سردار نعمان غلامی رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: در بحث اقتصاد مقاومتی، ما تجربه درخشان و ماندگار سال‌های دفاع مقدس را داریم. مجموعه بسیج در هر شهرستان یک کارگروه اقتصادی دارد و تعداد 97 هزار و 177 واحد کوچک اقتصادی متناسب با شرایط بومی هر شهرستان ایجاد کرده‌ایم. با استفاده از ظرفیت بسیج می‌توانیم استعدادهای هر شهرستان در تولید محصولات مختلف را شناسایی کرده و برای پرورش این استعدادها به آنها کمک کنیم.
گزارش خبری صبح صادق از دومین جشنواره امام علی(ع)
 حسن ابراهیمی/ دومین جشنواره دو سالانه امام علی(ع) در راستای اعتلا و توسعه دانش و پژوهش در سپاه به همت معاونت دانش و پژوهش، با حضور مسئولان دانش و پژوهش رده‌های سپاه، اعضای کانون‌های اندیشه‌ورزی و پژوهشگران سپاه در مجموعه فرهنگی فتح‌المبین برگزار شد. صبح این همایش به سخنرانی‌ مسئولان برای تبیین راهبردها، اهداف و انتظارات اختصاص داشت و بعدازظهر نیز در کارگروه‌های تخصصی مسائل حوزه دانش، پژوهش و تجربه‌نگاری بررسی شد.

غلبه وجه نهادی سپاه
 به وجه سازمانی آن
سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه سخنران اصلی این همایش با بیان اینکه تفکر و اندیشه‌ورزی به شدت مورد نیاز سپاه و انقلاب در این مقطع حساس است، اظهار داشت: «چند سالی است که به دنبال موضوع تحول‌خواهی مورد نظر حضرت آقا، معاونت دانش و پژوهش در سپاه ایجاد شده و پیشرفت‌های خوبی هم داشته است و ما نیز باید دانشی که امروز مورد نیاز سپاه و انقلاب است را باید به خوبی بشناسیم.»
سردار جعفری با مروری بر انواع روش‌ها و سبک‌های نظامی در میدان نبرد، تصریح کرد: «مبانی کلاسیک نظامی که قبل از انقلاب داشتیم فقط سه ماه اول جنگ دوام آورد و بنی‌صدر که طرفدار آن بود، دست‌هایش را بالا برد و خدمت امام رفت و گفت باید برویم سراغ مذاکره با صدام و دیگر کسی هم سراغ آن روش‌ها نرفت و ادامه جنگ با تغییر اساسی در مبانی دانش نظامی صورت گرفت و بعد از جنگ نیز با ایجاد دانش جدید و با استفاده از تجربه دفاع مقدس راه را ادامه دادیم.»
وی ادامه داد: «ملاک برخی افراد برای علمی بودن نظریات و حرف‌ها، تطابق آن با متون کتب غربی و ماتریالیستی است.»
فرمانده کل سپاه، برگرفته شدن علوم انسانی را از تفکرات غربی و تطابق نداشتن آن با نیازهای جامعه را یکی از بزرگ‌ترین مشکلات حال حاضر کشور دانست و گفت: «بعد از انقلاب در مسیری که باید حرکت می‌کردیم حرکت نکردیم و مسیر انحرافی را رفتیم، چون بعد از انقلاب فرهنگی تحول در علوم انسانی ایجاد نشد و دانشگاه‌ها با همان علوم قبلی باز شد و به کار خود ادامه داد و انقلاب فرهنگی صورت نگرفت.»
سرلشکر جعفری سپاه را یک نهاد انقلابی و به‌روز ولی در معرض خطر بوروکراسی دانست و اظهار داشت: «مردمی بودن و انقلابی بودن دو ویژگی خاص سپاه است و انتظار فرمانده معظم کل قوا از سپاه این است که وجه نهادی سپاه بر وجه سازمانی آن غلبه داشته باشد.
وی افزود: «ممکن است همه ادعای مردمی یا انقلابی بودن داشته باشند؛ اما اینها در سپاه یک ویژگی خاص است.»
سرلشکر جعفری، درک و عمل انقلابی را مبنای تشکیل سپاه معرفی کرد و گفت: «نتیجه پاسداری محافظه‌کارانه از انقلاب می‌شود درجا زدن؛ یعنی چیزی که در حوزه‌های دیگر نیز شاهدیم؛ اما پاسداری غیر محافظه‌کارانه، یعنی بیش‌برندگی انقلاب.»
فرمانده کل سپاه اظهار داشت: «بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی از قبل هم وجود داشته و انجام می‌شده، اما برخی هر کاری که امروز انجام می‌دهند، یک اسم اقتصاد مقاومتی هم روی آن می‌گذارند چون شعار روز است و همه خوش‌شان می‌آید؛ اما اینها را که نمی‌شود اقتصاد مقاومتی دانست.»
وی یکی از رموز موفقیت سپاه را استفاده نکردن از روش‌های اجاره‌ای و متعلق به دیگران دانست و گفت: «در دفاع مقدس و نبرد امروز در خارج از کشور هم شاهد این موضوع بودیم و امروز در واقع این سپاه است که با یک رویه دانش‌بنیان باید علوم غربی را کنار بزند و عرصه را برای علوم بومی که منبع آن قرآن و و رایات و تجربیات این سال‌ها است را ارائه کند.»
سرلشکر جعفری اضافه کرد: «درباره نقش سپاه در اقتصاد هم منظور این نیست که سپاه کار اقتصادی کند؛ بلکه باید الگوی عملی برای حل مشکلات اقتصادی ارائه دهد.»
فرمانده کل سپاه در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: «مشکلی در دفاع از انقلاب و جبهه مقاومت و حفاظت و حراست از انقلاب و سیاست خارجی نداریم، البته سیاست خارجی که مبنای آن در سخنان رهبری مطرح می‌شود و مردم در شعارهای‌شان تأیید می‌کنند.»

سپاه پیش‌رونده
 و پیش‌برنده
سردار جمال‌الدین آبرومند، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران که دیگر سخنران این جشنواره بود، یکی از کارهای سپاه را مقابله با تهدیدات پیش روی انقلاب دانست و افزود: «ما باید در سپاه پاسداران به دلیل نوع مأموریت‌ها از دانش روز و ارتقای علمی بهره ببریم.»
وی با بیان اینکه انتظار رهبر معظم انقلاب از پاسداری کمک به پیشبرد انقلاب در کنار حفاظت از آن است، تصریح کرد: «لازمه پیش بردن انقلاب این است که ما خودمان هم پیش‌رونده باشیم.»
آبرومند افزود: «برای پیش‌رونده و پیش‌برنده بودن سپاه باید آرمان‌های انقلاب و وضع موجود را بشناسیم و پیش‌بینی درستی از آینده و ساختن آن داشته باشیم.»
معاون هماهنگ کننده سپاه اضافه کرد: «درست است که فاصله نهادها با وضعیت مورد نظر رهبری زیاد است؛ اما رسیدن به این وضعیت ممکن‌پذیر است و سپاه باید از یک قدرت علمی بهره‌مند باشد.»
آبرومند گفت: «علم به معنای کپی کردن از روی دست دیگران نیست و پیش‌نیاز برخورداری از قدرت علمی این است که سپاه باید دانش‌بنیان شود.»
وی اظهار داشت: «سپاه باید یک قدرت علمی داشته باشد تا مأموریتش را انجام داده و به یک الگو تبدیل شود و ما باید به منطقه، جهان اسلام و سپس کل جهان الگویی برای ایجاد تمدن نوین اسلامی ارائه کنیم.»
معاون هماهنگ‌کننده سپاه خاطرنشان کرد: «ما هر روز با یک مأموریت و یک مسئله جدید روبه‌رو می‌شویم؛ لذا باید قدرت انعطاف و سازماندهی برای عبور از مشکلات را داشته باشیم و برای همین تقویت و رشد و هوشمندی تفکر و یادگیری رویکرد اصلی سپاه در مسیر دانش‌بنیان شدن است.»

تقدیر از نفرات برتر
 در جشنواره دانش و پژوهش امام علی(ع) از نفرات و فرماندهان برتر این حوزه در سپاه پاسداران نیز تقدیر شد.
بر این اساس سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه نظریه‌پرداز دفاعی برتر و دریادار علی فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه نیز در جایگاه فرمانده نیروی حامی برتر در سپاه تقدیر شدند.
همچنین در این مراسم سازمان حفاظت اطلاعات سپاه به عنوان سازمان برتر معرفی شده و از فرمانده آن سردار محمد کاظمی تقدیر شد.
در این مراسم از خانواده شهیدان مدافع حرم ، سردار شهید حسین همدانی و سردار شهید کابلی تقدیر شد.

  علیرضا جلالیان/  نقش سپاه پاسداران در پاسداری از انقلاب سبب شده تا این نهاد با وجود اینکه در اذهان عمومی یک تشکل دفاعی و امنیتی شناخته می‌شود، در تمامی ابعادی که کشور برای حرکت در راستای انقلاب اسلامی نیاز دارد وارد شده و مانند یک یگان مهندسی نقش جاده‌زنی، پیش‌روندگی و پیش‌برندگی را برای عبور دیگران بعد از خود از آن مسیر ایفا کند.
در این راستا باید توجه داشت که اصولاً برای اینکه سپاه بتواند به چنین اموری دست بزند و مأموریت‌های خود را به انجام برساند باید یک شکل نهادی داشته باشد و از ساختار سازمانی دور بماند تا درگیر ساختار و سازمان و دیوان‌سالاری اداری نشده، بتواند متناسب با هر مأموریت تغییر شکل داده و به سرعت انجام وظیفه
کند.
دومین موضوع الگوسازی سپاه است؛ یعنی سپاه افزون بر اینکه در بسیاری از عرصه‌هایی که انقلاب نیاز دارد پیشقراول بوده و خط‌شکنی می‌کند، باید اقدام به الگوسازی کرده تا علاوه بر مجموعه‌ها و افراد داخل خود، الگوی عملی برای دیگر نهادها و کشورهایی که به خیل انقلاب اسلامی می‌پیوندند، باشد. برای نمونه الگوی بسیج مردمی ایران در کشور عراق زمانی که به خیل انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت پیوستند نمونه‌ای خوب از این مسئله است، یا الگوهای انقلابی ایران که جوانان حزب‌الله در لبنان و در منطقه تحت سیطره حزب‌الله اجرا کرده‌اند و... . اما باید توجه داشت همه نیازهای نیروهای پیوسته به انقلاب این نیست. بخش عمده این نیازها در حوزه دانش و شیوه‌های هدایت و مدیریت و در سایر ابعاد علوم انسانی است.
متأسفانه در کشور هنوز تفکرات سکولار و لیبرال در حوزه سیاست، اقتصاد، جامعه‌شناسی و... جاریست و عمده تربیت‌یافتگان دانشگاه‌های داخل که باید صاحب یک ایده و دکترین باشند، عمدتاً مترجم ایده‌های غربی ضد دینی هستند. در این میان هم نقش سپاه برای یک انقلاب علمی بسیار مهم است.
سپاه در سال‌های دفاع مقدس و پس از آن جدای از همه ساختارهای کشور شیوه‌ای را پی گرفت که امروز می‌توان مدعی بود آن تجربیات قابلیت تبدیل شدن به دانش ضمنی را دارند و در کنار همه آنها منابعی همچون قرآن و روایات وجود
دارد.
در موضوع جهاد کبیر هم خداوند در قرآن به صراحت اشاره می‌کند که جهاد کبیر دو وجه دارد؛ عدم تبعیت از کفار و عمل به احکام قرآن که عمل به احکام قرآن همان احصای علوم از قرآن و اجرای آن در جامعه است که دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی سپاه در این حوزه می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند. به نظر می‌رسد این مهم‌ترین نیاز امروز انقلاب اسلامی است که برطرف کردن آن تنها از سپاه برمی‌آید. در این مسیر رهبر معظم انقلاب اسلامی دو امر پژوهش محوری و هیئت‌های اندیشه‌ورزی را در سپاه مطرح کرده‌اند که بحمدالله اقدامات خوبی هم در این زمینه صورت گرفته و با فرمان اخیر ایشان در زمینه تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورزی در بسیج نیز قدم بعدی برای تحقق این مهم در حال برداشته شدن است. 


همسر سردار شهید سیدحمید تقوی‌فر
 احسان امیری/ آنچه در ادامه می‌خوانید خاطراتی از زندگی مشترک خانم «پروین مرادی» با سردار شهید مدافع حرم، حاج سیدحمید تقوی‌فر است که در عراق به شهادت رسید.
جنگ حاجی را با خودش برد/ حدود ده ماه از ازدواج‌مان می‌گذشت که جنگ شروع شد. جنگ که آمد حاج‌حمید را با خودش برد. گه‌گاه سری به خانه می‌زد، استراحت کوتاهی می‌کرد، دوباره می‌رفت. می‌گفت، همه زندگی من وقف انقلاب است.  قرار بود دخترمان فروردین سال 60 به دنیا بیاید. وضعیت من خیلی خوب نبود و خانواده‌ا‌م به تهران رفته بودند. وضعیت را که دید من را با دو نفر همراه به تهران فرستاد. فردای روزی که رسیدیم تهران مریم به دنیا آمد؛ ضعیف بود و نارس. مهم‌ترین اتفاق زندگی‌مان بدون حاجی رخ داد. تلفنی خبرمان را گرفته بود. گفته بود حتماً می‌آیم گفت: اسمش را می‌گذاریم مریم. قرار بود حمید سر یک هفته برگردد، اما بستری شدن مریم او را نگه داشت.
دو هفته خوشحالی/ آنقدر از ماندنش خوشحال بودم که غصه بستری بودن مریم یادم رفته بود. تمام آن دو هفته را با هر ترفندی که بود پیش من و مریم ماند. مریم ترخیص شد و سه نفری به اهواز برگشتیم. در اهواز به واسطه نوع کارش امنیت زیادی نداشتیم. در سپاه اهواز مسئول اطلاعات بود و شناسایی شده بود. دو بار به خانه ما حمله شد. به همین دلیل من با دخترم مریم به ستاد تبلیغات رفتیم و آنجا ماندیم تا حاجی بیاید. 
حاج‌حمید و شهید باقری/ شهید حسن باقری هر جا برای شناسایی می‌رفت او را با خودش می‌برد. بومی منطقه بود و همه جا را مثل کف دو دستش خوب می‌شناخت. یک ‌بار او و حسن باقری رفته بودند خدمت حضرت آقا برای دادن گزارش از وضعیت منطقه. می‌گفت چند و چون منطقه را واضح و کامل برای حسن گفتم. وقتی رفتیم خدمت آقا برای دادن گزارش منطقه، حسن همه گفته‌های مرا برای آقا بازگو کرد. آن‌قدر خوب همه چیز را گفت که انگار نه انگار گفته‌های مرا تکرار می‌کند. خیلی محکم و مسلط صحبت می‌کرد. می‌گفت، خیلی خوبه آدم مثل حسن باقری باشه. اواخر جنگ بچه‌ها دو تا شده بودند و ضبط‌وربط بچه‌ها توی آن شرایط خیلی برایم سخت بود. 
پدرش در عملیات خیبر شهید شده بود. منزل مادرم بودم که از جبهه آمد. گفت مرخصی گرفتم که به مادرم خبر بدهم پدرم شهید شده. سرم را بلند کردم و نگاهش کردم. مثل همیشه آرام بود. گفتم: چی گفتی؟! گفت خب بابام شهید شده، باید به مادرم خبر بدم. دوباره مبهوت پرسیدم: پدرت شهید شده؟! قاطع‌تر از دفعه قبل گفت: آره دیگه، شهید شده. رفتار آن روز حاج‌حمید با محبت عمیق و بی‌مثالی که به پدرش داشت، متناقض بود. فکر می‌کردم با آن شدت علاقه‌ای که به پدرش دارد، حداقل کمی رنگ ناراحتی توی نگاهش موج می‌زند، ولی نه! حمید با روزهای قبل فرقی نداشت. دو سال بعد در عملیات والفجر 8 برادرش هم شهید شد. حاج‌حمید در شهادت برادرش هم آرام بود. او معتقد بود لباس مشکی فقط مختص عزای اهل بیت(ع) است. بعد از چهلم پدرش روزه‌داری حاج‌حمید هم شروع شد. روزه‌های قضای پدرش را گرفت و سال 64 هم که برادرش شهید شد، روزه‌های‌های قضای او را هم ادا کرد. بعد از آن گفت: دیگر نمی‌توانم روزه نباشم و این مداومت به روزه‌داری تا شهادتش ادامه داشت. در طول این سی سال به جز ایام خاص که روزه‌داری حرام بود، معمولاً مابقی روزها را روزه بود.

ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یک مأموریت اساسی و ویژه دارد و آن انتقال ارزش‌ها و مفاهیم و الگوسازی برای نسل‌های بعدی و ماندگار کردن این فرهنگ است. در این میان تولید آثاری برای کودکان و نوجوانان اهمیت بسیار دارد که بر همین اساس به تازگی کتاب «پاسدار قرآنی»، داستان زندگی سردار شهید محمد منتظرقائم ویژه کودکان منتشر شده است.
به منظور آشنایی دانش‌آموزان دبستانی با قهرمانان پر افتخار انقلاب اسلامی، کتاب زندگی اولین فرمانده سپاه استان یزد با تصویرگری زیبا طراحی و نقشه شده است.
سردار منتظرقائم شهید سال 95 بسیج و شهید مبارزه با نفوذ انتخاب شده است. او که دوران کودکی و جوانی خود را در یزد گذرانده بود، در دوران سربازی به صورت جدی وارد مبارزات علیه دستگاه ظلم شاهنشاهی شد. مردم سمنان جلسات قرآن این جوان یزدی که با شجاعت مردم را به قیام و مقاومت دعوت می‌کرد، از یاد نخواهند برد. منتظرقائم بعدها با گردهم آوردن جمعی از جوانان انقلابی گروه مسلحانه فلاح را تأسیس کرد و ماه‌ها تحت شکنجه مأموران ساواک قرار گرفت.
در ماه‌های منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی همکاری نزدیکی با شهید آیت‌الله صدوقی داشت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی به منظور آرام کردن منطقه کردستان خدمات ارزنده‌ای به کشور ارائه کرد. پس از آن در سمت فرمانده سپاه استان یزد در شکل‌گیری این نهاد مقدس در این خطه نقش مهمی داشت. با حمله ارتش آمریکا به ایران در صحرای طبس و امداد الهی در انهدام هواپیما و هلی‌کوپترها و فرار مفتضحانه آنها، سپاه یزد مأموریت یافت تا در صحنه حضور یابد. با دستور خائنانه بنی‌صدر، هلی‌کوپترهای آمریکایی به جای مانده بمباران شدند که در این میان سردار منتظرقائم به شهادت رسید. کتاب داستان پاسدار قرآنی به قلم محمدحامد حرزاده را انتشارات براق در 3000 نسخه در زمستان سال 1395 به زیور طبع آراسته است.

در طول زندگی مشترک‌مان، بیشتر اوقات را در جبهه بود. قبل از عملیات کربلای ۵ به مرخصی آمد و به من گفت: «مریم! خدا خواست که حداقل بار دیگر بیایم شما را ببینم، چون امام زمان(عج) را در خواب دیدم و گفت: برو خانه که آخرین دیدار تو خواهد بود. مریم من از تو راضی هستم، امیدوارم که خدا هم از تو راضی باشد.»
به نقل از مریم محمدی همسر شهید فتح‌الله حیدری
چهارم مهر ماه ۱۳۴۳ در روستای «سرخکلا»ی شهرستان «آمل» به دنیا آمد. مهر ماه سال ۱۳۵۱ به مدرسه رفت و دوران ابتدایی را در دبستان امیرکبیر روستای محل سکونتش گذراند. از‌‌ همان سنین کودکی در کار کشاورزی به خانواده کمک می‌کرد. بعد از اتمام دوران راهنمایی و شروع جنگ تحمیلی از ادامه تحصیل بازماند. چهاردهم آذر ماه ۱۳۶۰ به پادگان آموزشی منجیل و جبهه‌های غرب اعزام شد، سپس در عملیات‌های رمضان و والفجر مقدماتی شرکت کرد. ۲۲ آذر ۱۳۶۲ به عضویت رسمی سپاه درآمد. ۱۳ فروردین ۱۳۶۳ ازدواج کرد و چند روز پس از ازدواج، عازم جبهه و از آن طریق برای آموزش فرماندهی راهی پادگان امام حسین(ع) تهران شد. چند ماهی آموزش‌های تخصصی فرماندهی را فراگرفت و در پادگان شهید «بیگلو» اهواز به‌ سمت مسئول آموزش نظامی منصوب شد. سپس به سپاه آمل منتقل شد. سال ۱۳۶۴ فرزندش حسین متولد شد. همزمان در کنار حضور در جبهه، در کلاس‌های ایثارگری شرکت جست و تحصیلات خود را ادامه داد. ۱۳ شهریور ۱۳۶۵ به جبهه اعزام شد. سرانجام دهم بهمن‌ماه سال ۱۳۶۵ در عملیات کربلای 5 در عمق ۱۵۰۰ متری داخل خاک عراق مورد اصابت گلوله مستقیم تانک قرار گرفت و به شهادت رسید و مفقودالاثر شد. گروه تفحص پیکر او را در تاریخ ۷ مرداد ۱۳۷۴ کشف کردند و از طریق پلاک هویتش شناسایی شد و در ۸ مرداد ۱۳۷۴ش در شهرستان آمل تشییع و در زادگاهش، روستای سرخکلا به خاک سپرده شد.


۰۹۱۱۰۰۰۲۷۰۱/ در جزیره قشم که تعداد پاسدارها هم زیاد است، فروشگاه اتکا وجود ندارد و در بسیاری از مواقع چون دسترسی نداریم اقلام موجود در کارت‌مان می‌سوزد.
۰۹۱۳۰۰۰۵۶۳۷/ ضمن سلام، شماره تلفن ۰9160۰09929 که در شماره ۷۸۵ هفته‌نامه به سرسام‌آور بودن هزینه‌های درمان ناباروری اشاره داشتند، به منظور پیگیری هزینه‌های ناباروری به صندوق شفای استان خود مراجعه کنند، راهنمایی خواهند شد.
۰۹۱۳۰۰۰۱۷۱۰/ جای تأسف دارد که در بیمارستان شهید صدوقی اصفهان، سونوگراف مرد از خانم‌ها سونوگرافی می‌گیرد و از سونوگراف زن فقط هنگامی استفاده می‌شود که سونوی واژینال باشد.
۰۹۱۴۰۰۰۹۶۱۵/ بنده از سال ۱۳۸۹ در پروژه نصر5 تبریز نام‌نویسی کرده‌ام که طبق قرارداد باید در سال ۱۳۹۳ تحویل می‌دادند، با اینکه کل مبلغ قرارداد را پرداخت کرده‌ام؛ ولی خبری از مسکن نیست.
۰۹۱۴۰۰۰۲۷۸۷/ به نظر حقیر، نباید گلایه‌های پاسداران و مشکلات مالی و حقوق کم و... در این قسمت منعکس شود. رسالت پاسداری والاتر از اینهاست که پاسدار حقوق خود را با یک فوتبالیست مقایسه کند. بنده از افرادی هستم که با وجود داشتن چهار عائله، کف حقوق را دریافت می‌کنم و هر ماه با مشکل مالی روبه‌رو هستم.
۰۹۱۵۰۰۰۹۳۲۶/ چرا کارمند مجرد باید به اندازه کارمندی که چهار فرزند دارد، عیدی بگیرد؟ این کجای عدالت است؟ باید مانند یارانه باشد.
۰۹۱۵۰۰۰۹۱۳۲/ درباره مطلب «خطر احساس می‌شود!» (نگاهی به تهدید فاصله گرفتن بسیج از ساده‌زیستی) شماره 783 هفته‌نامه باید گفت، این مطلب برای پاسداران به مراتب بیشتر دیده می‌شود. نگاهی به فیش‌ها و وام‌های متعدد و بدهی‌ها گویای مطلب است. باید فکر اساسی کرد.
۰۹۱۸۰۰۰۹۸۲۷/ چرا در سازمان سپاه، نیرو باید ازدواج کند تا وام مسکن یا بعضی از خدمات به وی تعلق گیرد؛ ولی در سازمان‌های دیگر نیرو وقتی به کار گرفته می‌شود، تمام حقوق و مزایا و خدمات، از جمله وام به وی تعلق می‌گیرد؟
۰۹۱۹۰۰۰۰۷۳۴/ خداوند شهیدان آتش‌نشان حادثه پلاسکو را رحمت کند. در حمله مسلحان به خان‌طومان 13 نفر از پاسداران شهید شدند و پیکرشان جا ماند؛ از آن قهرمانان اسمی در رسانه ملی برده نشد.
۰۹۱۹۰۰۰۱۵۷۶/ اتکا در کل به نیروهای مسلح جنس بنجول میده؛ مرغ منجمد، گوشت منجمد و برنج هندی که اصلاً نمیشه استفاده کنی؛ واقعاً شأن نیروهای مسلح اینه؟!
۰۹۳۳۰۰۰۹۱۸۹/ مدت یک سال است که خداوند سه قلو به من داده و خرج شیر و پوشاک آنها در ماه یک میلیون تومان است؛ اما بنده در نگهداری آنها از نظر مالی مشکل دارم و هر جا در نیروی دریایی سپاه پیگیری کردم، هیچ‌گونه کمک مالی به بنده نکردند؛ خواهشمندم به داد من برسید.
۰۹۳۷۰۰۰۳۳۳۶/ چرا سود سهام ثامن را واریز نمی‌کنند؟
صبح صادق: سود سهام را سالی یک بار واریز می‌کنند که تابستان امسال واریز شد.
۰۹۳۹۰۰۰۳۲۱۹/ لطف بفرمایید قانون ارشدیت تحصیلی در سپاه را تا حصول نتیجه پیگیری کنید و به اطلاع همگان برسانید.
صبح صادق: بارها این موضوع پیگیری شده است.
۰۹۹۰۰۰۰۷۲۹۶/ اگر امکان دارد به مسئولان متذکر شوید حقوق اسفند ماه را بدون کسورات پرداخت کنند.
۰۹۹۰۰۰۰۸۲۲۳/ برای پاسدارانی که با عضویت کارمند در سپاه مشغول به کار هستند، امکان ادامه تحصیل را فراهم فرمایید. مگر این نیست که ز گهواره تا گور دانش بجوی؟ با تشکر.

سردار سپهر در جشنواره فرهنگی ـ هنری سپاه
  سلمان اسکندری/  سردار سرتیپ پاسدار محمدحسین سپهر، معاون هماهنگ‌کننده ولی‌فقیه در سپاه در مراسم اختتامیه پنجمین  جشنواره فرهنگی ـ هنری سپاه و جنگ هنری فجر که با حضور هنرمندان و گروه‌های هنری سپاه در ستاد فرماندهی کل سپاه برگزار شد، با بیان اینکه اگر ملت ما می‌خواهد تمدن‌ساز اسلامی باشد، باید گوش به فرمان امام زمان(عج) و رهبری خود باشد، اظهار داشت: «یکی از بزرگ‌ترین مشکلات امت‌های توحیدی این است که مردم به گفته‌ها و فرامین امامان و پیشوایان عمل نکرده یا همراه و ملازم امام خود نبوده‌اند و در مسیر حرکت امام یا جلوتر رفته‌اند یا عقب مانده‌اند.»
 وی افزود: «در حقیقت گفتار، اعمال و ذهن باید منطبق گفته‌ها و منویات امام باشد؛ در صورتی که این اتفاق بیفتد، زمینه ظهور امام عصر(عج) فراهم می‌شود.»
سردار سپهر بیان داشت: «سپاه در کلام امام راحل(ره) امید نظام بوده و نیز در کلام رهبر معظم انقلاب سنگر مستحکم انقلاب است. در حقیقت سپاه باید ملت را به آرمان‌ها و آرزوهای خود برساند؛ لذا امروز سپاه باید در همه عرصه‌ها فکر انقلابی تولید کند و کار هنری سپاه باید با اهداف تولید معنویت در مخاطبان، تولید بصیرت نافذ، تولید آثاری با مضامین ولایت‌مداری، شهادت‌طلبی و ایثارگری باشد.»
معاون هماهنگ‌کننده ولی‌فقیه در سپاه گفت: «تولیدات هنری در سپاه باید موجب آمادگی همه‌جانبه سپاه در همه عرصه‌هایی شود که سپاه در آن مأموریت دارد؛ همچنین اثرگذاری این تولیدات در جامعه باید در قالب مقابله با تهاجم فرهنگی، تقویت اعتقاد انقلابی و دینی، تولید بصیرت سیاسی و استقامت و ایستادگی در مقابل استکبار نمود پیدا کند.»
وی در ادامه افزود: «اکنون خطر فروپاشی فرهنگی بسیار جدی است و باید فکر و هنر انقلابی تولید کرد که از این طریق به جنگ دشمن برویم، تولیدات فرهنگی باید مفاهیم راهبردی امام(ره) و رهبر معظم انقلاب را در عرصه‌های مختلف پیاده کند. عرصه‌هایی نظیر استکبارستیزی، تبعیت نکردن از دشمن، اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی که از جمله مهم‌ترین دغدغه‌های رهبر بزرگوار انقلاب است.»
سردار سپهر در پایان با اشاره به وظیفه هنرمندان برای تقویت جبهه انقلاب، خاطرنشان کرد: «باید با هنر مقابل دشمن ایستادگی کنیم و از ولی‌فقیه و امام خود دفاع کرده و به ارتقای کیفیت تولیدات هنری بپردازیم؛ به نحوی که در سال آینده لوح احسنت را از رهبر معظم انقلاب دریافت کنیم.»

هشت صنف فرهنگی
در ادامه این مراسم سردار حسین محبی، معاون فرهنگی و تبلیغات نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه گفت: «این معاونت از سال 1394 اقدام به تشکیل شبکه فرهنگ‌یاران کرده است و از ابتدای شروع فعالیت‌های این شبکه تاکنون 8 هزار و 261 نفر در مقام فرهنگیار جذب این شبکه شده‌اند که در قالب هشت صنف فعالیت می‌کنند.»
وی افزود: «این اصناف و گروه‌ها شامل هنرمندان، نویسندگان، سخنرانان، شاعران، مداحان، راویان، فعالان قرآنی و ائمه جماعات می‌شود که در سه سطح یک، دو و سه و در برخی گروه‌ها سطح چهار ساماندهی شده و سعی شده است در آینده نزدیک گروه‌ها و اصناف هنری جدیدی تشکیل شود.»
معاون فرهنگی و تبلیغات سپاه با اشاره به برگزاری جشنواره هنری سال 1395 افزود: «جشنواره امسال با شعار «هنر متعهد و انقلابی، کوبنده اسلام آمریکایی» با تعیین شش محور فعالیت کرد که 88 گروه با 474 نفر شرکت کردند. 155 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که این آثار شامل 28 گروه تواشیح با 49 اثر، 26 گروه سرود جمع‌خوان با 26 اثر و 34 گروه تک‌خوان با 69 اثر می‌شود.»

توی یکی از نواحی سپاه کار می‌کرد، می‌گفت فرماندهان سپاه چه فکری کردند که یه جوان رو آوردند فرمانده کردند. توی این ناحیه سه سرهنگ داریم. گفتم اینجوری قیاس نکن. روز اول که سپاه تشکیل شد همه جوان بودند، همون‌ها یه سری شدند سردار، یه سری سرهنگ و یه سری نیروی عادی موندند. سپاه که یه سازمان نظامی صرف نیست، سپاه یه مجموعه است که برای حراست از انقلاب تشکیل شده، قرار نیست توی سپاه عیناً قواعد سازمان نظامی اجرا بشه، و گرنه دیگه باقری، باکری، خرازی و... نداشتیم.