فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: پس از پیروزی انقلاب روند ارتقای توان دفاعی ما همواره ادامه دارد و ما در یک مسابقه پرسرعت با دشمن قرار داریم که توقف‌پذیر نیست و برای تحقق اهداف‌مان باید راه‌های میانبر را پیدا کرده و طی کنیم که بحمدالله در بسیاری از روندها این مسیر را دنبال کرده و پیش رفته‌ایم. ایجاد قدرت بازدارندگی ما به گونه‌ای بوده است که آمریکایی‌ها از مدتی پیش اعلام کردند به دنبال ایجاد توانی هستند که در برابر ایران بازدارنده باشد.


سرلشکر صفوی
  حسن ابراهیمی/ سردار صفوی گفت: «امنیت مهم‌ترین مؤلفه و اساسی‌ترین نیازهای توسعه در هر کشوری است و کشورهای توسعه‌یافته امنیت را بنای پیشبرد اهداف اقتصادی و سیاسی خود قرار داده‌اند و هر کجای دنیا که امنیت نباشد، شاهد ناپایداری در مؤلفه‌های توسعه هستیم.»
سردار سرلشکر صفوی، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در جلسه مشترک کمیسیون‌های تخصصی حوزه دستیاری و مشاورت عالی فرماندهی معظم کل قوا با تبیین مؤلفه‌های قدرت در جمهوری اسلامی ایران، گفت: «امنیت امروز جمهوری اسلامی و آحاد ملت شریف ایران مرهون مجاهدت‌ها و جانفشانی  شهدا، ایثارگران و جانبازان جنگ تحمیلی است. به لطف خدا توان دفاعی و قدرت بازدارندگی نیروهای مسلح پشتوانه‌ای در جهت توان دولت‌ها در توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان و در جهت سربلندی و سرافرازی ملت عزیزمان قرار گرفته است.»
وی افزود: «امنیت مهم‌ترین مؤلفه و اساسی‌ترین نیازهای توسعه در هر کشوری است و کشورهای توسعه‌یافته   امنیت را بنای پیشبرد اهداف اقتصادی و سیاسی خود قرار داده‌اند و هر کجای جهان که امنیت نباشد، شاهد  ناپایداری در مؤلفه‌های توسعه  هستیم.»

بومی شدن امنیت مانع از ورود ناامنی‌ها به داخل کشور
سرلشکر صفوی با اشاره به خصوصیت مردمی و بومی بودن امنیت در جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: «پشتوانه مردمی نیروهای مسلح و تأمین امنیت از سوی مردم از مختصات اصلی سیاست‌های امنیتی در جمهوری اسلامی ایران است و امروز با وجود ناامنی و ناآرامی‌ها و ناپایداری امنیت در آن‌سوی مرزهای جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح و دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی در تأمین امنیت به خوبی عمل کرده‌اند و بومی شدن  شاخصه‌های امنیت در داخل کشور مانع از ورود ناامنی‌ها از بیرون مرزها به داخل کشور، با وجود تلاش‌های صورت گرفته شده است.»
وی افزود: «اگر حکومت‌ها و دولت‌ها از پایگاه‌ها و پشتوانه‌های مردمی برخوردار باشند، ماهیت و نوع تهدیدها در صورت بروز در هر کشوری عموماً با شکست روبه‌رو خواهد شد و مؤلفه پشتوانه مردمی در هر حکومتی در مسائل مختلف تعیین‌کننده است.»

دفع تهدیدات با حضور مردم
سرلشکر صفوی با اشاره به ناتمامی و تقابل همیشگی دشمنان در دشمنی با ملت ایران و حضور تعیین‌کننده مردم در صحنه‌های مختلف انقلاب  گفت: «حقیقت آن است که طی چهار دهه گذشته از عمر جمهوری اسلامی ایران، شکل دشمنی دشمنان ملت با جمهوری اسلامی ایران تغییر ماهیت داده است و گاهی این تهدیدها به صورت جنگ مسلحانه گروه‌های ضد انقلاب و گاهی به صورت جنگ تحمیلی و جنگ مستقیم و گاهی هم به صورت تحریم‌ها و تلاش در جنگ فرهنگی ظهور پیدا کرده است و متناسب با نوع تهدیدات همیشه حضور مردم در جبهه‌های مختلف و مقاطع حساس تاریخ جمهوری اسلامی ایران باعث شکست دشمنان شده است.»
سرلشکر صفوی با اشاره به دیگر مؤلفه‌های قدرت در هر کشوری در کنار قدرت بازدارندگی، گفت: «کشورهایی با اقتصاد قوی عموماً مورد احترام کشورهای دیگر هستند و دولت‌ها و قدرت‌های بزرگ از اقتصاد به منزله اهرم فشار در مبادلات و مناسبات سیاسی در جهت تحمیل اراده خود بهره می‌برند، در صورتی که اقتصاد پویا و توجه اقتصادی به ساختارهای درونی و توانایی‌های داخلی کشور می‌تواند موجبات استقلال اقتصادی کشور را فراهم کند؛ از نتایج این اقتصاد می‌توان به پایداری آن و وابسته نبودن به دیگر قدرت‌ها از بُعد اقتصادی اشاره کرد؛ در نتیجه قدرت‌های بزرگ نمی‌توانند از ضعف حوزه اقتصاد برای فشار بر دولت و ملت‌مان استفاده کنند و در حقیقت اقتدار اقتصادی به بروز قدرت بیرونی و ارتقای جایگاه سیاسی کشورها در بین کشورهای جهان منجر خواهد شد.»
دستیار و مشاور عالی رهبر معظم انقلاب با اشاره به  مشارکت‌های مردمی در نظام جمهوری اسلامی ایران در  تعیین عالی‌ترین مقامات اجرایی و سیاسی کشور گفت: «عموماً پس از انقلاب و در دهه‌های مختلف و  همچنین در مواقعی که به انتخاب مسئولان سیاسی و اجرایی کشور نیاز بوده است، شاهد رشد فزاینده مشارکت‌های مردمی بوده‌ایم و این مشارکت‌ها وظیفه انتخاب‌شوندگان را در پاسداری از حقوق ملت و تلاش برای حل مشکلات جاری کشور سنگین‌تر می‌کند.»
اعتماد به قدرت ملی درون‌زا
سردار صفوی درباره انتخابات ریاست‌جمهوری همه گفت: «واقعیت آن است که رئیس‌جمهور سکاندار امور اجرایی کشور است و همه منابع و سرمایه‌های کشورمان در اختیار رئیس‌جمهور است و رئیس‌جمهور و تیم برنامه‌ریز و مدیران اجرایی می‌توانند با برنامه‌ریزی صحیح و اصولی از منابع کشور در جهت منافع ملت و کشور بهره ببرند.»
وی ادامه داد: «بسیار مهم است که رئیس‌جمهور منتخب به آنچه به مردم قول می‌دهد، وفادار باشد؛ در حقیقت مردم با این انتخاب، سرنوشت اقتصادی، اجرایی و برنامه‌ریزی کشور را برای چهار سال به دستان منتخب خود می‌سپارند تا این فرد و یا جریان سیاسی منتخب، حقوق همه مشارکت‌کنندگان در فرایند رأی‌دهی علاقه‌مند به هر گروهی را تأمین کند.»
این استاد دانشگاه با اشاره به سخنان و برنامه‌های نامزدهای ریاست‌جمهوری افزود: «سخنان و برنامه‌های نامزدهای ریاست‌جمهوری از وجود مشکلات اقتصادی و معیشتی جدی در لایه‌های مختلف مردم حکایت دارد و برنامه‌های عموم نامزدها معطوف پرداختن به حل مشکلات مردم و در جهت جلب آرای عمومی است و در نتیجه یکی از ملاک‌های انتخاب رئیس‌جمهور نگاه به برنامه، توان و تلاش نامزد مورد نظر در حل مشکلات اقتصادی مردم است.»
سرلشکر صفوی ادامه داد: «واقعیت آن است که رئیس‌جمهور باید در اندیشه و تفکر به قدرت ملی درون‌زا برای حل مشکلات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی اعتماد داشته باشد و برای حل مشکلات امیدی به بیگانگان نداشته باشد.»


  علیرضا جلالیان/ در ادبیات کلاسیک راهبردی منابع اصلی قدرت عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی‌گری است. سپاه پاسداران در مقام حافظ انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن به دلیل نیاز کشور در همه این حوزه‌ها ورود داشته و توانسته است نجات‌بخش کشور باشد؛ اما در عرصه اجتماعی به نظر می‌رسد این ورود کافی نبوده و امروز یکی از نیازهای اساسی کشور و انقلاب در عرصه اجتماعی است. سرمایه انسانی و سرمایه اجتماعی دو نیاز زیربنایی هر تمدن و جامعه‌ای به شمار می‌آیند و بقای انقلاب اسلامی هم در گرو ایجاد، حفظ و تقویت سرمایه انسانی و اجتماعی است. سپاه پاسداران همواره در این عرصه به مثابه یک محور برای سرمایه اجتماعی و به‌کارگیری آن در راستای نیازهای انقلاب عمل کرده است؛ اما به نظر می‌رسد این نوع عمل انقلابی نبوده و هنوز انقلاب اجتماعی در جامعه ایران تکمیل نشده است؛ انقلابی که در پس آن جامعه‌ای پویا، همبسته، منسجم و با مشارکت بالای اجتماعی ایجاد شود. گفتنی است، ظرفیت‌های سپاه برای تکمیل این انقلاب بسیار بالا است. برای نمونه سپاه پاسداران به برکت بسیج در سراسر کشور حضور دارد. با توجه به اینکه بسیج به منزله بزرگ‌ترین شبکه اجتماعی حقیقی جهان در اختیار این نهاد است، اما متأسفانه هنوز استفاده در خوری از این ظرفیت عظیم نشده است. البته در فضای اجتماعی امروز حضور سپاه تنها به وجود بسیج در سراسر کشور منحصر نیست. در حوزه خدمات اجتماعی هم سپاه حضور پر رنگی دارد، از جمله در زمینه محرومیت‌زدایی و کمک به محرومان این نهاد توانسته است در کنار دیگر نهادهای دولتی و حکومتی خدمت‌رسان و مؤسسات خیریه خدمات شایسته‌ای را ارائه دهد که با تسری این خدمات در قالب پایگاه‌های بسیج و بسیج خدمت‌رسانی به محرومان می‌توان امیدوار بود که سپاه با مدیریت خدمات به محرومان یکی از مهم‌ترین اهداف انقلاب را محقق کند. از دیگر سو فعالیت در حوزه امداد و درمان هم در سپاه موجب ایجاد انسجام اجتماعی و افزایش امید به زندگی در مناطق محروم و بحران‌زده کشور شده است. سپاه همواره اولین نهاد حاضر در بلایای طبیعی برای امدادرسانی بوده است و خدمات درمانی در مناطق بسیار محروم مرزی کشور نیز با همت سپاه بنیان‌گذاری شده است. 
سپاه در وجه دیگر با برنامه‌ریزی در حوزه مبارزه با جرایم توانسته است در حوزه اجتماعی حضور مؤثر داشته باشد. همچنین اقدام شایسته برگزاری پیاده‌روی‌های خانوادگی در روزهای جمعه که در سال‌های گذشته با مدیریت سپاه در سراسر شهرهای کشور برگزار شد، نمونه‌ای موفق از توانمندی‌های سپاه در نمود دادن به انسجام اجتماعی مردم است. افزون بر این، سپاه توانسته است با استفاده از ظرفیت‌های داخل مجموعه و خارج از آن اقدامات شایسته‌ای در حوزه تربیت بدنی و ورزش داشته باشد. به عبارتی، به نظر می‌رسد این یک ظرفیت بسیار بالا در مجموعه سپاه و بسیج است که می‌تواند فراتر از هر سازمان و تشکیلاتی اقدام به برگزاری مسابقات ورزشی، تشکیل تیم‌های ورزشی و ایجاد رقابت سالم در بین جوانان و دیگر اقشار جامعه کند که از این طریق هم با افزایش نشاط روحی و جسمی می‌تواند سرمایه اجتماعی و سرمایه‌های انسانی را تقویت کند.

شهید جواد‌الله کرم از زبان همسرش
 احسان امیری/  شهید مدافع حرم «جواد‌الله کرم» متولد دوم تیر ماه سال 1360 و اهل محله مهرآباد تهران بود. وی از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که برای دفاع از حرم عمه سادات داوطلبانه به سوریه اعزام شد و در جریان حمله نیروهای تکفیری به خان‌طومان در زمان آتش‌بس در تاریخ 19 اردیبهشت سال 95 به شهادت رسید. پیکر وی در منطقه ماند و در زمره شهدای جاویدالاثر قرار گرفت. در ادامه روایتی از همسر شهید جواد‌الله کرم درباره خصوصیات اخلاقی و سبک زندگی این شهید می‌خوانید:
«خانواده بنده وقتی فهمیدند آقا جواد پاسدار است و مدام به مأموریت می‌رود، بسیار حساس شدند و برای من سختی‌های چنین زندگی‌ام را متذکر شدند و از من خواستند تا خوب فکر کنم و با دقت تصمیم بگیرم. برای اینکه درست تصمیم بگیرم خیلی خوب فکر کردم و حتی فکر نبود ایشان بر اثر شهادت را هم متصور شدم. کاغذی برداشتم و روی آن تصمیمات و دلایل ازدواج با آقا جواد را مکتوب نوشتم.
نوشتم چطور یک زندگی آرام را با یک زندگی پر اضطراب برای خدا عوض کنم، حتی به ایشان گفتم که اگر روزی مانع رفتنت به مأموریت شدم آیه 42 سوره توبه را به من یادآوری کن تا فراموشم نشود مؤمنان باید جهاد در راه خدا را از خانواده و زندگی خود بیشتر دوست داشته باشند.
شب عروسی‌مان پا به مجلس خانم‌ها نگذاشت. از قبل قرارمان همین بود. می‌گفت: هم مهمان‌ها به سختی می‌افتند، هم من معذب می‌شوم. 
ایمان و اخلاق آقا جواد اگر بی‌نظیر نبود، لااقل کم‌نظیر بود. وقتی علی‌اکبر نوزاد بود، چند روزی در بیمارستان بستری شد. در این حال جواد آمد و بچه را دید که به دستش سرم وصل است، از شدت ناراحتی حالش بد شد.
به خانه که می‌آمد اول دست‌هایش را می‌شست و بعد زود زهرا را بغل می‌کرد و مشغول بازی با بچه‌ها می‌شد. انگار نه انگار ساعت‌ها کار کرده و خسته است. آقا جواد خانواده‌اش را دوست داشت؛ اما تکلیف را مهم‌تر از خانواده می‌دانست. ما هم هرگز مانع رفتن ایشان به مأموریت نمی‌شدیم.
خیلی به بالا بردن سطح سواد خانواده اهمیت می‌داد، معتقد بود حزب‌اللهی باید با سواد باشه ما به خاطر همین در زمینه تحصیل خیلی کمکم کرد و به نوعی خودش مشوق اصلی برای درس خوندنم بود. زمانی که خانه بود سر بچه‌ها را گرم می‌کرد و به امور خانه می‌رسید تا بتوانم درسم را بخوانم. وقتی در مقطع دکتری در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شدم، خیلی خوشحال شد.
یکی از مهم‌ترین دلایلش برای رفتن به سوریه این بود که اگر به سوریه نرویم، باید در ایران با دشمن روبه‌رو شویم. اعتقاد داشت حتی اگر حرم حضرت زینب(س) هم در سوریه نبود، باید می‌رفت چه برسد به اینکه بحث حرم هم پیش آمده بود. می گفت: سوریه محور مقاومت ما است. اگر از دست برود، خطر بزرگی برای انقلاب اسلامی است.»

«تراشه‌های ماه» عنوان کتابی از «رضا قلی‌زاده‌علیار» است که در آن زندگی‌نامه و خاطرات 150 نفر از شهدای واحد اطلاعات لشکر 31 عاشورا به رشته تحریر درآمده است.
این شهدا متعلق به استان‌های «آذربایجان شرقی»، «اردبیل» و... هستند که در این کتاب طی 380 صفحه ضمن اشاره مختصری به زندگی شهدا، خاطره‌ای از آنها آورده شده است. در پایان هر بخش نیز قسمتی از وصیت‌نامه شهید و در انتهای کتاب تصویرنامه‌ای از شهدای مورد اشاره آورده شده است.
موجز بودن یکی از ویژگی‌های خوب «تراشه‌های ماه» است که خواننده را دچار خستگی نمی‌کند. در بخشی از کتاب آمده است: «مهدی، برادر شهید: به جبهه که رفت در نامه‌هایش می‌نوشت تا شهید نشوم به منزل مراجعت نخواهم کرد. بارها از خداوند خواسته بود تا مفقودالاثر شود. یکی از دوستانش مطلعم کرد که علی آمده، مرخصی. رفتم منزل و متوجه شدم مادرم به او اصرار می‌کند تا به حمام برود. از این کار امتناع می‌کرد. با هم به حیاط رفتیم. به او گفتم: چرا حمام نمی‌روی؟ گفت:‌ برادر جان ببین من زخمی هستم. او از دو دستش تیر خورده بود، و نمی‌خواست مادرمان متوجه شود. خودم به مادرم گفتم: علی زخمی شده است.
زمانی که دستش زخمی بود می‌گفت: در راه اسلام نثار دو دست که چیزی نیست. با آن وضعیت سه روز ماند و روز چهارم به جبهه برگشت. بعدها با خبر شدیم قبل از مراجعت به منزل سه روز را در بیمارستان مانده بود و چون مرخصش نمی‌کردند، از بیمارستان فرار کرده بود. بعد از چند روز دوباره به جبهه رفت. با همان دوستانی که به سراب آمده بود برگشت جبهه و کنار همان دوستانش شهید شد.» «تراشه‌های ماه» به کوشش «رضا قلی‌زاده‌علیار» در 450 صفحه مصور گردآوری شده و نشر «صریر؛ اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان شرقی» آن را در 1000 نسخه منتشر کرده است.

شهید «میرقاسم میرحسینی» شب عملیات گفت: «خدای نکرده اگر یکی از شما نسبت به جنگ کوتاهی کند، به خدا قسم در آن دنیا یقه او را خواهم گرفت و اجازه نخواهم داد که از زیر مسئولیت جنگ شانه خالی کنید.»
به نقل از همرزمان شهید میرقاسم میرحسینی
شهید میرقاسم در سال 1342 در یکی از روستاهای شهر زابل به دنیا آمد. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در روستای جزینک به پایان رساند و برای ادامه تحصیل رهسپار هنرستان کشاورزی شهر زابل شد. پس از دریافت مدرک دیپلم در سال 1360 به عضویت سپاه پاسداران درآمد و در واحد پذیرش مشغول به خدمت و برای گذراندن دوره عالی برگزیده شد. در عملیات الی‌بیت‌المقدس شرکت کرد. سرانجام پس از آزادسازی و فتح خرمشهر برای دوره آموزش تکمیلی فرماندهی رهسپار تهران شد و پس از فراگیری آموزش‌های لازم به تیپ 41 ثارالله(ع) پیوست. در سال 1361 به عنوان فرمانده گردان شهید مطهری منصوب شد و پس از آن در مقام مسئول طرح و عملیات تیپ 41 ثارالله(ع) معرفی شد. در عملیات والفجر یک از ناحیه کتف و صورت مجروح شد. در سال 1362 ازدواج کرد. در عملیات والفجر 3 و والفجر 4 حضور مؤثر داشت. در عملیات خیبر به مقام فرمانده تیپ منصوب شد و در این عملیات بر اثر بمباران شیمیایی دچار مسمومیت شد. با وجود داشتن آثار مسمومیت شیمیایی در عملیات میمک شرکت کرد و به فتح ارتفاعات میمک موفق شد. در سال 1363 مسئول طرح و عملیات لشکر 41 ثارالله(ع) شد. در عملیات بدر از ناحیه پا به شدت آسیب دید. در سال 1364 به زیارت خانه خدا مشرف شد و به سمت قائم‌مقامی لشکر 41 ثارالله(ع) معرفی شد. در عملیات والفجر 8 و کربلای چهار نیز حضور داشت. سرانجام در سال 1365 در عملیات کربلای 5 بر اثر اصابت تیر به ناحیه پیشانی به درجه رفیع شهادت نائل شد. 


فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح
پیکرهای 130 شهید دفاع مقدس که اخیراً در عملیات تفحص در کشور عراق پیدا شده‌اند، چهارم خرداد ماه از آبراه اروند رود وارد کشور می‌شود که از این تعداد شهید، 18 شهید جزو شهدای غواص عملیات کربلای چهار بودند که در جزیره ام‌الرصاص با دست‌های بسته پیدا شده‌اند. 
سردار سیدمحمد باقرزاده، فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در این باره گفت: «پیکر پاک 130 شهید تازه تفحص شده چهارم خرداد ماه از عراق وارد کشور می‌شود. پیکر پاک این شهدا در استان‌های بصره، الاماره و شهر کوت عراق طی یک ماه گذشته در عملیات‌های تفحص گروه جست‌وجوی مفقودین پیدا شده است. 18 نفر از این شهدا از شهدای غواص عملیات کربلای 4 هستند که در جزیره ام‌الرصاص با دست‌های بسته پیدا شده‌اند.»
سردار باقرزاده با اشاره به مراسم استقبال پیکر مطهر این شهدا گفت: «پیکر پاک این شهدا روز چهارم خرداد ماه از آبراه اروندرود وارد کشور می‌شوند و مورد استقبال مردم قدرشناس ایران اسلامی قرار می‌گیرند.»
فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه تصریح کرد: «شهدا با چشم‌های بینا ما را می‌بینند و وظیفه همه است که با شرکت پر شور در انتخابات، حافظ خون شهدا باشیم.»

یادآوری 175 شهید غواص
اردیبهشت ماه سال 94 بود که خبر کشف پیکر مطهر شهدا، بمب خبری بزرگی ایجاد کرد. خبر این بود: «کشف پیکر مطهر 175 شهید غواص و خط‌شکن دفاع مقدس با دستان بسته» این شهدا که جمعی از غواصان و خط‌شکنان شهید عملیات کربلای 4 بودند در دی ماه سال 65  در جریان عملیات کربلای 4 که طرح آن توسط آواکس‌های آمریکایی لو رفته بود، خط عملیاتی اروند را شکستند و حتی از جزیره ام‌الرصاص هم عبور کردند. طبق شواهد موجود، برخی از این رزمندگان در حالی که بیشتر آنها مجروح بودند، جلوتر از خط مقدم به اسارت دشمن درآمدند و پیکرشان با دست‌ها و بعضاً با پاهای بسته شده در یک گور دسته‌جمعی دفن شده بودند و پیکر مطهر آنان بعد از 30 سال توسط تیم تفحص پیکر مطهر شهدا کشف شد. نقطه‌ای که شهدا در آن پیدا شدند، 15 کیلومتر جلوتر از خط مقدم یعنی ابوفلوس در منطقه ابوالخصیب عراق بود.
در تاریخ تشییع شهدا در تهران، همواره حضور شهدا متناسب با اتفاقات سیاسی و در حمایت از ولایت بوده است. حضور عبدالحسین برونسی در ماجرای 11 روز خانه‌نشینی، حضور علی هاشمی در ماجرای فتنه‌های سال 88 و ماجرای 175 شهید غواص. این شهدا خرداد ماه سال 94 چند روز مانده به آغاز ماه مبارک رمضان و در شرایطی که مذاکره‌کنندگان کشور در حال مذاکرات برای تنظیم سند برجام بودند، بزرگ‌ترین تشییع شهدای تاریخ تهران را به خود دیدند و این تشییع پیامی شد برای مذاکره‌کنندگان، دولتمردان و دشمنان. حال باید دید این حضور دوباره شهدا می‌خواهد چه پیامی بدهد.

جانشین فرمانده بود، می‌گفت: حتماً ورزش کنید تا بعداً به مشکل برنخورید. من خودم به دلیل اینکه ورزش نمی‌کردم به شدت کمر درد گرفتم و حتی یک مدت مجبور شدم سر کار حاضر نشم و نتونم مجموعه رو مدیریت کنم؛ اما امروز که ورزش می‌کنم می‌توانم چندین ساعت سر پا باشم و پا‌به‌پای جوان‌ها حرکت کنم، به چندین استان برای بازدید بروم، در رزمایش‌ها حاضر شوم و با همه شما مسابقه کوهنوردی بگذارم.
۰910۰۰۰3730/ آنچه در مناظرات مغفول ماند و بر مظلوميت انقلاب اسلامي افزود، بحث حجاب، ازدواج جوانان، نرخ واقعي تورم و... بود. 
۰911۰۰۰0054/ از هر 50 نفر يک نفر مشمول ارشديت تحصيلي است، این اجحاف نیست؟!
۰912۰۰۰0856/ لطفاً فکری به حال دفترچه بيمه نيروهاي مسلح شود، هيچ جا ارزش نداره، یا بايد بخش زیادی از پول رو بپردازیم، يا کاملاً آزاد حساب کنيم!
۰913۰۰۰7228/ چرا ما بايد پاسدار کشور باشيم، ولی هنوز سرور و رهبرمان امام خامنه‌اي رو از نزديک نديده باشيم؟!
۰914۰۰۰5343/ چرا از ذخيره پس‌انداز تسري که از حقوق کسر شده، به بسيجيان در بانک انصار وام پرداخت نمي‌شود؟
۰914۰۰۰4104/ با تشکر از افزايش حقوق شاغلين قبل از عيد، بازنشستگان نيز روزي سپاهي بودند!
۰914۰۰۰5097/ چرا با اين همه تأکید امام خامنه‌اي مبني بر نخریدن و استفاده نکردن از محصولات خارجي، در سپاه از برنج و گوشت وارداتي استفاده مي‌شود؟ نوشت‌افزار ایرانی هم فقط در دوره‌های تربیت و تعالی استفاده می‌شود.
۰914۰۰۰8609/ اينجانب مدت پنج سال است کارت پايان خدمت خود را برای تعويض به کارگزيني يگان مربوطه تحويل داده‌ام تا به حال موفق به دريافت آن نشده و اکنون بازنشسته شده‌ام!
۰۰917۰۰۰6462/ چاره‌اي برای نواي ماهانه اندیشیده‌اند شود.
۰918۰۰۰8150/ قرار بود ايثارگري براي نيروهايي که در مناطق عملياتي خدمت مي‌کنند عمل کند؟ 
۰918۰۰۰0134/ چرا پاداش پايان خدمت و مرخصي‌هاي بازنشستگان پاسداران پس از گذشت يک سال هنوز پرداخت نشده است؛
۰918۰۰۰3898/ چرا سپاه سابقه تحصيلي افسران دانش‌آموخته را مثل افسر محصل‌ها روي سنوات سابقه نمي‌آورد؟
۰918۰۰۰9827/ چرا کارت يکسان‌سازي شارژ نمي‌شود؟
۰918۰۰01613/ متأسفانه در برخي  شهرستان‌ها تقسيم منازل سازماني به صورت سليقه‌اي بوده است. 
۰918۰۰۰4023/ علت قطع شدن حقوق سربازان جانباز در ارديبهشت 96 چه بود؟
۰918۰۰۰7135/ خواهشمنديم يارانه کارت‌هاي يکسان‌سازي را دوباره برقرار کنند.
۰919۰۰۰4772/ آدرس مکاتبه‌اي شما کجاست؟
صبح صادق: شما می‌توانید با صندوق پستی نشریه به شماره 185 ـ 17385 و سایر امکانات ارتباطی نشریه مانند رایانامه، کانال هفته‌نامه در پیام‌رسان سروش و دیگر راه‌های ارتباطی که در صفحه آخر نشریه به آن اشاره شده است با ما در ارتباط باشید.
۰937۰۰۰1618/ چرا دو سال است که سود سهام ثامن پرداخت نمي‌شود؟
۰938۰۰۰9774/ لطفاً به پروژه مسکن ولي‌عصر(عج) اهواز رسيدگي کنيد! جهاد خانه‌سازي سپاه استان خوزستان از سال 89 شروع به گرفتن پول کرده، ولي تاکنون يک واحد هم تحويل نداده است.
۰990۰۰۰5914/ در قسمت امر به معروف و نهي از منکر نواحي بسيج هيچ جايگاهي وجود ندارد و برنامه‌هايش در قسمت‌هاي فرهنگي، صالحين و حوزه نمايندگي قابل اجراست.
۰۹۳۳۰۰۰۲۸۰۹/ درود خدا و رسول خدا(ص) بر رزمنده مجاهد و سردار ایثارگر محمدباقر قالیباف. به نظر من پیروز واقعی این انتخابات شما هستید./ سید فضل‌الله محمدی از تهران