«سیدحسن نصرالله» در مصاحبه‌ای افشا کرد: «پس از سرنگون شدن پهپاد جاسوسی آمریکایی در حریم هوایی ایران، ترامپ به حمله نظامی تهدید کرد، اما پس از آن گفت فرمان را به تأخیر انداخته است که این حرفی پوچ است. واقعیت آن است که ایران نامه‌ای از طریق کشور سومی به آمریکا ارسال کرد و در آن گفت: «اگر هرگونه هدف در ایران یا متعلق به ایران را بمباران کنید، ایران نیز اهداف آمریکایی را بمباران خواهد کرد.» ترامپ پس از دریافت نامه ایران حمله را متوقف کرد.»

انزوای دیپلمات‌ها
وبگاه تحلیلی فارین پالیسی در گزارشی درباره خروج کارکنان دیپلماتیک آمریکا از عراق در ماه مه 2019 نوشت: در ماه مه «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به دلیل افزایش تنش‌ها با ایران دستور تخلیه بخشی از دیپلمات‌های آمریکایی در سفارت واشنگتن در بغداد را صادر کرد. این پایگاه معتبر آمریکایی می‌نویسد، این اقدام واشنگتن می‌تواند سفارت منقبض شده را در زمینه وظایف مهم خود در جبهه دیپلماتیک از جمله در مقابله با ایران تضعیف کند. فارین پالیسی همچنین می‌نویسد، همچنین این اقدام باعث می‌شود که در کوتاه مدت صدها دیپلمات در واشنگتن منزوی شوند؛ بدون سفارتی که آنها بتوانند به آنجا برگردند. یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت: «این شیوه کاهش نادرست است. وی اضافه کرد، هنوز درباره کاهش دائمی تصمیمی گرفته نشده اما یک مقام وزارت خارجه که به جلسات و مشورتها در این زمینه نزدیک است به فارین پالیسی گفته: آنها (مقامات وزارت خارجه) کاملا به این تصمیم رسیده‌اند که کارکنانی که از بغداد بازگشته‌اند دیگر به عراق برنخواهند گشت، آنها (مقامات وزارت خارجه) کاملا به این تصمیم رسیده‌اند، اما می‌گویند که در حال بررسی مجدد دستورات هستند»
برنامه جدید روباه پیر
«بی‌بی‌سی فارسی» در ادامه سیاست‌های تفرقه‌افکنانه خود، بار دیگر تمایلات تجزیه‌طلبانه‌اش را روی آنتن زنده به نمایش گذاشت. در بخش‌هایی از این گفت‌وگو مهمان تجزیه‌طلب برنامه مدعی شد در صورت وقوع جنگ، این احزاب از این فرصت برای «آزادسازی بخش‌هایی از کردستان» استفاده خواهند کرد تا رسماً مسئله تجزیه ایران این بار با لفظی دیگر در آنتن زنده این شبکه وابسته دولت انگلیس تأیید و مطرح شود. سخن گفتن از تجزیه ایران که این بار بی‌بی‌سی با عبارت «آزادی‌سازی بخش‌هایی از ایران» آن را تزئين کرده با واکنش گسترده کاربران فضای مجازی علیه این شبکه همراه شده است.
انتخابات نمایشی!
«سعید حجاریان» از اعضای هسته سخت اصلاحات، به تازگی در یادداشتی قابل تأمل با عنوان «اینجا استانبول نیست»! با تمجید از فرایند برگزاری انتخابات در ترکیه به ایران اشاره می‌کند و می‌نویسد: «برخلاف ترکیه، رأی‌ دادن در ایران هنوز بیانگر به‌رسمیت شناخته‌ شدن «صدا»ها نیست و حتی در جغرافیای اندیشه‌ای برخی تفکرات،‌ عملی نمایشی به‌حساب می‌آید... به این ترتیب می‌توان گفت مشکل فرایند انتخابات ایران، به‌رسمیت‌شناسی صداهاست و تا زمانی که این مسئله مرتفع نشود، تغییراتی ملموس پدید نخواهد آمد و جمهور، راهی جز نظاره کردن
ندارند.»
خودداری از ائتلاف!
گفته شده است، جبهه پایداری در شهرستان‌ها و تهران تاکنون به مجموعه ائتلاف اصولگرایان نپیوسته‌اند و برخی از اعضای این جبهه گفته‌اند ما در ائتلاف نیستیم. این در حالی است که آیت‌الله مصباح‌یزدی در دیدار با اعضای جبهه پایداری تأکید کرده باید با ادب و احترام و بدون تهمت، دوستانه با گروه‌های دیگر اصولگرا درباره تک‌تک نامزدها گفت‌وگو کنید و ببینید چه کسی اصلح است. تکرار روش گذشته عاقلانه نیست و مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود؛ باید مبنای ما انتخاب اصلح باشد. سهم‌خواهی یعنی دنیاطلبی، پایه اختلاف و شکل‌ نگرفتن ائتلاف.
سفیر بدون سابقه!
اطلاعات دریافتی حاکی است «رابرت مک‌ایر» سفیر انگلیس در تهران حتی یک روز هم سابقه دیپلماتیک ندارد. یک عنصر رده بالای امنیتی‌ـ اطلاعاتی در سازمان اطلاعاتی انگلیس بوده است. گفتنی است، سابقه وی به مسئولان ارشد دولت گزارش شده، اما هیچ واکنشی نشان داده نشده است!