سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه گفت: امام(ره) اتفاقات بعد از جنگ را پیش‌بینی کردند و هم اکنون با گذشت 28 سال از پایان دفاع مقدس تحقق برخی از آنها را مشاهده کردیم، بی‌تردید پیش‌بینی‌های دیگر آن شخصیت الهی نیز تحقق پیدا خواهد کرد. فتح قدس شریف که ان‌شاءالله نزدیک است از جمله آنها خواهد بود.
حاج قاسم سلیمانی در نخستین سالگرد شهادت حبیب سپاه
 حسن ابراهیمی/  نخستین سالگرد شهادت سردار شهید حاج‌حسین همدانی با حضور اقشار و آحاد مختلف مردم، خانواده شهدا  و فرماندهان مسئولان در مسجد پیامبر اعظم(ص) شهرک شهید محلاتی برگزار شد.
در این مراسم سرلشکر قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه در مقام سخنران اصلی به سخنرانی پرداخت.

دفاع از سوریه برای دفاع از جمهوری اسلامی
فرمانده نیروی قدس سپاه در این مراسم با اشاره به اینکه مشکل دشمنان محوریت سوریه در جبهه مقاومت و ارتباط با جمهوری اسلامی ایران است، تأکید کرد: «در آنجا فقط از سوریه دفاع نمی‌کنیم، بلکه از اسلام و جمهوری اسلامی ایران دفاع می‌کنیم.»
وی به اینکه امام حسین(ع) با عروج خود اسلام و بقای آن را تضمین کرد، اشاره کرد و گفت: «حادثه کربلا از ابتدا تا انتها با دقت چیده شده و همه جزئیات آن نوش‌دارویی برای بشریت است.»
سرلشکر سلیمانی، ضمن تأکید بر اینکه داعش زمان ما از خوارج زمان امام علی(ع) بدتر است، تصریح کرد: «داعش شمشیرهای براق و برنده را روی گلوی اسرا می‌گذاشتند، اما آن اسرا هیچ‌گاه از مذهب خود برنگشتند و اینها تأثیرات کربلاست.»
فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: «شعار و حرکت امام حسین(ع) از ابتدا تا آخرش یکی بود و هیچ‌گاه متوقف نشد و تغییر نکرد. جوان‌های ما امروز لباس عزای امام حسین(ع) بر تن می‌کنند که رسم بسیار خوبی است. فرهنگ امام حسین(ع) همواره ما را پیروز کرده است؛ این فرهنگ دیروز فقط یک شعبه در ایران داشت، اما امروز شعبات دیگری دارد و انصارالله یمن و حشدالشعبی عراق هم امروز به امام حسین(ع) تأسی می‌کنند.»
سرلشکر قاسم سلیمانی به آخرین لحظات پیش از شهادت سردار حسین همدانی اشاره کرد و گفت: «من چند ساعت قبل از شهادت شهید همدانی، وی را دیدم. یک حالت جوانی در شهید مشاهده کردم. وی بسیار صبور بود. تا کسی به این شهید نزدیک نمی‌شد، به شخصیتش پی نمی‌برد. من در دوران دفاع مقدس زیاد نزدیکش نبودم، اما در سوریه توفیقی شد تا از نزدیک با ایشان آشنا شوم.»
وی افزود: «در لحظه آخر که شهید همدانی را دیدم، تکانی خوردم. احساس کردم او از شهادت خود مطلع است. بعدها وقتی با خانواده‌اش صحبت کردم، یقین پیدا کردم که واقعاً از شهادت خود مطلع بود. با خنده به من گفت، بیا عکسی بگیریم، شاید آخرین عکس ما باشد، وقتی این حرف را زد، تکان خوردم.»
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه وقتی شهدا را از دست می‌دهیم، به ارزش آنان پی می‌بریم، خاطرنشان کرد: «شهدایی چون همدانی، باقری، کاظمی، علی هاشمی و بسیاری دیگر شاید هر صد سال مانندشان بیاید. وقتی این شهدا را از دست می‌دهیم، خلأ آنها را احساس می‌کنیم، مانند مالک‌اشتر برای حضرت امیرالمؤمنین(ع) که حضرت علی(ع) اصحاب زیادی داشت، اما هیچ‌کس برای ایشان مالک‌اشتر نمی‌شد.»
سرلشکر سلیمانی در ادامه گفت: «سردار همدانی فقط یک شهید نبود؛ همدانی یک لشکر و استان بود؛ مانند شهید بهشتی که امام (ره) فرمودند، یک ملت بود.»

سه کارکرد مهم سردار همدانی
وی با اشاره به اینکه شهید همدانی در دفاع مقدس سه کارکرد مهم داشت، تصریح کرد: «یکی شمشیر برنده لشکر انصارالحسین(ع) بود که هر جا نظام تهدیدی داشت، آن را اعزام می‌کرد. اقدام دیگر شهید همدانی نقش ارزنده‌اش از ابتدای دفاع مقدس تا انتهای آن در همه عملیات‌ها و پیروزی‌ها در سمت فرماندهی بود.»
فرمانده نیروی قدس سپاه اظهار داشت: «کار سوم شهید همدانی از دو کار اول مهم‌تر بود و آن، همان چیزی بود که دفاع مقدس را در دل‌ها و مغزها جا انداخت که همان تأسیس مدرسه فکری بود. تأسیس مدرسه حسین همدانی بود که ده‌ها هزار جوان از همدان و جاهای دیگر در آن راه افتادند. او مانند مادری که غذا در دهان فرزندان خود می‌گذارد، جوانان را در راه اهل بیت(ع) تربیت کرد.»
وی با تأکید بر اینکه بخش دوم زندگی شهید همدانی برای ما پرعبرت است، اظهار داشت: «جنگ تمام شد و وی به همین جامعه آمد. وی در ظاهر سردار و سرتیپ بود و خانواده و نوه داشت؛ اینها قفل‌هایی است که انسان را بر زمین میخکوب می‌کند و این عاطفه را خدا قرار داده، اما مهم این است که این عاطفه‌ها هدف انسان نباشد.»

وقتی «ابووهب» شد
سرلشکر سلیمانی تأکید کرد: «شهید همدانی نگذاشت این تعلقات دنیایی برایش هدف شود؛ به جای نام سردار حسین همدانی «ابووهب» شد و به جای لشکر انصارالحسین(ع)، مدافع حرم نام گرفت.»
فرمانده نیروی قدس سپاه در ادامه گفت: «شهید همدانی در 60 سال عمرش زیباترین ثمره را دریافت کرد و تأثیر اساسی در صحنه مقاومت سوریه گذاشت.»

فاجعه داعش برای جهان اسلام
وی افزود: «اگر ایستادگی‌ها صورت نمی‌گرفت و آنهایی که این توهم را داشتند که نماز را در مسجد اموی می‌خوانیم و امپراتوری راه می‌اندازیم، موفق می‌شدند و داعش حکومت تشکیل می‌داد، خدا می‌داند که چه فاجعه‌ای در جهان اسلام رخ می‌داد.»
فرمانده نیروی قدس سپاه با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران با افتخار در مقابل این فاجعه ایستاد، گفت: «ما رزمنده نبردیم، بلکه به نظام سوریه کمک کردیم؛ اگر در سوریه جلوی این گروه‌ها گرفته نمی‌شد، امروز همه این مناطق درگیر داعش بود.»
وی با اشاره به اینکه شهید همدانی تأثیر ارزنده‌ای در پیروزی‌های سوریه داشت، اظهار داشت: «باید به درایت و حکمت رهبرمان اطمینان داشته باشیم و قدر ایشان را بدانیم؛ امروز اگر انقلاب اسلامی دشمنان را متحیر کرده، به دلیل درایت رهبر معظم انقلاب است.»

خواهر شهید مدافع حرم «علی جمشیدی»
 احسان امیری/ شهید علی جمشیدی به همراه سایر یاران مازندرانی خود در خان‌طومان به جمع مدافعان حرم پیوست و 21 فروردین امسال توانست در اوج جوانی به قول حضرت روح‌الله(ره) راه صد ساله را یک شبه طی کند و برای همیشه زنده شود. در ادامه خواهر این شهید از خصوصیات برادرش می‌گوید.
 تنها بسیجی که در خان‌طومان شهید شد؛ خواهر شهید جمشیدی گفت: علی فرزند دهم و آخر خانواده بود و سال 69 با خواهر آخرمان که دو قلو بودند، متولد شد. در بین شهدای خان‌طومان علی تنها بسیجی آن جمع بود که به شهادت رسید.
برادرم بسیار فعال بود و از دوران ابتدایی در بسیج و ستاد امر به معروف فعالیت داشت. گاهی که مناسبتی پیش می‌آمد، به ستاد می‌‌رفت و شب‌ها همانجا می‌خوابید و صبح به مدرسه می‌‌رفت. درسش که تمام شد، پس از قبولی در کنکور، در رشته معماری ساختمان ادامه تحصیل داد و لیسانسش را از دانشگاه چالوس گرفت. البته بین مقطع فوق دیپلم و کارشناسی دوران سربازی‌اش را هم طی کرد و سه سال در اردوهای جهادی در منطقه سیستان شرکت کرد.
پیگیر اعزام؛ علی یکسال‌ونیم پیگیر بود که به سوریه برود، خیلی هم در این زمینه تلاش می‌‌کرد تا اینکه برادر دیگرم که پاسدار است، به او گفت: اول باید در شهر خودمان آموزش ببینی، بعد بروی استان تا از آنجا اعزامت کنند.
 علی یکسری آموزش‌ها مانند دفاع شخصی دید، اما برادر پاسدارم گفت که اینها آموزش محسوب نمی‌‌شوند. باید بروی در شرایط سخت و خودت را برای آن موقعیت آماده کنی. علی با سه چهار نفر از دوستانش سه روز به یک جنگل بدون آب و غذا رفته بودند و در شرایط سخت و باران خودشان را آماده کرده بودند.
برادرم گفت: باید تیراندازی هم یاد بگیری. علی به قدری مشتاق رفتن بود که آموزش تیراندازی هم دید آن هم در حدی که وقتی مسابقه داد، جزء سه نفر برتر شهر شد و تا جایی پیش رفت که توانست در استان مازندران هم جزء سه نفر اول شود.
برادرم وقتی می‌دید هر چه می‌گوید، علی انجام می‌دهد و بیشتر اصرار می‌کند ‌خواست که او با همه چیز آشنا شود. به همین دلیل علی تمام آموزش‌ها را دید و حتی تلاش کرد با بچه‌های تیپ فاطمیون اعزام شود. سرانجام برادر بزرگ‌ترم گفت: کارهایت را برای رفتن درست می‌‌کنم و به این ترتیب تیر ماه رفت.
مادرم ابتدا راضی نبود؛ به همین دلیل برای علی شرط گذاشت که اگر نماز صبح‌هایش را اول وقت بخواند، اجازه رفتن می‌دهد. خب من هیچ وقت ندیده بودم علی نماز صبحش قضا شود؛ اما برای اینکه اول وقت بخواند، خیلی سختش بود. مانده بود چه کند؟ گفتم: علی قول بده و نذر کن، می‌تونی انجام بدی، مامان هم راضی می‌شه. 13 فروردین بود که برای اولین بار لباس نظامی پوشید و گفت: بالاخره لباس سایز خودم را پیدا کردم. خیلی ذوق می‌کردم. 
اول سوریه بعد ازدواج؛ تصمیم داشتیم برایش زن بگیریم. به علی گفتیم هر کسی را در نظر داری، فقط به ما بگو تا به خواستگاری برویم. تا شنید، گفت: من تا از سوریه برنگردم، راضی به ازدواج نمی‌‌شوم. 


 علیرضا جلالیان/ روز ابتدایی هفته گذشته در تداوم بیان پیشرفت‌های دفاعی کشور در فضای رسانه‌ای، همزمان با بازدید دریابان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی از دستاوردهای پهپادی نیروی هوافضای سپاه به منزله یکی از بازوهای نبرد ناهمتراز، از دو موضوع مهم رونمایی شد. یکی جدیدترین پهپادهای بمب‌افکن جهان و دیگری نمایشگاه مجموعه پهپادهای جدید آمریکایی و صهیونیستی به غنیمت گرفته شده در آسمان ایران. این اخبار برای اولین بار منتشر شد و حتی آمریکایی‌ها هم پس از ربایش پهپادهای‌شان به جز آر کیو ۱۷۰، اسکن ایگل و هرمس رژیم صهیونیستی دیگر به سایر پهپادها اشاره‌ای نکردند. 
موضوع مهم بعدی که تنها تصاویری از آن به نمایش گذاشته شد، حجم انبوهی از پهپادهای جدید بود که در این باره توضیحی داده نشد؛ چیزی که از تصاویر مشخص است، شش نوع پهپاد در کلاس سیمرغ ایرانی بوده که افزون بر پهپاد صاعقه ساخته شده‌اند و احتمالاً این یک پیام به طرف خارجی است.
موضوع مهم در اینجا علنی شدن توان ایران در این حوزه است؛ به گونه‌ای که می‌توان گفت، توان علمی و عملی ایران در حوزه پهپادها هم‌سطح یا بالاتر از آمریکایی‌ها و بدون رقیب شده است.
از سویی به نظر می‌‌أید، در آینده باید منتظر به نتیجه رسیدن سریع‌تر پروژه‌های جنگنده‌های نسل ششم بود؛ جنگنده‌هایی که بدون خلبان و از راه دور کنترل شده،  توان درگیری هوایی و بمباران اهداف زیادی را دارند و می‌توانند سلاح‌ها و سامانه‌های متعددی را با خود حمل کنند. بنا بر اطلاعات فاش شده، تنها آمریکا و روسیه به طور جداگانه درگیر این پروژه بوده‌اند؛ اما بعید نیست با نوع فناوری‌های جدیدی که در حوزه پهپاد حاصل شده است، ایران نیز بتواند در این حوزه به سرعت به نتایج مطلوبی برسد؛ چرا که این توان با آزمایش جنگنده‌های نسل پنج ایرانی با قابلیت‌های پنهان‌سازی و سرعت و دقت زیاد همزمان خواهد شد. البته این امر نیاز کشور را به جنگنده‌های جدید مرتفع نمی‌کند و احتمالاً باید طرح خرید جنگنده‌هایی از روسیه برای نزدیک کردن توان متقارن نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با توان ارتش‌های متخاصم غربی و مرتجع در دستور کار باشد که البته خبرهایی هم در این زمینه منتشر شده است. 
در این عرصه این نکته قابل توجه است که توان متقارن نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تقویت جنگنده‌ها و توان نامتقارن نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تقویت پهپادها و موشک‌های بالستیک ارتقا می‌یابد. اگرچه ارتقای این توان برای بازدارندگی است؛ اما در صورتی که هر گونه تهاجم از سوی دشمنان صورت گیرد، برای پاسخگویی لازم استفاده از آن ضروری است.
جمهوری اسلامی ایران و در عرصه وسیع‌تر انقلاب اسلامی دشمنان قسم‌خورده‌ای دارد که هر لحظه در اندیشه ضربه زدن به آن، چه به طور نیابتی و چه به صورت مستقیم هستند؛ از این رو تقویت توان دفاعی کشور برای چنین موضوعی لازم است. 


مجموعه بیست‌وهفتی‌ها در قالب زندگی‌نامه داستانی می‌کوشد تا به دور از جنس ادبیات آثار مستند، با بیانی روان و صمیمی زندگی‌نامه مسئولان واحد، فرمانده گردان و فرمانده گروهان‌های شهید لشکر 27 محمدرسول‌الله(ص) را روایت کند. روایت داستانی و لحن صمیمی این مجموعه مخاطب را با متنی جذاب و خواندنی روبه‌رو می‌کند. «واحد بهداری/1» دومین مجموعه از «بیست‌وهفتی‌ها» است که با عنوان «مرهم زخم» زندگی‌نامه سردار شهید محمدحسین مردی‌ممقانی، فرمانده واحد بهداری لشکر 27 محمدرسول‌الله(ص) را مرور می‌کند. در بخشی از این مجموعه می‌خوانیم: «روزی در حین عملیات والفجر8، عراقی‌ها فاو را با بمب‌های خوشه‌ای زدند. مصطفی مرتجی که برای سرکشی به واحد موتوری بهداری رفته بود، در همین بمباران به شهادت رسید. محمدحسین خیلی به او علاقه داشت و رویش خیلی حساب می‌کرد. بارها به بچه‌های بهداری گفته بود. هر کاری که به مرتجی می‌سپارم، خیالم راحته. می‌دونم کار درست انجام می‌شه. وقتی بچه‌ها خبر شهادت مرتجی را به او دادند، واکنش خاصی نشان نداد. فقط گفت: «انا لله و انا الیه راجعون ... این جا جای شهادته دیگه! هر کی برای هدف دیگه‌ای اومده، بی‌خود اومده؛ وقتش رو داره هدر می‌ده.» با توجه به ارادت و دوستی بین محمدحسین و مرتجی، بچه‌ها از برخورد سرد او درباره شهادت مرتجی خیلی ناراحت شدند...
... محمدحسین، شریعت‌زاده را به سمت خودش کشید و سر به شانه او گذاشت و مانند ابر بهاری شروع کرد به اشک ریختن. در همان حالت به شریعت‌زاده گفت: «به پدر مرتجی سلام برسون، بگو خیلی دوست داشتم به تهران می‌اومدم و زیر تابوت مصطفی رو می‌گرفتم، اما واقعاً نمی‌شه.» صدای هق‌هق گریه او را تا آن روز کسی نشنیده بود.» «مرهم زخم» را «مجید محمدولی» در 140 صفحه مصور به کوشش نشر 27 در 3000 جلد منتشر کرده است.

مادرم همسری دلسوز برای پدرم و مادری مهربان برای فرزندانش بود. وی در حق همنوعان خود بسیار دلسوز و مهربان بود و برای رفع مشکلات دوستان و همسایگان بسیار تلاش می‌کرد، به طوری که با خبر شهادت وی اهالی محل بسیار متأثر شدند. مادرم هنگامی که می‌خواست به منطقه جنگی برود دستورهای اخلاقی و رعایت شئونات اسلامی را به فرزندان خود توصیه کرد و یک روز که پشت دار قالی، سرگرم بافتن قالی بود در یک نوار کاست نیز در این خصوص صحبت‌هایی را ضبط کرد. 
به روایت آقای همدانیان فرزند شهید صغری ملک احمدی
شهید ملقب به توران ملک احمدی از نوادگان مرحوم ملک، در تاریخ1314  در قریه لاو از توابع شهرستان شهرضا دیده به جهان گشود و در اوایل طفولیّت پدر و مادر خود را از دست داد و در 10 سالگی با یحیی همدانیان ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دو پسر و دو دختر بود. در تاریخ اول مهرماه سال 1359 برای دیدار برادرم که در لباس مقدس سربازی به منطقه جنگی اعزام شده بود همراه پنج نفر از خواهران کاروان، تدارکاتی کوچکی راه‌اندازی کردند و به مناطق جنگی رفت که می‌توان گفت، اولین کار کمک‌رسانی خواهران در اصفهان از همین نقطه شروع شد. او در تاریخ 18 مهر در اهواز بر اثر حمله هوایی عراق به پادگان جندی شاپور مجروح شد و به بیمارستان انتقال یافت. پس از مداوای سرپایی به دلیل وضعیت جنگی در منطقه و نیاز به کمک، مجدد به خرمشهر رفت و در تاریخ 25 مهر ماه در بمباران هوایی خرمشهر به شهادت رسید. در ابتدا از او تنها یک کیف به دست خانواده‌اش رسید و در نهایت بعد از هفت ماه مفقودالاثر بودن مشخص شد که وی در گلزار شهدای بهشت‌‌آباد اهواز به خاک سپرده شده است. 


فرمانده کل سپاه ‌در ‌کنگره ‌سرداران، امیران و ۱۸۸۰ شهید‌ یاسوج
سردار جعفری گفت: «مهم‌ترین دستاورد خون شهدا امنیت پایدار در نظام مقدس جمهوری اسلامی است و در سخنان اخیر مقام معظم رهبری بارها شاهد بیان اهمیت امنیت در این مقطع حساس بوده‌ایم.»
سردار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه در اختتامیه کنگره ملی سرداران، امیران و 1880 شهید استان کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه مردم ایران اسلامی پای بیعت روز اول با امام و رهبرشان هستند، افزود: «مردم بابصیر و انقلابی ایران عزیز و استان کهگیلویه و بویراحمد در همه میدان‌های جهاد با دشمن، کفار و مخالفان انقلاب اسلامی آماده هستند.»
وی اظهار داشت: «بنا به فرموده مقام معظم رهبری از جمله وظایفی که در این کنگره‌ها داریم یاد کردن راه شهیدان و دستاوردهایی است که خون شهیدان‌مان تاکنون برای‌مان داشته است، این دستاوردها را باید مرتب یادآوری کنیم و بدانیم که ادامه حیات و زندگی ما به همین یاد کردن‌ها و معرفت‎ها و شناخت‎ها و راه واقعی اسلام همین مسیر است.»
سرلشکر جعفری با بیان اینکه کشور ما جزء کشورهایی است که از ناامنی‌های زیادی برخوردار است، افزود: «امنیت بی‌نظیر در ایران نتیجه هشت سال مقاومت و ایستادگی در دفاع مقدس است و درس بزرگی که شهدا به دشمنان دادند این بود که ایران و ملت ایران با این نظام و اعتقادات و باورها هرگز قابل دست‌اندازی و تجاوز نیست و هر متجاوزی را سر جای خود می‌نشاند و حقوق خود را بازپس می‌گیرد.»
وی با بیان اینکه حوادث امروز منطقه و مقاومت و مردانگی که امروز در ملت‌های مسلمان منطقه شاهد هستیم، حاصل هشت سال دفاع مقدس و مقاومت اسلامی و انتقال درس مقاومت است، یادآور شد: «چرا با وجود جمع شدن همه زورمندان دنیا برای شکستن سوریه، موفق به این کار نشدند. باید بدانیم بخش عظیمی از این موفقیت نصرت الهی است، همه برنامه‌های دشمنان چه در ایران و چه در منطقه با شکست مواجه شده که حاصل همان ایستادگی و مقاومت و تحقق نصرت‌های الهی است که پی‌درپی از آن بهره می‌بریم.»
فرمانده کل سپاه در بخش دیگر سخنان خود با تأکید بر اینکه رسیدن به تمدن بزرگ اسلامی با همت مردم و مسئولان محقق می‌شود، تصریح کرد: «بنا به فرموده مقام معظم رهبری آشنایی با روحیه، پشتوانه فکری، سبک زندگی و سابقه شهدا مهم‌ترین راه برای زنده نگه داشتن یاد شهداست و امروز بیش از هر زمان دیگری به سبک زندگی شهدا نیاز داریم تا بدانیم که شهدا در مقابل اسراف، تعرض و تجاوز به بیت‌المال و اشرافی‌گری حساس بودند.»
سرلشکر جعفری با بیان اینکه شهدای ایران اسلامی به دشمن اعتماد نداشتند، گفت: «این مسئله‌ای است که امروز در میان برخی مسئولان ما وجود دارد، به طوری که مقام معظم رهبری امسال از جهاد کبیر نام بردند تا این نکته را یادآوری کنند که همه ما به جهادی بزرگ‌تر از جهاد دفاع مقدس و بیش از هر زمان دیگر نیاز داریم.»

 ۰۹11۰۰۰4944/ مسئول سياسي سپاه مياندرود مازندران هستم سهميه هفته‌نامه 12 عدد کم است و جوابگو نيست.
۰۹11۰۰۰8395/  بانک انصار نماد بانکداری اسلامي شد، چرا سود 40 درصد مي‌گيرد؟
۰۹12۰۰۰0696/ کانون بازنشستگان چه خدماتي ارائه مي‌‌دهد که ماهيانه مبلغي از حقوق ما به آن اختصاص مي‌یابد؟
۰۹12۰۰۰3583/ بنده براي مشكل نازایي 10 ميليون تومان خرج كرده‌ام، در حالي كه صندوق شفا يك ميليون تومان پرداخت کرد، اين پرداخت بر چه اساسي است؟
۰۹13۰۰۰6729/ لطفاً بفرمايید حق اولاد را زياد کنند، هزينه‌هاي خانواده‌هاي پرجمعيت زياد است.
۰۹13۰۰۰9606/ چرا وام مسکن ورودي‌هاي سال 90 به پايين را نمی‌دهند؟
۰۹13۰۰۰0725/ قرارداد پروژه وصال کرمان از سال 88 حدود 47 ميليون بود، الآن 132 میلیون پرداخته‌ایم و هنوز خانه‌ای ندیده‌ایم.
۰۹13۰۰۰5730/ چرا معوقه حقوق اردیبهشت‌ماه امسال را واريز نمي‌کنند، در صورتي که معوقه بيمه را همان اول سال کم کردند؟!
۰۹14۰۰۰6697/ چرا مجوز ارتقای تحصيلي کد عضويت 89 صورت نمي‌گيرد، در حالي که امنيت مرزها با تلاش شبانه‌روزي گردان‌هاي رزم ميسر شده؟  
۰۹14۰۰۰8622/ بسيجيان کد 89 بدون وام مسکن نمی‌توانند سرپناهی برای خانواده تأمین کنند؛ فکری شود.
۰۹14۰۰۰4315/ در شماره 767 صفحه شماره 6 به جاي واژه «تروريست» از واژه «مسلمين» استفاده کرده‌ايد. از شما بعيده، دقت کنيد.
صبح صادق: ضمن تشکر از دقت شما، لطفاً به معادل انگلیسی این واژه در مقابل آن توجه کنید. مسلمین به لاتین نوشته شده است تا خواننده با نگاه به آن دچار اشتباه شما نشود. اینها بخشی از معارضان سوری هستند.
۰۹17۰۰۰5689/ حضرت آقا دستور ازدياد نسل را دادند، خيلي‌ها به اين فرمان مثل فرمان‌هاي ديگر لبيک گفتند و خانواده‌ای پر جمعیت شديم، ولي متأسفانه سپاه و مخصوصاً خدمات رفاهي هيچ کمکي نمي‌کند.
۰۹18۰۰۰7695/ لطفاً فکري به حال تبديل عضويت بسيجيان کد 89 کنيد، با وجود ۱۲ سال خدمت هنوز نه وام مسکن، نه تبديل عضويت، نه حقوق و نه مزاياي مناسب...
۰۹33۰۰۰2835/ بانک انصار به اين راحتي به کارکنان سپاه وام نمي‌دهد. دوم اينکه اگر هم بدهد عرفاً با شرايط سخت به اسم سپاه مي‌دهد، چرا جلوگيري نمي‌شود؟
۰۹35۰۰۰0324/ پروژه پنج آذر سنندج آرامش و آسايش و فکر و ذکر ما را مشغول کرده است. وام‌هاي 27 درصد برداشتيم اما هنوز صاحب خانه نشده‌ایم و داریم اجاره هم می‌دهیم، لطفأً به فکرمان باشيد.
۰۹35۰۰۰6667/ تمام مشکلات مملکت خلاصه مي‌شود به حقوق، پشت فيشي، وام مسکن، حق اولاد، بازنشستگي پاسداران انقلاب اسلامي که در قسمت روي خط هفته‌نامه شما خواندم. ان‌شاء‌الله همه مشکلات به زودي حل شود.
صبح صادق: قابل توجه دوستانی که پیامک مشکلات‌شان را برای ما می‌فرستند و چاپ نمی‌شود. 
۰۹36۰۰۰7628/ حدود يک سال است که نيروي هوافضا ما را مجبور به تحويل پروژه باقري کرده است. از تلفن و گاز محروم هستيم کسي هم جوابگو نيست.
۰۹37۰۰۰0994/ لطفاً به مسئولان بگویید حق اولاد را بیشتر کنند. معیار سواد و درجه در اولویت‌های بعدی باشد تا نظام خانواده تقویت شود.
۰۹90۰۰۰7268/ متأسفانه ما که در صفر مرزي شمالغرب خدمت مي‌کنيم دو هفته پس از پايان مسابقات قرآن کريم از طريق صبح صادق مطلع مي‌شويم. لطفاً به نيروهاي دورافتاده نيز اطلاع‌رساني شود.


از ناحیه دو پا جانباز و ویلچرنشین بود. می‌گفت به دلیل داشتن تحصیلات حوزوی، با همین وضعیت حدود هشت سال در ستاد فرماندهی کل سپاه به عنوان یکی از نیروهای نمایندگی ولی‌فقیه خدمت کردم. ولی متأسفانه خیلی مشکل داشتم. صبح‌ها صبحانه نمی‌خوردم تا نیاز به دستشویی پیدا نکنم. محل کارم طوری بود که باید چند پله را بالا می‌رفتم. اگر کسی نبود که کمک کند باید بدون ویلچر و با کمک دو دستم خودم را به آن جا می‌رساندم. اما الآن حالت اشتغال شده‌ام. آن هشت سال خیلی سخت گذشت. اصلاً محیط پادگان برای ما ویلچری‌ها مناسب نیست.