عليرضا جلاليان/ تيرماه سال 1360 و پس از عزل بني‌صدر از رياست‌جمهوري جريان مسلح موسوم به «مجاهدين خلق» كه بخشي از مبارزان قبل از انقلاب با گرايش‌هاي سوسياليستي بودند، عملاً ماهيت واقعي خود را با ترور مردم ايران عيان كردند. اما با فروپاشي اين سازمان در داخل كشور صدام، رئيس حزب بعث عراق نيز براي مواجهه بهتر با جمهوري اسلامي در جنگ تحميلي از اين گروه براي سازماندهي و استقرار آنها در عراق استقبال كرد و بخشي از پادگان‌هاي خود را تقديم اين گروه كرد تا فرقه رجوي بخشي از ارتش بعث عراق شود. جداي از جنايت‌هايي كه اين فرقه عليه مردم مظلوم عراق كرد، در دفاع مقدس هم نفوذي‌هاي منافقين در يگان‌هاي ارتش، سپاه، شهرباني و ژاندارمري عمليات «سابوتاژ» را انجام مي‌دادند و جبهه ديگري جداي از رزمندگان اسلام در خطوط مقدم مشغول سركوب عمليات‌هاي ددمنشانه و تروريستي اين فرقه در داخل شهرها بودند. فرقه رجوي عمليات‌هاي «چلچراغ»، «آفتاب» و «فروغ جاويدان» را در جبهه‌هاي جنگ عليه جمهوري اسلامي انجام داد كه در اين ميان شايد مهم‌ترين اين عمليات‌ها «فروغ جاويدان» بود كه رزمندگان اسلام در كمينگاه «چهارزبر» كرمانشاه «عمليات مرصاد» آن را خنثي كردند؛ اما فروغ جاويدان چگونه عملياتي بود؟

ارتش شاهنشاهي ايران ذيل قدرت غرب و ارتش ايالات متحده تعريف مي‌شد. اين امر در دوران جنگ سرد سبب شد كه بلوك شرق هم در مواجهه با بلوك غرب اقدام به يارگيري كند و در اين ميان چه ياري بهتر از جريان بعث عراق. شوروي سابق در مواجهه با ژاندارم آمريكا در منطقه به فكر تقويت صدام حسين در عراق افتاد و اين سبب شد تا اتاق جنگ ارتش شاهنشاهي ايران با مديريت مستشاران آمريكايي احتمالات رويارويي ارتش عراق و ايران در مواجهه منطقه‌اي بلوك شرق و غرب را بررسي كنند. بررسي نوع تهاجم ارتش عراق نشان از خيانت صريح طراحان ارتش شاهنشاهي و ايالات متحده دارد. فرماندهان ارتش شاهنشاهي كه پس از انقلاب به آمريكا فرار كردند، در مواجهه ارتش صدام با جمهوري اسلامي به اين نيروي متخاصم عليه كشورمان مشاوره مي‌دادند؛ چرا كه نوع تهاجم براساس همان طراحي‌هاي قبل از انقلاب بوده است. براي نمونه نوع هجوم عمليات فروغ جاويدان به طور خاص همان طرح‌هاي تمرين شده در دانشكده فرماندهي و ستاد ارتش شاهنشاهي در سال 1355 بود و طرح‌ تمريني 2022 و 2025 آن مربوط به هجوم ارتش سرخ يا ارتش عراق به ايران از محور كرمانشاه، اسلام‌آباد، گيلان‌غرب، همدان و تهران بوده كه منافقين خلق به اجرا درآوردند؛ اما در واقع چنين عملياتي براي بهمن ماه سال 1367 برنامه‌ريزي و طراحي شده بود. پذيرش قطعنامه 598 از سوي حضرت امام(ره) موجب شد تا اجراي اين عمليات كه براي پايان دادن به انقلاب اسلامي در سالگرد ده سالگي انقلاب تدارك ديده شده بود(!) بدون آمادگي‌هاي لازم و با عجله به چند روز پس از پذيرش قطعنامه، يعني سوم مرداد موكول شود با اين هدف كه پنجم مرداد 1367 تهران اشغال شده باشد. اما در تنگه مرصاد با امدادهاي الهي شكست سنگيني را متحمل شدند. اما اين پايان وطن‌فروشي آنها نبود. روزي در كنار صدام و CIA، روزي همراه MI روزي موساد، روزي دستگاه اطلاعاتي عربستان سعايت بيهوده و دشمني بي‌نتيجه عليه ملت ايران مي‌كنند

پرسيد: «بابات جنگ رفته؟» گفتم: «نه.» گفت: «چرا؟ عجب ترسويي بوده!» گفتم: «خجالت بكش، اين چه حرفيه!» گفت: «اصلاً، بابات چيكاره هست؟» گفتم: «ده ساله كه بازنشسته سپاهه.» با تعجب گفت: «پس از اون پاسدار پنجاه و هفتيه!» گفتم: «دقيقاً.» گفت: «عجب، پس پاسدار ترسو هم داشتيم!» عصباني شدم و گفتم: «اون موقعي كه مردم توي تهران شب‌ها شاهد بمباران و روزها شاهد ترور ضد انقلاب بودن، باباي من و همكارانش توي اطلاعات سپاه نخوابيدن تا خونه‌هاي تيمي منافقين رو شناسايي كنن و امنيت برقرار شه. امنيت امروز يه بخشش مديون امثال باباي جبهه نرفته منه.»

دريادار عليرضا تنگسيري، فرمانده نيروي دريايي سپاه گفت: «افتخار مي‌كنيم كه تجهيزات نيروي دريايي سپاه از شناور تا تجهيزات موشكي، داخلي بوده و به دست جوانان مؤمن و متخصص انقلابي ساخته شده است و به فضل الهي از اين تجهيزات جديد در زمين و دريا نيز استفاده خواهيم كرد. توجه به توان، ظرفيت و استعدادهاي داخلي امروز يك ضرورت محسوب مي‌شود و نياز است همه ما به اين ضرورت اهتمام لازم را داشته باشيم.»

09130008401/ چرا يارانه حكمت كارت تك نفره 34 هزار تومان است؛ ولي خانواده 5 نفره كه بايد 170 هزار تومان باشه 100 هزار تومان است.

09140001120/ درباره طرح امام حسن مجتبي(ع)، دستورالعمل سال 1388 سرلشكر رشيد، فرمانده محترم قرارگاه خاتم‌الانبياء(ص) را اجرايي كنيد.

09140001120/ هر ماه كارت‌هاي طرح حكمت را شارژ كنيد. گراني بيداد مي‌كند.

09140005343/ به گوش مسئولان برسانيد ما بسيجيان كد 89 چشم انتظار حل مشكلات فوق‌العاده عملياتي و مسكن هستيم.

09170009527/ چرا سازمان‌ها، نهادها، ادارات و نيروهاي مسلح، از كارشناسان فارغ‌التحصيل در دانشگاه‌هاي علمي كاربردي، گزينش نمي‌كنند؟

09370004690/ به جاي اينكه در مراكز درماني وابسته به سپاه مانند كلينيك‌ها و درمانگاه‌ها اولويت پذيرش با شاغلان و بازنشستگان و خانواده آنان باشد، متأسفانه به مراجعه‌كنندگان عادي توجه بيشتري مي‌شود!

دفتر سردار «حسين صفري» مشاور ايثارگران فرمانده كل سپاه طي تماسي، نتيجه پيگيري‌هاي صورت گرفته درباره بخشي از پيامك‌هاي ارسال شده به سامانه پيامكي صبح صادق از سوي ايثارگران محترم را به اطلاع ما رساند خلاصه‌اي از آن ارائه مي‌شود:

***

رزمنده بسيجي آقاي سيد سهراب مجيدي،

طي تماس تلفني با ايشان راهنمايي لازم براي دريافت كمك معيشتي رزمندگان دوران دفاع مقدس صورت گرفت. همچنين در پاسخ درخواست ديگر بايد گفت معلوليت دوران خدمت سربازي شامل درصد جانبازي نمي‌شود.

رزمنده بسيجي آقاي فرهاد نصراللهي،

راهنمايي لازم براي طي مراحل دريافت كارت حكمت المثني از اداره خدمات كاركنان و نيز بيمه دخترشان بعد از ازدواج به ايشان ارائه شد.

پاسدار جانباز آقاي عيسي سندگل،

راهنمايي لازم براي مسئله تأمين دارو و هزينه درمان انجام شد. براي دريافت وام استعلام مربوط به بانك انصار را پر كرده و به اين مجموعه نمابر كنند تا در صورت وجود ظرفيت براي پرداخت وام تعريف شده اقدام شود.

بسيجي رزمنده بهزاد حسن‌زاده،

مجروحيت حين رزمايش داشته‌اند و وضعيت ايشان هنوز مشخص نشده است. پيگيري‌هاي لازم از نيروي انساني انجام شد.

رزمنده بسيجي محمدجان قليچ مغاني،

در مورد كميسيون افزايش درصد توجيه شدند. همچنين از فرمانده سپاه «درگز» درخواست شد با سركشي به منزل ايشان گزارش مربوطه را ارائه دهند.

بسيجي رزمنده احمد محبوبي،

ايشان درگير پرونده شخصي حقوقي هستند كه براي مشاوره قضايي و حقوقي به مشاوران وظيفه ايثارگران راهنمايي شدند.

بسيجي رزمنده قدرت‌الله محمدي،

چون در بمباران مجروح شدند، رأي اعتراضي در كميسيون بنياد شهيد قابل قبول نيست و نمي‌توانند براي تعيين درصد به آنجا مراجعه كنند؛ بنابراين براي تشكيل پرونده تعيين درصد بايد در خود سپاه اقدام كنند.