سردار اسماعیل قاآنی، جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: آمریکایی‌ها هر روزی که احساس می‌کنند از طریق نظامی نمی‌توانند کاری از پیش برند میز مذاکره را علم می‌کنند و هر وقت بفهمند از طریق نظامی می‌توانند به اهداف خود برسند زیر میز می‌زنند، آنها به همراه اروپا و ارتجاع عرب و ترکیه پشت تروریست‌ها در سوریه هستند. اما این یک جنگ حیثیتی است و امسال سال تعیین سرنوشت در این جنگ است.
گزارش ویژه صبح‌صادق از یادواره شهدای امنیت و مدافعان حرم نیروی زمینی سپاه
  مجتبی برزگر/   همزمان با سالگرد شهادت سردار نورعلی شوشتری یادواره شهدای امنیت، وحدت و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدای مدافع حرم، خاصه سرداران شهید همدانی و قاجاریان در حسینیه امام خمینی(ره) نیروی زمینی سپاه برگزار شد.
در این مراسم پس از مرثیه‌سرایی و مدح انقلابی و عاشورایی ستایشگر جوان زنجانی مهدی رسولی، حجت‌‎الاسلام والمسلمین صدیقی امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: «شهیدانی همچون سردار نورعلی شوشتری زمینه‌ساز هدایت کسانی بودند که با مکتب امام، انقلاب و اسلام آشنایی نداشتند.»

مسبب توسعه معنویت، اهل‌بیت هستند
وی اظهار داشت: «اگر اهل‌بیت(ع) و امام حسین(ع) نبودند، امروز خبری از دین، آزادگی، انسانیت، اخلاق، معنویت و حلال‌زادگی نبود؛ چه کسی تردید دارد که اگر حضرت زینب(س) نبودند، عاشورا و کربلا هم از بین می‌رفت.»
امام جمعه موقت تهران تأکید کرد: «آن کسی که خون شهیدان را بیمه می‌کند، کسی است که نمی‌گذارد راه شهیدان فراموش شود؛ یعنی سبک زندگی شهیدان را در عملش اعلام می‌کند. کسانی که شهید را جلوه خدا می‌دانند، باید در مورد آنها حواس‌شان جمع باشد و نگویند فلان شهید حیف شد که از میان ما رفت. شهید هیچ‌وقت مرگ نمی‌بیند؛ زیرا همیشه می‌گویند مرگ بر نفوذی، کافر، منافق و قدرت‌طلب؛ این افراد می‌میرند.» 
وی افزود: «امروز کسانی که عملاًً با رهبری و ولایت مقابله می‌کنند باید بدانند که هر‌کسی با ولایت دربیفتد، قطعاً به خون شهیدان خیانت کرده است. آن کسی که شهیدان را شخصیت می‌دهد، مرتبه او از همه شهیدان بالاتر است، مانند امام خمینی(ره). گفتمان رهبری و شهادت در کنار هم گفتمان زمینی‌ها نیست؛ بلکه گفتمان عرشیان است.»

باید زنده می‌ماندند
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی خاطرنشان کرد: «برخی از شهدا مثل سردار شهید قاجاریان نباید در دوران دفاع مقدس به شهادت می‌رسیدند؛ بلکه باید زنده می‌ماندند تا بال و پر ولایت و رهبری باشند. برخی‌ها خیلی پرادعا و بی‌حقیقت هستند؛ کسانی که یک روز با امام هستند و یک روز ضد امام و یک روز آمریکایی هستند و یک روز دم از ولایت می‌زنند، مرد نیستند؛ بلکه دورو هستند و ظاهرشان با باطن‌شان فرق می‌کند. این افراد لفظ مبارک رهبر معظم انقلاب را به کار می‌برند، اما دل‌شان با کفار و لبخندشان برای مستکبرین است و سر و سرّی با شهدا ندارند. آنهایی که مرد هستند به درجه شهادت می‌رسند.»

به سر منزل مقصود رسیدند
وی تأکید کرد: «گروهی مثل شهیدان شوشتری، صیاد شیرازی‌ها، همت‌ها و چمران‌ها خوش درخشیدند و بارشان به مقصد رسید و به رسالت خود عمل کردند و تا مرز جان ایستادند؛ اما کسانی که تا آخر نایستادند نه مرد هستند و نه صداقت دارند.»
حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی راه انقلاب را حفظ استقلال، استکبارستیزی و تداوم راه شهیدان دانست و گفت: «امام(ره) می‌فرمود ما نه با تحریم عقب‌نشینی می‌کنیم و نه از تهدید می‌ترسیم و اگر همه چیز ما را قبضه کنند، باز هم پیروز هستیم. شهدا کسانی بودند که با آمریکا و حرام‌خوارها نمی‌ساختند. من هیچ خانواده شهیدی را ندیده‌ام که طلبکار ولایت و نیروهای انقلاب باشد؛ اما این مدعی‌هایی که به ولایت و نیروهای انقلاب تنه می‌زنند و نقشه‌ها می‌کشند، خیال می‌کنند اگر همراه آمریکا باشند، کارشان درست است.»

آدم‌برفی یا کف روی آب!
وی در پایان گفت: «در این فراز و نشیب‌ها گروهی که خود را پیروز می‌بیند، زیر سایه شما و متکی به شماست و ریشه‌ای ندارد. اینها با یک طوفانی آمده‌اند و با یک طوفانی خواهند رفت. آمریکا و وابستگان به غرب اصطلاحاً کف روی آب و آدم‎برفی هستند.»

امام(ره) گفت شفاعتت می‌کنم...
سردار سرتیپ پاسدار نورعلی شوشتری از فرماندهان پرافتخار و از یادگاران نامدار دفاع مقدس به شمار می‌آید. در دوران پیش از انقلاب با ارادت ویژه‌ای که به رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) داشت به طور مرتب در جلسات ایشان شرکت می‌کرد و به این طریق با فضای مبارزه آشنایی داشت. در دوران پس از انقلاب، به‌ویژه در زمان دفاع مقدس نیز در عملیات‌های مختلف خصوصاًً در جبهه جنوب فعالانه حضور پیدا می‌کرد. با وقوع عملیات مرصاد وی به توصیه حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مسئولیت این عملیات غرورآفرین را برعهده گرفت و به نقل از شهید صیاد‌شیرازی فرماندهی خوبی از خود به نمایش گذاشت، تا جایی که در تماس مرحوم حاج‌سیداحمد خمینی با وی و ابلاغ گزارش پیشرفت عملیات از سوی آن مرحوم به امام خمینی(ره)، حضرت امام خطاب به سردار شوشتری می‌فرمایند: «در این دنیا که نمی‌توانم کاری بکنم، اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعاً شما را شفاعت خواهم کرد.»
فرماندهی۵ لشکر  قرارگاه نجف، قرارگاه حمزه سیدالشهداء و جانشینی فرمانده نیروی زمینی سپاه بخشی از مسئولیت‌های این فرمانده بزرگ و شهید والامقام است. وی از اول فروردین 88 نیز با حفظ سمت، فرماندهی قرارگاه قدس زاهدان را عهده‌دار و موفق شد با تلاشی پیگیر و مجاهدتی خستگی‌ناپذیر با تحکیم اتحاد بین طوایف شیعه و سنی در این استان به افتخارات خود بیفزاید.

اشک‌های سردار پاکپور 
در فراغ آقا نورعلی
وقتی از سردار شهید شوشتری گفته می‌شود اشک در چشمان سردار پاکپور حلقه می‌زند. از نگاه سردار به شهادت پس از گذشت سال‌ها رزم و مجاهدت در دوران دفاع مقدس می‌پرسیم؛ لبخندی بر لبانش می‌نشیند و می‌گوید: «خدا کند اگر کاری انجام داده‌ایم یا اگر قدمی برداشته‌ایم برای رضای خدا باشد. خدا هم مزدی که برای این قدم‌ها و تلاش‌ها دارد حتماًً در کسوت شهادت است. ان‌شاءالله شهادت را نصیب ما کند.» وی درباره تأثیر اقدامات شهید شوشتری در تأمین امنیت جنوب شرق کشور تصریح کرد: «یادگاری که از شهید شوشتری در جنوب شرق باقی مانده، همین طرح مهم «امنیت پایدار مردمی» است؛ طرحی که اساس آن سپردن مسئولیت امنیت به مردم عزیز سیستان‌وبلوچستان است. شهید شوشتری با این راهبرد که ما باید امنیت را از طریق طوایف و عشایر منطقه در استان سیستان‌وبلوچستان ایجاد کنیم، طرح را ارائه داد. بحمدالله این طرح به‌عنوان طرح اساسی نیروی زمینی سپاه و قرارگاه قدس در منطقه به اجرا گذاشته و از ظرفیت طوایف منطقه برای امنیت منطقه استفاده شد.»
وی اظهار داشت: «معمار این طرح هم شهید شوشتری بود و خودش هم همان سال اول مأموریت سپاه، برای اینکه این طرح را عملیاتی کند به سمت فرمانده قرارگاه قدس منصوب شد و بحمدالله در ماه‌های اول توانست درصد بالایی از این طرح را به اجرا درآورد. سردار شوشتری سرانجام جان خودش را هم در ارتباط با همین طرح فدای انقلاب کرد که البته اکنون خون شهید شوشتری و همراهان ایشان ضامن امنیت منطقه شده است.» 
سردار پاکپور در پاسخ به این پرسش که ویژگی بارز شهید شوشتری چه بود؟ گفت: «شهید شوشتری یک سردار و فرمانده جامع بود؛ یعنی تمام خصوصیات یک سردار و فرمانده کامل در ایشان وجود داشت. شهید شوشتری فردی مردمدار، خوشفکر، واقعنگر، مهربان و متدّین بود.» 
 
حبیب سپاه مزد ولایت‌پذیری‌اش را گرفت
نام او برای مستشاران شناخته شده بود؛ حبیب سپاهش می‌خواندند و وقتی به قافله همرزمانش پیوست که خودش برای دستیابی به این آرزوی دیرین لحظه‌شماری می‌کرد و حتی بارها از او شنیدیم که می‌گفت دلم برای دوستانم تنگ شده... هر جا که صحبت‌ می‌کرد نوید ابتکارات و نوآوری‌های جدیدی را می‌داد؛ تحولاتی که انتقال فریاد یا بهتر از آن انفجار نور انقلاب اسلامی را در آن سوی مرزها به دنبال داشت. آخرین پیامش این بود: «مبنای انقلاب ما در مغز و دل جوانان مسلمان جهان، شوق مبارزه و رهایی از ظلم و استکبار را شکوفا کرد. امیدوارم این شوق در جهان اسلام نهادینه شود.»
 
قاجاریان 
و ضربات مهلک به تکفیری‌ها
سردار سرتیپ‌ پاسدار محسن قاجاریان 33 سال از بهترین دوران جوانی و زندگی خود را در خدمت به اسلام، انقلاب و اعتلای میهن اسلامی و در سخت‌ترین شرایط سپری کرد؛ اما هیچ‌گاه از انتخاب خود پشیمان نشد و تا آخرین قطره خون خود به آرمان‌های انقلاب اسلامی وفادار ماند و با افتخار 80 ماه حضور مستمر در دفاع مقدس با کوله‌باری از تجربه و 25 درصد جانبازی در سال 89 مسئولیت خطیر فرماندهی تیپ پرافتخار زرهی 21 امام رضا(ع) نیشابور را پذیرفت. سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه   حاج‌محسن قاجاریان را چنین توصیف می‌کند: «در لحظات پرماجرایی که جهانیان شاهد پیروزی‌های راهبردی و افتخارآمیز رزمندگان اسلام تحت بیرق مقاومت زینبی در سرزمین شام هستند، سرداری سرافراز و فرماندهی مجاهد و دلاور از تربیت‌یافتگان ولایت‎فقیه و انقلاب اسلامی به قافله شهیدان همیشه جاوید اسلام عزیز پیوست.»
 سردار عبدالله عراقی، جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه هم از پیروزی‌های شهید قاجاریان در جبهه مقاومت چنین می‌گوید: «با تجربیات گرانسنگ دوران دفاع مقدس در صحنه مبارزه با تکفیری‌ها ضربات سنگینی را به دشمن وارد کرد.» 
سرهنگ‌ پاسدار حسینی، معاون هماهنگ‌کننده تیپ 21 امام رضا(ع) به ما گفت که یک ماه پیش از رفتن برای آخرین بار با همه خداحافظی کرد و از ما خواست که مکانی در نزدیکی یادمان شهید شوشتری واقع در بهشت فضل نیشابور را برای دفن او در نظر بگیرند. به واقع می‌دانستند به چه فیض بزرگی نائل خواهند آمد. او علاقه زیادی به شهید شوشتری داشت و بر برجسته‌شدن یاد و منش این شهید همیشه تأکید داشت.
 سردار ولی معدنی از فرماندهان نیروهای مسلح که در زمان فرماندهی تیپ 21 امام رضا(ع) و سپس در معاونت عملیات نیروی زمینی سپاه این شهید بزرگوار را می‌شناخت، درباره او می‌گوید: «همیشه تأکید داشت که نسل اول و دوم سپاه باید در اطاعت از رهبر معظم انقلاب الگوی بلامنازع همگان باشند و فرهنگ‌سازی یاد شهدا را در دستور کار خود قرار دهند.»
فاطمه وثوقی‌نیا، همسر سردار شهید مدافع حرم محسن قاجاریان، نیز گفت: «محسن آرزویش بود که برای دفاع از حرم حضرت زینب(س) به سوریه برود؛ اما مشکلات جسمی و مخالفت فرماندهانش مانع از رفتنش می‌شد. هر وقت هم که نیروهایش عازم سوریه می‌شدند افسوس می‌خورد. او اصرار داشت که برای دفاع از حرم به سوریه برود و عاقبت در دفاع از حرم عقیله بنی‌هاشم و در عملیات آزادسازی نبل و ‌الزهرای حلب سوریه و شکستن محاصره شیعیان مظلوم این منطقه شربت گوارای شهادت را سر کشید و سر به دامان حضرت رسول‌الله(ص) و حضرت سیدالشهداء(ع) نهاد.
وی یادآور شد: «یک‌بار به ایشان گفتم که شما به اندازه کافی در دفاع مقدس جنگیده‌ای، به سوریه نرو؛ اما ایشان گفتند حرم حضرت زینب(س) در خطر است و وظیفه ماست که از حرم دفاع کنیم. محسن ارادت بسیاری به حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) داشت.»

«سیب آرزو» اثر بهناز ضرابی‌زاده در ۶۴ صفحه و برای گروه سنی نوجوان دارای دو داستان، با مضامین دفاع مقدس و قیام عاشوراست که در آنها به مسائل و آرزوهای نوجوانان پرداخته شده است.
داستان اول با عنوان «آخرین روز تابستان»، روایتگر واقعه‌ای در دهه ۶۰ و شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، از زبان دختری به نام مرضیه است. پدر و مادر مرضیه، منتظر عصمت و بچه‌هایش پریسا و میثم هستند که از خرمشهر به خانه آنان بیایند، تا یک شب دلنشین تابستانی را با هم سپری کنند. مرضیه و پریسا که هم‌سن هستند، در بین این جمع خوشحال‌تر از بقیه به نظر می‌رسند.
مرضیه، رازی در دل دارد؛ تجدیدی از دو درس علوم و ریاضی. وی رازش را برای پریسا فاش ساخته است. پریسا در تمام تابستان به مرضیه کمک کرده تا درس‌هایش را دوره کند. آنان با هم به امامزاده رفته و نذر کرده بودند تا مرضیه قبول شود، که با هم به کلاس بالاتر (اول راهنمایی) بروند.
تابستان تمام می‌شود. عصمت و بچه‌هایش به خرمشهر برمی‌گردند. مادر به بدرقه آنان می‌رود و خانه خلوت می‌شود. مرضیه چشمش به روسری پریسا می‌افتد که روی طناب رخت جا مانده است. به طرفش می‌رود، آن را برمی‌دارد و بغل می‌کند؛ هنوز بوی پریسا را می‌دهد. زیر درخت سیب می‌نشیند. برگ‌ها را کنار می‌زند؛ کامیون اسباب‌بازی میثم با چند سیب کال پر شده در گودال پای درخت چال شده است. مرضیه سیبی برمی‌دارد و کامیون را با سیب‌های کال درونش دفن می‌کند. روز بعد پدر از بیرون می‌آید. خبری آورده است. خرمشهر به دست عراقی‌ها بمباران شده و خبری از عصمت، میثم، پریسا و آقامهدی نیست! همه، حتی همسایه‌ها نیز نگران آنان هستند. مادر نگران‌تر از همه است؛ می‌خواهد به خرمشهر برود؛ ولی راه‌ها بسته و تلفن‌ها قطع شده است.
«سیب آرزو» را انتشارات مدرسه به زیور طبع آراسته و تاکنون سه نوبت به چاپ رسیده است.

در آبان ماه سال ۱۳۵۹ برای رفتن به جبهه عازم تهران شد و با جمعی از دانشجویان برای ملاقات امام خمینی(ره) به قم رفت و پس از سخنان امام تصمیم گرفت عازم جبهه شود. او به همراه چهار نفر از جوانان مسلمان و متعهد عضو جهاد سازندگی شهرستان سبزوار با نام‌های سیدمصطفی مختاری، مجید مهدوی، حسن فتاحی و مجید کریمی‌ثانی با نام گروه مهندسی از طرف بسیج به جبهه‌ سوسنگرد اعزام شدند.
به روایت همرزمان شهید محمد فاضل
محمد فاضل فرزند محمدحسین در دوم اردیبهشت ماه سال ۱۳۳۸ در شهرستان سبزوار دیده به جهان گشود. پس از گذراندن دوران تحصیل در مقاطع دبستان، راهنمایی و دبیرستان مدرک دیپلم خود را در رشته‌ ریاضی دریافت کرد. ابتدا در دانشگاه مشهد قبول شد، ولی به علت فعالیت‌های سیاسی بیش از چهار واحد نگذراند و بعد چون تهران را برای ادامه‌ فعالیت مناسب‌‌تر می‌‌دید، مجدداً با شرکت در کنکور، در دانشگاه صنعتی‌شریف در رشته‌ صنایع پذیرفته شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در تابستان سال ۱۳۵۸ در پاسخ به ندای امام خمینی(ره) به همت چند نفر از دوستانش، جهاد سازندگی سبزوار را تشکیل داد و خود برای فعالیت در روستاهای محروم سبزوار به عنوان نیروی رسمی به همراهی برادران جهاد سازندگی به منطقه‌ دوچاهی، روستایی در کویر رفت. در جهاد سازندگی و سپاه فعالیت عمده داشت و جزو دانشجویان پیرو خط امام(ره) بود. در جریان تسخیر لانه‌ جاسوسی سهیم بود. وی جزوه‌ای نیز تحت عنوان «عراق در جولانگاه بعث» چاپ کرد.  نزدیک دو ماه‌ونیم به همراه دیگر رزمندگان در سنگرهای سوسنگرد با حملات چریکی، ضربات سنگینی به نیروهای عراقی وارد کردند. در تاریخ ۱۶/۱۰/۱۳۵۹ به همراه گروهی به فرماندهی شهید علم‌الهدی در عملیات نصر شرکت داشت که با اشتباهات نیروهای ارتش و خیانت‌های بنی‌صدر در محاصره قرار گرفتند و بعد از منهدم کردن چند تانک، شهید شدند. پیکر پاک وی بعد از ۱۸ ماه در کنار قتلگاهش در منطقه هویزه به خاک سپرده شد.

  مجید علی‌زاده/به طور کلی، ما دو نوع ورزش داریم؛ همگانی و قهرمانی. در اهمیت، فواید و لزوم پرداختن به هر دو نوع تردیدی نیست و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در مواقع مختلف بر ضرورت پرداختن به هر دو ورزش یاد شده تأکید داشته‌اند. اما در میان رشته‌های ورزشی که در سازمان‌های بین‌المللی همچون المپیک و سیزم به رسمیت شناخته شده‌اند، برخی از آنها، مانند شنا، تیراندازی، کوه‌پیمایی و ورزش‌های رزمی (تکواندو و جودو) به دلیل نقش کاربردی‌شان در بالا بردن سطح آمادگی جسمانی و روحی کارکنان نیروهای مسلح از اهمیت بیشتری برخوردارند و به همین دلیل در برنامه‌ریزی‌ها، معمولاً این ورزش‌ها بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند، ولی در مرحله اجرای این برنامه‌ها، همواره مشکلاتی وجود دارد. با توجه به حدیث پیامبر اکرم(ص) که آموزش ورزش‌هایی مانند شنا، تیراندازی و سوارکاری را از حقوق فرزند بر والدین دانستند و از سویی با توجه به نقش بسیار مؤثر، مفید، کاربردی و راهبردی این رشته‌ها در سطح نیروهای نظامی و با توجه به این مسئله که ما در میادین نبرد واقعی و رزمایش‌ها نیز به این آمادگی‌ها نیاز داریم، باید از فعالیت‌های نیروهای مسلح در این رشته‌ها حمایت و از استعدادهای موجود در این بخش به خوبی استفاده شود، به ویژه استعدادهای آماده‌ای که با حضور نیروهای جدید، در اختیار سازمان قرار می‌گیرد. مسئولان ورزش در نیروهای مسلح باید قدر این استعدادهای آینده‌ساز را بدانند و با اتخاذ تدابیر لازم و ایفای نقش سازنده، سبب ارتقای توان آنها شده و با برداشتن موانع از سر راه، مسیر ترقی و پیشرفت آنها را هموار کنند.
برای نمونه آموزش همگانی ورزشی مثل شنا، می‌تواند از سوانح و حوادثی که به غرق شدن افراد بسیاری منجر شده، پیشگیری کند و حتی برای فعالیت در سایر رشته‌ها مانند سه‌گانه و پنج‌گانه نظامی و غواصی از پیش‌نیازها محسوب می‌شود. ورزش شنا جنبه درمانی دارد و یک ورزش مفرّح است که در بالا بردن روحیه افراد نقش بسزایی دارد و سبب نشاط و سرزندگی می‌شود. خوشبختانه رده‌های نیروهای مسلح استخرهای مناسب و مربیان خوب شنا در اختیار دارند و  می‌توان با کمترین هزینه، نسبت به آموزش گروهی کارکنان اقدام کرد. 

جمع‌بندی تریبون ۱۵
پانزدهمین هم‌اندیشی پیامکی تریبون با توجه به وضعیت منطقه غرب آسیا و مشکلات امنیتی در جغرافیای جهان اسلام به بررسی آینده کشور خائن به جهان اسلام و هم‌پیمان با کفار و مشرکین در منطقه، یعنی رژیم آل‌سعود اختصاص یافت. بر اساس این، در ادامه به جمع‌بندی نظرات شما همراهان گرامی می‌پردازیم.  
سقوط می‌کند؛ عمده نظرات شما همراهان گرامی مبتنی بر این بود که این رژیم سرانجام سقوط می‌کند. بر اساس این همراهانی، همچون «سيده‌اعظم موسوي» و «رسول بيگدلي» از زنجان، «زينب کياپاشا»، «ارشادى» و «مجيد دهستاني بنستاني» از بافق، «مريم محمدنژاد» از شوط، «ولي‌زاده» از اروميه، «سيدعلي حسيني» از بجنورد، «سيدمهدي عليدخت» از فردوس، «حيدري» از ماهشهر، «هاشم حيدري‌نيا» از بهمئي، «محمد فرهنگيان» و «علي کلانتري» از تفرش، «جليل مقدم» از ابهر، «جابر قاسمي» از چايپاره، «ميثم کوچکي» از نيشابور، «امير حسيني» از سقز، «رسول پاک عنصرودي» از تبريز و «مريم وفايى» از زرين‌شهر آینده رژیم آل‌سعود را در سقوط دیده‌اند.
نابود می‌شود؛ اما عده دیگری هم نابودی این رژیم را به مانند سایر اقوام ظالم طول تاریخ متصور هستند. بر این مبنا «ژاله نوعي» از تهران، «مسعود همرنگ هزان» از گرمي، «طيبه خاني» از مشهد، «محمدي» از زرند، «محمود عظمتي» از گلپايگان، «فاضل عسگرزاده» از مشگين‌شهر، «عليرضا نوروزي» از هرسين، «شعبان‌زاده» از بابل، «رضوي» از نرماشير، «ريحانه عباسي» از نقده، «محمد تيموري» از ساوه، «بهرام عباسي» از مهاباد، «اصغر کنعاني» از بستان‌آباد، «هادي رضانژاد» از آذرشهر، «حسن‌وند» از کرمانشاه، «ايرج حسن‌پور» از ياسوج، «نيازي» از انديمشک، «علي شعبان» از بروجرد، «عباسي» از گناباد، «محمد حسني» از سرخس و «جعفرصادق عطاري» از تهران، نابودی را پایان کار رژیم آل‌سعود دانسته‌اند.
به سرنوشت دیگر دیکتاتورها دچار می‌شود؛ عده‌ای از همراهان نیز آینده رژيم‌های دیکتاتور عراق، لیبی و... را برای آل‌سعود متصور هستند؛ از جمله «صفري» از نجف‌آباد، «علي مجيدي» از آذرشهر، «علي‌محمد خوش‌آيين» از داراب، «فرامرز الياسي» از ثلاث باباجاني، «مهاجر» از قروه، «اصغر منتشلو» از سنندج، «حسين کريمي صفدر» از کردستان، «رضواني» از بم، «ميثم ولي‌پور» از آشخانه، «محمدتقي باقري» از اهواز و «عسکر دلير».
پیش‌بینی امام خامنه‌ای محقق می‌شود؛ «ملکي» از ملاير، «امير رجبي‌فرد» از کاشان، «حسن زارعي» از مريوان، «عبدالله کيا» از نوشهر و «حاج‌اسماعيل» از تربت حيدريه پیش‌بینی امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) را مبنی بر اینکه پوزه آنها در آینده نزدیک به خاک مالیده می‌شود، بیان کرده‌اند.
حکومت با ظلم باقی نمی‌ماند؛ طبق روايت پيامبر، هر ملکي با کفر باقي مي‌ماند؛ ولي با ظلم نه. این موضوع در پیام‌های «فؤاد جميل‌پور» از کرج، «محمد زارع» از  تهران، «محسن قليچ» از شاهرود و «احمد محمدي» از آبيک وجود داشته است.
با درگیری داخلی متلاشی می‌شود؛ «مالک بازدار» از سيرجان، «محمد زارعي برآبادي» از خواف، «جعفريان» از لنگرود و «سوسن صحراييان» از جهرم معتقدند، این رژیم کودک‌کش با درگیری داخلی شاهزادگان نابود می‌شود.
باطل رفتنی است؛ «حبيبه عبداله‌پور» از داراب، «قاسم گلستاني» از قوچان، «صاحب‌نظر» از اصفهان و «حميده محمدي کردعليوند» از خرم‌آباد بر این آیه قرآن که باطل رفتنی است، تأکید داشته‌اند.
سایر نظردهندگان؛  «مرتضي افرنگ» از اهر، «اميد ملازاده» از پيرانشهر، «علي پورفتحي» از خرم‌آباد، «مجتبي دهنوي» از کنگاور، «فرهاد عباسي» از مريوان، «رضا برزگر» از تبریز، «جمال کشاورزي» از خرامه، «شرفبياني» از كردستان و «حامد آزادمرد» از آستارا هم در این هم‌اندیشی حضور داشته‌اند و نظرات خود را بیان کرده‌اند.
 برندگان تریبون ۱۵
صاحب‌نظر از اصفهان، جعفريان از لنگرود، سيدمهدي عليدخت از فردوس
پرسش تریبون ۱۶
رئیس‌جمهور جدید آمریکا را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی در همایش «جریان نفوذ و نظام سلطه»
 علیرضا جلالیان/  نماینده ولی‌فقیه در سپاه گفت: «جریان نفوذ مترصد انقلاب‌زدایی از انقلاب است و این حرکت در چهار عرصه «انقلاب‌زدایی از مفاهیم»، «انقلاب‌زدایی از مقدسات»، «انقلاب‌زدایی از شخصیت‌ها» و «انقلاب‌زدایی از نهادها» دنبال می‌شود.»
به گزارش خبرنگار صبح‌صادق، حجت‌الاسلام والمسلمین علی سعیدی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در همایش «جریان نفوذ و نظام سلطه» که در تالار همایش‌های اندیشه دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد، یکی از پیامدهای پدیده نفوذ را انقلاب‌زدایی از انقلاب توصیف کرد و اظهار داشت: «انقلاب عظیم اسلامی که آرمان امام حسین(ع) را در دنیا به ظهور رسانده است، درصدد از راه برداشتن بزرگ‌ترین منکر بین‌‌المللی است.»
 وی گفت: «نفوذ بسیار گسترده، عمیق و دامنه‌دار بوده و می‌تواند گام‌های متعددی را در راستای تأثیرگذاری در عمق جامعه بردارد.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه تصریح کرد: «انقلابی‌گری از موضوعاتی است که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده و معظم‌له در بیانات‌شان به کرات آن را بیان فرموده‌اند.»
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی در ادامه افزود: «یکی از مهم‌ترین خطرهایی که امروز متوجه جامعه ماست، تصرف در مفهوم انقلاب و انقلابی‌گری است که این حرکت در چهار عرصه «انقلاب‌زدایی از مفاهیم»، «انقلاب‌زدایی از مقدسات»، «انقلاب‌زدایی از شخصیت‌ها» و «انقلاب‌زدایی از نهادها» دنبال می‌شود.»
 نماینده ولی‌فقیه در سپاه با اشاره به موضوع انقلاب‌زدایی از مفاهیم، گفت: «مفاهیمی همچون «انقلاب» و «استقلال» از جایگاه راهبردی در نظام اسلامی ما برخوردار بوده که دشمن به منظور ایجاد تأثیر، آنها را  تحریف می‌کند.»
 وی افزود: «انقلابی‌گری در مفاهیم قرآنی «قیام‌لله» بوده و فرازمانی و فرامکانی است؛ اگر انسان به سمت خدا حرکت کند، در مسیر انقلاب تکاملی و اگر به سمت شیطان حرکت کند، در مسیر انقلاب ارتجاعی گام برداشته است.»
حجت‌الاسلام والمسلمین سعیدی استقامت را لازمه انقلابی‌گری دانست و گفت: «تصرف در انقلابی‌گری با زمان‌دار کردن انقلاب و تعبیر به بنیادگرایی، تندروی و انقلابی‌نمایی صورت می‌پذیرد.»
وی با اشاره به موضوع انقلاب‌زدایی از مقدسات، از عاشورا به‌منزله انقلابی‌ترین حماسه تاریخ یاد کرد و گفت: «دشمنان ما به دنبال انقلاب‌زدایی از عاشورا و عزاداری امام حسین(ع) هستند و امروز تحجر سیاسی و مذهبی، هر دو انقلاب‌زدایی از عاشورا را پیگیری می‌کنند.»
 نماینده ولی‌فقیه در سپاه برپایی هیئت، منبر و مداح سکولار را، از جمله مصادیق انقلاب‌زدایی از نهادها عنوان و خاطرنشان کرد: «امروز دشمنان ما انقلاب‌‌زدایی از دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه و سایر نهادهای انقلابی را در دستور کار خود قرار داده‌اند.»
 وی در ادامه اظهار داشت: «رهبری معظم انقلاب امروز از ایران اسلامی امتی قهرمان و الگو به وجود آورده و بحمدالله در این عرصه در حال تبدیل شدن به امت نمونه در جهان هستیم که برخی آن را برنمی‌تابند.»