سردار حسین سلامی، جانشین فرمانده کل سپاه اظهار داشت: توان دفاعی ما غیر قابل توقف و غیر قابل مهار است و هیچ کشوری توانایی کنترل قدرت دفاعی ایران را ندارد. امروز همه مردم ما بسیج ‌شده‌اند و در مقابل هرگونه مداخله و اظهارات غیرمنطقی کشورهایی مثل آمریکا و متحدان اروپایی او خواهند ایستاد. توان دفاعی کشور غیر قابل مذاکره و توقف است.


گزارش صبح صادق از عملیات انتقال و بارگیری سکوی تمام ایرانی ۲۲ پارس جنوبی

 حمیدرضا حیدری/عصر روز چهارشنبه به دعوت روابط عمومی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) برای پوشش رسانه‌ای عملیات انتقال و بارگیری سکوی نفتی ساخت ایران راهی پایتخت انرژی ایران، یعنی بوشهر شدیم و صبح روز پنجشنبه به همراه همکاران خبرنگار به سمت جزیره صدرا حرکت کردیم. جزیره صدرا همانجایی است که متخصصان ایرانی در آن مشغول به جهادند. جزیره صدرا را می‌توان یک زیرساخت عظیم و یک ظرفیت بسیار مهم قلمداد کرد که توانسته است چنین پروژه عظیمی در آن اجرایی شود و به مرحله بهره‌برداری برسد. جایی که می‌تواند مرکز صنعت سازه‌های دریایی کشور باشد.
مراسم با حضور فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه و استاندار بوشهر، مدیریت شرکت صدرا و کارگران و خبرنگاران شروع شد.
در مقابله با تحریم با شعار
ما می‌توانیم پیروز شدیم
فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) که دست پر به این مراسم پا گذاشته بود در ابتدای مراسم با قدردانی از راهبردهای رهبر معظم انقلاب در جهت تعیین نام‌هایی بر مبنای مجاهدت اقتصادی گفت: «امسال سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال است و این مجموعه و به ویژه شرکت صدرا در مسیر این شعار ارزشمند پیش رفته است.»
وی با بیان اینکه سازندگی امروز ثمره از خودگذشتگی و ایثار شهیدان است، افزود: «با وجود افزایش تحریم‌ها با توجه به شعار «ما می‌توانیم» اطمینان داریم که پیروزیم.»
وی اضافه کرد: «در شرایطی که در فازهای پارس جنوبی خارجی‌ها میدان را خالی کردند، پرچم به زمین نیفتاد و متخصصان کشور امروز کار را بر دوش گرفتند.»
سردار عبداللهی با اشاره به این نکته که با همت جوانان ایرانی در بحث گاز بی‌نیاز و در بحث گازوئیل خودکفا شده‌ایم، گفت: «درباره بنزین هم باید گفت که پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج‌فارس فاز اول آن در سال ۹۶ افتتاح شد که ۵/۵ میلیارد لیتر تولید دارد و ۵/۲ میلیارد لیتر آن بنزین است.»
خبر خوب
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) اظهار داشت: «مقرر بود در مهر ماه سال ۹۷ فاز دوم پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج‌فارس افتتاح شود؛ اما خبر خوب این است که پیش از سال ۹۷ به بهره‌برداری می‌رسد و ظرفیت ۱۲۰ هزار بشکه‌ای خواهد داشت که با احتساب فاز اول، ظرفیت به ۲۴۰ هزار بشکه میعانات گازی می‌رسد و به زودی صادرکننده بنزین می‌شویم.»
سردار عبداللهی، گفت: «زیرساخت‌های صدرا تولید و طراحی شد و امروز ظرفیت ۳۰ هزار نفر اشتغال مستقیم دارد، صدرا در دو فاز شمالی و جنوبی صاحب ظرفیت عظیم اشتغال است و فقط فاز جنوبی چهار هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.»
وی ادامه داد: «در فازهای پارس جنوبی باید ۴۰ سکو داشته باشیم که امروز ۲۵ سکو در دریا داریم و با احتساب این ۱۰ سکو رتبه ما در رنکینگ کشورهای عضو اوپک بالاتر می‌رود.»
صدرا احیا شد
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) ادامه داد: «صدرا در گذشته با وجود زیرساخت‌های مناسب و ظرفیت ویژه، کاربری مناسبی نداشت؛ اما امروز به رشد و بالندگی رسیده است. صدرا به تمام معنا تحریم بود و حتی یک حساب بانکی هم نداشت؛ ولی در زمانی کوتاه با اراده قوی به مرحله‌ای رسید که امروز بارگیری اولین سکوی ساخت این شرکت انجام می‌شود.»
 وی اضافه کرد: «ما میادین مشترکی با قطر داریم که برداشت آنها در مقایسه با ما بالاتر بود؛ اما در حال حاضر همتراز شدیم و با راه‌اندازی این فازها استحصال ما بالاتر خواهد بود.»
 سردار عبداللهی افزود: «۱۲۵ میلیون مترمکعب گاز ترش استحصال و شیرین‌سازی آن رقم بزرگی است. این ۱۲۵ میلیون مترمکعب در روز وقتی تبدیل به فرآورده شود، رقم بزرگی خواهد بود.»
 وی گفت: «بعد از اتمام ساخت سکو در صدرا موضوع ساخت شناور نیز دنبال می‌شود.»
سردار عبداللهی افزود: «پیشنهاد شد صدرا به عنوان یک مجموعه صنعتی در ساخت شناورها و کشتی‌های غول‌پیکر مجدداً ورود کند، همان‌گونه که پیش از این نیز کشتی‌هایی با ظرفیت ۱۳۰ هزار تن ساخته بود. در این راستا کارگروه کشتی‌سازی در صدرا تشکیل شده است.»
وی با اشاره به سکوی آماده بهره‌برداری گفت: «این سکو ۵/۱۲ میلیون مترمکعب گاز تولید می‌کند و عایدی بالا برای کشور دارد.»
دهه شصتی‌های غرورآفرین
سردار عبداللهی ادامه داد: «امروز دهه شصتی‌ها مانند دوران دفاع مقدس عملیات غرور‌‌آفرین دارند.»
 فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) همچنین به پرداخت حقوق و مزایا طبق موعد مقرر در صدرا اشاره کرد و گفت: «تأکید کرده‌ام تمام حقوق و مزایای همه ۲۰۰ هزار نفر فعال در قرارگاه خاتم تا پایان امسال پرداخت شود.»
یکی از ۱۰ سکو
اما اول از همه مهندس زارعی، مدیر منطقه‌ای شرکت صدرا که جزء مدیران دهه شصتی محسوب می‌شود و بار اجرایی این پروژه بیشتر بر دوش او بوده است، ضمن عرض خیر مقدم گفت: «این سکو اولین سکو از مجموعه ۱۰ سکوی در حال ساخت در جزیره صدراست که ساخت آن به پایان رسیده است.»
سپس سردار دهقان در سِمت مدیرکل شرکت صدرا شروع به صحبت کرد و با اشاره به اینکه شرکت صدرا در حال ساخت ۱۰ سکوی بزرگ که شامل ۴۰ سازه بزرگ دریایی است، گفت: «در گذشته شاهد آن بودیم که اینچنین پروژه‌هایی صرفاً توسط شرکت‌های بزرگ خارجی اجرا می‌شد و شرکت صدرا تنها به عنوان شرکت جزء، زیر نظر شرکت‌هایی همچون توتال و آن هم فقط در مراحل ساخت و نه در طراحی و مهندسی فعالیت می‌کرد.»
وی افزود: «امروز در حالی شاهد بارگیری یکی از این سکوها هستیم که تا پایان سال آینده ۱۰ سکوی دیگر نیز از صدرا بارگیری خواهد کرد.»
رکود در گرمای بوشهر
او همچنین در پایان به یک عدد قابل توجه هم اشاره کرد و گفت: «صدرا در این پروژه ثبت رکورد شش درصد در ماه را داشته است که با توجه به دمای هوای بوشهر در کشور بی‌نظیر است.»
استاندار بوشهر هم طی صحبت کوتاهی عنوان کرد: «به ثمر نشستن امروز صدرا مرهون توجه ویژه فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا(ص) به این بخش است.»
همچنین ایزدجو، مدیر فازهای 22 و 24 پارس جنوبی هم به ارائه آمار درباره این پروژه‌ها پرداخت. 
وی گفت: «این دو فاز شامل چهار سکوی نفتی است که در حال حاضر پیشرفت کلی آنها 88 درصد و پیشرفت سکویی که قرار بود عملیات انتقال و بارگیری آن انجام شود 96 درصد که از چهار درصد باقیمانده نیمی مربوط به عملیات انتقال به مکان مورد نظر و نیمی دیگر مربوط به استقرار این سکو است که تا حداکثر یک ماه دیگر صورت خواهد گرفت.»
او البته برای تأیید اینکه گفته می‌شود این سکو کاملاً ایرانی است، گفت: «همه تجهیزات مورد نیاز توسط ۲۶۵ شرکت ساخته شده که شرکت‌ها اغلب ایرانی بوده‌اند.»
پس از صحبت‌های سخنرانان مراسم، ابتدا از زحمات برخی از مهندسان تأثیرگذار این مجموعه صنعتی تقدیر شد و با فرمان سردار عبداللهی عملیات انتقال و بارگیری این سکوی نفتی غول پیکر که بیش از دوهزار تن بود، آغاز شد.

همسر شهید مدافع حرم فرهاد خوشه‌بر


 احسان امیری/ شهید «فرهاد خوشه‌بر» 27 دی 1393 به سوریه رفت و 9 اسفند 1393 در همان  45 روز مرحله اول اعزامش به شهادت رسید. «زهرا رضوان‌خواه» از سال‌های زندگی با همسرش، شهید خوشه‌بر می‌گوید: «واسطه ازدواج من و همسرم «حجت‌الاسلام رحیم عباسی» مدیر حوزه علمیه لنگرود، یکی از دوستان پدرم بود. شهید را به پدرم معرفی کرده و گفته بود فردی را برای خواستگاری فرزندت می‌فرستم که خودم وی را تأیید می‌کنم. جوانی را ندیدم که این قدر مقید به مسائل دینی باشد، با اینکه درآمد ثابتی ندارد، سال خمسی دارد و هر سال خمس مال خود را می‌دهد، به این جوان جواب مثبت بدهید. 30 مرداد ماه سال 1387 ازدواج کردیم. ارزش‌های اسلامی و اعتقادی برای من اصل بود و همین نکته هم سبب سرعت در امر ازدواج من و همسرم شد؛ چون هیچ‌گونه پیش‌شرط اقتصادی نداشتیم. عضو تیپ تکاوری میرزا کوچک‌خان بود. مسائل کاری را هرگز در خانه مطرح نمی‌کرد و من هم نمی‌پرسیدم. شش سالی که با هم زندگی کردیم، می‌دیدم خیلی خوش‌برخورد بود و واقع‌بینانه با مسائل برخورد می‌کرد. فرزندمان محمد سال 90 به دنیا آمد. خیلی محمد را دوست داشت، محور توجهش خانواده و فرزندش بود. وقتی به خانه می‌آمد، محمد را بغل می‌کرد و با فرزندمان بازی می‌کرد. هنگامی که حتی می‌خواست نماز بخواند محمد را بغل می‌کرد و نماز می‌خواند، خیلی از آشنایان می‌گفتند این چه کاری است انجام می‌دهید و همسرم می‌گفت: بگذارید تا من هستم، فرزندم از محبتم بهره‌مند شود، تحمل ناراحتی محمد را نداشت. فراغتی که پیش می‌آمد، تلفن می‌زد و می‌گفت آماده شوید می‌خواهیم به مسافرت برویم. تمام کارهای وی یک دفعه‌ای پیش می‌آمد؛ وگرنه موقعیت مسافرت و تفریح نداشتیم. برایش اهمیت داشت که به خانواده خود توجه کند.
به عقاید و اخلاق و ولایت فقیه معتقد و پایبند بود و برای بیعت با رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) هر ساله شرکت می‌کرد. اسفند هر سال از جنگ روایت می‌کرد و به شهدا علاقه بسیاری داشت. حتی سالگرد ازدواج‌مان با هم به جنوب رفتیم. هیچ وقت برای رفتن به مأموریت اینقدر خوشحال نبود که برای رفتن به سوریه خوشحال بود. دلیل خوشحالی بیش از حدش را پرسیدم. به من گفت: به این خاطر به جایی می‌روم که هرچه را از اول یاد گرفتم، به کارم می‌آید. از دانسته‌هایم می‌توانم استفاده کنم، که تا حالا نتوانستم بهره‌مند شوم.همسرم بهمن ماه در سوریه بود که تلفنی به وی خبر دادم خدا فرزند دختری در آینده‌ای نه چندان دور به ما هدیه می‌کند، خیلی خوشحال شد. هر بار که تلفن می‌کرد، می‌پرسید هر سه نفری خوب هستید؟ خیلی دختر دوست داشت، فاطمه را ندید، شش ماه پس از شهادت پدر فاطمه به دنیا آمد؛ ولی این قدر با عکس پدر و اسم بابا مأنوس است که بیشتر زمان‌ها حس می‌کنم پدرش را می‌بیند، حرف می‌زند. در بین همه شهدای مدافع حرم پدر خود را پیدا می‌کند، زمانی که می‌خواستم وی را به هیئت ببرم و چادرش را سرش کردم، دستش را به طرف عکس پدرش بالا برد و گفت: «بابا بیا برویم».


  علیرضا جلالیان/سال 1396 برای سپاه یکی از سال‌های اوجگیری مأموریت‌های واگذار شده در حوزه‌های متعدد بود. بر همین اساس، می‌توان عملکرد سپاه در این سال را بررسی کرد
 محرومیت‌زدایی، سازندگی، توسعه توان رزم، حوزه جبهه مقاومت، توان موشکی و پهپاد، مبارزه با تروریسم، امنیت پایدار در مناطق مرزی و حوزه‌های بصیرتی و فرهنگی، از جمله مأموریت‌های سپاه و زیرمجموعه‌های آن بوده است.
ارتقای مأموریت محرومیت‌زدایی در سپاه در سطح فرماندهی کل، این موضوع را جزء مأموریت‌های اصلی رده‌های اصلی سپاه قرار داده و سبب شده است یکی از درخشان‌ترین دوران‌های طول انقلاب در حوزه محرومیت‌زدایی، یکی دو سال اخیر باشد. سپاه در واقع افزون بر محرومیت‌زدایی در مناطق تحت مأموریت خود طرف قرارداد نهادها و سازمان‌های حکومتی و دولتی مربوطه هم بوده و توانسته است بخش عظیمی از اهداف محرومیت‌زدایی در کشور را مدیریت کند.
تهیه جهیزیه، ساخت مسکن محرومان، اهدای سبدهای تحصیلی و غذایی، ساخت، تعمیر و بازسازی هزاران مسجد و حسینیه و هزاران فعالیت عمرانی دیگر و اسکان موقت زلزله‌زدگان کشور و برپایی چندین بیمارستان صحرایی در مناطق محروم کشور از دستاوردهای سپاه در این حوزه بوده است. 
در حوزه سازندگی نیز بازوی مهندسی و عمرانی سپاه، یعنی قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) سال پر کاری را پشت سر گذاشت، افزون بر پایان رساندن پروژه‌های بزرگ نفتی و پالایشگاهی، پروژه‌های سدسازی، ‌نیروگاهی، بندر و ابنیه ساحلی و... بسیاری دیگر از پروژه‌های عظیم و حیاتی کشور در این مجموعه در حال ساخت است. 
در حوزه توسعه توان رزم، بهینه‌سازی و نوسازی تجهیزات انفرادی و رزمی در این سال به خوبی انجام شد و افزون بر تشکیل یگان‌های جدید مردم‌پایه که تجربه گردان‌های دفاع مقدس است، یگان‌ها بر اساس تهدیدات نوین با اجرای رزمایش‌های گوناگون در محدوده‌های مأموریتی خویش توان رزم و آمادگی برای مقابله با تهدیدات را بالا بردند که از جمله رزمایش‌ها در منطقه غرب کشور همزمان با اجرای همه‌پرسی استقلال اقلیم کردستان بود.
در حوزه جبهه مقاومت نیز امسال پایان داعش به دست نیروی قدس سپاه و فرمانده دلاور آن رقم خورد. البته در این راستا یکی از تحولات مهم دفاعی هم رخ داد و آن اولین حمله موشکی ایران به داعش در دیرالزور بود که در انتقام حادثه خرداد ماه مجلس شورای اسلامی و حرم امام(ره) انجام شد که قدرت و نفوذ اطلاعاتی ایران را اثبات کرد.
همین موضوع در کنار بسیاری دیگر از دستاوردهای موشکی و پهپادی نشان داد، سال 96 نیز سال پیشرفت این حوزه‌های راهبردی در سپاه بوده است.
اتمام کار داعش در عراق و سوریه و موفقیت ایران در این دو کشور و اثبات قدرت جبهه مقاومت هم دیگر دستاوردهای خارجی سپاه بود. سپاه در مرزها نیز با تیم‌های تروریستی مقابله کرد و مانع ورود آنها به کشور شد. که این نشان‌دهنده موفقیت اجرای طرح امنیت پایدار در مناطق مرزی بود که خروجی فعالیت‌های فرهنگی، محرومیت‌زدایی و اقتصادی سپاه در منطقه بود. 
حضور سپاه در عرصه‌های فرهنگی و اجتماعی هم در این سال قابل توجه بود. برای نمونه، می‌توان تأثیر این حضور را در جشنواره فیلم فجر امسال دید که موجب شد امسال فیلم‌های حوزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی شاخص این جشنواره باشند. دیگر عرصه‌های فرهنگی و هنری هم از حضور سپاه خالی نبود؛ البته در این میان فعالیت‌هایی در حوزه حفظ محیط زیست، ایجاد فضای سبز، فعالیت‌های اساسی در حوزه پسماند و حوزه انرژی‌های نو هم در سپاه انجام شد که شاید اصلاً دیده نشد.


«نبرد سه کانیان» عنوان کتابی از «امیر رجبی» است که طی آن خاطرات «یونس غفاری» را روایت می‌کند.
این کتاب شرح هشت سال از جنگ تحمیلی است که بخش عمده‌ای از آن مربوط به مناطق عملیاتی غرب کشور است و رشادت و جانبازی رزمندگان غیور ارتش جمهوری اسلامی ایران را در دفاع از ناموس و کیان کشور به تصویر می‌کشد.
در قسمتی از کتاب از نگاه راوی می خوانیم: «به این ترتیب، جنگ به پایان رسید و در باغ شهادت بسته شد و دوران خدمتم سپری گشت و من همچنان زنده ماندم، تا امروز روایتگر حماسه‌ آنهایی باشم که روزگاری قهرمانانه در راه دفاع از کشور خویش جنگیدند و بسیاری از آنها مظلومانه در خون خویش غلتیدند و عاشقانه به شهادت رسیدند.
وقتی خاطرات  گذشته را مرور می‌کنم، به همرزمان و دوستان شهیدم فکر می‌کنم که در طول جنگ، در کنار یکدیگر با دشمن متجاوز جنگیدیم، در حالی که آنها به توفیق شهادت دست یافتند و من از این توفیق محروم ماندم؛ با خودم فکر می‌کنم که چرا من مثل آنها شهید نشدم؟ با وجود آنکه در همه‌ عملیات‌ها و در سخت‌ترین شرایط جنگ در کنارشان بودم گاهی تا یک قدمی شهادت هم پیش رفتم، اما چرا به شهادت نرسیدم و از این توفیق محروم ماندم؟
سرانجام جوابی که برای این سؤال پیدا می‌کنم، این است که چون من مثل آنها انسان خداگونه‌ای نبودم و نتوانسته بودم آنچنان که باید و شاید، بر هوی و هوس‌های دنیوی چیره بشوم و خودم را از شر تعلقات زمینی رها سازم و مانند پروانه از همه‌ هستی خودم بگذرم و در آتش عشق پاک و لایزال الهی بسوزم و آسمانی شوم.»
«نبرد سه کانیان، خاطرات سرهنگ یونس غفاری» در 279 صفحه مصور به قلم «امیر رجبی» تدوین شده و انتشارات «ساوالان ایگیدلری» در 2000 نسخه آن را منتشر کرده است.



در بحبوحه عملیات والفجر 10 و نبرد و آتش حملات و شیمیایی دشمن، حسین به بسیجی‌ای که ناله می‌کرد و استمداد کمک می‌طلبید، رسید، ماسک صورتش را برداشت و به صورت بسیجی بست و در نهایت هر دو شهید شدند هم بسیجی و هم حسین.
به نقل از همرزمان سردار شهید حسین املاکی
در شب عاشورا سال 1340، در روستای کولاک محله، شهرستان لنگرود دیده به جهان گشود. پس از گذراندن دوران تحصیلی خود در سال 58 موفق به اخذ دیپلم در رشته بهداشت محیط شد. علاقه حسین به ورزش او را به سوی ورزش کاراته و کشتی سوق داد و در این زمینه موفقیت‌هایی کسب کرد. در مبارزات انقلابی فعال بود. با پیروزی انقلاب به سپاه پاسداران لنگرود پیوست و با تجاوز رژیم بعثی عراق به ایران به همراه اولین گروه از نیروهای اعزامی گیلان، عازم جبهه‌های نبرد در سرپل ذهاب و قصر شیرین شد. مدتی بعد هم وارد تیپ 25 کربلا شد. در واحد اطلاعات و عملیات مسئولیت فرماندهی محور یکم را برعهده او گذاشتند. در سال 61 ازدواج کرد؛ اما هنوز بیش از ۱۲ روز از پیمان مقدس ازدواج وی نگذشته بود که به سوی جبهه‌های نور علیه ظلمت شتافت. در سال 64 به تیپ قدس گیلان رفت؛ واحد اطلاعات و عملیات تیپ را تقویت کرد. در عملیات والفجر 9، کربلای 2 و کربلای4 و 5 به شایستگی درخشید. چندین بار مجروح شد؛ اما پس از بهبودی نسبی مجدد به سوی جبهه‌های نبرد شتافت و فرماندهی تیپ یکم لشکر قدس گیلان را برعهده گرفت. پس از موفقیت در عملیات نصر4 به سمت قائم مقام لشکر 16 قدس گیلان مشغول به خدمتگزاری شد. سرانجام در نهم فروردین سال 67 در عملیات والفجر 10 در منطقه عمومی سیدصادق، شانه دری بر روی ارتفاعات (بانی بنوک) در اثر بمباران شیمیایی دشمنان بعثی به شهادت رسید. از او یک پسر و دو دختر به یادگار مانده است.


۰912۰۰۰8513/ امسال مسابقات قرآني سپاه اختتامیه چندان قوی نداشت، پيشنهاد مي‌شود مسابقات در شهرهاي مذهبي برگزار شود و مسئولان بيشتر به مسابقات قرآن بها بدهند. برخي سال‌ها فرمانده يا جانشين محترم کل سپاه و نيز نماينده يا جانشين محترم ولي‌فقيه در سپاه در مسابقات قرآني حضور مي‌يافتند؛ اما امسال حضور فرماندهان ارشد سپاه ضعيف بود.
۰912۰۰۰3114/ سر افسار اقداماتی همچون اغتشاش دراویش موسوم به گنابادی در دست همان‌هایی است که فرقه شیرازی را مدیریت می‌کنند.
۰913۰۰۰1642/ پيگيري کنيد نواي ماهانه ارتقا پيدا کند و بعد از آن از چاپ فيش حقوقي جلوگيري شود. 
۰913۰۰۰3624/ کارت‌هاي يکسان‌سازي در زرند کرمان به هیچ دردی نمی‌خورد. هيچ خدمتي در شهرستان از این محل به ما انجام نمی‌شود.
۰913۰۰۰8869/ خوب است کتاب خاطرات ايران را که سرگذشت زني مجاهده و جانبازي به تمام معنا است در نشريه خوب‌تان معرفي کنيد/ حسين بابايي مزرعه‌نو
۰914۰۰۰7476/ ما در ناحيه فهرج کرمان که هم‌مرز استان سيستان‌وبلوچستان و وسط کوير هستیم نه امکانات رفاهي داریم، نه نمازخانه، لطفاً برای سال 97 فکری برای این مسئله بشود.
۰914۰۰۰5680/ چرا مسئولان درباره ارشديت‌ها کاري نمي‌کنند و براي عدم اعمال مدارک مطالب مختلفي بيان مي‌کنند.
۰915۰۰۰4128/ چرا نيروهايي که با مدرک ليسانس خدمت سربازي خود را گذراندند آن مدت را ارشديت درجه مي‌گيرند؛ ولي پايوراني که با مدرک ديپلم و با شرايط سخت‌تر خدمت وظيفه خود را انجام دادند، ارشديت نمي‌گيرند؟
۰915۰۰۰2599/ چرا مربيان سازماني عقيدتي سياسي نیروهای مسلح و نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه که در نوک پيکان جبهه جنگ نرم عليه دشمن هستند، مجوز ادامه تحصيل نمی‌توانند بگیرند؟ با تشکر/ محمدي
۰917۰۰01897/ رزمنده‌اي هستم که سه سال براي حقوق ثبت‌نام کردم، جواب‌مون رو نميدن. با يارانه زنده هستم. بگویید به فکر ما باشند.
۰918۰۰۰8812/ خسته نباشيد خدمت عزيزان سپاه و بسيج، ممنون از زحمات بي‌پايان شما در اعلام کمک به باروری ابرها./ قاسمي مشرف از همدان
۰918۰۰۰7453/ بسيجيان کد 89 شب و روز تو کوه و کمر هستند و خدمت می‌کنند؛ اما هنوز تکليف ما برای نوع ادامه خدمت مشخص نیست.
۰918۰۰۰8510/ چند ساله التماس مي‌کنم اعزام بشم برم سوريه. آخه من سني هستم. جان من فداي خاک بي‌بي زينب. من رو به آرزوم برسانيد/ صادقي از سپاه سروآباد 
۰935۰۰۰2945/ نيروهاي خريد خدمت با توجه به کارهاي سخت، حقوق کمي دريافت مي‌کنند و هيچ‌گونه مزايایي ندارند. من داراي سه فرزندم و چندين سال است که خدمت مي‌کنم و تبديل عضويت هم نشده‌ام.
۰936۰۰03332/ دو سال پيگير اعزام به سوريه‌ام، با اينکه فرمانده‌ام موافقت کرد؛ ولي نشد.
۰990۰۰۰8394/ چرا درباره ارشديت‌ها ديگر مطلب نمي‌نويسيد؟ 
۰910۰۰۰4755/ از ارزش سهام و سود و زيان مؤسسه مالي ثامن در سال‌هاي 94 و 95 چه خبر؟
صبح صادق: از مسئولان بنیاد تعاون و مؤسسه ثامن درخواست می‌کنیم گزارش بدهند.

گزارشی از روند اجرای همایش‌های تجلیل از رزمندگان بهداری تیپ 44 قمربنی‌هاشم و تیپ 91 بقیه‌الله(عج)

اگرچه شاید دیر باشد، اما می‌بینیم که پس از گذشت سی سال از دفاع مقدس تازه عده‌ای از یادگاران دفاع مقدس حول یک میثاق مشترک در آن دوران، امروز هم حول یک گردان یا رسته دور هم جمع می‌شوند و گاهی از رزمندگان و ایثارگران و شهدای خود تجلیل می‌کنند. در این حوزه، شاید تمرکز برای بزرگداشت یاد شهدا بوده و کمتر به رزمندگان زنده توجه می‌شد و طی این سال‌ها شاید عده‌ای از همین رزمندگان به دیار باقی شتافته باشند. 
محفل‌ها، هیئت‌ها و تجمعاتی از جنس رزمندگان دوران دفاع مقدس به شکل‌های گوناگون طی سال برگزار می‌شود و جالب اینکه هرچه از آن سال‌ها دورتر می‌شویم، تعداد این تجمعات بیشتر می‌شود. رزمندگان بهداری تیپ 44 قمربنی هاشم(ع) و تیپ 91 بقیه‌الله(عج) در دوران دفاع مقدس هم به تازگی چنین اقدامی انجام دادند.
تاریخچه تیپ‌ها
تیپ مستقل 44 بنی‌هاشم از عملیات محرم در سال 61 شکل گرفت و رزمندگانی از استان‌های اصفهان، چهارمحال و بختیاری در آن حضور داشتند. از سال 66 این تیپ به دو یگان تبدیل شد؛ یکی تیپ 44 و دیگری تیپ 91 که تیپ 44 در استان چهار محال و بختیاری ادامه مأموریت داد و تیپ بقیه‌الله(عج) در استان اصفهان. در پایان جنگ و سال‌های اخیر تیپ 44 زیرمجموعه سپاه قمر بنی‌هاشم شده است و تیپ 91 نیز ابتدا از تیپ‌های لشکر هشت نجف شد و پس از تشکیل سپاه‌های استانی به نیروی هوافضا پیوست.
بر بستر
 شبکه‌های اجتماعی
برخی رزمندگان این تیپ‌ها تا امروز با هم ارتباط داشتند و با گسترش فضای مجازی و حضور شبکه‌های اجتماعی کم کم بحث تشکیل گروه‌ها و کانال‌های مربوط به رزمندگان این دو تیپ بالا گرفت و موجب شد انسجامی در این مجموعه ایجاد شود؛ از این رو هسته مرکزی از این مجموعه شکل گرفت که متشکل از رزمندگان قدیمی بود. پس از شور و مشورت‌های این مجموعه و زحماتی که طی دو ماه کشیده شد، 14 دی ماه 96 اولین همایش رزمندگان بهداری این دو تیپ با استعداد 250 نفر از رزمندگان و خانواده متوفیان و شهدای بهداری در دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اصفهان برگزار شد.
مقدمات برنامه
همراهی فرمانده دانشگاه، همکاری نمایندگان شهرستان‌ها در فراخوان رزمندگان، تنظیم برنامه تجلیل، تهیه بانک اطلاعاتی از رزمندگان شهدا و متوفیان و... همه و همه موجب شد تا این مراسم، با شکوه هرچه تمام‌تر برگزار شود. این محفل محملی شد برای جمع‌آوری، ثبت و ضبط خاطرات و تجربیات آن دوران و تولید برنامه و آثاری در این زمینه که باید دنبال شود.
امید است در آینده همه تیپ‌ها، گردان‌ها و مجموعه‌های دخیل در دفاع مقدس چه آنهایی که تا امروز فعالیت دارند و چه آنهایی که منحل یا دست خوش تغییر شده‌اند، بتوانند چنین محافل و جمع‌هایی را تشکیل داده و عاملی برای حفظ واقعیت‌های دوران دفاع مقدس و تکمیل خزانه این گنج باشند.