سردارعبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) گفت: در سال گذشته حفاری 60کیلومتر تونل در حوزه آب، راه و راه آهن، انجام 460 کیلومتر خطوط انتقال آب و گاز، انجام180 کیلومتر ریل گذاری برون و درون شهری و احداث 17 ایستگاه مترو از جمله اقداماتی است که هر کدام به نوعی رکورد محسوب می شود.در کنار اجرای پروژه‌ها، به امر محرومیت‌زدایی از محیط پیرامونی پروژه‌ها نیز توجه داشته‌ایم به گونه‌ای که در سال گذشته، 347 مورد پروژه محرومیت‌زدایی توسط قرارگاه انجام شده است.


گزارش صبح صادق از خیریه حضرت رقیه(س)
  حسن ابراهیمی/ در حاشیه غربی شهر تهران کنار پادگان‌های سپاه ساختمانی کوچک وجود دارد که فعالیت‌هایش در حوزه امور خیریه است. شاید در نگاه اول فکر کنیم این فعالیت‌ها مانند سایر خیریه‌ها است، اما وقتی وارد فضای کاری این مجموعه می‌شوی، تفاوت را احساس می‌کنی. جوانان انقلابی با یک مدیریت انقلابی کار خیریه انجام می‌دهند، هم از تولید و اشتغال حمایت می‌کنند و هم کمک‌کار دستگاه‌های کشور در امر محرومیت‌زدایی می‌شوند و خیریه‌ها را در انجام امور خیر یاری می‌کنند. مؤسسه خیریه حضرت رقیه(س) با 23 نفر نیروی حزب‌اللهی پیرو ولایت در راه امیرالمؤمنین(ع) با هدف یتیم‌نوازی امتداد مسیر می‌دهند، اما این مدد و یاری جنس دیگری دارد و نتیجه فکر و تجربه و عمل انقلابی است. در ادامه گزارش خلاصه‌ای از فعالیت‌های این مجموعه می‌خوانید. البته محدودیت فضای این ستون نمی‌تواند گویای تمام ماجرا باشد.
مأموریت محرومیت‌زدایی سپاه سبب شده تا این مجموعه از مؤسسات و مجموعه‌های فعال در این زمینه حمایت کند که خیریه حضرت رقیه(س) هم از این حمایت برخوردار شده و توانسته در شاخه کارهای تخصصی خود از مجموعه قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه، قرب محرومین قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، آماد و پشتیبانی سپاه بهره گیرد. این مؤسسه طی سال 14 طرح تخصصی بر اساس زمان‌بندی برای خود برنامه‌ریزی کرده که در نیمی از این طرح‌ها سپاه و دیگر نهادهای حمایتی با این مؤسسه همکاری دارند.
خدمات‌رسانی به استان‌های محروم مرزی با حمایت از نهادها و مؤسسات حمایتی به خصوص در 9 استان محروم مرزی کشور اصلی‌ترین این خدمات است.
آقای صمدیان در مقام مدیر عامل این مؤسسه می‌گوید: 14 طرح با زمان‌بندی در مجموعه تدوین شده که حاصل تجربیات، فکر و بررسی‌های مجموعه همکاران ما در مؤسسه بوده است.
مجموعه قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه، قرب محرومین کوثر قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) و آماد و پشتیبانی سپاه از حامیان اصلی ما در اجرای برنامه‌ها هستند، به طوری که ما از سوله‌های آماد سپاه برای برخی طرح‌های‌مان استفاده می‌کنیم و با خدمات ترابری سپاه اجناس و محصولات را به صورت رایگان به سراسر کشور ارسال می‌کنیم.
ما بر آن شدیم تا یک خلأ را در میان خیریه‌ها پر کنیم. شما می‌دانید که در سال مجموعه مؤسسات خیریه، نهادهای حمایتی و دیگر دستگاه‌ها برای چند خانواده جهیزیه تهیه می‌کنند. حال دو مسئله وجود دارد؛ یکی قیمت تمام شده تهیه این وسایل و دیگری تولید داخل یا خارجی بودن آنها. دوستان ما کاری که کرده‌اند این است که مثلاً در یکی از طرح‌ها بحث خرید جهیزیه را تسهیل کرده‌اند، یعنی ما سه بسته یا لیست جهیزیه با سه قیمت متفاوت داریم. از سه میلیون تا هشت میلیون که نمونه هر یک را در قالب نمایشگاه داریم. سال گذشته در طرح اهدای جهیزیه از نهادهای حمایتی بیش از 11 هزار سفارش جهیزیه به ترتیبی که می‌گویم گرفتیم. نیمی از هزینه را خانواده‌ای که جهیزیه می‌خواهد می‌دهد و نیمی دیگر را نهاد حمایتی که سپاه، کمیته امداد یا خیریه‌ها هستند، حال ممکن است که نهادهایی هم تمام یا بیشتر قیمت جهیزیه را بدهند که این مسئله را هم داشتیم و این خارج از آمار 11 هزار جهیزیه بوده است. اما اینجا باید در نظر داشت که ما لوازم جهیزیه را به صورت عمده و مستقیم از کارخانه خریداری می‌کنیم که چیزی حدود 50 درصد ارزان‌تر از حالت عادی می‌شود. یعنی اینکه مثلاً با سه میلیون تومان، جهیزیه‌ای شش میلیونی تدارک می‌شود که سهم خانواده محروم از هزینه این جهیزیه‌ها حداکثر یک‌ونیم میلیون است. این کار تجمیع تخصصی کردن امور است که در حوزه‌های دیگر هم دنبال شده است. در حوزه نوشت‌افزار و لوازم مدرسه، لباس و... هم از تولید ملی است. اگر فقط سال 95 را در نظر بگیرید شاید ما صد درصد تولید یک کارخانه را در یک سال خریداری کرده‌ایم که خود قدم مهمی در اقتصاد مقاومتی است. خیلی از نهادها و خیریه‌ها دیگر دغدغه خرید و ارسال را ندارند، ما همین جا خرید را با قیمت مشخص شده انجام می‌دهیم و تا خود روستاهای مرزی هم رایگان ارسال می‌کنیم. 
الآن سپاه، کمیته امداد استان‌ها، آستان قدس رضوی، بنیاد برکت، بسیاری از خیریه‌های بزرگ کشور در حال همکاری با ما در حوزه‌های مختلف در قالب طرح‌هایی که گفته شد، هستند و با آنها قرارداد داریم.
برای دانش‌آموزان یتیمی هم که به سن تکلیف می‌رسند، مراسم جشن تکلیف داریم. سال گذشته در قالب سه برنامه‌ای که برای 1200 نفر برگزار شد، افزون بر مراسم، بسته‌های فرهنگی و لباس هم به شرکت‌کنندگان اهدا شد.
طرحی هم برای تهیه و توزیع گوشت قربانی میان خانواده‌های نیازمند داریم که طی آن قربانی، نذر و عقیقه را توزیع می‌کنیم. 
در حوزه عمرانی کار جدیدی را شروع کرده‌ایم که در آن امسال سه‌هزار چشمه سرویس بهداشتی برای روستاهای محروم ساخته شود. به این صورت که مجموعه‌های حمایتی برای این موضوع برنامه‌ریزی کرده و تخصیص بودجه دهند، سپس ما بر اساس نیاز آنها مصالح را تهیه و رایگان به آن منطقه ارسال می‌کنیم. تا خود مردم روستا سرویس بهداشتی خودشان را بسازند که اینجا هم به سبب کم شدن هزینه‌ها خیلی به صرفه خواهد بود.
تصمیم دیگر این است که بتوانیم از محل چرخش مالی که در مؤسسه صورت می‌گیرد، وام‌های قرض‌الحسنه بری مددجویان تهیه کنیم که در این زمینه با بانک قرض‌الحسنه رسالت و بانک انصار به توافقاتی رسیده‌ایم.
در حوزه مشاغل خانگی و کمک به زنان سرپرست خانوار و حوزه‌های دیگر هم اقداماتی صورت داده‌ایم.
طرح تجهیز مؤسسات فرهنگی و آموزشی در مناطق محروم را هم در دستور کار داریم که در این طرح مجموعه‌ای را که از نظر فیزیکی کامل شده تحویل گرفته به امکانات اداری و تجهیزاتی لازم مجهز می‌کنیم و تحویل می‌دهیم. در این مسئله هم آماد سپاه کمک‌های زیادی به ما کرده است.
ما روی تک‌تک طرح‌ها، تحقیق و بررسی کردیم، برای آینده هم باید این 14 طرح را با کیفیت و کمیت بیشتری پیگیری کنیم. 
بزرگ‌ترین همکار ما در این مؤسسه سپاه است. فضای خیریه پیش از این یک فضای کوچک شخصی بود. امروز این فضا را آماد سپاه در اختیار ما گذاشته است. همچنین مؤسسه چند سوله از آماد سپاه را در اختیار دارد که تهیه و بسته‌بندی و ارسال محصولات مؤسسه در آنها انجام می‌شود، ما هزینه انبار، بسته‌بندی و حمل‌ونقل نداریم. 
مجموعه قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه هم در زمینه سفارش محصولات جهیزیه، نوشت‌افزار و... بزرگ‌ترین سفارش‌دهنده به ما است و ما عمده کارمان به عنوان یک پیمانکار با آنها است. ما عمده دغدغه آنها را در حوزه‌هایی که داریم، برطرف کرده‌ایم. با دیگر نهادهای حمایتی و خیریه‌های کشور هم همکاری داریم.
البته، استفاده از ظرفیت‌های خیریه در بسیج هم مغفول مانده که می‌توانیم به آنها نیز کمک کنیم.

  علیرضا جلالیان/ تولید و اشتغال به مثابه اصلی‌ترین شعار سال 96 و اصلی‌ترین نیاز کشور در این سال در راستای اقتصاد مقاومتی توسط امام و رهبر معظم انقلاب مطرح شده است. به نظر می‌رسد اجرای این منویات نیاز به یک مدیریت انقلابی دارد که متأسفانه در بدنه اجرایی کشور چنین ساختاری وجود ندارد و بیشترین توان در زمینه مدیریت انقلابی در سپاه به مثابه نهادی انقلابی و محافظ انقلاب موجود است که در گذشته هم این امر اثبات شده است. 
در سال گذشته با تلاش و مدیریت سپاه تعداد زیادی مسکن برای محرومان ساخته شد. تعداد زیادی از روستاها در مناطق محروم به مدد ایجاد فضاهای تولیدی کوچک اعم از گلخانه‌ها، مزارع پرورش شترمرغ، بلدرچین و... احیا شدند. از سویی محرومیت‌زدایی در سپاه رویکرد جدی شده و تمام امکانات سپاه در این زمینه بسیج شده است. اردوهای جهادی هم به مدد علم دانشجویان و طلبه‌ها به روستاها رونق بخشیده است. اجرای پروژه‌های عمرانی قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) بسترساز توسعه بوده و از سویی این قرارگاه به عنوان یک ابرپیمانکار توانسته تعداد انبوهی از پیمانکاران خرد بخش خصوصی را در ابرپروژه‌های کشور مدیریت کرده و عده زیادی از جوانان متخصص و تحصیل‌کرده را سر کار بیاورد؛ یعنی هم نقش زیرساختی داشته و هم نقش ایجاد اشتغال که توانسته بسیاری از جوانان بومی را در پروژه‌های خود در سراسر کشور به کار بگیرد. در کنار همه تلاش‌ها اما دولت نتوانسته نقشی جز حمایت از این فعالیت‌ها، آن هم به صورت محدود داشته باشد و بخش عظیمی از آنچه امروز به عنوان آمار اشتغال و تولید از سوی دولت مطرح می‌شود، حاصل تلاش‌های مجموعه سپاه و بسیج در کشور است.
 در اینجا قصد نقد دولت را نداریم و تنها به ظرفیت‌های موجود در سپاه که به دلیل مدیریت انقلابی ایجاد شده اشاره می‌شود. ظرفیت‌هایی که بخش زیادی از آن هنوز بالفعل نشده و جا دارد مسئولان کشور بیش از پیش به این ظرفیت توجه کنند. سپاه می‌تواند زمینه‌ساز جهش بزرگ اقتصادی کشور باشد.
از سویی ظرفیت عظیمی در بسیج برای رونق تولید و اشتغال وجود دارد که بسیج سازندگی توانسته بخشی از آن را فعال کند. توجه به بهره‌گیری از ظرفیت‌های بلااستفاده نیروهای مسلح هم مسئله‌ای بوده که توانسته شیوه‌ای موفق را ارائه کند.
مدیریت جدید بسیج هم معتقد است که فعالیت‌های بسیج باید مسجدمحور باشد و همین امر می‌تواند مسئله مهمی برای مردمی کردن اقتصاد و رونق تولید باشد. به تازگی سردار غیب‌پرور بر مسئله ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه در مجموعه بسیج مساجد تأکید داشته و اقداماتی را هم در این زمینه شروع کرده است که به نظر می‌آید صرف تسهیلات قرض‌الحسنه و ممانعت از پرداخت وام‌های ربوی می‌تواند کمک خوبی به رونق تولید باشد و بسیج نیز متولی خوبی برای اجرای این مهم خواهد بود.

همسر شهید مدافع حرم حسین مشتاقی
 احسان امیری/  شهیدحسین مشتاقی از مدافعان حرمی بود که در حادثه خان‌طومان در روز عید مبعث ۱۶ اردیبهشت ماه ۹۵ به شهادت رسید و پس از چهل روز مفقودی از طریق دی‌ان‌ای شناسایی شد و پیکر مطهرش در یکم تیرماه مصادف با پانزده رمضان، روز ولادت امام حسن مجتبی(ع) به خاک سپرده شد. در ادامه خانم «عارفه سعادت» همسر این شهید بزرگوار از لحظه‌های زندگی با حسینش برای‌مان می‌گوید.
لیست بیمه زن‌های پاسدار/ سال ۸۸ حسین به خواستگاری‌‌ام آمد. یک هفته قبل از خواستگاری خواب دیدم به من می‌گویند؛ اسمت در لیست بیمه زن‌های پاسدار است. تنها چیزی که صحبت شد در مورد کارشان بود. من دوست داشتم با یک طلبه یا پاسدار ازدواج کنم، گفتم: اصلاً با کارتان مشکل ندارم. ۱۵ بهمن ۸۸ عقد کردیم و عید ۹۱ عروسی برپا شد. دوران عقد یک بار بیشتر مأموریت نرفت، اما بعد از عروسی مأموریت‌هایش شروع شد. بچه‌های من دوقلو هستند و غروب مبعث به دنیا آمدند، به شوق تولد بچه‌ها ده روز مرخصی گرفت. به حضرت زهرا(س) ارادت عجیبی داشت؛ اسم نازنین‌زهرایم را او انتخاب کرد و من هم به دلیل ارادتم به امام زمان(عج) نام امیرمهدی را برای پسرمان انتخاب کردم. مقید بود که شب‌ها زیارت عاشورا بخواند و بخوابد. بعد از اینکه بچه‌ها یک‌ساله شدند تقریباً دائم به مأموریت می‌رفت.  شهید فیروزآبادی یکی از دوستان خانوادگی‌مان آذر ۹۴ شهید شد. برای عید ۹۵ به مزارش رفت.  مطمئنم برات شهادتش را لحظه سال تحویل از دوست شهیدش گرفت. آذر ۹۴ می‌خواست برای اولین بار به سوریه برود، دلم آشوب بود، اما اصلاً نمی‌گفتم نه. همه‌اش می‌گفت؛ نمی‌دانی عمه سادات چقدر مظلوم است. می‌گفت؛ با رفتن به سوریه قطعاً زمینه ظهور امام زمان(عج) آماده خواهد شد. اولین بار مأموریتش ۵۰ روزه بود. می‌گفت: خانم من دیگه نمی‌تونم اینجا بمانم. این اواخر یک روز بعد از ظهر حسین آقا به من گفت: چرا دعا می‌کنی من شهید نشوم؟ تو هنوز شهادت را درک نکرده‌ای. دعا کن من شهید شوم که شفاعت شما را بکنم،  هنوز شما بهشت را درک نکرده‌ای. می‌دانی اجر شهید گمنام چقدر است؟ روی پایم زدم و گفتم: تو را به خدا نگو! حالا می‌خواهی شهید بشوی شهید شو، اما شهید گمنام نه! بچه‌ها بیدار شدند و دیگر صحبت‌مان در این باره ادامه نیافت. ۱۴ فروردین ساعت ۱۱ شب تلفن همراهش به صدا درآمد، لبخندی تمام صورتش را پوشاند. فهمیدم مسافر سوریه شده است. بی‌اختیار گریستم، دلهره داشتم گفتم: من از رفتنت ناراحت نیستم، اما چون یکدفعه است خیلی سخت می‌گذرد. با من و بچه‌ها خداحافظی کرد و سوار ماشین شد. دید که من دارم گریه می‌کنم، دوباره از ماشین پیاده شد. من اشک را در چشمانش دیدم. اولین بار بود که وقتی به مأموریت می‌رفت اشک در چشمانش حلقه می‌زد. سه شنبه ۱۴ اردیبهشت آخرین تماسش بود، وقتی زنگ زد اول با بچه‌ها صحبت کرد، تعجب کرده بود که در این یک ‌ماهی که نبوده چقدر حرف زدن‌شان خوب شده است!  روزهای پنج‌شنبه و جمعه هر چه منتظر ماندم تماس نگرفت، دلم شور می‌زد، غروب جمعه بود، دلتنگی داشت خفه‌ام می‌کرد. در گروه اینترنتی غروب یک پیام آمد که ۱۸ نفر از سپاه مازندران در خان‌طومان به شهادت رسیده‌اند، همان لحظه انگار به دلم الهام شد که حسین آقا شهید شده است. ساعت ۱:۲۰ دقیقه شب یک پیام آمد با این محتوا که اسم «مشتاقی» بین شهداست...

«یک ماهِ پنهان بود» نوشته وحید حسنی است که درباره شهید جلالی به نگارش درآمده است. سیدنظام جلالی سال 1342 در خانواده‌ای مؤمن به دنیا آمد و پس از پیروزی انقلاب وارد سپاه شد. جلالی با تکیه بر استعداد و توانمندی‌اش در مأموریت‌های مختلف داخلی و خارجی داشته‌های وجودی خود را به خوبی نشان داد. رفتار و منش این جوان دلیجانی او را محبوب رزمنده‌ها کرده بود. سرانجام سید در عملیات کربلای ۵ به شهادت رسید. خواندن این کتاب 124 صفحه‌ای ما را با مردی آشنا می‌کند که الگوی اخلاقی خوبی برای نسل‌های آینده ایران اسلامی است.
فضای روایت با توجه به گفتار مصاحبه‌شونده‌ها صمیمانه و نزدیک به محاوره تنظیم شده است. هر چند متن کتاب به ویراستاری ادبی نیاز مبرمی دارد؛ ولی در کل خواننده را به حال و هوای خاطره نزدیک می‌کند. توسعه چاپ و نشر کتاب دفاع مقدس به شهرهای کوچک و حتی روستاها گامی بلند در مسیر نشر فرهنگ شهادت خواهد بود.
در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «دسته دسته مجروح و زخمی وارد بهداری می‌شدند. محوطه بهداری شده بود محشر کبری.
عملیات بدر یکی از معدود عملیات‌هایی بود که تا این حد شهید و مجروح می‌دادیم. فضا و امکانات بهداری در حدی نبود که به این همه مجروح رسیدگی شود. یک لحظه آرام و قرار نداشتیم. تا یک مجروح مداوا می‌شد نوبت مجروح دیگری بود. صدای آه و ناله جانسوز بعضی از آنها جگرم را کباب می‌کرد. بوی خون فضا را برداشته بود. حسابی خسته بودم. زدم بیرون تا کمی استراحت کنم. اطراف را نگاه می‌کردم، بادگیر سبز رنگی توجهم را جلب کرد. صاحب بادگیر را خوب می‌شناختم، سیدنظام خودمان بود. رفتم طرفش. سلام کردم.»
گفتنی است، «یک ماه پنهان بود» به همت انتشارات بهریار روانه بازار شده است.

بعد از اتمام امتحانات دانشگاه از اهواز به منزل آمد. با آمدنش کانون خانواده را گرم‌تر از پیش کرد. چند روز بعد به محمد گفتم دوست دارم به دانشگاهی که در آن درس می‌خوانی بیایم و آنجا را از نزدیک ببینم. محمد در جوابم گفت مادر به شما قول می‌دهم که یک روز شما را به آنجا ببرم، ولی این ایام آنجا هوا گرم و تحملش سخت است، اما به شما اطمینان می‌دهم که به آنجا خواهید آمد.
محمد بیشتر اوقات که به شمال می‌آمد به لاهیجان می‌رفت تا با سردار شهید محمد اصغری‌خواه و یکی دیگر از دوستان، فعالیت‌های تبلیغاتی و مذهبی را انجام دهند.
یک روز شتابان به منزل آمد و گفت: مادر جان برایم غذایی آماده کنید تا بخورم، می‌خواهیم با اصغری‌خواه به اهواز برویم. طولی نکشید که دوست محمد به منزل ما آمد و سرپایی لقمه‌ای خورد و ساک خود را برداشت و رفت. چند روزی از او خبر نداشتم، تا اینکه یک روز برادر بزرگ‌ترشان که در جبهه بود به منزل آمد و به من گفت: مادر، چرا به محمد اجازه دادید که به جبهه بیاید؟!
به نقل از مادر شهید محمد حبیبی‌پور
شهید «محمد حبیبی‌پور» متولد سال 1346 از روستای فتیده لنگرود بود. پس از گذراندن دوران ابتدایی، راهنمایی و متوسطه، در کنکور شرکت کرد و در رشته پزشکی دانشگاه اهواز قبول شد. وی دانشجوی رشته پزشکی بود و در دوران دفاع مقدس حضور فعالی در جبهه‌ها داشت، به همین دلیل فرماندهی گروهان خیبر گردان کمیل لشکر قدس را عهده‌دار شد. این مجاهد نستوه سرانجام در منطقه عملیاتی خرمال عراق در تاریخ نهم فروردین ماه 1367 در عملیات والفجر 10  به مقام والای  شهادت رسید.

سرلشکر محسن رضایی در مراسم بزرگداشت مرحوم سردار اردستانی
سردار حسین اردستانی رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس نوروز امسال پس از یک دوره حضور فعالانه در مناطق جنوبی و بازدید از یادمان‌های دفاع مقدس و تجدید عهد با شهدا به تهران بازگشت و در هنگام انجام فعالیت ورزشی روزانه دچار عارضه قلبی شد و پس از انتقال به بیمارستان دار فانی را وداع گفت. آخرین پروژه کاری که وی شخصاً آن را دنبال می‌کرد، پروژه تاریخ شفاهی سردار محسن رضایی بود که در سال 94 اولین جلد آن منتشر شد. حال آقامحسن سال‌های دفاع مقدس در مراسم بزرگداشت وی در مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در رابطه با او سخن می‌گوید.
«اینکه 30 سال از جنگ بگذرد، ولی یک انسان مثل شمع پای میراث شهدا بسوزد معلوم است که انسان بزرگی را از دست داده‌ایم.
شهادت در زمان جنگ در آن فضا با آن حالات خیلی ساده‌تر از این است که 30 سال از جنگ بگذرد، ولی یک انسانی عاشقانه، زینب‌وار پای شهدا، پای آن شب‌های عملیات، پای میراث امام(ره) بسوزد و شرایط بعد از جنگ را تحمل کند و عاشقانه ادامه دهد.
حقیقتاً من حسرت می‌خورم از این دغدغه‌های مسئولانه‌ای که ایشان داشت. از این اتاق به آن اتاق، از مصاحبه این فرمانده به مصاحبه آن فرمانده، خیلی چیز عجیب و قابل تحسینی بود.
آدم تا زمانی که این گوهرها را از دست نداده قدرش را نمی‌داند، هر چه من فکر می‌کنم باورم نمی‌شود. هم حادثه غیرمنتظره بود، هم به قدر و منزلت حسین بیشتر آگاه می‌شویم. ای کاش در زمان حیات ایشان این ‌قدر و منزلت‌ها را می‌فهمیدیم...
... بالاخره از ده سال عمر حضور امام(ره) در جمهوری اسلامی، هشت سالش در جنگ بوده و حفظ ارزش‌ها و دستاوردهای جنگ و انتقال این اثر بزرگ، یعنی انتقال امام(ره)، یعنی حفظ امام(ره). حفظ ارزش‌های جنگ، حفظ امام(ره) است.
حفظ میراث جنگ، حفظ شهدا است. می‌بینید که از زمانی که جنگ به پایان رسیده، از سیاسیون گرفته، از خارجیان گرفته، از ضد انقلاب گرفته، چه فشارها، چه توهین‌ها، چه اتهام‌ها به دفاع مظلومانه ما وارد نمی‌کنند. چه تحریف‌هایی را در رابطه با جنگ ایجاد نمی‌کنند. کار آقای اردستانی در این رابطه واقعاً یک کار انقلابی است. یک مجاهدت فی‌سبیل‌الله بود، این را ادامه بدهید. به هر حال ما برادر عزیزی را از دست دادیم ولی راهش را نباید از دست بدهیم، یا مرامش را از دست بدهیم. او در میان ما نیست، ولی ما می‌توانیم او را پایدار کنیم و آرمان‌هایش را حفظ کنیم و این کار بزرگی که نیمه‌تمام مانده، ان‌شاءالله به دست شما ادامه پیدا کند.
من به پسر برومند و عزیزش و خانواده مظلومش که این همه در جنگ و بعد از جنگ نتوانستند آن طور که همه خانواده‌ها پدران‌شان را و شوهران‌شان را می‌بینند، آنها ببینند تسلیت عرض می‌کنم و امیدوارم خداوند متعال به آنها صبر عنایت بکند.

وقتی بعد از سه ماه دیدمش کلاً عوض شده بود، خیلی تعجب کردم. از بچه‌های محل پرسیدم که چی شده این پسره این قدر سر به راه شده؟! می‌خواد استخدام بشه؟
 ولی ای کاش این جمله دوم را نمی‌گفتم، چون قضاوت ناصحیحی بود. ظاهراً با دانشگاه رفته بود راهیان نور و از این به بعد شده بود مرید شهید ابراهیم هادی، خیلی باورش سخت بود. رفتم ازش حلالیت بطلبم که پشت سرش این طوری گفتم.
 انگار نه انگار، به روی خودش نیاورد و گفت شما منو ببخشید که توی محل این همه اذیت‌تون کردم. اینجا بود که به زنده بودن شهدا ایمان آوردم.

09100003730/ نوروز امسال در خیابان‌های تهران شاهد بی‌حجابی گستاخانه زنان هستیم، چرا ناجا و سایر مسئولان برخورد قانونی انجام نمی‌دهند؟
09110003665/ به داد بازنشستگان برسید، چه کسی جوابگوی مشکلات ما است، جواب ما این بوده که منابع تخصیص‌نیافته، مگر دولت با منابع چکار کرده که تخصیص پیدا نکرده است؟
09120009523/ سلام استمرار حضور بازنشسته ما و تمدید شده‌ها در بسیاری از معاونت‌ها و مجموعه‌های سپاه با توجه به پر شدن جایگاه‌ها و مسئولیت‌ها و عدم ارتقای نیروهای جوان به صلاح نیست.
09120007345/ حضرت آقا در سخنراني اول سال در مشهد مقدس فرمودند جواني كه مي‌تواند غني‌سازي 20 درصد انجام دهد، موشك و هواپيما بسازد، نمي‌تواند ماشين بسازد؟! به اعتقاد من مشکل از رأس آن مجموعه‌ها است./ وحیدی
0914000312/ درباره مجوز تحصیلی پیگیری کنید.
09140008961/ مسئولان و فرماندهان سپاه در راستای عمل به بیانات رهبر معظم انقلاب، صندوق حمایت از تولید و اشتغال جوانان ایرانی در داخل سپاه‌ها تشکیل دهند و از منابع خود پاسداران به صورت داوطلبانه این صندوق را تغذیه کنند.
09140004256/ بزرگ‌ترین آرزویم دیدار با رهبری است.
09160009836/ مسئولان محترم لطفاً شارژ كارت يكسان‌سازى به صورت ماهیانه باشد.
صبح صادق: مگر الآن به چه صورتی است؟
09160009840/ در نشریه شماره 875 شما در پاسخ به یکی از مخاطبان مبنی بر اینکه چرا سود سهام ثامن واریز نشده؟ نوشته بودید که تابستان امسال واریز شده! این در حالی است که ما هم که از سهام‌داران مؤسسه ثامن هستیم هیچ سودی دریافت نکرده‌ایم، لطفاً اگر واریز شده راهنمایی بفرمایید که از چه مرجعی و از کجا پیگیری کنیم.
صبح صادق: از آنجا که مجامع شرکت‌ها در تابستان تشکیل می‌شود؛ لذا سود سهام شرکت‌ها در تابستان سال بعد واریز می‌شود. این رویه قانونی است؛ لذا سود سهام سال 95 اواخر تابستان واریز خواهد شد.
09170005701/ چرا فقط به فرماندهان مجوز ادامه تحصیل داده شده و نیروهای جزء محرومند.
09180003431/ پیشنهاد می‌شود در راستای اقتصاد مقاومتی، فیش‌های حقوقی، به صورت نظام‌مند در اختیار همکاران قرارگیرد./ فرزانی از مریوان
09180005015/ لازم است از تلاش‌های سرلشکر باقری برای احقاق حقوق نیروهای مسلح که انتهای امسال محقق شد، تشکر کنم. امیدوارم خدا ایشان را با برادرش محشور کند.
09180009587/ هشت سال است که هر هفته مسافت 450 کیلومتر را از منزل تا محل کار می‌روم، اصلاً کسی گوشش بدهکار انتقال ما نیست./ «حسینی» از همدان
09350004169/ چرا برای مدافع حرم از مجردها استفاده نمی‌کنند؟ فقط متأهل‌ها و تازه ازدواج کرده‌ها یا آنهایی که فرزند کوچک دارند را می‌برند. ما مجردها را اعزام کنید./ سعید یزدانی از کرمانشاه.
09380003991/ سامانه ۸۳۸۳۱ برای دریافت اطلاعات حقوقی پاسداران ایجاد شده اما دو هفته است زنگ می‌زنیم و موفق به ارتباط نمی‌شویم، مسئولان پاسخ دهند.