درد چشیده
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی با اشاره به توجه ویژه آقای قالیباف به آسیب‌های اجتماعی و تلاش برای برطرف کردن آنها گفت: «رمز موفقیت قالیباف و امثال وی این است که از پایین به جامعه نگاه می‌کردند؛ در واقع این نکته را باید بیان کرد که آنها درد را نخوانده‌اند؛ بلکه چشیده‌اند.» وی افزود: «آقای قالیباف و بنده شب‌های متعددی را تا صبح با لباس‌های مبدل در برخی از دره‌های تهران از جمله دره فرحزاد که در آنجا معتادان بودند، گذرانده‌ایم و با معتادان گعده‌ای را برگزار کرده‌ایم و آقای قالیباف مشکلات را کاملاً لمس کرده‌اند.» حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی ادامه داد: «اینکه فردی مشکلات را لمس کرده باشد، می‌تواند در حل آنها نیز اقدام لازم را انجام بدهد؛ یکی از رموز توفیق آقای قالیباف دردهایی است که حس کرده است.»

تلخ‌ترین جلسه دولت!
پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) درباره اتفاقات دولت نهم گفت: در پاسخ به پرسشی درباره احمدی‌نژاد گفت: «بیشترین پیش‌بینی‌ها را در اواخر دولت نهم داشتیم. آخرین جلسه دولت نهم تلخ‌ترین جلسه دولت بود که آن اتفاق افتاد و معاون اول علی‌رغم نظر آقا آنجا نشست و ما هم تاب نیاوردیم. قبل از آن هم تصمیم نداشتم در دولت بمانم و به آقای احمدی نژاد هم گفته بودم و صحبت کرده بودم و به توافق ضمنی رسیده بودیم. آن هم مزید بر علت شد که علاقه نسبی که وجود داشت هم حذف شد. «وی در پاسخ به این پرسش که آیا پیش‌بینی این اندازه تغییر را می‌کردید، گفت: «خیر. امسال هم در مورد نام‌نویسی وی برای ریاست‌جمهوری از من پرسیده بودند و من گفتم بعید است که ایشان نام‌نویسی کنند؛ چون اعلام کرد و اطلاعیه داد که نمی‌آید.»

تصمیم جدید آل‌سعود
عربستان به هر طریقی به دنبال میانجی‌گری و گفت‌وگو با مهم‌ترین رقیب منطقه‌ای خود، یعنی ایران است. روزنامه «رأی الیوم» با بیان این نکته، آورده است: «آیا ما با پایان جنگی نیابتی دو کشور با یکدیگر در منطقه روبه‌رو خواهیم بود یا تنها آتش‌بس موقتی برقرار می‌شود تا دو طرف و به ویژه طرف سعودی نفسی تازه کنند. برای ما دشوار است که جواب قاطعی در این خصوص بدهیم، تازه اول کار است؛ اما چیزی که می‌توان گفت، این است که اصطلاحاتی مثل مجوس، رافضی و بنده آتش از قاموس لغات جنگ رسانه‌ای بین دو کشور در مرحله آتی حذف خواهد شد.»

سخنان سه سال آینده
تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند اصلاح‌طلبان از آن رو که می‌دانند قادر به تکرار کارنامه جهادی قالیباف نیستند (و اساساً چنین رویکردی هم ندارند) بلافاصله پس از جلوس بر کرسی‌های شورای شهر، به جای اثبات خود به نفی شهردار سابق روی خواهند آورد و ترجیح می‌دهند که بام تا شام چهار سال آینده خود را به نقد شهردار سابق بگذرانند. هیچ یک از چهره‌های شورای شهر تهران طی روزهای گذشته تاکنون، حتی یک خط برنامه درباره شهر تهران به رسانه‌ها ارائه نکرده و تمام چیزی که در اظهارات این افراد دیده می‌شود، تخریب کارنامه شهردار سابق و «سیاه‌نمایی بر چهره تهران جدید» است و بس.

هشدار ارزی
با توجه به محدودیت‌ها و استانداردهایی که ماده 76 قانون محاسبات عمومی و ماده 17 قانون برنامه ششم توسعه در زمینه حساب‌های بانکی دولتی در نظر گرفته، یک نهاد مسئول با ارسال بخشنامه‌ای به همه مدیران مالی دستگاه‌های اجرایی، به آنها تأکید کرده است با توجه به ضرورت اطلاع بانک مرکزی و وزارت اقتصاد از مواردی، چون شرح وجوه ارزی که به این حساب‌ها واریز می‌شود، صاحبان امضای مجاز برای برداشت و نوع ارزهای مورد استفاده، امکان افتتاح حساب بدون اعلام موارد مذکور وجود ندارد.


  محمدرضا بلوردی/  شکست عربستان در عرصه نظامی در یمن سبب شده است این کشور به دنبال بهره‌برداری از حربه‌های دیگری در این زمینه باشد. یکی از این حربه‌ها اختلاف‌افکنی در بین انقلابیون یمن است. در این راستا، امارات و عربستان با دامن زدن به اختلافات بین انصارالله و نیروهای وابسته به علی عبدالله صالح، رئیس‌جمهور سابق یمن سعی در تضعیف انقلابیون یمن دارند؛ اما انصارالله در روزهای گذشته موفق به توافقی شد که تا حدود زیادی این حربه را خنثی می‌کند. منابع مطلع سیاسی در یمن اعلام کردند؛ جنبش انصارالله و رئیس‌جمهور پیشین یمن به توافق رسیده‌اند که اختلافات خود را به دور از جنجال حل‌وفصل کنند. «صالح الصماد» رئیس شورای سیاسی عالی یمن در این باره اعلام کرد، یمن اجازه نمی‌دهد کشور به جایی کشیده شود که به سود متجاوزان تمام شود. پیشتر علی عبدالله صالح، رئیس‌جمهور پیشین یمن در رسانه‌ها انتقادهایی از جنبش انصارالله مطرح کرده بود که رسانه‌های سعودی و اماراتی آن را فرصتی برای خود دانسته بودند. چندی پیش شماری از شیوخ قبایل و ریش‌سفیدان به نمایندگی از علی عبدالله صالح به دیدار صالح ‌الصماد رفتند و برای رفع اختلافات دیدار و گفت‌وگو کردند. دو طرف در این دیدار خواستار پایان جنجال رسانه‌ای علیه هم شدند و تأکید کردند، اختلافات جز به سود ائتلاف متجاوز به یمن نیست.
هر چند با این توافق اختلافات بین دو طرف به پایان نرسیده است؛ اما این مسئله می‌تواند به صورت یک قدم سازنده در راه بهبود روابط بین گروه‌های انقلابی در یمن باشد. این توافق اولیه سبب خواهد شد در صحنه میدانی محور صنعا تقویت شود؛ چرا که عربستان در ماه‌های گذشته تلاش زیادی برای نفوذ به صنعا کرده است. در این میان، نیروهای عبدالله صالح برای دفاع از این شهر بسیار مهم هستند. عبدالله صالح با توجه به پایگاه قوی قبیله‌ای در یمن نقش مهمی را در تأمین هم‌پیمانی قبیله‌ای و نظامی ایفا کرد که به نیروهای انصارالله امکان سیطره بر عمران و سپس صنعا را در ٢١ سپتامبر ٢٠١٤ داد. بنابراین، یکی از طرح‌های ائتلاف سعودی دور کردن عبدالله صالح از انصارالله است.
مجله «اینتلیجنس آنلاین» نشریه تحقیقات اطلاعاتی فرانسه اعلام کرد: به دنبال انتصاب محمدبن‌سلمان به ولی‌عهدی عربستان سعودی، این کشور بیش از پیش به ضرورت تغییر موضعش درباره علی عبدالله صالح، رئیس‌جمهور سابق یمن و بازگرداندن وی و خانواده‌اش به قدرت پی برده است. بنابراین، باید شاهد تشدید اقدامات اختلاف‌افکنانه از سوی عربستان در یمن بود. 
در اوضاع کنونی ائتلاف سعودی با استفاده از همه امکانات خود در یمن فعال شده است؛ چرا که در دیگر حوزه‌های نبرد در منطقه شکست خورده است و این کشور امید زیادی دارد تا بتواند با حداقل دستاورد از جنگ یمن خارج شود؛ اما پیشرفت انقلابیون یمنی در حوزه موشکی سبب شده است مناطق حساس و حیاتی یمن در معرض موشک‌های برکان انقلابیون یمنی بسیار آسیب‌پذیر باشند.
 به دلیل همین مسئله عبدالله صالح، رئیس‌جمهور سابق یمن که تا پیش از انقلاب یمن در 2011 دست‌نشانده ریاض بود، اما پس از انقلاب با انقلابیون همراه شد، اکنون بار دیگر به منزله مهره و هدف سعودی‌ها انتخاب شده است. عربستان که در عرصه نظامی به پیروزی در یمن دست‌نیافته، این بار سعی دارد از حربه‌های دیگری در این زمینه استفاده کند؛ به همین دلیل انقلابیون یمنی باید با پرهیز از هرگونه تشدید اختلاف‌ها بر هدف اصلی خود، یعنی مقابله با تجاوز ائتلاف سعودی متمرکز شوند.
 کاملاً بدیهی است که در صورت تشدید اختلافات در بین انقلابیون یمن، عربستان برای نفوذ به صنعا و دیگر شهرهای مهم یمن کار بسیار ساده‌تری در پیش خواهد داشت و می‌تواند ضربه‌های محکمی بر انقلاب یمن وارد کند. بنابراین، توافق اخیر انصارالله و عبدالله صالح در اوضاع کنونی بسیار مهم است و می‌تواند سنگ‌بنای توافقاتی آتی محسوب شود.

   حسین عبداللهی‌فر/ رأی اعتماد مجلس دهم به دولت دوازدهم آنقدر از نظر کمی بالا بود که بسیاری را شگفت‌زده کرد. شگفتی این رأی تنها از این نظر نبود که رکورد میان رأی اعتماد به دولت‌های پس از انقلاب اسلامی را از 207 رأی در دوره اصلاحات به 220 رأی
 رساند. 
رأی بالای برخی چهره‌های جدیدالورود، اعتماد مجدد به وزرایی که در دولت یازدهم نیز منتقدان سرسختی داشتند، رأی بالای وزیرانی که برای‌شان خط و نشان‌های زیادی کشیده شده بود، راهیابی وزیر جوانی که به شدت مورد مخالفت برخی فراکسیون‌ها قرار داشت، رأی پایین وزرای اصلاح‌طلب و از همه عجیب‌تر رأی نیاوردن حبیب‌الله بیطرف، وزیر شاخص و شناسنامه‌دار اصلاحات، از جمله مواردی بودند که به ابعاد این شگفتی افزودند. 
صرف‌نظر از علل و عوامل پنهان و آشکار این پدیده کم‌نظیر که در جای خود قابل تأمل و بررسی آسیب‌شناسانه است، پیام‌های مهمی نیز از این میزان رأی اعتماد مخابره می‌شود که باید مورد توجه مخاطبان قرار گیرد. 
اولین پیام این رأی اعتماد متوجه استکبار جهانی، آمریکا و غرب است مبنی بر اینکه اگر چه ممکن است اختلافاتی میان جناح‌های سیاسی وجود داشته و مجلس و دولت اختلاف نظرهایی داشته باشند و نمایندگان ملت هم سلایق و گرایش‌های مختلفی داشته باشند که آنها را به تشکیل چهار فراکسیون جداگانه وادار کند؛ اما وقتی پای منافع ملت و مصالح کشور در میان باشد، خانه ملت با درک شرایط و وقوف به مشکلات اقتصادی بزرگ، با دولت همسو شده و برای آغاز به کار قدرتمندانه آنها اختلاف‌ها را کنار 
می‌گذارند.
اصلی‌ترین مخاطب این پیام،‌ رئیس‌جمهور منتخب و دولت است که بدانند اگر مجلس دارای گرایشی متفاوت است و انتقاداتی دارد، وقتی عزم مردان دولت برای حل مشکلات کشور را دیدند و حرف‌ها و برنامه‌های آنها را شنیدند، همدل و همصدا شدند تا حجت را بر دولت تمام کرده و بهانه‌ها برای کم‌کاری و عدم پاسخگویی در آینده را بگیرند؛ از این رو دولت این پیام را دریافت که هنگامه کار و تلاش برای حل مشکل جوانان، تولید، وضعیت مالی کشور، رکود تورمی و... فرا رسیده و نمایندگان ملت این مطالبات مردم را مطابق با رأی اعتماد حداکثری پیگیری خواهند کرد. 
مخاطب سوم این پیام، مردم مسلمان ایران، همان صاحبان اصلی کشور هستند.
 مردم از رأی اعتماد بالای نمایندگان‌شان در مجلس شورای اسلامی به این ادارک رسیدند که آنها با هر سلیقه و گرایشی، دغدغه حل مشکلات مردم به منزله ولی‌نعمت‌های خود را دارند. نمایندگان مردم نشان دادند که هم درک درستی از علت انتخاب خودشان دارند و هم به خوبی پیام مردم در انتخابات را درک کرده‌اند که علت انتخاب‌شان عشق و علاقه شخصی نبوده و تشخیص‌شان این بوده که این دولت بهتر از دیگران می‌تواند مشکلات‌شان را حل کند؛ از این رو برای رسیدن به این مقصود باید اعتماد حداکثری کرد.
پیام دیگر رأی اعتماد بالای ملت به جریان‌های سیاسی، این است که در نظام ولایی هدف نهایی باید خدمت به خلق خدا باشد و این مقصود دنبال شود؛ ولی اگر هدف کسب قدرت و رسیدن به کرسی‌های بهارستان و میزهای پاستور باشد و برای این مقصود تلاش و رقابت ‌کنند، با فرهنگ اسلامی فاصله گرفته و به تبع آن از چشم مردم می‌افتند. ضمن اینکه راه ماندن در قدرت، در وهله اول اثبات شایستگی و توانایی در کارآمدی است. 
مسلماً اگر این راه انتخاب شود، علایمی دارد که مدعیان را از عاملان واقعی باز می‌شناساند؛ از جمله اینکه وقتی به مجلس رسیدند، نباید منافع حزبی را بر منافع ملی ترجیح دهند (چنانکه نمایندگان در رأی اعتماد اخیر نشان دادند) و اگر به دولت رسیدند، باید اعتماد ملت و نمایندگان آنها را پاس داشته و این اعتماد بی‌نظیر را با کارآیی کم‌نظیر جبران کنند تا پاسخ شیرین اعتماد حداکثری برای آیندگان نیز درس‌آموز باشد.  

   حسن خدادی/ فرهنگ یکی از پیچیده‌ترین و کلیدی‌ترین مفاهیمی است که هر دولت و نظام سیاسی موظف به پاسداشت و حفظ آن است؛ چرا که بقا و فنای تمدن‌ها و جوامع مختلف بشری گرچه به قدرت نظامی و توان دفاعی آنها وابسته است؛ اما در واقع غنای فرهنگی است که تداوم یک تمدن را در طول تاریخ تضمین می‌کند. 
به همین دلیل با نگاهی کوتاه به بیانات رهبر معظم انقلاب طی بیش از دو دهه اخیر، به خوبی مشخص می‌شود که افزون بر دیگر مسائل و موضوعات مرتبط با اداره کشور، در این میان «مقوله فرهنگ» یکی از دغدغه‌های دیرینه و مهمی بوده است که همواره مورد توجه و تأکید ایشان قرار داشته است. در این چارچوب از نظر رهبر معظم انقلاب مسئله فرهنگ به این دلیل اهمیت دارد که «امروزه بیشترین سرمایه‌گذاری دشمنان بر روی فرهنگ است، زیرا فرهنگ از تأثیر بسزایی در میان افراد جامعه برخوردار است»(6/6/85)؛ این دیدگاه را می‌توان یکی از نظریات جدید ایشان درباره اهمیت موضوع فرهنگ قلمداد کرد. 
تعریف فرهنگ از نظر رهبر فرزانه انقلاب
برای واژه، اصطلاح و مقوله فرهنگ تاکنون تعاریف متعدد و گاه متناقضی ارائه شده است؛ به گونه‌ای که هم اکنون بالغ بر 500 تعریف درباره فرهنگ در لغت‌نامه‌های فارسی، عربی، اروپایی ذکر شده است که دلالت بر وسعت و گستره مفهوم این واژه دارد. در واقع، وجود معانی و تعاریف زیاد برای فرهنگ علل و توجیهات گوناگونی دارد که بر غنا، گستردگی و پیچیدگی هر چه بیشتر این مفهوم دلالت دارند. 
اما در کنار همه تعاریفی که از فرهنگ موجود است، رهبر معظم اسلامی ایران نیز در مقام یک فیلسوف، اندیشمند، جامعه‌شناس و متخصص در علوم مختلف انسانی و نظری تعاریفی خاص، واقع‌گرایانه، نظام‌مند و صد البته متناسب با واقعیات موجود هر جامعه از مفهوم فرهنگ دارند؛ چنانکه ایشان فرهنگ را «به معنای خاص برای یک ملت عبارت از ذهنیات و اندیشه‌ها و ایمان‌ها و باورها و سنت‌ها و آداب و ذخیره‌های فکری و ذهنی» می‌دانند. (5/5/72)
همچنین در تعریفی دیگر معظم‌له فرهنگ را که به مفهوم «خلقیات و ذاتیات یک جامعه و بومىِ یک ملت؛ تفکراتش، ایمانش و آرمان‌هایش» است،(17/10/83) مترادف با «بستر اصلى زندگى انسان» و «نه فقط بستر اصلی درس خواندن و علم آموختن»(همان) تلقی می‌کنند که در این راستا نه تنها «فرهنگ هر کشور را که اساس هویت آن جامعه است، بستر اصلى حرکت عمومى آن کشور» می‌دانند(همان)؛ بلکه افزون بر آن حرکت سیاسى و علمى را هم در بستر فرهنگى تبیین می‌کنند. 
همچنین، در تعریف کارکردی دیگر که نشان‌دهنده عمق شناخت و دیدگاه‌های رهبر معظم انقلاب در این حوزه است، ایشان فرهنگ به ویژه فرهنگ ملی را عاملی می‌دانند که «یک ملت را به رکود و خمودی یا تحرک و ایستادگی یا صبر و حوصله یا پرخاشگری و بی‌حوصلگی یا اظهار ذلت در مقابل دیگران یا احساس غرور و عزت در مقابل دیگران یا به تحرک و فعالیت تولیدی یا به بیکاری و خمودی تحریک می‌کند».(1383) ضمن اینکه در جایی به مثابه یک تعریف نهادی بیان می‌دارند: «فرهنگ به عنوان شکل‌دهنده به ذهن و رفتار عمومی جامعه است. اندیشیدن و تصمیم‌گیری جامعه بر اساس فرهنگی است که بر ذهن آنها حاکم است.» (1381)
با این وصف و بر اساس تعاریفی که در سطور فوق از نظر رهبر عظیم‌الشأن انقلاب از فرهنگ و چیستی آن بیان شد، به روشنی پیداست که دیدگاه معظم‌له نسبت به این موضوع و مفهوم آن نه همانند متفکران غربی، ارائه یک تعریف صرف و چه بسا غیر واقع‌گرایانه، بلکه نگرشی بی‌نظیر، جامع، چندبعدی و همه‌جانبه است که چه بسا خلأهای موجود در دیگر تعاریفی را که تاکنون اندیشمندان مختلف از فرهنگ ارائه کرده‌اند، پر کرده و آنها را تکمیل می‌کند.  


مهم‌ترین سفارش‌های رهبری به شهردار سابق تهران
محمدباقر قالیباف در آیین تجلیل از خدمات فرهنگی و هنری شهردار سابق تهران گفت: «در این مدت ۱۲ سال توفیق داشتم که جلسات رسمی و غیر رسمی زیادی در محضر رهبر معظم انقلاب باشم. ایشان همیشه در کنار تذکراتی که طبیعتاً برای هر مدیری است، سه نکته مهم را تأکید می‌کردند. اولین نکته غفلت نکردن و توجه کردن به محرومان و جنوب شهر است. ایشان فرمودند: هر کاری می‌کنید از قشر محروم و مظلوم و محرومیت‌زدایی غفلت نکنید و بر این اساس بحث شمال و جنوب و توجه به جنوب شهر را مطرح کردیم. دومین نکته تأکید بر فرهنگ و هنر بود، اگر من به خانه هنرمندان از ۱۱ سال و هفت ماه قبل تا امروز کمک کردم، دستور مستقیم رهبر معظم انقلاب به من بود. ایشان گفتند از موضوع فرهنگ و هنر در شهر غفلت نکنید. نکته سوم که ایشان در هر جلسه مهم تأکید داشتند، بحث محیط زیست، توسعه فضای سبز و جلوگیری از گسترش تهران به منظور آسایش برای مردم بود. این تصمیم عجیبی بود که در این دوره در محدوده شهر تهران بیش از دو هزار هکتار از فضاهای دستگاه‌های مختلف، از جمله دستگاه‌های نظامی، انتظامی، امنیتی و دولتی را با دستور مستقیم در اختیار مردم قرار دادند. اگر من خدمتی کردم، در حقیقت انجام وظیفه بوده است و با افتخار فرمان رهبر معظم انقلاب را اجرا کردم.»

لایه‌های پنهان قدرت ایران در منطقه قوت گرفته است
در حالی که رژیم صهیونیستی و آمریکا با ناامن کردن منطقه به دنبال قطع نفوذ ایران بودند، اعلام کرده‌اند که نفوذ ایران در منطقه نسبت به گذشته افزایش یافته است. وبگاه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در گزارشی با عنوان «افزایش نفوذ ایران در منطقه» نوشت: «گزارش‌های جدید حاکی از آن هستند که نفوذ ایران در منطقه و به ویژه سوریه افزایش یافته است و این مسئله به نگرانی شدیدی برای اسرائیل تبدیل شده است.» یدیعوت آحارونوت در این گزارش نوشت: «گزارش تحلیلگران امنیتی اسرائیل حاکی از این است که جنگجوهای افغانستانی، لبنانی، عراقی و ایرانی با فرماندهی قاسم سلیمانی که از ناحیه سپاه ایران نیز حمایت می‌شود، هم از طریق دریا هم از طریق خشکی حمایت شده و این روند در نهایت موجب افزایش نفوذ ایران در منطقه شده است. مقامات اسرائیل نیز بر این باورند که ایران به دست فراموشی سپرده شده است و تهران تحرکات شدیدی را در سوریه انجام می‌دهد.» یدیعوت آحارونوت افزود: «حضور ایران در سوریه، ابتدا در منطقه فرودگاه بین‌المللی دمشق آغاز شد و رفته رفته افزایش یافت؛ اکنون روابط به حدی رسیده است که ایران نیروهای آموزش‌دیده خود را از لبنان به سوریه فرستاده است. ایران در لایه‌های پنهانی، تحریم‌ها را دور زده و به راحتی اقدامات خود را از سوریه گرفته تا یمن، دنبال می‌کند.»


 برنامه جدید آمریکا علیه قدرت دفاعی ایران
«نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل، خواستار بازدید آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای از پایگاه‌های نظامی ایران شد. نیکی هیلی گفت: «آمریکا می‌خواهد بداند آیا ناظر هسته‌ای سازمان ملل، برنامه‌ای برای سرکشی به پایگاه‌های نظامی ایران به منظور تأیید پایبندی این کشور به توافق هسته‌ای 2015 دارد؟»
 وی با تکرار اتهامات آمریکایی‌ها علیه ایران، طی اظهاراتی توهین‌آمیز افزود: «من اعتماد خوبی به آژانس دارم، اما آنها در حال کار کردن با کشوری هستند که تاریخ روشنی در دروغگویی و پیگیری برنامه‌های مخفی هسته‌ای دارد.» نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت: «ما در حال تشویق آژانس هستیم که از همه اختیارات خود استفاده کرده و هر زاویه ممکن را پیگیری کند تا به موضوع پایبندی ایران به توافق هسته‌ای رسیدگی شود.»
هیلی در ادامه مدعی شد: «در توافق هسته‌ای، تمایزی بین پایگاه‌های نظامی و غیر نظامی وجود ندارد. همچنین تعداد زیادی از پایگاه‌های اعلام نشده وجود دارند که بازرسی نشده‌اند؛ این هم یک مشکل در اجرای برجام است. سابقه این کشور نشان داده است از این روش برای تخلیه اطلاعات نظامی دیگر کشورها و حمله به آنان استفاده می‌کند.»

دستور برخورد جدی با افراد خاطی فراکسیون امید
سخنگوی فراکسیون امید درباره اعضای واقعی این تشکل در مجلس گفت: «اگر فراکسیون ما ۸۰ نفر آدم دلسوز و همدل داشته باشد، بهتر از ۱۲۰ نماینده‌ای است که سر پیچ‌ها ما را تنها بگذارند و به وقت فرصت‌ها کنار ما باشند. الآن بهترین زمان ممکن است. امیدوارم آقای عارف و فراکسیون به این تصمیم برسند که هر چه سریع‌تر اسامی امیدی‌های واقعی را اعلام کنند... عده‌ای به مجلس که رسیده‌اند، تغییر جهت داده‌اند، چون گویی رأی‌شان را آورده‌اند.» بهرام پارسایی درباره رأی آوردن آذری‌جهرمی با وجود مخالفت اصلاح‌طلبان گفت: «در مورد تک‌تک وزرا رأی‌گیری شد. حالا رأی‌ها بالا و پایین بود، اما محمدجواد آذری‌جهرمی،‌ وزیر پیشنهادی ارتباطات،‌ در رأی‌گیری درون فراکسیونی رأی نیاورد، اما بعدتر دیدیم که برخی امیدی‌ها دنبال رأی جمع کردن برای ایشان بودند. وی در ادامه گفت: «بی‌شک ضمانت اعتبار فراکسیون نیازمند این است که برخورد جدی با افراد خاطی صورت گیرد. درخواست جدی ما این است که اسامی افرادی که عضویت جدی در فراکسیون را اعلام کرده‌اند، مشخص و جلوی سوء‌استفاده از نام امید گرفته شود.» وی خاطر نشان کرد: «اینکه بخواهی چهارنبش باشی و جایی بروی که به نفعت باشد، درست نیست. همین چند نبش بودن لطمه زیادی به کشور وارد کرده است. اتفاقاً اصولگرای چارچوب‌دار بهتر از اصلاح‌طلبی چندنبش بوده و حرمتش بیشتر است. متأسفانه افرادی داریم که با جهت باد رأی و نظرشان تغییر می‌کند.»


  امین پناهی/ در روزهای اخیر، چند رسانه معاند نظام جمهوری اسلامی تصاویری از کارخانه «چسب هل» منتشر کردند که چون اقامه نماز جماعت را برای کارگران اجبار کرده، مورد انتقاد قرار گرفت و حواشی بسیاری برای مدیریت و فعالیت این کارخانه ایجاد شد. صرف نظر از درست یا غلط بودن این سبک در اجباری کردن نماز برای کارگران و با توجه به اینکه از امام راحل آموخته‌ایم هرگاه دشمنان‌مان موضعی در یک موضوعی گرفتند، در آن شک کرده و با نگاهی به جز نگاه دشمنان به آن بنگریم، موضوع مذکور را بررسی می‌کنیم.
چند سال پیش که میهمان ویژه یک برنامه اقتصادی دکتر ابراهیم رزاقی، استاد دانشگاه علامه طباطبایی بود، اتفاق جالبی رخ داد. دوستان به جای آنکه بر روی میز میهمان بطری آب قرار دهند، آب‌میوه «تکدانه» گذاشته بودند که البته این موضوع محل چالش تصویربردار صداوسیما با مجریان برنامه شده بود که اصرار داشت جوری روی میز قرار بگیرد که برند آن در تصویر نباشد تا ناخواسته تبلیغ آن برند نشود؛ اما جالب اینجا بود که دکتر رزاقی اصرار داشت اتفاقاً باید این برند در تصویر مشخص باشد. پس از پایان مراسم دقایقی با این استاد دانشگاه صحبتی داشتم که دلیل اصرارش را جویا شدم. او گفت: «ما باید از اینها حمایت کنیم، اینها قهرمانان تولید ملی ما هستند.»
حال با این دید می‌خواهیم به تولید ملی نگاهی داشته باشیم. وقتی تولیدکنندگان کشور را قهرمان ملی در نظر می‌گیریم، باید رفتاری قهرمان‌گونه نیز با آنها داشته باشیم. کمترین حمایتی که می‌توان از این قهرمانان کرد، این است که برای خرید کالاهای مورد نیازمان برندهای ملی را در اولویت قرار دهیم. متأسفانه، به گونه‌ای در ذهن‌ها نهادینه شده است که هرگاه نام کالای ایرانی برده می‌شود، آنچه را که به ذهن متبادر می‌کند، کیفیت پایین و استهلاک بالا است، اما واقعیت این است که اولاً، برندهای ملی در بسیاری از موارد اگر بهتر از برندهای خارجی نباشند، در کیفیت با آنها برابری می‌کنند. ثانیاً، در بسیاری موارد همین تولیدات با آنکه در کشور خودمان اقبالی ندارند، اما در صادرات به کشورهای مختلف گاهی از رقبای اروپایی خودشان پیشی می‌گیرند.
باید توجه کرد که نباید به حاشیه‌سازی‌ها برای این قهرمانان دامن زد؛ برای نمونه همین داستانی که برای کارخانه چسب هل درست شد (فارغ از اینکه اقداماتی از این دست، یعنی اجباری کردن نماز درست است یا غلط و خود مجالی دیگر می‌طلبد) باید دید این کارخانه چه عملکردی برای افزایش تولید ملی و اشتغال‌آفرینی داشته است. یا چندی پیش در فضای مجازی هیاهویی درباره گروه صنعتی «گلرنگ» به پا شد که گفته می‌شد این گروه با ثبت برندهای مختلف بهداشتی در زمینه‌های مختلف سعی در فریب مردم دارد؛ اما واقعیت این است که این شرکت توانسته است با ثبت برندهای مختلف و صادرات آن به خارج کشور سهم صادرات ملی را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. پس بهتر است به حواشی مختلف توجهی نکرده و تمام سعی‌مان این باشد که فضایی آرام برای رشد این شرکت‌ها ایجاد کنیم.
در نهایت باید گفت، این وظیفه خطیر برعهده دولت جمهوری اسلامی است که باید حمایت صد درصدی از این کارخانه‌ها داشته باشد. از کاهش مالیات تا تسهیل فرایند صادرات، همه و همه کارهایی است که دولت می‌تواند برای این تلاشگران و جهادگران صنعت کشور انجام دهد؛ چرا که اینها دارند دقیقاً همان کاری را انجام می‌دهند که رهبر معظم انقلاب با نام‌گذاری سال جاری، یعنی تولید و اشتغال بر آن تأکید داشته‌اند.
در ضمن لازم است اشاره شود نام بردن از برخی برندهای ملی در این نوشتار، نه از حیث انتفاع، که برای مستند کردن مطلب و حمایت از تولید ملی صورت پذیرفته است.