جعفر سبحانی، مشاور رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی گفت: از آنجا که برای پرداخت سود سهام عدالت باید منتظر برگزاری مجامع و همچنین مدت زمان توزیع آن از سوی شرکت‌ها باشیم، پرداخت آن تا پایان شهریور انجام می‌شود. مشمولان برای دریافت این سود باید شماره‌حساب خود را به سازمان خصوصی‌سازی اعلام کنند. تاکنون 28 میلیون مشمول، صورت‌حساب سهام عدالت گرفته‌اند و دو میلیون نفر قبض واریز کرده‌اند. از 49 میلیون نفر مشمول سهام عدالت نیز حدود دو میلیون نفر متوفی هستند.
گزارشی از چرایی امنیتی شدن موضوع آب
 روح‌الله فرقانی/ امروزه كمبود و آلودگي آب، زندگي ميليون‌ها نفر از ساكنان زمين، به ویژه كشورهاي فقير را به شدت با خطر مواجه کرده است. از نگاه آمار، 80 درصد جمعيت جهان تنها به 20 درصد از ذخاير آب سالم و بهداشتي دسترسي دارند. ایران کشوری با اقلیم عمدتاً گرم و خشک است. رشد سریع جمعیت مهم‌ترین عامل کاهش سرانه آب تجدیدشونده کشور در قرن گذشته بوده است. جمعیت ایران طی این هشت دهه، از حدود ۸ میلیون نفر در سال ۱۳۶۰ به ۷۸ میلیون نفر تا پایان سال ۱۳۹۲ رسیده است. بر این اساس، میزان سرانه آب تجدیدپذیر سالیانه کشور از میزان حدود۱۳۰۰۰ متر مکعب در سال ۱۳۰۰ به حدود ۱۴۰۰ متر مکعب در سال ۱۳۹۲ تقلیل یافته و در صورت ادامه این روند، وضعیت در آینده به مراتب بدتر خواهد شد.

گزارش‌های محرمانه آب
به دنبال گزارش سازمان بازرسی کل کشور از وضعیت آب تهران به رئیس‌جمهور و رونوشت آن به رؤسای قوا، رئیس مجلس دو کمیسیون کشاورزی و اصل 90 را مأمور بررسی موضوع و اعلام نتیجه کرد که به همین منظور جلسه‌ای با حضور بیشتر مدیران کل دستگاه‌های استان تهران برگزار شد؛ جلسه‌ای که بیشتر حول ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌ها در حوزه آب تهران بود. یکی از نکات مهم در این جلسه مصوبه شورای عالی امنیت ملی درباره آب تهران است. مصوبه مربوط به سال 94 که در آن تکالیفی به صورت شفاف و روشن برای دستگاه‌های مرتبط مشخص شده یکی از این مصوبات است که هنوز بیشتر آنها اجرایی نشده است.

ورود کمیسیون امنیت ملی
 به موضوع
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس معتقد است که با توجه به مشکلاتی که در حوزه آب در کشور وجود دارد،‌ تا چند سال آینده حداقل 18 استان کشور با بحران جدی بی‌آبی مواجه خواهند شد. محمدمهدی برومندی، رئیس کمیته امنیت آب کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی گفت: «مجلس گزارشی از بحران امنیت آب به رهبر معظم انقلاب و شورای عالی امنیت ارسال می‌کند.» کمیته امنیت آب کمیسیون امنیت ملی در بعد ملی تشکیل شده و ناظر به دو موضوع تأمین منابع، حفاظت و سلامت آب و اختلافات مرزی در حوزه آب است. کشور ایران با داشتن رودخانه‌های جاری و فصلی و همجواری با خلیج‌فارس و دریای خزر مدتی است با موضوع بحران آب روبه‌رو شده است، هر چند سدهای بزرگی در بستر رودخانه‌ها ساخته شده، اما همچنان آن‌طور که باید نتوانسته‌ایم از نگرانی‌ها درباره این موضوع بکاهیم.

کاهش ذخایر آبی زیرزمینی
شاید یکی از دلایل کم‌آبی دخالت‌های ناصحیح در اکوسیستم طبیعی جنگل‌ها و بوته‌ها است که طبیعت را دستخوش تغییراتی کرده است و توان ذخیره بارش‌های پاییزی و زمستانی را در «بانک زیرزمینی» مهیا نکرده است و هر از چند گاهی شاهد سیل‌های ویرانگر در برخی از نقاط کشور هستیم. اکنون بحران کم‌آبی تا آنجا پیش رفته است که علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی آن را موضوع امنیتی توصیف کرد و کمیته امنیت آب در مجلس تشکیل شد. برای بررسی بیشتر این موضوع با برخی از نمایندگان مجلس به بررسی امنیتی شدن موضوع آب پرداختیم علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره چرایی مطرح شدن موضوع آب به موضوع امنیتی به خبرنگار ما گفت: «چند ماهی است برخی از نقاط کشور به دلیل کم‌آبی دچار بحران‌های محلی شده‌اند و حتی با ایجاد درگیری‌هایی عده‌ای کشته و زخمی شده‌اند. با هدف جلوگیری از این‌گونه وقایع تدابیر ویژه‌ای اندیشیده شد و به همین منظور کمیته آب در کمیسیون امنیت مجلس شکل یافت.»

هشدار به همه بخش‌ها
از سوی دیگر، علی‌محمد شاعری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی هم با بیان اینکه آب مهم‌ترین عامل توسعه است، در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: «چهار بخش کشاورزی، صنعتی، بهداشت و سلامت و محیط زیست، زیرساخت‌هایی هستند که نیازمند تأمین آب پایدار می‌باشند، چنانچه با کاهش یا بحران آب روبه‌رو شویم، زیرساخت‌های ما به ورطه نابودی خواهد افتاد.
شاعری با اشاره به اینکه سوء مدیریت در منابع آب باید برطرف شود، افزود: «پایداری پوشش گیاهی، حفظ حوزه‌های آبخیزداری، مدیریت بهینه مصرف آب، آبیاری نوین کشاورزی و صنعتی، جلوگیری از بیابان‌زدایی و کاشت مراتع سازگار با کم‌آبی و جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز می‌تواند در تأمین آب کشور تأثیر مثبتی بر جای بگذارد. رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با انتقاد از اینکه پساب فاضلاب در کشور زیاد شده است، تصریح کرد: «سالانه 30 میلیارد متر مکعب پساب فاضلاب کارخانه‌ها و منازل مردم است که اگر بتوانیم آن را تصفیه کنیم، آب خام مورد نیاز تأمین می‌شود.» شاعری همچنین ورود کمیسیون امنیت ملی مجلس به موضوع آب را مثبت دانست و گفت: «با این موضوع که، دکتر بروجردی در کمیسیون امنیت ملی مجلس مباحثی را درباره آب مطرح کرده مخالفتی ندارم و این نکته را به ما یادآور می‌شود که این موضوع بیشتر مورد توجه نهادهای مربوطه قرار گیرد.»

تانکرهای آب‌رسان روشن شده‌اند
همچنین، علی کرد، نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به موضوع کم‌آبی در استان سیستان‌وبلوچستان، به خبرنگار ما گفت: «به دلیل بالابودن ارتفاع شهرهای این استان از سطح دریا شاهد خشکسالی و کاهش منابع آبی هستیم، به طوری که برای نمونه در خاش بستر رودخانه‌ها، چشمه‌ها، قنات، چاه‌ها خشک شده است و خسارات مالی زیادی برای ساکنان این مناطق به همراه داشته است. عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، با بیان اینکه دولت خدمات زیادی در مناطق شرقی کشور ارائه داده است، افزود: دولت برای دور کردن محرومیت‌زدایی به شهرهای استان سیستان‌وبلوچستان توجه داشته، اما عمق محرومیت زیاد است و این خدمات نمایان نمی‌شود. یکی از این موارد رفع مشکلات کم‌آبی در بسیاری از روستاهای این مناطق است که اقدامات بلندمرتبه را می‌طلبد نه کوتاه‌مدت؛ چرا که بسیاری از ساکنان، آب شرب ندارند.» نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: «تخصیص اعتبار برای طرح‌های آب‌رسانی، اختصاص تانکرهای آب سیار به مناطق روستایی و عشایری، مهار کردن آب‌های سطحی و آب‌های جاری که از مرز کشور خارج می‌شود، ساخت سد بر بستر رودخانه‌های فصلی و ایجاد پشتک و آب‌بند در مناطق بالادست مناطق می‌تواند آینده آبی این استان را بیش از پیش روشن کند.»

جنگ آبی
اما شهباز حسن‌پور بیگلری، نماینده مردم سیرجان در مجلس با بیان اینکه؛ جنگ آینده جنگ آب است، می‌گوید: «متأسفانه درباره موضوع آب غفلت کردیم و مرتکب اشتباه شدیم و آن‌گونه که باید از توانمندی‌های موجود برای حفظ و نگهداری این اکوسیستم طبیعی استفاده نکردیم.» عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: «شیرین کردن آب خلیج‌فارس می‌تواند یکی از بهترین و مناسب‌ترین راهکارهای موجود برای مقابله با بحران کم‌آبی باشد. اکنون کشورهای حاشیه خلیج‌فارس بیشترین بهره‌برداری را از این منبع داشته‌اند و با استقرار دستگاه‌های آب شیرین‌کن توانسته‌اند آب شرب شهروندان خود را تأمین کنند. همچنین انتقال آب خلیج‌فارس به فلات مرکزی ایران می‌تواند خطر خشکسالی و کم‌آبی را از چهره استان‌های کرمان، یزد، فارس و... بردارد که این امر مستلزم همراهی و همکاری بیشتر دولت و نهادهای مرتبط با این موضوع است.
با توجه به اینکه جنگل‌ها، بوته‌ها و درختچه‌های طبیعی را که به‌عنوان سد زنده در مقابل ریزش‌های باران و برف عمل می‌کردند، از بین بردیم، در حال ‌حاضر بهترین راه‌حل، آبخیزداری است. اکنون اکوسیستم ما با دخالت‌های ناصحیح در طبیعت شکست خورده و برای نجات آن راهی نداریم جز اجرای طرح‌های آبخیزداری، برای نمونه می‌توان برای شیارهای کوه که هنگام بارندگی آب زیادی در آن جاری می‌شود بند کوچک یا چک‌دم ایجاد کرد تا آب با سرعتی کمتر به پایین بیاید، این عمل علاوه بر ذخیره آب، خاک را هم سر جای خودش حفظ می‌کند. دیگر اقدامی که می‌توان در زمینه کم‌آبی انجام داد، فرهنگ‌سازی مصرف بهینه آب است و با استفاده از برنامه‌های فرهنگی و رسانه‌ای، می‌توان میزان مصرف آب در هر بخش را برای جامعه تشریح کرد.
گفتنی است، برخی از نمایندگان هم معتقدند، جنبه بین‌المللی این بحران مربوط به استان‌های مرزی است و اختلافات آبی که برای نمونه با افغانستان و حتی ارمنستان داریم، شامل این بخش می‌شود که بر این اساس، چند نفر از نمایندگان از وزرای امور خارجه و نیرو در این باره سؤال‌ها کردند که این سؤال در کمیسیون امنیت نیز مطرح شد و همین مسئله انگیزه‌ای شد که برخی نمایندگان برای تشکیل کمیته «امنیت آب» پیشنهادهایی ارائه کنند. این مسئله مربوط به حدود شش ماه پیش است.

   محمد علیان/ عسگر آقایی، مبلّغ ایرانی بعد از مستند آخوند چینی با نام آخوند چینی شناخته شد و از این‌رو رسا‌نه‌های چینی هم به این موضوع حساس شدند و در این موضوع به تحقیق و پژوهش پرداختند؛ یکی از این رسانه‌ها رادیو بین‌المللی چین است که درباره وضعیت شیعیان چین گفت‌وگوهایی داشت که از سوی سایت رسمی دولت چین نیز تأیید شده است. در این سایت در مقاله‌ای با نام «اسلام در چین» می‌خوانیم: «آخوند چینی که به گفته خودش زبان چینی را به سختی و با تلاش خودش فراگرفته کشور چین را برای تبلیغ انتخاب کرد! چرا که در باور او شیعیان چین شیعه بودن خود را به دلیل فقدان مبلّغ فراموش کرده‌اند. در گفت‌وگویی که رادیو بین‌المللی چین با آخوند یعقوب، یکی از آخوندهای مسجد نیوجیه داشت، به این نکته اشاره شد که تبلیغ برای دین اسلام در این کشور مشکل است. او که ۳۵ سال دارد و از استان فوجیان به پکن نقل مکان کرده، دین اسلام را به واسطه خانواده پذیرفته است.»
بر اساس شواهد تاریخی پیش گفته، یکی از افراد خاندان برهانان قزوین به نام بدرالدین محمد‌بن‌احمد برهانی قزوینی به چین و به دربار قوبیلای قاآن، احتمالاً در ایام وزارت سید اجل رفته و آنجا مقام دیوانی و مرجعیت دینی می‌گیرد که مزارش همراه مزار یکی از علما بخارای ایران قدیم بنام قوام‌الدین علی‌بن‌قاضی عمادالدین بخاری در مسجد «نیوجیه» پکن واقع است.
این تأثیرات تا به آن حد بوده است که نیت نمازهای پنج‌گانه مسلمانان چین عبارات (بامداد، پیشین، دیگر، شام و خفتن) و نیز برای نیت وضو ساختن عبارت (آبدست) و غسل و مقدمات نماز و قصد دعاها و نیز تعقیبات همه به زبان فارسی بوده که هنوز هم استعمال می‌شود و ترجمه چینی عبارات فارسی نماز و ادعیه اسلامی به خوبی ملاحظه می‌شود.
نام آخوند چینی اولین بار در جشنواره عمار به گوش رسید. در وهله اول این نام، تصویر یک روحانی چینی را در ذهن ما تداعی می‌کند، اما قصه آخوند چینی روایت یک روحانی اصفهانی است که در کنار درس طلبگی، زبان چینی را آموخت و  امروز یکی از بزرگ‌ترین مبلّغان دین اسلام در کشور چین است.
رادیو چین می‌گوید: «مهاجرت عرب‌ها و فارس‌ها از راه‌های دریایی و جاده ابریشم، در زمان سلطنت سلسله تانگ، موجب ورود دین اسلام به کشور چین شد و نقش مهمی را در برقراری ارتباط بین این کشور و کشورهای اسلامی ایفا کرده ‌است.»
«عسگر آقایی» هم معروف به آخوند چینی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شیعه‌شناسی حوزه علمیه اصفهان است که تمام زندگی خود را وقف تبلیغ اسلام و آشنایی مردم شرق آسیا با اهل بیت(ع) کرده است و بزرگ‌ترین افتخار خود را این می‌داند که مبلّغ دین اسلام است، گفت: «از سال ششم طلبگی، آموزش زبان‌های خارجی را کنار درس‌ حوزه شروع کردم. از سال ۱۳۸۷ به مدت دو سال مداوم هر روز سه ساعت وقت صرف آموزش زبان چینی کردم. در جریان تبلیغ به ذهنم رسید تبلیغ اسلام را به زبان چینی در فضای اینترنت انجام دهم. وبلاگی به زبان چینی ساختم که در آن مطالبی را در رابطه با اسلام به زبان چینی و فارسی نوشتم. پرسش‌ها و پاسخ‌های مطرح شده در این صفحات با استقبال و توجه روبه‌رو شد. از خصلت‌های بارز دیگر مساجد چین، این است که از اذان صبح، مسجدها باز می‌شوند و یکسره باز هستند تا اذان عشاء اتاق مهمان، کلاس درس و بخش‌های دیگری که بسیار دیدنی است. شاید برای شما عجیب باشد، هر مسجدی یک محل برای ذبح شرعی دارد، یک اتاق برای ثبت تولد و وفات مسلمان‌ها و اتاقی برای فروش محصولات فرهنگی. کنار مساجد، شما می‌توانید به راحتی غذاهای اسلامی پیدا کنید. متأسفانه مسجد محوری مسلمانان چین از ما ایرانی‌ها بیشتر است.»


 اسماعیل طزری/ با مرور وقایع چند سال اخیر متوجه می‌شویم اقدامات سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بسیاری در حمایت از ملت مظلوم فلسطین علیه رژیم متجاوز صهیونیستی در سراسر جهان، به ویژه در اروپا و آمریکا در حال شکل‌گیری است.
موفقیت این جریان‌ها و جنبش‌ها در اروپا و آمریکا به میزانی بوده است که حتی بسیاری از دولتمردان رژیم صهیونیستی اعلام کردند، اسرائیل در حال باخت جنگ تبلیغاتی است؛ از این رو با توجه به اهمیت و جایگاه جنبش‌های اروپایی و آمریکایی که نقش مهمی در بیداری افکار آزادی‌خواهان و انزوای رژیم صهیونیستی دارند؛ برخی از مهم‌ترین این جنبش‌ها را بررسی می‌کنیم.
۱ـ جنبش اتحاد جهانی: جنبشی است که برای حل مشکلات فلسطینیان در جریان درگیری با رژیم صهیونیستی از روش‌های غیر خشونت‌آمیز استفاده می‌کند. این سازمان را چند فعال صلح‌طلب فلسطینی، اروپایی و آمریکایی شامل قسان آندونی، نتا گلان، هویدا اراف و راشل کوری در سال 2001 با هدف پوشش گسترده حقانیت فلسطینیان در رسانه‌ها تأسیس کردند. این سازمان از شهروندان سراسر جهان برای فعالیت غیر خشونت‌آمیز علیه اقدامات سازمان‌های نظامی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری رود اردن دعوت می‌کند. در 16 مارس 2003 راشل کوری، حامی آمریکایی این سازمان هنگامی که سعی داشت مانع تخریب خانه یک فلسطینی شود، به وسیله بولدوزر ارتش خونخوار رژیم صهیونیستی زیر گرفته شد و به شهادت رسید.
۲ـ جنبش جهانی همبستگی با فلسطین: این جنبش همواره با هدف مبارزه مدنی و تلاش به منظور برقراری عدالت و صلح برای فلسطینیان، حمایت از قوانین بین‌المللی و حقوق بشر و مبارزه علیه نژادپرستی فعالیت می‌کند تا بتواند یک جنبش عظیم ضد آپارتاید (اسرائیل) در حمایت از فلسطینیان ایجاد کند. این جنبش در سال 1982 و در اعتراض به حمله رژیم صهیونیستی به لبنان در انگلستان و ولز تشکیل شد و بعدها در سال 2004 به عنوان یک سازمان آوارگان عمومی و مردمی به ثبت رسید. دفتر مرکزی این جنبش در لندن است؛ اما به صورت بین‌المللی نیز فعالیت می‌کند و در کشورها و شهرهایی، مانند دانمارک، فرانسه، آلمان، یونان، جمهوری چک، ایتالیا، هلند، کارولینای شمالی، سیاتل میشیگان و واشنگتن دی‌سی نیز شعبه‌هایی دارد. فعالیت و برنامه‌های منظم یا ماهیانه این گروه قدرت و توان بسیج و اثرگذاری خوبی به آنها داده است.
۳ـ جنبش جهانی تحریم رژیم صهیونیستی: جنبشی جهانی است که هدف آن تحت فشار قرار دادن رژیم صهیونیستی با اهرم‌های اقتصادی به منظور پایان اشغال سرزمین فلسطین، برابری شهروندان عرب‌زبان ساکن سرزمین‌های اشغالی و به رسمیت شناختن حق بازگشت میلیون‌ها آواره فلسطینی است.
این جنبش را ۱۷۱ سازمان غیر دولتی فلسطینی در ۹ ژوئیه ۲۰۰۵ بنیان نهادند و به یکی از بیانیه‌های سازمان ملل علیه رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی استناد کرده و از روش مبارزه سیاه‌پوستان علیه دولت آپارتاید بهره هستند. در حمایت از کارزار ده‌ها نشست و حرکت اعتراضی در شهرهای مختلف جهان انجام شده است. حامیان این جنبش شامل چهره‌های دانشگاهی، ‌اعضای اتحادیه‌های کارگری، احزاب سیاسی و شهروندان صهیونیستی می‌شود.
۴ـ جنبش یهودیان ضد صهیونیست: جنبشی است که هدف آن مخالفت با ملی‌گرای طرفدار دولت و کلیت رژیم صهیونیستی و نگاه منفی نسبت به تفکرات، باورها و اهداف جنبش صهیونیسم و دولت یهودی در رژیم صهیونیستی است؛ البته ضد صهیونیست‌ها دیدگاه‌های گوناگونی دارند و عبارت «ضد صهیونیست» به جامعه‌ای واحد با دیدگاه یکپارچه‌ای اشاره ندارد. رهبران مخالف صهیونیست معتقدند، طبق آیات کتاب مقدس تورات، یهودیان باید در کشورهایی که ساکن آن هستند، بیشترین وفاداری را داشته باشند و در صورتی که خلاف این عمل انجام شود، با خشم خداوند روبه‌رو می‌شوند.
فرجام سخن / رفتارهای ضد صهیونیستی جوانان در اروپا و آمریکا در حال گسترش است. طی چند سال اخیر، بارها مراکز وابسته به صهیونیست‌ها در اروپا و آمریکا هدف حملات و بمب‌گذاری‌ها قرار گرفته‌اند. ظهور رفتار ضد صهیونیستی در اروپا و آمریکا از سوی جوانان نشان‌دهنده سرخوردگی و ناکامی آنان از نظام‌های حاکم است.

گفت‌وگوی صبح صادق با معلم فداکار استان فارس
 اکبر کریمی/  امروزه سطح آموزشی فرزندان به یکی از دغدغه‌های جدی خانواده‌های ایرانی تبدیل شده است. جبران کمبودهای آموزشی سطوح مختلف تحصیلی و تقویت پایه‌های درسی دانش‌آموزان تنها با شرکت در کلاس‌های مدارس حاصل نمی‌شود و خانواده برای جبران این کمبودها باید فرزندش را به مؤسسات آموزشی بفرستد، یا به اصطلاح استاد خصوصی برای او بگیرد. البته، این روش‌های آموزشی هزینه‌های بالایی نیز به خانواده تحمیل می‌کند.
برخی استادان و معلمان برای پاسخگویی به نیاز مخاطب و جبران بخشی از هزینه‌های زندگی خود به تدریس خصوصی در منازل یا مؤسسات آموزشی رو می‌آورند و این فعالیت را به عنوان شغل دوم انتخاب می‌کنند. آقای محمدحسن زراعتی تجربه 25 سال معلمی دروس ریاضی در دبیرستان‌ها و دانشگاه‌های شهرستان اقلید را دارد. او نیز مانند بیشتر دبیران باتجربه، بخشی از اوقات فراغتش را به تدریس خصوصی دانش‌آموزان و دانشجویان اختصاص داده است، اما فرق تدریس این معلم فداکار با مابقی همکارانش در این است که او شهریه‌ای در قبال تدریسش دریافت نمی‌کند. آقای زراعتی با دو هدف این کار را انجام می‌دهد: «اول، کاهش هزینه‌های آموزشی خانواده‌ها و دوم، ترویج فرهنگ مهرورزی و ایثارگری برآمده از دین مبین اسلام.»
او می‌گوید: «وقتی با شاگردانم بدون دغدغه شهریه و کمبود وقت کار می‌کنم، بهتر می‌توانم روش تدریسم را پیاده کنم و مفاهیم درسی را در قالب دقیقه‌ها نگنجانم و به خوبی منتقل کنم.» آقای زراعتی این شیوه خداپسندانه را از سال 68 و از دوره دانشجویی آغاز کرده و معتقد است، کیفیت تدریس در این روش به مراتب بالاتر از شیوه تدریس خصوصی گره زده شده به زمان و شهریه است. دبیر 46 ساله و کارشناس‌ارشد رشته ریاضی، صاحب بهترین شیوه تدریس ریاضی در شهرستان اقلید است و از سطوح ابتدایی گرفته تا سطوح دانشگاهی، برای دانش‌آموزان و دانشجویان تدریس خصوصی انجام می‌دهد.
او می‌گوید: «در ایام امتحانی خرداد و شهریور ماه بیشترین درخواست‌ها و مراجعات برای برگزاری کلاس آموزشی وجود دارد»
آقای زراعتی اتاقی از خانه شخصی خود را برای تدریس خصوصی در نظر گرفته است و افراد با مراجعه به در منزل یا تماس تلفنی یا درخواست حضوری در مدرسه و دانشگاه تقاضای کلاس خصوصی می‌کنند و مطابق برنامه‌ریزی قبلی و زمان مشخص شده، مراجعه و آموزش صورت می‌گیرد.
به طور متوسط سالیانه 50 نفر از این طریق به آقای زراعتی مراجعه می‌کنند. وی علاوه بر تدریس خصوصی در منزل، در مهد قرآنی نیز مفاهیم قرآن و مضامین فرهنگی دین مبین اسلام را به کودکان آموزش می‌دهد.
به برکت تلاش‌های خالصانه این استاد ریاضی، دانش‌آموزان و دانشجویان سال‌های گذشته او، امروز در پست‌ها و سطوح مختلف جامعه نقش ایفا می‌کنند. این معلم متعهد می‌گوید: «با برخی از شاگردان گذشته‌ام ارتباط مستمر دارم. هر یک از آنها در پست‌های مختلفی هستند، از دانشمند هسته‌ای گرفته تا پزشک و نظامی و کارمند و... بعضی از شاگردانم را می‌شناسم که تدریس خصوصی صلواتی انجام می‌دهند و در حال ترویج این شیوه هستند.»
آقای زراعتی از برکات این کار در زندگی و فعالیتش هم چنین گفت: «این روش سبب مرور مستمر معلوماتم می‌شود. مشاهده موفقیت شاگردانم شور و انگیزه بسیار بالایی به من می‌دهد و همین شور و هیجان موفقیت‌های بیشتری در مراحل زندگی برای من رقم می‌زند. علاوه بر این برطرف شدن بسیاری از مشکلات زندگی‌ام را از اثر همین کلاس‌ها و دعاهای شاگردان و والدین‌شان می‌دانم.»
دغدغه‌های این استاد فرزانه در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی مصداق دارد و اقدام و عمل شایسته او یکی از هزاران اقدامی است که بدون هیچ کمک و برنامه‌ریزی سازماندهی شده و دست‌وپاگیر اداری، به صورت آتش به اختیار و فردی انجام می‌شود.

ابتکار اول‌
آقای زراعتی افزون بر تدریس خصوصی، ابتکاراتی در حوزه فناوری نیز به دست آورده است. تولید قطعه رابط در باطری ماشین‌ها یکی از این ابتکارات است.
باطری ماشین به دلیل اصطکاک درونی دستگاه ماشین و نوسانات مداوم در میزان شدت مصرف انرژی، اغلب عمر کمی دارد، متوسط عمر باطری‌های تولید داخل یک سال و نیم و باطری‌های خارجی دو سال و نیم است و برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها و دستمزد نصب باطری درصد زیادی از صاحبان ماشین‌آلات از باطری‌های خارجی استفاده می‌کنند. آقای زراعتی با مشاهده این وضعیت، از تابستان سال 90 اقدام به ساخت قطعه‌ای ابتکاری کرد که با گذراندن مراحل آزمایش و خطا حدود دو سال به طول انجامید. این قطعه کوچک در قالب رابط بین باطری و برق خروجی در ماشین عمل کرده و با کاهش تنش‌های درون‌دستگاهی، فشار انرژی را کم می‌کند و عمر انواع باطری‌ها را تا 50 درصد افزایش می‌دهد. با بهره‌برداری از این ابتکار و تجاری‌سازی آن از سوی شرکت‌های ماشین‌سازی و قطعه‌زنی، افزون بر کاهش هزینه‌های مصرف‌کنندگان، شاهد افزایش عمر باطری‌های تولید داخل و ارز‌آوری بالا به دلیل کاهش واردات باطری‌های خارجی و صادرات این محصول خواهیم بود.

ابتکار دوم
طی سال‌های اخیر در برخی از مراکز آموزشی و دانشگاهی کشور مسابقات ساخت و پرتاب موشک‌های آبی رواج یافته است. این مسابقات با هدف آشنایی و ایجاد علاقه‌مندی به رشته‌های هوافضا، در بین دانش‌آموزان و دانشجویان اجرا می‌شود. در افزایش برد این موشک‌های مسابقه‌ای دو عامل نقش اساسی دارد؛ اول، نحوه طراحی موشک است که بدنه آن از بطری‌های آب معدنی تشکیل می‌شود و دوم، لانچر پرتاب‌کننده موشک است. عمده فعالیت دانشجویان در مسابقات، به طراحی موشک‌ها خلاصه می‌شود. شرکت‌کنندگان لانچرهای پرتاب این موشک‌ها را که اغلب وارداتی است، به صورت آماده از بازار خریداری می‌‌کنند. آقای زراعتی توانسته لانچر این موشک‌ها را طراحی و بومی‌سازی کند. گفتنی است این محصول نیز در قدرت و برد، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را دارد.
برای تهیه گزارش از فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی در استان خود با شماره تلفن 09193472981 برادر اکبر کریمی تماس بگیرید.

دانسته‌ها و بایسته‌های حقوقی ـ ۴۵
اقسام شروط ضمن عقد:
الف‌ـ شروط باطل 
شروط باطل، شروطی است که به علتی از جهات قانونی باطل و فاقد ارزش و اعتبار است. شروط باطل هیچ اثر حقوقی ندارد و مانند آن است که از ابتدا در عقد درج نشده باشد. شروط باطل به دو دسته تقسیم می‌شود: 1ـ شروط باطلی که عقد را فاسد نمی‌کند. 2ـ شروط باطلی که عقد را فاسد می‌سازد.
۱ـ شروط باطلی که عقد را فاسد نمی‌کند:این شروط سه دسته است. در ماده 232 قانون مدنی آمده است: «شروط مفصله ذیل باطل است. ولی مفسد عقد نیست: ۱ـ شرطی که انجام آن غیر مقدور باشد. ۲ـ شرطی که در آن نفع و فایده نباشد. ۳ـ شرطی که نامشروع باشد.
۲ـ شرط باطل که مفسد عقل می‌باشد‌: ماده 233 قانون مدنی مقرر می‌دارد: «شروط مفصله ذیل باطل و موجب بطلان عقد است: ۱ـ شرط خلاف مقتضای عقد ۲ـ شرط مجهول که جهل به آن موجب جهل به عوضین شود.»
ب‌ـ شروط صحیح
قانون مدنی در ماده 234 اقسام شروط صحیح را آورده است. این ماده مقرر می‌دارد: شرط به سه قسم است:  ۱ـ شرط 2ـ شرط نتیجه 3ـ شرط فعل اثباتاً یا نفیاً
شرط صفت: شرط صفت عبارت است از؛ شرط راجع به کیفیت یا کمیت مورد معامله.
شرط نتیجه: شرط نتیجه آن است که تحقق امری در خارج شرط شود.
شرط فعل: شرط فعل آن است که اقدام یا عدم اقدام به فعلی بر یکی از متعاملین یا بر شخص خارجی شرط شود.
خواهان: خواهان کسی است که دعوایی را علیه دیگری طرح می‌کند و از دادگاه چیزی را می‌خواهد. لفظ عربی برای خواهان «مدعی» است. خواهان می‌تواند شخص حقیقی یا شخص حقوقی باشد.
خوانده : منظور از خوانده کسی است که دعوا علیه او اقامه و طرح می‌شود. خوانده هم ممکن است شخص حقیقی یا حقوقی باشد.
وکیل: کسی را گویند که نیابت در انجام کاری را دارا باشد. به موجب قانون آیین دادرسی مدنی، وکیلی که بخواهد از طرف هر کدام از متداعیین وکالت کند باید دارای شرایطی باشد که به موجب قوانین راجع به وکالت در دادگاه‌ها برای آنان مقرر شده است. 
قائم مقام قانونی: ولی (پدری و جد پدری) صغیر، قیم فرد محجور و مدیر عامل (که نماینده شخص حقوقی است.)
خواسته: آن چیزی است که خواهان از دادگاه تقاضا می‌کند و درخواست می‌نماید که خوانده به انجام یا دادن آن محکوم شود.
بعضی خواسته‌ها مالی نیست. مانند تخلیه مورد اجاره. بعضی اوقات خواسته جنبه مالی دارد مانند مطالبه وجه چک و مطالبه طلب.
ابلاغ حکم: منظور از ابلاغ حکم این است که رونوشت گواهی شده با اصل حکم که به امضای رئیس دادگاه رسیده توسط مأمور ابلاغ رسماً به رویت اصحاب دعوا یا وکلای آنها برسد تا ضمن اطلاع از مفاد حکم و نوع آن، در صورتی که از مدلول حکم ناراضی باشند در موعد قانونی به حکم رویت شده اعتراض نمایند. 
تأیید و ابرام حکم: اگر دیوان عالی کشور تشخیص داد که حکم یا قرار مورد درخواست فرجامی موافق قانون صادر شده آن را ابرام و تأیید می‌نماید و نسخه‌ای از رأی تأیید شده را برای طرفین می‌فرستد و پرونده اصلی به شعبه نخستین مرجوع می‌شود.
نقض: هر گاه دیوان عالی کشور تشخیص دهد که حکم یا قرار مورد درخواست فرجامی موافق قانون صورت نگرفته است آن را نقض می‌نماید و تمام جهات مؤثر در نقض را قید می‌کند. 
منبع:آیین نگارش حقوقی و کلیات عملی علم حقوق، جلد اول