فرمانده قرارگاه مرکزی راهیان نور سپاه و بسیج گفت: بنا به پیش‌بینی‌های صورت گرفته، زمینه حضور هفت میلیون نفر به مناطق مختلف راهیان نور صورت گرفت که این موضوع با تلاش استان‌ها محقق شد. حضور خودروهای شخصی، امسال نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است. آمادگی برای میزبانی از 30 هزار نفر در ارتفاعات بازی دراز در سالگرد این عملیات مهیا شده است.
جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه و شرکت صاایران در راه مبارزه با قاچاق
  حسن ابراهیمی/  به همت متخصصان جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه و شرکت صنایع الکترونیک وزارت دفاع سامانه پیشرفته بازرسی کامیون و کانتینر، سامانه‌های کمک بازرسی شامل؛ سامانه‌های بازرسی خودروهای سنگین، سبک، بازرسی چمدان‌ها، سامانه تصویربرداری از زیر خودروهاست، در بیست‌ویکمین روز از سال «اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال» رونمایی شد.
این سامانه به همت سازمان جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان طراحی و به دست شرکت صنایع الکترواپتیک اصفهان وابسته به شرکت صنایع الکترونیک وزارت دفاع (صا ایران) تولید شده است.
این مراسم با حضور سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه، امیر دره‌باغی معاون آماد و پشتیبانی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار باقری مدیر عامل شرکت صاایران، سردار مارانی فرمانده قرارگاه قدس سپاه (رده به کارگیرنده) و جمعی از معاونان نیروی زمینی سپاه برگزار شد.

انحصار فناوری شکسته شد
سردار سرتیپ حسین باقری مدیر عامل شرکت صنایع الکترونیک ایران در مراسم رونمایی از این سامانه طی سخنانی گفت: «فناوری ساخت این سامانه در اختیار تعداد محدودی از کشورهای صاحب نام است که با استفاده از فناوری تصویربرداری عبور پرتوهای یونساز پرانرژی، تصویر کاملی از کامیون، کانتینر و بار تهیه و ارائه می‌شود.»
باقری افزود: «سرعت بالای بازرسی، نفوذ مناسب پرتو در بار کامیون بدون اثرات باقی‌مانده در آن، توابع پیشرفته پردازش تصویر، نمایش بلادرنگ تصاویر خروجی با تفکیک‌پذیری بالا و نرم‌افزار با کاربری آسان از مزایای این سامانه به شمار می‌رود.»
وی با بیان اینکه تجهیز گمرکات کشور به سامانه پیشرفته بازرسی کامیون موجب کاهش قاچاق کالا می‌شود، اظهار داشت: «سامانه بازرسی کامیون به گونه‌ای طراحی شده که می‌توان آن را ظرف مدت کوتاهی و بنا به نیاز باز و در مکان دیگر مستقر کرد.»
مدیرعامل صاایران همچنین گفت: «در صورت به کارگیری این سامانه در گمرکات و مبادی ورودی و خروجی کشور علاوه بر کنترل دقیق، از ورود کالاهای قاچاق و ممنوعه و خروج کالاهای بدون مجوز جلوگیری خواهد شد.»
وی در پایان این اقدام را گام بلندی در ایجاد اشتغال و حمایت از تولید ملی دانست و افزود: «خط تولید این سامانه افزون بر صرفه‌جویی ارزی به میزان هر دستگاه دو میلیون یورو در صورت نصب در کلیه مبادی ورودی و خروجی کشور موجب اشتغال‌زایی بیش از 1000 نفر خواهد شد.»

ابعاد امنیتی و اقتصادی پروژه برای کشور مهم است
سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در حاشیه مراسم رونمایی از این سامانه‌ها در جمع خبرنگاران، گفت: «با توجه به نیازی که ما در ابعاد امنیتی داشتیم، ایده تولید این سامانه را به سازمان جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه انتقال دادیم و کار مشترکی با صاایران صورت گرفت و به نتیجه رسید.»
وی افزود: «نیاز ما در ابعاد امنیتی بود؛ اما امروز گمرکات و دیگر مبادی ورودی کشور نیز به این سامانه‌های بازرسی نیاز دارند. این سامانه‌ها یک سال است که تحت آزمایش هستند.»
 فرمانده نیروی زمینی سپاه خاطرنشان کرد: «این سامانه‌ها بومی بوده و تولید داخل هستند و برای تولید اشتغال از اهمیت بالایی برخوردارند. سازمان‌ها با استفاده از این سامانه‌ها به منظور جلوگیری از قاچاق می‌توانند به تولید اشتغال کمک کنند.»

ارائه به دیگر دستگاه‌ها
سردار پاکپور ادامه داد: «این تولید بومی را در شورای عالی امنیت ملی و وزارت کشور طرح کرده‌ایم تا سازمان‌ها بتوانند از آن استفاده کنند، وزیر کشور نیز از این پیشنهاد استقبال کرده است.»
وی در پایان خاطرنشان کرد: «این سامانه می‌تواند از قاچاق کانتینری جلوگیری کند، چون فرصت بازرسی کلیه کانتینرها نیست، با کمک این دستگاه می‌توان کانتینرهای ورودی به کشور را اسکن و بازرسی کرد.»

سپاه نیاز کشور را برطرف کرد
گفتنی است سامانه پیشرفته بازرسی کامیون بنا بر نیاز سپاه در مناطق مأموریتی مرزی با تلاش جهادگران جهاد خودکفایی نیروی زمینی سپاه طراحی شده است و پیش از آن نیز نمونه‌های کوچک این سامانه برای بازرسی نفرات و خودرو در این مناطق طراحی و اجرا شده که عملکرد موفقی داشته و در برخی نمایشگاه‌های اختصاصی به نمایش گذاشته شده است که در این مراسم خط تولید این سامانه‌ها که بازرسی خودرو، نفرات و بار بود نیز افتتاح شد.

مزیت‌ها
از مزیت‌های این سامانه استقرار آن در مبادی ورودی و خروجی گمرکات است، به نحوی که توان اسکن کانتینر و کامیون در حال حرکت را با هم دارد. همچنین با سامانه بازرسی خودرو و نفر نیز می‌تواند خودروها و نفرات را در حال حرکت اسکن کند. نرم‌افزار بومی این سامانه قادر است تمام محتوای داخل خودرو و کانتینر را به تفکیک نشان دهد، تسهیل بازرسی از جمله مهم‌ترین مزیت‌های این سامانه است. 
 دولت برای رصد کانتینرهای ورودی به کشور به ویژه در بنادر جنوبی، این سامانه‌های مدرن را از خارج وارد می‌کرد که با واردات این سامانه‌ها، حجم زیادی ارز از کشور خارج می‌شد. فناوری ساخت این سامانه‌ها در انحصار چند کشور بود که واردات آنها در شرایط تحریم هم هزینه زیادی به کشور تحمیل می‌کرد. با ساخت و البته تولید انبوه این سامانه‌ها از سوی نیروی زمینی سپاه و صاایران، مشکل کشور در این زمینه حل شده است.

دیگر سامانه‌ها
سامانه‌های کمک‌بازرسی، شامل سامانه‌های بازرسی خودروهای سنگین، سبک، بازرسی چمدان‌ها، سامانه تصویربرداری از زیر خودروهاست.
این دستاورد بزرگ متخصصان ایرانی در راستای تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب برای مبارزه با قاچاق کالا به کشور صورت گرفته است. قیمت تمام شده این سامانه‌های کمک بازرسی، تقریبا 50 درصد نمونه‌های مشابه خارجی است و نهادهای دولتی، از جمله گمرک جمهوری اسلامی ایران می‌توانند با خرید این محصولات تماماً بومی که از نمونه‌های به کار گرفته شده فعلی بسیار پیشرفته‌تر هستند، ضمن حمایت از تولید ملی، راحت‌تر با قاچاق مقابله کنند.

  علیرضا جلالیان/ فرمانده معظم کل قوا پس از تعطیلات نوروز امسال همچون گذشته با فرماندهان ارشد نظامی و مسئولان ارشد نظام دو دیدار جداگانه داشتند. نکته قابل توجه در این دیدارها تفاوت‌هایی بود که در کلام امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) با مخاطبان‌شان در این دو دیدار وجود داشت؛ از جمله تعریف و تمجید از یکی و باز کردن افق‌های روشن‌تر برای آنها و گله از یک دسته دیگر در دیدار دوم و بیان انتظاراتی که اگرچه تکراری است، اما هنوز محقق نشده است.
در واقع، سخنان ایشان در دیدارهای مذکور نشان داد که دو دیدگاه در کشور وجود دارد که یکی دنبال پیش‌برندگی، انقلابی‌گری و توسعه قدرت و توان کشور است و دیگری درگیر مناسبات اداری، دیوان‌سالاری، خلط نگاه‌های غربی و شرقی در اداره جامعه و اقتصاد، عدم باور به خود و خودباختگی است.
می‌توان گفت، اینجا تفاوت مدیریت جهادی و انقلابی با مدیریت کلاسیک به طور کامل به سبب نتایج آن مشخص شده است.
رهبر معظم انقلاب در دیدار نوروزی فرماندهان ارشد نیروهای مسلح بر روی نکاتی اشاره داشتند که نگاه کلان به این نکات می‌تواند نشان‌دهنده انتظارات ایشان از این نیروها در سال‌های اخیر باشد؛ انتظاراتی فراتر از آنچه از یک نیروی صرفاً نظامی می‌رود. در واقع، نیروهای مسلح به واسطه درگیری مستقیم در دفاع مقدس توانسته‌اند شکل خاص و بومی از نظم، سازماندهی و مدیریت را ارائه دهند که سبب اوج‌گیری آنها شده است. در این الگو خودباوری، اتکا به خود و محوریت ایمان و معنویت و توکل به خدا بارز است.
از سویی مدیریت دولتی در کشور به سبب بی‌توجهی به منویات ایشان و درگیر شدن در سلایق مختلف که ناشی از بر مسند نشستن تفکرات مختلف رأی‌آورده در انتخابات بوده، نتوانسته است انسجام و برنامه جامعی را داشته باشد و با وجود نوشته شدن سندهای بالادستی و سیاست‌های کلی نظام در حوزه‌های مختلف کماکان دولت‌ها و مجالس در سیر قهقرایی حرکت می‌کنند. بی‌توجهی به جنبش نرم‌افزاری و نهضت تولید علم در دهه هشتاد، مهم‌ترین شاخصه ضعف و بی‌توجهی دولت‌ها به منویات معظم‌له است. توجه نکردن به موضوع اقتصاد مقاومتی و اجرای عملی آن، مسئله دیگری است که همواره ایشان بیان می‌کنند و مدیران دولتی و برخی نمایندگان مجلس به صورت وارونه آن را تفسیر و به آن عمل می‌کنند.
حاصل این مسئله توفیقات نیروهای مسلح در همه ابعاد است که موجب می‌شود مسیر توسعه و تعالی را به خوبی طی کنند و بی‌توجهی یا کم‌توجهی در دیگر دستگاه‌ها موجب ایجاد شکاف‌های عمیق در حوزه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی شده و کشور را در تنگناهای مختلف قرار می‌دهد.
امروز به اذعان همه کارشناسان، کشور از سوءمدیریت رنج می‌برد و این مسئله‌ای بوده است که رهبر معظم انقلاب همواره خطر آن را گوشزد کرده‌اند. بخشی از این سوء مدیریت در قالب تقلید از غرب و بخشی در قالب اشرافی‌گری، فساد سیستمی و... تبلور یافته است. به هر حال به نظر می‌رسد، هر چند نیروهای مسلح مسیری طولانی را برای قرار گرفتن در تراز انقلاب اسلامی پیش رو دارند؛ اما این مسیر به سرعت در حال طی شدن است و می‌تواند الگویی برای تمام کشور باشد.

پدر و مادر شهید مدافع حرم محسن ماندنی
 احسان امیری/ شهید محسن ماندنی اولین شهید مدافع حرم سال 95 بود. یکی از همرزمان شهید ماندنی تعبیر زیبایی درباره او دارد. او می‌گوید: «زندگی‌ شهید محسن از جایی به صورت جدی‌تر شروع شد که لباس پاسداری به تن کرد.» 
محسن ماندنی یکی از شهدای مدافع حرم شهرستان سپیدان است که در جبهه مقاومت اسلامی در سمت فرمانده یکی از گردان‌های تیپ فاطمیون به شهادت رسید. در آغازین روزهای سال 95 و همزمان با ایام سالروز وفات ام‌البنین(س) در زادگاهش تشییع و به خاک سپرده شد. منیژه امینی، مادر شهید درباره فرزندش می‌گوید: محسن فرزند پنجم من است. متولد اول مهر ماه 1356. دوران ابتدایی را در مدارس عشایری درس خواند و سپس برای ادامه تحصیل به مدرسه عشایری شیراز رفت.
اهالی محل و تمام کسانی که با محسن برخورد داشتند تأیید می‌کنند که ایشان واقعاً مردمدار، مهربان، رئوف، خنده‌رو و باگذشت بود. بعد از اتمام دبیرستان وارد دانشگاه علم و صنعت شیراز شد و بعد از یک سال انصراف داد و در سال ۱۳۷۹ وارد سپاه شد و همزمان در کنار خدمت پاسداری تا مقطع کارشناسی‌ ارشد ادامه تحصیل داد. به خاطر مهربانی، علاقه و احترامی که به من و پدرش داشت، ما را از اعزامش باخبر نکرد. نمی‌خواست ما نگرانش شویم یا ناراحتی برای‌مان به وجود بیاید. بهمن سال 1394 بود. آمد و خداحافظی کرد، اما حرفی از مقصدش نزد. مرور ایام بدون او برای من بسیار سخت و تلخ است.»
محمدکاظم ماندنی، پدر شهید هم درباره او می‌گوید: «من از مقصد سفر محسن اطلاع نداشتم. خب اگر می‌دانستم خیلی نگران می‌شدم. او پاره تن من بود، اما سوم عید سال گذشته، یعنی سال 1395، خبر شهادت محسن را برایم آوردند.
من سال 1365 برادرم را و امروز فرزندم را در راه دفاع از اسلام تقدیم کرده‌ام و امروز حال و اوضاع پدران شهید را به خوبی درک می‌کنم. هیچ چیز دنیایی بهای جان آدمی نخواهد شد، آیا حقوق، خانه، ماشین و اینها بهای جان انسان است‌؟! خیر، امام علی(ع) فرمودند: «بهای جان شما بهشت است، آن را به کمتر از آن نفروشید.» من از آنان که اینگونه فکر می‌کنند می‌پرسم، آیا حاضرید میلیارد‌ها تومان به شما بدهند، بعد بگویند بایستید تا شما را تیرباران کنیم، قبول می‌کنید؟ قطعاً قبول نمی‌کنند. چون جان خود را باارزش‌تر می‌دانند. قطعاً فرزندان عزیز این کشور که به دفاع از حرم آل‌الله می‌روند چیزی بالاتر از مادیات را با چشم دل دیده‌اند که جانفشانی می‌کنند. آنها خوب می‌دانند که دفاع از اسلام مرز ندارد و حدی برای آن نمی‌شناسند. «برای مدافعان حرم راه و سیره حسین‌بن‌علی(ع) ‌الگو است، ایشان فرمودند مثل منی هرگز با مثل یزیدی بیعت نمی‌کند. مدافعان حرم آل‌الله جان می‌دهند، ولی هرگز زیر یوغ و فرمان یزیدیان زمان نمی‌روند. پسرم محسن واقعاً از حرف تا عمل به همه ثابت کرد که عاشق و محب اهل بیت(ع) است و حتی قبل از اعزامش مبلغی از حقوق ماهیانه‌اش را به جبهه مقاومت اسلامی اختصاص داد. محسن با اصابت ترکش تک‌تیرانداز دشمن از ناحیه گردن در تاریخ اول فروردین ماه سال 1395 به شهادت رسید و اولین شهید مدافع حرم سال 1395 شد. از او دو فرزند به نام‌های امیرحسین چهار سال و نیمه و فاطمه یک سال و نیمه به یادگار مانده است.»

«گلعلی بابایی» از مهم‌ترین نویسندگان و مستندنگاران حوزه دفاع مقدس است که آثار ارزشمندی را درباره وقایع و شخصیت‌های تأثیرگذار در جنگ تحمیلی منتشر کرده است. «انسان رزمنده نویسنده» حاصل چند مصاحبه «حسین قرایی» با «گلعلی بابایی» است که در آن به زمانه و زندگی بابایی نویسنده حوزه دفاع مقدس پرداخته شده است.
قرایی پیش از این در کتاب «از سناباد شعر» اولین تلاش خود در حوزه تاریخ شفاهی را تجربه کرده بود. او در کتاب دوم تاریخ شفاهی‌اش شخصیت بابایی را واکاوی کرده است. 
قرایی در بخشی از مقدمه خود بر این کتاب نوشته است:  «هیچ گاه ادعا نکردم که نویسنده مذکور داستان‌نویس یا رمان‌نویس است؛ بلکه هرگاه نامش را برده‌ام از او به «مستندنگار و نویسنده مستند دفاع مقدس» یاد کرده‌ام. همّ و غم بابایی در این عرصه کمتر از رمان‌نویس‌ها و داستان‌نویس‌های این حوزه نیست. او کتاب‌هایی را در این برهه منتشر کرده که می‌شود از دل آنها چندین داستان و رمان نوشت؛ رمان‌هایی که بر پایه سندهای منگوله‌داری مثل همپای صاعقه، ضربت متقابل، بهار ۸۲ و... می‌شود دفاع مقدس را از تیغ تحریف و سانسور نجات داد. بابایی علاوه بر لشکر‌نویسی در حوزه زندگی‌نامه‌نویسی مستند نیز نویسنده‌ای است که کتاب‌هایش از جنس خلاف آمد عادت است. او در این ژانر، جنگ را درست می‌نویسد نه درشت!» «انسان رزمنده نویسنده» در 100 صفحه زندگی بابایی از تولد تا شروع فعالیت وی در سپاه و تلاش‌های او در حوزه مستندنگاری جنگ را شرح داده است. همچنین 12 پیوست به عنوان بخش‌های تکمیل‌کننده متن دارد که در 80 صفحه تنظیم شده است. در پایان کتاب نیز مجموعه عکس‌هایی از بابایی به چاپ رسیده است. نشر صاعقه «انسان رزمنده نویسنده» را با عنوان فرعی «گلعلی بابایی به روایت گلعلی بابایی» در 248 صفحه مصور، و در یک هزار نسخه منتشر کرده است.

در ايرانشهر در ميان آن همه نوجوان و كودك فقط يك نفر دل و روحيه مبارزه را داشت و آن احمد آتش‌دست بود. اميد من به اين يك نفر بود. او تنها نماينده نسل خود بود كه در ايرانشهر روحيه مبارزه داشت. بعدها هرگز رابطه‌اش با من قطع نشد، خبر دانشجو شدنش را شنيدم. از اينكه حزب‌اللهي مانده بود خدا را شكر كردم. دلم مي‌سوخت كه اين تنها محصول يك شهر را از دست رفته ببينم و خدا را شكر كه هرگز از دست نرفت. چند ماه پيش عقدش را خواندم و امروز خبر عروجش را مي‌شنوم...
 پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت شهادت احمد آتش‌دست
شهید آتش‌دست سال 1339 در روستای خونیک از توابع شهرستان نهبندان به دنیا آمد؛ همزمان با آغاز تحصیل در دبستان، قرآن آموخت. در دوران دبیرستان افتخار آشنایی با حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای که در آن زمان ایشان در ایرانشهر در تبعید به سر می‌برد، نصیب وی شد. در محضر استاد آنچه را که می‌باید به زودی فراگرفت و در اندک زمانی در صف اول مبارزه با رژیم طاغوت در استان زبانزد خاص و عام شد. ساواک بارها او را مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار داد. وارد دانشکده پزشکی اصفهان شد، پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تعطیلی دانشگاه‌ها، فعالیت‌های خود را در سپاه، بسیج، جهاد سازندگی و امور تربیتی آموزش و پرورش آغاز کرد. با بازگشایی دانشگاه‌ها برای ادامه تحصیل به اصفهان مراجعت کرد. همزمان با شروع جنگ تحمیلی بارها عازم جبهه شد. چهل روز قبل از شهادت سعادت یافت در بیت استادش خطبه عقدش با یکی از دانشجویان همفکر و هم‌مرامش از زبان رهبر معظم انقلاب جاری شود. پس از آن برای شرکت در عملیات والفجر 1 عازم میدان نبرد شد و در سمت فرمانده پدافند دشت فکه انجام وظیفه کرد و در ظهر روز بیستم بهمن 1361 در منطقه فکه به شهادت رسید.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در نشست خبری عنوان کرد
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: «طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در سال ٩٦ چهار خط تولید قطعات مورد نیاز انواع تجهیزات عمده و راهبردی را راه‌اندازی می‌کنیم که این یک حرکت بی‌سابقه، انقلابی و جهادی است.»
امیر کیومرث ‌حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، طی سخنانی در نشست خبری که 29 فروردین ماه در ستاد فرماندهی نزاجا برگزار شد، اظهار داشت: «طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، در سال ٩٦ چهار خط تولید قطعات مورد نیاز انواع تجهیزات عمده و راهبردی را راه‌اندازی می‌کنیم که این یک حرکت بی‌سابقه، انقلابی و جهادی است و در ابعاد مختلف پاسخگوی نیازمندی‌های تسلیحاتی و تجهیزاتی خواهد شد.»
کارخانه تانک‌سازی مسجدسلیمان، خط تولید در کارخانجات نصر و فتح برای تجهیزات تانک‌ها و نفربرها در مرکز کشور، خط تولید منحصربه فرد قطعات بالگردی در صنایع یا علی(ع) اصفهان، مرکز تولید قطعات خودرویی در اصفهان، دو خط تولید در تهران در زمینه قطعات تریلی با کمک بخش خصوصی، از جمله موارد دیگری بود که فرمانده نیروی زمینی ارتش به آنها اشاره کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، یکی از ابزارهای تقویت بازدارندگی و اقتدار کشور را در اختیار داشتن یگان‌های چابک و خبره و با تجهیزات مناسب عنوان کرد و گفت: «بسیاری از تیپ‌های نزاجا به تیپ‌های متحرک هجومی تبدیل شده‌اند تا به سرعت با دشمن مقابله کنند.»
بازطراحی نزاجا با پنج مؤلفه
امیر حیدری با بیان اینکه برنامه بازطراحی ساختار نزاجا با پنج مؤلفه تنظیم شده و به استحضار و تأیید رهبری رسیده است، تصریح کرد: «٢٦ دی ماه سال گذشته خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدیم و در زمینه این برنامه، تدابیر ایشان را دریافت کردیم.»
وی همچنین اعلام کرد: «بخشی از تیپ‌های واکنش سریع به وجود آمده و بخشی هم در سال جاری ایجاد می‌شوند.»
امیر حیدری در ادامه سخنان خود به اهمیت استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین اشاره کرد و با بیان اینکه امروزه پهپاد یکی از تجهیزات دفاعی و هجومی مؤثر است، گفت: «نیروی زمینی ارتش گروه پهپادی ایجاد کرده و در سال جاری تلاش داریم تا به انواع تکنیک‌ها و تاکتیک‌های یگان‌های پیشرفته پهپادی جهان مجهز شویم.»
فرمانده نزاجا افزود: «برنامه داریم تا این پهپادها را برای عملیات در شب و با برد بلند و طول مدت عملیاتی که مورد نیاز است، آماده کنیم و هم اکنون نیز در حال گسترش این یگان در کل کشور هستیم.»
وی نزاجا را قطب تولید و طراحی سلاح‌های زمینی معرفی کرد و اظهار داشت: «تانک ذوالفقار و تجهیزات دیگر را قبلاً ساختیم و امسال از انواع تجهیزات و تسلیحات جدید نیز رونمایی خواهیم کرد.»
امیر حیدری همچنین گفت: «برای سال ٩٦ چهارده طرح و برنامه به منظور بهبود معیشت کارکنان نزاجا به یگان‌ها ابلاغ کرده‌ایم.»

می‌گفت سپاه که این همه برای محرومان مسکن رایگان ساخته، بیاد برای ما پاسدارها هم مسکن رایگان بسازه، ما هم مستضعفیم. گفتم اولاً اونایی که براشون مسکن ساخته توی مناطق محروم بودند، حقوق و مزایای ماهیانه و... نداشتند، دوماً سپاه که با پول خودش خونه نمی‌سازه، سپاه سرمایه نهادها و خیریه‌ها را در این امر مدیریت می‌کنه، خودش هم یه کمک جزئی می‌کنه، سوماً شما توی پروژه‌های مسکن چند سال بعد خونه‌دار می‌شی، نگران نباش.
تغییرات شکلی و محتوایی صبح صادق در سال ۹۵ را 
چطور ارزیابی می‌کنید؟
سال 1395 هنوز به نیمه نرسیده بود که شکل، ساختار و صفحه‌آرایی هفته‌نامه تغییر کرد. پس از گذشت بیش از هفت ماه از این تغییرات فرصت را در نوروز امسال غنیمت شمردیم و نظرات شما خوانندگان و همراهان گرامی را درباره این تغییرات خواستار شدیم که در ادامه به جمع‌بندی آنها می‌پردازیم.
مثبت و منفی
در نگاه اول دو نوع نظر وجود دارد؛ یکی مثبت و دیگری منفی. «خدابنده» از کرج با نگاه منفی معتقد است، پس از تغییرات ایجاد شده، دسترسی به مطالب سخت شده است. «حمزه گياهي» از صومعه‌سرا گفته است تغيرات چنداني نداشته و تقریباً همان صبح صادق هميشگي بود. «دربانيان» از شاهرود هم معتقد است، صبح صادق بايد بهتر باشد. «فرامرز الياسي» از ثلاث‌باباجاني صفحه‌بندی جدید را خوب ارزيابي کرده، اما گفته است قواره قبلي بهتر بود. اما در مقابل «نجفي» از قشم، «عفت شريفي» از نجف‌آباد، «حمزه محمدپور» و «فريبا قاسمي‌چهل گز» از اردبيل، «هادي رضانژاد» از آذرشهر، «داود کاووسي» از ايذه، «على‌اصغر ميثمى‌راد» از شوشتر، «کواري» از ارسنجان، «محمدحسن منصوري» از خرم‌آباد، «علي مجيدي» از آذرشهر، «ايرج حسن‌پور» از ياسوج، «محمدرضا زاهد» و «فاطمه دوستي» از بيرجند ارزیابی‌شان از تغییرات شکلی و محتوایی هفته‌نامه خوب بوده است. 
تنوع
افزایش تنوع در مطالب و کوتاه شدن آنها در پیام‌های «رويا قهرمان‌زاده» از اروميه و «زهرا ‌کريم‌زاده» از ‌زرين‌شهر آمده است.
تداوم
تداوم تغییرات و تغییرات فصلی هم از سوی «علي پورفتحي» از خرم‌آباد و «جمال کشاورزي» از خرامه فارس مطرح شده است. «ژاله نوعي» و «محمد زارع» از تهران هم معتقدند تغییرات در گرافیک و متن مطالب سبب جذابیت هفته‌نامه شده است. 
اقتصاد مقاومتی
«محمد تقي‌زاده» از اروميه و «مجيد فياضي‌پور» از دهدشت معتقدند تغييرات هفته‌نامه را به يک نشريه جذاب تبدیل کرده است؛ ولی جا داشت بيشتر در زمینه اقتصاد مقاومتي کار می‌کردید. 
سایر نظرات
«وحيد احمدي» از زنجان این روند را تأثیرگذار دانسته و «علي زارعي» از يزد با اشاره به دسته‌بندی مطالب، محتوا را خوب ارزیابی کرده است. «مهناز پيري» از اروميه معتقد است تغییرات ایجاد شده بر جذابیت هفته‌نامه افزوده و «بابک عباسي» گفته است، اگر تیترها و عناوین در صفحه اول بیشتر شود، خوب است. «مرتضي غفاري» از قم خواسته است تا خلاصه محتوای نشریه در پایین صفحه اول بیاید. «پاک» از تبريز معتقد است، صفحه اول شبيه روزنامه‌هاي کثيرالانتشار کشور شده است. «مهدي شاكري» از قوچان بر افزایش تعداد نسخه‌ها تأکید کرده و «حميده محمدي‌کرد علي‌وند» از خرم‌آباد ایجاد صفحه خانواده را درخواست داشته است. «محمدرضا رحيمي‌يکتا» از لرستان از کُندی تغییرات شاکی است و «محمدرضا شعباني» از هنديجان درخواست دارد صفحه ورزشی اضافه شود. «روح‌الله ابراهيمي» از روستاي کناره اطلاع‌رساني درباره فرقه بهائيت و شهدای مدافع حرم و اوضاع سوريه و عراق را خیلی مفید دانسته و «عليرضا ميرزايي» از تهران تغییرات را مطلوب ارزیابی کرده است.
برندگان تریبون نوروزی
علي زارعي از يزد/ پاک از تبريز / رويا قهرمان‌زاده از اروميه
پرسش تریبون اول
مهم‌ترین شاخصه نامزد مورد نظر شما برای انتخابات ریاست‌جمهوری چیست؟