حسین آقاممتحنی مشهور به حمید سبزواری، یکی از طلایه‌داران شعر انقلاب اسلامی است. او را همراه با شاعران دیگری چون قیصر امین‌پور، سیدحسن حسینی، مهرداد اوستا، سلمان هراتی، مشفق کاشانی، طاهره صفارزاده و... باید نسلی دانست که موجب تحول شعر فارسی به سمت آرمان‌های اسلامی و انسانی شدند. اما بی‌شک در بین همه این شاعران، هیچ‌کس مانند حمید سبزواری طی 37 سال گذشته برای مردم کشور ما خاطره‌ساز نبوده است؛ زیرا بسیاری از سرودهای مهم سیاسی و اجتماعی در این دوران را او سروده است؛ سرودهایی که تعدادشان به حدود 900 اثر می‌رسد که مهم‌ترین آنها عبارتند از: «خمینی ای امام»، «آمریکا، ننگ به نیرنگ تو»، «برخیزید»، «این پیروزی خجسته باد»، «بانگ آزادی» و «همپای جلودار». 
آنچه سبب شده تا سروده‌های سبزواری تا این حد تأثیرگذار و به یادماندنی شوند این بوده که خود وی در متن و بطن مبارزات انقلابی حاضر بوده است. این‌گونه نبوده که مانند بسیاری از شبه‌روشنفکرها، دور از مردم و خارج از صحنه جامعه و در خلوت خود بماند و از دور وقایع را توصیف کند. همین حضور واقعی در میدان مبارزه سبب شد تا هیچ‌گاه تاریخ مصرف سروده‌های وی به‌سر نیاید. در واقع بسیاری از اشعار سبزواری واکنشی فوری و بموقع به یک مناسبت یا اتفاق خاص بوده است. اما وقتی این اشعار را می‌خوانیم حتی اگر سه دهه هم از آنها گذشته باشد، گویی برای امروز سروده شده‌اند و از غبار گذشت زمان پاک هستند. به همین دلیل هم حتی سروده‌های سال‌های پایانی او، رنگ و طبع جوانانه دارند و انگار نه انگار که یک پیرمرد 80 ، 90 ساله آنها را سروده است! همه اینها به همان هویتمندی و درک واقعی و عقلانی از حقیقتی به نام «انقلاب اسلامی» بر‌می‌گردد. 
حضور این شاعر در مبارزات انقلابی به دوران نوجوانی او بازمی‌گردد؛ یعنی همان دورانی که سرودن شعر را آغاز کرد. حسین آقاممتحنی که در آن زمان، فقر، قحطی، آشفتگی فرهنگی و اشغال کشور به دست بیگانگان را می‌دید و درک خود از زمانه را در شعرش بروز می‌داد. برای نمونه، در ابیات زیر، وضعیت جامعه در دوران رضاشاه پهلوی را ترسیم کرده است:
نان گران است و غم فراوان است
قند کمیاب و غصه ارزان است
گوشت هر چند پر بهاست
ولی قلب‌ها جای گوشت بریان است
یک دل شاد نیست در ایران
خلق را سیل خون بی‌امان است
در دوران پهلوی دوم و پادشاهی محمدرضاشاه نیز، او به مبارزه با سلاح شعر ادامه داد. همین هم سبب شد تا او را از شغل اصلی‌اش آموزگاری اخراج کنند. 
اما حضور این شاعر در دوران انقلاب اسلامی درخشش بیشتری یافت. حسین آقاممتحنی که حالا دیگر نام «حمید سبزواری» را برای خود برگزیده بود، از نخستین شخصیت‌هایی بود که هنر انقلاب را پایه‌گذاری کرد. اولین عرصه‌های هنری که پا به میدان انقلاب گذاشتند، شعر و سرود و موسیقی بودند. یکی از قدیمی‌ترین شعرهای انقلاب که به سرود تبدیل شد، سرود «خمینی ‌ای امام» با شعر حمید سبزواری و آهنگسازی حمید شاهنگیان بود. این سرود در زمان ورود امام خمینی در 12 بهمن سال 57 اجرا شد. همچنین سرود «برخیزید» نیز در همان روز و موقع حضور امام در بهشت زهرا(س) با شعر سبزواری خوانده شد. هر جا انقلاب به هنر نیاز داشت، سبزواری یک پای کار بود. در تابستان سال 58 که حضرت امام آخرین جمعه ماه رمضان را «روز قدس» اعلام کردند، حمید سبزواری هم یکی از زیباترین آثار خود را خلق کرد؛ شعر «همپای جلودار» یکی از ماندگارترین سرودهای انقلابی از ابتدا تاکنون بوده است، با این مطلع؛
«‌وقت است تا برگ سفر بر باره بندیم
دل بر عبور از سد خار و خاره بندیم».
«همپای جلودار» تصنیفی است که هم در فرم و هم در محتوا، حال و هوای انقلاب اسلامی را بازنمایی می‌کند، به طوری که هر گاه این تصنیف را می‌شنویم، سال‌های 57 و 58 و راه‌پیمایی‌های انقلاب تداعی می‌شود. سبزواری در این شعر به خوبی به تجسم هویت انقلاب پرداخته و گویی یک نمودار شاعرانه را از آن مقطع تاریخی ترسیم کرده است. این شعر زیبا با آهنگسازی و خوانندگی حسام‌الدین سراج و دکلمه مرحوم فرج‌الله سلحشور، هنوز هم در دل رهروان انقلاب غوغا به پا می‌کند.
چند ماه پس از آن و با رخ دادن انقلاب دوم و سقوط پایگاه جاسوسی آمریکا در تهران به دست دانشجویان، بار دیگر سبزواری به میدان آمد و این بار هم شعر «آمریکا، ننگ به نیرنگ تو» را سرود. این شعر هم با صدای اسفندیار قره‌باغی به یکی از پرخروش‌ترین سرودها تبدیل شد. همچنان که با شروع جنگ تحمیلی، باز هم اشعار حمید سبزواری به کمک خوانندگان و گروه‌های سرود آمد و صدها ترانه و قطعه زیبا در این زمینه خلق شد. در همه شعرها و سروده‌های حمید سبزواری، شور و حرارت انقلابی با لطافت و معنویت و اخلاق دینی در هم آمیخته است. حتی در آخرین سروده‌های وی نیز این تلاطم و طراوت به خوبی پدیدار است. ازجمله در این شعر که برخی از ابیات آن عبارتند از:
خوش‌نشینان ساحل بدانند
موج این بحر را رامشی نیست 
دل به امید رامش نبندند
بحر را ذوق آسایشی نیست
تا که دریاست دریا، به جوش است
شورش و موج و گرداب دارد
هرگز از بحر جوشان مجویید
آن زبونی که مرداب دارد
...خوش‌نشینان ساحل بدانند
تا که دریاست این شور و حال است
چشم سازش ز دریا ندارند
سازش موج و ساحل محال است
این شعر در آخرین حضور حمید سبزواری در جلسات سالیانه شعرخوانی شاعران نزد رهبر فرزانه انقلاب قرائت شد و تحسین معظم‌له را برانگیخت.


شاید در نگاه نخست، گزینش عبارت «چریک پیر انقلاب» برای این یادداشت، قدری سؤال‌برانگیز باشد؛ چراکه روحیه لطیف شاعرانه و قلم درآمیخته با پرنیان احساس و خیالِ «شاعر»، با روحیه ستیزه‌­جو و جنگ‌­آورانه «چریک»، قدری نامأنوس به نظر می­رسد، لیکن همراهی با این نوشتار مختصر و نتیجه حاصل از آن، می‌­تواند بر تعارض­‌های این حسّ دوگانه فائق آید.
پژوهشگران عرصه شعر و سرود، همواره با دو گزاره متفاوت به بررسی مفهوم «شعر» و «سرودن»؛ اقدام کرده‌­اند. عده­ای آن را کلامِ خیا‌ل‌­انگیز و آکنده از مجاز و استعاره می­‌دانند که فقط به بیان هیجان­‌ها و خیال‌انگیزی‌­های بشری می­‌پردازد. آنان، زبان شعر را زبان توصیف واقعیت نمی‌­دانند. به همین دلیل، راست و دروغ (صدق و کذب) را ملاک بررسی آن قرار نمی‌­دهند؛ بلکه ملاکِ اندازه­‌گیری و ارزش­گذاری آن را به قدرت خیال­‌انگیزی و دل‌ربایی آن می‌­دانند. 
عده دیگری از کاوشگران عرصه شعر و سرود، با اشاره به اشعاری که در طول قرن­‌های متمادی، رنگ جاودانگی به خود گرفته‌­اند؛ خالی از حقیقت انگاشتن مفهوم «شعر» را، دور از انصاف علمی می‌­دانند. 
با توجه به اسناد موجود، برخی طراحان «جنگ نرم» به صراحت اعتراف کرده­اند که «شاعرانی» که روحیه عناد و ستیز با نظام جمهوری اسلامی دارند، در عرصه «جنگ فرهنگی» به مراتب کارآمدتر از چریک­‌های اسلحه به دوش بوده و در عرصه «نبرد نرم» مؤثرتر عمل می‌­کنند... .
با این توصیف، ابهام ناشی از گزینش عبارت «شاعر» یا «چریک پیر انقلاب» در نکوداشت بزرگمردی که همپای انقلاب اسلامی رنگ جاودانگی بر خود گرفته است، معنای دیگری می‌­یابد. چریک پیری که همپای تکوین مراحل گوناگون انقلاب اسلامی، با اشعار حماسی­‌اش، روحیه مقاومت و ظلم­ ستیزی را در روح و روان مردم انقلابی ایران دمید؛ به نحوی که در بیان قافله‌سالار انقلاب اسلامی: «هنر شعر را در خدمت مردم و انقلاب و در خدمت بصیرت ­افزایی قرار داده است... و مجموعه شعر او در دیوان معاصر فارسی، فصل رغبت‌­انگیز و شایست‌ه­ای گشوده است.»
به همین دلیل؛ می­ توان با استعدادهای موجود در عرصه شعر «سپاه» و «بسیج» و به یک معنا، شاعران برخاسته از ساحت ادبیات انقلاب اسلامی به صراحت سخن گفت که وقت آن است ظرفیت­‌های ادبی، هنری و فرهنگی خویش را در راستای روحیه شهادت‌طلبی، ایثار، رشادت و دشمن­‌ستیزی و در یک کلمه «جهاد کبیر شاعرانه» به میدان آورده و با ایجاد همدلی و روح برادری در عرصه اجتماع، برای دفاع تمام‌عیار از حریم اهل‌بیت(علیهم‌السلام) و انقلاب اسلامی به پا خیزند.
مجید علیمحمدی

 ترور بیولوژیک نادر طالب‌زاده
نادر طالب‌زاده که به دلیل عارضه قلبی در بیمارستانی در تهران بستری است، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس از ترور بیولوژیک خود سخن گفت. وی که از سرفه‌های خونی رنج می‌برد، درباره ترور خود بیان کرد: یک سال و نیم پیش با گروهی از لبنان برای راه‌پیمایی اربعین به عراق رفتم. چمدان من را از هتلی که در نجف بودم از میان صد‌ها چمدان برداشتند و پنج تا شش روز بعد در کربلا نیمه شب تحویلم دادند. لپ‌تاپ من را خالی کرده و بررسی‌های‌ کامل را انجام داده بودند. از همان روز که چمدان‌ را تحویل گرفتم، حالم بد شد؛ اما متوجه این ماجرا نبودم. از همان روز به بعد سرفه‌های خونی داشتم. وی افزود: این اتفاقی که برای من افتاد، یک نوع نارسایی است. اگر آگاه بودم لباس‌های داخل چمدان را نمی‌پوشیدم یا از چمدان استفاده نمی‌کردم. 
فیلم جدید هالیوود علیه ‌اسلام با موضوع مولانا!
سینمای آمریکا این بار قصد دارد به بهانه پرداختن به زندگی مولانا، شاعر بزرگ ادبیات فارسی به موضوع ایران و اسلام بپردازد. موضوع فیلم جدیدی که به کشور ما مربوط می‌شود، مولانا شاعر بزرگ قرن هفتم هجری و خالق «مثنوی معنوی» است. دیوید فرانزونی، نویسنده فیلمنامه فیلم «گلادیاتور» کار نوشتن فیلمنامه جدید خود با نام «رومی» و با موضوع زندگی مولانا را آغاز کرده است. هنوز مشخص نیست که چه کسی قرار است کارگردانی فیلم مولانا را به عهده بگیرد؛ اما تجربه نشان می‌دهد، معمولاً فیلم‌های هالیوودی و غربی وقتی به موضوعاتی مربوط به ایران یا شخصیت‌های ایرانی می‌پردازند، پر از تحریف و تقلب است. 
دعوت از حاج قاسم سلیمانی برای دیدن نمایش «دریادلان»
پانزدهمین اجرای نمایش «دریادلان» به نویسندگی و کارگردانی امیرحسین شفیعی با حضور خانواده اولین شهید مدافع حرم «محرم ترک» اجرا و در پایان به مقام این شهید بزرگوار تقدیم شد. پدر شهید مدافع حرم «محرم ترک» با بیان اینکه نمایش «دریادلان» خط مقدم جبهه فرهنگی است، گفت: اینکه نمایشی با این شور و کیفیت با حضور عده‌ای هنرمند علاقه‌مند بدون هیچ‌گونه سفارشی به اجرا درآید، چیزی کمتر از جنگیدن با دشمنی همچون داعش نیست. وی گفت: بر اساس وعده‌ای که هفته گذشته به عوامل نمایش داده بودم، به مراسمی دعوت شده بودم که سردار حاج‌ قاسم سلیمانی در آنجا حضور داشت. در آنجا به ایشان گفتم که نمایشی با چنین موضوعی در مرکز تهران در حال اجراست و ایشان را برای دیدن نمایش شما دعوت کردم. نمایش «دریادلان» تا چهارم تیر ماه ساعت 21 و 30 دقیقه در پارک دانشجو اجرا می‌شود. 

فکري به حال مکمل درمان بکنيد
 ...۰9013949/ لطفاً به وضعيت بيمارستان‌ها و درمانگاه‌هاي سپاه رسيدگي کنيد. پزشک خانم بسيار کم است و اين براي من خيلي سخت است.
...۰9111782/ چرا نواحي و حوزه‌ها شب‌کار شدند و چرا ساعت کاري شب طبق قانون کار شش ساعت نيست. پيگيري کنيد.
...۰9124227/ سايت پاسداران اهل قلم، فرم ثبت‌نام براي ارسال کتاب نداره، تکليف چيه؟ 
... ۰9124818/ لطفاً قوه قضائيه در جريان حقوق‌هاي نجومي اخير با قاطعيت برخورد کند و حق مردم را به بيت‌المال برگرداند. جالب است که يک عذرخواهي هم از مسئولان و مديران نديديم. 
... ۰9127395/ حدود 9 سال است که به کارمندان سازمان بسیج مستضعفین کفش و لباس و هيچ‌گونه بودجه‌اي  نداده‌اند، خواهشمندم پيگيري کنيد.
... ۰9127484/ چرا برخي سپاه‌های استاني با توجه به شرايط جامعه و اوضاع فرهنگي به فکر خانواده، به ويژه اوقات فراغت آنها نيستند.
... ۰9131995/ با توجه به اينکه قاچاق سازمان‌يافته کالا در نهايت ارزش‌هاي انقلاب را تحت‌الشعاع قرار مي‌دهد، به نظر مي‌رسد استفاده از ظرفيت بسيج و سپاه با استناد به ماده قانوني مرتبط با سپاه در حل اين معضل ضروري باشد.
... ۰9132725/ فکري به حال مکمل درمان بکنيد. 
... ۰9133862/ برخی پزشکان خيلي علاقه دارند برگ دفترچه بيمه را بکنند، حتي براي کارهاي اداري مثلاً معرفي به کمیسيون. حالا درسته ما براي دفترچه پول نمي‌دهيم ولي اين کار درست نيست.
... ۰9138148/ برای مکمل درمان از ما صدهزار تومان کسر مي‌شود، ولي خدمات درمان کيفيت ندارد و صعب‌العلاج هم که هيچ.
... ۰9141779/ براي ورود به دانشکده‌هاي سپاه شرط معدل و شرکت در امتحان ورودي است، ولي دانشجويان با مدرک داخلي فارغ‌التحصيل مي‌شوند، چرا فکري به حال آنها نمي‌شود؟ 
... ۰9151449/ با توجه به مناطق گرم و شرايط کاري چرا ساعت کاري در ماه مبارک رمضان در نظر گرفته نمي‌شود. ساعت 7 تا 14 براي کساني که در آفتاب و دريا هستند خيلي دشوار است. مسئولان! تدبيري انديشه شود.
...۰9155854/ لطفاً فکري براي حقوق پاسداران داشته باشيد.
...۰9158901/ لطفاً براى نيروهاى زرهى به ازاى هر پنج سال خدمت يک سال ارشديت ثبت شود. تا به حال اين خدمت عملى نشده است. / على کاوسيان از خراسان رضوى
...۰9159311/ لطفاً دليل اجرا نشدن ارشديت تحصيلي درجه‌داران را که مصوبه مجلس شوراي اسلامي است، پيگيري کنيد. 
... ۰9171233/ در برخي شهرستان‌ها کمترين خدمات بهداشتي ارائه مي‌شود، براي ساده‌ترين آزمايش يا سونوگرافی بايد مبالغ زيادي پرداخت، اما در مراکز استان‌ها همه امکانات وجود دارد. 
... ۰9178723/ حاج‌محمد ناظري عزيز در اين ماه مبارک جات خيلي خاليه ... جزيره هم اشكبار است.
صبح‌صادق: روحش شاد.
...۰9183346/ من همسر يک پاسدار هستم، چرا يک صندوقدار ساده بانک خانه يک ميلياردی و ماشين ‌شاسي بلند سوار مي‌شود، اما يک پاسدار در منطقه عملياتي با مدرک ليسانس و درجه افسری حتي نمي‌تواند يک پرايد هم بخرد، چرا به حقوق بسيار کم پاسداران رسيدگي نمي‌شود؟
...۰9183707/ 224 نفر از متقاضيان دريافت پروژه مسکن پنج آذر سنندج هستيم، براساس قراردادي که امضا کرديم هر سه ماه بايد 10 ميليون پرداخت کنيم. در مجموع 43 ميليون آورده خودمان است. مگر يک پاسدار چقدر درآمد دارد که ماهي سه ميليون تومان پرداخت کند؟
...۰9187628/ جذب بسيجيان از مدارس ابتدايي بسيار موفق بوده است، می‌توان در ديگر رده‌هاي مقاومت نيز انجام داد.
...۰9188563/ چرا تعدادي از کارکنان سپاه که بازنشسته شده‌اند توسط برخي فرماندهان دوباره تمديد شده‌اند؟ 
...۰9189647/ تلاش‌های زیادی شده تا قانون ارشديت تحصيلي تصويب و ابلاغ شود، سؤال ما این است چرا اجرا نمي‌شود؟
...۰9193435/ بيمه خدمات درماني و مکمل از حقوق ما کسر مي‌شود، ولي در شهرستان‌هاي کوچک حتي يک درمانگاه سپاه نيست و ما بايد هزينه زيادي براي درمان بپردازيم. لطفاً فکري به حال مناطق محروم بشود تا عدالت برقرار شود.
...۰9362942/ با توجه به اهميت و نياز امروز کشور به اقتصاد مقاومتي، صفحه‌اي از هفته‌نامه را به اقتصاد (مقاومتي) اختصاص دهيد. 
صبح‌صادق: در تغییراتی که به زودی شاهد آن خواهید بود، این موضوع نیز مدنظر قرار گرفته است.
...۰9384337/ چرا افرادي كه با مدرك ديپلم به سربازي رفتند و بعداً با مدرك كارشناسي وارد سپاه شدند، دو سال سربازي آنها جزء سنوات خدمت حساب مي‌شود، اما جزء ارشديت حساب نمي‌شود؟
...۰9399068/ چرا با ادامه تحصيل درجه‌داران مخالفت شديد مي‌شود؟ / پ ع از بندرعباس

 پای احسان
تقدیم به کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع)
ما اهل بارانیم و اهل روضه‌هاییم
عمری است محتاج گداهای شماییم
آواره‌های کوچه حُسن بهاریم
کاسه به دست سفره‌های هل اتاییم
از روز اول خادم این خانواده
تا شام آخر هم مقیم این حراییم
ما نسل در نسل عاشق این خانه هستیم
مانند یک دیوانه از عالم جداییم
تا دست بر دامان مولای کریمیم
بر سفره‌های عالم و آدم خداییم
از اولش هم قلب ما دست شما بود
توفیق ما و سلب ما دست شما بود
تا پای احسان شما پرواز کردم
این نامه را با نام مولا باز کردم
رویم سیاه آقا اگر حرف شما را
با دست کوتاه از سر خود باز کردم
غیر از شما دست کسی باران‌صفت نیست
نادانی من بود اگر هم ناز کردم
در زیر باران زمستان عاشقی را
با رخصت از چشم شما آغاز کردم
وقتی که آغوش بهارت گرم‌تر شد
تا پای احسان شما پرواز کردم
ای عالم و آدم گرفتار بقیعت
ما را ببر تا پشت دیوار بقیعت
محمد بختیاری
 
نقل، نقل یوسف و کنعان است و چشم‌های یعقوب
این جا کنعان است
سرزمین چشم‌های منتظر و دل‌های بیقرار
و تو یوسف گم‌گشته همه دل‌های خسته‌ای مولا جان
آقا! شیعه در آتش حسادت نابرادران است؛
گرگ‌ها به کمین نشسته‌اند؛
و چاه‌ها کنده‌اند بهر اسلام‌مان؛
به قحطی سرزمین که نه به قحطی ایمان‌مان تحصن کرده‌اند؛
و خشکسالی باورهای‌مان را گعده گرفته‌اند؛
در کمپین‌های فسادشان شیعه‌هراسی را در بوق و کرنا کرده‌اند؛
به نام اسلام پرچم کفر برافراشته‌اند؛
و به هتک مضاجع‌مان مباهات می‌کنند؛
حرمت‌ها دریده‌اند مولا...
جان کلام اینکه؛ عزت اسلام را نشانه رفته‌اند
و به کاخ‌نشین‌های سفید که نه سیاه پشت‌گرمند
همان‌ها که ادعای حقوق ‌بشرشان گوش فلک را کر کرده؛
همان‌ها که استعمارشان کمرها شکسته؛
و استبدادشان بیداد می‌کند
یوسف فاطمه! ای کاش زودتر بوی پیراهن‌تان مشام‌مان را بنوازد
و جمال زیبای‌تان دیدگان‌مان را جلا بخشد
بیایید و بشویید زمین را از خباثت فرعونیان
و فرمانروایی کنید مصر وجودمان را...

دی‌ماه سال 94 بود که زمزمه شهادتش بلبشویی از جنس تردید در میان بزم دوستان ایجاد کرد و هر روز خانواده‌اش تماس می‌گرفتند که بلکه مهدی جوابگوی آنها باشد! چون هانیه همسرش برای آخرین بار یک تبریک زودهنگام بابت تولدش از او شنیده بود و دیگر از مهدی خبری نبود تا اینکه تردیدها به واقعیت پیوست و اعلام کردند شهید شیرین شهادت را در دفاع از حریم ولایت سرکشیده است. این خبر، هانیه و فرزند سه‌ساله‌اش را اندوهگین‌تر از همیشه کرد. روز موعود فرا رسید و همرزمانش گرد هم آمدند تا با خانواده و همسرش دیداری داشته باشند و وصیت‌نامه این شهید والامقام را قرائت کنند. البته هانیه در خاطره خود این‌گونه می‌آورد: تا آن موقع نمی‌دانسته پیکری از مهدی برنگشته و به این امید که یک بار دیگر او را ببیند پا به این جلسه خصوصی می‌گذارد. اما وقتی می‌رود و جویا می‌شود، به او می‌گویند که مهدی چقدر مظلومانه و سلحشورانه به مقام والای شهید گمنام نائل آمده است. از همان موقع او به پشتوانه عمه سادات حضرت زینب کبری(س) تمرین صبوری می‌کند و روزهای سخت نبودنش را می‌گذراند تا اینکه شهید به خوابش می‌آید و به او می‌گوید به زودی بازمی‌گردد. از همان موقع هانیه، جان دوباره‌ای می‌گیرد و به نیابت از همسرش به زیارت شهید مدافع حرم افغانی می‌رود به این امید که روزی با او تماس بگیرند و بگویند مهدی برگشته است! و این اتفاق در ایام ماه مبارک رمضان افتاد و رؤیای صادقانه هانیه مالمیر همسر شهید مدافع حرم مهدی حیدری به واقعیت پیوست. 
پیکر مطهر این پاسدار سلحشور و با صلابت پس از وداع در معراج‌الشهداء بر روی دستان همرزمان، مردم شهیدپرور ورامین و خانواده معظم او تشییع و در قبور شهدای خیرآباد به خاک سپرده می‌شود. شربت شهادت گوارایت باد و چه وصال شیرین دیگری میان تو و همسفر زندگی‌ات رقم خواهد خورد، آن‌هم با زبان روزه و در ضیافت الهی.