سرلشکر محمد باقری گفت: در گذشته تهدید را تهدید نظامی و جنگی می‌دیدیم، اما الآن هر چه از تهدید نظامی دور می‌شویم، تهدیدات دیگری توسعه پیدا می‌کند که فاعل و مجری آن مشخص نیست. یکی از مشکلات اساسی که از ابتدای انقلاب بوده غافلگیری‌هایی است که برای ما اتفاق افتاده است. سازمان پدافند غیرعامل با انجام تحقیقات علمی و آینده‌پژوهی باید بتواند تا حدی تهدیدات آینده کشور را پیش‌بینی کند.
 علیرضا جلالیان/ استقلال در حوزه دفاعی شامل دو بخش است: حوزه صنایع دفاعی و حوزه مدیریت و دانش راهبردی که هر دو مهم هستند؛ اما میزان اهمیت حوزه مدیریت و دانش راهبردی بسیار بیشتر است. حوزه صنعت بیشتر به علوم دقیقه و مهندسی معطوف بوده و محاسبات و معادلات آن در همه جهان همانی است که در اینجا محاسبه می‌شود؛ اما حوزه دوم علوم به انسانی مربوط می‌شود و برای هر جامعه و اندیشه‌ای متفاوت است.
برای درک بهتر این مسئله می‌توان گفت، امروزه اگرچه در جهان ارتش‌های قوی و مجهّز در کشورهای قدرتمند وجود دارد؛ اما باز این ارتش‌ها تابعی از ارتش‌های ابرقدرت‌ها هستند. برای نمونه، ارتش کشورهای، عضو ناتو همگی تابعی از ساختار و تشکیلات ارتش ایالات متحده به شمار می‌روند، در حالی که کشورهایی همچون فرانسه و انگلستان ارتش‌های قوی و مجهّزی دارند. یا برای نمونه چین و کره‌شمالی از نظر ساختاری تابعی از ارتش روسیه به شمار می‌روند و خود ساختار بومی کاملی برای تشکیل ارتش ندارند. این به دلیل نزدیکی دیدگاه‌ها و مبناهای ساختاری آنهاست. بر اساس این، امروزه اهمیت قدرت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در همین مسئله است که هم در بُعد تسلیحاتی و صنعت دفاعی و هم در بعد راهبردها و ساختارها در استقلال کامل هستند. ساختار منحصر به فرد تشکیلاتی، وجود دو نیروی مسلح با مأموریت‌های متفاوت متقارن و نامتقارن، شاخصه‌های مهم این تفاوت است.
حال برای علت‌یابی این موفقیت، باید تشکل‌های سازنده اندیشه دفاعی و امنیتی در کشور را بررسی کرد. در واقع، در این زمینه می‌توان دانشگاه‌های فرماندهی و ستاد، پژوهشگاه‌های دانشگاه‌های نیروهای مسلح، مراکز تحقیقاتی و در رأس همه دانشگاه عالی دفاع ملی را نام برد. 
دانشگاه عالی دفاع ملی در سطح عالی مدیران لشکری و بعضاً کشوری اقدام به تربیت مدیران و پژوهشگران راهبردی می‌کند. مطالعات راهبردی حوزه دفاعی و امنیتی در این دانشگاه انجام می‌شود؛ همچنین تجربه‌های گران‌قیمت حوزه دفاعی و امنیتی به دانش قابل استفاده برای حال و آینده تبدیل می‌شود؛ تجربیاتی که از دل هشت سال دفاع مقدس و اقدامات پیش و پس از آن در این حوزه کسب شده است. بر اساس این، دکترین اقدام نامتقارن برای سپاه و دکترین اقدام متقارن برای ارتش و نقش معنویت در نبرد تهیه و تبیین شده و متون و محتوای لازم برای تدریس استادان دانشگاه‌های نظامی و امنیتی فراهم شده است. گفتنی است، بخشی از مدیران دولتی در این دانشگاه تربیت شده‌اند که توانایی‌های مدیریت راهبردی آنها در دستگاه‌های دولتی نسبت به سایر مدیرانی که تربیت شده حوزه علوم انسانی غربی در دیگر دانشگاه‌های داخلی یا خارجی هستند، بیشتر است.
با این توصیفات به نظر می‌آید، با تغییر ریاست این دانشگاه در دوره جدید بر اساس نگاه سرلشکر باقری باید منتظر تداوم و تشدید عمل انقلابی این دانشگاه باشیم. ان‌شاء‌الله 

در یکی از مجموعه‌های اطراف کاری داشتم، یکی از سربازهای آنجا تا فهمید خبرنگارم شروع به درد دل کرد. می‌گفت از سال 91 آمده‌ام خدمت. چند بار فرار کرده‌ام، اما دوباره برگشته‌ام. بیست روز دیگه هم به دلیل مسائل شخصی تصمیم دارم فرار کنم. کلاً شش ماه از خدمتم مانده، اما رفتم دنبال کسر خدمت با سابقه بسیج و اگر نتونم کسر خدمت بگیرم، دیگه فرار می‌کنم و برنمی‌گردم. تازه طرف خدمتش توی پادگان نبود، صبحگاه نداشت و... و فقط کمی از مسئولانش ناراضی بود. بگذریم، اون لحظه تنها مطلبی که در ذهنم تداعی شد، این بود که؛ پس سربازهای لشکرها و تیپ‌های استان‌های مرزی چی باید بگند؟!
 حسن ابراهیمی/  جشنواره مالک اشتر سپاه یکی از برنامه‌های الزامی است که همه ساله برای معرفی رده‌های برتر سپاه  برگزار می‌شود؛ جشنواره‌ای که امسال به ایستگاه ششم خود رسیده است. این جشنواره چهارشنبه ۱۳ مرداد در ستاد فرماندهی کل سپاه با حضور سردار سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه و فرماندهان نیروها، رده‌ها و سپاه‌های استانی و سخنرانی استاد حسن رحیم‌‌پور ازغدی برگزار شد. در این جشنواره از رده‌های موفق‌تر و رشد یافته‌تر سپاه در انجام مأموریت‌ها و تحقق برنامه با اهدای لوح سپاس و جایزه به فرماندهان رده‌ها  تقدیر به عمل آمد.

فقط دوقطبی انقلابی‌گری
 و اشرافی‌گری
حسن رحیم‌‌پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در این جشنواره با اشاره به عمل انقلابی و تفاوت دیدگاه‌ها در این باره گفت: «عمل انقلابی برای هر فرد و هر نهادی تعریف خاص خود را دارد و در مورد سپاه که خود پاسدار یک انقلاب عظیم است این تعریف و بازنگاه به آن خیلی مهم است تا در کشاکش جریانات داخلی و بین‌المللی از اصل مسئله غافل نشویم.»
وی در ادامه به اهمیت پرداختن به دو قطبی انقلابی‌گری و اشرافی‌گری اشاره کرد و افزود: «در دهه چهارم انقلاب اسلامی و در این برهه حساس باید تمام دوقطبی‌های دیگر را به کنار زد و تنها به این دوقطبی انقلابی‌گری و اشرافی‌گری پرداخت که رهبری هم همواره آن را در رهنمودهای‌شان بیان می‌کنند؛ چرا که این اصلی‌ترین مسئله در رابطه با بقا یا عدم بقای انقلاب است و نباید به غیر از این دوقطبی، سایر دو قطبی‌ها را به رسمیت شناخت.»

سپاه نماد انقلابی‌گری
 در جهان امروز
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سپاه در کشور و جهان یک نماد و برند انقلابی محسوب می‌شود، ادامه داد: «امروز در جهان همه دوستان و دشمنان انقلاب روی سپاه به عنوان دوست یا دشمن خود یک حساب اساسی باز می‌کنند.» 
وی در ادامه با تشریح دیدگاه غرب، به‌ویژه لیبرال‌ها در رابطه با حکومت‌های انقلابی و انقلابی‌گری افزود: «غربی‌ها معتقدند که هر انقلابی با گذشت زمان دچار شکست می‌شود و این شکست یا در قالب نفاق جلوه می‌یابد که ظاهر می‌ماند و باطن عوض می‌شود، یا در قالب تجدیدنظرطلبی که رسماً اعلام پشیمانی از عملکرد گذشته است.»
منطق اسلام
 برای انقلاب
رحیم‌‌پور ازغدی ادامه داد: «اصولاً در منطق اسلام تا چشم‌انداز درستی نباشد چیزی را نباید تخریب کرد، یعنی برای یک انقلاب باید منطقی مبتنی‌بر تخریب و تأسیس داشت و اگر جایگزین درستی نداشته باشیم، تخریب درست نیست، بر همین اساس انقلاب اسلامی با افق قیام و انقلاب امام زمان(عج) شکل گرفت.»
در ادامه این مراسم سردار سلامی در سخنان کوتاهی به اهمیت برگزاری چنین برنامه‌هایی برای تشویق رده‌های برتر و موفق‌تر سپاه پرداخت. همچنین گزارشی از ششمین جشنواره مالک اشتر سپاه ارائه شد و در نهایت از رده‌های برتر تجلیل به عمل آمد.

ارزیابی رده‌ها 
در کارگروه‌های ۱۷ گانه
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به سراغ دبیر اجرایی این جشنواره رفتیم، سرهنگ دوم پاسدار  مقداد فرمانی در این‌باره به خبرنگار صبح‌صادق گفت: «در این جشنواره از سازمان‌های موفق‌تر و رشد یافته‌تر سپاه تقدیر می‌شود که با ارزیابی در طی چهار دوره در طول سال این امر از سطوح عالی تا سرپنجه‌ها انجام شده و خروجی آن در جشنواره اعلام می‌شود و سازمان‌ها، نیروها و سپاه‌های استانی برتر معرفی و تقدیر می‌شوند.»
وی افزود: «متولی برگزاری جشنواره و مدیریت ارزیابی‌ها اشراف فرماندهی کل سپاه است که این امر در بیش از ۴۰ رده سطح اول و فرماندهی تا سر پنجه‌ها صورت می‌گیرد.» 
فرمانی با بیان اینکه امسال رده‌های زیادی موفق بودند، افزود: «از این میان نیروی زمینی سپاه در سطح نیروهای پنج‌گانه سپاه اول شد، در بین سپاه‌های استانی سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه توانست برتر شناخته شود و در رده‌های عمده سپاه هم دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) و سازمان اطلاعات سپاه هر دو موفق شدند که رده برتر در حوزه رشدیافتگی و موفقیت در برنامه‌ها شناخته شوند.»
وی درباره روند ارزیابی‌های جشنواره در سپاه گفت: «برای این منظور کارگروه‌های ۱۷ گانه تشکیل می‌شود که هر کارگروه را یکی از معاونت‌های سپاه مدیریت می‌کند و این کارگروه‌ها موظفند بر اساس برنامه‌های اساسی سالیانه و مأموریت‌هایی که به رده‌ها واگذار شده ارزیابی‌ها را به انجام برسانند.» 

سامانه پایشگر
 جامع سپاه
فرمانی با بیان اینکه برای سال آینده در جشنواره ششم وعده آغاز به کار سامانه پایشگر جامع سپاه را دادیم، افزود: «در این سامانه می‌توان روند ارزیابی‌ها را به شکل سیستمی احصا کنیم و این تحت ساختار مانیتورینگ سپاه انجام می‌گیرد که معاونت‌ها و کارگروه‌ها از همین الآن درگیر احصای شاخص‌ها و مؤلفه‌هایی هستند که بتوان آن را در سامانه تعریف کرد و بر اساس داده‌های ورودی سامانه بتواند اطلاعات را تحلیل کرده و خروجی ارائه دهد. الآن بیشتر هم درگیر این امر هستیم. البته کمّ و کیف این سامانه پس از اتمام کار مشخص خواهد شد.

«مدافعان حرم» جدیدترین واژه ساخته شده حوزه ادبیات مقاومت و انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است. حضور در جبهه‌های فرامرزی و دفاع از حرم ائمه(ع) سبب شده تا ملیت‌ها کنار گذاشته شود و مرام‌ها و اعتقادات، مرزها را مشخص کند. در این میان، به نظر می‌آید که فرصت کم است و دارد دیر می‌شود! در عصر رسانه‌ها و ارتباطات باید به سرعت به تولید محتوا پرداخت. در این میان «پسرک فلافل‌فروش» یکی از تلاش‌های به ثمر نشسته است. انتشارات شهید ابراهیم هادی، خاطرات شهید مدافع حرم «محمدهادی ذوالفقاری» را در این کتاب منتشر کرده است.
داستان از زمان کودکی شهید ذوالفقاری شروع می‌شود و برهه‌های مختلف زندگی او را شرح داده است. از زمانی که در درس‌هایش مشروط می‌شود و آن را رها می‌کند و به بازار کار می‌رود و فلافل‌فروشی راه می‌اندازد، از زمانی که در بسیج محله، به فعالیت‌های فرهنگی و انتظامی مشغول می‌شود، تا زمانی که به دروس حوزوی روی می‌آورد و حتی برای ادامه تحصیل و زندگی به نجف اشرف می‌رود.
در بخشی از این کتاب می‌خوانید: «آخر شب مثل همیشه رفتم توی حرم و مشغول زیارت شدم. اصلاً هم حرفی درباره پول به مولا نزدم. همین که به ضریح چسبیدم، یه آقایی به سر شانه من زد و گفت: آقا این پاکت برای شماست. برگشتم و دیدم یک آقای روحانی پشت سر من ایستاده. او را نمی‌شناختم. بعد هم بی‌اختیار پاکت را گرفتم، هادی مکثی کرد و ادامه داد: بعد از زیارت راهی منزل شدم. در خانه پاکت را باز کردم. با تعجب دیدم مقدار زیادی پول نقد داخل آن پاکت است! هادی دوباره به من نگاه کرد و گفت: حاج‌باقر! همه چیز زندگی من و شما دست خداست. من برای مردم ضعیف، ولی با ایمان کار می‌کنم، خدا هم هر وقت احتیاج داشته باشم، برام می‌ذاره تو پاکت و می‌فرسته!» 

ماه رمضان سال ۱۳۵۹، در تجمعی با مجوز جلوی کاخ سفید مقابل ضد انقلاب حضور پیدا کرد که به درگیری با پلیس منجر شد، او و برادرش دستگیر شدند؛ اما به دلیل نداشتن مدرک آزادشان کردند. با سایر دانشجویان جلوی کاخ سفید تحصن و اعتصاب غذا کردند که او پس از سه روز بیهوش شده و به بیمارستان می‌رود. پس از هوشیاری دوباره به اعتصاب می‌پیوندد. پس از این ماجرا نیز روز قدس در تجمعی در همان منطقه دوباره درگیر و بازداشت می‌شود. چندی بعد، با ضمانت یک کشیش و گذاشتن وثیقه از زندان آزاد می‌شود. پس از چهار ماه در یکی از جلسات بازجویی (با توجه به اینکه او در دادگاه به حداقل پانزده سال زندان محکوم می‌شد)، دوستانش او را فراری می‌دهند. با گذرنامه‌ یکی از دوستانش به آلمان و از آنجا به کشوری دیگر و از آن کشور به ترکیه و سپس ایران می‌رود.
به نقل از دوستان دانشجوی شهید سعید یداللهی
سعید یداللهی 21 آذرماه 1340، در کرمانشاه، در خانواده‌ای مذهبی و متموّل به دنیا آمد. شاگرد ممتاز بود. خیلی پیش از رسیدن به سنّ تکلیف، روزه گرفتن و نماز خواندن را شروع کرده بود. تا سن شانزده سالگی در کرمانشاه تحصیل کرد و سال ۱۳۵۶، برای تحصیل در دبیرستان، همراه برادرش مسعود به آمریکا رفت. سال ۱۳۵۷، همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، در رشته‌ صنایع دانشگاه تگزاس مشغول تحصیل شد. با ورود به دانشگاه، در انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های کانادا و آمریکا عضو شد. در تجمعات دانشجویان انقلابی در آمریکا حضوری فعال داشت، تا جایی که دو بار بازداشت شد و احتمال محکومیت او به فرار از آمریکا منجر شد. به کرمانشاه برگشت و درگیر مسائل جنگ شد؛ اما ماندگاری او در کرمانشاه دوام چندانی نیافت و به جبهه رفت. در تمام مدتی که در جبهه بود، فقط یک نامه‌ کوتاه به دست خانواده‌اش رسید. سعید هنگام نگهبانی در ارتفاعات بازی‌دراز، به شهادت می‌رسد و پیکرش نهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۰، در باغ فردوس کرمانشاه به خاک سپرده می‌شود. 

 حسن فلاح/ پنجمین کنگره شعر فرهنگیاران پاسدار 20 و 21 مرداد در ایام دهه کرامت در شهر مقدس برگزار و در پایان این مراسم از کتاب «ریحانه مستور» که برگزیده اشعار کنگره بود، رونمایی شد.
برگزاری کارگاه توانمندسازی
به گزارش صبح صادق، از جمله برنامه‌های روز اول این کنگره برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی برای 220 شاعر مدعو پاسدار از سراسر کشور و شرکت در مراسم غبارروبی از ضریح مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) بود.
مراسم تجلیل از نفرات برتر این کنگره با حضور علیرضا قزوه، دکتر اسماعیلی، دکتر امیری اسفندقه، استاد جواد محدثی و دکتر مرادی برگزار شد و پس از اعلام اسامی نفرات برتر، برگزیدگان اقدام به شعرخوانی کردند و جوایز آنها به دست «سردار محبی» معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه، «حجت‌الاسلام و‌المسلمین زنگنه» مسئول سازمان فرهنگی خانواده و «سردار دهقان» جانشین این سازمان اهدا شد.
 تشکل شاعران فرهنگیار پاسدار
چهار کنگره قبلی شعر پاسدار از سال 1391 در تهران، شیراز و جزیره ابوموسی با شرکت در مجموع 500 شاعر پاسدار در دوره‌های مختلف برگزار شده است. در این دوره نیز ۲۷۵ شاعر با ۷۵۱ قطعه شعر شرکت کردند. بنا بر اعلام دبیرخانه این کنگره، راه‌اندازی تشکّل شاعران فرهنگیار پاسدار در استان‌های مستعد، از جمله برنامه‌های پیش رو برای گسترش و تقویت بیشتر شعر و شعرخوانی در سپاه و توانمندسازی شاعران خواهد بود.
نفرات برتر
بر این اساس در موضوع انتظار در مکتب فاطمی(س) به ترتیب؛ «ایوب پرندآو» از جهرم، «علی حبیبی» از تبریز و «سید‌داوود دهقانی» از میبد حائز رتبه اول تا سوم شدند.
در موضوع ایستادگی و مقاومت فاطمی در برابر تحریف فرصت‌طلبان «سیدمهدی نژادهاشمی» از سبزوار، «محمد دهقانی» از بندرعباس و «حمزه اولاد» از ایلام به ترتیب نفرات برتر معرفی شدند.
در موضوع بصیرت و دفاع فاطمی از حریم ولایت، «علی سلیمانی» از تهران، «روح‌الله قناعتیان» از جهرم و «شبنم فرضی‌زاده» از اردبیل، به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند. در موضوع سبک زندگی فاطمی (رفتار خانوادگی، فرزند‌پروری و...) هیچ شاعری حائز کسب رتبه اول و دوم نشد و «سولماز نصرآبادی» از اردبیل، سوم معرفی شد.
در دو موضوع ساده‌زیستی و قناعت فاطمی در برابر اسلام اشرافیت و امر به معروف و نهی از منکر در مکتب فاطمی هیچ شاعری رتبه اول تا سوم را کسب نکرد.
قابل ذکر است که در هر رشته دو نفر برای ایجاد انگیزه بیشتر میان شاعران به عنوان نفرات شایسته تقدیر معرفی شدند. 
همچنین «لعیا محمدی» از قزوین، «محسن کاویانی» از قم و «معصومه‌سادات شاکری» از نیشابور رتبه‌های اول تا سوم در موضوع حجاب در مکتب فاطمی را به دست آوردند.
رشته‌های بدون برگزیده
در موضوع عبادت در مکتب فاطمی، هیچ شاعری اول نشد. «خدابخش صفادل» از مشهد رتبه دوم و رتبه سوم به صورت مشترک به «حسین برومند» از بندرعباس و «هادی ملک‌پور» از تهران تعلق گرفت.

 مهدی سلطانی/ شهید محمدتقی ارغوانی در تاریخ دوم خرداد 1353 در زنجان به دنیا آمد. او اولین فرزند از خانواده‌ شش نفری‌شان بود. پدرشان یک کارگر ساده بود که تمام همتش این بود که نان حلال و بدون شبهه بر سر سفره بگذارد. شهید ارغوانی در چنین فضایی بزرگ شده بود. 
خانم لیلا رجب، همسر شهید ارغوانی درباره او چنین گفت: «کارمند شهرداری منطقه 21 تهران بود. کارمند رسمی شده بود و بنا به زعم بسیاری از مردم باید در همان‌جا کار می‌کرد و مشغول امور دنیایی می‌شد؛ اما همه را رها کرد و به سوریه رفت.
در همان زمان هم خیلی‌ها می‌گفتند که برای کسب درآمد بیشتر اعزام شده است. اما خدا را شکر که ما نزد عمه سادات روسفید هستیم. هر انسان عاقلی می‌داند که انسان برای کسب درآمد و مادیات عزیزترین دارایی خود را که همان جانش باشد به خطر نمی‌اندازد.
محمدتقی در بیست‌ودوم بهمن ماه سال گذشته در روستای هوبر حلب شهید شد. در لباس یک بسیجی داوطلب اعزام شد و هنگام شهادت 41 سال داشت. خودش می‌گفت زمانی که 13 سال بیشتر نداشت می‌خواست به جبهه اعزام شود، وی هر کاری که کرد‌ نتوانست؛ اما این بار که راهی باز شده بود تا در این مسیر جانفشانی کند، شب و روز پیگیری کرد تا سرانجام موفق شد اعزام شود.
برای بار دوم که می‌خواست اعزام شود دلم رضایت نمی‌داد، تا اینکه خواب دیدم دارند حرم نورانی حضرت زینب(س) را تخریب می‌کنند، من از شدت ناراحتی فریاد می‌زنم و ناخن‌هایم را به صورتم می‌کشم. دیدم که وجود نورانی حضرت زینب(س) آمد و دست‌هایم را از صورتم جدا کرد و گفت: «اسلام با این ضجه‌ها و شیون‌ها پایدار نمی‌ماند؛‌ بلکه باید در این مسیر جان‌هایی فدا شود و خون‌هایی برای پاسداری از این حرم‌ها ریخته شود...» اینجا بود که وقتی از خواب بیدار شدم، تصمیمم را گرفتم و با اعتماد به لطف و مهربانی ائمه(س) فهمیدم که نباید مانع اعزام محمدتقی شوم.
او مهربان و اهل بگو و بخند بود. به هر جمعی که می‌رفت دوست داشت فضای آنجا را تلطیف کند. با همه سر صحبت را باز و شوخی می‌کرد.
اولین اعزامش 18 مهرماه پارسال بود. پس از 43 روز برگشت و خاطره‌های زیادی با خودش آورده بود. خودم را برای هر خبری آماده کرده بودم. می‌دانستم که شاید از این جا به بعد باید برای تنها فرزندمان امیرحسین که حالا 12 سال بیشتر ندارد؛ هم مادر باشم و هم پدر.
عاشق حضرت زینب و حضرت زهرا(س) بود. جالب اینکه همیشه با سربند یا زهرا(س) در مجالس شرکت می‌کرد. این نام را بسیار دوست داشت. روز شهادتش مصادف شد با روز ولادت حضرت زینب(س) و روزی که ما پیکر مطهر او را در گلزار شهدای وردآورد کرج به خاک سپردیم؛‌ مصادف بود با روز شهادت حضرت زهرای مرضیه(س). 
دو تیر به سمت سینه او نشانه رفته و سینه او را شکافته بود و ترکش خمپاره‌ای هم پهلوی چپ او را دریده بود؛ درست مانند بی‌بی دو عالم حضرت زهرا(س).
امیدوارم که ما نزد حضرت زینب و حضرت زهرا(سلام‌الله علیهما) روسفید باشیم و توانسته باشیم لااقل با تقدیم شهید ارغوانی نام‌مان را در زمره خادمان و مدافعان این دو بزرگوار قرار بدهیم.»


...۰9112793/  تغییرات جدید صبح‌صادق بسیار خوبه اما لطفاً بخش خبرهاي تصويري رو بيشتر کنيد./ مهرباني از گاليکش
...۰9124818/ از صداوسيما انتظار داريم در الگوسازي براي جامعه از مجريان، خبرنگاران و کارکنان چادري استفاده کند. چرا حجاب خانم مجري در مصاحبه با رئيس‌جمهور این‌گونه است؟ 
...۰۹136183/ شكر خدا هفته‌نامه وزيني است! تغيير دكوراسيون خوبيه! موفق باشيد ان‌شاءالله/ بنده‌اي از زرند كرمان
...۰۹138937/ کار در یگان‌های زرهي که از سخت‌ترين رسته‌ها است خیلی دشوار است، لطفاً برای سنوات این سختی کار فکری شود.
...۰۹156803/ نعمتي گواراتر از امنيت نيست. ما بسيجيان طرح امنيت نمي‌گذاريم خون شهيد شوشتري و محمدزاده که منادي وحدت و امنيت بودند به هدر برود./ بسيجي طرح امنيت قرارگاه شهيد فولادي چابهار
...۰۹158672/ لطفاً به جای استفاده از تلگرام از شبکه‌های داخلی مثل سروش استفاده کنید تا هم تبلیغ بشه و هم از کالا و خدمات ایرانی استفاده کرده باشید. 
صبح‌صادق: در آینده نزدیک در شبکه‌های اجتماعی دیگر هم می‌توانید همراه صبح‌صادق باشید. شروع کار ما با تلگرام بود.  
...۰۹159349/ هيچ‌کس نيست جلوي برخي بازيگران بي‌غيرت و بي‌حيا رو بگيره؟ /سعيدي از فردوس
...۰۹168726/ حق بيمه مکمل درمان از ما کم مي‌شود، اما قراردادهاي‌مان با مراکز درماني در شأن کارکنان نيست. / از بهبهان 
...۰۹173323/ مطالب براي درج در هفته‌نامه صبح‌صادق چگونه بايد ارسال شود تا به دست شما برسد؟ 
صبح‌صادق: با هماهنگی تلفنی، یا از طریق نمابر و رایانامه که در صفحه پایانی هفته‌‌نامه قید شده است.
...۰۹173329/ چرا در زمینه وام ازدواج فرزند و همسر کارکنان تاکنون ترتيب اثري داده نشده است؟ اعلام مي‌کنند بودجه نيست.
...۰۹181116/ چرا با وجود تأكيدهاي رهبر معظم انقلاب مبني‌بر خريد كالاي ايراني سازمان اتكا برنج خارجي با يارانه مي‌دهد؟
صبح‌صادق: سعی می‌کنیم در این باره از این سازمان پیگیر باشیم.
...۰۹183699/ با وجود کسر 75000 ريال از حقوق بازنشستگان مي‌گويند براي ارسال صبح‌صادق بودجه نداريم!
...۰۹188576/ چرا به نيروهاي پاسدار شاغل در فرودگاه که با دستگاه ايکس‌ري کار مي‌کنند و در معرض پرتوهاي مضر هستند، حق اشعه تعلق نمي‌گيرد؟
...۰۹394355/ خداقوت! طراحي جديد هفته‌نامه عاليه، مسائل فرهنگي جامعه رو فراموش نکنيد.
صبح‌صادق: تغییر لازمه کار مطبوعاتی است تا مخاطب خسته نشود؛ اما ممکن است عده‌ای مخالف و عده‌ای موافق نوع و شکل تغییر باشند. صبح‌صادق از همه این عزیزان برای بیان نظرات‌شان تقدیر و تشکر می‌کند.
...۰۹906915/ بي‌حجابي در سطح شهر و عدم برخورد با بي‌حجابان و مروّجان بي‌حجابي از سوی حاکميت، اسلاميت نظام را به خطر انداخته است.
...۰۹۱۲۵۱۶۱/ با سلام باتوجه به اینکه رسیدگی به مسایل مربوط به دندان و دندانپزشکی از موضوعات حساس سلامت انسان است، متاسفانه در درمانگاه حضرت ابوالفضل‌(ع) تهران دقت لازم در بسیاری از موارد صورت نمی‌گیرد. مسئولان بهداشت ودرمان سپاه رسیدگی کنند.