حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق ضمن ابراز نگرانی از «ماجراجویی ترکیه در عراق» گفت: ما در پی جنگ با ترکیه نیستیم؛ اما اگر آنان به دنبال جنگ هستند، ما نیز برای آن آماده‌ایم. به طور حتم تجاوز ترکیه به خاک عراق به فروپاشی ترکیه می‌انجامد. قدرت عراق ناشی از موضع یکپارچه ملی است. ما در امور دیگر کشورها دخالت نمی‌کنیم؛ اما با هر تجاوزی از سوی هر کسی که صورت گیرد، مقابله خواهیم کرد.
  علی تتماج /افکار عمومی جهان در حالی به مسائلی، همچون عراق و سوریه معطوف است که سرزمینی به نام یمن، 20 ماه است که در برابر تجاوزات ائتلاف آمریکایی ـ سعودی مقاومت می‌کند. وضعیت بحرانی یمن به‌گونه‌ای است که یونیسف از مرگ ده‌ها هزار کودک براثر قحطی و گرسنگی تحمیل شده به این کشور خبر داده است.
عربستان با این تصور که می‌تواند ضمن نابودسازی مخالفانش، سلطه‌ای آسان بر یمن داشته باشد، در اوایل فروردین ۱۳۹۴ به همراه آمریکا و تعدادی از کشورهای عربی جنگ گسترده‌ای علیه یمن آغاز کرد. هر چند که سعودی در کشتار مردم و ویران‌سازی یمن دستاوردهای گسترده‌ای داشته است؛ اما در اصلی‌ترین مؤلفه‌ها نتوانسته دستاوردی جز شکست داشته باشد. در حوزه درونی یمن، انصارالله و نیروهای مردمی از میدان خارج نشده‌اند و هر روز بر اعتماد مردمی به آنها افزوده شده است؛ چنانکه شورای ملی با حضور تمام گروه‌های یمنی با محوریت انصارالله تشکیل شد و محور مذاکرات جهانی درباره یمن با انصارالله است که پیوندی همه‌جانبه با ارتش و مردم دارد. در مقابل، ائتلاف آمریکایی‌‌ـ سعودی هر روز متزلزل‌تر می‌شود، چنانکه بسیاری از کشورهای عربی از جمله مصر بر خروج از این ائتلاف تأکید کرده‌اند و تنش‌ها میان مصر و سعودی چنان بالا گرفته که حتی تقابل‌های آنها به سازمان ملل و اعمال تحریم نفتی سعودی علیه مصر نیز رسیده است. همچنین، خواست جهانی برای خودداری کشورهای غربی مبنی بر تسلیح سعودی نیز افزایش یافته است. نکته دیگر در بحران سعودی وضعیت نابسامان اقتصادی آن است که بخش عمده‌ای از آن نتیجه جنگ‌افروزی‌ها و حمایت این کشور از تروریسم است. وضعیت بحرانی اقتصادی سعودی چنان است که صندوق بین‌المللی پول درباره فروپاشی اقتصاد این رژیم هشدار داده است. 
 در این میان یک نکته بسیار مهم در جنگ یمن مشاهده می‌شود و آن، تلاش یمنی‌ها برای ارتقای توان دفاعی خود است. یمن که سابقه‌ قابل توجهی در حوزه نظامی دارد، به دنبال ارتقای این توان است که نتیجه آن را می‌توان در تقویت توان موشکی آن مشاهده کرد که این روزها برد آن ابعاد قابل توجهی گرفته و بر اندام سعودی لرزه افکنده است. در ادامه شکست‌های سعودی در برابر مقاومت یمنی‌ها، نیروهای مشترک یمنی اعلام کردند: «یک فروند موشک بالستیک ساخت داخل از نوع برکان را به فرودگاه ملک عبدالعزیز در جده شلیک کردند.» هراس سعودی از توان دفاعی یمنی‌ها چنان بوده که این رژیم برای پنهان‌سازی وحشت و هراسش به لفاظی و ادعاهای ساختگی مبنی بر طرح یمنی‌ها به منظور حمله موشکی به مکه روی آورد. 
شکست‌های سعودی البته صرفاً شامل یمن نشده، بلکه باید به دستاوردهای عراق در عملیات موصل، پیشروی‌های سوریه در حلب و در نهایت اقدامات گسترده لبنانی‌ها برای انتخاب رئیس‌جمهوری که با منافع سعودی مغایر است، اشاره کرد. روند تحولات چنان است که جهانیان اذعان دارند، اولین بازنده معادلات منطقه‌ای و جهانی سعودی است که با وجود هزینه‌های سنگین نتوانسته به اهدافش دست یابد و هر روز با بحران‌ها و چالش‌های جدیدی همراه می‌شود، چنانکه حتی متحدانش نیز دیگر توان حمایت از آن را ندارند؛ به‌گونه‌ای که حتی کشورهای اروپایی ادعای سعودی مبنی‌بر طرح یمن برای حمله موشکی به مکه را مردود شمرده و خیال‌پردازی عنوان کرده‌اند. 

 رضا اشرفي/لبنان که زماني عروس خاورميانه ناميده مي‌شد، با چالش‌های عمده‌ای روبه‌رو بوده که بخشي از آن برگرفته از چالش‌هاي سياسي با محوريت انتخاب رئيس‌جمهور بوده است. این کشور از سال 2014 رئيس‌جمهور نداشت و همین مسئله سبب بروز چالش‌هاي سياسي، اقتصادي و امنيتي بسياري می‌شد؛ اما سرانجام وحدت و يکپارچگي لبناني‌ها براي پايان خلأ رياست‌جمهوري به نتيجه رسيد و ميشل عون با رأي پارلمان برای اين سمت انتخاب شد. ژنرال «ميشل عون» رئيس فراکسيون «تغيير و اصلاح» در پارلمان لبنان، دهم آبان ماه 95 با اکثريت آراي نمايندگان مردم لبنان به عنوان سيزدهمين رئيس‌جمهوري لبنان انتخاب شد. پارلمان لبنان با توجه به استعفاي «روبير فاضل» 127 نماینده دارد که از ميان آراي ريخته شده در صندوق در دور دوم، ژنرال عون با کسب 83 رأي رئيس‌جمهور لبنان شد.
 هر چند که برخي محافل رسانه‌اي و سياسي غربي و عربي برآنند تا وجهه‌اي طايفه‌اي و جهاني به عون بدهند؛ چنانکه سعي دارند او را صرفاً منتسب به جريان 8 مارس نشان دهند. اين ادعا در حالي مطرح مي‌شود که يک اصل در لواي آن پنهان مي‌شود و آن، جايگاه مردمي عون است. مردم لبنان به وي اعتماد داشته و رياست‌جمهوري او را پذيرفته‌اند؛ چرا که عون همواره اصل مهمِ مقابله با دشمنان لبنان را مدنظر داشته است. در سال‌هايي که برخي از گروه‌هاي لبناني تحت القائات سعودي و آمريکا و حتي در روابط با صهيونيست‌ها عليه وحدت لبنان اقدام کردند، عون در کنار مردم و گروه‌هايي قرار گرفت که مقاومت را در پيش گرفتند و نتيجه آن نيز پيروزي لبنان در جنگ 33 روزه، آزادي اسرا از بند رژيم صهيونيستي در سال 2008 و ناکامي طرح نابودي لبنان با تروريسم از سال 2012 به بعد بود؛ از این رو مي‌توان گفت، نامزدي عون نه برگرفته از خواست جناحي خاص، بلکه خواست مردم لبنان براي داشتن رئيس‌جمهوري در چارچوب مقاومت است. اين امر زماني آشکارتر مي‌شود که فردي، مانند «سعد حريري» رئيس جريان المستقبل و وابسته به سعودي براي حفظ جايگاه مردمي خود پس از سال‌ها کارشکني در نهايت به رياست‌جمهوري عون رأي داد. آنچه باید درباره انتخاب رئيس‌جمهور لبنان به آن توجه داشت، وضعیت حاکم بر اين کشور است. از يک سو بحران اقتصادي اوضاع را بر مردم و دولت لبنان سخت کرده و از سوي ديگر این کشور با  تهديدات امنيتي روبه‌روست. همچنین، صهيونيست‌ها و گروه‌هاي تروريستي براي نابودي لبنان به کشتار و ويران‌سازي مي‌پردازند که تنها راه مقابله با آنها مقاومت است. حضور فردي با ويژگي‌هاي مردمي و ملي در رأس قدرت لبنان مي‌تواند مؤلفه‌اي براي تحقق اين مهم باشد. به هر تقدير، آنچه مردم و گروه‌هاي لبناني بر آن تأکيد دارند، اين است که انتخاب رئيس‌جمهور براي خروج کشورشان از بحران‌ها امری ضروری است؛ به ويژه آنکه اين انتخاب زمينه‌ساز مقابله با تهديدات امنيتي و البته دخالت‌هايي است که کشورهايي، مانند سعودي، فرانسه، انگليس و آمريکا به بهانه خلأ سياسي در لبنان صورت مي‌دهند.
بر اساس این، رئيس‌جمهور لبنان با مسئوليتي بزرگ روبه‌رو است که محور آن را تحقق خواست مردم براي مقابله با چالش‌هاي اقتصادي و دخالت‌های خارجی و نيز مبارزه با تروريسم و رژيم صهيونيستي تشکيل مي‌دهد. واکنش‌هاي خارجي به روند انتخاب عون را مي‌توان نشان‌دهنده ترکيب دوستان و دشمنان لبنان دانست که خط مشي عون را مشخص مي‌کند. 
رژيم سعودي سه روز مانده به برگزاري انتخابات رياست‌جمهوري لبنان، «ثامر السبهان» وابسته نظامي سابق خود در لبنان، سفير اخراج شده سعودي از عراق و وزير مشاور کنوني دولت سعودي در امور کشورهاي عرب حوزه خليج فارس را راهي بيروت کرد. ناظران معتقدند، سعودي اين سياستمدار فتنه‌گر را براي آگاهي از آخرين ديدگاه‌ها و تحولات لبنان اعزام کرد تا شايد بتواند بخشي از آبرو و جايگاه از دست داده خود در لبنان را بازيابد. همزمان با انتخاب رئيس‌جمهور لبنان در اقدامي که نشانه خشم امارات از خواست مردم لبنان و برقراري ثبات در اين کشور است، دادگاه فدرال امارات حکم‌های متهمان به جاسوسي براي حزب‌الله در اين کشور را اعلام کرد که برخي از آنها به حبس ابد و مابقي به 10 تا 15 سال زندان محکوم شدند. آمريکا و برخي از کشورهاي اروپايي نيز از اعمال تحريم عليه مقاومت لبنان سخن گفته‌اند که نشان‌دهنده خشم آنان از وفاق سياسي لبناني‌هاست. بعد ديگر چالش‌هاي لبنان در حوزه امنيتي است که در قالب رژيم صهيونيستي و گروه‌هاي تروريستي است؛ مسئله‌اي که ميشل عون در اولين سخنرانی خود پس از رسيدن به رياست‌جمهوري بر آن تأکيد کرد. وي از يک سو بر آزادسازي مناطق تحت اشغال رژيم صهيونيستي تأکيد کرد و از سوي ديگر مبارزه با تروريسم و تهديدات امنيتي را اولويت خود در قالب راهبرد دفاعي لبنان متشکل از ارتش، مردم و مقاومت اعلام کرد. حضور مقاومت در سوريه مؤلفه‌ای است که زمينه‌ساز تحقق امنيت لبنان شده و حل بحران سياسي رياست‌جمهوري و معطوف شدن مقاومت و ارتش لبنان به امور امنيتي مي‌تواند تحقق‌بخش ثبات پايدار در اين کشور باشد. 

از تحریم‌های غیر هسته‌ای عقب‌نشینی نکرده‌ایم
خبرگزاری مهر: در مراسم اعطای جایزه اندیشکده «چتم‌هاوس» به جان کری، وزیر خارجه آمریکا، وی تأکید کرد: «کشورش هنوز از تحریم‌های غیر هسته‌ای عقب‌نشینی نکرده است.» کری گفت: «ایران در متوقف کردن برنامه هسته‌ای و تن دادن به بازرسی‌های دقیق، تصمیم اساسی گرفت و ما هم تحریم‌ها را برداشتیم.» وی تصریح کرد: «ما به شدت تلاش کرده‌ایم که مطمئن شویم همه تحریم‌های هسته‌ای را برداشته‌ایم و امیدواریم که شاهد تجارت بیشتر با ایران باشیم؛ اما از تحریم‌های موضوعات دیگر عقب‌نشینی نکرده‌ایم.»
ما با هم در برابر ایران خواهیم ایستاد
خبرگزاری باشگاه خبرنگاران: دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در پیامی ارادت خود را به رژیم صهیونیستی ابراز کرده است.نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا همچنین پیامی ویدئویی خطاب به شرکت‌کنندگان در تجمع حمایتی از او در سرزمین‌های اشغالی منتشر کرد. وی همچنین با اشاره به ایران تصریح کرد: «ما با هم در برابر دشمنانی، چون ایران خواهیم ایستاد؛ دشمنی که به نابودی اسرائیل [رژیم صهیونیستی] و مردمش متعهد است».
همراهی کاخ سفید با تمدید قانون تحریم‌های ایران 
خبرگزاری فارس: برخی منابع در کاخ سفید می‌گویند، رئیس‌جمهور آمریکا قصد ندارد مانع تمدید قانون تحریم‌های سال ۱۹۹۶ ایران در کنگره شود؛ چرا که معتقد است اگر این قانون بدون دخل و تصرف تصویب شود، ناقض برجام نیست. منابع کاخ سفید تأکید می‌کنند، «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا این تمدید قانون تحریم‌ها را وتو نمی‌کند؛ زیرا دولت به این جمع‌بندی رسیده که این امر مفاد توافق هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی را نقض نمی‌کند. «مارک دوبوویتز» مدیرعامل بنیاد دفاع از دموکراسی با بیان اینکه تمدید قانون تحریم‌های ایران از سوی دو حزب جمهوریخواه و دموکرات حمایت می‌شود، گفت: «کاخ سفید به گونه‌ای وانمود خواهد کرد که اگر چنین چیزی اتفاق بیفتد، شامل تحریم‌های جدید نخواهد شد و فقط تحریم‌هایی است که از سال ۱۹۹۶ بر ایران وضع شده است.»
برنامه تسلیحات اتمی ایران را مهار کردیم
باشگاه خبرنگاران جوان: «هیلاری کلینتون» مدعی شد، موفق شده است برنامه هسته‌ای ایران را مهار کند. نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، اظهار داشت: «یکی از دلایلی که من بسیار تلاش کردم تا ضد ایران تحریم وضع کنم، این بود که آنها را بر سر میز مذاکره حاضر کنیم تا شاهد یک مسابقه تسلیحاتی اتمی در خاورمیانه نباشیم. ما مفتخر هستیم که برنامه اتمی تسلیحاتی ایران را مهار کرده‌ایم.» وی مدعی شد: «متحدان ما میزبان سامانه‌های راداری و موشکی آمریکا در خاک خود هستند تا از ما در برابر تهدیدات احتمالی از سوی ایران و دیگران حمایت و دفاع کنند.»
نگاه کلینتون به ایران بدبینانه خواهد بود
خبرگزاری تسنیم: مشاوران ارشد هیلاری کلینتون می‌گویند، او در صورت پیروزی در انتخابات، ضمن تقویت روابط با تل‌آویو، سیاست‌های سخت‌گیرانه‌ای در قبال ایران اتخاذ می‌کند. «مارتین ایندیک» مدیر سیاست خارجی مؤسسه «بروکینگز» و از افراد نزدیک به کلینتون گفت: «احیای اعتماد، برای او کار نسبتاً ساده‌ای خواهد بود. تصور می‌کنم رئیس‌جمهور اوباما از همان ابتدا مسیر نادرستی را در قبال اسرائیلی‌ها [صهیونیست‌ها] انتخاب کرد. به عقیده من خانم کلینتون مصمم است که چنین کاری نکند.» به گفته دستیاران ارشد کلینتون، او محدودیت زمانی توافق هسته‌ای را یک نقطه ضعف دانسته و معتقد است، توافق نباید به این صورت باشد که «خوش‌رفتاری» ایران در یک دوره هشت یا ده ساله، به رفع محدودیت‌های اعمال‌شده از سوی ایالات متحده منجر شود.

  عبدالله عبادی/سابقه رابطه کردها با یهودیان به بیش از 2000 سال پیش بازمی‌گردد. یهودیان، کردها را به عنوان یک هم‌پیمان راهبردی و معتمد در منطقه برگزیده‌اند. در سال 1948 با شکل‌گیری رژیم منحوس صهیونیستی، فعالیت آژانس یهود با کردها، به‌ویژه کردهای عراق شروع شد. اما پیش از این و در سال 1931 رئون شیلوه از طرف دیویدبن‌گورین نفر دوم گروه صهیونیست‌های جهان مأمور شد برای جمع‌آوری اطلاعات درباره بافت جمعیتی و سیاسی خاورمیانه برای دولت یهود به عراق برود.
در دوران حکومت صدام به دلیل استیلای وی بر مناطق مختلف عراق روابط رژیم صهیونیستی و کردستان به حداقل رسید؛ اما با شکست صدام در جنگ با آمریکا در سال 2003 اندک‌اندک نفوذ رژیم صهیونیستی در کردستان آغاز شد.
در سال 2005 هفته‌نامه عراقی جهان که گروهی از روزنامه‌نگاران مستقل در اربیل آن را منتشر می‌کردند از ورود سرمایه‌داران رژیم صهیونیستی به کردستان عراق و فعالیت‌های غیرتجاری آنها پرده برداشت.
در گزارش این هفته‌نامه عراقی آمده بود: «در مدت زمان کوتاهی چندین سرمایه‌دار اسرائیلی به بهانه سرمایه‌گذاری وارد منطقه کردستان عراق شده و دست به فعالیت‌هایی زده‌اند و سرمایه‌داران اسرائیلی برای اینکه بدون هیچ دغدغه‌ای به کارهای خود ادامه دهند چند بازرگان کرد عراق را نیز در کارهای خود شریک کرده و آنها امور این شرکت‌ها را دردست خود دارند.»
از سوی دیگر رژیم صهیونیستی به شکل خاصی تشکیل ارتش کردی را بر عهده گرفته و کارشناسان صهیونیست آموزش کردها در اردوگاه‌های متعددی از منطقه کردستان عراق را بر عهده گرفته‌اند. رژیم صهیونیستی در آغاز عملیات مسلح کردن ارتش جدید، چندین محموله سلاح را به منطقه کردنشین ارسال کرده بود. در سال 2005 رهبران کرد در شمال عراق توافقنامه‌ای را با رژیم صهیونیستی امضا کردند که بر اساس آن، این رژیم باید فرودگاه‌های نظامی و غیرنظامی و نیز انبارهای سلاح و اردوگاه و پادگان‌های آموزشی برای ارتش کرد تأسیس می‌کرد.
اما در این میان نباید از نقش مسعود بارزانی در افزایش حضور و نفوذ صهیونیست‌ها در کردستان عراق چشم پوشید. بر اساس اخبار و گزارش‌های منتشر شده بارزانی شخصاً از صهیونیست‌هایی که پیشتر از کردستان عراق به فلسطین اشغالی کوچ کرده‌اند دعوت کرده تا به سرزمین و وطن اصلی‌شان بازگردند، وی همچنین متعهد به حمایت از آنان شده است.
از سوی دیگر با ازدواج پسر بارزانی با دختر یک میلیاردر یهودی زمینه برای نفوذ صهیونیست‌ها در کردستان عراق بیش از پیش مهیا شد. بر این اساس قباد پسر مسعود بارزانی در سال 2011 با شیرین گراهام دختر یک میلیاردر یهودی ازدواج کرد، شیرین گراهام پیشتر مشاور ارشد گارنر حاکم نظامی عراق بوده است.
سیاست‌های پیچیده راهبردی صهیونیست‌ها در قبال کردستان منافع زیادی را عاید این رژیم کرده است؛ اما محوری‌ترین هدفی که صهیونیست‌ها از تعامل با کردستان عراق به دنبال آن هستند، زیر نظر داشتن ایران و سوریه و ضربه زدن به این دو محور مقاومت در منطقه از طریق کردستان عراق است. در همین راستاست که تل‌آویو، یکی از فعال‌ترین مراکز موساد را در منطقه کردستان عراق دایر کرده تا بتواند فعالیت‌های ایران و سوریه و طرح‌های مخرب خود در این کشورها را به راحتی مدیریت کند.
«سیمور هرش» روزنامه‌نگار برجسته غربی، در ۱۲ ژوئن ۲۰۰۴ میلادی، خبر داد که یکی از مهم‌ترین اهداف صهیونیست‌ها برای حضور در کردستان عراق، ایجاد پایگاه جاسوسی از مراکز هسته‌ای ایران است. تشکیل تیم ۶۰ نفره از کماندوهای کرد تحت آموزش موساد برای انجام عملیات تروریستی در داخل و خارج عراق نیز در همین راستا صورت گرفته بود.
سوم اکتبر ۲۰۰۷ میلادی، رسانه‌های اروپایی و خبرگزاری‌های جهان، از حضور بیش از هزار و ۲۰۰ افسر موساد و نیروهای اطلاعاتی صهیونیستی در شمال عراق با هدف آموزش کُردها، خبر داده بودند؛ افسرانی که به طور حتم، صرفاً برای کمک به یک گروه اقلیت در عراق برای احقاق حقوق خود به این منطقه نیامده بودند؛ بلکه اهدافی فراتر را در دستور کار داشتند.
همزمان با افزایش تنش میان تهران و واشنگتن با اعلام آغاز غنی‌سازی ۲۰ درصد از سوی ایران و ترور یکی دیگر از کارشناسان هسته‌ای، «جرج مالبرونو» سرمقاله‌نویس مشهور روزنامه فرانسوی «لو فیگارو» به گفته‌های یک مقام امنیتی عراقی استناد کرده و می‌نویسد که آمریکا و رژیم صهیونیستی از همکاری مخالفان کرد ایرانی مقیم کردستان عراق برای ضربه زدن به منافع جمهوری اسلامی ایران سود می‌برند.
فیگارو نوشت: «آمریکا و اسرائیل از طریق حضور در کردستان عراق، حجم عملیات خرابکارانه خود بر ضد تأسیسات هسته‌ای و همچنین ترور دانشمندان اتمی ایران را افزایش داده‌اند.»
در پایان باید گفت کردهای عراق در حال طرد ساکنان اصلی و محلی برخی از مناطق مانند مسیحیان آشوری‌ها و کلدانی‌ها و اسکان کردها در آن هستند و این همان کاری است که صهیونیست‌ها بیش از 60 سال است آن را انجام می‌دهند. به هر جهت همه‌چیز به حضور خطرناک صهیونیست‌ها در منطقه کردستان عراق اشاره دارد. بین کردها و صهیونیست‌‌ها برای تخلیه برخی از مناطق از صاحبان اصلی آن هماهنگی و همکاری نزدیکی وجود دارد. نیروهای پیشمرگه دست به کشتار مسیحیان در شمال عراق زدند و این کار با نظارت موساد صورت گرفت. به هر جهت باید گفت این طرح آمریکایی‌ـ صهیونیستی با ابزار سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی کرد و غیر کرد برای ایجاد کانون‌های بحران و شرارت، این بار منطقه کردستان را هدف قرار داده است. آری هدف از تشکیل رژیم صهیونیستی جدید در شمال عراق ضربه زدن به محور مقاومت است و به منظور ایجاد مانعی بین ایران و عراق و ایران و سوریه و لبنان صورت می‌گیرد.


میانمار: هتک حرمت زنان مسلمان 
سکوت کشورهای غربی مدعی حقوق بشر و سازمان ملل در برابر وضعیت بحرانی مسلمانان میانمار در حالی ادامه دارد که بر اساس گزارش‌های رسیده، سربازان میانمار هنگام حمله به یک روستای دورافتاده در شمال غرب این کشور در جنوب شرق آسیا تعدادی از زنان مسلمان را مورد آزار جنسی قرار داده‌اند. نظامیان دولت بودایی میانمار به بهانه یک درگیری نظامی که چند کشته بر جای گذاشت، به مسلمانان روهینگیا هجوم آورده‌اند که طی چهار سال گذشته بی‌سابقه بوده است. برخی زنان و گروه‌های حقوق بشر تجاوز نظامیان میانمار به زنان روهینگیا را تأیید کرده‌اند. بخش‌های شمالی استان راخین که در نزدیکی مرز بنگلادش قرار دارد، از 9 اکتبر (18 مهر) محل درگیری نیروهای نظامی میانمار با مسلمانان ساکن این منطقه بوده و این درگیری‌ها به گونه‌ای است که روزنامه‌نگاران و گروه‌های فعال حقوق بشر نیز اجازه ورود به این مناطق را ندارند.
انگلیس: بحران در زندان‌ها 
آمارهای رسمی نشان می‌دهد، وضعیت بد زندان‌های انگلیس و ساختار نامناسب اداره آن، به افزایش چشمگیر خودکشی و قتل در میان زندانیان منجر شده است.با افزایش ‌بی‌سابقه خشونت و بدتر شدن وضعیت زندان زنان نسبت به دهه گذشته، گزارش‌ها از فراگیر شدن خودکشی در زندان‌های انگلیس حکایت دارد. طی 12 ماه منتهی به 16 سپتامبر شمار خودکشی در زندان‌های انگلیس و ولز در مقایسه با سال 2012 دو برابر شده‌ است. این تعداد در سال 1978 که ساختار کنونی اداره زندان‌ها شکل گرفت. تنها 16 مورد گزارش شده بود. زنان بسیاری به دلیل ارتکاب جرایم کوچک مجبورند مدتی را در زندان‌هایی سپری کنند که وضعیت بحرانی دارند و به دلیل سیاست‌های ظالمانه‌ای که در قبال مجرمان به کار گرفته می‌شود، دست به خودکشی می‌زنند. گفتنی است، وضعیت  زندان‌های انگلیس آنقدر نامناسب است که آمار خود وزارت دادگستری انگلیس نشان می‌دهد، میزان مرگ زندانیان بر اثر قتل و خودکشی یا مرگ طبیعی به روزانه یک مورد افزایش یافته است.
آمریکا: برخورد تبعیض‌آمیز با مسلمانان
بر اساس آمار مؤسسه تحقیقات پیو برآورد می‌شود، تعداد مسلمانان ساکن در آمریکا که تا سال 2015 حدود ۳/۳ میلیون نفر بوده است، تا سال 2050 دو برابر شود. با وجود اینکه آزادی دین و مذهب یک بخش مهم آرمانگرایی آمریکایی است، اما معمولاً در برخورد با اسلام تسامح آمریکا کمتر می‌شود. نیو اورلئان یکی از شهرهای به شدت متنوع با یک جامعه بزرگ مسلمان است که رفتارهای نابرابر و تبعیض‌امیز در آن به شدت افزایش یافته است. این برخوردهای منفی گسترده با مسلمانان موجب شده است بسیاری از مسلمانان در خاک آمریکا با تهمت‌های ناروایی روبه‌رو شوند. گزارش‌ها نشان می‌دهد، سیاه‌پوستان و مسلمانان در بسیاری از مناطق آمریکا در وضعیت بحرانی قرار دارند؛ در حالی که سران آمریکا مدعی هستند در ساختار کشورشان تبعیضی صورت نمی‌گیرد.
فرانسه: سرنوشت نامعلوم کودکان پناه‌جو 
همزمان با آغاز روند انتقال پناه‌جویان و متعاقب آن تخریب اردوگاه کاله در شمال فرانسه، نهادهای حقوق بشری اعلام کردند، سرنوشت حدود 1300 نفر از کودکان پناه‌جو و مهاجر تنها هنوز معلوم نیست.یکی از سخنگویان آژانس پناه‌جویان سازمان ملل متحد در ژنو گفت: «کودکان تا پیش از مصاحبه با مسئولان مهاجرت انگلیسی و فرانسوی، به مراکزی در کنار اردوگاه کاله منتقل می‌شوند. مقامات فرانسه با دستور مراجع قضایی این کشور، در اواخر ماه ژانویه گذشته (دی/ بهمن 94) به دلیل آنچه «حفظ امنیت مهاجران» خوانده شد، نوار 100 متری مجاور جاده کمربندی را از 600 پناه‌جوی اردوگاه خودساخته پناه‌جویان در این محل موسوم به «جنگل» تخلیه کردند. مدتی پس از آن نیز نیمه جنوبی این اردوگاه به مساحت 50 هکتار، تخلیه و سپس  به طور کامل تخریب شد.»