سردار سیدمسعود جزایری با بیان اینکه؛ پاسخ یاوه‌گویی‌های مقامات آمریکایی را در میدان‌های عمل می‌دهیم، گفت: برای تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، برنامه‌هایی داریم که خسارات فراوانی برای آمریکا دربرخواهد داشت. رؤیاهای مضحک آمریکایی‌ها درباره سرنگونی جمهوری اسلامی ایران، هذیان‌هایی آشفته است و ما از اینکه آنها اینگونه خود را مشغول کرده‌اند، هیچ نگرانی نداریم.
رئیس سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت در گفت‌وگو با صبح صادق
  حسن ابراهیمی/  هفته گذشته جلسه هم‌اندیشی هیئت‌های اندیشه‌ورزی بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت برگزار شد و همین بهانه‌ای بود برای حضور ما در این سازمان و مصاحبه با رئیس سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت. در ادامه گپ‌وگفت ما با سردار کریمی‌جبلی را پیرامون وظایف، اهداف و تاریخچه شگل‌گیری این سازمان می‌خوانید. در انتهای این گفت‌وگو وی گذری کوتاه بر جلسات شورای مرکزی و هیئت اندیشه‌ورزی سازمان دارد.

* ضمن عرض خداقوت، لطفاً در ابتدای گفت‌وگو درباره تاریخچه تشکیل سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت توضیح بفرمایید.
ما در جایگاه خادم‌الشیوخ بازنشستگان نیروهای مسلح در بسیج هستیم. با تغییر ساختار در بسیج و شکل‌گیری اقشار هر قشری به صورت تخصصی توانست در بسیج وارد شود؛ اما در این میان با توجه به گذر انقلاب اسلامی از 30 سال، تعداد زیادی نیروهای نظامی بازنشسته را داریم که هر سال به عده آنها اضافه می‌شود. فرمانده معظم کل قوا اواخر سال 88 در جمع فرماندهان و پاسداران سخن از تکریم و استفاده از بازنشستگان سپاه و توجه به آنها داشتند. در این راستا فرماندهان محترم سپاه تدبیر تشکیل سازمانی در بسیج برای این منظور داشتند. برای نمونه عده‌ای از عزیزان بازنشسته پزشک بودند که در سازمان بسیج جامعه پزشکی ادامه خدمت داشتند، عده‌ای هم مهندس که آنها هم در سازمان مطبوع خود حضور داشتند؛ اما تعداد زیادی از بازنشستگان در تخصص‌های خاص نظامی یا اداری بودند که در اقشار بسیج وجود نداشت و برخی از این عزیزان صرفاً در بسیج محلات حضور داشتند. بنابراین سازمان بسیج پیشکسوتان جهاد و شهادت تشکیل شد؛ اما با ابعاد بزرگ‌تری که بتواند تمام بازنشستگان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را در بسیج سازماندهی کند و از تخصص‌ها و توانایی‌های آنها برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی استفاده کند. کار بعدی ما انتخاب عنوان مناسب برای این سازمان بود. بنابراین لفظ بازنشسته که بار منفی و مأیوس‌کننده داشت را کنار گذاشتیم و با توجه به اینکه عمده این عزیزان جهادگران دوران دفاع مقدس بودند یا در سنگرهای دفاعی حضور داشتند، عنوان «پیشکسوتان جهاد و شهادت» برای آنها برگزیده شد.

* مأموریت سازمان شما چیست؟
ما موظف به جذب، سازماندهی، حفظ انسجام و به میدان آوردن توان پیشکسوتان متناسب با نیاز انقلاب هستیم که در واقع اصلی‌ترین مأموریت بسیج هم این است. همه بازنشستگان نیروهای مسلح به علاوه جانبازان و بسیجیان دوران دفاع مقدس می‌توانند در این سازمان عضو شوند.
ما در سطح کشور سازوکاری را طراحی کردیم که ابتدا محله‌محور است، به این صورت که پیشکسوتان محلی همدیگر را شناسایی می‌کنند و اقدام به تشکیل هیئت‌های قرآنی محله‌محور و خانه‌گرد می‌کنند که در سازوکار کلی بسیج این در واقع همان حلقات صالحین است. در این جلسات این عزیزان علاوه بر حفظ انسجام خود، وظیفه دارند در مقام مدافع و دیده‌بان انقلاب اسلامی در محله خود عمل کنند و این عمل هم باید مبتنی بر ارزش‌های قرآنی باشد. ما در واقع این مأموریت را در راستای رسالت کمک به تحقق مرحله چهارم انقلاب اسلامی، یعنی ایجاد جامعه اسلامی شروع کردیم. اسلامی شدن محله‌ها و بعد اسلامی شدن شهرها و روستاها و همین‌طور تا اسلامی شدن کل کشور. در رأس کار هم هفت کارگروه وجود دارد که دفاعی و امنیتی، فرهنگی و اجتماعی، ورزشی و آموزشی، امر به معروف و نهی از منکر، سازندگی و محرومیت‌زدایی از جمله این کارگروه‌ها است. در سطح شهرستان هم مجمعی از منتخبان این گروه‌ها وجود دارد که سیاست‌گذاری‌های تاکتیکی را مبتنی بر مطالعه کارگروه‌ها و نیاز شهرستان تدوین می‌کند و در حلقه‌ها اجرا می‌شود. به همین شکل در استان هم مجمعی از منتخبان شهرستان‌ها شکل گرفته و عمل می‌کنند.

* لطفاً درباره مجمع اخیر در ستاد سازمان در تهران توضیح دهید.
شورای مرکزی و مجمع عالی بسیج سازمان در قالب یک نظام عمل می‌کند. اعضای این مجمع منتخبان استان‌ها از میان شواری استانی و مجمع استانی و تعدادی هم از نخبگان مرکز و اعضا شورای مرکزی بسیج قشر هستند که به صورت هر فصل یک بار در ستاد سازمان جمع می‌شوند و روند برنامه‌ها و تطبیق آنها با هم در کل کشور را بررسی می‌کنند و البته یکسری کارهای اصلی و هماهنگ در کل کشور را هم برنامه‌ریزی می‌کنند، مانند اردوهای راهیان نور پیشکسوتان یا اردوهای جهادی و برنامه‌های ورزشی. مسئله اربعین و حضور در پیاده‌روی این دوران و نیز فعالیت‌های سیاسی و فرهنگی مانند حضور برخی از اعضا در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا هم از مسائلی است که در این مجامع بررسی می‌شود.

* برخی از اعضای قشر متبوع شما امروز به دلیل تجربه‌های فراوان در جمع مدافعان حرم و در عملیات مستشاری در عراق سوریه حضور دارند، در این باره توضیح بفرمایید.
بله این یک افتخار بزرگ است که پیشکسوتان ثابت کردند هنوز مرد جهاد و مقاومت هستند. بر اساس آمار امروز در بین تمام اقشار بسیج بیشترین شهید مدافع حرم را داده‌ایم. تا امروز نزدیک به 60 شهید در راه دفاع از حرم تقدیم انقلاب شده است و تعداد زیادی جانباز داریم. صدها نفر همین الان از پیشکسوتان در سوریه و عراق حضور دارند و صدها یا شاید بگویم چند هزار نفر رفته و برگشته‌اند، یا در حال رفتن هستند که در کل آمار بالایی هستند. تمام این عزیزان داوطلبانه رفته‌اند و از نظر من اینها مصداق آیه «من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله...» هستند که کماکان منتظرند و تغییر نپذیرفته‌اند تا به شهادت برسند و این یک سند افتخار بر سینه این سازمان است.

* توضیحی کوتاه درباره شورای مرکزی و جلسه‌ای که اخیراً داشته‌اید، بفرمایید.
این جلسه شورای مرکزی و هیئت اندیشه‌ورزی قشر است که به صورت فصلی برگزار می‌شود. این شورا 80 عضو از منتخبان استانی و اعضای مرکزی سازمان دارد که مسائل کلان قشر در آن تصمیم‌گیری می‌شود. در هر فصل هم ما از فرماندهان و تحلیلگران مختلف برای ارائه جدیدترین تحلیل‌های سیاسی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی دعوت می‌کنیم که بخشی از این تحلیلگران هم فرماندهان عالی سپاه هستند. جلسه اخیر هم اولین جلسه سال 96 بود که برنامه امسال در آن بررسی شد و آسیب‌شناسی برنامه‌های سال قبل صورت گرفت.
مهم‌ترین کارهایی که امسال برای آن تصمیم‌گیری شد، بخش مربوط به دهه ولایت بود. بخشی هم درباره برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم قشر است که پاییز امسال برگزار می‌شود.

  علیرضا جلالیان/ مروری بر تحولات سیاسی پس از دفاع مقدس دو واقعه مهم را پیش روی ما می‌آورد؛ سال‌های 78 و 88 که دو فتنه سیاسی و مبتنی بر اقدامات براندازانه در آن تاریخ اتفاق افتاده است.
 در بررسی اسناد آمریکایی‌ها متوجه می‌شویم از سال 68 طراحی‌های سی ساله برای براندازی در کشور در مراکز مطالعاتی آمریکایی‌ها صورت گرفته که سه مرحله داشته و دو مرحله آن در سال‌های 78 و 88 به اجرا رسیده است و آخرین مرحله از این برنامه در سال 2020، یعنی اواخر سال 98 رقم خواهد خورد. باید توجه داشت، اصلی‌ترین مجموعه در مقابل این برنامه براندازی در سال‌های 78 و 88 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود؛ اما ماهیت فتنه در سال 78 پیچیدگی سال 88 را نداشت و فتنه احتمالی در سال 98 نیز بر همین منوال پیچیده‌تر از فتنه سال 88 خواهد بود. ورود سپاه در مسئله مقابله با فتنه 78 و بعد 88 نشان می‌دهد، باید برای فتنه آینده آماده‌تر از همیشه سپاه را به‌روز‌رسانی کرد. 
سپاه هم در بعد نرم‌افزار، هم در بعد سخت‌افزار و هم در بعد نیروی انسانی نیازمند شناخت درست محیط، دشمن و فرصت‌ها و در کل آسیب‌ها و تهدیدها است. به نظر می‌رسد، توجه به معنویت‌افزایی، بصیرت‌افزایی و افزایش دانش عمومی پاسداران که چند سالی است آغاز شده، باید مبتنی بر نیازهای روز سپاه متحول شود.
 اساساً سپاه نهاد تحول‌خواهی است. همچنین توجه به به‌روزرسانی سازمان، ساختار، تشکیلات و تجهیزات هم الزام مهمی برای سپاه به شمار می‌آید. این نه فقط در بعد نظامی سپاه، بلکه در همه ابعاد آن باید مورد توجه باشد؛ چه فرهنگی، چه اقتصادی و چه اجتماعی یا در حوزه‌هایی مانند فضای مجازی. آنچه امروز به طور مشخص می‌توان درباره فتنه آینده گفت، برخی شواهد در زمینه برآمدن فتنه از داخل جریان‌های خاص مذهبی است که با استکبار همراهی خواهند کرد؛ از این رو باید در این مسئله در داخل سپاه و بعد در مجموعه کشور مصونیت‌سازی کرد.
 حال که فرمانده محترم کل سپاه برای سه سال آینده حکم از فرمانده معظم کل قوا دریافت کرده است، به نظر می‌رسد ادامه کار ایشان باید مبتنی بر این نگاه باشد. البته عملکرد و روش‌های تحول‌گرا در دوران فرماندهی ده ساله پیش از این نشان داده است، سردار جعفری می‌تواند در این سه سال نیز مبتنی بر این امر ساختار و تشکیلات سپاه را جلو ببرد. در هر صورت نباید منتظر ظهور و بروز فتنه بود و باید با پیش‌بینی و مصون‌سازی در برابر فتنه، همان‌طور که در برابر تجاوز نظامی مصون‌سازی صورت گرفته، به پیش‌برندگی و پیش‌روندگی انقلاب اسلامی کمک کرد. در این مسیر توجه به پاسداران جدیدالورود، استفاده از تجربیات فرماندهان و پیشکسوتان سپاه به ویژه یادگاران دفاع مقدس و نیازسنجی نسبت به مسائل سیاسی و بصیرت، مباحث اعتقادی و معیشتی و حل نیازهای آینده سپاه برای صیانت از انقلاب اسلامی ضروری است.

همسر شهید مدافع حرم وحید نومی‌گلزار
 احسان امیری/ شهید وحید نومی‌گلزار دوم آبان سال 1394 در دفاع از حرم حضرت عقیله بنی‌هاشم و دقیقاً در روز عاشورا به شهادت رسید. در ادامه همسر شهید از سال‌های زندگی با این شهید بزرگوار برای‌مان می‌گوید:
«ایشان پسر دایی‌ام بود و از قبل نسبت به هم شناخت داشتیم. سال 1385 مرا به خانواده‌شان پیشنهاد داد و سال 1388 ازدواج کردیم. وحید اعتقادات خاص خودش را داشت. مثلاً باور قلبی عمیقی به مسائل اعتقادی داشت و روی حلال و حرام و اموال خودش خیلی حساس بود. همچنین، روی حجابم حساسیت داشت. یکی از شروط مهم وحید برای من، این بود که هر ماه مبلغ مشخصی را برای کمک به نیازمندان کنار بگذاریم. به من گفت این کار را می‌کنم و شما باید راضی باشید. خرجی خانه‌مان را کنار می‌گذاشت و بقیه‌اش هر چه می‌ماند، خیرات می‌کرد. تقریباً هر ماه نصف حقوق‌مان برای کمک به نیازمندان می‌رفت. حواسش خیلی روی حساب و کتاب زندگی‌ بود و این مسائل برای من هم اهمیت داشت. اخلاق‌ و معیارهای‌مان به هم نزدیک بود. پس از ازدواج در پالایشگاه بندرعباس استخدام شد و کارمند شرکت نفت بود و به عنوان بسیجی و کاملاً داوطلبانه برای دفاع از حرمین عازم سوریه شد.
شهادتش برایم قابل باور نبود. آن زمان اصلاً چنین موقعیتی وجود نداشت. او کارمند شرکت نفت بود و شغل نظامی هم نداشت. البته پیش از اینکه کارمند وزارت نفت شود، برای شغل‌های نظامی فرم پر کرده بود و علاقه خاصی به مسائل نظامی داشت؛ اما چون در دوران مجردی عمل جراحی انجام داده بود، رد می‌شد.
زندگی در کنار او، نگاه من به بسیاری از مسائل زندگی را تغییر داد. دست و دلباز بودن وحید در کمک به دیگران سبب شد که مسیر ایشان را ادامه دهم. مسائل مادی اصلاً برایش مهم نبود و در کل خیلی چیزها به من آموخت. روحیه ظلم‌ستیزی شدیدی داشت که در وصیت‌نامه‌اش به آن اشاره کرده‌ است. اتفاقات سوریه را دنبال می‌کرد و من اصلاً فکرش را نمی‌کردم روزی تصمیم به رفتن بگیرد. با هم اخبار را نگاه و درباره این اتفاقات صحبت کردیم. وقتی جریان رفتنش را به من گفت، باورم ‌نمی‌شد و فکر می‌کردم شوخی می‌کند. وقتی با من صحبت می‌کرد، من به شوخی جوابش را می‌دادم. فکر نمی‌کردم تصمیم‌شان برای رفتن جدی باشد؛ اما بعداً متوجه شدم تصمیمش کاملاً جدی است و می‌خواهد به سوریه برود. سال 1393 به سپاه رفت و به او گفتند سپاه نیرو اعزام نمی‌کند. به تهران رفت و آنجا هم قبولش نکردند. در فیس‌بوک با شخصی از سپاه بدر عراق آشنا شد. آن آقا از شیعیان عراق بود؛ با هم دوست شدند و مدارکش را فرستاد. ایشان قول داده بود اگر به اینجا بیایید، من کارتان را درست می‌کنم. مرخصی بدون حقوق گرفت و بار اول در سال 93 رفت و 65 روز آنجا بود. زمانی که برگشت، با شرکت نفت با مشکل مواجه شد تا اینکه سوم مهر سال 94 دوباره رفت و دوم آبان ماه مصادف با عاشورای حسینی پس از اینکه نماز ظهرش را خواند، شهید شد.»

کتاب دوم از مجموعه «روزی روزگاری قاسم سلیمانی» با عنوان «نبرد سیدجابر» ـ اردیبهشت تا تیر 1361 به روایت سردار سرلشکر حاج‌قاسم سلیمانی‌ـ به همت عباس میرزایی گردآوری و تدوین شده و نشر یا زهرا(س) چاپ و منتشر کرده است.
«روزی روزگاری قاسم سلیمانی» عنوان مجموعه‌ای 16 جلدی از کتاب‌هاست که نشان می‌دهد حاج‌قاسم سلیمانی نیروهای تحت امرش را چگونه در میدان جنگ و در سخت‌ترین شرایط هدایت می‌کرد و فاش می‌کند که این فرمانده جوان، در نبود همکاری مسئولان منطقه، چگونه تیپ درجه دومی را به لشکری قدرتمند و خط‌شکن تبدیل کرد. همچنین به خواننده می‌گوید که سلیمانی‌ چگونه رزمندگان ثارالله را از خطوط مستحکم دفاعی دشمن در همه جبهه‌ها و در جبهه شرق بصره عبور داد و در نهایت به این پرسش پاسخ می‌دهد که چرا افراد لشکرش، پس از سی سال، هنوز مرید او هستند و تا پای جان بر سر پیمان ایستاده‌اند.
کتاب دوم دوره‌ای از فرماندهی قاسم سلیمانی بر تیپ ثارالله را روایت می‌کند که تیپ را برای حضور در عملیات الی‌بیت‌المقدس از دوکوهه به دارخوین و سپس حمیدیه آورد و در نبردی سخت و نابرابر در جبهه کرخه‌کور لشکرهای 5 مکانیزه و 6 زرهی دشمن را زمینگیر کرد تا قرارگاه‌های فتح و نصرف فارغ از رویارویی با تانک‌های این دو لشکر قدرتمند، از کارون عبور کنند. پایه و اساس این کتاب اسناد، مدارک، نوارهای مرکز اسناد و تحقیقات سپاه و تاریخ شفاهی سردار حاج‌قاسم سلیمانی و فرماندهان و رزمندگان حاضر در خطوط پدافندی و عملیات‌ها است. کتاب در 13 فصل نگاشته شده و فاصله سه ماهه بین اردیبهشت تا تیر سال 1360 را روایت می‌کند و اسناد و تصاویر لشکر ثارالله و دیگر رزمنده‌ها ضمیمه کتاب شده است. کتاب در 360 صفحه، شمارگان 1500 نسخه و با بهای 13 هزار تومان چاپ و منتشر شده است.

مصمم شد به جبهه بره، ولی سنش کم بود، رفت آموزش هم دید، ولی قبولش نکردند و برگشت، بعد گویا به ترفندهایی که اون زمان اکثر رزمندگان کم سن و سال انجام می‌دادن، ایشون هم به هر صورت با دستکاری کپی شناسنامه کاری کرد که توی مرحله دوم آموزش به جبهه اعزام بشه. دو بار به جبهه رفت و برگشت، اما بار سوم خبر شهادتش اومد.
به نقل از برادر شهید
وقتی بزرگ شد، برادراش جبهه بودن، یه روز گفت می‌خوام برم جبهه، گفتم ببین مادر این دو سه تا جبهه هستن، تو دیگه نرو، گفت، مگه من اهل کوفه هستم که امام رو تنها بذارم. گفت، می‌خوای اجنبی بیاد به ایران تجاوز کنه؟ هر روز شناسنامه‌اش توی جیبش بود و می‌رفت و برمی‌گردوندنش. می‌گفتند برو درست رو بخون، برو امتحان بده، خلاصه می‌اومد یه دو روز می‌موند دوباره می‌رفت.
به نقل از مادر شهید
شهید عبدالمجید بارونی اول فروردین ماه سال 1346 در خانواده‌ای متدین و مذهبی در بوشهر دیده به جهان گشود. وی در سال ۱۳۵۲ برای آموختن علم وارد دبستان گلستان شد. عبدالمجید سال اول راهنمایی خود را در مدرسه راهنمایی امیرکبیر گذراند، ولی متأسفانه ترک تحصیل کرد. چون علاقه عجیبی به سپاه پاسداران داشت به عضویت آن درآمد و بعد از اتمام آموزش نظامی درخواست اعزام به جبهه کرد. در ابتدا به دلیل سن کمش با اعزام او موافقت نشد، اما سرانجام در تاریخ 5/1/61 برای دیدن آموزش به کازرون اعزام و پس از آموزش راهی جبهه شد. تا اینکه سرانجام در اواخر مرحله سوم عملیات محرم 25 آبان ماه سال 1361 در منطقه عین‌خوش بر اثر اصابت ترکش خمپاره به سرش به شهادت رسید.

09110002787/ چرا بسيجيان کد 89 تعیین تکليف نمي‌شوند؟
09160007412/ چرا حقوق بازنشستگان پايين است؟
09180005980/ چرا قرارگاه خاتم پروژه‌هاي دولت را اجرا مي‌کند و طلب چند هزار ميلياردي‌اش را نمي‌گيرد که دولت این‌گونه برخورد می‌کند؟ کارهای قرارگاه را تبلیغ کنید./ احمد جهاني از همدان
09380003991/ چرا سپاه ساعت کاري را در اوج گرماي 50 درجه جنوب از ساعت 13 تا 20 قرار داده؟ 
09160000365/ چرا در کليه پادگان‌ها و ديگر مراکز سپاه بابت رفت و برگشت کارکنان به محل کار سرويس اياب و ذهاب وجود دارد يا در صورت نبود سرويس حق سرويس به آنها داده می‌شود، ولي در نواحي مقاومت بسيج هيچ خدماتی بابت سرويس وجود ندارد؟
 09180009827/ افزايش حقوق نظام هماهنگ چه شد؟ قرار بود افزايش حقوق در سال 95 و 96 اعمال شود.
09120005499/ لطفاً پيگيری کنید چرا کارت يکسان‌سازي شارژ نمي‌شود. دلخوشي بعضي از خانواده‌ها به همين بود.
09170000496/ از فرماندهان خواهشمنديم که درباره تبديل عضويت نيروهاي پيماني نظامي هم اقدامي کنند يا حداقل با تطبيق مدارک تحصيلات درون‌سازماني نيروهاي با مدرک ديپلم موافقت کنند. 
09180004704/ چرا مدرک دانشگاهي علمي ـ کاربردي و پيام نور بسيجيان براي تبديل عضويت پذيرفته نمي‌شود، مگر وزارت علوم اين مدرک‌ها را صادر نکرده است؟ مگر تحصيل در دانشگاه پيام نور سخت‌تر از دانشگاه آزاد نيست؟
09010009250/ چرا نيروهاي طرح امنيت شهيد شوشتري در بلوچستان بعد از گذشت بيش از ده سال هنوز رسمي و داراي کد يا بسیجی ويژه نمي‌شوند؟ 
09130005574/ بنده بازنشسته سپاه هستم. بعضي پاسداران برخوردشان با ما خوب نيست به کجا شکايت کنيم؟
09330008037/ لطفاً وضعيت تبديل عضويت نيروهاي پيماني خواهر که قراردادشان به اتمام رسيده، پيگيري شود.
09190005984/ مسئولان سپاه بايد به صورت دائم و باقوت درباره فعاليت‌های قرارگاه خاتم در صدا و سيما گزارش دهند.
09180009066/ چرا به صورت عملي براي تکريم خانواده شهدا کاري نمي‌شود و فقط در حد شعار است و بخشنامه‌اي براي اين مهم که از سفارشات مؤکد حضرت آقا است، صادر نمي‌شود؟
09130004877/ ناحيه فهرج کرمان شش سال است راه‌اندازي شده، ولي نمازخانه ندارد؛ امّا در تهران بعضي مقرها هم مسجد دارن، هم مهديه و هم حسينيه!
09140006155/ چرا ساختار نمايندگي به سمت کوچک‌سازي پيش مي‌رود؟ آیا اين تحولات به نفع ما خواهد بود؟ 
09140006797/ برای انجام کار شخصي و پزشکي به همراه خانواده به تهران آمده بودم، مجبور شدیم با پرداخت 90 هزار تومان يک شب در يکي از مسافرخانه‌هاي درجه چندم در ميدان راه آهن بمانيم. از فرماندهي محترم سپاه درخواست دارم براي حل اسکان پاسداران مساعدت کنند.
09180001347/ قرار بود فوق‌العاده عملياتي بسيجيان کد 89 با برادران کد 11 يکسان شود؛ اما تا به حال عملي نشده، لطفاً به گوش فرماندهان برسانيد چرا قول مي‌دهند؛ اما عملي نمي‌شود؟
09150001196/ لطفاً امتیاز ایثارگری در فیش رزمندگان مدافع حرم لحاظ شود.

همسر پاسدار بازنشسته بود. می‌گفت ما از شوهرمون توی این سی سالی که در سپاه خدمت می‌کرد، فقط اسم پادگان و لباس پاسداری رو که توی ساک می‌آورد خونه برای شستن، دیدیم. نه فهمیدیم شوهرمون اونجا چه کار هست و چه کار می‌کنه و نه اینکه می‌دونستیم چه درجه‌ای داره. زندگی نظامی شوهرم تنها خلاصه شده بود در ساعت‌های کاری و در غیر ساعت کاری انگار نه انگار که او یه نظامیه. همین هم خوب بود؛ چون من اطلاعاتی نداشتم و به خانم‌های همسایه و فامیل هم نمی‌تونستم درباره شغل همسرم اطلاعاتی بدم.
سردار سلامی در نشست مشترک فرماندهان پلیس و سپاه فرودگاه‌های کشور
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه؛ امنیت مطلوب فرودگاه‌های کشور نتیجه تعامل و همدلی نیروی انتظامی و سپاه است، گفت پلیس و سپاه با ارتباط متقابل و تقویت بنیه عملیاتی خود باید بتوانند در حفظ امنیت فرودگاه‌ها به مثابه یک جزء مهم از هویت ملی کشور مؤثر و موفق باشند.
سردار حسین سلامی در نشست مشترک فرماندهان پلیس و سپاه فرودگاه‌های کشور با محوریت «حج تمتع سال 96» با اشاره به اینکه فضای امنیتی جدیدی ایجاد شده است، این فضا را انعکاس تغییر و تحولات عرصه سیاسی در سطح منطقه و جهان و همچنین بازتاب موفقیت‌های بزرگ اسلام و شکست‌های جبهه استکبار دانست.
وی گفت: «موفقیت‌های نظام و انقلاب از یک سو و شکست‌های استکبار از سوی دیگر موجب ایجاد همگرایی در جبهه دشمنان انقلاب شده است.»
جانشین فرمانده کل سپاه با بیان اینکه؛ تأمین امنیت برای کشورها، موضوعی لحظه‌ای نیست، تأکید کرد: «گروه‌های تکفیری در منطقه به سرعت در حال از دست دادن جغرافیای تحت تسلط خود بوده و سعودی‌ها نیز در کشور یمن متوقف شده‌اند و این اتفاقات پیروزی‌های بزرگ در آینده نزدیک را نوید می‌دهد.»
سردار سلامی با اشاره به دستگیری و متلاشی شدن چندین گروهک تکفیری در مناطق جنوب و شرق کشور از زحمات نیروی انتظامی در جریان مقابله با حملات تروریستی در حرم امام(ره) و مجلس شورای اسلامی، تقدیر کرد.
جانشین فرمانده کل سپاه با تأکید بر اینکه؛ امنیت یک شاخصه مهم بوده، اعتبار جهانی داشته و جزء هویت یک ملت و شاخصه مهم کارایی نظام سیاسی به شمار می‌رود، تصریح کرد: «در این میان امنیت هوانوردی موضوعی مهم بوده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ چرا که یک اتفاق کوچک بعد بین‌المللی پیدا می‌کند.»
وی ادامه داد: «فرودگاه‌های یک کشور نماد آن کشور و نخستین نقاطی هستند که در معرض دید جهانیان قرار می‌گیرند و البته از اولین نقاطی هستند که مورد تهدید دائم گروه‌های تروریستی می‌باشند، پس ما نیازمند توجه بسیار جدی به موضوع امنیت فرودگاه‌ها هستیم.»
جانشین فرمانده کل سپاه بیان کرد: «با وجود دشمنان فراوان، اما امنیت در بخش هوانوردی کشور به خوبی وجود دارد و یکی از رازهای موفقیت آن وحدت و همدلی موجود در میان نیروی انتظامی و سپاه است؛ چرا که این نیروها دیدی ژرف داشته و به کوچک‌ترین مسائل توجه می‌کنند.»
وی نظارت دقیق، دستورالعمل‌های مناسب، ایجاد فضای پشتیبانی، رفتار حرفه‌ای و اخلاق‌مداری را در میان نیروهای امنیتی فرودگاه یک ضرورت دانست و تأکید کرد: «پلیس و سپاه با ارتباط متقابل، آموزش جدی، اعتمادبه‌نفس و تقویت بنیه عملیاتی خود باید بتوانند در حفظ امنیت فرودگاه‌ها به منزله یک جزء مهم از هویت ملی کشور مؤثر و موفق باشند.»
سردار سلامی در پایان سخنان خود با تأکید بر اینکه امنیت پرواز و ایمنی با هم پیوستگی دارند و همه باید تلاش داشته باشند با بهره‌گیری از تجربیات داخلی و جهانی، همدلی و نظم، امنیت موجود در هوانوردی را حفظ کنند، از تلاش‌ها و زحمات سردار حسن مهری فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور و سردار گرجی‌زاده فرمانده سپاه حفاظت فرودگاه در تأمین امنیت فرودگاه‌های کشور قدردانی کرد.