فیلم «ایستاده در غبار» به‌زودی روی پرده خواهد رفت و بار دیگر عطر دفاع مقدس را بر پرده سینماهای کشور جاری خواهد کرد. هر چند که امسال هم مانند سال‌های گذشته، به مناسبت نیمه خرداد دستان سینمای ما برای ادای دین به رهبر کبیر انقلاب اسلامی خالی بود. آن هم در شرایطی که هیچ‌کس نمی‌تواند انکار کند که هنر هفتم و اهالی آن در این کشور، بیش از هر شخص دیگری، مدیون امام خمینی(ره) هستند که سینما را حیات دوباره‌ای بخشید. اما جای شکرش باقی است که این بار نور زندگی یکی از شاگردان مکتب امام بر پرده سینماها می‌تابد. احمد متوسلیان، فرمانده اسطوره‌ای لشکر محمدرسول‌الله(ص) در دوران دفاع مقدس، موضوع فیلم «ایستاده در غبار» است. از قضا، این فیلم درست هنگامی اکران می‌شود که خبرهایی درباره زنده بودن این سردار بزرگ ملی شنیده می‌شود. برای آنهایی که منتظر دیدن حاج‌احمد متوسلیان هستند، این فیلم می‌تواند مقدمه خوبی باشد. ای کاش، همین روزها که فیلم زندگی متوسلیان، سینمای ما را حیات و درخشش تازه‌ای می‌بخشد، شاهد بازگشت خود او از این سفر و بی‌خبری 30 ساله هم باشیم!
«ایستاده در غبار» برنده جایزه سیمرغ بهترین فیلم سی‌وچهارمین دوره جشنواره فیلم فجر، حاصل تلاش خلاقانه هنرمندان جوان سینمای کشورمان در عرصه دفاع مقدس است. خوشبختانه طی سال‌های اخیر، نسل تازه‌ای از فیلمسازان در حوزه سینمای انقلاب و دفاع مقدس ظهور کرده‌اند که سعی در عبور از کلیشه‌ها و در‌انداختن طرح‌های جدید دارند. محمدحسین مهدویان هم یکی از این فیلمسازان است که سبک و سیاقی تازه  برای به تصویر کشیدن ماجراهای مربوط به انقلاب و جنگ تحمیلی دارد. او پیش از این با سریال فاخر و دیدنی «آخرین روزهای زمستان» خبر از ورود یک استعداد تازه به سینمای دفاع مقدس داده بود. 
«ایستاده در غبار» هم مانند اثر پیشین در قالب متفاوت و جدید «مستند-درام»، پرتره‌ای از احمد متوسلیان، را ترسیم می‌کند. «مستند-درام» یک شیوه روایی جدید و پست‌مدرن در سینمای جهان محسوب می‌شود که در آن مرز میان فیلم مستند و داستانی از بین رفته است. این ابداع سبب شده که عده‌ای دچار این تصور شوند که با یک فیلم مستند مواجه هستند، اما این فیلم برخلاف ظاهرش، در اصل یک اثر سینمایی داستانی است، بدون حتی یک نما یا صحنه مستند. تنها مؤلفه‌هایی که این فیلم را به یک اثر مستند شبیه کرده، یکی داستان واقعی آن است و دیگری، نریشن‌هایی است که توسط افراد حقیقی گفته شده و روی فیلم قرار گرفته‌اند.
یکی از ویژگی‌های این اثر سینمایی، بازسازی نزدیک به واقع فضای شهری و اجتماعی ایران در دهه‌های 50 و 60 شمسی است. در شرایطی که بسیاری از حرفه‌ای‌های سینما و تلویزیون ما این روزها به دلیل گاف‌های پی‌درپی خود در بازنمایی محیط و حیات روزمره مردم در سال‌های نخست انقلاب دست انداخته می‌شوند، «ایستاده در غبار» به خوبی از پس این مهم برآمده و تصاویری را از آدم‌ها، حوادث و موقعیت‌های اجتماعی و جنگی نمایش می‌دهد که گویی عین واقعیت هستند. هر چند که فیلم، از اواسط، کمی دچار افت در قصه‌پردازی می‌شود. بدون تردید اگر کارگردانی خوب و برتر فیلم با چند لایه داستانی و اتفاقات دراماتیک بیشتری همراه می‌شد، بر ارزش هنری فیلم افزوده می‌شد.
مهم‌ترین ویژگی این فیلم، انتخاب شخصیتی اسطوره‌ای و پرجاذبه به نام احمد متوسلیان است؛ شخصیتی که همه فراز و نشیب‌های زندگی‌اش، ارزش تبدیل شدن به فیلم و داستان را دارد. حتی رفتارهای او، بدون هیچ اغراق و بازسازی و تصنع، وقتی در قاب تصویر یک فیلم قرار می‌گیرد، همه را مجذوب و متحیر خود می‌کند. مثل همان صحنه اول فیلم که در آن می‌بینیم، حاج‌احمد با شمایلی خاص و متفاوت، گوشی بی‌سیم را رو به آسمان می‌گیرد و به این ترتیب وارد صحنه یک نبرد خونین و تمام‌عیار می‌شود.
«ایستاده در غبار» از این منظر هم اهمیت دارد که می‌توان آن را همراه با فیلم «بادیگارد»، احیای فیلم‌های قهرمان‌محور در سینمای امروز ایران دانست. یکی از علائم و عوامل ضعف و فروکاستی سینمای ایران طی 18 سال گذشته، حذف قهرمان حقیقی از فیلم‌ها بوده است. آمریکایی‌ها، کشوری بی‌ریشه و بدون هویت هستند که با خلق قهرمان‌های جعلی و فانتزیک، روح حماسه و هویت و ملیت را به مردم خود می‌دمند؛ اما سینمای ما با وجود حضور و ظهور هزاران قهرمان مشهور و گمنام در طول تاریخ و به‌ویژه طی 37 سال اخیر، آنها را فراموش کرده است.
در حالی كه اسطوره‌هاي جعلي هاليوود مثل جيمز باند و هري‌پاتر و بت من و سوپرمن و اسپايدرمن و ساير «من»ها، فضاي رسانه‌اي جامعه ما را آلوده كرده‌اند، نپرداختن به قهرمانان راستين و بومي در اين فضا به‌مثابه يك بيماري و كاستي فرهنگي محسوب مي‌شود. بخشي از گناه ناآشنايي نسل جديد با اين قهرمان‌هاي حقيقي به گردن اهالي سينما و تلويزيون است كه به جاي پرداختن به تاريخ‌سازان اصلي ايران، بيشتر وقت، هنر و سرمايه خود را صرف هزاران موضوع بي‌اهميت و گاه مخرب كردند.
قهرمانان ملي، حكم شيرازه هويت يك جامعه را دارند. مردم يك جامعه هرقدر با اسوه‌ها و قهرمان‌هاي ملي خود بيشتر آشنا باشند، آن جامعه از گزند بحران‌هاي فرهنگي و اجتماعي بيشتر در امان مي‌ماند؛ چرا كه قهرمانان ملي، در واقع منابع اصلي ايجاد الگوي رفتاري و فرهنگي هستند. پس منتظر تماشاي آثاري درخشان و تحول‌ساز درباره زندگي شهداي انقلاب و دفاع مقدس مي‌مانيم.
فیلم «ایستاده در غبار» هم نمونه درخشان چنین فیلم‌هایی است.

این روزها پخش یک نماهنگ سه، چهار دقیقه‌ای به سوژه‌ای مهم در رسانه‌های سراسر جهان تبدیل شده است. همزمان با سالروز وفات حضرت زینب(س) در اردیبهشت امسال، کلیپ کوتاهی با نام «ارغوان» درباره شهدای مدافع حرم، از شبکه‌های مختلف سیما به نمایش درآمد. «ارغوان» به کارگردانی مهدیار عقابی، محصول باشگاه فیلم سوره حوزه هنری است که در خانه موسیقی بسیج تهیه شده است. نکته جالب این است که امیرحسین ارغوانی، فرزند شهید تقی ارغوانی، شهید مدافع حرم نیز در نقش واقعی خودش در این اثر بازی کرده است.
آنچه به این اثر تازگی بخشیده، روایت رزمندگان مدافع حرم از نگاه کودکان است. این نماهنگ، با استفاده از نمادهای عاشورایی و با ضرباهنگی بسیار فاخر و متین، احساس چند کودک را نسبت به حضور پدران خود و شهادت آنها در دفاع از حرم روایت می‌کند.
عقابی، کارگردان این نماهنگ درباره چگونگی شکل‌گیری ایده آن گفت: ایده اولیه این نماهنگ برگرفته از نگاه به زندگی فرزندان و خانواده شهدای مدافع حرم است که این روزها از موضوعات روز جامعه ماست؛ تلاش ما در این اثر این بود که دغدغه‌ای را که در ذهن داشتیم، با هیجانی از جنس موسیقی و تصاویر بیامیزیم.
وی  درباره تقدیر رهبر معظم انقلاب از این نماهنگ اظهار کرد: مقام معظم رهبری بسیار به ما و این نماهنگ لطف داشته‌اند و از ما تقدیر کرده‌اند. می‌شد حدس زد که ایشان از چنین مضامینی که با هنر و ارادات آمیخته  است، حمایت ‌کنند.
اما پس از پخش نماهنگ «ارغوان» در فضای مجازی و همچنین شبکه‌های سیما، رسانه‌های خارجی نیز واکنش بسیار شدید و تندی به آن نشان دادند.
ابتدا شبکه «العربیه» وابسته به رژیم آل‌سعود و خبرگزاری «جروزالم پست» رژیم صهیونیستی گزارش‌هایی را درباره این اثر هنری منتشر کردند و مدعی شدند، «ارغوان» با هدف تشویق کودکان برای حضور در جنگ سوریه ساخته شده است! به‌گونه‌ای که نوشتند: «ایران نماهنگی پخش کرده است که کودکان را برای دفاع از هم‌پیمان خود، بشار اسد در سوریه و همچنین جنگیدن در عراق تشویق و دعوت می‌کند.» پایگاه «اسکای عربی» هم در این‌باره نوشت: «این ویدیوی تبلیغاتی در رسانه‌های سپاه به همت واحد موسیقایی بسیج ساخته شده است. این نماهنگ اطفال و کودکان ایرانی را در حالی نشان می‌دهد که می‌خواهند جان‌شان را برای رهبر ایران فدا کنند و برای آزادی سوریه و عراق سلاح به دوش می‌کشند.» پس از آنها، شبکه «من و تو» هم به انتشار همین مطالب پرداخت. 
به نظر می‌رسد، این رسانه‌ها بیش از هر چیز از بیت آخر شعری که در این نماهنگ خوانده می‌شود؛ به وحشت افتاده‌اند؛ همان بیتی که در آن آمده است: «هدف فقط رهایی عراق و سوریه نیست / مسیرم از حرم است، قدس را هدف دارم»

 درخواست اصلاح‌طلبان
 برای شلاق زدن به یک منتقد سینما!
پس از اظهارات مسعود فراستی که مطابق بیانات آیت‌الله جوادی آملی، فیلم اخیر کمال تبریزی را «دیاثت فرهنگی» دانسته بود، برخی از فعالان رسانه‌ای شبه روشنفکر، خواستار شلاق زدن به این منتقد شدند. اما فراستی در توضیح این مسئله به پایگاه خبری ـ تحلیلی سوره سینما گفت: «چیزی که من در «هفت» گفتم، به دقت بر مبنای صحبت آقای جوادی آملی که از دیاثت سیاسی و اقتصادی حرف زده بودند و آن جمله‌ فوق‌العاده‌شان که گفته بودند اصطلاح دیاثت در مورد کسانی است که راه نفوذ بیگانگان را در فضای اقتصادی و یا سیاسی به روی کشور می‌گشایند، گفته شد.... گفتم همان‌‌طور که می‌شود بر مبنای صحبت یک عالم، دیاثت سیاسی و اقتصادی داشت، پس می‌شود دیاثت فرهنگی هم داشت که یکی از مثال‌هایش همین فیلم (فیلم اخیر کمال تبریزی) است.» وی تصریح کرد: «این کلمه را به خیلی از فیلم‌های وطن‌فروش که جایزه‌ جشنواره‌ها را گدایی می‌کنند، می‌شود تعمیم داد.»
رونمایی از کتاب مصور «روایت سفر سوریه»
مراسم رونمایی از کتاب «روایت سفر سوریه» که نخستین کتاب مصور در زمینه مقاومت سوریه در جهان است، با حضور خانواده شهیدان همدانی، همت، دستواره، تندگویان، کریمی و جمعی از اهالی فرهنگ و هنر در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.  این کتاب حاصل حضور چهار ماهه محمد تاجیک در تابستان 1392 در سوریه است که با 217 عکس، جریان زندگی مردم را در خلال جنگ به تصویر کشیده است. گفتنی است، محمد تاجیک، پدیدآورنده این عکس‌ها، کتاب خود را به سردار شهید حسین همدانی، از فرماندهان نبرد با تکفیری‌ها در سوریه تقدیم کرده است. همچنین، جان گراروپ، یکی از شاخص‌ترین عکاسان خبری جهان نیز مقدمه این کتاب را نوشته است.
معرفی برگزیدگان دومین مسابقه کاریکاتور هولوکاست 
مراسم اختتامیه دومین مسابقه و نمایشگاه بین‌المللی کاریکاتور «هولوکاست» با معرفی برگزیدگان در حوزه هنری تهران برگزار شد. در این مراسم برگزیدگان دومین مسابقه کاریکاتور هولوکاست معرفی شدند. هیئت داوران این مسابقه  از میان 864 اثر از 50 کشور جهان برگزیدگان را به این شرح معرفی کردند: در بخش کارتون؛ نفر اول: زنون از فرانسه برنده 12 هزار دلار، نفر دوم: جیتت کاستانا از اندونزی برنده هشت هزار دلار، نفر سوم: محمود نظری از ایران برنده پنج هزار دلار. در این بخش از میشا از روسیه، سعید فرهنگیان از ایران، هیکابی دمیرچی از ترکیه، جلال جاهیر از مراکش و لوک دسچیمائکر از فرانسه نیز تقدیر شد. در بخش کاریکاتور؛ نفر اول: آرش فروغی از ایران برنده هفت هزار دلار، نفر دوم: هادی اسدی از ایران برنده پنج هزار دلار، نفر سوم: شانکار پامارثی از هند برنده سه هزار دلار.


 چرا ارشدیت تحصیلی اجرا نمی‌شود؟
... 09037320/ خواهشمند است دلیل اجرا نشدن ارشديت درجه‌داري و ارشديت تحصيلي را که مصوب مجلس شوراي اسلامي است، پيگيري کنید.
صبح‌صادق: پیگیر خواهیم بود.
... ۰9105092/ بخش کتيبه ‌سبز، حسن‌ختام و خبرهاي تصويري را تقویت کنید. لطفاًً بيشتر روی آنها کار کنيد و از آثار شاعران و نويسندگان بزرگ استفاده کنيد.
... ۰9109823/ «مرگ بر اسرائيل» نباید در سايه جنگ با تکفيري‌ها کم‌رنگ شود.
... ۰9112390/ من کارمند اداره گاز استان مازندران هستم، از ديدن پيکرهاي پاک شهداي مدافع حرم اين استان و خانواده‌‌های‌شان متأثر شده‌ام و مي‌خواهم به سوريه بروم.
... ۰9124520/ آيا سؤالات روي خط را مسئولان جواب مي‌دهند و پيگير هستند؟
صبح‌صادق: برخی پاسخگو هستند و بسیاری خیر.
... ۰9127469/ به مسئولان بگویيد فکري به حال دفترچه‌هاي بيمه و بيمه تکميلي بکنند. واقعاً با اين اوضاع هزينه‌هاي پزشکي سرسام‌آور است. به‌‌ویژه شهرستان‌ها که بيمارستان سپاه هم پزشک و خدمات خوبي ندارد.
... ۰9131092/ فکري برای معادل‌سازي مدرک داخلي کارکنان کنید تا براي ادامه تحصيل نياز نباشد از صفر شروع کنند.
... ۰9133870/ جاي بسی تأسف است که در سال «اقتصاد مقاومتي؛ اقدام و عمل» فروشگاه اتکا نيروهاي مسلح به هر نفر از اعضاي خانواده ۱۰ کيلو برنج هندي با تخفيف 50 درصد مي‌دهد، پنج کيلو برنج ايراني. واقعاًً اقدام و عمل براي اقتصاد هند است! 
... ۰9141807/ چرا به نیروهای متخصص مجوز تحصيلي نمي‌دهند؟ 
... ۰9151003/ اگر ممکن است در زمینه شبکه‌هاي اجتماعي ستون ثابت داشته باشید./ جواد حسن‌زاده از مشهد
... ۰9151954/ عاجزانه تقاضا مي‌کنيم پيگير مدرک کارداني داخلي دانشجويان دانشکده افسري امام حسين(ع) در زمينه رسمي کردن مدارک داخلي دانشگاه باشید.
... ۰9153179/ در شهر مرزي و محروم سرخس خراسان رضوي فروشگاه اتکا نداريم. لطفاًً به فکر ما مرزنشينان باشيد./ علي نيکخو
... ۰9155048/ به نظر اين حقير چاپ مشکلات برادران پاسدار در هفته‌نامه خوب نيست و بهتر است به طور جدي مشکلات آنها را پيگيري کنید و از طريق پيامک به اطلاع‌شان برسانید./ نباتي
صبح‌صادق: توجه داشته باشید که مشکلات فردی در این ستون هیچ‌گاه چاپ نمی‌شود و هدف از بیان مشکلات تلنگری به مسئولان است، البته برخی موارد عمومی به طور خاص پیگیری و نتیجه آن در همین صفحه اعلام می‌شود.
... ۰9159201/ چرا فکري براي تغيير طيف درجه‌داران نيروي دريايي سپاه نمی‌کنند که مدرک دانشگاهي علمي کاربردي دارند؟ علمی کاربردی در سپاه دیگر معتبر نیست.
... ۰9164658/ چرا براي بانکداري بدون ربا يک کار اساسي نمي‌شود، اين نوع بانکداری با ساختار دولت اسلامي تناقض دارد. سودهای بانکی خود عامل تورم و رکود است.
... ۰9171825/ فرمانده پايگاه مقاومت خاتم‌الانبياء حوزه شهيد مصطفي خميني لامرد فارس هستم و متأسفانه بايد هر شماره را پس از چند ماه تلاش تهيه کنم. چگونه اشتراک بگیرم؟
صبح‌صادق: برادر گرامی شما می‌توانید از طریق تارنمای نشریه، پایگاه خبری ـ تحلیلی بصیرت و کانال هفته‌نامه در تلگرام به مطالب دسترسی سریع داشته باشید. 
... ۰9176955/ چرا سهميه حکمت کارت افراد تحت تکفل مانند پدر و مادر اعمال نمي‌شود، مگر حق بيمه و ساير از حقوق کارکنان کسر نمي‌شود؟ 
... ۰9177748/ در هفته‌نامه صبح‌صادق در تاریخ ۲۷/۲/۹۵ درباره شهید حاج محمد ناظري مطلب کوتاهی نوشته‌ايد. شما بايد يک صفحه کامل به او اختصاص دهيد. / محمد بيات از بوشهر
صبح‌صادق: قبلاً مطالب و تصاویری از آن شهید عزیز منتشر کرده‌ایم و در همین شماره هم گزارش مفصلی درباره ایشان تهیه و در صفحه ۱۰ نشریه منتشر شده است.
... ۰9331695/ لطفاً به حال ما اهالي منطقه سوم فکري کنيد. تنها يک مدرسه داشتيم که آن را هم غيرانتفاعي کردند. در حال حاضر سرگردانيم، نه توانايي داريم بچه‌هاي‌مان را به اين مدرسه بفرستیم و نه مدارس ديگر بچه‌هاي‌مان را نام‌نویسی مي‌کنند.
... ۰9338389/ لطفاً سپاه با آموزش‌وپرورش به توافق برسد که بسيجيان در مدارس برای دانش‌آموزان از کيفيت فعاليت‌هاي بسيج حرف بزنند، به ویژه برای شرکت در کلاس‌هاي تابستانه مساجد.
صبح‌صادق: این امر چند سالی است که در برخی سپاه‌های استانی اجرا می‌شود. از جمله در تهران در قالب طرح شهید بهنام محمدی
... ۰9362942/ لطفاً سامانه گوياي خدمات کارکنان کل راه‌اندازي کنيد که طي آن همکاران برای استفاده از امکانات رفاهي به نشانی‌ها و تلفن‌هاي مراکز دسترسي پيدا کنند. 
... ۰9373870/ چرا جانبازان سپاه جزء بنياد نيستند و کد ندارند؟
... ۰9389194/ چرا با وجود محروميت‌هاي ذاتي شهرستان‌ها و سختي کار در نواحي، خدمات کارکنان افزایش پیدا نمی‌کند؟

نبود سونولوژیست زن در برخی مراکز درمانی سپاه
موضوع سونوگرافی و عدم وجود سونولوژیست زن در برخی مراکز درمانی سپاه موضوعی است که تا به حال به تکرار از سوی برخی از همراهان و خوانندگان صبح‌صادق به سامانه پیامکی هفته‌نامه منعکس شده است. به همین منظور در گفت‌وگویی کوتاه علت را از سردار ‌احمد عبداللهی، معاون بهداشت، درمان سپاه جویا شدیم. 
وی در این‌ باره چنین پاسخ داد: «موضوع سونولوژیست و رادیوگرافیست چه زن و چه مرد، معضل کلی کشور است و فقط اختصاص به سپاه و نیروهای مسلح ندارد، در کل کشور این معضل وجود دارد و متأسفانه تربیت و آموزش متخصصین این امر در کشور خیلی قطره‌چکانی انجام می‌شود. حتی در زمینه تربیت بانوان هم همین امر صادق است. در حالی که نیاز کشور و رعایت و موازین شرعی حکم می‌کند که ما در خیلی از رشته‌ها من‌جمله رشته رادیولوژی و سونوگرافی تربیت نیروهای برادر و خواهر داشته باشیم؛ اما با سیاست‌های نادرست آموزشی که در وزارت بهداشت حاکم است تعداد را کم کرده‌اند. اما ما برای اینکه بتوانیم این مشکل را حل کنیم، این رشته را در خود دانشگاه بقیه‌الله(عج) راه‌اندازی می‌کنیم. در حال حاضر دو سه نفر از همکاران را که در جاهای مختلف کشور مشغول بودند به دانشگاه بقیه‌الله(عج) فراخواندیم و ان‌شاء‌الله از سال تحصیلی آینده که رشته را به تصویب وزارت بهداشت رساندیم دانشجو می‌گیریم تا بتوانیم حداقل نیاز خود را بر‌طرف کنیم. اما این امر به یک فرایند زمانی نیاز دارد؛ لذا در حال حاضر برای اینکه بتوانیم این معضل را تا حدودی به شکل فوری حل کنیم به استان‌ها ابلاغ کردیم تا رؤسای بیمارستان‌ها با سونولوژیست زن یا مرد مورد نیاز (با صددرصد منابع برنامه‌ریزی شده) قرارداد ببندند تا این خواسته بحق مردم که تأمین سونولوژیست زن یا مرد است، محقق شود. با این همه همچنین با مشکل روبه‌رو هستیم، در خیلی از استان‌ها در کل استان رادیولوژیست و سونولوژیست زن وجود ندارد و کاری نمی‌شود کرد، مگر اینکه خودمان آنها را تربیت کنیم. البته، باید مدیریت کنیم. ولو اینکه حتی در برخی از موارد بیش از صددرصد منابع اختصاصی حدود 120 درصد، یعنی چیزی هم از بودجه‌های دیگر گذاشته‌ایم که آن فرد بیاید. این امر در برخی استان‌ها که این مشکل را داشتند در حال انجام است، اما در برنامه بلند‌مدت عرض کردم خودمان به نسبت نیازی که داریم نیروی زن و مرد را در این زمینه تربیت خواهیم کرد.»

 کاش می‌آمدی آقا...؟!
دیگر پای دلم پیش نمی‌رود
دلم لبالب از صبوری است
ای کاش زبان را یارای سخن بود
می‌خواهم بگویم؛ اما چگونه...؟! 
از پیچ کوچه‌ها گذشته‌ام آقا
و اینک حسرتی مانده بر دل از ایام بر باد رفته...
کاش می‌آمدی آقا!
کاش مرهمی بر زخم‌های بر جان نشسته‌ام می‌شدی مولا
کاش از حسن همجواری‌ات ولو برای لحظه‌ای مدهوشم می‌ساختی
دستان پرمهرت را می‌خواهم پسر فاطمه(س)
ای کاش دل‌نوشته‌ام به دستان مهربانت می‌رسید
آقا...! هنوز شوق نگاهت با من است
گوشه چشمت لحظه‌ای فراموشم نمی‌شود
و گرمی دستانی که هنوز حس‌شان می‌کنم بر شانه‌ام
ای کاش دردها را درمان بود
و حسرت‌ها را چاره...
کاش می‌شد به عقب بازگشت
کاش می‌شد برای زخم دل‌ها مرهم خرید...
روزگار غریبی است...
ای کاش می‌آمدی و خاتمه می‌دادی به همه دردهای بی‌امان
بیا و با من بمان برای روزهای تنهایی‌ام...