صالحی‌امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به جایگزین خود توصیه کرد: وزیر فرهنگ باید میان نهادهای فرهنگی مختلف انسجام ایجاد کند تا همه این نهادها در یک راستا حرکت کنند. حرکت برنامه‌محور نیز از جمله دیگر اقداماتی است که وزیر این وزارتخانه باید به آن توجه داشته باشد. به یقین باید در دولت دوازدهم سیاست‌های فرهنگی دولت یازدهم ادامه خواهد یافت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در چارچوب برنامه مدون رئیس‌جمهور حرکت خواهد کرد.


   معصومه درخشان/ رهبر معظم انقلاب سکاندار نظام جمهوری اسلامی با رصد کردن تحرکات دشمنان نظام اسلامی راهبردهای کشورمان را در سخنرانی‌های مختلف ایراد کرده و همه دولتمردان را به رعایت اصول خاص و پرهیز از رفتارهای تحریک‌آمیز دشمنان ملزم می‌کنند.
طی دو سال اخیر یکی از مباحث بسیار مهمی که معظم‌له بر آن تأکید و تصریح کرده و درباره آن هشدار داده‌اند، بحث نفوذ دشمن در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است .
یکی از مهم‌ترین راه‌ها و عرصه‌های نفوذ دشمنان در کشور عرصه اقتصادی است که ایشان به تکرار درباره آن هشدار داده‌اند.
هشدار رهبر معظم انقلاب درباره پروژه نفوذ زمانی بیشتر نمایان می‌شود که طی ماه‌های اخیر «رکس تیلرسون» وزیر خارجه آمریکا گفته است؛ «سیاست ما در قبال ایران پس از مهار کردن توانایی‌های‌شان برای ساخت سلاح هسته‌ای، تلاش برای حمایت از افرادی در داخل ایران است که به تغییر مسالمت‌آمیز رژیم‌شان منجر می‌شود.»
دو سال پیش بود که رهبر معظم انقلاب با رصد کردن اقدامات دشمنان، بحث نفوذ در مراکز مهم و حساس تصمیم‌گیری کشور را مطرح کرده و در 25 شهریور ماه 1394 دو ماه پس از امضای توافق برجام، درباره برنامه دشمن برای نفوذ اقتصادی به کشور فرمودند: «در زمینه‌های اقتصادی چشم‌های بینای مسئولان اقتصادی بایستی باز باشد و مواظب باشند که دشمنان نفوذ اقتصادی پیدا نکنند، چون نفوذ دشمن پایه اقتصاد محکم را متزلزل می‌کند. آنجاهایی که نفوذ اقتصادی کردند، آنجاهایی که توانستند خودشان را بر اقتصاد کشورها و ملت‌ها مثل یک بختک سوار کنند، پدر آن کشورها درآمد.»
با توجه به بیانات و توصیه‌های ایشان درباره نفوذ، یکی از مهم‌ترین عرصه‌های عملیاتی کردن پروژه نفوذ بحث اقتصاد و وابسته کردن اقتصاد کشور به آنها است.
آمریکا در جایگاه دشمن درجه یک نظام جمهوری اسلامی درصدد است از وضعیت ضعیف اقتصادی در کشور به نفع خود بهره‌برداری کرده و پروژه نفوذ را به راحتی عملیاتی کند.
در این زمینه به نظر می‌رسد واردات بی‌رویه به نوعی کشور را از نظر اقتصادی وابسته می‌کند و اقتصاد واردات‌محور زمینه را برای سوء‌استفاده‌کنندگان فراهم می‌آورد.
بر اساس آمار، ۶۰ درصد میزان واردات ایران محدود به پنج کشور است و در نتیجه ما واردات متنوعی نیز نداریم و این موضوع نیز سبب می‌شود از نظر اقتصادی به کشورهای خاص محدود شویم.
آنچنان که در پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران به نقل از گمرک جمهوری اسلامی ایران آورده شده است: «در صدر فهرست صادرکنندگان کالا به ایران در سال 1395 باز هم نام چین با صدور 10 میلیارد و 753 میلیون دلار کالا به چشم می‌خورد.
دیگر کشورهای عمده صادرکننده کالا به ایران به ترتیب امارات با 6 میلیارد و 407 میلیون دلار، کره جنوبی با ۳ میلیارد و 460 میلیون دلار و ترکیه با 2 میلیارد و 738 میلیون دلار بودند. آلمان نیز با 2 میلیارد و537 میلیون دلار‌ صادرات کالا به جایگاه پنجم بسنده کرد.
در مقام مقایسه طی سال‌های اخیر هم باید گفت؛ سال 1392 ( نخستین سال فعالیت دولت یازدهم) میزان واردات ایران به 49 میلیارد و 709 میلیون دلار رسید و 41 میلیارد و 848 میلیون دلار انواع کالا صادر شد. 
مقایسه واردات و صادرات کشور در سال 1392 نشان می‌دهد تراز تجاری ایران منفی ۷ میلیارد و 861 میلیون دلار بود.
در سال 1393 (سال دوم دولت یازدهم) میزان واردات ایران به ‌53 میلیارد و 569 میلیون دلار رسید و 50 میلیارد و 561 میلیون دلار انواع کالا به سایر کشورها صادر شد. 
در این دوره اگرچه ارقام واردات و صادرات غیر نفتی کشور بسیار نزدیک بود، اما در نهایت کارنامه تجارت خارجی ایران با ۳ میلیارد و ۸ میلیون دلار کسری تراز تجاری بسته شد.»
حمایت نکردن از بنگاه‌های اقتصادی خرد، نبود کارگاه‌های کوچک خانگی، وابستگی شدید به اقتصاد تک‌محصولی، متکی بودن صرف بر واردات، عدم بازاریابی و عدم صادرات محصولات تولید داخل، نداشتن ارتباط با دیگر کشورها و... جزو مواردی است که به اقتصاد کشور ضربه زده است و وابستگی شدید اقتصادی را به دنبال دارد.
در صورت وابستگی کشور است که دشمن از شکاف ایجاد شده به نفع خود بهره‌برداری کرده و با استفاده از عوامل داخلی پروژه نفوذ را پیاده‌سازی می‌کند.
از سوی دیگر، اقتصاد ایران به دلیل تک‌محصولی بودن و وابستگی شدید به نفت بسیار شکننده بوده و به شدت تحت تأثیر عوامل و شاخصه‌های بین‌المللی قرار می‌گیرد و نوسان قیمت نفت در بازارهای جهانی تأثیر مستقیمی بر شاخص‌های اقتصاد ایران دارد.
باید گفت اقتصاد ایران به یک تحول زیرساختی برای افزایش مقاومت خود در برابر تحریم‌های خارجی نیاز دارد، تحریم‌هایی که به بهانه فعالیت هسته‌ای ایران ناجوانمردانه بر بدنه اقتصاد کشورمان تحمیل شده است.
رهبر معظم انقلاب با درک این موضوعات و کاهش وابستگی به اقتصاد مبتنی بر نفت راهکار مقابله با نفوذ اقتصادی دشمن را اقتصاد مقاومتی دانسته و بر عملیاتی کردن اهداف اقتصاد مقاومتی و حضور آحاد مردم در عرصه اقتصاد تأکید می‌کنند.
به عنوان مثال اجرای طرح کارگاه‌های زودبازده و خانگی بهترین شیوه تحقق اقتصاد مقاومتی می‌تواند باشد. در چنین حالتی است که دشمنان نمی‌توانند تهدیدی برای اقتصاد ایران باشند.
تقویت بنیه اقتصادی کشور با روش‌ها و راهکارهای مختلف و با بهره از ظرفیت و موقعیت‌های منطقه‌ای ایران در عرصه بین‌الملل می‌تواند موجب تقویت اقتصاد کشور شود.
کارشناسان اقتصادی معتقدند بخشی از پروژه نفوذ در کشورها توسط طیف خاکستری در آن کشور انجام می‌شود.
به نظر می‌رسد برای عملیاتی کردن پروژه نفوذ در ایران، آمریکا بر روی گروه خاکستری سرمایه‌گذاری می‌کند؛ بنابراین دولتمردان و مسئولان کشور نباید از این طیف خاکستری جامعه غافل شوند.

 ابوذر احمدی/ در حالی که منابع فلسطینی و محافل سیاسی از شروط محمود عباس، رئیس تشکیلات خودخوانده فلسطینی برای از سرگیری همکاری امنیتی با رژیم صهیونیستی، حکایت می‌کنند، روزنامه عبری زبان «یدیعوت آحارونوت» از متوقف نشدن این همکاری‌ها خبر می‌دهد.
این روزنامه صهیونیستی اذعان داشت که ارتش رژیم صهیونیستی همچنان روزانه به شهرها و شهرک‌های فلسطینی حمله می‌کند و این در حالی است که این حملات تنها با همکاری امنیتی با نهادهای امنیتی تشکیلات خودگردان انجام می‌گیرد، به گونه‌ای که این تشکیلات اطلاعاتی را درباره انجام فعالیت‌های ضد رژيم صهیونیستی در اختیار ارتش قرار داده و نظامیان ارتش هم با آن به مناطق یورش می‌برند.
جالب آنکه «یدیعوت آحارونوت» برای اثبات ادعای خود تصریح می‌کند که تسلیم پیکر شماری از کشته‌شدگان (شهدای) فلسطینی دلیل دیگری بر قطع نشدن همکاری امنیتی میان دو طرف است؛ زیرا تشکیلات خودگردان بدون هماهنگی قبلی با رژیم صهیونیستی هرگز نمی‌تواند این پیکرها را تحویل بگیرد.
اما این در حالی است که «ولید وهدان»، مدیر دفتر اطلاع‌رسانی امور مدنی تشکیلات خودخوانده فلسطین، از سرگیری همکاری‌های امنیتی با رژیم غاصب صهیونیستی را رد کرده است.
مهم اینکه به دنبال جریان تنش و درگیری‌های اخیر در قدس اشغالی و تجاوزات دشمن غاصب صهیونیستی علیه مسجدالاقصی و بستن درهای این مسجد و نصب گیت‌های امنیتی در ورودی‌های آن و دوربین‌های نظارتی در داخل این قدس شریف، محمود عباس مدعی می‌شود که هرگونه رابطه با رژیم صهیونیستی از جمله همکاری امنیتی با این رژیم را قطع کرده است.
هر چند که  دشمن اشغالگر صهیونیستی تسلیم عزم و اراده پولادین ساکنان به حق فلسطینی قدس شد و مجبور به برداشتن گیت‌های امنیتی و دوربین‌های نظارتی و بازگشایی مجدد درهای مسجدالاقصی به روی نمازگزاران فلسطینی شد و اداره اوقاف اسلامی قدس بار دیگر مدیریت این مسجد را به دست گرفت؛ اما از یک نکته مهم نباید غافل ماند و آن اینکه تشکیلات خودخوانده فلسطین و رئیس بهایی آن هرگز همراه با مقاومت مردمی فلسطین نبوده‌اند و همواره تلاش کرده‌اند در مسیری حرکت کنند که موافق با خواسته‌ها و منافع سران صهیونیستی باشد؛ بنابراین برای تبیین هر چه بیشتر ابعاد همکاری‌ها و روابط امنیتی تشکیلات خودخوانده فلسطینی و رژیم غاصب صهیونیستی، ذکر چند نکته مهم ضرورت می‌یابد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.
نخست اینکه، با اوج‌گیری مقاومت فلسطین علیه جنایات ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی در اراضی اشغالی که مهم‌ترین مصداق عملیات‌های استشهادی جوانان غیور فلسطینی بود که تا سال 2005، ادامه داشت، سران جانی صهیونیستی را بر آن داشت که با نفوذ در بدنه جنبش فتح، تشکیلات خودخوانده فلسطین را که در دست فتح بود از گروه‌های مبارز فلسطینی به ویژه جنبش حماس جدا کرده و از این رهگذر در محور مقاومت فلسطینی شکاف ایجاد کند.
دوم، از سوی دیگر به دنبال پیروزی جنبش حماس در انتخابات داخلی فلسطین در سال 2005، رژیم غاصب صهیونیستی فرصت را مغتنم شمرد و با متمرکز کردن حماس در غزه و مسئولیت‌پذیر کردن آن در قبال هرگونه اقدام مبارزاتی از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی، تلاش کرد تا کل مقاومت فلسطین را در نوار غزه متمرکز کند تا در هر شرایطی آن را سرکوب کند؛ البته نباید فراموش کرد که همه این موفقیت‌های رژیم اشغالگر صهیونیستی مرهون همکاری و هماهنگی تشکیلات خودخوانده فلسطین و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی آن با ارتش رژیم غاصب صهیونیستی است.
نکته پایانی اینکه، از زمان بروز شکاف داخلی در سال 2007، تشکیلات خودخوانده فلسطین به ریاست «محمود عباس» از وضعیت کنونی برای فرار از مسئولیت‌ها در قبال نوار غزه و نیز کسب سود بیشتر، مقادیر بسیار اندکی از کمک‌ها و مساعدت‌های دریافتی را در اختیار مردم مظلوم و بی‌دفاع نوار غزه قرار می‌دهد.

  محمد علیان/ یکی از روش‌های جذب و تثبیت کودکان و نوجوانان در مسجد، امتیازدهی به فعالیت‌هایی مانند خواندن نماز، گفتن تکبیر، حضور در کلاس‌ها و... است. این امر در مساجد مختلف، به اشکال متنوع اجرا می‌شود. برای این منظور کارت امتیازی بسیار زیبا با طراحی دلنشین با کاربردهای بسیار زیاد تهیه کنید. این اقدام می‌تواند بسیاری از کودکان و نوجوانان را به انجام فعالیت‌های مثبت تشویق کند.
1ـ کارت جایزه نماز جماعت: به هر یک از نوجوانان مسجدی که در نماز جماعت حضور داشته باشند یک کارت امتیاز نماز داده شود. در این کارت باید قسمتی برای نوشتن مشخصات و قسمتی برای امضا یا مهر تعبیه شود تا پس از شرکت در نماز جماعت، هر شب یک مهر در آن ثبت شود و طی یک بازه زمانی مشخص، مثلاً ماهیانه یا فصلی، به نوجوانانی که حضور مستمر و فعالی در نماز داشته‌اند، جایزه‌ای داده شود. رونق‌بخشی به برنامه نماز جماعت به واسطه ایجاد حس رقابت در کسب امتیاز بیشتر و حضور مستمر و پرشور نوجوانان در مسجد از محسنات این طرح است.
همچنین نصب برترین کارت امتیاز در برد مسجد برای تشویق نوجوان برگزیده می‌تواند مطلوب و جالب باشد.
2ـ امتیاز نماز؛ برای امتیازدهی در کارت «امتیاز نماز» می‌توان فرم‌های مشخصی را برای هر ماه در اختیار متربیان قرار داد که در آن هر نماز جماعت ۲۰ امتیاز، نماز فرادای اول وقت ۱۰ امتیاز و نمازهای با تأخیر نیم ساعت و بیشتر از اول وقت پنج امتیاز داشته باشد. همچنین برای تشویق بچه‌ها به خواندن نماز صبح در اول وقت نیز می‌توان، امتیاز نماز صبح را درست پس از اذان مثلا ً۳۰ امتیاز قرار داد. افزون بر این در انجام این طرح می‌توان متناسب با سن مخاطب، نمازهای مستحبی را برای جبران کسری امتیاز اعضا با امتیازات دو تا پنج نمره مشخص و تعیین کرد.
3ـ کارت خادمین افتخاری نماز: یکی از عوامل جذاب برای کودکان و نوجوانان در مساجد دادن مسئولیت‌های مختلف مانند مکبری، نظم دادن به صفوف و... است. دادن کارت شناسایی به این عزیزان افزون بر اینکه در هویت‌بخشی و افزایش تعهد آنها مؤثر است، خود عاملی برای جذاب‌تر شدن این کارها برای ‌آنهاست. برای این منظور کارتی با عنوان خادمین افتخاری نماز تهیه شود.
4ـ استفاده از کمد یا بانک جایزه: در هر مسجد گنجینه و کُمدی تحت عنوان «بانک جایزه» با در شیشه‌ای و در دو یا سه قفسه تهیه و نصب شده و جوایزی متنوع در قیمت‌های مختلف خریداری شود تا بتوان بر اساس امتیاز اخذ شده از سوی قرآن‌آموز در پایان ۲۰ روز، کارت امتیاز به وی اهدا کرد، تا قرآن‌آموز بتواند با تحویل کارت‌های امتیاز به استاد یا مسئول بانک جایزه، به دلخواه خودش جایزه‌اي بر اساس امتیازش دریافت کند. به دانش‌آموزی که کارت را گرفته، برای تحویل کارت و دریافت جایزه‌اش مدت مثلاً سه روز مهلت داده شود تا به وسیله آن کارت از  بانک جایزه، جایزه مورد علاقه‌اش را انتخاب کند. به این ترتیب می‌توان به حالت چرخشی از تعداد اندکی کارت برای همیشه و مدت طولانی استفاده کرد.
البته در امثال این طرح‌ها باید از دامن زدن به رقابت‌های کاذب و پر رنگ کردن نماز خواندن افراد تنها برای «کسب امتیاز بیشتر» جلوگیری شود.
اما خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب(حفظه‌الله‌تعالی) درباره جذب افراد به مساجد می‌فرمایند: «برای مسجد، جاذبه درست کنید تا بچه‌ها، جوانان و زن و مرد محله، مجذوب مسجد شوند». (بیانات در دیدار فرماندهان بسیج سراسر کشور، ۲۷/۸/۱۳۷۱)

ابتکار یک شرکت دانش‌بنیان نانو در زمینه تصفیه پساب‌های خانگی و صنعتی
 اکبر کریمی/ ایران بر اساس میزان بارندگی سالیانه، جزو کم‌آب‌ترین کشورهای جهان محسوب می‌شود. با وجود این، همچنان یکی از پرمصرف‌ترین کشورها در حوزه آبی و تولیدکننده بیشترین پساب شهری و صنعتی به شمار می‌آید. با تداوم این شیوه، ایران در آینده نزدیک علاوه بر بحران کم‌آبی، دچار بحران آلودگی زیست‌محیطی حاصل از رهاسازی پساب نیز خواهد شد.
برای پیشگیری از بحران دوم، شرکت دانش‌بنیان نانو پالایش پارس که دارای چهار جوان متخصص و نخبه کشوری است، به اختراع جدیدی در زمینه تصفیه انواع پساب‌های خانگی و صنعتی دست یافته است.

هدف از پروژه NPP
این گروه از چهار سال پیش ضمن مطالعه و تحقیق، تصفیه آب به روش زیست‌محیطی و با استفاده از فناوری نانو را کلید زد و با ثبت اختراع، مراحل تجاری‌سازی خود را از ابتدای سال 96 پیش گرفته است.
این تیم پروژه خود را تصفیه فاضلاب شهری با هدف کم‌ کردن زمان، هزینه و افزایش کارایی و کیفیت محصول نسبت به روش‌های مرسوم تصفیه، طراحی کرد تا بتواند تصفیه فاضلاب خانگی را از نظر اقتصادی به‌صرفه کند و از آب و لجن بازیافت شده در زمینه‌های مختلف بهره بگیرد. برای این منظور تحقیقات از چهار سال پیش شروع شد. فناوری‌ای که حسین شاکری و گروهش به‌دست آورده‌اند علم بین‌رشته‌ای است که در پدید آمدن آن علوم مختلفی نقش دارند.
وی می‌گوید: «محصول ما با تکنولوژی روز جهان قابل رقابت است. ما با ترکیب گروهی خود در رشته‌های فیزیک، شیمی و الکتریسیته، توانستیم به روش جدیدی برای تصفیه پساب دست یابیم. این روش و مواد مصرفی در آن کاملاً بومی است و از نظر اقتصادی نیز با هیچ یک از روش‌های موجود تصفیه فاضلاب در کشور و جهان قابل مقایسه نیست.»

ویژگی‌های فناوری نانو پالایش‌(NPP)
برای خارج کردن مواد از آب و فاضلاب شهری از روش‌های مختلفی بهره گرفته می‌شود که معروف‌ترین آن روش بیولوژیکی است. این روش به فضای زیاد نیاز دارد و بوهای ناخوشایند و مناظر کثیف و زننده‌ای در جریان تصفیه ایجاد می‌کند. زمان تصفیه، هزینه‌های اولیه برای راه‌اندازی خط تصفیه و نگهداری تجهیزات در این روش بسیار بالاست، ‌ضمن اینکه خروجی آن نیز چندان مطلوب نیست.
یکی از ویژگی‌های فناوری نانو پالایش‌(NPP) کاهش زمان و هزینه چرخه تصفیه می‌باشد. برای نمونه، در روش مرسوم بیولوژیکی، تصفیه آب 3000 متر مکعبی با هزینه 3 میلیاردی و در مدت زمان چند هفته انجام می‌شود، ولی با روش NPP می‌توان همان حجم آب را در فضای 300 متر مکعبی و با هزینه50 میلیون تومان، در زمان کمتر از یک روز انجام داد.
در این روش هیچ‌گونه مواد مضری با آب ترکیب نمی‌شود و آلودگی‌های آب به روش نانوکاتالیست، حذف شده و لجنی با ترکیب آب10 درصدی به‌دست می‌آید که در حد لجن خشک است، در حالی که در روش‌های دیگر لجن پر آبی به‌دست می‌آید که برای تصفیه‌خانه‌ها، از بین بردن این حجم از لجن معضل دیگری است. در روش نانوکاتالیست با توجه به مواد موجود در لجن، از آن برای سوخت در کوره‌های حرارتی یا فرآوری و تولید کود کشاورزی می‌توان استفاده کرد و به‌ دلیل خشکی بالا و نداشتن آلایندگی‌های زیست‌محیطی، امکان دفن آن و تجزیه با خاک نیز وجود دارد.
سیستم تصفیه آب NPP قابلیت استفاده در حجم‌های کوچک و بزرگ را داراست. آب بازیافت شده در این روش استانداردهای مورد تأیید سازمان محیط زیست، فاضلاب و استاندارد وزارت کشاورزی را به‌دست آورده است. به گفته آقای شاکری؛ «در این روش ساده علمی 70 تا 85 درصد میکروب‌های آب از بین می‌روند و اگر انتهای این سیستم تصفیه یک دستگاه اوزون‌زنی نیز اضافه شود، آب استحصال شده قابلیت شست‌وشو، استحمام و حتی شرب را نیز پیدا می‌کند. سلامت این روش به‌ وسیله آزمایش‌های متعدد بر روی آب تصفیه شده به اثبات رسیده است.
صنایع و معادن کشور که از ترکیبات آبی خاص استفاده نمی‌کنند، می‌توانند با استفاده از این روش تصفیه، آب مصرفی را بازیافت کرده و مجدد مصرف کنند. آب تصفیه شده شهری نیز قابلیت مصرف مجدد در شست‌وشوی ماشین، آبیاری فضای سبز و ... را نیز داراست.»

 تصفیه آب به روش نانوکاتالیست
مواد آلاینده در نتیجه ترکیب با مولکول‌های آب، آن را آلوده می‌کنند. نانوکاتالیست ابداعی به دلیل مولکول‌های کوچک‌تری که به نسبت مولکول‌های آب دارد، طی مراحل تصفیه، با آب ترکیب شده و مواد آلاینده را از مولکول‌های آب جدا کرده و در ترکیب خود جذب می‌کنند. با این کار چگالی مواد آلاینده بالاتر رفته و این آلاینده‌ها آب‌گریز می‌شوند. این مواد آلاینده در طول فرآیند تصفیه، تشکیل یک زنجیره بزرگ را می‌دهند و به صورت لجن از آب جدا می‌شوند. بزرگ‌ترین هنر شرکت نانو پالایش پارس این است که این فرآیند تصفیه را با هزینه کمتر و در زمان کوتاه‌تری انجام می‌دهد.
کشورهای همسایه درخواست‌های زیادی برای خرید این فناوری داشته‌اند که کشور ترکیه از جمله آنها بوده است.
این شرکت برای جلب نظر مشتری، ‌تمامی آزمایش‌های تصفیه فاضلاب را به صورت رایگان انجام می‌دهد و پس از تأیید جواب آزمایش‌ها از سوی سازمان محیط زیست، اقدام به عقد قرارداد با اشخاص حقیقی و حقوقی و فروش محصول می‌کند.
هر چند شرکت مزبور از ابتدای امسال طرح تحقیقاتی خود را به مرحله صنعتی و تجاری‌سازی رسانده است؛ اما با این حال در مدت محدود چند ماهه توانسته اعتماد مشتری را به خود جلب کند. عقد قرارداد و اجرای روش تصفیه آبNPP  در کشتارگاه و کارخانه قند تربت حیدریه و چندین شهرک در تهران از نمونه این موفقیت‌ها می‌باشد. 
مدیر عامل شرکت می‌گوید: «به دلیل آلودگی آب شرب استان خوزستان، علاقه زیادی داشتیم تا این فناوری را در استان اجرا کنیم، ولی به دلیل بی‌رغبتی نمایندگان مجلس و نمایندگان آب و فاضلاب این استان تا کنون موفق به این اقدام نشده‌ایم.»
شیرین‌سازی آب دریاها یکی دیگر از پروژه‌های این شرکت دانش‌بنیان است که مراحل تحقیقاتی را می‌گذراند و برای حصول به نتیجه نیازمند کمک نهاد‌های مسئول است.
برای تهیه گزارش از فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی در استان خود با شماره تلفن 09193472981 برادر اکبر کریمی تماس بگیرید.

دانسته‌ها و بایسته‌های حقوقی‌ـ۵۰
 شهریار اقتصاد / در تشخیص جرایم قابل گذشت ضابطه «حق‌الله» و «حق‌الناس» مد نظر است. همچنین، در حقوق اسلام دو نوع مجازات وجود دارد؛ یکی مجازات معین حدود، قصاص و دیات که قاضی در این باره حق دخل و تصرف نداشته و همان میزان و تقدیر شرعی را باید حکم کرده و اعمال کند و دیگری مجازات نامعین تعزیز که قاضی (مجتهد جامع‌الشرایط) با توجه به شرایط زمان، مکان، حال مجرم، جرم ارتکابی و... به هر اندازه که مصلحت ببیند، مجرم را تعزیز می‌کند.
تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده در موارد ذیل که جز با شکایت شاکی خصوصی تعقیب نشده و در صورت گذشت او دادگاه حسب مورد با رعایت موازین شرعی در موقوف کردن تعقیب، دادرسی، صدور و یا اجرای حکم مخیر است، عبارتند از:
موارد قابل گذشت در قانون مجازات اسلامی:
الف‌ـ از جرایم علیه حقوق مالی و مالکیت افراد خصوصی 
۱ـ تخریب، تلف یا از کار انداختن اشیای متعلق به دیگری (ماده 677 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛  ۲ـ احراق اشیای منقول متعلق به دیگری (ماده 676 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۳ـ اتلاف یا ناقص کردن حیوان حلال‌گوشت (ماده 679 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۴ـ احراق، اتلاف اسناد یا اوراق غیر دولتی (ماده 682 قانون مجازات اسلامی مصوب 1375)؛ ۵ـ اتلاف یا قطع اصله نخل خرما (ماده 585 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۶ـ تخریب یا تعرض به محصول، زراعت، تاکستان، باغ، نخلستان یا آسیاب دیگری و... (ماده 684 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۷ـ هتک حرمت منازل (ماده 694 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۸ـ تصرف ملک دیگری با قهر و غلبه (ماده 692 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۹ـ تهیه آثار تصرف، تخریب محیط زیست و اقدام به هرگونه تجاوز... (ماده 690 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375).
ب‌ـ از جرایم علیه اشخاص و اطفال:
۱ـ سقط عمدی جنین (ماده 622 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛  ۲ـ امتناع از برگرداندن طفل (ماده 633 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۳ـ رها کردن طفل یا شخصی که قادر به حفظ خود نیست (ماده 633 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375).
ج‌ـ از جرایم علیه تمامیت معنوی اشخاص:
۱ـ توهین ساده (ماده 608 قانون مجازات اسلامی)؛ ۲ـ هجو کردن دیگری (ماده 700 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۳ـ افترای قولی (ماده 697 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛«منظور از افترای قولی، نسبت دادن یک جرم به دیگری، از طرق گوناگون بوده و شامل تمام جرایم (حدود، قصاص، دیات، تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) جز حد قذف که برای آن مجازات خاصی در نظر گرفته شده است، می‌شود.» ۴ـ افترای عملی (ماده 699 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۵ـ اشاعه اکاذیب (ماده 698 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۶ـ افشای سر (ماده 648 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۷ـ تهدید به ضررهای نفسی، مالی و معنوی (ماده 669 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375)؛ ۸ـ اجبار دیگری به دادن نوشته یا... با اکراه و تهدید (ماده 668 قانون مجازات اسلامی اصلاحی 1375).