سردار سرلشکر محمد باقری رئیس‌ ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خوزستان جزء استان‌های مهم کشور است، به همین دلیل باید مکرر در این استان حضور پیدا کنیم، البته نمایندگان ما در این استان وضعیت خوزستان را همواره ارزیابی می‌کنند و در اختیار ما قرار می‌دهند. می‌توانیم به مردم اطمینان بدهیم که نیروهای مسلح در همه ابعاد در خوزستان مأموریت‌های خود را به خوبی انجام داده‌اند و تقویت هم می‌شوند و این استان محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی است.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه در نخستین کارگاه‌ توانمندسازی هادیان سیاسی

 حسن ابراهیمی/ حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی گفت: «مهم‌ترین مسئله در حوزه انحراف از صراط مستقیم، این است که این انحراف عامل احباط اعمال و از بین رفتن توشه آخرت می‌شود.»
به گزارش صبح صادق، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبدالله حاجی‌صادقی در اولین کارگاه از سلسله کارگاه‌های توانمندسازی هادیان سیاسی سپاه که در مرکز فرهنگی رسانه‌ای صبا معاونت سیاسی نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه برگزار شد، با بیان اینکه قرآن «تبیان لکل شیء» است، اظهار داشت: «سیاست بخشی از هدایت کلی است که دین متکفل آن شده است. رابطه سیاست با دین رابطه جزء با کل است و هادی سیاسی هادی دینی است و کسی که بخواهد هدایت سیاسی کند، باید دین را بشناسد.»
وی با بیان اینکه سیاست اسلامی مبتنی بر توحید است، افزود: «مباحث اجتماعی و سیاسی قرآن نسبت به مباحث احکام فردی صد به یک هم بیشتر است.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه در موضوع انحراف با اشاره به اینکه قرآن به دنبال یک ایمان راسخ است، اظهار داشت: «از نگاه قرآن آن ایمانی ماندگار است که با ثبات قدم در مسیر صراط مستقیم ادامه یابد و در واقع مهم‌تر از خود ایمان آوردن، ماندن در مسیر حق است.
وی با اشاره به اینکه خیلی‌ها توفیق وارد شدن در صراط مستقیم را دارند؛ اما در این مسیر دچار لغزش و انحراف می‌شوند، افزود: «انحراف از دیدگاه قرآن خروج از صراط مستقیمی است که یکی است و تعدد ندارد و مبدأ و مقصدش مشخص است.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی ادامه داد: «قرآن واژه احباط اعمال را به کار برده و این موضوع، یعنی مثلاً چندین سال محصولی را جمع‌آوری کنیم و یک دفعه به روی آن آتش بگشاییم و از بین ببریم؛ از این رو در قیامت در کارنامه اعمال کرده‌های حسنه مطرح نمی‌شود، بلکه سخن از توشه و آورده‌ها است.»
وی گفت: «بسیاری از کسانی که شاید امروز به عنوان عبرت مطرح می‌شوند، بیشتر عمر خود را در صراط مستقیم بودند و در آخر دچار لغزش شدند.»
وی در ادامه با اشاره به عوامل استقامت در صراط مستقیم اظهار داشت: «انسان نباید خود را در مرتبه‌ای ببیند که بالاتر از آن وجود ندارد وگرنه اعمالش حجاب او می‌شود، عبادت نباید راضی‌کننده باشد و باید نگران آینده بود.»
عضو هیئت علمی دانشکده شهید محلاتی ادامه داد: «ماندن در صراط مستقیم جز با استمداد از خدا امکان ندارد، «لذا اهدنا الصراط المستقیم» را حداقل ده بار در روز باید به صورت واجب بخوانیم.»
وی با اشاره به اینکه ادبیات قرآن این است که نسبت به موفقیت‌های گذشته همواره بدهکار، منت‌کش خدا و حمدگوی او باشیم که او همه اینها را داده است، گفت: «برای آینده هم باید توجه کنیم که کار را که کرد، آنکه تمام کرد، لذایذ را باید از خدا خواست تا در صراط حق بمانیم و از مسیر حق خارج نشویم.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی یکی از مهم‌ترین عوامل ثبات در صراط مستقیم را ملازمت با ولی خدا عنوان کرد و در توضیح گفت: «ولایت تجلی توحید است، حاکمیت خدا بر روی زمین با ولایت است و ملازمت با ولی خدا تضمین‌کننده است؛ چون راننده و راهبر صراط مستقیم ولی خداست.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه با اشاره به مصداق‌های تاریخی از ملازمت با ولایت با بیان اینکه هیچ‌گاه در قرآن و تاریخ زندگانی ائمه این را نداریم که گفته شده باشد مؤمنان به ولی خدا مشورت دهند، افزود: «در این حوزه تأکید شده که هرگاه ولی خدا از مردم مشورت خواست، آنها بیان نظر کنند و در دیگر موارد متابعت داشته باشند.»
وی ادامه داد: «اعمال عبادی به هیچ وجه به تنهایی مؤمنان را در مسیر حق قرار نمی‌دهد، بلکه باید در این مسیر به نظر ولی الهی رجوع کرد و اگر مخالف نظر فردی بود و او تبعیت کرد و در دل هم اکراه نداشت و همراهی با دل و عمل را داشت، آن موقع در مسیر صراط مستقیم حرکت می‌کند.»
حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی یکی از الزامات ماندن در صراط مستقیم را بصیرت دانست و در بیان تفاوت بصیرت با علم گفت: «علم مفهوم ذهنی است، اما بصیرت مصداق خارجی و مصداق‌شناسی است؛ از این رو برخی عالمند، اما بصیر نیستند و فهم حق و باطل برای در صراط مستقیم ماندن را به صورت مصداقی ندارند.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه در ادامه حریت از تعلق‌ها و معنویت را از دیگر الزامات ماندن در صراط مستقیم دانست و گفت: «دنیا و ثروت‌های دنیایی باید نوکر انسان باشد نه اینکه انسان را نوکر و اسیر خود کند، از این رو عده‌ای با مال دنیا آخرت خود را تضمین کرده و عده‌ای دیگر خراب می‌کنند.» وی با اشاره به موضوع کفر و شناخت ابعاد آن خطرناک‌ترین کفر را کفر بعد از ایمان معرفی کرد و افزود: «اگر ایمان مطلوب عاقبت استقامت در صراط مستقیم است، در زمینه کفر هم خداوند فرموده که توبه کافر با سابقه ایمان را نمی‌پذیرد و باب هدایت را بر او می‌بندد.»
دکتر حاجی‌صادقی افزود: «کفر پس از ایمان دو نوع آشکار و مخفی دارد که کفر مخفی نوعی نفاق و خطرناک‌ترین نوع نفاق است که فرد واقعیت خود را بیان نمی‌کند. منافقین هم سه دسته می‌شوند که بدترین گروه همان صاحبان کفر خفی هستند.»
وی با مقدمه قراردادن بحث‌های قبلی خود به حوزه انحراف هم ورود کرد و افزود: «انحراف از صراط مستقیم از نگاه قرآن در دو عامل اصلی جمع می‌شود که شبهه فکری و شهوت عملی است.»
نماینده ولی‌فقیه در سپاه ادامه داد: «شبهه فکری لغزش در اندیشه است، برای نمونه تلقی غلط در اندیشه سبب می‌شود عده‌ای در برابر دشمن به نام تعامل منفعل شده و به تعبیر قرآن از جهاد کبیر محروم شوند که این خود یکی از عوامل انحراف است.»
وی مصداق دیگر لغزش‌های فکری را درک نکردن حکمت‌ها عنوان کرد و در زمینه لغزش‌های عملی گفت: «انحراف عملی هم مقدمه انحراف فکری است، اگرچه انحراف فکری مقدمه انحراف عملی در بیشتر موارد است؛ از این رو دشمن به دنبال ایجاد لغزش‌های عملی در بین همه ماست.»
وی عجب و خودمحوری را یکی از مصادیق انحراف عملی بیان کرد و افزود: «تفاوت سلیمان نبی و قارون در همین امر بود که هر دو ثروت‌مند بودند؛ اما یکی نابود شد و دیگری عظمت گرفت.» دنیاگرایی عامل دیگر لغزش‌های عملی بود که حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی‌صادقی به آن اشاره کرد. 
وی راحت‌طلبی و تن‌پروری را مخالف جهاد دانست و تأکید کرد: «شبهه علمی، گرفتار مال بودن و جهاد نکردن با جان عاملی برای انحراف است و قرآن در این مسئله ایمان واقعی و ایمان انحرافی را معرفی کرده که یکی به نتیجه می‌رسد و در مسیر صراط مستقیم است و دیگری به انحراف می‌رود.»

مادر شهید مدافع حرم سعید کمالی

 احسان امیری/ شهید مدافع حرم سعید کمالی کارگرزاده‌ای بود از دیار مازندران که در راه دفاع از مرزهای اسلام و نبرد با تروریست‌های تکفیری چهارده فروردین ماه سال 1395 به سوریه اعزام شد و پس از یک ماه  17 اردیبهشت ماه در منطقه خان‌طومان به همراه 12 نفر از هم‌رزمانش به شهادت رسید. وی هادی سیاسی و مسئول واحد سپاه میاندرود بود.
خانم ساره کمالی، مادر این شهید بزرگوار درباره او می‌گوید: «سعید 19 شهریور سال 1369 در روستای کفرات نکا به دنیا آمد. از سه سالگی نماز خواندن را یاد گرفت. در سنین نوجوانی شروع به قرآن خواندن کرد. در همین سنین وقتی من نماز می‌خواندم، کنارم می‌نشست و می‌گفت: مادر یک دعا بیشتر نکن. می‌گفتم چه دعایی؟ می‌گفت: دعا کن من شهید شوم و مانند حضرت زهرا(س) گمنام باشم.
دوم راهنمایی بود که یک شب خواب دیدم جنازه سعید را به خانه آوردند، تابوت را باز کردم که جنازه سعید را ببینم، اما جنازه‌ای نبود، جز خون.
پس از دیپلم در کنکور شرکت کرد و خودش خواست تا در دانشگاه شهید محلاتی قم تحصیل کند و لیسانس علوم سیاسی گرفت و در سپاه میاندرود مسئول سیاسی بود.
اخلاق و رفتار سعید با سه فرزند دیگرم فرق داشت. چهار سالی که در دانشکده شهید محلاتی قم  بود، هروقت موقع تعطیلات به خانه می‌آمد، اگر شب می‌آمد و ما خواب بودیم، طوری وارد خانه می‌شد که بیدار نشویم؛ اما من می‌دانستم چه موقعی از شب به خانه می‌آید؛ برای همین بیدار می‌ماندم. وقتی می‌دید بیدار هستم، زود می‌آمد و دامن لباسم را به سر و صورتش می‌کشید و دست مرا می‌بوسید. یک بار به سعید گفتم: پسر تو با این جایگاهی که داری، چرا این کار را می‌کنی؟ می‌گفت: مادر جان شما مقامت بالاتر از من است. بارها تکرار می‌کرد که من نوکر شما هستم.
23 اردیبهشت 1391 ازدواج کرد و الآن یک پسر به اسم امیرمهدی از او به یادگار مانده است.
موقعی که سعید برای خداحافظی نزد من آمد و گفت که می‌خواهم به سوریه بروم، آرامش عجیبی داشتم و فکر می‌کردم سعید برای خرید می‌خواهد به بازار برود. دلم محکم بود و انگار کسی به من قوت قلب می‌داد. از زیر قرآن ردش کردم و چهار بار با هم خداحافظی کردیم. در آخرین بدرقه‌اش، دعا کردم همه کسانی که به سوریه می‌روند، سالم و سلامت برگردند. آنقدر که برای رفتن ذوق داشت، حتی ساک لباسش را برنداشت. یک دست لباسش را توی نایلون گذاشت و به فرودگاه رفت. دوستش که نایلون دست سعید را دید، لباس سعید را توی کیفش گذاشت. سعید پرواز کرد، اما دوستش از سفر جا ماند. همان یک دست لباس را هم سعید با خودش به سوریه نبرد و دوستش پس از شهادت سعید برای ما آورد.
وقتی خبر شهادت پسرم را شنیدم، وضو گرفتم و دو رکعت نماز خواندم. منتظر جنازه‌اش بودم، اما گفتند جنازه‌اش پیش حضرت زینب(س) مانده است و برنمی‌گردد. پسرم نذر کرده بود که جنازه‌اش برنگردد و گمنام باشد.»



  علیرضا جلالیان/ لقمه حلال یکی از مهم‌ترین موضوعات تربیتی در اسلام است؛ چرا که لقمه اثر مستقیم در ادراکات فرد داشته و می‌تواند برای یک فرد یا یک ملت در لحظه‌های سرنوشت تعیین‌کننده باشد. در مباحث دینی زمانی که از معرفت نسبت به امام و موضوع تبری و تولی سخن به میان می‌آید، بنا به متن صریح زیارت عاشورا معرفت ائمه(ع) و ولی الهی کرامت از جانب خداست و برائت جستن از دشمنان خدا و ولی الهی و مقابله با آنها رزقی از جانب خداست که نصیب هر کسی نخواهد شد.
 از سویی در لحظات آخر حیات حضرت اباعبدالله(ع) هم زمانی که حضرتش در آخرین فرصت مردم کوفه را در رابطه با کاری که انجام می‌دهند نصیحت کردند و با رفتار زشت آنها مواجه شدند، از علت اصلی این رفتار کوفیان که اول دعوت کردند و سپس پشت دشمن رفته و با امام قتال کردند پرده‌ برمی‌دارند و می‌فرمایند: «شکم‌های شما از حرام پر شده است.» لذا تأثیر لقمه را می‌توان در مهم‌ترین رکن از ارکان حکومت توحیدی، یعنی ولایت الهی دید. از سویی در دوران معاصر هم واکاوی زندگی بزرگانی که به مقام «عند رب» رسیده‌اند نشان می‌دهد لقمه تأثیر مستقیم و اصلی در روند زندگی آنها داشته و بر این اساس که لقمه حرام و شبهه‌ناک نخورده‌اند توانسته‌اند در مقام مجاهد فی‌سبیل‌الله دین خدا را نصرت کرده و در این مسیر از نصرت الهی بهره ببرند و در موقعیت شهادت و ملاقات مولا و مقتدای خود پیش از قبض روح قرار بگیرند و به لقای الهی برسند. 
در واقع، لقمه حلال اصل و اساس موضوع است. معنویت، درک درست از رسالت‌ها و در واقع بصیرت نسبت به مسائل، روحیه مجاهدت و ولایتمداری که جزو موضوعات اصلی مأموریت نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه در حوزه پاسداری از سنگرنشینان انقلاب مطرح می‌شود، همگی در گرو یک موضوع اصلی، یعنی لقمه حلال هستند، لقمه‌ای که سبب می‌شود یک پاسدار و خانواده او در بزنگاه‌های فتنه، چه شخصی و چه گروهی از این ابتلائات سربلند بیرون بیاید و بتواند در مسیر حرکت حق نصرت الهی را هم با خود همراه کند. در واقع زمانی که زیرساخت تربیتی یک فرد درست باشد در مسیر فعالیت در سازمان او همواره خدا را ناظر بر اعمال خود می‌داند و در این راستا تقریباً نیاز به عواملی مثل بازرسی و نظارت به حداقل ممکن می‌رسد.
 فردی که با لقمه حلال بزرگ شده باشد ناخودآگاه این درک را دارد که اموال، دارایی‌ها و مسائلی که از سازمان و تشکیلات زیر دست اوست، در واقع امانت و بیت‌المال است و حق بهره‌برداری شخصی، ناصحیح و اسراف 
را ندارد.
بر این اساس به نظر می‌رسد که علاوه بر همه آنچه امروز در راستای پاسداری از پاسداران و سنگرنشینان انقلاب به مثابه دغدغه مطرح می‌شود، توجه  به زیرساختی به نام لقمه حلال لازم است که توجه نداشتن به آن نیز می‌تواند تمام کارها را بی‌نتیجه کند؛ چرا که این موضوع یک امر اساسی
 و راهبردی است.


کتاب «شاعر دشت و هور» روایت‌هایی از زندگی شهید اصغر انصاری است که به قلم افضل قائمی کاشانی به تحریر درآمده و نشر بعثت 27 آن را منتشر کرده است. این کتاب مشتمل بر 17 قسمت از کودکی تا شهادت این شهید بزرگوار است که به جز داستان کودکی در هر قسمت یکی از بستگان یا دوستان و همرزمان شهید به بیان خاطره درباره او می‌پردازد. سیر تاریخی در روایت داستان‌ها و چینش خاطره‌ها نیز رعایت شده است. قائمی در روایت داستان‌ها سعی کرده پایبندی به اصل روایت را رعایت کرده و از داستان‌پردازی و تخیل عامدانه پرهیز کند. از همین رو با توجه به اینکه هر قسمت از داستان زندگی شهید انصاری به نقل از یک فرد مستقل است، در بخش‌هایی می‌توان ماجراها و مطالب تکراری را هم دید؛ چرا که بعضاً برخی از ماجراها تنها بین شهید و راوی نبوده و ممکن است چند نفر در یک ماجرا حضور داشته باشند و از زاویه دید خود به بیان آن خاطره پرداخته باشند. اما نویسنده معتقد است که چون امانتداری کرده تکراری بودن بخشی از روایت‌های راویان متفاوت در کتاب قابل دفاع است.  
در بخشی از کتاب حمیدرضا فرزاد همرزم شهید می‌گوید: «جنس‌مان با هم فرق می‌کرد و من و هم‌تیمی‌هایم وقتی بیکار می‌شدیم، می‌رفتیم توی مهندسی رزمی و رانندگی لودر و بولدوزر یاد می‌گرفتیم. ولی بچه‌های تیم اصغر توی بیکاری‌ها نماز و قرآن می‌خواندند، یا درباره احکام شرعی بحث می‌کردند. ماه رمضان روزه بر بچه‌ها واجب نبود، ولی بعضی از بچه‌های تیم اصغر انصاری دوست داشتند توی آن گرما روزه بگیرند. من به بچه‌ها می‌گفتم: «آقاجون ما اومدیم اینجا واسه چی؟ اومدیم بجنگیم یا روزه بگیریم؟ خب با زبون روزه و شکم خالی که نمی‌شه‌ ‌جنگید.» ولی در عمل آنها موفق‌تر بودند...»



0912۰۰۰6324/ در خبرها گفته شد ثامن در انصار تلفیق شده و حساب‌های ثامن به انصار منتقل شده است، اما خبری از وضعیت سهام ثامن نیست!
صبح صادق: این موضوع از طریق بنیاد تعاون سپاه پیگیری خواهد شد، منتظر مصاحبه ما با رئیس بنیاد یا یکی از مسئولان مربوطه در بنیاد تعاون باشید.
0911۰۰۰6217/ موضوع ارشدیت تحصیلی هنوز برای خیلی‌ها حل نشده است.
0917۰۰۰6384/ لطفاً درباره صرفه‌جویی و بهینه کردن مصرف در پادگان‌ها و مجموعه‌های سپاه مطلب تهیه کنید. سپاه در جایگاه حافظ انقلاب باید پیشتاز حفظ محیط زیست و منابع طبیعی و ثروت ملی باشد.
0919۰۰۰8231/ باز هم دم همکاران در قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) گرم که در این شرایط حساس سیاسی پس از برهم ریختن برجام کشور را صادرکننده بنزین کردند.
0913۰۰۰5231/ به نظرم با توجه به اینکه آمریکا چنین حرکت خصمانه‌ای داشت و همه قدرت پوشالی‌اش در دلار خلاصه می‌شود، لازم است همه ذخایر دلاری کشور سریع‌تر به طلا تبدیل شود و مبادلات دلاری در کشور تعطیل و جرم تلقی شده و حتی یک قطره نفت را به دلار نفروشیم و با ارزهای منطقه‌ای یا طلا مبادلات را انجام دهیم.
0915۰۰۰3217/ متأسفانه، مسئولان دولتی توانایی مدیریت مالی ندارند. هزاران میلیارد پول دست مردم است که یا می‌خواهند وارد شبکه ربوی بانک‌ها کنند که لقمه مردم حرام شود یا اینکه آنقدر بی‌برنامه هستند که این پول به سمت تولید نرفته، بازار طلا و مسکن و خیلی چیزهای دیگر را متلاطم می‌کند.
0914۰۰۰8542/ پیشنهاد می‌شود در مطالبی که می‌نویسید، همیشه کدهای قرآنی را هم بیاورید؛ چرا که سپاه وظیفه دارد از انقلابی دفاع کند که مانیفستش قرآن است/ فرجی، کارشناس علوم قرآنی از آذربایجان غربی. 
صبح صادق: با تشکر از تذکر مهمی که دادید. این امر جزء سیاست‌های مجموعه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه است که در نشریه نیز جاری و ساری خواهد بود.
0916۰۰۰217/ پیشنهاد می‌کنم سپاه و بسیج برنامه‌ریزی بلندمدتی برای ایجاد مدارس و تدوین برنامه آموزشی متناسب با نیاز انقلاب به منظور تربیت نسل‌های بعدی نیروهای انقلاب اسلامی داشته باشند./ عباس خالدی، مربی صالحین.
0933۰۰۰2007/ گویا آمریکا و اروپا سعی دارند به سمت جنگ با ایران و متحدان جبهه مقاومت به صورت غیر مستقیم بروند و فشار برای کاهش توان بازدارندگی موشکی ایران در واقع مقدمه حذف ایران به منزله یک قدرت تأثیرگذار و بلامنازع در منطقه باشد. حال آیا برخی جریان‌ها که با این اقدام غربی‌ها همراهی می‌کنند، باید جواب دهند که به کجا وابسته هستند.
09120001847/ هفته‌نامه صبح صادق که قبلاً‌ به نواحی و پایگاه‌ها می‌آمد، ‌چند سالی است کمتر به دست ما می‌رسد، فرماندهان و مسئولان ترتیبی اتخاذ کنند تا بسیجیان از این نشریه محروم نشوند. 
09360004251/ عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد... این بار هم مثل همیشه اقدام ترامپ و آمریکایی‌ها سبب تقویت جمهوری اسلامی ایران و قدرتمند‌تر شدن آن خواهد شد. به حول و قوه الهی


محمدناصر خدمت در افغانستان را ترجیح می‌داد و حتی سال‌های جنگ، زمانی که هر دو در تیپ ویژه شهدا بودیم خبر از قتلگاهش را داده بود. در لابه‌لای صحبت‌ها جدی و با اطمینان می‌گفت: «اگر این جنگ 20 سال هم طول بکشد، من در این جنگ کشته نمی‌شوم، حتی اگر به لبنان و فلسطین هم اعزام شوم باز یقین دارم که سالم برمی‌گردم. گفتم: یعنی می‌گویی که شهید نمی‌شوی؟ گفت: چرا، آنکه ان‌شاء‌الله. ولی اگر شهادت قسمت من باشد، این قسمت حتماً در افغانستان نصیبم می‌شود.»
به نقل از علی صلاحی از دوستان شهید محمدناصر ناصری
محمدناصر در سال۱۳۴۰ در روستای سیستانک از توابع شهر اسفدن متولد شد. در سخت‌ترین شرایط تحصیل کرد و دوره راهنمایی را در بیرجند گذراند. از دوران دبیرستان، در زمره نیروهای مؤثر انقلاب قرار گرفت، اما از درس خواندن باز نماند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در تأسیس کمیته انقلاب اسلامی و سپاه پاسداران بیرجند نقشی کلیدی ایفا کرد و با عضویت در سپاه دیپلم گرفت. با تجاوز شوروی سابق به افغانستان به دلیل علاقه به مردم این کشور در این جبهه هم فعال شد. در عین حال در خاتمه دادن به غائله منافقین در شهرهای بیرجند و قائن و اطراف آن هم فعال بود. در همین ایام فرمانده سپاه زیرکوه شد و ازدواج کرد. در دوران دفاع مقدس ابتدا به دلیل نیاز بیشتر بیرجند به او، اجازه حضور در جبهه‌ها را نیافت، تا اینکه سال 63 فرمانده سپاه بیرجند شد. سپس مسئولیت یکی از محورهای اطلاعات و عملیات تیپ 21 امام رضا(ع) را بر عهده گرفت و در عملیات عاشورا از ناحیه کتف و پا مجروح شد. سال ۱۳۶۴ به تیپ ویژه شهدا رفت و رئیس ستاد این تیپ شد. پس از پایان جنگ، همچنان با روحیه‌ای خستگی‌ناپذیر، در سنگرهای مختلفی مشغول خدمت به نظام و انقلاب شد و ادامه تحصیل داد. سرانجام روز ۱۷ مرداد ماه سال ۱۳۷۷در شهر مزار شریف به دست طالبان به شهادت رسید.

سرلشکر صفوی در مراسم سالگرد تأسیس سپاه انصارالمهدی(عج)

دستیار و مشاور فرمانده معظم کل قوا گفت: «حفاظت از شخصیت‌ها و اماکن حساس و حیاتی به هوشمندی، نبوغ و شجاعت نیاز دارد و سپاه انصارالمهدی(عج) توانسته است در تمام مأموریت‌های خود پرونده درخشانی در این زمینه داشته باشد.»
به گزارش خبرنگار صبح صادق، سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی در مراسم گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه حفاظت انصارالمهدی(عج) با بیان اینکه سپاه حفاظت انصار‌‌المهدی(عج) طی سال‌های پس از تأسیس آن اقدامات ارزنده‌ای را انجام داده است، اظهار داشت: «این سپاه، فعالیت‌های ارزنده‌ای برای حفاظت از شخصیت‌ها و اماکن حساس و حیاتی نظام انجام داده است؛ پس از اینکه مسئولیت حفاظت از دانشمندان هسته‌ای به سپاه واگذار شد. دشمن تا امروز نتوانسته، هیچ دانشمندی را ترور کند.»
وی ادامه داد: «کار حفاظت از شخصیت‌ها تخصصی و پیچیده است که به هوشمندی، نبوغ و شجاعت نیاز دارد و سپاه انصارالمهدی(عج) پرونده درخشانی در این موضوع دارد.»
وی با اشاره به اینکه سرمایه‌های انسانی یک کشور از ارکان قدرت ملی آن هستند، تصریح کرد: «حفاظت از شخصیت‌ها کار مهمی است که هر حکومتی برای حفظ منافع ملی‌اش به آن نیاز دارد.»
دستیار و مشاور فرمانده‌ کل‌ قوا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیروزی‌های جمهوری اسلامی ایران در منطقه و شکست‌های پی‌درپی آمریکا گفت: «تا پیش از پیروزی انقلاب روحیه مقاومت و ایستادگی در ملت‌های منطقه وجود نداشت. پس از آن، همه ملت‌های منطقه به این نتیجه رسیدند که مسیر ملت ایران مسیر دستیابی به استقلال و آزادی است.»
وی خاطرنشان کرد: «ملت بزرگ ایران تجربه به دست آمده در دفاع مقدس را برای مقابله با تروریست‌های تکفیری در اختیار ملت‌های عراق و سوریه قرار داد و به این ترتیب آنها توانستند در مقابل تکفیری‌ها مقاومت کنند.»
سرلشکر صفوی با بیان اینکه امنیت جمهوری اسلامی از بین رفتنی نیست، تأکید کرد: «جمهوری اسلامی افزون بر تأمین امنیت خود، امنیت غرب آسیا را نیز تأمین کرده است؛ این آمریکاست که منطقه را به آتش کشیده و حضورش در منطقه موجب ناامنی است.»
وی تصریح کرد: «مقامات آمریکایی خودشان به ایجاد داعش اذعان داشتند. ما هم شواهدی داریم که آنها در حال انتقال داعش به افغانستان هستند. اگر امروز ترامپ با برجام مشکل دارد، به دلیل شکست‌هایی است که از ایران در منطقه خورده است.»

313 شهید سپاه انصار
بنا بر همین گزارش، سرهنگ پاسدار سیدمحمدرضا سیدی، فرمانده سپاه حفاظت انصارالمهدی(عج) نیز با اشاره به دستور حضرت امام راحل(ره) به منظور تشکیل این سپاه پس از ترور شهید مطهری و سوء‌قصد به آقای هاشمی‌رفسنجانی، اظهار داشت: «این سپاه تا پایان دفاع مقدس و رحلت امام راحل(ره) به نام سپاه انصارالامام فعالیت داشت که پس از رحلت امام خمینی(ره) و تشکیل شدن سپاه ولی امر، این سپاه نیز به نام سپاه انصارالمهدی(عج) تغییر نام داد.»
وی در ادامه با اشاره به اینکه این سپاه نزدیک به 313 شهید در دفاع مقدس، مأموریت‌ها و دفاع از حرم تقدیم انقلاب کرده است، خاطر نشان کرد: «یکی از افتخارات سپاه انصار المهدی(عج) این است که توانسته مأموریت‌های خود را تاکنون به نحو احسن انجام دهد.»


می‌گفت ما پاسدارها نباید دور خودمون حصار بکشیم و از ترس اینکه ممکنه از دیگران تأثیر بگیریم، داخل جامعه و بین عموم مردم نباشیم، طوری که دایره دور و بری‌هامون رو به اندازه هم‌فکرهامون کوچک کنیم. 
پاسدار انقلاب باید در متن مردم باشه و با همین مردم زندگی کنه و تأثیر بگذاره. گفتم همه مشکل از وقتی بوده که توی بچگی به ما گفتند با بچه‌های بد نگرد تا ازشون تأثیر نگیری، در حالی که باید جوری تربیت‌مون می‌کردند که ما روی بچه‌های بد تأثیر خوب 
بگذاریم.