواج جوانان و خطر کاهش جمعیت را دارند.
...0936533/ سال 87 موقعی که در دانشگاه از طریق کنکور سراسری قبول شدیم، فرمانده کل سپاه برای‌مان لوح تقدیر و هدیه فرستادند. الآن دو سال است که فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی شده‌ایم، اما سپاه آن را اعمال نمی‌کند.
...09381918/ چرا بعضی از مراکز سپاه پنج‌شنبه‌ها تعطیل است، ولی ستاد فرماندهی کل سپاه این‌طور نیست و ما وقت کمتری برای خانواده و تربیت فرزندان و تفریح آنها داریم.
...09903934/ بیمه بسیجیان طرح امنیت از چه تاریخی تحت پوشش نیروهای مسلح می‌شود؟ لطفاً مسئولان پاسخ دهند.
صبح صادق: ما منتظر پاسخ مسئولان امر در حوزه‌های مختلف از جمله نیروی انسانی، بهداشت و درمان، بنیاد تعاون، کانون بازنشستگان و... هستیم.