رمضان عبدالله شلح، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: کشورهای عربی با موضع خود مبنی بر اینکه «فلسطین دیگر هیچ ارزشی برای ما ندارد»، غافلگیرمان کردند. هیچ‌گاه فکر نمی‌کردیم زمانی برسد که در آن، روز یاری فلسطین و فلسطینیان بیهوده تلقی شود. برخی در تلاشند تا ایران را به عنوان دشمن، جایگزین رژیم صهیونیستی کنند. این در حالی است که رژیم صهیونیستی، فلسطین را مورد تجاوز قرار داد و یک طرف میز مذاکره با برخی از کشورهای عرب شد.
 دکتر یدالله جوانی /  «جوزف ووتل» رئیس ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا، مدعی شده است که ایران در حمله به کشتی‌های جنگی این کشور در نزدیکی آب‌های یمن دست داشته است. وی که در مرکز «پیشرفت آمریکایی» صحبت می‌کرد، دلیل این ادعایش را، این چنین بیان می‌دارد: «تصور می‌کنم که ایران در برخی از این اقدامات نقش دارد. آنها با حوثی‌ها ارتباط دارند، به همین دلیل تصورم این است که آنها نیز نقش ایفا می‌کنند.»
هفته گذشته، ارتش آمریکا اعلام کرد از مناطق تحت کنترل انقلابیون یمن، سه مرحله به سمت ناوچه «میسون» ارتش آمریکا، صورت گرفته است. واشنگتن با متهم کردن ارتش یمن و جنبش انصارالله به دست داشتن در این حملات، سه مرکز راداری ارتش یمن را هدف قرار داده است.
نکته بسیار مهم، نوع نگاه آمریکایی‌ها به صحنه نبرد در منطقه و جنگ یمن است. بیش از یک‌سال‌ونیم از جنگ بی‌دلیل عربستان سعودی به یک کشور اسلامی در منطقه می‌گذرد، در این مدت عربستانی‌ها از زمین، هوا و دریا، ملت مظلوم یمن را مورد هجوم قرار داده و خسارت‌های سنگینی را بر یمنی‌ها وارد کرده‌اند. در این جنگ ظالمانه و ناجوانمردانه، آمریکایی‌ها، به‌عنوان اصلی‌ترین تأمین‌کننده تسلیحات رژیم آل‌سعود، با ارائه اطلاعات و کمک‌های لجستیکی و سوخت‌رسانی، در این جنگ به صورت مستقیم نقش ایفا کرده‌اند. در طول این جنگ، آمریکایی‌ها در مواردی به صورت مستقیم اهدافی را در یمن نشانه رفته‌اند. در حالی که آمریکایی‌ها در یک طرف جنگ قرار گرفته‌اند، لکن برای خود و نیروهای‌شان، این چنین تصور می‌کنند که تحت هیچ شرایطی نباید مورد تعرض قرار گیرند. این تصور، همانند تصور کسی است که وارد آب می‌شود، ولی انتظار ندارد لباسش تر شود. آمریکایی‌ها، جنگ و کشتار و خسارت را برای دیگران می‌خواهند. آنها بر مبنای همین تصور، اهدافی را دنبال می‌کنند که باید مورد بررسی قرار گیرد. به دنبال ادعای آمریکایی‌ها مبنی بر شلیک به ناو جنگی آمریکایی از مناطق تحت کنترل انصارالله، سخنگوی این جنبش، از همان ابتدا هرگونه حمله به ناو آمریکایی را تکذیب کرده بود. بدیهی است که تکذیب انصارالله، نشان می‌دهد که سناریوی پیچیده‌ای برای جنگ یمن از سوی آمریکایی‌ها طراحی شده است. اگر انصارالله  قصد زدن ناوهای آمریکایی‌ها را داشته باشد، هم توان برای انجام آن را دارد و هم دارای دلایل حقوقی و عرفی برای چنین مقابله‌ای است. آمریکا‌یی‌ها شریک تمامی جنایات آل‌سعود در یمن هستند و یمنی‌ها حق دارند در راستای دفاع از خود، با متجاوزان و همدستانش مقابله کنند. بنابراین اگر انصارالله روزی تصمیم به مقابله با آمریکایی‌ها بگیرد، به طور قطع آن را اعلام خواهد کرد و این اقدام هم مورد حمایت ملت یمن خواهد بود.
بنابراین، با رد حمله به ناو جنگی آمریکا از سوی انصارالله، دو سؤال مطرح است؛ اولاً این اقدام از سوی چه کسی انجام شده؟ و ثانیاً هدف از این کار و جنجال‌آفرینی رسانه‌ای با متهم ساختن ایران، با چه هدفی دنبال می‌شود؟ بررسی‌ها نشان می‌دهد، رسانه‌های عربستانی در پرداختن به موضوع و متهم ساختن انصارالله به شلیک این موشک‌ها، فعال‌تر از دیگران عمل کردند. در پاسخ به پرسش اول می‌توان گفت، متهم اصلی خود سعودی‌ها و متحدان آنان در یمن همانند مزدوران «منصور هادی» رئیس‌جمهور فراری یمن، یا القاعده وابسته به سعودی‌ها هستند و در صورت درستی این احتمال، هدف سعودی‌ها از این کار، ۱ـ تحریک آمریکا‌یی‌ها برای ورود جدی‌تر، آشکارتر و مستقیم‌تر در جنگ علیه یمنی‌ها و ۲ـ نجات خودشان از باتلاق این جنگ است. اما متهم دیگر در این موضوع، خود آمریکایی‌ها هستند. روند تحولات در منطقه، به هیچ وجه به نفع آمریکایی‌ها و متحدان‌شان نیست. تحولات عراق، سوریه، لبنان، بحرین و یمن، روندی نگران‌کننده برای غرب پیدا کرده است. بر همین اساس، آمریکا‌یی‌ها با اتهام‌زنی به انصارالله و جمهوری اسلامی ایران، به دنبال راه‌یابی برای تغییر روندها می‌باشند. آمریکایی‌ها با این نوع متهم‌سازی، حرکتی فرارگونه به سمت جلو، با هدف رهایی از وضعیتی را دارند که به شدت گرفتار آن شده‌اند. در پایان باید گفت، شرایط منطقه، بسیار پیچیده‌تر از آن است که آمریکایی‌ها با این ترفندها، بتوانند رهایی یابند.

    علی کارگر/ چند روز پیش رهبر ‌معظم انقلاب (مدظله‌العالی) سیاست‌های کلی انتخابات را ابلاغ کردند. بند شانزدهم از این فرمان هجده‌ ماده‌ای به ممنوعیت ورود نیروهای مسلح و دستگاه‌های دولتی به دسته‌بندی‌ها و جناح‌های سیاسی می‌پردازد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که ماهیتی نظامی و فرهنگی دارد، یکی از مخاطبان این بند به شمار می‌آید. نکات زیر در تطبیق رسالت سپاه و سیاست‌های کلی انتخابات، مرز رسالت این نهاد انقلابی در تبیین و روشنگری را با ورود به دسته‌بندی‌های سیاسی شفاف‌تر می‌کند؛
1ـ مهم‌ترین رسالت سپاه دفاع از انقلاب اسلامی و نگهبانی از دستاوردهای آن است؛ از این رو مهم‌ترین مأموریت سپاه دفع تهدیدات علیه انقلاب اسلامی در همه حوزه‌هاست. همان‌گونه که اگر تهدیدات امنیتی و نظامی انقلاب اسلامی را مورد هجوم قرار دهند، سپاه برای مقابله با آنها وظیفه دارد، اگر جنس این تهدیدات فرهنگی و سیاسی نیز باشد، سپاه پاسداران باید برای دفع آنها اقدام کند. بدیهی است، فعالیت در این عرصه نیازمند ابزارها و روش‌های خاص خود است. تبیین و روشنگری در زمینه برنامه‌های دشمن و تهدیدات سیاسی داخلی و خارجی از این قبیل اقدامات به شمار می‌آیند.
2ـ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فرآیند انتخابات در سه مرحله باید حضور داشته باشد؛ مرحله اول مربوط به پیش از انتخابات و فعالیت‌های امنیتی و اطلاعاتی است. بدین صورت که سازمان اطلاعات سپاه باید با نهادهای نظارتی، مانند شورای نگهبان و وزارت اطلاعات در انجام هر چه دقیق‌تر مأموریت‌شان همکاری کند. مصوبه مجلس نهم در آخرین روز کاری خود مبنی بر لزوم استعلام از سازمان اطلاعات سپاه در انتصاب مشاغل حساس نیز مؤید نقش قانونی سپاه در این حوزه است.
 مرحله دوم مربوط به فرآیند انتخابات می‌شود؛ در این مرحله سپاه مأموریت روشنگری و تبیین را بر عهده دارد. تلاش برای حضور حداکثری مردم در انتخابات و بیان شاخصه‌ها و معیارهای انتخاب اصلح بدون حمایت علنی از یک نامزد خاص، وظیفه سپاه به شمار می‌آید. همان ‌گونه که رهبر معظم انقلاب در هر انتخاباتی ویژگی‌های یک منتخب ایده‌آل را مطرح می‌کنند تا انقلاب در مسیر پیش‌روندگی خود انحرافی نداشته باشد، سپاه نیز باید به نوبه خود این مأموریت را انجام دهد. این شاخصه‌ها از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ثابت بوده و هستند. بیان این معیارها برای توجه دادن مردم به استمرار مبانی و اصول انقلاب و در راستای رسالت سپاه است. اگر جریانات سیاسی در این مقطع سعی می‌کنند خود را با معیارهایی که رهبری نظام و به تبع آن سپاه مطرح می‌کند، تطبیق دهند‌ (که بسیار کار پسندیده‌ای‌ است) به معنی حمایت سپاه از یک جریان سیاسی خاص نیست؛ ولی برخی به اشتباه این اتفاقات را ورود سپاه در دسته‌بندی‌ها و جریانات سیاسی تلقی می‌کنند که ضرورت دارد دقیق‌تر به موضوع نگاه کنند. مرحله سوم ایفای نقش سپاه در انتخابات معطوف به پس از انتخابات است.
 یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی این است که مردم در اداره کشور نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. شرکت مردم در انتخابات بارزترین جلوه حضور مردم در عرصه مدیریت کشور است. گفتنی است، مردم‌سالاری یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی به شمار می‌آید که صیانت از آن بر عهده سپاه است. 
بنابراین، اگر پس از انتخابات تهدیدی متوجه رأی مردم باشد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی موظف است از آرای مردم صیانت کند.
3ـ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نشان داده است، تاکنون بر اساس رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب از ورود در دسته‌بندی‌های سیاسی و جناحی انتخاباتی پرهیز کرده است. بدیهی است، با شفاف‌تر شدن فرآیند انتخابات در کشور بر اساس سیاست‌های کلی انتخابات، سپاه نیز با عزمی جزم به مأموریت خود ادامه می‌دهد.

 حسن خدادی/   رهبر فرزانه انقلاب از ابتدا تاکنون هر گاه واژه «جهاد» را تعریف کرده‌اند، به دو جنبه اصلی آن «انقلابی‌گری» و «جهاد کبیر» اشاره داشته‌اند. از نظر معظم‌له هر کوشش و تلاشی را نمی‌توان جهاد تلقی کرد؛ بلکه آن حرکتی را می‌توان جهاد دانست که در مقابل با «دشمن» باشد. به تعبیر دیگر، رهبر معظم انقلاب جهاد را همان «مبارزه» به معنای متعارف فارسی تعریف می‌کنند. از نظر ایشان، آن تلاشی که در مقابل دشمن صورت می‌گیرد و فقط به وجهه نظامی منحصر نشده است، جهاد کبیر نام دارد. خاستگاه این واژه در قرآن کریم به دورانی برمی‌گردد که پیامبر اکرم(ص) در مکه حضور داشتند و طبعاًً دوران روشنگری، ایستادگی و مقاومت
است.
استناد رهبر معظم انقلاب در زمینه جهاد کبیر، به قرآن کریم است. خداوند متعال در آنجا به پیامبر‌(ص) توصیه می‌کند: «فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُم بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا؛ پس هرگز از کافران اطاعت نکن و به وسیله قرآن با آنان جهادی بزرگ نما»(فرقان/ 52) یا این دستور خداوند که در آیه اول سوره احزاب به پیامبر اکرم(ص) به نوعی دیگر ارائه می‌شود؛ «يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ اتَّقِ اللَّهَ و َلَاتُطِعِ الْكَافِرِينَ وَالْمُنَافِقِينَ؛ اي پيامبر، تقوای الهي پيشه كن و از كافران و منافقان اطاعت منما». در مكه و پس از به قدرت رسيدن مسلمانان، كفار به شکل‌های مختلف به دنبال آن بودند كه پيامبر خدا و مسلمانان را به تبعيت از خود وادار كنند.
 در چنين فضا و شرايطي، خداوند خطاب به پيامبر عظيم‌الشأن اسلام به طور مكرر توصيه و امر مي‌فرمود: «يَا أيُّهَا النَّبِيُّ اتُّقِ اللهَ وَ لَاتُطِعِ الكَافِرِين». اين آيه امر است و در درون خود به پيامبر(ص) هشدار مي‌دهد. اي پيامبر، تقوا داشته باش و از كافران تبعيت  نكن و در ادامه همين آیه، خداوند به پيامبر(ص) دستور مي‌دهد: «بنابراين از كافران (در هيچ زمينه‌اي) اطاعت مكن و به وسيله قرآن با آنها جهاد بزرگي بنما». این آیات نشان می‌دهد، یکی از مراحل تقوا «تبعیت و اطاعت نکردن از کافران» است و همچنان که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تأکید دارند، از طریق جهاد کبیر تحقق 
می‌پذیرد. 
به بیان دیگر، امام خامنه‌ای با به خدمت گرفتن عبارت قرآنی «جهاد کبیر»، تفسیری ظریف و بلند از آن ارائه می‌کنند که مقوم یکی از اصول اساسی انقلاب اسلامی، یعنی «تبعیت نکردن از دشمن» و به عبارت دقیق‌تر «مقابله با مستکبران و کافران» است؛ از این رو همان طور که اشاره شد، ایشان درباره آیه شریفه «فَلا تُطِعِ الکافِرینَ وَ جاهِدهُم بِه‌ جِهادًا کَبیرًا» و در حالی که برخی مفسران از جمله علامه طباطبایی و مرحوم طبرسی، «به» را به «قرآن» ارجاع می‌دادند، در تفسیری جالب، نوآورانه و بلندنظرانه، جهاد کبیر را به «اطاعت نکردن از کافران» تفسیر می‌کنند؛ گزاره‌ای که مشخص است اهمیت بالایی دارد که رهبر فرزانه انقلاب، در سخنرانی 14 خرداد 1395 در حرم مطهر امام(ره) نیز آن را تکرار کرده و به شرح و بسط آن 
پرداختند.
با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب، «جهاد کبیر» به معنای «استقامت در مقابل خواسته‌ها و فشارهای دشمن» در همه سطوح و عرصه‌ها و پیروی نکردن از آن بوده و رکن اساسی و مؤلفه اصلی برای حرکت جامعه و نظام اسلامی به سمت توسعه و پیشرفت و تأسیس تمدن نوین اسلامی 
است. 
از این رو، بدون «جهاد کبیر» و «تکیه بر هویت دینی و انقلابی» خود نمی‌توان به رشد و توسعه مطلوب دست یافت و تمدن نوین اسلامی را پی‌ریزی کرد؛ چرا که دشمن در عرصه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی به دنبال تحمیل الگو و سبک زندگی خاص خود است که با الگوی ارزشی و اسلامی امت اسلام در تعارض است و مقابله با این الگوها جز با روحیه جهادی برگرفته از مدل جهاد قرآنی که همان «جهاد کبیر» است، امکان ندارد. 


درخواست مصر از امام 
در حالی که عربستان به دنبال تصرف دو جزیره از مصر است، مردم این کشور از رهبر معظم انقلاب استمداد کرده‌اند. روسیا الیوم نوشت: «مصری‌ها تصاویر بزرگی از آیت‌الله [العظمی] خامنه‌ای را در قالب بیلبوردهای شهری در خیابان‌های اصلی قاهره نصب کرده‌اند. این تصاویر با موضوع نقش محوری و مهم ایران در تحولات منطقه نصب شده و مصری‌ها با این بیلبوردهای بزرگ، از ایران درخواست کرده‌اند که علیه عربستان و کویت وارد عمل شود.»
تقلب در آمریکا
بلایی که آمریکا در سال 88 به جان ایران انداخت، اکنون دامنگیر خودش شده است. اوباما در پی سخنان تازه ترامپ، (که نتیجه انتخابات را در صورتی می‌پذیرد که برنده‌ آن خودش باشد)، گفته چنین چیزی «خطرناک» است و «شوخی نیست». چون وقتی در اندیشه مردم دانه‌های بدبینی و شک بکارید، دموکراسی را تضعیف کرده‌اید. 
تعارف نداریم
آیت‌الله مؤمن، عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه شورای نگهبان با کسی تعارف ندارد و ملاحظه کسی را هم نمی‌کند، تأکید کرد: «ما در این شورا محکم ایستاده‌ایم و از کسی هم ترسی نداریم و اگر هر فرد یا گروهی حرفی نامربوط بزند برای خودش زده و ما به وظیفه خودمان عمل می‌کنیم و ملاحظه کسی را نمی‌کنیم.» وی افزود: ما در بحث بررسی قوانین مصوبه مجلس یا صلاحیت نامزدهای مجلس و ریاست‌جمهوری و امثال آن جدی هستیم و کوتاه نمی‌آییم و و تلاش داریم به کسی هم ظلم و ستمی نشود.
دلیل هشدارهای رهبر معظم انقلاب
انقلاب اسلامی با ترسیم چشم‌انداز علمی قصد دارد در سال 1404 در رتبه اول علمی منطقه قرار گیرد؛ اما براساس گزارش‌های مراکز معتبر علمی، 17 سال زودتر از چشم‌اندازی که ترسیم شده بود به سطح موردنظر رسید و با تکیه بر توان داخلی، به جایگاه برترین کشور منطقه از نظر قدرت علمی دست یافت. اما رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر درباره کاهش شتاب رشد علمی کشور احساس خطر کرده‌اند و در مواقف گوناگون، نسبت به این کاهش هشدار داده و فرموده‌اند: «این سرعت به هیچ‌وجه نباید کاهش یابد؛ زیرا دچار عقب‌ماندگی‌های علمی فراوان هستیم.»
برنامه دستبرد به ایران
گروهی از خانواده‌های آمریکایی‌های کشته شده در حملات لبنان در سال 1983 موسوم به گروه «هاولیش» از شرکت کلیراستریم که از جمله زیرمجموعه‌های بورس آلمان است، به دلیل همکاری با ایران شکایت کرده‌اند. این گروه بنابر حکم دادگاهی در سال 2012 خواستار دریافت مبلغ ۶/۶ میلیارد دلار از ایران و بانک مرکزی این کشور شد و خواست که این مبلغ از حساب بانک مرکزی نزد کلیر استریم پرداخت شود. اکنون آنها به دلیل ارتباط طولانی‌‌مدت این شرکت با ایران از کلیر استریم شکایت کرده‌اند. کلیر استریم اتهامات وارد شده به خود را بی‌پایه و اساس دانسته است.
فرار از تخلف
فساد صندوق ذخیره فرهنگیان به قدری عظیم است که روحانی اجازه نداد جلسه استیضاح وی برگزار شود و تصمیم گرفت وزیر آموزش و پرورش را با فشار مجبور به استعفا کند تا جلسه استیضاح وی در هفته جاری برگزار نشود و نمایندگان مجلس، پرده از تخلفات هشت هزار میلیارد تومانی برندارند.
حمایت مشکوک
یاشار سلطانی، مدیر مسئول وبگاه خبری معماری‌نیوز چندی پیش در گزارشی که مملو از آمارهای اشتباه، خبرهای مخدوش، مبهم و حتی کذب بود، اسم 35 نفر را به عنوان متهم ذکر کرد، به گونه‌ای که اسامی 35 نفر از افراد مطرح در فهرست از اساس کذب بوده و به هیچ وجه ملکی به آنها واگذار نشده است. با انتشار این گزارش با آنکه شخص شهردار تهران با شکایت از یاشار سلطانی مخالف بود؛ اما این حق طبیعی افراد بود تا برای استیفای حق خود از خبرنگاری که با اقدامی عجولانه و سیاست‌زده به آبروی آنها تعرض کرده است، شکایت کنند تا صحت و سقم اتهامات صورت گرفته علیه آنها روشن شود. با این حال برخی از اصولگرایان در اقدامی نادرست درصدد دلجویی از وی به دلیل برخورد قوه قضائیه هستند، این در حالی است که هنوز این قوه حکم خود را صادر نکرده است.

 اطلاعات دقیق آمریکا از ایران!
اطلاعات پراکنده و متناقض آمریکایی‌ها از ایران نشان می‌‌دهد که شناخت آنها از ایران در حد بسیار پایینی است. اخبارفاش شده نشان می‌‌دهد یک ماه پس از گفت‌وگوی تلفنی اوباما و حسن روحانی رئیس‌جمهور ایران، هیلاری کلینتون وزیر خارجه سابق آمریکا به طور خصوصی مدعی شده است که روحانی تنها به این خاطر در انتخابات ایران به پیروزی رسیده است که رهبر ایران و سپاه پاسداران چنین اجازه‌ای را داده‌اند.
این اسناد حاکی است که کلینتون 28 اکتبر 2013 در سخنانی در صندوق متحد یهود در شیکاگو مدعی شده است: «معتقدم که روحانی از سوی دو منبع مهم قدرت در ایران اجازه انتخاب شدن به عنوان رئیس‌جمهور را پیدا کرده است، رهبر و روحانیون و سپاه پاسداران... به این دلیل که تحریم‌ها تأثیر مخرب کاملی بر اقتصاد ایران داشته است.»
وی در ادامه گفته است: «فکر نمی‌کنم کسی نسبت به انگیزه‌های رهبری ایران توهم داشته باشد. چیزی که آنها واقعاً می‌‌خواهند انجام دهند، دستیابی به کاهش تحریم‌ها است.»
به نوشته بلومبرگ، اظهارات خصوصی کلینتون درباره روحانی با تلاش دولت اوباما برای به تصویر کشیدن روحانی به عنوان یک نیروی سیاسی میانه‌رو در برابر تندروها، در تناقض است. 

اقدام دولت بسیار مشکوک است
دکتر عبدالمجید شیخی، اقتصاددان و نویسنده کتاب برنامه‌ریزی اقتصادی درباره تغییرات جدید در کابینه دولت تدبیر اظهار کرد: «در کمال تعجب در حالی که انتظار می‌رفت دولت برای تغییر در کابینه دست به ترکیب اعضای اقتصادی‌اش بزند؛ اما وزرای ورزش، ارشاد، آموزش و پرورش تغییر کردند!»
 وی افزود: «در حال حاضر با وجود گذشت سه سال و نیم، یعنی حدود 1200 روز از فعالیت دولت آقای روحانی، ایشان در عمل به وعده‌های 100 روزه اقتصادی خود توفیق نداشته‌اند و شرایطی را به وجود آورده‌اند که اقتصاد به مطالبه اول مردم از دولت تبدیل شده است.»
 این اقتصاددان گفت: «کسی از آقای رئیس‌جمهور انتظار ندارد که وزرای سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را تغییر دهد، مردم خواستار تغییر مسئولان و وزیران مرتبط با مسائل اقتصادی، از جمله وزیران اقتصاد، بانک مرکزی، صنعت، معدن و تجارت، کار و مشاور اقتصادی رئیس‌جمهور هستند... اقدام اخیر بسیار مشکوک است.» 
وی در گفت‌وگو با «نسیم آنلاین» تصریح کرد: «تغییر در وزرای بخش‌های دیگر در واقع به نوعی انحراف در افکار عمومی و بی‌توجهی به مطالبه اول کشور است.» 


در ضیافت شام تصمیم می‌‌گیرند!
عبدالله ناصری فعال اصلاح‌طلب درباره شرایط روحانی در زمان معرفی کابینه دولت یازدهم اظهار داشت: «در طول سه سال گذشته یکی از انتقادات جدی که به آقای روحانی وارد می‌شد مربوط به این قسمت بود. یکی از دغدغه‌های اصلی حامیان آقای روحانی فضای باز سیاسی بود و به همین دلیل انتخاب آقای رحمانی فضلی برای بسیاری از حامیان آقای روحانی جای سؤال و تردید جدی داشت. در همان مقطعی که آقای روحانی، آقای رحمانی فضلی را به عنوان وزیر کشور به مجلس معرفی کرده بود، یک ضیافت شام در منزل یکی از بزرگان کشور در جماران با حضور آیت‌‌الله ‌هاشمی، آیت‌الله سیدحسن خمینی، آقای ناطق‌نوری، رئیس دولت اصلاحات و آقای روحانی برگزار می‌شود. در این جلسه هر چهار نفری که به جز آقای روحانی در جلسه حضور داشتند به آقای روحانی تأکید می‌کنند که با چانه‌زنی با رهبر معظم انقلاب فرد دیگری را معرفی کند. از دو نفر، یعنی آقای محمد شریعتمداری و همچنین محمد فروزنده به عنوان جایگزین نام برده شده بود. آقای روحانی نیز در این جلسه به صورت تلویحی نظر جمع را می‌پذیرد؛ اما در واقع از این تغییر اجتناب می‌کند. آقای روحانی به صورت تعمدی فهرست اعضای دولت را از همه مخفی کرده بود و برای اینکه کسی متوجه نشود در یک اقدام غیرمنتظره در روز تحلیف فهرست را از جیب خود بیرون آورده و به آقای لاریجانی در مقام رئیس مجلس تحویل داد.

شبکه نفوذگران چگونه کار می‌‌کردند؟
دادستان تهران با اعلام خبر محکومیت شش جاسوس آمریکا در ایران گفت: «متهمان؛ «باقر نمازی»، «سیامک نمازی»، «فرهاد عبدصالح»، «کامران قادری»، «نزار زکا» و «علیرضا امیدوار» به اتهام جاسوسی و همکاری با دولت آمریکا هر یک به ده سال حبس محکوم شده‌اند.»
این افراد که پیشتر گزارش‌های مختلفی از حضور آنها در ایران تحت عنوان پروژه نفوذ سیاسی ـ اقتصادی در رسانه‌ها منتشر شده بود، از ماه‌ها پیش و به دنبال راه‌اندازی پروژه‌های کارآفرینی و اقتصادی و همچنین برگزاری استارت‌آپ‌های دانشگاهی وارد ایران شده بودند. آنها در این مدت با منابع مالی کلانی که از کشورهای غربی دریافت می‌کردند، با برگزاری همایش‌های بزرگی مانند پیش‌همایش‌های «ibridge»  و «Young Global Leaders» فعالیت جذب نیروهای مستعد و نخبگان جوان کشور را کلید زده و از سوی دیگر نیز با حضور در مراکز مختلف اقتصادی، آماری و حتی زیرساختی در عرصه‌هایی چون مخابرات و فضای مجازی برخی شریان‌های اطلاعاتی-مالی کشور را به دست گرفته بودند. بر همین اساس و طبق بررسی نهادهای قضایی و امنیتی کشور، تاکنون مشخص شده که «باقر نمازی»، «سیامک نمازی»، «فرهاد عبدصالح»، «کامران قادری»، «نزار زکا» و «علیرضا امیدوار» در مجموع وجوهی بیش از ۸/۴ میلیون دلار از دول متخاصم برای اجرای پروژه‌های خود در ایران دریافت کرده‌اند، که حالا و با حکم قضایی آنها موظفند مبلغ یاد شده را به کشور پرداخت کنند.

 جواد کریمی قدوسی/ در جنگ جمل 50 تا 100 هزار نفر پای رکاب جبهه حق بودند؛ اما فعالیت جبهه باطل تعداد آنها را به 72 نفر در حادثه کربلا تقلیل داد. انقلاب اسلامی پایه‌های محکم نظام سرمایه‌داری را متزلزل کرده و لذا اگر بتواند با ایران و ایرانی همان کاری را می‌کند که یزید ملعون در کاخ خود با سر مبارک حضرت اباعبدالله(ع) کرد.
 روش اول؛ خطرناک‌ترین روش برای سست کردن جامعه ترویج زندگی اشرافی در مقابل زندگی جهادی است، به طوری که زندگی اشرافی سبب شد طلحه و زبیر به مقابله با حضرت علی(ع) برخیزند. امروز هم این خطر انقلاب اسلامی را تهدید می‌کند، به ویژه پس از پایان دفاع مقدس. 
کسانی که بیشترین قابلیت تبدیل نظام امامت به نظام سلطنت را دارند در حال ترویج اشرافی‌گری هستند. آنها از سرپل‌های نظام سرمایه‌داری در داخل کشور هستند. ریشه فیش‌های حقوقی نجومی در سیره معاویه است که او تا یک‌ونیم میلیون درهم به بعضی آقازاده‌ها برای مهار امیرمؤمنان علی(ع) حقوق می‌داد. 
روش دوم؛ استفاده از ظرفیت آقازاده‌های بزرگ برای تضعیف ولایت است. معاویه، عبدالله‌بن‌جعفر را تطمیع کرد که با استفاده از نام پدرش علیه امام حسین(ع) صف‌آرایی کند. امروز نیز برخی برای مقابله با رهبری، آقازاده‌ها را علم می‌کنند.
روش سوم؛ ارتباطات خانوادگی از طریق برخی ازدواج‌های فامیلی است. مادر یزیدبن‌معاویه یک مسیحی است که معاویه برای برقراری ارتباط با پایگاه قدرت روم شرقی با هدف تضعیف امیرالمؤمنین(ع) با او ازدواج کرد.
روش چهارم؛ استفاده از پول و رانت برای مقابله است. بیشتر فسادهای چندمیلیاردی در عصر حاضر برای سخت کردن مقابله با مفاسد در کشور است. این روش زدن امیرالمؤمنین(ع) بود. ابن‌زیاد به اشراف کوفه معادل وزن شمشیر سکه می‌داد تا شمشیر یاری مسلم را تحویل بدهند.
روش پنجم؛ خلق گفتمان و کلیدواژه‌های ارزشی برای مقابله با امیرمؤمنان(ع) بود. در لفظ و کلام از ایشان تجلیل می‌کردند، ولی حق ایشان را غصب کرده بودند. امروز هم برخی دولتمردان مکرر در لفظ، از رهبری معظم هزینه و طرفداری می‌کنند؛ اما در واقع خلاف سیره ایشان گام برمی‌دارند.
روش ششم؛ تنزل جایگاه الهی ولایت است. ولایت‌فقیه خلق قانون اساسی یا مباحث نظری در دانشگاه‌ها و حوزه‌ها نیست؛ بلکه یک جایگاه الهی و فرموده خداوند است. تنزل جایگاه الهی امامت از زمان سقیفه آغاز شد. خطرناک‌ترین مشکل جبهه حق با جبهه باطل در صدر اسلام و حال حاضر، مسئله نفوذ است؛ مسئله‌ای که حضرت آقا از مقابله با آن به عنوان جهاد کبیر یاد کردند؛ یعنی راه ندادن جبهه کفر و شرک به جهان اسلام از طریق نفوذ. 
مسئله نفوذ فاجعه عاشورا را به وجود آورد، نه منافقین. وقتی نفوذ فرش خود را پهن کرد و صاحب امر امثال معاویه و یزید شدند، عاشورا خلق شد و شام از زمانی که فتح شد تا امروز محل جولان فرزندان معاویه‌بن‌ابی‌سفیان بوده است که امروز همان تکفیری‌های بی‌خرد هستند. امروز نیز سرپل‌های نفوذ به طور مکرر منصوب می‌شوند. جای تعجب نیست که کنار دست آقای روحانی فردی قرار دارد که مستقیم از سرویس ام‌آی‌سیکس انگلیس دستور می‌گیرد، یا حسین فریدون افراد مفسدی چون رستگار را مدیرعامل بانک ملت برمی‌گزیند که بر بیت‌المال تسلط پیدا کند و آن فجایع مالی را بیافریند، یا افرادی مانند دری اصفهانی به ترکیب هیئت مذاکره‌کننده راه پیدا می‌کنند. بعد می‌بینیم در این دولت درس شهید فهمیده از دروس پایه ششم ابتدایی حذف می‌شود.