ابوالقاسم منصوری، دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه گفت: ساخت خانه محروم، ‌ساخت پل، احداث مسجد،‌ کمک به احداث مدرسه،‌ ساخت راه‌های روستایی و همچنین احیا و حفر چاه‌ها و قنات‌ها از عمده محورهای فعالیت‌های عمرانی نیروی زمینی سپاه در دو سال گذشته بوده است. همچنین با امضای قرارداد مشترک همکاری میان سپاه و کمیته امداد امام خمینی(ره)، مجری ساخت 1130 واحد مسکن مددجو هستیم و قطعاً تا پایان سال تمام این 1130 واحد مسکن تحویل داده می‌شود. 
سردار سلامی
سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه در مراسم افتتاح ۳۳۰۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه در مجتمع الغدیر نیروی زمینی سپاه، با بیان اینکه انقلاب اسلامی، انقلاب کرامت انسان‌ها بوده است، اظهار داشت: «انقلاب ما با شیطان که دعوت‌کننده به فقر و فحشاست، مقابله می‌کند و ما خدا را شاکر هستیم که امروز بیرق نجات و علم آزادی و پرچم پیشرفت و رفاه مسلمانان در دستان یک عالم وارسته و حکیم از نسل رسول خدا(ص)، یعنی رهبر معظم انقلاب قرار دارد.»
وی با اشاره به اینکه نیروی زمینی سپاه یک نیروی آسمانی است، گفت: «این آسمانی بودن از آن جهت است که سپهر افتخار میهن اسلامی ما همواره از نور شهیدان این نیرو درخشان بوده است. نیروی زمینی سپاه نیروی نجات‌دهنده جامعه، ملت و انقلاب از هر تهاجمی بوده و اینجا محل کهکشانی‌هاست.»
جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: «امروز هم اگر می‌بینید در میان گرداب سوزان شیاطین، کشور ما امن و آرام است، به برکت رشادت‌ها، پایمردی‌ها و مجاهدت‌های فوق طاقت بشری فرماندهان و رزمندگان این نیرو در مرزها است. نیروی زمینی نیروی نجات‌دهنده کشور از بسیاری از تهاجمات بوده است.»
وی با اشاره به اینکه نیروی زمینی سپاه اشداء علی‌الکفار است، گفت: «حقیقتاً گزارشی که فرمانده فداکار، دلسوز، مؤمن، مجاهد و انقلابی این نیرو در زمینه ورود به محرومیت‌زدایی ارائه داد، افتخار بزرگی برای سپاه است.»
سردار سلامی به این نکته که درک و فهم عمیق و وسیع نیروی زمینی سپاه نسبت به امنیت، پیشرفت، رفاه و محرومیت‌زدایی امری بسیار مبارک و مقدس است، اشاره و عنوان کرد: «امروز تنها تکفیری‌ها، تروریست‌ها، صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها و رژیم‌های مرتجع حاکم بر بلاد اسلامی دشمن ما نیستند؛ بلکه فقر، محرومیت و سختی‌ها هم در دایره دشمنی با ما قرار دارند.» وی در ادامه بر این نکته که امنیت به خودی خود به وجود نمی‌آید، اما به خودی خود از بین می‌رود تأکید کرد و اظهار داشت: «همان‌گونه که بر ناامنی چیره شدیم، بر محرومیت هم مسلط خواهیم شد.»
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه فقرزدایی و محرومیت‌زدایی از مأموریت‌های کلیدی سپاه پاسداران در برهه کنونی است، عنوان کرد: «لباس سپاه، لباس جهاد، خدمت و پناهگاه امن و عاطفی ملت ایران، به ویژه قشر مستضعف است.»
وی با بیان اینکه مبارزه با فقر و محرومیت باید یک مبارزه فشرده و ملی و با همت همه نهادهای مسئول باشد، تأکید کرد: «محرومیت‌زدایی تنها از دست سپاه ساخته نیست؛ در حالی که ما به کارهای خود ادامه خواهیم داد، اما باید بدانیم که بخش عظیمی از ظرفیت‌ها در اختیار دولت است.»
سردار سلامی در ادامه گفت: «برای محرومیت‌زدایی ابتدا قلب و بعد از آن پول و بودجه لازم است. ما باید با انسانیت و عواطف خود کار کنیم؛ چرا که همه مردم عائله نظام هستند و نظام ما بیرق‌دار خدمت به مردم است.»
جانشین فرمانده کل سپاه در ادامه به توصیه مهم رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: «در ملاقات آخر با حضرت، ایشان نیز بر محرومیت‌زدایی و فقرزدایی باز هم به عنوان مأموریت کلیدی سپاه تأکید کردند.»

امیر موسوی
جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نیروی زمینی سپاه با اقدامات خود در زمینه محرومیت‌زدایی ثابت کرده که مصداق بارز «اشدّاء على الکفّار رُحماء بینهم» است.
 امیر سرتیپ سیدرحیم موسوی، جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم افتتاح ٣٣٠٠ پروژه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه در استان‌های مرزی با اشاره به اینکه فرماندهان سپاه آنجا که لازم است در مقابل دشمنان لجوج ایستاده‌اند، اظهار داشت: «این فرماندهان آنجا که لازم باشد محرومیت‌زدایی کنند، به زیبایی ایستاده‌اند.» وی خاطرنشان کرد: «این فرماندهان، امروز اقدامات گذشته در دفاع مقدس را در عرصه محرومیت‌زدایی ادامه می‌دهند. نیروی زمینی سپاه از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون آنجا که لازم بوده، آغوش خود را برای محرومان باز کرده است.» وی در ارتباط تصویری با قرارگاه‌های نیروی زمینی خاطرنشان کرد: «سلام بنده را به تمامی همکارانم در قرارگاه‌های پنج‌گانه ابلاغ فرمایید و بدانید همان‌طور که امام راحل عظیم‌الشأن در برابر اقدامات شما در دفاع مقدس فرمودند که من دست و بازوی شما را می‌بوسم، محرومیت‌زدایی هم چیزی کمتر از خدمات شما در دفاع مقدس ندارد.»

سردار پاکپور از طریق سامانه ارتباطات تصویری سپاه اعلام کرد
در پایان مراسم افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی قرارگاه‌های نیروی زمینی سپاه از طریق سامانه ارتباطات تصویری سپاه به صورت همزمان طرح‌های عمرانی و غیرعمرانی محرومیت‌زدایی پنج قرارگاه منطقه‌ای نیروی زمینی سپاه، یعنی قرارگاه‌های حمزه در شمال‌غرب، قدس در جنوب شرق، مدینه در هرمزگان و شمال کرمان، کربلا در خوزستان و نجف اشرف در منطقه اورامات بهره‌برداری شد. در بخشی از مراسم طی ارتباط مستقیم با فرماندهان قرارگاه مستقر در منطقه، هر یک از فرماندهان نسبت به ارائه گزارش از وضعیت پروژه‌های محرومیت‌زدایی اقدام کردند.
 گزارش فرماندهان قرارگاه‌ها؛ در قرارگاه حمزه حدود دو هزار پروژه عمرانی، مانند احداث خانه ایتام، احداث مجموعه‌های ورزشی روستایی، احداث و مرمّت راه‌های روستایی، احداث سرویس بهداشتی و حمام، کمک به احداث مسجد و حوزه علمیه و نیز احداث خانه عالم و مرمّت قبور شهدا، احداث غسالخانه و پل روستایی و هزاران پروژه غیر عمرانی، مانند توزیع نوشت‌افزار بین دانش‌آموزان نیازمند، توزیع سبدهای امنیت غذایی و معیشتی میان محرومان، پرداخت کمک هزینه سرانه به ایتام، کمک به زنان بی‌سرپرست و پروژه‌های اشتغال‌زایی، برپایی ۹ بیمارستان‌ صحرایی و پرداخت کمک هزینه‌های درمانی و ارجاع بیماران دارای طول درمان به مراکز درمانی سپاه، از جمله بیمارستان شهید محلاتی اجرا شده است. در قرارگاه قدس نیز بیش از ۹۰۰ طرح عمرانی و هزاران طرح غیرعمرانی محرومیت‌زدایی دیگر اجرا شده است. از جمله مهم‌ترین این طرح‌ها ساخت چندین مسکن برای محرومان کمیته امداد و سایر اقشار محروم است. برپایی ۱۴ بیمارستان صحرایی و نیز اقداماتی در حوزه اشتغال‌زایی و اقتصاد مقاومتی، همچون ایجاد کارگاه‌های خیاطی، صنایع‌دستی و ساخت مزارع تولید بلدرچین و شترمرغ، از جمله اقدامات این قرارگاه است. توزیع نوشت‌افزار، پوشاک، ساخت و مرمّت مسجد، ساخت راه روستایی، آبرسانی روستایی و... ، از دیگر پروژه‌های این قرارگاه است. در قرارگاه نجف اشرف نیز کیفیت و نوع پروژه‌ها، مانند سایر قرارگاه‌ها بوده که از این میان ۲۹۹ پروژه عمرانی در حوزه‌های مختلف اجرا شده است. احداث خانه محرومان، راه روستایی، پل و سرویس بهداشتی بخشی از این پروژه‌های عمرانی است. برپایی چهار بیمارستان صحرایی و معالجه ۹۷ هزار نفر در آن و جراحی ۸۰ نفر و ارجاع ۶۰۰ نفر به بیمارستان‌های شهری برای طول درمان و پرداخت هزینه درمانی بیماران محروم صعب‌العلاج، از جمله پروژه‌های غیر عمرانی این قرارگاه بوده که انجام شده است.  قرارگاه کربلا نیز افزون‌بر عناوین پروژه‌هایی که نام برده شده، در زمره پروژه‌های خود برای ایجاد اشتغال در مناطقی همچون شادگان، خرمشهر و آبادان اقدام به زهکشی نهرها برای آبیاری نخلستان‌ها و صید شیلات کرده است که به افزایش قابل توجه تولید خرما در منطقه منجر شده است. اجرای دوره‌های آموزشی فنی در منطقه مناسب با نیازهای منطقه از دیگر اقدامات این قرارگاه است. افزون‌بر این، این قرارگاه بخشی از منازل محرومان را هم در منطقه شادگان احداث کرده است.
قرارگاه مدینه نیز ۴۰۰ پروژه عمرانی و حدود ۱۶۰۰ برنامه محرومیت‌زدایی غیر عمرانی را در دستور کار خود داشته است. دو بیمارستان صحرایی در مناطق این قرارگاه برپا شده که ۵۰ هزار نفر ویزیت شده‌اند. سایر پروژه‌های این قرارگاه هم اجرا شده است.
 اهدای کلید طلایی خانه‌ها؛ سردار پاکپور در این مراسم در حضور امیر موسوی و سایر فرماندهان نیروی زمینی و فرماندهان قرارگاه‌ها از طریق ارتباطات تصویری در مرکز خطاب به فرماندهان قرارگاه‌ها، ضمن تشکر از زحمات دست‌اندرکاران این پروژه‌ها به تفکیک، فرمان افتتاح پروژه‌های هر قرارگاه را صادر کرد. همچنین، در پایان این مراسم به طور نمادین کلید منازل تعدادی از محرومان دعوت شده به مراسم به آنها تقدیم شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)
مهندس فتاح گفت مسائلی همچون فیش‌های حقوقی نجومی و زندگی اشرافی مسئولان، فقرآفرین و مانعی بر سر راه برقراری امنیت کامل در کشور است که عمدتاً ناشی از بیماری اقتصاد کشور می‌شود. 
مهندس پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در مراسم افتتاح ٣٣٠٠ پروژه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه در استان‌های مرزی اظهار داشت: «اقتصاد ما مریض است و این مسئله‌ای است که مربوط به دولت حاضر نمی‌شود و از گذشته نیز وجود داشته است.»
وی ادامه داد: «مسائلی که امروز در جامعه جاری است، بعضاً فقرآفرین است و باید اصلاح شود؛ چرا که اینها مانعی برای تحقق عدالت و برقراری امنیت است.» 
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) تصریح کرد: « حقوق‌های نجومی و منازل اشرافی مسئولان یکی از اصلی‌ترین امور فقرآفرین است که  باید به آن توجه کنند امروز هنوز پاسخی درباره این مسائل و برخورد با آنها از سوی مردم دریافت نشده است.»
فتاح در ادامه تأکید کرد: «همه نهادها و وزارتخانه‌ها و نیروهای مسلح باید در خدمت مردم باشند. در واقع، تفاوت مسئولان در حکومت جمهوری اسلامی که در تداوم انقلاب حرکت می‌کنند با مسئولان دیگر کشورها همین است؛ همه خدمتگزار مردم هستند.»
وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به کارآمد بودن اقدامات سپاه و بهره‌وری بالا در این اقدامات افزود: «دشمنان به دنبال این هستند تا بگویند نهادهای انقلابی ما به درد حل مسائل و مشکلات جامعه در ابعاد مختلف نمی‌خورند؛ اما شما اثبات کردید که از کارآمدترین نهادهای جهان هستید.»
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در ادامه با اشاره به نبودن همت جمعی در نهادهای کشور برای رفع محرومیت و معضلاتی چون قاچاق گفت: «چطور ما توانمندی مقابله با یک داعشی در یک گوشه کشور را داریم؛ اما نمی‌توانیم با قاچاق مقابله کنیم؟»
فتاح در ادامه با اشاره به خدمات شایسته نیروی زمینی سپاه به محرومان خاطرنشان کرد: «می‌گویند شما چون از طرف سپاه مأمور شدید قرارداد پروژه‌ها را با سپاه می‌بندید، من در پاسخ به این عزیزان می‌گویم که در این قراردادها سپاه بخش عمده‌ای از هزینه‌ها را خودش تأمین می‌کند و امید دارم که با همین همت و تلاش با همکاری قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی سپاه بتوانیم در زمینه مسکن محرومان و محرومیت‌زدایی به نقاط مطلوبی برسیم.» 
وی در ادامه با بیان اینکه خود را به نیروی زمینی سپاه متعلق می‌داند، گفت: «ما در نیروی زمینی سپاه شکل گرفتیم و در جنگ هم در این قالب حضور داشتیم و بهترین انسان‌های هم سن و سال خود را در همین کسوت دیدیم و بهترین سال‌های عمرمان هم در این کسوت گذشت.»
وی در پایان تأکید کرد: «چیزی که من در جنگ و پس از آن لمس کردم این است که نیروی زمینی سپاه واقعاً یک نیروی معنوی است.» 


فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه
سردار اخوان گفت ابتدای کار دستگاه‌های دولتی حوزه درمان خیلی راغب به اقدامات محرومیت‌زدایی درمانی نبودند؛ اما امروز وضعیت طوری تغییر کرده که می‌توان کل کار را به آنها واگذار کرد.
سردار اخوان، فرمانده بهداری نیروی زمینی سپاه در گزارشی از اقدامات محرومیت‌زدایی در مناطق محروم در حوزه بهداشت و درمان، با اشاره به اینکه در ابتدای اقدامات محرومیت‌زدایی درمانی دستگاه‌های دولتی خیلی راغب به همکاری در این زمینه نبودند، اظهار داشت: «بعد از اجرای اولین بیمارستان‌های صحرایی سپاه در دو سال گذشته وضعیت به نحوی تغییر کرده که دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌هایی که در آنها بیمارستان صحرایی بر پا می‌شود با عمده توان خود پای کار می‌آیند.» وی افزود: «برای نمونه تنها در رزمایش سال قبل در منطقه جنوب شرق دانشگاه سیستان و مسئولان وزارت بهداشت عمده توان خود را صرف اجرای این برنامه کردند.»
سردار اخوان گفت: «در جاهای مختلف دیگر هم مواردی داشتیم مثل اینکه در حوزه ارجاع بیمار به بیمارستان‌های شهری رئیس دانشگاه علوم پزشکی یکی از استان‌ها درمان تمام بیماران ارجاعی را تقبل  کرد، یا اینکه رئیس همان دانشگاه شخصاً در بیمارستان حضور یافت و اقدام به ویزیت و جراحی نیز کرد.»
وی تأکید کرد: «ما عقیده داریم در این زمینه باید کارها را واگذار کنیم و به سراغ دیگر کارهای زمین مانده برویم و عزیزان وزارت بهداشت و هلال احمر که به این باور رسیده‌اند، این کارها را ادامه دهند.»
معاون بهداری نیروی زمینی به لزوم سیار بودن سامانه‌های بیمارستان‌های صحرایی اشاره کرد و گفت: «ما در حال حاضر نمونه‌ای از دستگاه سی‌تی‌اسکن را سیار کردیم و درصددیم تا دستگاه ام‌آر‌آی را هم سیار کنیم، این توانایی را داریم که ظرف یک ساعت بیمارستان صحرایی را در محل مستقر و آماده خدمت کنیم و مدعی هستیم تمام خدماتی که در بیمارستان شهری ممکن است را می‌توانیم در بیمارستان‌های صحرایی ارائه کنیم. وی با بیان اینکه توان رزم بهداری در دفاع مقدس با تجربه منحصربه‌فرد ارتقا یافت، خاطرنشان کرد: «امروز برای حفظ و ارتقای این توان و نیز در راستای محرومیت‌زدایی اقدامات خوبی در زمینه بیمارستان‌های صحرایی صورت گرفته که کاملاً بومی است و در واقع این امر، هم رزمایشی برای محک زدن توان رزم بهداری است و هم استفاده از این توان برای محرومیت‌زدایی از محرومانی است که از خدمات بیمارستانی محروم هستند. البته، اهداف فرعی هم متصور بود، از جمله اینکه نهادها مجاب شوند پای کار بیایند که به نمونه‌های آن اشاره کردم.»
وی در پایان گفت: «در اجرای این برنامه‌ها درک متقابل بین سازمان‌های نظامی و کشوری لازم بود که این امر محقق شد، اما با توجه به گسترده شدن تهدیدات و نیز لزوم گسترش توان بهداری برای رفع محرومیت‌های درمانی در مناطق محروم لازم است که نیازهای اساسی این اقدامات فراهم شود که امیدواریم بر اساس آنچه به عنوان برنامه توسعه‌ای و طرح‌های مربوط به آن‌که به ستاد کل نیروهای مسلح ارسال شده با مساعدت فرماندهان و همراهی دستگاه‌های دولتی این امر هرچه سریع‌تر انجام شود.»


فرمانده نیروی زمینی سپاه در گفت‌وگو با صبح‌صادق
 مجتبی‌ برزگر/  فرمانده نیرویی زمینی سپاه در مراسم افتتاح ٣٣٠٠ پروژه محرومیت‌زدایی سپاه در استان‌های مرزی اظهار داشت: «یکی از موضوعات مهم برای امنیت پایدار که سپاه در مناطق مرزی دنبال می‌کند، بحث محرومیت‌زدایی است.»
سردار پاکپور با تأکید بر اینکه دولت باید توجه جدی به بحث محرومیت‌زدایی در مناطق مرزی داشته باشد، گفت: «امکانات سپاه محدود است، ولی با این حال دو سوم توان مهندسی نیروی زمینی سپاه صرف محرومیت‌زدایی می‌شود.»
وی با بیان اینکه ما حدود ٤٣ بیمارستان صحرایی را فقط در سیستان‌وبلوچستان برپا کردیم، اظهار داشت: «هنوز هم بحث درمان به کار زیادی در این مناطق محروم نیاز دارد و ما در مناطق مرزی فقط حرکت نظامی نداریم، بلکه در کنار مردم هستیم و با کمک خود مردم این اقدامات را انجام می‌دهیم.»
در حاشیه این مراسم فرصتی دست داد تا خبرنگار صبح‌صادق در گفت‌وگوی اختصاصی با سردار پاکپور درباره با این پروژه‌ها و اهمیت اجرای آنها سخن بگوید.
سطح معیشتی مردم ارتباطی عمیق و تنگاتنگ دارد؛ سردار پاکپور در زمینه اقدامات محرومیت‌زدایی تصریح کرد: «رسیدگی، توجه و رفع محرومیت از مستضعفین و محرومان و ایتام جزء عقاید و تأکیدات دین مبین اسلام و مورد سفارش مؤکد حضرت امام خمینی(ره) و فرمان صریح فرمانده معظم کل قوا و رهبر معظم انقلاب، حضرت امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) است. 
عشایر، طوایف و روستاییان مرزنشینان ولایتمدار ایران اسلامی؛ وی افزود: «انقلاب اسلامی از ابتدا تاکنون در سایه حمایت‌ها و جانفشانی‌های اقشار ضعیف و محروم جامعه در اقصی نقاط این میهن پهناور به پیش رفته و از سد و موانع و مشکلات عدیده فراروی خود گذشته است. روستاییان، عشایر و طوایف ما به ویژه مرزنشینان ولایتمدار ایران اسلامی از شمال غرب و غرب تا جنوب و جنوب شرق کشور، سربازان و مرزداران سختکوش و ولایتمدار این نظام و کشور بزرگ اسلامی هستند.»
فرمانده نیروی زمینی سپاه تأکید کرد: «مردم شریفی که در تمامی لحظات و روزهای خطر، از رهبری و ارزش‌های انقلاب و نظام با جان و مال و فرزندان خود حمایت و دفاع کرده‌اند، به فرموده حضرت امام(ره) ولی‌نعمتان و صاحبان اصلی انقلاب هستند.»
زمینه‌های سوء‌استفاده گروه‌های معاند و ضدانقلاب؛ وی اظهار داشت: «جغرافیای خشن و خشکسالی‌های چندین ساله در مناطق جنوب شرق کشور و وسعت و حجم فراوان عقب‌ماندگی‌های اقتصادی ناشی از شرایط فوق و بعضاًً کم‌توجهی صورت گرفته موجب شده است تا زمینه‌های سوء‌استفاده گروه‌های معاند و ضدانقلاب وابسته به قدرت‌های غربی و کشورهای منحرف مرتجع از طریق جذب، تعلیم و به‌کارگیری برخی جوانان فراهم شود.»
سردار پاکپور در ادامه گفت: «اقدامات عمرانی، فرهنگی و بهداشتی و درمانی سپاه و قرارگاه‌های منطقه‌ای نیروی زمینی برگرفته از عقیده و ایمان و تکلیف پاسداران انقلاب اسلامی و مبتنی بر دستورات و تعالیم دین مبین اسلام در توجه و رسیدگی و رفع مشکلات محرومان و نیازمندان است.» 
توسعه امنیت ‌پایدار خنثی‌کننده اقدامات ضدامنیتی معاندین و بدخواهان نظام؛ وی با اشاره به توسعه امنیت‌ پایدار که اقدامات ضدامنیتی گروه‌های معاند و بدخواه نظام را خنثی می‌کند، خاطرنشان کرد: «رونق کار و کشاورزی، تجارت سالم، تولید و ارتقای سطح بهداشت و زندگی مردم، افزایش آگاهی‌های اجتماعی، تحصیلات و تخصص مردم، به ویژه جوانان مناطق و استان‌های مرزی دقیقاًً در راستای ایجاد و توسعه امنیت پایدار در آن مناطق و خنثی‌کننده اقدامات ضدامنیتی گروه‌های معاند و بدخواه نظام است، از این رو اجرای هزاران پروژه عمرانی و صدها هزار اقدام محرومیت‌زدایی غیرعمرانی با جدّیت هر چه تمام‌تر، از حدود دو سال گذشته در دستور کار قرارگاه‌های این نیرو قرار گرفته و پرصلابت‌تر و پرشتاب‌تر از اقدامات عملیاتی در مناطق مذکور دنبال می‌شود.»
فرمانده نیروی زمینی سپاه در پایان افزود: «خدمت به مردم نیازمند و کمک به ساختن زندگی بهتر برای آنان در جای جای کشور، افتخار و وظیفه ماست و در این راه از درگاه خداوند متعال توفیق خدمت بیشتر را مسئلت می‌کنیم.» 


گزارشی از حاشیه‌های افتتاح 3300 پروژه محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه
 علیرضا جلالیان/ طی مراسمی در تالار غدیر نیروی زمینی سپاه از 3300 طرح عمرانی محرومیت‌زدایی قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی نیروی زمینی سپاه بهره‌برداری شد. همچنین در این مراسم از چندین هزار طرح محرومیت‌زدایی غیر عمرانی نیز گزارشی ارائه شد. در ادامه به بخشی از حواشی این مراسم اشاره می‌شود.
نمایشگاهی در مسیر؛ وارد مجموعه غدیر نیروی زمینی سپاه که می‌شوی در مسیر میهمانان تا تالار، نمایشگاهی برپا کرده‌اند در ابتدای راهروی ورودی این نمایشگاه سردار پورجمشیدیان با چند نفر دیگر برای استقبال از میهمانان ایستاده‌اند. وارد محیط نمایشگاه که می‌شوی یک راهرو با چند غرفه دیده می‌شود و هر غرفه ویژه یکی از قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی است. هر قرارگاه با توجه به فرهنگ بومی خود در غرفه‌اش محصولات و آثاری را به نمایش گذاشته، از خرما تا انواع شیرینی و محصولات صنایع دستی که حاصل رویکرد اقتصاد مقاومتی در مناطق این قرارگاه‌ها بوده است. گزارش فعالیت قرارگاه‌ها هم در غرفه ارائه شده است. از نمایشگاه که خارج می‌شوی تازه وارد تالار مراسم می‌شوی و جالب اینکه در بدو ورود لباس‌های بومی و محلی شرکت‌کنندگان به طور خاصی خودنمایی می‌کند. عشایر عرب، اکراد، بلوچ و ... در جمع با لباس‌های بومی خود نشسته‌اند.
داخل تالار که می‌شوی همه نگاه‌شان به پرده روبه‌رو است، فیلم‌هایی از وضعیت محرومیت در استان‌های مرزی پخش می‌شود. آنها که خود درگیر این محرومیت‌ها هستند و با قلب و دست‌های‌شان این محرومیت‌ها را لمس کرده‌اند با دقت و وسواس نگاه می‌کنند، آنهایی هم که به قولی پایتخت‌نشین هستند. با دقت می‌بینند، بعضی‌های‌شان از جمله خبرنگارها جا خورده‌اند.
تجلیلی به زبان عربی؛ جالب آنجا بود که سردار سلامی پس از سردار پاکپور برای سخنرانی به پشت تریبون رفت و همزمان که این امر صورت می‌گرفت یکی از حضار عرب در تالار با صدایی رسا و به زبان عربی و لهجه خوزستانی به نشانه تشکر اقدام به مدیحه‌‌سرایی از سپاه، نظام جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب کرد. البته، این اقدام بار دیگر در پایان مراسم پس از تحویل کلیدهای منازل محرومان در مقابل مسئولان تکرار شد و این بار با هلهله عربی همراه بود.
نکته حائز اهمیت دیگر احترامی بود که همه پاسداران از فرمانده تا نیروی جز به مردم محروم حاضر در مجلس می‌گذاشتند که نشان می‌داد اینها عامل به سخن امام خویش هستند که؛ «مردم ولی‌نعمتان شما هستند به آنها خدمت کنید.»
انگار عزمی جزم بود تا کمر محرومیت شکسته شود؛ عزمی که به وضوح در سردار پاکپور تا نیروهای رده‌های صفی در قرارگاه‌ها دیده می‌شد.
 مسئولیت سنگین‌تر؛ در هنگامه‌ای که دشمن روی مردم محروم از خدمات، برای نابودی انقلاب حساب باز کرده، سخنی زیبا از آقای فتاح همه را دلگرم کرد؛ اینکه این مردم بیشتر از همه به انقلاب و اسلام پایبند هستند، خیلی از اینها خانه ندارند؛ اما اگر به جای خانه یک سفر کربلا یا مشهد به آنها هدیه کنید بیشتر خوشحال می‌شوند. این مسئولیت ما را سنگین می‌کند و باید بیشتر به این مردم که سال‌ها در محرومیت بودند برای خیلی از قصورها خدمت کنیم.
فتاح ظاهراً با مسئولیت جدیدش دائم‌السفر شده و مقصد او مناطق محروم کشور است و از آن دیارها صدها داستان‌ها دارد که شاید یک گوش شنوا می‌خواهد که ساعت‌ها بشیند و بشنود، برخی را در این مراسم مطرح می‌کند.
و این مسیر ادامه دارد: سردار سلامی محرومیت‌زدایی را کاری دلی می‌داند. سردار پاکپور به آن به عنوان یک مسئولیت و مأموریت نگاه کند و در این راه از جان مایه می‌گذارد. امیر موسوی از این فعالیت‌ها خیلی ابراز خشنودی می‌کند. سردار اخوان هم افق‌های روشن آینده را در پی تجربیات بیمارستان‌های صحرای نوید می‌دهد، همه اینها یک طرف؛ خشنودی خانواده‌های محرومی که باری از محرومیت آنها کاسته شده یک طرف. 
این مسیر ادامه دارد، خیر دنیا و آخرت در این مسیر است و این عزم برای تداوم محرومیت‌زدایی در پاسداران انقلاب اسلامی به وضوح دیده می‌شود.