رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی اعلام کرد: بازگشایی کارنامه سپاه و تصویر نقش‌آفرینی‌های حماسی و سرنوشت‌ساز پاسداران انقلاب اسلامی که با گذشت حدود چهار دهه،‌ آوازه جهانی آنان را انکارناپذیر کرده است، این حقیقت را نشان می‌دهد که آنها با حضور پیشتازانه و فداکارانه در عرصه‌های نیاز انقلاب و میدان‌های پرخطر و پرتهدید هشت سال دفاع مقدس و هم‌اینک حمایت و همراهی با مقاومت اسلامی سوریه و عراق، خود را «سپر امنیت» ملت ایران و بلکه امت اسلامی کرده‌اند.
  علیرضا جلالیان/  اصلی‌ترین مأموریت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حراست و صیانت از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است. بر اساس این، سپاه مبتنی بر نیاز انقلاب اسلامی مأموریت‌های خود را تعریف و در گذر زمان بازتعریف می‌کند؛ اما در همه دوران‌ها اصلی‌ترین مأموریت سپاه همواره امنیتی بوده است، یعنی سپاه همواره به همراه هر نوع مأموریتی، مأموریت برقراری امنیت را هم داشته که نمونه بارز آن در ابتدای انقلاب ایجاد اصلی‌ترین دستگاه اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی کشور در این نهاد و بعد حضور در دفاع مقدس بوده است. بر اساس این، می‌توان کارکردهای سپاه در عرصه امنیت را در ابعاد مختلف دید. برای نمونه، سپاه پاسداران مبتنی بر مأموریت امنیتی خود بر اساس دکترین اقدام ناهم‌تراز در دو مرز شمال غرب و جنوب شرق با مأموریت ویژه مقابله با اقدامات تروریستی که ریشه فرامرزی دارد، مستقر شده است. در این راستا سپاه طی سال‌های اخیر با نیروهای پ.‌ک‌.ک و دیگر گروه‌های جدایی‌طلب کرد و گروه‌های تروریستی تکفیری در مرزهای شمال غرب درگیر است و در جنوب شرق نیز این درگیری سابقه بسیار طولانی دارد. این حضور سپاه با اقدامات بعدی موجب برقراری امنیت در این مرزها شد. از جمله این اقدامات محرومیت‌زدایی در مناطق مرزی و بومی کردن امنیت بود. در واقع، سپاه توانست مردم این مناطق را برای برقراری امنیت پایدار در منطقه سازمان‌دهی و تجهیز کند و به آنها آموزش دهد؛ از طرفی با محرومیت‌زدایی عوامل ناامنی ناشی از محرومیت را از بین ببرد.
اما در وجه داخلی سپاه پاسداران به ویژه پس از سال‌ها که واحد اطلاعات سپاه کوچک و داخلی شد، بعد از موارد بسیاری که ناشی از نبود دستگاه‌های اطلاعاتی موازی و پایدار در کشور بود، دوباره شکل گرفت و در این میان بسیج به منزله بدنه مردمی سپاه همچون سال‌های دفاع مقدس وارد عرصه شد و شبکه عظیم اطلاعاتی در کشور به همت سپاه شکل گرفت. از سویی با ایجاد سازمان اطلاعات سپاه بسیاری از مأموریت‌های حساس، از جمله مفاسد اقتصادی و عملیات ضد جاسوسی و مقابله با نفوذ و اخلالگران فرهنگی و اجتماعی به این سازمان واگذار شد. 
در وجه دیگر سپاه پاسداران اصلی‌ترین مجموعه در زمینه صدور و انقلاب اسلامی به ورای مرزهای جمهوری اسلامی و صیانت از آن است. نیروی قدس سپاه پس از دفاع مقدس ابتدا با واحدهایی، همچون نهضت‌ها و یگان‌هایی که در لبنان مستقر بودند شکل گرفت و نمونه موفقیت‌آمیز فعالیت‌هایش گروه‌های مقاومت در منطقه، خاموش کردن آتش جنگ بوسنی و همراه‌سازی کشورهایی که امروز موسوم به جبهه مقاومت هستند، با انقلاب اسلامی بوده است. در واقع سپاه پاسداران با این اقدام خود دشمن را به مرزهای دور فرستاده و در این مرزها با دشمن درگیر است؛ از این‌رو امروز آرامش و امنیت به خوبی در سایه این تلاش‌های پاسداران انقلاب اسلامی احساس می‌شود. باید افزود، سپاه در اینجا متوقف نشده و در راستای ایجاد امنیت پایدار در سراسر کشور در حوزه اشتغال و محرومیت‌زدایی هم وارد شده است.


گزارشی از پروژه آبرسانی به یکی از روستاهای شهرستان ملارد
  سعید علی‌بخشی/  بسیج سازندگی سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) تهران توانست با اجرای طرح آبرسانی کام اهالی روستای محمدآباد قمشلو از توابع شهرستان ملارد را پس از سال‌ها شیرین کند.
به گزارش صبح صادق، هفته گذشته پنج پروژه عمرانی، فرهنگی و ورزشی شامل «لوله‌کشی آب آشامیدنی به طول 5/6 کیلومتر، نصب مخزن آب آشامیدنی، ساخت یک واحد مسکونی، احداث پارک بازی برای کودکان و زمین فوتبال برای جوانان، محوطه‌سازی و مرمت مسجدجامع حضرت سیدالشهداء(ع) روستا و ایجاد فضای سبز به متراژ یک هکتار» با حضور سردار «علی نصیری» فرمانده سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران، سردار «پاشا محمدی» رئیس سازمان بسیج عشایری کشور، سردار «حزنی»، فرمانده قرب کوثر (محرومیت‌زدایی) سپاه، مهندس «سلگی»، مسئول مجمع خیرین مسکن‌ساز کشور، سردار «غلامعلی»، مسئول بسیج سازندگی سازمان بسیج، «محسن رضایی» فرمانده سپاه ناحیه ملارد، فرماندار ملارد، مسئولان استانی و مردم محمدآباد قمشلو از توابع دهستان اخترآباد شهرستان ملارد به بهره‌برداری رسید.
سرهنگ عبدالله اصغری، معاون بسیج سازندگی سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) استان تهران، در آیین افتتاح این پروژه‌ها اظهار داشت: «یکی از مأموریت‌های بسیج سازندگی رسیدگی به مناطق محروم و کم‌برخوردار است که در این راستا، محرومیت‌زدایی از دهستان اخترآباد شهرستان ملارد به مثابه یکی از مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور با ضریب محرومیت بالای شش، در دستور کار بسیج سازندگی سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) قرار گرفت.»
وی خاطرنشان کرد: «با وجود اینکه 38 سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد، زیبنده نیست که برخی از هموطنان‌مان از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی محروم باشند.»
اصغری ادامه داد: «سال گذشته دولت طرحی را آغاز کرد که به منطقه آبرسانی کند؛ اما چون مطالعات دقیق فنی صورت نگرفته بود، همان ابتدای کار پروژه با شکست مواجه و به کلی رها شد تا اینکه در پاییز سال 95 نقشه کار با کمک استادان بسیجی و همت جهادگران بسیجی آماده شد و به این ترتیب با کمک خیران کار آبرسانی به روستا را آغاز کردیم.»
مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت سیدالشهداء(ع) به مشکلات پیش روی اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: «فقط در ابتدای مسیر و در خود روستا برق داشتیم و در طول مسیر برق نداشتیم؛ این در حالی است که برق روستا از جای دیگری آمده بود.» وی ادامه داد: «یک مخزن 60 مترمکعبی در روستا احداث کردیم که طول خط آبرسانی آن شش کیلومتر است. تمام ویژگی‌ها از جمله بحث علمی پروژه، سایزها و نوع لوله را در نظر گرفتیم. همان فشاری که در مبدأ وجود دارد، در مقصد هم با همان فشار آب به مخزن بالایی منتقل می‌شود.»
سرهنگ اصغری، درباره هزینه طرح آبرسانی به این روستا، تصریح کرد: «برآورد آبفای استان برای اجرای این پروژه 800 میلیون تومان بود که ما با استفاده از ظرفیت‌های جهادی مهندسی نو و استادان بسیجی با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان پروژه را اجرا کردیم؛ یعنی حدود 5/37 درصد معادل 300 میلیون تومان صرفه‌جویی داشته‌ایم.»وی با اشاره به اینکه روستا امکانات فرهنگی و ورزشی نداشته است، افزود: «یک بوستان با عنوان بوستان ولایت به مساحت یک هکتار با نصب امکانات کامل ورزشی و در کنار آن یک زمین ورزشی خاکی محصور شده احداث کردیم تا بچه‌ها بتوانند در محلی مناسب بازی کنند.
همچنین با کمک عزیزان جهادگر و مجموعه بسیج سازندگی شهرستان برای تنها خانواده بی‌سرپرست این روستا که مشکل مسکن داشت، یک واحد مسکونی 120 متر مربعی احداث کرده و کلید آن را به این خانواده تحویل دادیم.»
وی از مهاجرت معکوس به این روستا خبر داد و اظهار داشت: «این روستا دارای 63 خانوار با جمعیت 260 نفر است که به دلیل نبود آب آشامیدنی سالم، حدود 40 خانوار آن مهاجرت کرده بودند؛ اما طی چند روز گذشته که از آبرسانی به این روستا مطلع شده‌اند، بسیاری از خانواده‌ها تصمیم گرفته‌اند به روستا بازگردند.»اصغری با اشاره به کاهش نزولات جوی در طول چند سال گذشته، اظهار داشت: «پیش از این، اهالی روستا از آب قنات‌ها استفاده می‌کردند؛ اما بیشتر قنات‌ها بر اثر کاهش بارندگی‌های اخیر خشک شده که با پیگیری جهاد سازندگی شهرستان، عزیزان آبفا و بخشداری با تانکر آبرسانی می‌کردند.»
این مقام مسئول افزود: «پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون زیرساخت‌های لازم برای برخی از روستاها فراهم نشده که این نوعی بی‌توجهی است. بسیاری از ادارات می‌گویند صرف نمی‌کند که ما برای 60 خانوار آبرسانی کنیم؛ این در حالی است که این روستاییان مصرف‌کننده نیستند؛ بلکه از عشایر غیور و انسان‌های متدین و جهادگری هستند که با وجود مشکلات و مرارت‌های بسیار روستا را ترک نکرده‌اند؛ این نشان می‌دهد چندین سالی که پیگیر آبرسانی به این روستا نبوده‌اند، کوتاهی‌هایی صورت گرفته است؛ به نوعی اعتقاد و باور هم نداشته‌اند و آبرسانی به این روستا را مقرون به صرفه نمی‌دانستند. متأسفانه نگاه متولیان در سطح استان و در داخل خود شهرستان نگاه زیبایی نبوده است.»
اصغری افزود: «برای اجرای این پروژه، فرمانداری ملارد 100 میلیون تومان کمک کرده و بقیه هزینه از اعتبارات قرب کوثر، اعتبارات بسیج سازندگی و خیرانی تأمین شده است که در قلعه سیمون اسلامشهر به ما کمک کردند.»

مادر شهید مدافع حرم محمدرضا دهقان‌امیری
 احسان امیری/  شهید محمدرضا دهقان‌امیری ۲۶ فروردین ۱۳۷۴ در خانواده‌ای مذهبی در تهران به دنیا آمد. محمدرضا با اینکه سن کمی داشت، اما دفاع از حرم اهل‌بیت(ع) را دفاع از ناموس خود می‌دانست و به همین دلیل راهی دیار عشاق شد. حدود ۴۰ روز عاشقانه از حرم اهل‌بیت(ع) دفاع کرد تا سرانجام عصر روز ۲۱ آبان ماه در حالی ‌که تنها ۲۰ سال داشت، به آرزویش یعنی شهادت رسید.
فاطمه طوسی، مادر شهید دهقان درباره فرزند شهیدش می‌گوید: «با وجود اینکه بچه درس‌خوانی بود، اما همواره با جنب‌وجوش‌هایش صدای دیگران را درمی‌آورد. فرزند دومم بود. از همان کودکی بچه بازیگوشی بود. من و پدر شهید همیشه سعی می‌کردیم از کودکی فرزندان‌مان را با مجالس مذهبی، هیئت‌های عزاداری و مسجد آشنا کنیم. برای آشنا شدن آنها با فرهنگ جهاد، خانوادگی به اردوی راهیان نور می‌رفتیم. به همین دلیل معمولاً تعطیلات نوروز را در مناطق جنگی سپری می‌کردیم. گاهی اوقات اگرچه جایی برای ماندن در این مناطق نداشتیم و ناچار بودیم کنار مزار شهدا یا کنار خیابان شب را صبح کنیم؛ اما هر طور شده بود بچه‌ها را به مناطق جنگی می‌بردیم. محمدرضا پس از پایان دوره راهنمایی تحصیلات خود را در دبیرستان علوم و معارف امام صادق(ع) ادامه داد. در دوره راهنمایی مدیر مدرسه روی افکار و اعتقادات بچه‌ها کار می‌کرد و می‌کوشید آنها را بچه‌هایی معتقد تربیت کند. وقتی محمدرضا دوره راهنمایی را تمام کرد، به ما گفت که فرزندتان را در یک مدرسه خوب نام‌نویسی کنید؛ چرا که زمینه اعتقادی بالایی در وجود او است؛ سعی کنید با تحصیل در مدرسه‌ای خوب آن را بارور کنید. به همین دلیل مدرسه امام صادق(ع) را انتخاب کردیم.» محمدرضا در آزمون ورودی رشته معارف و ریاضی مدرسه امام صادق(ع) شرکت کرد و با وجود‌ اینکه در هر دو رشته تحصیلی رتبه برتر را کسب کرد؛ اما علاقه به معارف و تحصیلات حوزوی سبب شد رشته معارف را انتخاب کند و در دانشگاه عالی شهید مطهری ادامه تحصیل دهد.
شب قبل از شهادت محمدرضا احساس کردم مهر محمدرضا از دلم جدا شده است. آن موقع نیمه ‌شب از خواب بیدار شدم. حالت غریبی داشتم، احساس کردم خانه پر از نور است. منبع نور از قاب عکس دو برادر شهیدم بود که روی دیوار خانه‌مان زده بودیم. آن شب برادر شهیدم در خواب به من گفت خواهر نگران نباش محمدرضا پیش من است. صبح که از خواب بیدار شدم حالم منقلب بود. به بچه‌ها و همسرم گفتم شما بروید بهشت زهرا(س)، من خانه را مرتب کنم. احساس می‌کردم مهمان داریم. عصر بود که همسرم، مهدیه دخترم و محسن پسر کوچکم از بهشت زهرا(س) آمدند. صدای زنگ در بلند شد. به همسرم گفتم حاجی قوی ‌باش خبر شهادت محمدرضا را آورده‌اند. وقتی حاجی به اتاق بازگشت، به من گفت فاطمه محمدرضا زخمی شده است؛ اما من می‌دانستم محمدرضا به آرزویش رسیده است.
محمدرضا وصیت کرده بود او را در امامزاده علی‌اکبر چیذر دفن کنند. محمدرضا را اول ماه صفر نذر سلامتی امام زمان(عج) کردم.»

«آموزگار حماسه» از مجموعه خاطره‌نگاری‌هایی است که زندگی معلم شهید «منوچهر پیرسمسار» را به تصویر می‌کشد.
در این اثر برهه‌هایی از زندگی این شهید بزرگوار روایت شده است که می‌توان آن را یک مستندنگاری در حوزه ادبیات دفاع مقدس دانست. این کتاب در پنج فصل شامل «آشنایی»، «شاگردان مدرسه رازی و خاطرات ماندگار»، «شلمچه، منطقه موعود» و «در جست‌وجوی او» به انضمام نامه‌ها و اسناد، خاطرات سال‌ها رزم شهید پیرسمسار را بازخوانی کرده است. شهید منوچهر پیرسمسار دی ماه سال 1331 در تبریز متولد شد و با تربیتی اصیل و اسلامی به مثابه یکی از رزمندگان پرورش یافت. فعالیت‌های انقلابی و حضور در جبهه‌ها طی 30 سال، از او شخصیتی ممتاز ساخت. وجهه فرهنگی این شهید از ویژگی‌های بارز اوست که توانست شاگردان بسیاری را تربیت کند. این شهید بزرگوار پس از سال‌ها جهاد در جبهه فرهنگی و دفاع مقدس در عملیات رمضان به دیدار معبود شتافت. پیکر شهید پیرسمسار سال‌ها در خاک دشمن بعثی باقی مانده بود تا اینکه در سال 1373 به کشور آورده و در گلزار شهدای تبریز به خاک سپرده شد.
قسمتی از متن کتاب: «چند هفته‌ بعد از شنیدن خبر شهادت منوچهر، دانش‌آموزان مدرسه رازی آمدند منزل‌مان، برای دیدن پدر و مادر شهید و عرض تسلیت؛ اما هر دانش‌آموزی که وارد حیاط می‌شد و پیکان منوچهر را می‌دید بی‌اختیار اشک از چشمانش سرازیر می‌گشت.حیاط خانه مملو از دانش‌آموز بود و آقای بهرامی خودشان هم حضور داشتند. پدرم خطاب به بچه‌ها گفت: آمدید به من تسلی بدهید یا دل مرا بیشتر آتش بزنید؟ یکی از دانش‌آموزان جواب داد: ما گویی پدر از دست داده‌ایم و شما فرزند....» «آموزگار حماسه» در 225 صفحه به قلم «منوچهر نظمی‌تبار» تدوین شده و نشر «صریر» آن را به اهتمام اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی در دو هزار نسخه منتشر کرده است.

بین قائم‌شهر و ساری منطقه‌ای به نام «قادیکلا» وجود دارد که بسیج و سپاه در آن عملیات داشتند. محمد با دو تا از دوستانش از این جاده، عازم مشهد بودند که عده‌ای با سلاح و تجهیزات سر راه‏شان را گرفته و از آنها کمک خواستند. آنها گفته بودند ما به هر کس که کارت بسیج و سپاه داشته باشد، اسلحه می‌دهیم تا به ما کمک کنند. وقتی فهمیدند محمد و دوستانش کارت بسیج و سپاه دارند، آنها را به سمت جنگل بردند؛ اما آنها از گروهک‌ها بودند و محمد را پس از شکنجه‌های دردناک به شکل فجیعی به شهادت رساندند. 
به نقل از دوستان شهید دکتر محمد منتظر‌الظهور
شهید منتظرالظهور 14 فروردین 1339 در تهران متولد شد. او از همان دوران کودکی علاقه‏‌ زیادی به یادگیری داشت و مشاهده‏‌ آثار نبوغ در محمد موجب شد تا از پنج سالگی یادگیری درس در مقطع ابتدایی را آغاز کند. پنج سال اول دبستان را با نمره‌های عالی پشت سر گذاشت و سال ششم را در تابستان خواند. دوران متوسطه را در دبیرستان میرداماد سپری کرد که مصادف با ورود شهید رجایی به آموزش‌وپرورش بود. با آشنایی او با شهید رجایی مبارزاتش شکل تازه‌تری یافت. سال آخر متوسطه را در دبیرستان آذر گذراند و در دو رشته‏‌ علوم طبیعی و ریاضی دیپلم گرفت. در قضایای انقلاب فعال بود؛ به مساجد و مکان‌های ویژه تبلیغات دینی می‌رفت و اعلامیه‌های امام(ره) را پخش می‌کرد. در سال 1357 با پذیرش در بورسیه‏ ارتش به عنوان دانشجوی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران مشغول تحصیل شد. عضو بسیج و متصدی کتابخانه‏ مسجد و انبار گندم محله بود. محمد با شروع جنگ تحمیلی چندین نوبت به همراه تیم پزشکی به جبهه رفت تا اینکه در نهایت در ماجرای عملیات نفاق در منطقه آمل به دست عوامل مارکسیست گروهک‌های نفاق به شهادت رسید.

سردار سرلشکر جعفری
فرمانده کل سپاه گفت با توجه به تحریم‌های تحمیلی بر کشور، توطئه‌های مداوم و پی در پی دشمنان و رقابت‌های منطقه‌ای از یک‌سو و بهره‌مندی ایران اسلامی از ذخایر و سرمایه‌های عظیم نفت و گاز و انرژی از سوی دیگر، فعالیت امروز شرکت صدرا چشم‌انداز روشنی را برای ما ایجاد کرده است.
سردار سرلشکر پاسدار محمد‌علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بازدید از شرکت صنعتي دريايي ايران(صدرا) در بوشهر، در جمع مسئولان و مدیران این مجموعه، با اشاره به توانمندی‌ها، ظرفیت‌های بالای سپاه در عرصه‌های سازندگی و عمران و آبادانی کشور، گفت: «کشتی‌سازی صنعت مهمی است که تاکنون کمتر در کشور ما مورد توجه قرار گرفته و امیدواریم با روح جدیدی که در شرکت صدرا دمیده شد، شاهد خدمات ارزنده این مجموعه باشیم.»
سرلشکر جعفری بخشی از فعالیت‌های صدرا را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: «با توجه به ظرفیت‌های شرکت صدرا در بخش‌هایی از قبیل ساخت سکو و سازه‌های مختلف دریایی و ساخت کشتی و شناورهای بزرگ، ارتقای توان این مجموعه می‌تواند دستاوردهای مهمی را برای کشور به همراه داشته باشد.»
وی افزود: «با توجه به تحریم‌های تحمیلی بر کشور، دشمنی مداوم دشمنان و رقابت‌های منطقه‌ای از سویی و بهره‌مندی ایران اسلامی از ذخایر و سرمایه‌های عظیم نفت و گاز و انرژی از سوی دیگر فعالیت امروز شرکت صدرا چشم‌انداز روشنی را برای ما ایجاد کرده
 است.»
فرمانده کل سپاه در ادامه با تأکید بر اینکه امروز امید به صدرا بازگشته است، اظهار داشت: «به فضل الهی و با همت و درایت فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)مشکلات گذشته «صدرا» رفع شده و بستر مطلوبی برای فعالیت‌های مفید و مؤثر فراهم آمده است که امیدواریم با تلاش و همت شبانه‌روزی، دلسوزی و مدیریت جهادی شاهد رشد کمّی و کیفی آن باشیم.»
وی خاطرنشان کرد: «با توجه به طرح‌های عظیم کشور در حوزه کشتیرانی و نفت و گاز، فعالیت شرکت صدرا می‌تواند بسیار تعیین‌کننده باشد.»
سرلشکر جعفری در پایان تأکید کرد: «با احیای مجدد شرکت صدرا و توجه به ظرفیت‌های این شرکت در اجرای طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زایی، امیدواریم گام مطلوبی را در این عرصه نیز در تحقق شعار سال جاری برداریم.»
گفتنی است، سرلشکر جعفری در جریان این بازدید که به همراه سردار عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی‌ خاتم‌الانبیاء(ص) انجام شد، از روند فعالیت‌های این شرکت تحت مدیریت قرارگاه و بخش‌های کشتی‌سازی، سکوسازی و سازه‌های دریایی آن دیدن کرد.

سال 75 با هم رفتیم سپاه. اون رفت سازمان اطلاعات. می‌گفت وقتی همه مردم توی خواب ناز هستند نمی‌دونند که ما با گروه‌های تکفیری و تیم‌های ترور سرویس‌های جاسوسی توی شهرهای مختلف درگیریم و خواب نداریم. فقط مردم صبح فرداش بلند می‌شوند و خبر انهدام تیم‌های تروریستی و جاسوسی رو می‌شنوند... اما همین که می‌بینم مردم احساس امنیت می‌کنن خدارو خیلی شکر می‌کنم که ما رو وسیله برقراری این امنیت قرار داده.
 مهم‌ترين شاخصه نامزد رياست‌جمهورى چیست؟
اولین هم‌اندیشی تریبونی امسال با توجه به حال‌وهوای رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری و شوراهای اسلامی شهر، روستا به موضوع شاخصه‌های نامزد مورد نظر شما برای تصدی پست ریاست‌جمهوری اختصاص یافت که در ادامه جمع‌بندی نظرات شما همراهان گرامی آورده شده است.
ولایتمداری/ بسیاری از همراهان گرامی معتقدند نامزد مناسب برای پست ریاست‌جمهوری کسی است که «ولایت‌مدار» و «ولایت‌پذیر» باشد. «سيدمحمد ميرنبي‌زاده» از بندرعباس، «وحيد احمدي» از زنجان، «سيدمحمد خدايي» از اردکان، «نجفي» از کرمان، «ناصر آقاسي» و «سجاد آقاسي» از شهرضا، «مصطفي اکبري» از داران، «حسين رضايي‌نژاد» از قاينات، «نجفي» از قشم، «محمدرضا زاهد» از بيرجند، «حسين کوشکي» از صفاشهر، «محمد بانشي» از شيراز، «محسن کوشکي» از خرم‌بيد، «کاکه جاني» از سنندج، «عرب‌پور» از همدان، «کريم ميشي» از دهلران، «پاک» از تبريز، «ولي‌زاده» از اروميه، «حمزه محمدپورچهل‌گز» از اردبيل، «داود کاوسي» از ايذه، «زهرا اسمعيلى» از تبریز، «اصغر کنعاني» از بستان‌آباد، «محسن لطفي» از بجنورد، «علي صدر» از بروجرد، «کواري» از ارسنجان، «مجيد فياضي‌پور» از دهدشت، «حسن‌زاده» از شهريار، «روح‌الله ابراهيمي» از ارسنجان، «عليمراد غلامي» از ايلام، «ظاهر مرادي» از جوانرود، «فريبا قاسمي» از اردبيل، «سيدجمال‌الدين علوي‌زاده» از بهبهان و «پرويز شهميري» از اردبيل از جمله همراهانی بودند که در نظرات‌شان به این موضوع اشاره داشتند.
انقلابی بودن/ برخی دیگر از همراهان در نظرات‌شان در کنار موضوعات دیگر روی موضوع انقلابی بودن تأکید داشتند. «احمد آقاميرزايي» از ابهر، «مجيد مقدم» از زنجان، «آيت رستمي» از جوانرود، «محمد چراغي‌نژاد» از دهلران، «فرامرز الياسي» از ثلاث باباجاني، «مقصودي‌فر» از خوانسار و «سيدسجاد هاشمي‌کيا» از گچساران از این جمله‌اند.
راستگویی و صداقت/ «مرضيه احمدي» از داران، «مهدي شمس‌الدين‌نژاد» از سيرجان، «عفت شريفي» از نجف‌آباد، «علي پورفتحي» از خرم‌آباد و «محمدصادق مرشدلو» از شيروان هم در میان نظرات‌شان راستگویی و صداقت با مردم را شاخصه اصلی نامزد ریاست‌جمهوری برشمرده‌اند.
کارآمدی/ اما عده دیگری از همراهان گرامی کارآمدي را ملاک مهمی برای انتخاب می‌دانستند. «ملکوتي‌زاده» و «علي اميدي» از تبريز، «جهانگير ديدبان» از مراغه، «رضا شمسي» از شازند و «ابوالفضل حکيم‌الهى» از تهران از این دسته‌اند.
استکبارستیزی/ عده‌ای نیز روی استکبارستیزی تأکید و تکیه داشتند که در این میان می‌توان به «سعيد محمدي» از خوانسار، «حيدر زوار» از آبدانان، «عبدالله حسين‌پور» از املش، «علي نوري‌ امام‌زاده‌اي» از خوانسار، «صمد حاجي‌زاده» از چايپاره و «اسماعيل قهرمان‌زاده» اشاره کرد.
سایر دیدگاه‌ها/ پایبندی به قانون اساسی، داشتن برنامه، توجه به محرومان، پاکدستی، تقوا، توجه به تیم اجرایی، مدیر و مدبر بودن، توجه به اصل حکمت، عزت و مصلحت، مدیر جهادی، عامل به اصول اقتصاد مقاومتی و... از دیگر نظراتی بود که بسیاری از همراهان مطرح کردند. «اکبر اميري» از باغملک، «مريم وفايى» و «محمدمهدي امجديان» از سنقر، «سيدحامد صفوي» از گيلان، «معصومه آقايي» از علي‌آباد کتول، «رسول کريمي» از دلند، «عليرضا فيروزي» از خرم‌دره، «محمد کريم‌زاده» و «شمس‌الديني» از اصفهان، «محمد تاجي» از کرج، «مهناز پيري» و «رويا قهرمان‌زاده» از اروميه از این دسته بودند.
برندگان تریبون اول
«اکبر اميري» از باغملک / «عفت شريفي» از نجف‌آباد / «کريم ميشي» از دهلران
پرسش تریبون دوم
از دیدگاه شما مهم‌ترین موضوعی که نامزدها باید در رقابت‌های انتخاباتی رعایت کنند، چیست؟