سرلشکر غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: مهم‌ترین مسئله کشور در مواجهه با تهدیدات یکی آماده کردن و مصون‌سازی کشور در برابر تهدیدات است که الحمدلله در حال انجام است و دوم جلوگیری از غافلگیری است؛ زیرا دارای پیامدهای روانی کوتاه‌مدت و درازمدت است. ما هر چقدر بتوانیم خودمان را آماده‌تر و مصون‌سازی کنیم، مانع غافلگیری می‌شود. 
 حسن ابراهیمی/ سرهنگ داورزنی در مراسم معارفه جانشین مرکز مطالعات سیاسی گفت: انقلاب اسلامی به دنبال عزت‌خواهی و استقلال‌خواهی است و این تفاوت انقلاب اسلامی ما با سایر انقلاب‌ها بوده که عامل ماندگاری آن هم شده است. تحیّر نظام سلطه از این امر نیز به دلیل ادراک نادرست این مسئله است.
به گزارش صبح‌ صادق سرهنگ عبدالله داورزنی، جانشین معاون سیاسی سپاه با اشاره به استثنا بودن انقلاب اسلامی نسبت به سایر انقلاب‌ها در بعد ماندگاری، اظهار داشت: در رابطه با انقلاب اسلامی یک اظهارنظر وجود دارد که امام خمینی(ره) آن را به نتیجه رساند و آن، این که این انقلاب یک امتیاز نسبت به سایر انقلاب‌ها دارد که توانسته طول عمر بیشتری نسبت به همه انقلاب‌ها پیدا کند و این امر سبب تحیّر نظام سلطه شده است. 
وی با اشاره به قول آقای «برینگتون» درباره ایجاد و زوال انقلاب‌ها، گفت: او معتقد است انقلاب‌ها در یک سیر به وجود می‌آیند و سپس از بین می‌روند. به تعبیر او انقلاب مانند تب داغی است که در فرآیند درمانی یک دوره نقاهت دارد و در نهایت همه چیز به روزهای پیش از آن اتفاق باز می‌گردد.
داورزنی در ادامه با اشاره به سخنرانی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) در ۱۹ دی سال گذشته در جمع مردم قم گفت: ایشان در صحبت‌های خودشان با مردم قم اصرار داشتند که بروید و عوامل ماندگاری انقلاب را پیدا کنید. 
وی ادامه داد: میشل فوکو اندیشمند معاصر مطرح کرده است که این امتیاز، یعنی ماندگاری طولانی در انقلاب اسلامی ایران اتفاق افتاده و البته صاحب‌نظران انقلاب اسلامی هم هرگز انقلاب را مطابق با نظر برینگتون نمی‌بینند.
جانشین معاون سیاسی سپاه افزود: موضوعی که آنها پیگیری می‌کنند و منتظر آن هستند، این است که ما به نقطه ترمیدور برسیم؛ یعنی به شرایط پیشین بازگشت داشته باشیم که در نظریه برینگتون مطرح شده است.
وی سپس گفت: بر اساس این برخی تحلیل می‌کنند شرایطی که امروز شاهد آن هستیم، از قبیل حقوق‌های نجومی، رانت‌خواری و مفاسد اقتصادی به همراه فشارهایی که دشمن از بیرون می‌آورد، می‌خواهد ایران را به شرایط قبل برگرداند؛ اما باید توجه داشت که مزیت‌های انقلاب اسلامی مانع این امر خواهد شد.
داورزنی در ادامه اظهار داشت: روحیه انقلابی و مردم ولایتمدار که رهبری هم روی آنها تأکید دارد، یکی از رموز انقلابی ماندن مردم است. استفاده‌ای که حضرت آقا از کلیدواژه‌هایی با مضامین انقلابی، مانند عنصر انقلابی، عمل انقلابی و... دارند، بر همین مبنا است؛ چرا که اگر جامعه از آرمان‌های انقلابی تهی شود، از ادامه مسیر باز می‌ماند. در واقع، باید بین ابزارها و هدف نوعی هماهنگی در این مسیر باشد.
وی تأکید کرد: بر همین اساس است که مطابق دیدگاه امام خامنه‌ای جهاد کبیر، مقابله با نفوذ، حفظ روحیه و تفکر انقلابی، ما را از بازگشت به شرایط ابتدای انقلاب مصون نگه می‌دارد.
جانشین معاون سیاسی سپاه با اشاره به بازداشت تفنگداران آمریکایی، گفت: تفنگداران آمریکایی اگر در مواجهه با کشور دیگری بودند که روحیه انقلابی نداشتند، هیچ اهمیتی نداشت که وارد آب‌های آن کشور شده‌اند؛ اما در اینجا جوانان پاسدار نیروی دریایی سپاه با روحیه انقلابی با آنها برخورد کردند. در آن زمان حدود سه ساعت خلیج فارس آشوب بود و با وجود اینکه حجم عظیمی از ناوها، هواپیماها و بالگردهای آنها در خلیج فارس بود، جرئت انجام کاری را نداشتند و تنها شاهد ماجرا بودند.
جانشین معاون سیاسی سپاه در ادامه گفت: روحیه و تفکر انقلابی باید در انجام مسئولیت‌ها وجود داشته باشد. هر جا عناصر انقلابی هستند، آنجا دشمن تجدید نظر می‌کند؛ چون برنامه‌هایش محقق نمی‌شود.
داورزنی در ادامه با اشاره به مأموریت‌های مرکز مطالعات سیاسی، گفت: این مجموعه از مراکز ویژه و پر کار است که وجود جانشین در ساختار سازمانی آن این امر را تأیید می‌کند؛ مجموعه‌ای متشکل از نیروهای فکری که در امر کتاب، مقاله، نشریه، تحلیل و تهیه محتوا عمل می‌کنند.
جانشین معاون سیاسی سپاه در ادامه ابراز امیدواری کرد که مرکز مطالعات سیاسی در دوره مدیریت جدید که با روش‌های نوین و شیوه‌های دقیق اقدام به تولید محتوا می‌کند، این روند را ادامه دهد و افزود: حوزه فکری و نوشتن کتاب و مدیریت پایگاه خبری ـ تحلیلی بصیرت و از سویی انتشار هفته‌نامه صبح‌ صادق که به تعبیری ارگان رسمی سپاه و نمایندگی است، از جمله وظایف سنگین این مرکز به شمار می‌آید که انتظار می‌رود برادر عزیزمان آقای قاسمی پس از معرفی جانشین فرصت بیشتری برای مدیریت این مجموعه‌ها پیدا کند و کیفیت کار را ارتقا دهد؛ اگر چه همین امروز نیز با فضای جدید و تغییرات ایجاد شده در هفته‌نامه رضایت نماینده ولی فقیه در سپاه فراهم شده است؛ اما باید مسیر بهتر شدن ادامه یابد.
وی انجام بهتر و بیشتر مأموریت‌ها، بالا بردن سرانه مطالعه در بین هادیان سیاسی و مسئولان در سطح سپاه، افزایش کمّ و کیف محتوای تولیدی و... را از اولویت‌های مرکز مطالعات دانست و افزود: امروز چشم‌های بسیاری به صبح‌ صادق و پایگاه بصیرت است. من مطلع هستم که بسیاری از ائمه جمعه در کشور صبح‌ صادق را به منزله یک منبع تحلیلی مطالعه کرده و در سخنرانی‌ها و خطبه‌ها از آن بهره می‌برند.
بنا‌بر‌همین گزارش در ابتدای این جلسه علی قاسمی رئیس مرکز مطالعات سیاسی سپاه گزارشی از تحولات صورت گرفته در تولیدات این مرکز ارايه کرد.
در انتهای این مراسم سرهنگ دوم پاسدار فرهاد مهدوی به سمت جانشین مرکز مطالعات سیاسی سپاه معرفی شد و در سخنان کوتاهی از حسن اعتماد سردار سنایی‌راد تشکر و قدردانی کرد. 

 مهدی سلطانی/ شهید امیر لطفی یکی از بی‌شمار مدافعان حرم عقیله بنی‌هاشم(ص) است که در سن 29 سالگی در دی ماه 94 از آسمان شهر حلب پر گشود و آسمانی شد. گفت‌وگو با برادر این شهید مدافع حرم در رابطه با خصائل و صفات ارزشمند او را در سطور زیر از نظر می‌گذرانید: 
* از جنس خادمین اهل بیت(ع)
امیر 27 مهرماه 1364 در تهران به دنیا آمد. ما پنج برادر و دو خواهر هستیم. او کوچک‌ترین عضو خانواده‌ بود. از همان ابتدا در محله یاخچی‌آباد تهران ساکن شدیم. پدرمان مرحوم محمد‌تقی لطفی از پیرغلامان و مداحان اهل بیت(ع) بود که ارادت عجیبی به خاندان اهل بیت(ع) داشت. ایشان فوق‌العاده به ادب مقید بود. 
این رفتار و این کردار در امیر بسیار جلوه کرد. می‌توانم بگویم امیر پا جای پای پدرم گذاشت و تمام صفات نیک پدرم را می‌توانستیم در آینه امیر ببینیم.
* استخاره‌ای برای اعزام
امیر 25 سال بیشتر نداشت که با مدرک لیسانس کامپیوتر می‌توانست در یکی از بخش‌های بسیار آرام و بی‌دردسر شهرداری ناحیه استخدام شود؛ اما لباس سپاه را به تن کرد و به استخدام سپاه درآمد. به لحاظ بدنی ورزیده بود و توانسته بود در رشته ورزشی بوکس مقام‌هایی را کسب کند. یک روز دو زانو نشست و رو کرد به مادرم و بسیار مؤدبانه و آرام به مادرم گفت که من می‌خواهم اگر خدا قبول کند و قسمتم باشد به سوریه اعزام بشوم. گفت که احساس دین می‌کنم و باید بروم؛ اگر اجازه بدهی بروم تو هم حداقل مانند سایر مادران شهدا در این وادی قدم برداشته‌ای.
امیر همیشه به شوخی می‌گفت که ما پنج برادر هستیم و لااقل یکی از ما به عنوان خمس شهادت برود! خواهرم مخالفت می‌کرد؛ نهایتاً قرار بر این شد که استخاره کنیم. امیر هم قبول کرد و استخاره گرفتیم. آیه 169 سوره آل‌عمران آمد که: «هرگز گمان مبر کسانی که در راه خدا کشته شدند، مردگانند! بلکه آنان زنده‌اند و نزد پروردگارشان روزی داده می‌شوند.»دوباره استخاره کردیم که این بار هم آیه دیگری اما با همین مضمون آمد. در این لحظات دیدم که دل توی دل امیر نیست. خیلی مشتاق رفتن بود و دوست داشت که آیات قرآن هم در جواب استخاره، رفتنش را تأیید کنند. سرانجام قرار بر رفتن امیر شد. امیر به سوریه اعزام شد و پس از چند هفته حضور در سوریه در منطقه‌ای در شهر حلب به شهادت رسید. خیلی علاقه داشت که در جوار شهدای گمنام دفن شود. وقتی که به خودمان آمدیم دیدیم که سمت چپ و راست امیر شهدای گمنام تدفین شده‌اند.
* همیشه آماده جهاد بود
امیر از ابتدا در این مسیر قرار داشت و آرزو می‌کرد که از قافله شهدا باز نماند. در ماه‌های آخر به لحاظ معرفتی رشد بسیاری کرده بود. در وصیت‌نامه‌اش گفته بود که برایم نماز قضا بخوانید، در حالی که مادرم می‌گفت که امیر تمام نمازهایش را خوانده بود!دوستانش می‌گفتند که امیر در تمام لحظات آماده جهاد بود، حتی در خانه‌ای که گرفتار شده بودند، تکفیری‌ها را عاصی کرده بود. در همین گیر‌ودار تکفیری‌ها که از پس بچه‌های مقاومت برنمی‌آیند نارنجکی را به داخل می‌اندازند و امیر به شهادت می‌رسد. 

 علیرضا جلالیان/خبر خرید سلاح انفرادی AK103 از روسیه موضوعی بود که چندی پیش در رسانه‌ها منتشر شد و به دنبال آن بحث بازنشسته شدن سلاح‌های کلاشنیکف قدیمی و جایگزینی آن با این سلاح نیز در محافل خبری مطرح گردید. این در حالی است که در ماه‌های گذشته رونمایی از آخرین نسل سلاح تهاجمی بومی خیبر  صورت گرفت و ارتش جمهوری اسلامی رسماً اعلام کرد، سلاح انفرادی ژ ـ 3 کماکان سلاح سازمانی ارتش باقی خواهد ماند.
ممکن است در میان این اخبار تناقضاتی برای خواننده ایجاد شود؛ چرا که از یک‌سو گفته می‌شود،  صنایع دفاعی به خودکفایی رسیده و سلاح‌های بومی تولید می‌شود؛ همچنین سلاح‌های قدیمی هنوز قابلیت استفاده را دارند و از سوی دیگر یک نوع سلاح از روسیه خریداری و به کشور وارد می‌شود. در این زمینه می‌توان به چند نکته اشاره کرد:
نخست اینکه، سلاح‌های جدید خریداری شده به تعدادی نیست که در گستره عظیمی از نیروهای مسلح توزیع شود، در واقع به دلیل ویژگی‌های خوبی که این سلاح دارد، از آن تنها برای یگان‌های تکاور استفاده می‌شود. این سلاح با وزن کمتر همان ویژگی‌های سلاح‌های قدیمی را دارد که البته بهینه‌سازی شده است. نکته دوم در زمینه تولید این سلاح است که با مهندسی معکوس ممکن خواهد بود. گفتنی است، باید امتیاز تولید آن به همراه دانش فنی خریداری شود، چرا که اگر این گونه نباشد، روابط دفاعی ایران و روسیه دچار مشکل خواهد شد.
نکته سوم اینکه اگرچه سلاح خیبر در کشور تولید شده و فراگیر هم خواهد شد؛ اما باید توجه داشت، بیش از ۳۰ سال است که منابع عظیمی از مهمات سلاح کلاشینکف (7.62) تولید و انبار شده و خطوط تولیدی فعال در این زمینه وجود دارد؛ اما برای سلاح خیبر به دلیل ویژگی‌های آن که با کالیبر (5.56) است ما باید خط تولید جداگانه‌ای ایجاد می‌شد که البته این امر صورت گرفته است. گفتنی است، سلاح جدید خریداری شده با مهمات قبلی نیز قابل استفاده است. البته با ورود دانش فنی و مسئله آلیاژها و مواد جدیدی که در این سلاح به کار رفته است، دانش فنی تولید سلاح و بهینه‌سازی سلاح‌های قبلی در کشور افزایش خواهد یافت.
طرح بازسازی و بهینه‌سازی سلاح‌های کلاشینکف مدل AKM که طی دو دهه اخیر در کشور تولید شده و خروج سلاح‌های کلاشینکف قدیمی از نوع AK47 در دستور کار است که این سلاح‌ها از کشور چین خریداری شده بود و کارایی لازم را در عملیات‌ها نداشت و عموماً در فعالیت‌های آموزشی استفاده می‌شد.
شایان ذکر است، در ارتش جمهوری اسلامی هم خط تولید سلاح ژـ3 بهینه‌سازی شده فعال است و هم خط تولید مهمات آن (البته به جز گلوله‌های پلاستیکی ضد شورش و متعلقات جوفی) در حال کار است و ارتش هم به جز موارد خاص به سلاح‌های جدید نیازی ندارد و توانایی‌های خوب سلاح سازمانی آنها تا سال‌ها نیازهای‌شان را مرتفع می‌کند.

سیزدهمین کتاب از مجموعه «از چشم‌ها» نوشته «رضا رسولی» است که با قلمی روان در هشت فصل به زندگی شهید «منصور ستاری» می‌پردازد. هر فصل از زبان یکی از نزدیکان شهید روایت می‌شود. به بیان دیگر، ما با هشت دیدگاه مختلف با یکی از مهم‌ترین فرماند‌هان جنگ تحمیلی آشنا می‌شویم. در فصل اول در 35 صفحه‌ خودنوشته‌ شهید «ستاری» درج شده است که نویسنده سعی کرده در بازنویسی آن رعایت امانت‌داری را بجا بیاورد تا خواننده بی‌واسطه با او آشنا شود.فصول بعدی کتاب به ترتیب از زبان «حمیده پیاهور» همسر شهید و دوستان نزدیکش نوشته شده است. در پایان کتاب نیز عکس‌های «شهید ستاری» آورده شده است. در بخشی از فصل اول کتاب می‌خوانیم: «من روستایی، همیشه سرشیرم به راه بود. کره‌ام به راه بود. خامه‌ام. ماست تازه، همه‌چیز. یادم هست، تابستان گله‌داری می‌کردیم. چون کسی را نداشتیم، خودمان چوپانی می‌کردیم. چیدن پشم، هنر است. ساده نیست. هفت هشت تا آدم می‌خواهد تا بتوان پشم چید.وقتی می‌رفتم بیابان، ظهر که می‌شد، غذایی که مادرم داده بود را از داخل کیسه بازمی‌کردم تا بخورم. ماستی که صبح مایه زده بود و هنوز داغ بود، با نان تافتونی که در تنور خانگی پخته بود و تازه بود. عجب چیزی بود... این نان‌هایی را که بیات شده‌اند را چه می‌گویم به‌شان؟ باید می‌آمدی می‌دیدی، نان تازه مادرم چیست. اگر چلوکباب هم می‌خوردم، مزه ناهار مادر را نمی‌داد.
... به چشم دیده‌ام که می‌شود خودکفا بود؛ وابسته نبود. وقتی به چشم دیدی، حک می‌شود روی ذهنت که نباید محتاج دیگران باشی و بعد می‌شود آنچنان زندگی کنی که احساس کنی خوشبخت‌تر از تو هیچ‌کس در جهان نیست.»
«روایت ناتمام» نوشته «رضا رسولی» در 160 صفحه مصور به کوشش انتشارت روایت فتح در 1100 نسخه منتشر شده است.


سیده رؤیا به همراه یکی از دوستانش دو روز پیش از شهادت به بهشت زهرا(س) می‌رود و به بهانه‌ای وارد یکی از قبرهای آماده می‌شود تا اوضاع آن را بررسی کند. وقتی بیرون می‌آید به دوست خود می‌گوید من از این گونه قبرها بدم می‌آید، اما قبور شهدا را دوست دارم و آرزو دارم در جوار آنها خاک شوم.
به نقل از خانواده شهید سیده‌رؤیا (نورسته) سقایی 
بامداد چهارشنبه 21 دی ماه سال 1345 (بیست‌ونهم رمضان سال 1386 ه‌. ق) در شهرستان تویسرکان دختری چشم به جهان گشود که «نورسته» نام گرفت. دوران خردسالی را در کنار پدر و مادری پایبند به دین مبین اسلام سپری کرد. از همان اوان کودکی بسیار مهربان و خوشرو بود و می‌توان گفت که تقریباً از هشت سالگی با دوستان خود نمازش را در مسجد محل به جماعت می‌خواند. دختری بسیار محجوب و ساکت بود، به طوری که حجب و شرم او موجب ستایش آشنایان، به‌ویژه خانم‌های مسجد می‌شد. فردی بسیار دقیق، منضبط، متواضع، صادق  و حقگو بود. نسبت به درماندگان روحی بزرگ و دلی رئوف داشت و در گمنامی به آنها خدمت می‌کرد.
 در امر تحصیل نیز فردی کوشا و مصمم بود و در نهایت پس از قبولی در آزمون سراسری در رشته زبان فرانسه به تحصیلات خود ادامه داد. در کنار مباحث درسی از مطالعه کتب دینی و مذهبی غافل نبود. جوانی مؤمن، متعهد و با روحیه انقلابی بود. شهید سقایی سرانجام در 12 بهمن ماه 65 پس از بازگشت از سنگر علم و دانش، قصد عزیمت به حزب جمهوری اسلامی شهر تویسرکان را داشت تا در جلسه برنامه‌ریزی ایام دهه فجر شرکت کند که مظلومانه مورد حمله هواپیماهای رژیم بعث عراق قرار می‌گیرد و به فیض عظمای شهادت نائل می‌آید.

جمع‌بندی تریبون دهم
به عملکرد سه ساله دولت چه نمره‌ای می‌دهید؟
دهمین پرسش تریبونی در آستانه هفته دولت به عملکرد سه ساله دولت فعلی پرداخت. در ادامه به جمع‌بندی نظرات خوانندگان محترم می‌پردازیم.
نمره قبولی
«محمد زارع» و «ژاله نوعي» از تهران نمره 17 را در نظر گرفته و دلیل آن را تکنوکرات و غربگرا بودن  دولت دانستند و معتقد بودند که دولت توانسته در وضع سیاسی کشور آرامش ایجاد کند.
«مريم وفايى» از زرين‌شهر نمره 15 داده و علت را برخورد نکردن با حقوق‌هاى نجومى و بلاتكليفى برجام دانسته است. «عفت شريفي» از نجف‌آباد به نمره 13 اکتفا کرده، علت را برآورده نشدن نظر مردم و رهبری دانسته است. نمره عالي را «اکرم برزگربفرويي» از تهران داده و معتقد است دولت تجربه گرانبهای نتیجه مذاکره با آمریکا را به ما ارائه کرد. «مالک بازدار» از سيرجان به عملکرد ضعیف دولت نمره  12داده است. «محمدرضا شعباني» از هنديجان هم نمره 12 را منظور کرده  است. «ابراهيم ملکي» از ملاير و «رضا جعفري» از سنندج نمره ۱۰ را لایق عملکرد دولت دانسته‌اند و «حامد آزادمرد» از آستارا با دادن نمره 12 معتقد است که دولت هیچ کاری انجام نداده است.
مردود
عده‌ای به طورکلی به دولت نمره مردودی داده‌اند. از این میان «علي مجيدي» از آذرشهر تنها به دادن نمره منفی بسنده کرده و «مسلم جعفري» از تركالكي و «سرلک» از نقده عمل نكردن به اقتصاد مقاومتي، اشرافی‌‌گري و عملکرد ضعيف در برابر ناهنجاری‌ها را علت مردودی دانسته‌اند. «نجفي» از قشم علاوه بر این موارد، نگاه به بیرون به جای درون و اعتماد به غرب را اضافه کرده است.
«مصطفي صالحي» از کهنوج معتقد است دولت به اکثر وعده‌هاي خود عمل نکرده و رفوزه شده است، غفلت از ظرفيت و توانمندي ملي را هم «محمدتاجي» از کرج مطرح کرده است. همچنین «سروري» از استان آذربایجان غربي گسترش واردات، نبود انضباط مالي و رشد منفي بخش صنعت را دلیل دانسته است.
نمره منفی
شعارزدگی، برجام‌زدگی و فساد مالی دولت، «رضا ولي‌پور» از ايلام را بر آن داشته تا نمره‌ای منفی بدهد، پسرفت در امور هسته‌ای  را هم «فاطمه صحرايي» از صحنه مطرح کرده است.
زیر 10
«نوروزي» از هرسين نمره 7 از 20 را در نظر گرفته و «جمال کشاورزي» نمره 9 را منظور کرده است. «سيدامان‌اله حسيني‌نسب» از شيراز 5، «نورياني» از قزوين5، «عطاءاله داودي» از زنجان 8، «سميرا فيروزي» از خرم 6، «مريم باقرپور» از گچساران 2، «شهربانو اکبري» از کرج 8، «بهرامي» از خرمدره 9 و «اسماعيل صبحي‌سرابي» از سراب به دادن زیر 10 بسنده کرده و در مجموع در بیان علل خود چنین گفتند: فرمايشات امام خامنه‌اي عزيز را گوش نکردند، با مفاسد اجتماعي مبارزه نکردند، بي‌تدبيري در مهار گراني، برجام نافرجام، ايجاد نکردن شغل براي جوانان، اهميت ندادن به فرهنگ اسلامي ـ ايراني، ولايي نبودن، صداقت نداشتن در کار و...
ضعیف
نمره توصيفي ضعيف؛ چون هيچ پيشرفتي نداشتيم. این نظر «شيرزاد صحرايي» از صحنه بود و «ايرج حسن‌پور» از ياسوج هم نظری مشابه دارد.
سایر نظرات
اما «اکبر سياهي» از مرند هم با 9 مؤلفه اقتصاد3، فرهنگ4، سياست5، مبارزه بافساد2، عمل به اقتصاد مقاومتي3، اطاعت از ولي‌فقيه(زباني)8، اطاعت از ولي‌فقيه(عملي)2، امور اشتغال و جوانان4، توجه به اقشار مستضعف4، معدل حدود 7 از 20 را به دولت داده است.
برندگان تریبون دهم
نورياني از قزوين / فاطمه صحرايي از صحنه / سروري از استان آذربایجان غربي
پرسش تریبون ۱۱
از دیدگاه شما اولویت اختصاص منابع بانک‌ها به چه بخش‌هایی باید باشد؟

 حسن فلاح/  گردهمایی حجاب و عفاف با هدف برجسته‌سازی ارزش‌های اخلاقی در مراکز درمانی به میزبانی مرکز بهداری شمال‌ شرق نیروی زمینی سپاه برگزار شد. 
حجت‌الاسلام صمدی، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در معاونت بهداری نیروی زمینی سپاه با اشاره به اهداف این همایش، اظهار داشت: «تجلیل از خواهران پیشگامی که فعالانه در میدان مقابله با تبلیغات علیه عفاف و حجاب ایستادگی کردند و در گسترش و ترویج این فرهنگ فاطمی پیش‌قدم بودند و همچنین تبیین آموزه‌هایی ویژه اشاعه آن در میان مراجعه‌کنندگان و کارکنان از جمله اهداف این گردهمایی به شمار می‌رود.» 
وی درباره اجرای طرح انطباق در بیشتر بهداری‌ها و بیمارستان‌های سپاه،‌ گفت: «اجرای طرح انطباق عملیات پزشکی با احکام شرعی در بیش از 80 درصد مراکز درمانی سپاه با هدف بالابردن اعتماد خانواده‌ها به مراکز درمانی سپاه سبب افزایش بهره‌وری شد و با استقبال فراوان توریست درمانی هم مواجه شد.»
 در ادامه مراسم،‌ حجت‌الاسلام محمد حسنی‌نژاد، مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در بهداری شمال شرق نیز گفت: «وزارت ارشاد در زمینه فرهنگ حجاب کار زیادی انجام نداده و حتی گاهی از مسیر خود منحرف ‌شده است و این وظیفه ماست که وارد این عرصه شویم.»
وی فلسفه برگزاری این همایش را ترویج و توسعه فرهنگ عفاف و حجاب از طریق آموزش و آگاهی دانست و اظهار داشت: «فلسفه دیگر این همایش گردهمایی جمعی از خواهران متعهد و متدین درمانی مرکز امام حسین(ع) و سایر مراکز درمانی بود.»
حجت‌الاسلام حسنی‌نژاد با بیان اینکه برخی معتقدند پوشش اسلامی مانع خدمتگزاری کادر درمانی است، گفت: «طرح انطباق خلاف این موضوع را ثابت کرده؛ چراکه کادر درمانی بیمارستان‌هایی که طرح انطباق در آنها اجرا می‌شد، نشان دادند که با رعایت حدود شرعی می‌توان طبابت کرد و حتی بازدهی را بالا می‌برد.»
محمدحسین عباسی، فرمانده بهداری شمال ‌شرق نیز در بخش پایانی این گردهمایی گفت: «مجموعه شمال شرق کشور و درمانگاه‌های تابعه سپاه، این رسالت را بر دوش خود درک کرد که باید در زمینه اجرایی شدن رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و طرح انطباق پیشگام شود.»
 وی افزود: «برای تکریم ارباب‌رجوع نیز نرم‌افزاری طراحی و اجرا شده و حضور خواهران و برادران در بیمارستان به‌صورت تفکیک شده است و تا جایی که نیروی انسانی اجازه می‌دهد، درمان به‌صورت تفکیک‌شده صورت می‌گیرد.»
 عباسی به اضطرار در بخش اورژانس اشاره کرد و گفت: «فعلاًً امکان درمان تفکیکی در اورژانس وجود ندارد، اما در نظر داریم این اتفاق در چند سال آینده به بهترین وجه رخ دهد.»


می‌گفت نمی‌دونم چرا بچه‌هام این‌طوری شدند، دو تاشون بعضی موقع‌ها عقایدشون ضد منه، انگار که توی یه خانواده ضد انقلاب بزرگ شدند. پرسیدم چقدر برای تربیت‌شون وقت گذاشتی؟ گفت من که نمی‌رسیدم درگیر کار بودم، ولی یکی از هدف‌هایی که براش زحمت کشیدم تأمین مالی خانواده‌ام بود، براشون کم نگذاشتم، مادرشون هم خیلی براشون زحمت کشیده. ولی جامعه بچه‌ها رو این طوری کرده.
 بهش گفتم اگر برای بچه‌هات وقت می‌گذاشتی شاید اونها هم در برابر معضلات جامعه مقاوم‌تر می‌شدند، آخه خانواده مهم‌ترین رکنه...