سردار علی مؤیدی، قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در سال 1394 شاهد اقدام هدفمند در امر بررسی‌های اجتماعی مواد مخدر بودیم که گزارش آن خدمت مقام معظم رهبری و رؤسای سه قوه داده شد و پس از آن تصمیم گرفته شد اولویت مبارزه با آسیب‌های اجتماعی مقابله با مواد مخدر اختصاص یابد. وی در دهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد افزود: در همین راستا مقرر شد گزارش نهایی فرآیند این پیگیری در آبان ماه به استحضار معظم‌له برسد.
هدیه‌ای دیگر از برجام
 محسن فخری/  در حالی که هنوز مردم کشورمان در انتظار اجرایی شدن برجام و تحقق منافع جمهوری اسلامی ایران هستند و مسئولان دولتی از عزت ملت ایران به واسطه برجام و ورود فناوری به کشور سخن به میان می‌آورند، یک افتخار دیگر پس از برجام نصیب کشور شده است و آن ادامه یافتن واردات و روند صعودی آن به کشور با وجود توانایی داخلی است که این بار قرعه واردات به نام  واکسن افتاده است. این در حالی است که واردات واکسن یکی از اقداماتی است که در دولت یازدهم به رشد قابل تأملی رسیده است و در آینده می‌تواند سلامت مردم را تهدید کند، واردات واکسن‌ از کشورهای اروپایی و به‌ویژه فرانسه که سابقه خوبی در صادرات دارو به ایران ندارد سبب ضربه به مؤسسات سرم‌سازی شده است، به گونه‌ای که رئیس مؤسسه سرم‌سازی رازی ضمن انتقاد از روند واردات واکسن‌های دام و طیور در کشور گفت: «در حال حاضر بیش از ۶۰ شرکت خارجی به کشور ما واکسن صادر می‌کنند که این واردات از کشورهای پیشرفته مانند فرانسه تا کشورهای عقب‌افتاده در این حوزه مانند کرواسی انجام می‌شود.»

فرصت پسابرجام را دریابیم
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: «پسابرجام این فرصت را به ما می‌دهد که در زمینه‌ انتقال تکنولوژی، تولید دارو و واکسن سرمایه‌گذاری‌ مشترک داشته باشیم.» خلج با اشاره به اینکه تولید واکسن تب برفکی در مؤسسه رازی در حال رسیدن به شرایط عادی است، افزود: واکسن از دو کشور ترکیه و فرانسه وارد شده و در حال وارد کردن آن از هند هم هستیم.»
طبق آمار گمرک در دو ماه منتهی به اردیبهشت سال 95، حدود 20 تن واکسن تولید مشابه وارد کشور شده است.(جدول)
گفتنی است، این تعداد به ارزش دلاری ۰۰۳/۵۳۱/۱ و ارزش ریالی ۳۲۲/۵۳۲/۳۶۶/۴۶ وارد کشور شده است.
یک تجربه گران‌سنگ
واردات خون‌های آلوده از کشور فرانسه و انتقال بیماری‌های ایدز و هپاتیت از طریق این خون‌ها به کشورمان را می‌‌توان یکی از تجربه‌های مهم ملت ایران در زمینه مراوده با دولت فرانسه دانست. طبق این تجربه، دولت فرانسه در اوایل دهه 60 و درست در زمانی که ما درگیر یک جنگ تحمیلی همه‌جانبه بودیم، فرآورده‌های خونی‌ای به ایران صادر کرد که ناقل بیماری‌های ایدز و هپاتیت بودند. موضوعی که بر اساس آمار مراکز معتبر سبب مرگ 300 نفر از هموطنان‌مان بر اثر بیماری‌های منتقل شده با این فرآورده‌های خونی شد! وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران نیز در آمار رسمی خود از درگذشت 125 نفر از بیماران هموفیلی، هپاتیتی و کلیوی در اثر استفاده از فرآورده‌های خونی آلوده به ویروس ایدز و هپاتیت سخن به میان آورده است؛ آمارهای این وزارتخانه همچنین نشان می‌دهد که در حال حاضر نیز حداقل1800 بیمار در کشور وجود دارند که در اثر مصرف خون‌های فرانسوی به بیماری‌های هپاتیت و ایدز مبتلا هستند. موضوعی که پس از گذشت سال‌ها از آن هنوز پرونده‌اش مفتوح است و تاکنون دولت فرانسه نه‌تنها هیچ غرامتی را بابت این فاجعه پرداخت نکرده است؛ بلکه لوران فابیوس، نخست‌وزیر وقت و وزیر خارجه فعلی فرانسه حتی حاضر به یک عذرخواهی ساده زبانی نیز در این‌باره نشده است! ایرانیان هرگز اقدامات کارشکنانه او در روند مذاکرات هسته‌ای و کمک دولت این کشور برای تجهیز دیکتاتور حاکم بر عراق را از یاد نخواهند برد!

سابقه بدعهدی فرانسه
حال، با وجود چنین تجربه، در کنار سابقه سیاه شرکت‌های فرانسوی چون عملکرد شرکت‌های تولید خودرویی چون پژو در جریان تحریم‌های ظالمانه علیه ایران به بهانه برنامه هسته‌ای کشورمان، خلف‌وعده‌ شرکت ایرباس در عدم تحویل هواپیماهای خریداری‌شده از سوی دولت یازدهم و ده‌‌ها نمونه دیگر، خبری منتشر شده است که نشان می‌دهد همچنان برخی از مسئولان، علاقه ویژه‌ای به مراوده با فرانسه از خود نشان داده و گویا این افراد چشم بر تمام این تجربه‌ها و بدعهدی‌ها بسته‌اند. بر اساس این خبر ایران به زودی واکسن تب برفکی را از فرانسه وارد خواهد کرد!
اعلام خبر واردات واکسن از فرانسه بار دیگر نشان داد بسیاری از تصمیمات برخی از مسئولان همچنان معطوف به خارج است. برای نمونه، دستور وزارت راه برای خرید تجهیزات مورد نیاز ترمینال جدید فرودگاه امام خمینی(ره) با وجود کالای‌های مشابه داخلی با کیفیت بالا، واگذاری کترینگ راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به مدت ده سال به یک شرکت اتریشی با وجود فعالیت ده‌ها شرکت صاحب‌نام ایرانی در عرصه صنعت غذایی، اعطای امتیاز ساخت و در نهایت مالکیت یک نیروگاه برق به یک شرکت ترکیه‌ای، در حالی که شرکت‌های دانش‌بنیان و مهندسی فراوانی در حوزه نیروگاهی و تولید برق در کشورمان فعالیت می‌کنند! 
فراموش نکنیم که همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب بارها بر آن تأکید کرده و با ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مسیر آن را مشخص کرده‌اند، حمایت از تولید و سرمایه ایرانی با اقدام و عمل محقق خواهد شد. 

   منصوره خداوردی/ نوشت‌افزارها کارکرد رسانه‌ای دارند، به طوری که متولی فرهنگ به شمار می‌آیند. کشورهای غربی با هوشمندی از فضای کشور استفاده می‌کنند، به‌گونه‌ای که بازار از لوازم غربی پر شده است؛ لذا به دلیل نداشتن مشابه ایرانی آنها در این زمینه موفق شده‌اند. این در حالی است که تولیدکنندگان با انگیزه‌های فرهنگی به عرصه ورود یافتند و کار جهادی انجام دادند. غرب از فضای خالی فرهنگی در بازار نوشت‌افزار ایرانی تاکنون بیشترین استفاده را برده است.
براساس آمار، سهم تولیدات داخلی نوشت‌افزار از کل بازار میلیاردی ایران، کمتر از پنج درصد بوده و اکنون این بازار در تسخیر تولیدات چینی، هندی و برخی کشورهای اروپایی است و این امر خود جای سوال دارد که آیا واقعا تولیدکنندگان کشور توان تولید مداد و دفتر و تراش را ندارند، یا مشکل دیگری سبب شده که نتوانند محصول باکیفیت و ارزان تولید کنند؟ 
گفتنی است، با توجه به آمار چهار ماهه نخست سال جاری گمرک، بیش از 73 تن مداد نوکی به کشور وارد شده است که ارزش دلاری این میزان واردات 518 هزار دلار و ارزش ریالی آن بیش از یک میلیارد و 577 میلیون تومان بوده است. چین، امارات متحده عربی، جمهوری کره، آلمان، ترکیه، ژاپن، سوئیس و ایتالیا از کشورهای مبدأ واردات مداد نوکی هستند، البته در بین تمامی این کشورها بیشترین میزان واردات از چین صورت گرفته است.
رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی با بیان اینکه کیفیت تولیدات نوشت‌افزار ایرانی خوب است، گفت: «به دلیل بالا بودن هزینه‌های تولید از جمله سود بانکی، بیمه، مالیات و ... امکان رقابت با تولیدات خارجی وجود ندارد.»
فرزانیان اظهار داشت: «البته میزان واردات بسته به نوع کالا متفاوت است، برای نمونه حدود 98 درصد دفتر مورد نیاز کشور از تولید داخل تأمین می‌شود.» 
رئیس اتحادیه فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران بیان داشت: «همچنین 10 تا 15 درصد از نوشت‌افزارها و لوازم مهندسی موجود در بازار را اجناس قاچاق تشکیل می‌دهد.»
وی با بیان اینکه حدود 50 درصد از این نوع کالاهای وارداتی از چین است، افزود: «واردات نوشت‌افزار علاوه بر چین از کشورهای اندونزی، کره و ژاپن است.»
در همین زمینه رئیس و دبیر اجرایی انجمن صنفی کارفرمایان و تولیدکنندگان نوشت‌افزار کشور گفت:«70 درصد بازار نوشت‌افزار کشور در اختیار محصولات وارداتی و خارجی است.»
محمود صنعتکار با بیان اینکه رسانه ملی حمایت لازم را از تولیدکنندگان نوشت‌افزار داخلی و ایرانی نکرده است، گفت: «هزینه‌های سرسام‌آور تبلیغات در این زمینه دست تولیدکنندگان را بسته و معرفی محصولات داخلی نیز به نحو مطلوبی انجام نمی‌شود.»
این تولیدکننده اضافه کرد: «موضوع اقتصاد مقاومتی که سال‌هاست رهبر معظم انقلاب بر آن تأکید می‌شود، با حمایت از واردات محصولات بی‌کیفیت چینی و هندی به کندی محقق می‌شود.»
وی گفت: «در صورت مصرف تنها یکی از تولیدات داخلی برای مثال خودکار ایرانی در سال، از خروج هفت میلیون دلار از کشور جلوگیری می‌شود.»
سیدسعید حسینی، دبیر انجمن نوشت‌افزار ایرانی ـ اسلامی با اشاره به تولید نوشت‌افزار ایرانی ـ اسلامی گفت: «تولید نوشت‌افزار ایرانی ـ اسلامی از نقطه صفر حدود چهار سال است که آغاز شده و در ابتدای این مسیر واقعاًً نوشت‌افزاری با نشانه‌های بومی وجود نداشت که با ورود گروهی از جوانان بومی و خودجوش به این عرصه، این امر محقق شد.

 علی مرادی/ رسانه‌های عربی منطقه با تحریف سفر زائران ایرانی به شهر کربلا در روز عرفه، دروغ‌های بزرگی را درباره  ایران مطرح کردند.
این رسانه‌ها با دستاویز قرار دادن محروم شدن ایرانیان از حج امسال، در گزارش‌هایی ادعا کردند که رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال فتوا به «جواز حج مراقد مقدسه در کربلا به جای حج بیت‌الله الحرام» داده‌اند؛ ادعایی که نادرستی و مضحک بودن آن بسیار واضح است!
در این راستا شبکه «اسکای عربی» اعلام کرد: «پس از این فتوا(!) مسئولان عراقی اعلام کردند که یک میلیون ایرانی برای زیارت عرفه وارد عراق شده‌اند.»
این شبکه فتوای دروغین جواز حج به کربلا را به رهبر معظم انقلاب منتسب کرد و سفر زائران ایرانی به کربلا در روز عرفه را حج به سبک ایرانی دانست و سپس در ادعایی عجیب‌تر نوشت: «این کار نشان از تلاش ایران برای تفرقه میان مسلمانان از طریق تغییر قبله و مکان حج دارد»!
این شبکه وابسته به آمریکا در ادامه بدون اشاره به فاجعه منا و سنگ‌اندازی‌های آل‌سعود در راه سفر حجاج ایرانی به عربستان، ادعا کرد امسال این ایران بود که به دلیل اختلافات سیاسی با عربستان از اعزام حجاج به این کشور خودداری کرد!
براساس همین فتوای دروغین، هیئت علمای بزرگ دانشگاه الازهر مصر بیانیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه آمده است: «حج برای خودش زمان و مکان مشخصی دارد و هرگونه زیارتی خارج از زمان و مکان حج، این فریضه را از انسان مسلمان ساقط نمی‌کند و او باید این فریضه را انجام بدهد.»
 دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر اینکه فریضه حج یکی از شعائر اسلامی است و ادای مناسک حج بر همه کسانی که استطاعت آن را دارند، واجب است، افزود: «زیارت امام حسین(ع) در روز عرفه در احادیث و روایات متعدد وارد شده و دارای ثواب و اجر عظیمی است و مشتاقان بسیاری در طول قرن‌ها و هر ساله در روز عرفه به سوی مرقد مطهر حضرت سیدالشهداء(ع) روی می‌آورند.»
در این بیانیه تأکید شده است: «دولت جمهوری اسلامی ایران در روندی فنی و غیرسیاسی تمامی تلاش خود را به کار گرفت تا تدابیری را اتخاذ نماید تا مردم مسلمان ایران بتوانند فریضه دینی حج را در سال جاری انجام دهند، اما متأسفانه طرف سعودی با اصرار بر سیاسی کردن این فریضه دینی و برخوردی کاملاً سیاسی، علاوه بر قصور آشکار در انجام مسئولیت میزبانی حرمین شریفین و دخالت دادن اختلافات سیاسی در یک فریضه دینی و به جای ارائه پاسخ‌های قانع‌کننده، با توسل به ابزارهای تبلیغاتی و رسانه‌ای و با نگاه سیاسی و غیرمنصفانه همچنان تلاش می‌کند جمهوری اسلامی ایران را مقصر جلوه داده و از مسئولیت‌های شرعی و بین‌المللی خود در این راستا شانه خالی کند. بی‌کفایتی و قصور سعودی‌ها و ناامنی تحمیل شده از سوی آنان بر حجاج خانه خدا و کارشکنی و مانع‌تراشی آنها عامل اصلی و حقیقی عدم حضور مردم مسلمان ایران در مناسک حج امسال است.»
واقعیت این است که رسانه‌های گروهی نقش خطیری در انتقال درست و کامل وقایع و حوادث به افکار عمومی برعهده دارند و محافل حقوق بشری و رسانه‌ای باید به وظیفه انسانی و حرفه‌ای خود در قبال جان هزار انسان مظلوم و بی‌گناه عمل کنند.
دروغ‌پراکنی‌های رسانه‌های عربی وابسته به بلوک استکباری، در زمینه سفر زائران ایرانی به کربلا در حالی مطرح می‌شود که زائران ایرانی هر ساله در مناسبت‌های مختلف مذهبی ـ همچون عرفه، عاشورا، اربعین و نیمه شعبان ـ  به نجف، کربلا و عتبات عالیات سفر می‌کنند و سفر تعداد زیاد زائران ایرانی به عراق اتفاق جدیدی نیست.
احاديث در رابطه با فضيلت زيارت امام حسين(عليه‌السّلام)-در روز عرفه، نزد اهل معرفت، متواتر و فراوان است، از جمله: «ابوجعفر ابن بابويه» نقل كرده است كه امام صادق(ع) درباره‌ ثواب زيارت امام حسين(ع) گفت: «هركس در روز عرفه در حالى كه حق امام حسين(ع) مى‌شناسد، به زيارت او برود، براى او پاداش  هزار  حج و  هزار  عمره‌ پذيرفته شده و  هزار  بار شركت در جنگ در ركاب پيامبر مرسل يا امام عادل نوشته مى‌شود.» ( ثواب‌الاعمال، ص ۱۱۵)
اما نکته حائز اهمیت اینکه سفر زائران ایرانی به کربلا و عتبات، هیچ‌گاه مانع از سفر ایرانیان به حج و عمره نشده و طی سال‌های اخیر ایران یکی از کشورهایی است که بیشترین تعداد حاجی و عمره‌گزار را به عربستان فرستاده است.
البته، دروغ «تغییر قبله شیعیان» و نیز «حج در نجف و کربلا»، چیز جدیدی نیست و از شبهاتی است که سال‌هاست وهابیون علیه پیروان اهل‌بیت‌ (علیهم‌السلام) رواج داده‌اند. اما این شبهه خنده‌دار، با اندک تحقیقی فرو خواهد پاشید.

دانسته‌ها و بایسته‌های حقوقی‌ـ ۱۰
 شهریار اقتصاد/ بعضی از دعاوی به دلیل خصوصیت ویژه‌ای که دارند، در دادگاه عمومی رسیدگی نمی‌شوند. به همین دلیل اساساً نیاز به وجود مراجع اختصاصی در دستگاه قضایی که با تشریفات خاص دادرسی اداره شوند، ضروری است. مراجع فوق بر حسب مورد به برخی از امور خاص یا دعاوی خاص مربوط به برخی از اشخاص رسیدگی می‌‌کنند. با توجه به این واقعیت، مراجع عمومی صلاحیت عام رسیدگی به دعاوی را دارند، مگر دعاوی خاص که قانونگذار به صراحت طرح آنها را در صلاحیت مراجع اختصاصی قرار داده است. بنابراین، شاخص تمیز و تفکیک دعاوی بین دادگاه‌های عمومی و مراجع اختصاصی، قانون است. مراجع اختصاصی در دستگاه قضایی عبارتند از:
الف ـ دادگاه‌های نظامی
به علت نیاز مبرم به تسریع در رسیدگی و دفاع به موقع و مؤثر از حیات نظامی کشور و حفظ اسرار نظامی، دادگاه‌های نظامی به منظور رسیدگی به جرایم خاص نظامی و انتظامی ایجاد شده‌اند. منظور از جرایم مربوط به وظایف خاص نظامی و انتظامی، بزه‌هایی است که اعضای نیروهای مسلح در ارتباط با وظایف و مسئولیت‌های نظامی و انتظامی مرتکب شده‌اند. برای نمونه، هرگاه جرایم سرقت اموال و وجوه متعلق به نیروهای نظامی و انتظامی، اختلاس، اخذ رشوه در ارتباط با وظیفه، ایراد ضرب عمدی دو نظامی در محیط نظامی، تیراندازی منجر به قتل در حین آموزش در ارتباط با تکالیف و وظایف نظامی واقع شود، در صلاحیت این دادگاه است.
نظامیانی که به جرایم آنان در دادگاه‌های نظامی رسیدگی می‌شود، عبارتند از:
1ـ کلیه کارکنان ارتش جمهوری اسلامی ایران و سازمان‌های وابسته؛ 2ـ کلیه کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سازمان‌های وابسته و اعضای بسیج؛ 3 ـ کلیه کارکنان وظیفه از تاریخ شروع خدمت تا پایان آن؛ 4 ـ کلیه کارکنان مشمول قانون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران؛ 5 ـ محصلان مراکز آموزش نظامی و انتظامی در داخل و خارج از کشور؛ 6ـ کلیه کسانی که به طور موقت در خدمت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران باشند. 
گفتنی است، جرایم عمومی افراد صدرالاشاره و نیز جرایمی که آنها در مقام ضابط دادگستری مرتکب می‌‌شوند، از صلاحیت دادگاه‌های نظامی خارج بوده و در صلاحیت محاکم عمومی دادگستری است. افزون‌بر اینکه رسیدگی به کلیه اتهامات و جرایم عمومی افسران نظامی و انتظامی از درجه سرتیپ و بالاتر در صلاحیت دادگاه کیفری استان تهران است. در مراکز استان‌ها، سازمان قضایی نیروهای مسلح استان مرکب از دادگاه و دادسرای نظامی ایجاد شده است. رئیس شعبه اول دادگاه نظامی هر استان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح آن استان بوده و بر کلیه شعب دادگاه و دادسرای نظامی آن استان نظارت و ریاست اداری دارد. دادگاه‌های نظامی به دادگاه‌های نظامی یک و دو تقسیم می‌شوند که متشکل از یک رئیس و در غیاب وی دادرس علی‌البدل و یک مشاور است. جرایم مهم با مجازات‌های شدیدتر در دادگاه نظامی یک رسیدگی می‌شود؛ مانند جرایمی که مجازات قانونی آنها اعدام، قطع عضو، قصاص نفس، حبس ده سال و بالاتر و ... است؛ اما جرایم کم اهمیت که مجازات خفیف‌تری دارد، در صلاحیت دادگاه نظامی دو است. در کنار دادگاه نظامی، دادسرای نظامی تشکیل شده که متشکل از دادستان، بازپرس و دادیار است که حدود وظایف و اختیارات دادستان نظامی، دادیاران و بازپرس، همانند وظایف و اختیارات دادستان، بازپرس و دادیار دادسرای عمومی است. گفتنی است، رئیس قوه‌قضاییه رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح را منصوب می‌‌کند.

 ابوذر احمدی/ به تازگی، «آوی داویدی» که پیش از این مسئولیت بخش دیپلماسی دیجیتال وزارت خارجه رژیم صهیونیستی را برعهده داشت، به سمت مشاور ارشد این وزارتخانه منصوب شده است. خبر این انتصاب به شدت مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته و از آنجا که در چنین شرایطی مسئول بخش دیپلماسی دیجیتال دستگاه دیپلماتیک رژیم غاصب صهیونیستی به چنین جایگاهی ارتقا یافته، محافل سیاسی منطقه را به واکنش و تأمل واداشته است.
اما نکته تأمل‌برانگیزتر آنجاست که بنا بر اعلام محافل خبری و فکری صهیونیستی، از جمله مرکز مطالعات «امور عمومی اورشلیم» دکتر «آوی داویدی»، پیش از قبول مدیریت بخش دیپلماسی دیجیتال وزارت خارجه، مدیر میز «ایران» و مشاور ارشد وزارت امور استراتژیک رژیم صهیونیستی در امور ایران و از مدیران سابق بخش فارسی شبکه ماهواره‌ای صدای آمریکا بوده است. همچنین وی در کنار مدیریت بخش دیپلماسی دیجیتال، سردبیر پایگاه فارسی‌زبان «تایمز اسرائیل» نیز بوده است.
«دیپلماسی دیجیتال» بخشی از دیپلماسی عمومی است که دولت‌ها، به‌ویژه دستگاه‌های دیپلماتیک آنها با استفاده از شبکه‌های اجتماعی، مانند توئیتر و فیس‌بوک به دنبال دستیابی به اهداف و مقاصد سیاست خارجی خود هستند. امروزه، این نوع دیپلماسی با توجه به اهمیت هدایت افکار عمومی و تأثیر بر آن، بسیار مورد توجه حاکمان سیاسی، به‌ویژه نظام سلطه قرار گرفته است.
 برگزاری نشست‌های گوناگون، اختصاص یک بخش تحت عنوان دیپلماسی دیجیتال در وزارت خارجه برخی کشورها، حضور فعال وزرای خارجه و سفرا در صفحات اجتماعی و... همگی نشان‌دهنده اهمیت این موضوع در سال‌های اخیر است.
رژیم صهیونیستی نیز به دلیل موقعیت خاص خود در منطقه، طی سال‌های اخیر اهمیت ویژه‌ای به دیپلماسی دیجیتال داده است؛ به گونه‌ای که با ایجاد یک معاونت جدید تحت عنوان «دیپلماسی دیجیتال» در وزارت خارجه خود، فعالیت تازه‌ای را در کنار اقدامات و راهبردهای منطقه‌ای و جهانی‌اش آغاز کرده است تا جایی که بر اساس آمارهای جهانی، رژیم غاصب صهیونیستی در حوزه فعالیت‌های دیپلماسی رسانه‌ای و دیجیتال در رتبه هشتم جهانی جای گرفته است. ایجاد صفحات گوناگون در توئیتر و فیس‌بوک به زبان‌های عربی و فارسی تحت عنوان‌های «اسرائیل به فارسی»، «اسرائیل فی مصر»، «اسرائيل فی الاردن» و «اسرائیل تتکلم بالعربیه» تنها گوشه‌ای از فعالیت‌های رسمی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در چارچوب دیپلماسی دیجیتال است.  جدای از اینکه این انتصاب از رویکردی جدید در راهبردها و سیاست‌های خارجی رژیم غاصب صهیونیستی حکایت دارد، توجه به چند نکته مهم ضرورت دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
نخست، وقتی شخصی که در کارنامه‌اش، مدیریت امور ایران در وزارت امور استراتژیک ـ وزارتخانه‌ای که طی مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5، تلاش خستگی‌ناپذیری را در به بن‌بست کشاندن مذاکرات داشت‌ـ برجسته است، به مشاور ارشد دستگاه دیپلماسی رژیم غاصب صهیونیستی ارتقا می‌یابد، از رویکرد جدید منطقه‌ای مقامات جانی صهیونیستی حکایت دارد که در آن هجمه روانی و خبری علیه جمهوری اسلامی ایران در کانون راهبردها و سیاست‌های دیپلماسی رژیم غاصب صهیونیستی قرار دارد.
دوم، ارتقای مدیر بخش دیپلماسی دیجیتال به سمت مشاور ارشد در دستگاه دیپلماتیک رژیم غاصب صهیونیستی، گذشته از اینکه از تغییر در رویکرد سیاست‌های خارجی مقامات صهیونیستی حکایت دارد، از تلاش‌های جدید این رژیم منحوس در به هم زدن فضای روانی و هدف قرار دادن افکار عمومی و فکری منطقه و مدیریت آنها در راستای نیّات شیطانی‌شان خبر می‌دهد.
سوم، از آنجا که وجهه عمومی رژیم اشغالگر قدس در میان مردم منطقه و افکار عمومی جهان به شدت تضعیف شده است، دستگاه دیپلماتیک صهیونیستی با اهتمام ویژه به دیپلماسی دیجیتال، تلاش دارد تا به زعم واهی خود، چهره منفورش را ترمیم کند.