روزنامه انگلیسی ایندیپندنت : ایران تنها کشوری است که در بالاترین سطح تولید و استفاده از کلیه سلاح‌های کشتار جمعی را ممنوع اعلام کرده است. این کشور حتی زمانی که در جنگ هشت ساله با عراق قربانی تسلیحات شیمیایی شد نیز به دلیل ملاحظات مذهبی حاضر به مقابله‌به‌مثل نشد. این در حالی است که اکثر کشورهایی که پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای را امضا کرده‌اند، به تعهدات خود در این باره عمل نکرده‌اند و حتی پنج قدرت هسته‌ای شناخته شده جهان نیز با وجود امضای این پیمان، تسلیحات خود را افزایش داده‌اند.
گفت‌وگوی حاج‌حسین یکتا و گلعلی بابایی با صبح صادق
مجتبی برزگر/ همین چند روز پیش بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با خانواده‌های شهدای مدافع حرم و شهدای مرزبان فرمودند: «شهدا حق حیات بر این کشور دارند و همه مردم و مسئولان باید خود را زیر بار منت شهدا و خانواده شهدا بدانند. ایشان مفهوم «شهادت» را مسئله‌ای عمیق و دارای معانی بلند و یک معامله پر سود با خداوند متعال دانستند و اظهار داشتند: «شهادت یک «مرگ تاجرانه» است و در این معامله، خداوند جان انسان را که ضایع‌شدنی و از بین‌رفتنی است، در مقابل سعادت ابدی خریداری می‌کند و شهید به مقامی می‌رسد که قدرت شفاعت پیدا می‌کند.» امام خامنه‌ای همچنین در ادامه بیان دغدغه‌های‌شان، این‌گونه فرمودند: «دشمن تلاش دارد این ارزش‌ها را از جامعه بگیرد و متأسفانه برخی نیز در این چارچوب قلم‌فرسایی می‌کنند. امنیت مرزها و شهرهای کشور به برکت تلاش‌های مرزدارانی است که با همه وجود از ایران دفاع کرده و همچنین از ورود مواد مخدر جلوگیری می‌کنند، البته این تلاش‌ها به‌خوبی دیده نمی‌شود و مرزداران و شهدای مرزی، مظلوم هستند. خدمت به کشور فقط تأمین آب و نان نیست؛ بلکه بالاتر از آن، تأمین امنیت است و شهیدان و مدافعان حرم و مرزها و شهرهای کشور، با تأمین امنیت، حق حیات بر گردن کشور دارند. اما جمله‌ای که در رسانه‌ها بازتاب قابل توجهی پیدا کرد همان جمله «همه زیر بار منت شهیدان هستیم و هرکس در جهت فراموش شدن یاد شهیدان یا اهانت و بی‌اعتنایی به خانواده‌های آنان کاری انجام دهد، در واقع به کشور خیانت کرده است» بود؛ به همین منظور گفت‌وگویی با دو نفر از شخصیت‌ها و کارشناسان فرهنگی، سردار حسین یکتا و گلعلی بابایی صورت گرفته که تقدیم خوانندگان محترم هفته‌نامه می‌شود.
*  بفرمایید زیر بار منت شهدا بودن به چه معناست؟
حاج‌حسین یکتا: آنچه امروز احساس می‌شود، این است که هر موقع در جامعه‌مان به شهدا نیاز باشد، خودشان رخ نشان می‌دهند. در دوره‌های سیاسی این ممکلت، در هر دوره‌ای از مباحث اقتصادی یا فرهنگی یا حتی دوره‌هایی که روحیه سلحشوری و نظامی لازم بوده و باید افزایش روحیه جهادی در بین مردم و جوانان‌مان بیشتر می‌شد، شهدا رخ نشان دادند. آنها قطعاً بدون اذن خدا و امام زمان(عج) رخ نشان نمی‌دهند. این روزها خیلی باید مواظبت کنیم که حکمت حضور ما به پای شهدا چیست، نه علت حضورمان. رخ نشان دادن آنها حکمتی دارد؛ چون جنگ و جبهه ما جهاد فی سبیل‌الله بود؛ نظام ما به خاطر خدا بود، فرمانده ما خدایی بود، جمع ما خدایی بود، مرگ آخر قصه‌ای که برای بچه‌ها پیش آمد، یعنی شهادت خدایی بود، امروز می‌بینیم که با وجود همه مسائلی که در جنگ اتفاق افتاده، به ‌گونه‌ای آن حرکت سبب برکت شده است. شهدا خیلی از ما جلوترند. شهدا اعتبار، امنیت و سلامت جامعه ما را در همه عرصه‌ها تضمین‌ کرده‌اند. همیشه از خداوند متعال استعانت می‌کنم آن‌طور که بایسته و شایسته است در راستای زنده نگه‌داشتن و توسعه سیره و یاد شهدا قدم برداریم تا روز قیامت ما را شفاعت کنند. ما منت‌شان را می‌کشیم که از قحط ناب «عند ربهم یرزقون» ما را بی‌نصیب نگذارند. ما منت‌شان را می‌کشیم که یادی از ما کنند؛ اینها برای اعتلای فطرت و راحتی و امنیت کشورمان جان خودشان را به خطر انداختند تا بتوانند برای موفقیت کشور تلاش کنند.
گلعلی بابایی: همین امنیتی که در کشور و خانواده‌ها داریم، به معنای آن است که زیربار منت شهدا هستیم و حضرت آقا در بیانات گذشته هم فرموده‌ بودند مظهر قدرت کشور شهدا هستند. اگر ابهتی برای جمهوری اسلامی وجود دارد و ابرقدرت‌ها برای آن نقشه می‌کشند و نمی‌توانند کاری کنند، به دلیل آن است که سایه شهدا بر سر این ممکلت مستدام است و از این کشور حمایت می‌کنند. امام خامنه‌ای با اتکا به این موارد تأکید کردند و خطاب به این دولتمردان گفتند: «این مملکت امام زمان(عج) است و خون 300 هزار شهید ریخته شده که امنیت کشور را تضمین کرده‌اند.»
* چه کسانی به راه شهدا و خانواده این بزرگواران خیانت می‌کنند؟
حاج‌حسین یکتا: هر کسی که راه دشمن را دنبال می‌کند، هر کسی که در حال همکاری با دشمن است، هر کسی که آب در آسیاب دشمن می‌ریزد، هرکسی که به وصیت‌نامه شهدا عمل نمی‌کند، هر کسی که به فرامین حضرت آقا گوش نمی‌کند و هر آنچه سبب می‌شود دل خانواده شهدا بسوزد، هر کسی که برای رسیدن به آمال و آرزوهای غرب تلاش می‌کند و پرچم تبلیغ غرب‌گرایی را بالا برده است و به عبارتی به غربی‌ها دست می‌دهد. همه شهدا وصیت کردند پشتیبان ولایت مطلقه فقیه باشیم، امروز اگر دنبال ثمر نشستن انقلاب باشیم، چشمان ما فقط باید دنبال راه ولایت باشد، اگر دنبال راه و مسلکی به جز ولایت باشیم، یقین کنید خار و ذلیل خواهیم شد. آنانی که فکر می‌کنند یاد شهدا سبب از بین رفتن نشاط در جامعه می‌شود، خائن به نظام و گمراه هستند، نفوذ فرهنگی گام به گام در حال رخ دادن است و متأسفانه برخی از دوستان داخلی و چه بسا جاهلانه در حال در افتادن در این دام هستند.
گلعلی بابایی: منظور حضرت آقا از خیانت فراتر از اینها بود. به نظر من، ناسپاسی است کسی به خانواده شهدا توجه نکند و یاد شهدا را کمرنگ جلوه دهد؛ چراکه نوعی ناسپاسی و قدرنشناسی است. بیشتر نگاه حضرت آقا در به کار بردن واژه خیانت به دولتمردان و مدیران مملکت بوده که کار اجرایی دست‌شان است و این سیره شهدا و مقام شهدا را در نظر خودشان نمی‌بینند و تصمیمات به دور از شأن یک مدیر جمهوری اسلامی و خیانت به دولتمردان است. مردم کوچه و بازار دنبال این نیستند که به راه شهدا و خانواده‌های شهدا خیانت کنند. شاید برخی از حرف‌ها زده می‌شود؛ ولی ناسپاسی است.

* راه فرهنگی مقابله با این خائنان ضد شهید چیست؟
حاج‌حسین یکتا: نسل آینده و جوان‌مان را باید برای مقابله با استکبار جهانی از نظر شناساندن اهداف و چهره‌ها و لودادن نقشه‌ها آماده کرد. فراهم کردن زمینه‌ای برای کار امر به معروف و اطاعت محض از فرامین حضرت آقا جزء وظایف ما جاماندگان از قافله عشق است.
گلعلی بابایی: حضرت آقا بارها در سخنرانی‌های‌شان گفته‌اند که در واقع یک روش و راه داریم و یک طریقتی برای ما تعیین شده و آن، اعتلای این انقلاب در سایه پیروی از راه امام و شهداست؛ چراکه گسترش و تعمیم این راه در کشور، سیلی به کسانی است که به راه شهدا خیانت می‌کنند. سیره شهدا برای بسیاری از جوان‌هایی که امروز دچار بحران هویت هستند، کاربردی است. حداقل راه را پیدا می‌کنند و دیگر دنبال قهرمانان پوشالی نیستند. با گسترش فضای مجازی به این راه گم‌کردن‌ها دامن می‌زند؛ اگر بتوانیم از سیره این شهدا پیروی کنیم، بزرگ‌ترین خدمت را به این جامعه کرده‌ایم و در واقع سیلی سهمگینی به این غرب‌زده‌ها زده‌ایم. 

* به نظر شما، آیا بزرگواران جریان فرهنگی در داخل و خارج کشور در زمینه فراموش کردن یاد شهدا کار می‌کنند؟
حاج‌حسین یکتا: خود حضرت آقا فرمودند دشمنان با تمام قوا و ظرفیت وقت می‌گذارند تا یاد و نام شهدا را حذف کنند و اجازه ندهند خاطرات شهدا در سطح گسترده‌ای مطرح شود. به لطف و عنایت خداوند متعال صدامیان بدانند نام شهدا و یاد و نام اسلام و امام در همه جهان منعکس می‌شود. 
گلعلی بابایی: کارشان را انجام دادند و با تمام قوا وارد میدان هستند. آنها می‌دانند چقدر فرهنگ جهاد و شهادت می‌تواند اسلام حقیقی را به سمع و نظر همگان برساند و آنها را از رسیدن به آمال شوم‌شان دور ‌کند. ما باید برای شناساندن فرهنگ شهدا در جهان کاری کنیم؛ چراکه راه اصلی فراموش نکردن فرهنگ ایثار و شهادت ثبت خاطرات است؛ از این رو برای ثبت خاطرات دفاع مقدس باید اهتمام ویژه‌ای ورزید. بازگو کردن خاطرات دفاع مقدس باید در قالب فیلم، کتاب‌ و اردوهای راهیان نور باشد.

* آیا ادبیات دفاع مقدس ما و سینما به آن رشد و بالندگی رسیده‌ است که یاد و نام و سیره شهدا را در کشور جاودانه کنند؟ اگر در این سطح نیستند، ما چه وظیفه‌ای برعهده داریم؟
حاج‌حسین یکتا: خوشبختانه ادبیات دفاع مقدس ما به آن رشد و بالندگی رسیده است؛ کیفیت خوب است؛ اما با توجه به ذائقه و استعداد شگرف جوانان هنوز به کمیت قابل توجهی نرسیده‌ایم. 
گلعلی بابایی: هنوز نرسیده‌ایم! به تعبیر حضرت آقا، اگر 50 سال همه کارگردانان، اصحاب فرهنگ و هنر فیلم بسازند، شعر بگویند و کتاب بنویسند، باز هم انگار کاری نکرده‌ایم و جا دارد. متأسفانه در کشور ما با توجه به مشکلات اقتصادی و مدیریتی که در مراکز فرهنگی وجود دارد، آثار دفاع مقدس پشتوانه‌ای ندارد و باید با گسترش بیشتری شکل بگیرد. به نظر من، کار چندانی انجام نگرفته و فکر می‌کنم جا برای کار کردن وجود دارد. البته سیر تحولی که برای نگارش خاطرات دفاع مقدس وجود دارد، خوب است؛ اما باید از وجود رزمندگان دفاع مقدس در نگارش خاطرات دفاع مقدس بهره بیشتری برد.


   مهدي سعيدي/ استقلال ملي، يکي از ضروریاتی است که فهم و درک آثار و برکات آن براي همه جامعه‌اي که مدت‌هاست در سايه استقلال زيسته است، به درستي ممکن نيست. نسلي که وابستگي و حضور بيگانگان را تجربه نکرده، نمي‌تواند تصوير درستي از فقدان استقلال داشته باشد، مانند یک ماهی که تمام عمر در دل آب بوده و کمترين آگاهي نسبت به آب و اهميت آن دارد. اما واقعيت آن است که استقلال در کنار مؤلفه‌هايي چون امنيت و آزادي، آنقدر اثرگذاري فراگير در جامعه دارند، که هيچ عرصه‌اي را نمي‌توان يافت که فارغ از اثرگذاري حاکميت يکي از دوگانه استقلال‌ـ وابستگي باشد. درباره استقلال مي‌توان به نکاتی توجه داشت:
1ـ مفهوم استقلال و وابستگي و ابعاد و صورت‌بندي آن البته در طول زمان دستخوش تغيير است که بايد به اين هم در تحليل بحث توجه ويژه داشت. امروز در عصر استعمار فرانو، وابستگي از پيچيدگي‌هاي متنوعي برخوردار شده و نسخه‌هاي آن در صورت‌بندي‌هاي شيک و غفلت‌زايي عرضه مي‌شود.
2ـ وابستگي پیش از آنکه مفهومی بيروني و انضمامي و جامعه‌شناسانه باشد، مفهومي دروني و ذهني و روانشناسانه است که از نداشتن خودباوري افراد يک جامعه حاصل مي‌آيد و در ادامه تعين بيروني مي‌يابد. همين امر موجب شده تا پروژه وابسته‌سازي در عصر حاضر با اولويت‌هاي فرهنگي همراه باشد.
 تغيير ذائقه‌ها و ارائه سبک زندگي از طريق رسانه‌هاي فراگيري که تمام ذهن و روح و روان انسان امروز را تسخير کرده است، مهم‌ترين سرآغاز و پروژه وابسته‌سازي و شيوه مقهورسازي و انفعال مي‌باشد.
3ـ يکي از الزامات رسيدن به استقلال، داشتن الگويي براي توسعه و پيشرفت است که بومي بوده و مبتني بر هنجارها و ارزش‌هاي ملي يک ملت و کشور طرح‌ريزي شده باشد و روح و جوهر آن نيز بهره‌گیری از منابع و توانمندي‌هاي داخلي و نفي هرگونه وابستگي است.
 نظام سياسي‌ای که نتواند چنين الگويي از پيشرفت را طرح‌ريزي کند، به مثابه فرد سردرگمي است که مسير حرکت خود را نمي‌داند و سرانجام خواسته يا ناخواسته در مسير وابستگي و انحطاط قرار خواهد گرفت! رهبر حکيم و فرزانه انقلاب اسلامي در آخرين ديدارشان در جمع استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها به اهميت اين موضوع پرداختند و در این باره فرمودند: «ما از چند سال قبل از اين آمديم گفتيم؛ «الگوي ايراني‌‌ـ ‌اسلامي پيشرفت» بنده کلمه توسعه را هم عمداً به کار نبردم. آقاياني که مسئول اين کار هستند و از آن وقت ما با اينها ارتباط داريم، مي‌دانند؛ بنده عمداً گفتم کلمه توسعه را من به کار نمي‌برم، چون کلمه توسعه يک کلمه غربي است؛ يک مفهوم غربي دارد؛ من کلمه پيشرفت را به کار مي‌برم؛ الگوي پيشرفت ايراني‌ـ ‌اسلامي. خب اين الگو را بگرديم پيدا کنيم! چرا بايد براي پيشرفت ما، دست‌هاي غربي الگو بدهند.»
(31/3/1396)
در همين راستا نظام سلطه تلاش دارد با ارائه الگوهايي از توسعه در عرصه‌هاي مختلف سياسي، فرهنگي و اقتصادي، نظام‌هاي سياسي که از نداشتن الگوي بومي توسعه رنج مي‌برند را مهار کند و در اين راستا با ارائه الگوهاي مختلف توسعه و نسخه‌هايي براي پيشرفت، آنها را در پروژه وابستگي قرار دهد.
آخرين الگو در اين زمينه که به مسئله روز جامعه ما نيز تبديل شده، «سند توسعه پايدار» سازمان ملل است که يکي از محورها و بندهاي آن سند 2030 در زمينه آموزش و پرورش مي‌باشد.
 فارغ از آنچه در محتواي سند 2030 آمده که با مباني آموزش و پرورش در جمهوري اسلامي مغایرت دارد، اصل پذيرش آن که مراجعي بيرون از نظام اسلامي متولي نوشتن برنامه توسعه براي ملت ايران و ديگر ملت‌ها باشند، مسئله کليدي است که نبايد زير بار آن رفت.
 اين نگرش برآمده از پروژه «جهان‌سازي» و سناريوي «عادی‌سازي» و تلاش براي فراگير کردن فرهنگ و سبک زندگي غربي است که در عصر استعمار فرانو به مهم‌ترين پروژه مهار و استعمار ديگر ملت‌ها بدل شده است و مهم‌ترين کليدواژه مورد هدف؛ استقلال کشورهاي مستقل است.
پذيرش اين سند تنها امضاي يک توافقنامه معمولي نيست؛ بلکه پذيرش ناتواني ما در ارائه الگوي توسعه بومي و قرار گرفتن در مسير ريل‌گذاري شده‌ای است که استحاله نظام اسلامي در ايستگاه پاياني آن قرار دارد.
 به نظر مي‌رسد آنچه امروز اهميت دوچندان يافته است، اجماع متفکران و صاحب‌نظران داخلي براي تدوين هر چه سريع‌تر الگوي اسلامي‌- ايراني پيشرفت است که بيش از يک دهه از طرح آن از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامي گذشته است؛ اما از آنجا که اين وفاق و اراده همگاني در نخبگان براي تدوين آن به عمل نيامده، کار با کندي بسياري به پيش مي‌رود که اين سرعت نمي‌تواند پاسخگوي ضرورت‌هاي امروز جامعه باشد.

 طعم خاص پیام سردار سلیمانی
نماینده جنبش حماس در تهران درباره پیام‌های تبریک آقایان ظریف، لاریجانی و سردار سلیمانی به اسماعیل هنیه گفت: «هر یک از این شخصیت‌های بزرگوار بر اساس ماهیت وجودی مسئولیت‌هایی که برعهده دارند این پیام‌ها را ارسال کردند و این پیام‌های تبریک را می‌توان در چارچوب‌های سیاسی، قانون‌گذاری و نظامی تقسیم‌بندی کرد. پیام تبریک سردار سلیمانی به آقای هنیه طعم خاصی از جنس مقاومت برای این جنبش داشت.» قدومی با بیان اینکه به یقین پیام تبریک آقای سلیمانی یک طعم خاصی از جنس مقاومت برای این جنبش داشته است، گفت: «البته این موضوع از ارزش پیام شخصیت‌هایی همچون آقایان لاریجانی و ظریف نمی‌کاهد و آن دو از برادران بزرگوار ما هستند.»

رقابت نزدیک ایران و ناتو
مقامات آمریکایی مدعی شده‌اند که ایران یک پایگاه هوایی برای پهپاد در سوریه ایجاد کرده است که فاصله چندانی با پایگاه نظامی آمریکا ندارد. این پایگاه احتمالاً محل فرود پهپادهایی است که به تازگی نیروهای آمریکایی در سوریه را تهدید کرده‌اند.
به گفته دو مقام دفاعی آمریکا، این پایگاه که در نزدیکی شهر پالمیرا واقع در استان غربی حمص قرار دارد، دارای یک ایستگاه کنترل زمینی برای هواپیماهای بدون سرنشین عملیاتی است. آمریکا و ائتلاف موسوم به مقابله با داعش نیز یک پایگاه نظامی در 80 مایلی جنوب پالمیرا در گذرگاه التنف دارند؛ جایی که عراق، اردن و سوریه با یکدیگر دارای مرز مشترک هستند.

هجمه‌های دشمنان
ابوالقاسم طالبی گفت: «رهبر معظم انقلاب گفتند راه فیلمسازی و ماندن در این راه، چغر بودن است و باید در این مسیر، چغر باشید.» وی افزود: «زمانی که فیلم «قلاده‌های طلا» را می‌ساختم، با من بداخلاقی کردند، حتی وزارت اطلاعات می‌خواست مانع از ساخت فیلم شود؛ اما من از موضع خودم کوتاه نیامدم.» طالبی افزود: «برای فیلم «یتیم‌خانه ایران» بعد از پیگیری زیاد، توانستیم تعدادی بنر برای تبلیغات فیلم بزنیم، ولی مدتی بعد یکی از گروه‌های حزب‌اللهی به بهانه اینکه باید برای روز استکبارستیزی بنر بزنند بنرهای فیلم مرا که درباره استکبارستیزی بود، برداشتند.» کارگردان فیلم «یتیم‌خانه ایران» در ادامه با اشاره به چگونگی شکل‌گیری و گسترش بهائیت در ایران گفت: «این گروه، لشکری سایبری دارند و به هر فیلم و اثری که به دین اسلام ناب محمدی و گفتمان امام خمینی(ره) پرداخته باشد، حمله می‌کنند و به طور سازماندهی شده، علیه آن می‌نویسند.»

حمایت تئوریک از داعش
حسام‌الدین آشنا مشاور رئیس‌جمهور تلویحاً با اعدام محکومان داعش مخالفت کرده و در این باره سه برهان آورده است: 1ـ داعش دقیقاً در پی همین واکنش‌های غیر عقلایی و انتقام‌جویانه است تا از طریق تقابل‌جویی با این رفتار باز بتواند از میان هواداران این گروه یارگیری کند و به این ترتیب چرخه ترور بازتولید شود.2ـ فضایی که در جهان برای همدردی با کشورمان و مردم ایران شکل گرفته تحت تأثیر اعدام‌ها قرار می‌گیرد.3ـ شکاف میان شیعه و سنی و تعمیق آن. این در حالی است که مجازات مختل‌کنندگان امنیت و قاتلان فرزندان این ملت حق عمومی ملت است و نباید با انفعال سبب فعال‌تر شدن آنها شویم.

انقلاب در راه عربستان است
دکتر سعد الدوسری یکی از شخصیت‌های دانشگاهی مخالف رژیم سعودی در اشاره به محمدبن‌سلمان نوشت: «انقلاب برای ریشه‌کن کردن آل‌سعود در راه است و خرس خودسر و خرابکار سبب این کار خواهد شد، بشینید و ببینید.» الدوسری افزود: «تجاوز نظامی به یمن این خرس خرابکار را به وزارت دفاع و جانشینی ولی‌عهدی رساند و محاصره قطر راه را برای رسیدن او به تاج و تخت با سرعت زیادی هموار کرد.»

 محمدحسین مصطفایی/ هفدهمین دوره نشست امنیتی سالیانه هرتزلیا با عنوان «توازن راهبردی رژیم صهیونیستی، فرصت‌ها و چالش‌ها» همزمان با هفتادمین سالروز تأسیس این رژیم برگزار شد که در آن بیش از 180 شخصیت نظامی، سیاسی و امنیتی حضور یافتند. افزون بر آن برخی از شخصیت‌های دانشگاهی، رسانه‌ای و قضایی صهیونیستی و غیر صهیونیستی در این نشست شرکت کردند.
عاموس گلعاد، رئیس مرکز هرتزلیا که تا سال گذشته ریاست بخش سیاسی و راهبردی وزارت امنیت رژیم صهیونیستی را برعهده داشت و همچنین گادی آیزنکات، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی از بارزترین سخنرانان روز نخست در این نشست بودند. سخنرانان بارها در سخنان خود به جنبش حزب‌الله، ایران، سوریه و روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی اشاره کردند و همگی اتفاق‌نظر داشتند که جنبش حزب‌الله لبنان به ویژه در سایه تجربه عملی که در چند سال گذشته کسب کرده است، خطر جدی برای رژیم صهیونیستی است.
آیزنکات طی سخنانی در نشست هرتزلیا گفت: «جنبش حزب‌الله تهدید اصلی برای اسرائیل تلقی می‌شود. حزب‌الله قوی‌تر شده است و ده‌ها هزار موشک دارد. ارتش اسرائیل برای جلوگیری از رسیدن سلاح پیشرفته به این جنبش تلاش می‌کند.»
در ادامه عاموس گلعاد اظهار داشت: «حزب‌الله تهدید راهبردی برای جبهه داخلی اسرائیل است. حزب‌الله هر روز مجهزتر و مسلح‌تر شود.»
شرکت‌کنندگان در این نشست همچنین بر ضرورت جلوگیری از قدرتمند شدن ایران که تهدیدی مستقیم برای رژیم صهیونیستی است، تأکید کردند.
آیزنکات در سخنان خود یادآور شد: «جلوگیری از پیشرفت تسلیحاتی ایران هدف امنیتی برای همه کشورهای منطقه است. ایران موشک‌هایی را به سوی سوریه شلیک کرد که این امر پیام‌های خاص خود را دارد.»
نشست هرتزلیا یکی از نشست‌های راهبردی رژیم صهیونیستی است که همه ساله با حضور متخصصان مختلف صهیونیستی در محلی به همین نام در شمال تل‌آویو برگزار می‌شود و در آن پس از بررسی‌های گسترده، تصمیمات لازم برای مقابله با دغدغه‌های امنیتی و نظامی این رژیم اتخاذ و برای اجرا به مسئولان اجرایی این رژیم ارائه می‌شود.

نکته: «ادواردو آنیلی» در آمریكا به بازدید از یك كارخانه هلی‌كوپترسازی رفته و مقامات كارخانه و ژنرال‌های ارتش آمریكا برایش درباره هلی‌کوپترها توضیح می‌دهند. در بازدید به هلی‌كوپتری می‌رسند كه درباره آن می‌گویند؛ این هلی‌كوپتر تمام فناوری برتر جهان را در خود دارد و از همان هلی‌كوپترهایی است كه در جریان طبس به كار رفته است، او می‌پرسد: اما این هلی‌كوپترهای آمریكایی که در طبس شكست خورده‌اند؟ و آن ژنرال آمریكایی در پاسخ می‌گوید؛ خدای آنها از هلی‌كوپترهای ما قوی‌تر بود. بعدها ادواردو به یكی از دوستان ایرانی‌اش گفته بود كه با تمام مصائبی كه به من وارد می‌شود، هر از چند گاهی چنین جمله‌هایی من را سر حال می‌آورد. ادواردو آنیلی بعدها شیعه می‌شود؛ او چند بار به ایران سفر کرده و با امام خمینی و امام خامنه‌ای دیدار داشته و به زیارت علی‌بن‌موسی‌رضا(ع)، امام هشتم شیعیان نیز
 رفته است.
نظر: در مقاطع مختلف همواره دست خدا را در کمک‌رسانی به ملت ایران دیده‌ایم و اکنون که شیطنت‌ها در حق ملت‌ ما بیشتر می‌شود، لطف الهی نیز بیشتر می‌شود.
 امام خامنه‌ای در دیدار رمضانی امسال با دانشجویان به افزایش اقتدار کشورمان در پرتو عنایات الهی چنین اشاره‌ داشتند که؛ «امروز سیاست‌های بزرگ‌ترین قدرت‌های دنیا، در منطقه‌ غرب آسیا به گِل نشسته، پیش نرفته؛ خود آنها می‌گویند به‌­خاطر اعمال نفوذ و اقتدار جمهوری اسلامی است؛ این خیلی مهم است. بنا بود هر بلایی که می‌خواهند سر عراق یا سر سوریه یا فلان [کشور] دربیاورند و نتوانستند. 
خب این خیلی مهم است؛ این همان چیزی است که شما می‌خواستید؛ این همان چیزی است که انقلاب می‌خواست. خواسته‌ انقلاب تحقّق پیدا کرد، خواسته‌ آمریکا و همراهان آمریکا نه­‌فقط آمریکا تحقّق پیدا نکرد. این یک نمونه است و از این ‌قبیل پیروزی‌های زیاد، توانایی‌های زیاد، پیشرفت‌های زیاد هست؛ اینها را هیچ‌ وقت از یاد نبرید.»

 خواهان حذف روز مادر شده‌اند
زهرا آیت‌اللهی عضو شورای فرهنگی اجتماعی زنان گفت: کمیته اقتصادی ـ اجتماعی سازمان ملل در سال 2013 به جمهوری اسلامی ایران گفته است باید منع تبعیض جنسیتی در آموزش داشته باشید. بنابراین در فضاهای آموزشی در سطوح مختلف تحصیلی نباید دختران و پسران را از هم جدا کنید. باید مدارس‌تان مختلط باشد. در 31 ژانویه سال 2000 کمیته رفع تبعیض علیه زنان سازمان ملل به بلاروس اعلام می‌کند، چرا در کشورتان روزی به نام روز مادر وجود دارد، برای آن بزرگداشت دارید و در این روز به مادران هدیه می‌دهید؟ این امر سبب تداوم کلیشه‌های جنسیتی می‌شود. تکریم نقش‌های مادرانه در خانواده از نظر سازمان ملل کلیشه‌های جنسیتی است و سازمان ملل آن را منع می‌کند.

کشورفروشان
بر اساس گزارش‌ها و تحقیقات انجام شده، خرید و فروش عتیقه‌جات، آثار هنری، تاریخی و میراث به جای مانده از کشورها، سومین تجارت پر سود در جهان به شمار می‌آید؛ تجارتی که بر اساس قوانین، اساس معامله بر سر آن غیر قانونی است، اما کم نیستند افراد و گروه‌هایی که با به تاراج گذاشتن میراث، تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم به سودها و منافع کلانی دست یافته‌اند.

پروژه‌های مخفیانه یونسکو در ایران
توانمندسازی جنسیتی در قالب پروژه ترسیب کربن از سوی سازمان‌های بین‌المللی با هدف مقابله با ارزش‌ها و فرهنگ زن ایرانی در حال اجرا است. این پروژه مشترک میان دولت جمهوری اسلامی ایران و برنامه عمران ملل متحد اجرا می‌شود. این پروژه در ظاهر با هدف ترسیب کربن اتمسفر در مناطق خشک و نیمه‌خشک ایران و بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی مردم محلی آغاز شده است. اهداف 1، 5،7،8،10،13، 15 از الگوی توسعه پایدار مرتبط با این پروژه بوده و از جمله دستاوردهای این پروژه در منطقه اصلی (بیرجند) توانمندسازی جنسیتی ذکر شده است؛ زنان در کلیه مراحل و اقدامات پروژه مشارکت داده شده‌اند،‌ به طوری که حدود یک‌سوم افراد هدف پروژه را زنان تشکیل می‌دهند.