دولت هند درخواست «زید رعد حسین» رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل را برای بازدید از مناطق مختلف کشمیر رد کرده است. این در حالی است که در روزهای عید قربان نیروهای امنیتی در برابر تظاهرات مسالمت‌آمیز کشمیری‌ها از گلوله‌های ساچمه‌ای استفاده می‌کنند. رئیس شورای حقوق بشر سازمان ملل در این‌باره اظهار داشت که درخواست بازدید او از سوی پاکستان مطرح شده است. 
 قاسم غفوری/ در سال 1945 و با ادعای مقابله با تکرار جنگ‌‌های جهانی و نجات بشریت سازمان ملل متحد بنا نهاده شد. در منشور این سازمان اهداف آن مقابله با جنگ و تبعیض و نابرابری در سراسر جهان و تلاش برای برقراری صلح و عدالت است. نکته قابل توجه آنکه کشورهای غربی نیز با ادعای تلاش برای برقراری صلح جهانی، شورای امنیت را با حق وتو برای خود ایجاد کردند. اکنون 71 سال از آن زمان می‌گذرد و اجلاس سالیانه آن در مهر ماه در حالی برگزار می‌شود که بررسی کارنامه این سازمان و البته کشورهای غربی دارنده حق وتو بیانگر نکات قابل تأملی است. 
یک سال کاری سازمان ملل در حالی سپری شد که جهان دورانی سراسر آشوب و جنگ را تجربه کرد. جنایاتی که کشورهای غربی به طور مستقیم در مناطقی همچون افغانستان، عراق، سوریه و لیبی صورت دادند، جنایات گروه‌های تروریستی که فاجعه‌ای انسانی را رقم زدند، بحران گسترده پناه‌جویان پشت دروازه‌های اروپا که میلیون‌ها قربانی بر جای گذاشته، جنایات ددمنشانه رژیم سعودی در یمن که می‌توان از آن به نسل‌کشی یاد کرد و البته حمایت‌های این رژیم از تروریسم در منطقه، سرکوبگری و اشغالگری گسترده رژیم صهیونیستی، جنایات ضد بشری آل‌خلیفه علیه مردم بحرین و بازداشت بسیاری از علمای دینی و لغو تابعیت بسیاری از شهروندان بحرینی، وضعیت بحرانی حقوق بشر در اروپا و آمریکا و به‌ویژه اسلام‌ستیزی و سیاه‌پوست‌ستیزی گسترده، تنها بخش‌هایی از ساختار بحران‌زده نظام بین‌الملل است و واکنش سازمان ملل در قبال این اوضاع یا سکوت بوده، یا دادن بیانیه ابراز تأسف در مواردی که، رفتارهایی تمام نظام بین‌الملل را زیر سؤال برده است. خارج ساختن نام سعودی از لیست سیاه (کودک‌کشان)، محکوم‌سازی انتفاضه ملت فلسطین، حمایت از حملات غرب به خاک کشورهای دیگر به بهانه مبارزه با تروریسم، معرفی رژیم صهیونیستی به عنوان رئیس کمیته حقوقی سازمان ملل، وتوی چندین قطعنامه در شورای امنیت که محور آن مبارزه با تروریسم و اقدام علیه رژیم سعودی و رژیم صهیونیستی بوده، افشای جنایات صلح‌بانان سازمان ملل در کشورهای آفریقایی، بی‌توجهی به وضعیت بحرانی پناه‌جویان در مرزهای اروپا و رفتارهای نژادپرستانه با آنها، سکوت در برابر جنایاتی که در کشورهایی مانند بحرین در جریان است و... تنها بخشی از رفتارهای سؤال‌برانگیز این سازمان است.
در نشست امسال سازمان ملل کشورهای غربی، به‌ویژه آمریکا در حالی به دنبال نمایش چهره‌ای مقتدر از خود خواهند بود که کارنامه یک ساله آنها نشان‌دهنده رفتارهایی علیه بشریت است. از استمرار کشتار غیرنظامیان و حمایت نیروهای غربی از تروریست‌ها در افغانستان گرفته، تا بمباران غیرنظامیان در عراق و سوریه و حمایت از تروریسم علیه مردم این مناطق، از کشتار مردم لیبی گرفته تا حمایت از رژیم سعودی برای قتل‌عام مردم یمن، از تقویت و تسلیح رژیم صهیونیستی گرفته تا اسلام‌ستیزی سران غرب در اروپا و بسیاری از کشورها و... را در کارنامه این کشورها می‌توان دید. با توجه به این فرایندها می‌توان گفت که نشست سازمان ملل باید محلی برای محاکمه سازمان ملل، به‌ویژه بان کی‌مون، دبیرکل این سازمان و نیز کشورهای غربی باشد که در طول یک سال اخیر به جز کشتار و جنایت در کارنامه خود هیچ عملکردی را ثبت نکرده‌اند. در این اوضاع می‌توان گفت که سخنان سران غرب که سعی دارند مسائلی همچون توافق هسته‌ای میان جمهوری اسلامی ایران و گروه 1+5 با ادعای مقابله با دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، برقراری آتش‌بس در سوریه و ارائه آرماهای ساختگی از تلفات گروه‌های تروریستی در غرب آسیا و آفریقا را مطرح سازند، یا مسائلی همچون آب و هوا و کمک به توسعه دموکراسی در جهان را برجسته کنند، صرفاً، یک ظاهرسازی و نمایش دروغین است. نشست امسال در حالی برگزار می‌شود که اوباما سال پایانی ریاست جمهوری خود را سپری می‌کند؛ لذا تلاش دارد تا با بزرگ‌نمایی اقداماتی که در موضوع هسته‌ای ایران صورت گرفته، برخی تحرکات ادعایی آمریکا در زمینه مبارزه با تروریسم و حتی آتش‌بس در حلب، متهم‌سازی سایر کشورها به تروریسم و بحران‌سازی جهانی، چهره‌ای موفق و مقتدر از خود به نمایش بگذارد تا ضمن سرپوش گذاشتن بر اشتباهات خود، از این حربه برای تبلیغات انتخاباتی بهره گیرد. 
آنچه از ارزیابی کارنامه یک ساله سازمان ملل و کشورهای غربی حاصل می‌آید این است که نه‌تنها در این مدت جهان به سمت امنیت و صلح پیش نرفته، بلکه هر روز با بحران‌های بیشتری مواجه شده است. نکته مهم آنکه اگر امنیتی نیز برقرار شده نه برگرفته از اقدامات سازمان ملل و کشورهای مذکور، بلکه برگرفته از اقدامات و کارکردهای جبهه مقاومت و متحدانش است که توانسته در عراق و سوریه امنیتی نسبی را برقرار سازد و اگر حمایت‌های آمریکا و شرکایش نبود، تاکنون تروریسم در منطقه ریشه‌کن شده بود. 
برآیند‌ها نشان می‌دهد که سازمان ملل دیگر توان ادامه فعالیت نداشته و استمرار رفتارهایش یک اصل را به ذهن متبادر می‌کند و آن تکرار سرنوشت جامعه ملل برای سازمان ملل است، مگر آنکه تغییراتی اساسی در این سازمان ایجاد و مسئولیت از شورای امنیت به مجمع عمومی منتقل شود و البته برخی مسئولان این سازمان همچون بان کی‌مون در کنار سران کشورهای غربی به جرم به انحراف کشاندن منشور این سازمان و دست داشتن در قتل‌عام بشریت محاکمه و مجازات شوند.

اوباما کنگره را فریب داده است
خبرگزاری تسنیم: یک سناتور جمهوریخواه از اوباما خواست تا اسناد رسمی درباره 7/1 میلیارد دلار پرداخت‌شده به ایران ارائه دهد. «مارکو روبیو» سناتور جمهوریخواه ایالت فلوریدا با اعلام اینکه «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا، کنگره و مردم آمریکا را درباره پرداخت 7/1 میلیارد دلار به ایران فریب داده است، گفت که دست‌کم مبلغی از این پول به عنوان «باج» برای آزادی زندانیان آمریکایی پرداخت شده و لذا خواستار ارائه اسناد رسمی در زمینه انتقال پول به ایران شد. روبیو در نامه‌ای به اوباما نوشت: «هر روز القائات جدیدی درباره تلاش‌های دولت آمریکا برای فریب کنگره و مردم این کشور در زمینه پرداخت میلیاردها دلار به ایران، کشور حامی تروریسم مطرح می‌شود. مردم آمریکا داستان ارائه شده درباره این پرداخت‌ها را باور نمی‌کنند.»
 آمریکایی‌ها باید از برجام خوشحال باشند
خبرگزاری ایرنا: وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که آمریکایی‌ها باید از حصول توافق برجام بین ایران و گروه 1+5 خوشحال باشند. «جاکوب لو» در نشستی از پرداخت 7/1 میلیارد دلار پول نقد به ایران برای حلّ‌و‌فصل یک مناقشه حقوقی بین دو کشور که به تازگی به جنجال‌های فراوانی در آمریکا منجر شده است، دفاع کرد. وی در یک جلسه پرسش و پاسخ در اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا گفت: «در دنیایی که شما دسترسی ایران به نظام مالی جهان را قطع کرده‌اید، آنها خواستار دسترسی سریع به پول بودند (این اتفاق، وقتی سازش وجود داشته باشد، غیرمعمول نیست) و پرداخت نقدی، روشی بود که انتخاب شد.»
 از وقوع جنگ جلوگیری کردم!
خبرگزاری فارس: «دیوید نارتکر» که پس از بازداشت نیروهای آمریکایی در خلیج فارس در برابر دوربین‌های تلویزیونی مجبور به عذرخواهی از ایران شد، گفت: «آمریکایی‌های مستقر در منطقه اجازه تیراندازی به سمت نیروهای ایرانی را ندارند». نارتکر افزود: اقدام او سبب جلوگیری از وقوع جنگ شده و نیروی دریایی آمریکا نباید او را توبیخ می‌کرد. نارتکر، فرمانده نیروهای آمریکایی اتهام «سهل‌انگاری» را رد کرده و گفته است، طبق آموزش‌هایی که دیده بود، عمل کرده است.
  ادعای مقام ارشد نیروی دریایی آمریکا
خبرگزاری ایسنا: فرمانده نیروی دریایی آمریکا خواستار توافق تهران و واشنگتن بر سر برخی قواعد رفتاری به منظور اجتناب از خطاهای محاسباتی در دریا شده است. به گفته فرمانده عملیات نیروی دریایی آمریکا، به دلیل رویارویی‌های اخیر بین شناورهای ایران و آمریکا در خلیج فارس، لازم است دو کشور به منظور جلوگیری از خطاهای محاسباتی، بر سر برخی قواعد رفتاری توافق کنند. وی اظهار داشت: «برخی از قواعد رفتاری ثبات‌زدا هستند و در آنها خطاهای محاسباتی تاکتیکی وجود دارد؛ از این رو هر چه شما به این موارد نزدیک‌تر می‌شوید، حاشیه خطا کمتر خواهد شد.»
 حمایت کنگره آمریکا از هیلاری کلینتون
خبرگزاری مهر: «جان بنت جانسون» سناتور پیشین آمریکا با اشاره به اینکه هیلاری کلینتون پیروز انتخابات آمریکاست، گفت: «کنگره آمریکا در تداوم برجام هیلاری را همراهی خواهد کرد». «جان بنت جانسون» که از اعضای شاخص حزب دموکرات آمریکاست، درباره ارتباط هیلاری کلینتون با کنگره آمریکا درباره برجام نیز گفت: «کنگره در کنار او خواهد بود و از او حمایت خواهد کرد. بر این اساس  از منظر دولت بعدی ایالات متحده آمریکا برجام حفظ خواهد شد.»

 رضا اشرفی/ رویداد یازدهم سپتامبر از آن قبیل پديده‌هايي است كه زواياي مختلف آن بنا به دلایلی مخفي مانده است. ‌اين حادثه ويرانگر كه تبعات آن هنوز در شبه قاره،‌ خاورميانه و مناطق مختلف جهان نمايان است، اگر چه همچنان قرباني‌هاي تازه‌اي مي‌گيرد؛ اما حلقه اصلي آن فعلاً بايد پنهان بماند. به نظر می‌رسد، هنوز زمان آن نرسيده است كه نقش عربستان سعودي در ‌اين پديده تروريسم‌پروري كه با نمايشي از عمليات‌هاي ضدتروريستي همراه است،‌ رو شود. 
يكي از مهم‌ترين دلايل آن ‌اين است كه آمريكا فعلاً به عربستان، نفت و نقش آن در منطقه نيازمند است. به هر جهت عربستان سعودي نه تنها به نفع آمريكا در سطح گسترده‌اي وارد جنگ (از جمله با يمن) شده است؛ بلكه در حال برداشتن پرده و نمايان کردن چهره واقعي خود در زمینه دوستی با صهيونيسم‌ است. يك نگاه تاريخي حكايت از آن دارد كه رژیم صهیونیستی و عربستان هر دو از طريق يك جريان تأسيس شده و زندگي سياسي آنها تداوم يافته است. هم سعودي و هم صهيونيسم در ابتدا با نظر و حمايت انگليس شكل گرفته‌اند و سپس با تداوم پشتيباني آمريكا ادامه حيات داده‌اند. در واقع، ‌اين دو برادراني هستند كه زايش و تداوم حيات‌شان به يك نقطه وصل می‌شود. 
با وجود ‌اين، آمريكا به راحتي نمي‌تواند نقش سعودي‌ها را در پيدايش حادثه یازدهم سپتامبر و ديگر پديده‌هاي تروريستي پنهان كند. به عبارتی، افكار عمومي ‌به راحتي چنين اجازه‌اي را به واشنگتن نخواهند داد؛ به همين دليل اگر چه سعي دارد حكمي ‌مستقيم عليه سعودي‌ها صادر نكند، اما وضوح شواهد بسيار سبب شده است تا خانواده‌هاي قربانيان ‌اين سناريو را آزاد بگذارد تا عليه عاملان آن وارد چرخه قانوني و قضايي شوند. به همين دليل، كنگره آمريكا حكمي ‌را تصویب کرده است كه به خانواده‌هاي ‌اين سناريوي تروريسم‌پرور اجازه مي‌دهد  از دولت سعودي شكايت كرده و خسارت‌هاي خود را مطالبه كنند. تصويب چنين قانوني گوياي ‌اين مسئله است كه آمريكا حتي با وجود تمايل به غسل تعميد رياض، نمي‌تواند بيش از ‌اين به افكار عمومي ‌جهان پشت كرده و دست‌هاي آلوده رياض را پاك كند. بنابراين، در قانوني موسوم به «جاستا» اعلام كرده است، خانواده‌ها خودشان وارد عمل شوند تا از ‌اين طريق هزينه را از روي دوش دولتمردان واشنگتن بردارند. 
اين در حالي است كه مقامات عشيره‌اي عربستان دست به كار شده و بار ديگر پاي پول را به ميدان آورده‌اند و در حال ترغيب ديگر كشورها براي محكوم كردن مصوبه كنگره هستند. كنگره‌اي كه طي چند سال اخير تمام تلاش خود را كرده است تا عربستان را در‌ اين زمینه راضي نگه دارد. همزمان كاخ سفيد نيز تأكيد كرده است، ‌اين قانون را وتو خواهد كرد!
به همين منظور در تازه‌ترين رخداد، كشورهاي حاشيه خليج‌فارس در قالب شوراي همكاري خليج‌فارس ‌اين مصوبه كنگره آمريكا را محكوم كرده‌اند. عبدالطیف الزیانی، دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس با انتشار بیانیه‌ای تأكيد كرده است: «این قانون مغایر با اساس و اصول روابط میان کشورها و اصل مصونیت حاکمیتی کشورهاست... چنین قوانینی بر تلاش‌ها و همکاری‌های بین‌المللی برای مقابله با تروریسم تأثیر منفی خواهد گذاشت.»! دبیرکل شورای همکاری خلیج‌فارس به نمايندگي از رياض در حالي از مقابله با تروریسم سخن مي‌گويد كه جهان به ‌اين مسئله اشراف دارد كه چند تن از ۱۹ هواپیماربایی که ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۰۱ میلادی به خطوط هوایی در نیویورک، واشنگتن و پنسیلوانیا حمله کردند، اتباع سعودی بودند.
واقعیت ماجرا این است كه آمريكا هر جا لازم بداند، سعودي‌ها را قرباني کرده و براي تأمين منافع خود حمايت خود را از ‌اين قبيله قطع خواهد كرد. واشنگتن تنها مترصد زماني است كه نياز نفتي و منطقه‌اي به عربستان نداشته باشد؛ آن گاه نه تنها محرمانه‌هاي یازدهم سپتامبر منتشر مي‌شود، بلكه طومار سعودي نيز پيچيده خواهد شد. به هر حال، ‌اين قوم اگر دست حمايت آمريكا را پشت خود نداشته باشد، در ميان افكار عمومي‌ جهان هيچ پناه و مشروعيتي ندارد و سقوط آن حتمي ‌خواهد بود. 


نفوذ رژیم صهیونیستی در جهان اسلام ـ ۳۶
  عبدالله عبادی/  عمان دومین کشور بزرگ حاشیه خلیج فارس است که 300 هزار کیلومتر مساحت دارد و پایتخت آن شهر مسقط است. این کشور از جنوب با یمن و از باختر با عربستان سعودی و امارات متحده عربی همسایه است و با ایران مرز دریایی دارد. منبع اصلی درآمد این کشور، همانند سایر کشورهای عربی خلیج فارس نفت است. کشاورزی و ماهی‌گیری نیز دو منبع مهم درآمد در عمان به شمار می‌آیند و منبع جایگزین دیگر آن گردشگری است.
عمان از سده هفدهم میلادی دارای پادشاهی خودکفا بود و در سده نوزدهم میلادی در اوج قدرت خود قرار داشت؛ اما با کاهش قدرت در سده بیستم میلادی تحت تأثیر و نفوذ گسترده پادشاهی بریتانیای کبیر قرار گرفت، البته هیچ‌گاه به شکل رسمی بخشی از آن نشد.
گفتنی است، عمان با وجود اینکه سیاست خارجی آزادانه‌ای در پیش گرفت، اما مانند سایر کشورهای حوزه خلیج فارس روابط مستحکمی با آمریکا و سایر کشورهای غربی داشت و در سال 1980 اولین موافقت‌نامه نظامی را با آمریکا به امضا رساند و در حال حاضر میزبان 26 هزار نیروی ارتش آمریکاست.
پایگاه تومریت در نزدیکی شهر تومریت در کشور عمان واقع شده و نیروی دریایی آمریکا، آن را از دولت عمان اجاره کرده است. از ویژگی‌های این پایگاه، نزدیک بودن آن به اقیانوس هند است که نقش راهبردی برای این پایگاه دارد و سبب ایجاد ارتباط دائم با ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا در بحرین می‌شود.
در کل می‌توان گفت، پایگاه تومریت پایگاهی راهبردی با انبوهی از تسلیحات نظامی برای آمریکاست که نقش شاهرگ را میان پایگاه‌های نظامی این کشور یا در اصطلاح قلب پایگاه‌های آمریکا در منطقه در حوزه ترابری و سوخت‌رسانی دارد. 
ذکر این مقدمه از آن رو است که خوانندگان عزیز به این نکته واقف شوند که کشورهای حاشیه خلیج فارس، اعم از عربستان که بیشترین موضع‌گیری‌ها و اختلاف‌نظرها را با جمهوری اسلامی داشته و حتی مردم ایران را از سفر به حج محروم کرده است تا پادشاهی عمان که بیشترین رابطه را با جمهوری اسلامی دارد، از شرکای راهبردی آمریکا در منطقه بوده و رهبران آنها مهره‌های شطرنج آمریکا علیه ایران هستند. 

آغاز روابط 
رژیم اشغالگر قدس و دولت عمان هیچ‌گونه روابط دیپلماتیک و رسمی با یکدیگر ندارند، با وجود این روابطی آشکار بین دو طرف در زمینه گردشگری، به‌ویژه حضور گردشگران صهیونیسم در عمان وجود دارد. 
در اکتبر 1995 خبری بر روی تلکس‌های خبرگزاری‌های جهان قرار گرفت مبنی بر اینکه عمان نخستین کشور حاشیه خلیج فارس بود که روابط اقتصادی خود را با رژیم صهیونیستی آغاز کرد. شایان ذکر است، تصمیم به برقراری روابط اقتصادی با رژیم صهیونیستی در دیدار یوسف‌بن‌علوی، وزیر خارجه عمان با شیمون پرز، وزیر خارجه وقت این رژیم در حاشیه اجلاس عمومی سازمان ملل اتخاذ شد. شیمون پرز، در این زمینه گفت: «اسرائیل و عمان تصمیم گرفته‌اند در زمینه‌های پزشکی، کشاورزی، مخابرات و پروژه‌های آبرسانی با یکدیگر همکاری داشته باشند.»
در دسامبر همان سال اسحاق رابین، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی وارد مسقط شد و با سلطان قابوس دیدار و گفت‌وگو کرد. این اولین دیدار یک وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با عالی‌رتبه‌ترین مقام یک کشور حاشیه خلیج فارس بود. 
افزون بر این، در سال 2009 یوسی گال از مقامات عالی‌رتبه وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به همراه هیئتی به طور مخفیانه وارد مسقط شدند و با مقامات عمانی در زمینه‌های مختلف دیدار کردند. 
پایگاه ویکی‌لیکس در سال 2013 سندی را برملا کرد که نشان می‌داد، در 14 دسامبر 2004 یوسف‌بن‌علوی با یکی از مسئولان وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به طور پنهانی دیدار کرده بود. بر اساس این سند، این رژیم مشارکت در نشست مرکز تحقیقات شیرین‌سازی آب در خاورمیانه را که دولت عمان برگزار کرده بود، فرصت مناسبی برای دیدارهای دیپلماتیک با مقامات عمانی برشمرده بود. 
در جریان سفر کارشناسان مسائل آب رژیم صهیونیستی به عمان دعوت‌هایی از سوی کارشناسان و استادان دانشگاه سلطان قابوس برای حضور مجدد دریافت کردند و هیئت صهیونیستی از اینکه وزیر خارجه عمان کلیه تسهیلات لازم، از جمله اتومبیل و راننده اختصاصی در اختیار آنان قرار داده بود، بسیار خوشحال بودند.
همچنین، در حالی که شالوم کوهن، معاون وقت وزیر خارجه رژیم صهیونیستی خود را برای دیدار با همتای عمانی‌اش، سید بدر البو سعیدی آماده می‌کرد، دریافت که البو سعیدی در این نشست حضور نداشته و کوهن به جای وی با یوسف‌بن‌علوی دیدار خواهد کرد. این دیدار در نهایت بیش از 90 دقیقه طول کشید و طی آن دو طرف بر حمایت از ابومازن به توافق رسیدند. 
در سال 2014 اعلام شد، سلطان‌نشین عمان اقدام به خرید سامانه الکترونیکی مورد استفاده در جنگنده‌های اف ۱۶ از رژیم صهیونیستی کرده است. 
هفته‌نامه فلسطینی «المنار» در پایگاه اینترنتی خود با اعلام این خبر، افزود: «اقدام سلطان‌نشین عمان در خریداری سامانه‌های ثبت اطلاعات جنگنده‌های اف ۱۶ از اسرائیل سبب شده است تا شرکت آمریکایی teac به نیروی هوایی آمریکا هشدار دهد.»
منابع رسانه‌ای آمریکایی گفتند که بر روی ۱۲ فروند جنگنده اف ۱۶ که سلطان‌نشین عمان به تازگی از آمریکا خریداری کرده، سامانه‌های الکترونیکی صهیونیستی نصب شده که وظیفه آن، ذخیره‌سازی و دریافت اطلاعات است و نیروی هوایی نیز سامانه‌های ثبت اطلاعات ساخت شرکت آمریکایی را با سامانه‌های مشابه ساخت شرکت اسرائیلی رادا جایگزین کرده است.
این شرکت آمریکایی در پیام خود به نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، این سامانه‌ها به نیروی هوایی مصر نیز پیشنهاد شد، اما این کشور نپذیرفته است.
گفتنی است، شرکت سازنده اف ۱۶ از واکنش به پیام شرکت آمریکایی با این استدلال که درباره خواسته‌های مشتریانش توضیح نمی‌دهد، خودداری کرد.

آلمان: دو میلیون کودک در فقر
تحقیقات نشان می‌دهد، حدود دو میلیون کودک در آلمان در فقر به سر می‌برند و با کمک سازمان‌های اجتماعی زندگی می‌کنند. با وجود تداوم رشد اقتصادی در آلمان و کاهش قابل توجه نرخ بیکاری در این کشور، فقر کودکان همچنان یکی از مسائل در حال افزایش‌ است. در تحقیقات مشخص شده است، تعداد خانواده‌هایی که در ایالات غربی آلمان از ابتدایی‌ترین کمک‌های دولتی استفاده می‌کنند، از 4/12 درصد در ژانویه به 2/13 درصد در سال 2015 رسیده است. بر عکس در ایالت‌های شرقی این رقم کاهش 4/2 درصدی داشته است. آمارها حاکی از این است که 9/1 میلیون کودک در آلمان در سال گذشته میلادی در فقر زندگی کرده‌اند که در مقایسه با سال پیش از آن افزایش 52 هزار نفر داشته است. گفتنی است، 2/57 درصد از کودکان و نوجوانان در فاصله سنی 7 تا 15 سال حداقل به مدت سه سال با کمک سازمان‌های خدمات اجتماعی زندگی کرده‌اند.
انگلیس: توجیه جاسوسی از شهروندان
در حالی که نهادهای حقوق بشر جمع‌آوری اطلاعات شخصی افراد را اقدامی علیه حقوق شهروندی می‌دانند، نهاد مبارزه با تروریسم انگلستان با ادعای مقابله با تروریسم، این اقدام را امری ضروری برای حفظ امنیت در این کشور دانسته است. در گزارش «دیوید اندرسون» رئیس این مرکز، ادعا شده است، جمع‌آوری انبوه اطلاعات مردم برای امنیت ملت امری حیاتی است و حفظ امنیت تنها با جمع‌آوری هدفمند اطلاعات افراد خاص مدّ نظر سازمان‌های جاسوسی امکان‌پذیر نیست. «ترزا می» نخست‌وزیر بریتانیا در واکنش به این گزارش گفت، جمع‌آوری همه اطلاعات شخصی افراد نشان‌دهنده آن است که تا چه حد این اقدام برای امنیت و سازمان‌های اطلاعاتی بریتانیا اهمیت دارد.
اسنادی که دو سال پیش «ادوارد اسنودن» کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا منتشر کرد، نشان داد که این نهاد و همچنین سرویس‌های اطلاعاتی انگلستان مدت‌ها به بهانه مقابله با تروریسم، با استفاده از ابرنرم‌افزارهایی در حال جمع‌آوری اطلاعات کاربران شبکه‌های مجازی بوده‌اند. 
فرانسه: تنش در زندان‌های پرازدحام
زندان‌های پرازدحام فرانسه به دلیل درگیری میان زندانیان و نیز وضعیت بحرانی زندانیان خبرساز شده‌اند و اعتراض نهادهای حقوق بشر را به همراه داشته است. برای نمونه، در زندان آنژه که در قرن 19 میلادی و با ظرفیت 270 نفر ساخته شده است، اکنون 362 نفر زندانی هستند. مدیریت زندان‌های فرانسه پیشتر اعلام کرده بود، شمار زندانیان این کشور در اول ژوئیه (11 تیر) به رقم بی‌سابقه 69 هزار نفر رسیده است. 
در همین زمان، گنجایش زندان‌های فرانسه 58 هزار و 311 نفر اعلام شده و این بدین معناست که یک هزار و 648 زندانی تخت ندارند و بر روی زمین می‌خوابند. وضعیت زندان‌های فرانسه نه‌تنها نقض قوانین اتحادیه اروپا، که نقض قانون اساسی فرانسه نیز به شمار می‌آید.
آمریکا: تشدید اسلام‌ستیزی
آمریکا همواره با ادعای آزادی بیان و عقیده، علیه سایر کشورها پرونده‌سازی می‌کند؛ حال آنکه کارنامه این کشور خود سراسر سرکوب و مقابله با آزادی‌های فردی و عقیدتی است. مسئله‌ای که نمود عینی آن را می‌توان در قبال مسلمانان مشاهده کرد. فضای ضد اسلامی حاکم بر ساختار آمریکا، از جمله رفتارهای نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری این کشور در تهدید معرفی کردن مسلمانان، زمینه‌ساز تشدید حملات به مسلمانان و مقدسات اسلامی شده است؛ چنانکه آتش زدن مساجد و مراکز اسلامی به یک امر عادی مبدل شده است. برای نمونه، در نیویورک تصاویر دوربین‌های مداربسته تأیید کرده است که یک نفر به عمد مسجد را به آتش کشیده است. شایان ذکر است، در ماه‌های اخیر با بالا گرفتن موج اسلام‌هراسی در آمریکا، چندین مسجد و مرکز اسلامی در مناطق مختلف این کشور به آتش کشیده شده‌اند.