سردار حاجي‌زاده با اشاره به حضور در جلسه كميسيون آموزش، تحقيقات و فناوري مجلس گفت: «در اين جلسه گزارشي از پيشرفت‌ها و دستاورد‌ها در عرصه‌هاي مختلف موشكي، هواپيما‌هاي بدون سرنشين و بمب‌هاي هوشمند ارائه كرديم. همه اين دستاورد‌ها در واقع با تلاش افراد و مسئولاني كه در مجموعه هوافضاي سپاه بوده‌اند و همچنين به‌كارگيري نخبگان كشور و جوانان به دست آمده است. ما توانسته‌ايم از گوشه كوچكي از ظرفيت‌ها استفاده كنيم.»

حجت‌الاسلام والمسلمين «حاجي‌صادقي»

حسن ابراهيمي/ نماينده ولي‌فقيه در سپاه با اشاره به اهميت مأموريت‌هاي روابط عمومي سپاه، گفت: «روابط عمومي سپاه در حفظ و ارتقاي منزلت اجتماعي اين نهاد انقلابي و مردمي از جايگاه و نقش محوري برخوردار بوده و مقبوليت و مرجعيت درون‌سازماني و برون‌سازماني آن، به ويژه نزد جامعه رسانه‌اي و افكار عمومي، اين مسئوليت را سنگين‌تر كرده است.»

حجت‌الاسلام والمسلمين عبدالله حاجي‌صادقي، نماينده ولي‌فقيه در سپاه در بازديد از معاونت روابط عمومي سپاه در جمع مديران و كاركنان اين مجموعه، با بيان اينكه ظهور انقلاب اسلامي ايران هيمنه پوشالي و ابرقدرتي نظام استكباري را در جهان فرو ريخت، گفت: «آمريكايي‌ها بسيار تلاش كردند دنيا را آماده نظام نوين مورد نظر خود كنند تا با يك كدخدا اداره شود و همگان تحت سلطه و سيطره اين كدخدا قرار گيرند؛ اما انقلاب اسلامي با گفتمان مبتني بر مفاهيم و آموزه‌هاي برگرفته از اسلام ناب كه مطابق با فطرت انساني است، اين معادلات را برهم زد.»

حجت‌الاسلام والمسلمين حاجي‌صادقي سپاه را پاسدار و نگهبان انقلاب گفتمان‌ساز و الهام‌بخش اسلامي ايران توصيف كرد و با بيان اينكه قداست‌زدايي از اركان انقلاب و نظام اسلامي از اهداف دشمنان است، اظهار داشت: «سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به عنوان نهادي انقلابي و ولايي كه همواره صيانت از اسلام، انقلاب و برقراري امنيت و آرامش ملت ايران را سرلوحه پاسداري خود قرار داده، امروز مايه آرامش مردم و خار چشم و موجب عصبانيت دشمنان و بدخواهان ملت است.»

وي افزود: «حفظ قداست و منزلت اجتماعي سپاه كه به فضل الهي با مجاهدت و جانفشاني‌ها در وضع مطلوبي قرار دارد، بسيار مهم و اساسي بوده و روابط عمومي سپاه با ايفاي نقش مؤثر خود در عرصه اطلاع‌رساني كاركردها و اقدامات، سهم مهمي در پاسداري از آن بر عهده دارد.»

نماينده ولي‌فقيه در سپاه بزرگ‌نمايي اقدامات كوچك جبهه باطل و كوچك‌نمايي توفيقات و دستاوردهاي برجسته انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي را از ابعاد مهم جنگ نرم دشمن برشمرد و اظهار داشت: «با وجود دستاوردها و توفيقات بي‌بديل انقلاب اسلامي، دشمن با استفاده از امپراتوري رسانه‌اي و جنگ رواني سعي در كمرنگ نشان دادن اين موفقيت‌ها دارد، اما همان‌گونه كه رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالي) در بيانيه گام دوم انقلاب مطرح فرموده‌اند، در اين 40 سال با وجود فراز و نشيب‌ها، توقف نداشته‌ايم و انقلاب اسلامي در مسير پيش‌روندگي، پيشرفت و پيروزي است؛ به همين دليل بخش مهمي از اقدامات و فعاليت‌هاي ما بايد معطوف به نمايش برگ‌هاي زرين اقتدار، شكوه و عظمت انقلاب و نظام جمهوري اسلامي ايران نزد افكار عمومي دنيا باشد.»

وي مهم‌ترين محور فعاليت‌ها و رويكردهاي اطلاع‌رساني در سپاه را تطابق با منويات و بيانات فرمانده معظم كل قوا(مدظله‌العالي) دانست و تصريح كرد: «از جمله ترفندهاي دشمن اين است كه ما را نسبت به گذشته ناكام، نسبت به وضعيت فعلي در حالت بحران و نسبت به آينده مأيوس كند؛ اما رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالي) به عنوان الگوي اميدآفريني و روحيه‌بخشي در نظام اسلامي ما، گذشته را افتخارآميز، وضعيت فعلي را در حال مقاومت و ايستادگي و آينده را سرشار از اميد و موفقيت معرفي مي‌كنند.»

حجت‌الاسلام والمسلمين حاجي‌صادقي بصيرت‌افزايي، اميدآفريني و اثربخشي اقدامات با بهره‌گيري از ادبيات جذاب، تأثيرگذار و مخاطب‌پسند، به دور از هرگونه انفعال را از ديگر محورهاي سياست‌ها و رويكردهاي اطلاع‌رساني سپاه عنوان كرد و با اشاره به ضرورت تمسك به آموزه‌هاي اهل بيت(عليهم‌السلام) در انجام اقدامات اطلاع‌رساني سپاه گفت: «يكي از راهبردهاي مهم و درس‌آموز در سيره ائمه اطهار(ع) بهره‌گيري از راهبرد تبديل تهديد به فرصت بود كه مطالعه و به‌كارگيري آن، از جمله در حوزه تبليغ، اطلاع‌رساني و آگاه‌سازي با به‌كارگيري مهارت‌هاي لازم بايد نصب‌العين روابط عمومي سپاه و روابط عمومي ساير دستگاه‌ها قرار گيرد.»

وي تصريح كرد: «بهره‌گيري از راهبرد تبديل تهديد به فرصت در شرايط امروز و پس از خباثت هيئت حاكمه آمريكا در قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌هاي تروريستي! و عملياتي كردن جنگ رواني و هجمه‌هاي رسانه‌اي سنگين عليه اين نهاد انقلابي، مردمي و مقتدر، از اهميت مضاعف برخوردار شده است و ايجاب مي‌كند روابط عمومي سپاه با ارتقاي ظرفيت‌ها و مهارت‌هاي موجود خود در حوزه توليدات رسانه‌اي، دستاوردها، توانمندي‌ها و حقيقت ناب و اقتدارآميز سپاه را بيش از پيش در معرض افكار عمومي داخل و خارج كشور قرار دهد.»

نماينده ولي‌فقيه در سپاه خاطرنشان كرد: «برجسته‌سازي رويكردها و كاركردهاي سپاه در حوزه‌هاي گوناگون دفاعي، امنيتي و نيز سازندگي، مردم‌ياري و محروميت‌زدايي و ساير عرصه‌ها مي‌تواند با خنثي‌سازي ترفندهاي دشمن، منزلت و پايگاه اجتماعي سپاه را از هرگونه گزند و آسيب مصون دارد.»

حجت‌الاسلام والمسلمين حاجي‌صادقي در بخش ديگري از سخنان خود در تبيين رويكردهاي سپاه در حوزه سياسي و چرايي تلاش برخي براي هجمه به سپاه در اين عرصه، گفت: «همان‌گونه كه بارها گفته شده است، سپاه پاسدار تماميت انقلاب و دستاوردهاي آن به ويژه در شرايط خطير و تاريخي كنوني است، ما بصيرت سياسي را در سپاه واجب و جناح‌پذيري سياسي را حرام مي‌دانيم.»

نماينده ولي‌فقيه در سپاه تأكيد كرد: «سپاه به هيچ عنوان در حوزه مسائل متعارف سياسي، مصداقي ورود پيدا نمي‌كند، اما بصيرت‌افزايي سياسي با هدف ناكام گذاردن توطئه‌ها و ترفندهاي دشمنان را با جديت دنبال مي‌كند.»

حجت‌الاسلام والمسلمين حاجي‌صادقي با تأكيد بر اينكه «روابط عمومي سپاه تنها مرجع رسمي مجاز براي اعلام مواضع و انتشار اخبار مربوط به عملكرد، دستاوردها و توانمندي‌هاي سازمان در عرصه‌هاي مختلف است»، گفت: «خداي بزرگ را شاكريم كه امروز سه حوزه فرماندهي، نمايندگي ولي فقيه و حفاظت اطلاعات سپاه اين باور را دارند كه روابط عمومي اين نهاد بر اساس وظايف ذاتي از قابليت‌ها و تجارب حرفه‌اي براي انجام اين رسالت خطير برخوردار است.»

نماينده ولي‌فقيه در سپاه در پايان، اطلاع‌رساني بهنگام، سريع، دقيق، اطمينان‌بخش و به دور از هرگونه غلو را از وجوه برجسته اقدامات روابط عمومي سپاه برشمرد و با قدرداني از همت و تلاش‌هاي تأثيرگذار مسئول و آحاد مديران و كاركنان آن، اظهار داشت: «بحمدالله امروز روابط عمومي كل سپاه در حفظ و ارتقاي منزلت اجتماعي اين نهاد انقلابي و مردمي از جايگاه و نقش محوري برخوردار بوده و مقبوليت و مرجعيت درون‌سازماني و برون‌سازماني آن، به ويژه نزد جامعه رسانه‌اي و افكار عمومي، اين مسئوليت را سنگين‌تر كرده است.»

در ابتداي اين مراسم سردار رمضان شريف، سخنگو و معاون روابط عمومي سپاه گزارشي از وضعيت و روند اقدامات، فعاليت‌ها و مأموريت‌هاي اين معاونت ارائه كرد.

گپ‌وگفتي با يك هنرمند پاسدار

عليرضا جلاليان/ روح‌الله حسين‌زاده از خوشنويسان خوب و مطرح كشور است. اين هنرمند خوش ذوق متولد كاشان دقيقاً در تولد 20 سالگي‌اش يعني 18 آبان 1381 افتخار پاسداري از انقلاب را هم يافته و جزء فرهنگياران پاسدار محسوب مي‌شود. در ادامه با او كه امروز در كسوت روابط عمومي و تبليغات يكي از پايگاه‌هاي هوايي نيروي هوافضاي سپاه مشغول انجام وظيفه است، دقايقي هم كلام شديم كه در ادامه حاصل آن تقديم نگاه‌تان مي‌شود.

* چند سال است هنر خوشنويسي را دنبال مي‌كنيد؟

26 سال است كه در اين حوزه كار مي‌كنم؛ يعني از ده سالگي خوشنويسي را در خانواده شروع كرده و اين استعداد را در خودم كشف كردم. نقاشي و خوشنويسي و پرداختن به هنر را در كنار تحصيل ادامه دادم.

* از هنر خوشنويسي و ويژگي‌هايش بگوييد.

حضرت امير(ع) مي‌فرمايند خط خوب براي دانشمند كمال، براي ثروتمند جمال و براي فقير مال است و در اسلام هم با توجه به كتابت كلام‌الله خيلي به اين امر سفارش شده است. پس از ورود اسلام به ايران، ايراني‌ها توجه بسيار ويژه‌اي به اين هنر داشته‌اند. پايه موضوع علم نوشتن و كتابت بوده و در واقع اهميت خوشنويسي با كتابت كتب دست‌نويس بسيار زياد شده است. در واقع زماني خوشنويسي‌ يك رسانه محسوب مي‌شد؛ اما با تعدد فناوري‌هاي ارتباطي امروز خوشنويسي به هنر تبديل شده است.

* شما چه خطوطي را كار كرده‌ايد؟ استاد هم داشته‌ايد؟

من همه خطوط را كار كرده‌ام؛ نستعليق و شكسته و ثلث و نسخ و كوفي و حتي «معلي» كه به روزترين خط است. نقاشي خط هم كار كرده‎ام. از جمله استادانم در خشنويسي استاد «سعيد كاظمي» و استاد «روشن ضمير» و در نقاشي خط استاد افجه‌اي بودند.

* در جشنواره‌هاي خارج از سپاه هم رتبه آورده‌ايد؟

من در جشنواره‌هاي گوناگون داخلي و خارجي شركت كردم و رتبه‌هاي گوناگوني آوردم؛ براي نمونه در رنگ‌ها و نقش‌هاي عاشورايي نفر اول شدم. در جشنواره‌هاي مختلف فجر برگزيده شدم و رتبه آوردم و 19 نمايشگاه انفرادي داخلي و خارجي برگزار كردم. از اين تعداد، 15 نمايشگاه در داخل و چهار نمايشگاه در خارج از كشور، از جمله ازبكستان، اندونزي، ايتاليا و فرانسه بوده است. ده دوره هم در جشنواره‌هاي سپاه و بسيج حضور داشتم.

* سپاه چقدر مي‌تواند از هنر خوشنويسي براي رسالت‌ها و مأموريت‌هاي خود بهره ببرد؟

همان‌طور كه حضرت آقا در سخنراني‌هاي گوناگون به جنگ نرم و تهاجم فرهنگي اشاره داشتند، بايد توجه كنيم هنر ابزار و هنرمند مي‌تواند پياده‌نظام جنگ نرم باشد. هنرمندان مشخص مي‌كنند كه كف جامعه به كدام مسير برود. متأسفانه گاهي نيروهاي حزب‌اللهي از اين حوزه غفلت دارند.

اگر جريان انقلاب را بررسي كنيم، در همان ابتدا در حوزه گرافيك خوشنويسي حضور داشته است. طراحي پوستر، ديوارنويسي، پارچه‌نويسي و... از جمله خروجي‌هاي خطاط بود. امروز هم با تفاوت فناوري‌هاي روز اين تأثير به نوع ديگري است؛ اما به نظر مي‌آيد در سپاه متأسفانه گاهي از اين مسئله غفلت شده است؛ براي نمونه فردي كه قبلاً كار عملياتي كرده است، مسئول بخش هنري مي‌شود؛ در حالي كه مسئول حوزه هنر در سپاه و متولي امر بايد هنرمند باشد. اگر اين طور شد جريان هنر سپاه به سرمنزل مقصود خود نزديك مي‌شود؛ ضرورت دارد سپاه در كنار دانشگاه علوم پزشكي بقيه‌الله(عج)، دانشگاه امام حسين(ع) و دانشكده شهيد محلاتي و... براي پاسداري از انقلاب، با ابزار هنر به دنبال تأسيس دانشگاه يا دانشكده هنر باشد.

احسان اميري/ دفاع مقدس هشت ساله به صورت رسمي در تقويم‌ها 29 تيرماه با پذيرش قطعنامه 598 پايان يافته است؛ اما وقايع روزهاي پس از قبول قطعنامه به ويژه حمله دوباره و سراسري ارتش بعث در جبهه جنوب و عمليات فروغ جاويدان در غرب كشور را كه منجر به انجام عمليات غدير و مرصاد شد مي‎توان پايان اين دوره دانست. اين پايان در تلقي برخي شبهه‌ناك بود. دفاع مقدس هشت ساله پايان يافت؛ اما پيام امام راحل مبني بر «دفاع همه‌جانبه» بود كه خط را مشخص كرد و به شبهات پايان داد. اگرچه جنگ با ارتش متخاصم بعث عراق پايان يافته و حالت آتش‌بس اعلام شده بود؛ تهديد ادامه داشت؛ تهديدي كه در سال آخر جنگ شكل عملي به خود گرفت و جنگ نفت‌كش‌ها و درگيري مستقيم ايران با آمريكا را در آب‌هاي جنوبي ايران رقم زد. پس از رحلت امام خميني(ره) و آغاز زعامت امام خامنه‎اي(مدظله‌العالي) با توجه به نياز اساسي انقلاب اسلامي و كشور به توسعه توان دفاعي و تجربيات گرانبهاي امام جامعه در اين حوزه سير تحولات عميق حوزه دفاعي شروع شد. شكل‌گيري ستاد فرماندهي كل قوا و نيروي قدس سپاه شايد اولين تغيير در ساختار نيروهاي مسلح بود؛ البته سال‎هاي بعد ستاد فرماندهي كل قوا به ستاد كل نيروهاي مسلح تبديل شد. در طي اين سال‎ها هم تنها مجموعه‌اي كه تحت مديريت و راهبري مستقيم رهبر انقلاب بوده و هست، نيروهاي مسلح هستند؛ زيرا علاوه بر انتصاب فرماندهان ارشد نيروهاي مسلح، انتصاب فرماندهان نيروهاي چهارگانه ارتش و سپاه، سازمان بسيج، قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبياء(ص)، ستاد كل نيروهاي مسلح، قرارگاه مركزي خاتم‌الانبياء(ص) و... به صورت مستقيم از سوي ايشان انجام شده و اين فرماندهان موظف هستند به صورت مستقيم به خود ايشان هم گزارش دهند. با اين اوصاف نيروهاي مسلح عموماً از تنش‌هاي مديريتي تغيير دولت‌ها در امان بوده و بهترين بهروري را داشته‌اند؛ اما در اين رابطه نكات مهمي وجود دارد كه لازم است سي سال پس از پايان دفاع مقدس با نگاهي به مسير طي شده آن را يادآور شويم. در نگاه به خط سير از پذيرش قطعنامه تا امروز در وادي نيروهاي مسلح، يك نكته كاملاً مشهود است؛ حركت به سوي خودكفايي. در واقع استقلال در روش، تجهيزات، ساختار و سازمان به عنوان يك اصل در نيروهاي مسلح در اين سي سال كاملاً نهادينه شد؛ اما در چه شرايطي؟ در شرايط تهديد جدي حاميان و پشتيبانان صدام در دفاع مقدس. اين روند تا جايي پيش رفت كه در برهه‌اي محاصره جمهوري اسلامي در مرزهاي خود از سوي آمريكايي‌ها به 360 درجه رسيد. حتي روند برخورد با بازوي قدرتمند جريان مقاومت يعني حزب‌الله و گروه‎هاي مقاومت فلسطين هم شدت گرفت. اگر روزي به دنبال محاصره آبادان بودند، روزي رسيد كه درصدد محاصره ايران برآمدند. در اين شرايط نيروهاي مسلح به ويژه پاسداران انقلاب اسلامي طي بيش از يك دهه شرايط را طوري تغيير دادند كه محاصره نه تنها شكسته شد، بلكه مرزهاي راهبردي ايران به سواحل مديترانه رسيد و ايران به عنوان قدرت بلامنازع در تمام تحولات منطقه به رسميت شناخته شد. نكته مهم در اين ميان، مديريت انسان‌ساز امام خميني(ره) در دفاع مقدس هشت ساله و مديريت و رهبري داهيانه امام خامنه‌اي(مدظله‌العالي) در سي سال پس از آن است.

نيروي صابرين بود. همسرش هشت ماه باردار بود كه يك مأموريت خيلي سخت به او محول شد و به دليل تخصصي كه داشت، فقط بايد خود او مي‌رفت. بايد در سخت‌ترين لحظات بارداري همسرش را تنها مي‌گذاشت. مأموريت يك ماهه‌ هفتاد روز طول كشيد. با چهره آفتاب سوخته و بدني لاغر به خانه برگشت. منتظر گلايه‌هاي همسرش بود و مشتاق ديدن «دختر بابا!»، اما همسرش هيچ گلايه‌اي نكرد و اصلاً از سختي‌هايي كه در اين هفتاد روز كشيده بود، سخني نگفت. فقط گفت: تازه فهميدم همسر همكارت كه باردار بود و شوهرش شهيد شد، چي كشيد!

در جلسه مديران و كارشناسان نيروي انساني نمايندگي ولي‌فقيه در سپاه تأكيد شد

جلسه مديران و كارشناسان نيروي انساني نمايندگي ولي‌فقيه در سپاه با حضور مسئولان 29 رده استاني به صورت ارتباطات تصويري و 32 شركت‌كننده حضوري از ستاد و رده‌هاي تهران در سالن جلسات معاونت سياسي سپاه برگزار شد.

به گزارش صبح صادق، سرهنگ حسن نقي‌زاده، جانشين معاونت نيروي انساني نمايندگي ولي‌فقيه در سپاه، اشاره به فراهم بودن امكان جلسات ارتباطات تصويري در معاونت سياسي را علت برگزاري اين جلسه در اين معاونت دانست و افزود: «در اين جلسه بروزرساني تغييرات در سامانه اجرايي نيروي انساني، بررسي موجودي نيروي‌هاي وظيفه، برگزاري جلسات عمومي با كاركنان به منظور دريافت مسائل و مشكلات و پيگيري براي رفع آنها و ارائه پرونده‌هاي درجات 16 و كساني كه تحصيل كرده‌اند، براي بررسي مجدد برخي موضوعاتي بود كه مطرح شد.»

وي همچنين با اشاره به راه‌اندازي سامانه كرامت مربوط به نيروي انساني گفت: «در اين جلسه كه مديران اداري و برنامه‌ريزي معاونت حضور داشتند، كار با سامانه كرامت هم براي مخاطبان ارتباطات تصويري و حاضران در جلسه تشريح شد.»

نقي‌زاده با اشاره به اينكه اين جلسه با پرسش و پاسخ نسبت به مسائل نيروي انساني ادامه يافت افزود: «بعد از استماع نظرات حاضران در اين جلسه و بررسي‌هاي نهايي مصوب شد تا مسئولان نيروي انساني اسامي كاركنان داراي پست عقيدتي، روابط عمومي و سياسي كه موفق به دريافت درجه 16 نشده‌اند را جهت بررسي و دريافت درجه ترفيع به معاونت نيروي انساني ارسال كنند.»

وي ادامه داد: «از ديگر نكاتي كه مي‌توان آن را يكي از مصوبات جلسه دانست تأكيد بر تكريم ارباب رجوع بود و بنا شد تا نيروي انساني رده‌ها در جهت حفظ شأن و منزلت كاركنان و نيز برگزاري جلسات عمومي با كاركنان براي توجيه حقوق آنها پيگيري‌هاي لازم را انجام دهند و در اين راستا در صورتي كه درخواست فرد با ضوابط ابلاغي مغايرت داشته باشد بايد به وي پاسخ مستدل داده شود.»

سركشي از زيرمجموعه‌ها، فعال‌سازي سامانه كرامت، ارائه گزارش ماهانه فعاليت‌ها، پيگيري مستمر امورات مربوط به نيروي انساني از ستاد نمايندگي و حل موانع كار از ديگر مصوباتي بود كه نقي‌زاده در انتهاي اين گفت‌وگو به آنها اشاره كرد.

فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء(ص) ابلاغ كرد

فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء(ص) طي نامه‌اي به همه مجموعه‌هاي اين قرارگاه ابلاغ كرد، هيچ مسئول رده و فرد دخيل در امر گزينش در اين مجموعه حق استخدام اقوام درجه يك و دو را در رده خود ندارد.

به گزارش صبح صادق، دكتر سعيدمحمد اسلامي، فرمانده قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء(ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامي طي ابلاغيه‌اي به همه زيرمجموعه‌هاي اين قرارگاه با اشاره به ابلاغيات فرمانده وقت قرارگاه در زمينه ممنوعيت به‌كارگيري و جذب اقوام درجه يك و درجه دو مسئولان و دست‌اندركاران و همچنين ديگرمصوبات قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء(ص) در جهت بالابردن كيفيت جذب نيروها، تأكيد كرد: «از جذب و به‌كارگيري اعضاي خانواده درجه يك و درجه دوي مسئولان رده و عوامل مؤثر در جذب در همان رده خودداري شود.»

در توضيح بيشتر اين ابلاغيه آمده است: «به كارگيري در ستاد رده‌اي كه اعضاي درجه يك و دو آن جزء مسئولين ذي‌ربط هستند و يا هر رده‌اي كه به طور مستقيم توسط مسئول مربوطه اداره مي‌شود ممنوع است، ليكن در صورت نياز مجموعه، جذب در ساير رده‌هاي قرارگاه بلامانع است.»

در اين نامه منظور از مسئول چنين بيان شده است: «فرمانده، مديرعامل، اعضاي شورا يا هيئت مديره، مسئولان منابع انساني و گزينش، حفاظت اطلاعات، نمايندگي ولي‌فقيه و اعضاي كميته جذب شامل اين ابلاغ مي‌شوند.»

همچنين در بند دوم از اين ابلاغ تصريح شده است: «در صورتي كه در حال حاضر افرادي با شرايط موصوف در رده‌اي شاغل مي‎باشند، مي‎بايست در اسرع وقت تعيين تكليف و در صورت نياز مجموعه به رده‌هاي ديگر انتقال يابند.»

لازم به ذكر است در زمينه تخلف از اين دستور نيز در اين ابلاغيه چنين آمده است: «هرگونه به كارگيري افراد خارج از چارچوب اين ابلاغيه تخلف محسوب شده و در صورت مشاهده در نظارت‌هاي ستادي، مسئوليت عواقب آن با مسئولان محترم رده‌ها مي‌باشد.»

09010009304/ چه دليلي دارد با وجود لباس بي‌كيفيت به كارمندان سپاه كت و شلوار نمي‌دهند؟

09110003193/ بخش يار مهربان (معرفي كتاب) خيلي خوبه؛ ولي با انتشارات تماس مي‌گيريم، يا كتاب‌ها پيدا نمي‌شه يا خيلي گرونه.

09130001738/ چرا كاركناني كه با هزينه خود با «مجوز تحصيل» مدرك كارشناسي گرفته‌اند، مدرك آنها قبول نشده و اعمال نمي‌شود؟ /«محسن عبدلي» از گروه نهم پدافند هوايي

09130000723/ حذف بن كالاي اتكا و نقدي كردن آن دور از انصاف است. حداقل مبلغ نقدي را به كارت حقوق بريزيد تا از هر فروشگاهي كه خواستيم خريد كنيم. قيمت‌هاي اتكا بالاست.

صبح صادق: از نقدي كردن سهميه كالا در نيروهاي مسلح استقبال شده؛ اما نكته دوم كه بحث قيمت كالاي اتكاست از طريق مسئولان سازمان اتكا پيگيري خواهد شد.

09130000300/ چرا مشكلات بازنشستگان را منعكس نمي‌كنيد. من طي دو سال گذشته موضوع را به واحد ارتباطات مردمي فرماندهي كل منتقل كرده‌ام؛ ولي نتيجه‌اي نگرفته‌ام.

صبح صادق: اين ستون محل انعكاس مشكلات شماست. البته مشكلاتي كه شامل جمعي از پاسداران و بازنشستگان باشد. به زودي با دفتر ارتباطات مردمي فرمانده كل سپاه گفت‌وگويي در همين زمينه خواهيم داشت.

09140005343/ چرا وعده‌هايي كه مسئولان سپاه در مورد مسكن و فوق‌العاده عملياتي بسيجيان كد 89 داده‌اند عملي نشده است؟

09140008961/ لطفاً مسئولان محترم دوباره مساعده حقوق بازنشستگان عزيز را فعال و جاري كنند./ «رضا جهانگيري»

09140002586/ قرار بود فوق‌العاده عملياتي ما بسيجيان شناسه 89 گردان‌هاي رزم مانند برادران شناسه 11 پرداخت شود؛ پس چرا خبري نيست؟

09150003554/ خدمت شما عرض كنم گناه رزمندگاني كه هنگام پذيرش قطعنامه در جبهه بوده‌اند، چيست؟ اگر اون زمان نيازمون نداشتن چرا ترخيصمون نكردن و اگه نيازمون داشتن چرا از امتيازاتش نمي‌توانيم استفاده كنيم ممنون

09160009836/ در خيلي از رده‌ها در مراسم نماز اعلام مي‌كنند دعاي فرج و در عمل دعاي سلامتي امام عصر(عج) خوانده مي‌شود!

09160003800/ دستورالعمل اعمال ارشديت تحصيلي به نواحي ارسال شده را مديران در رده‌ها متأسفانه با تشخيص خود اجرا مي‌كنند و بايد چند بار از شهرستان تا تهران رفت و آمد كرد تا حل بشه.

09170002511/ چرا نام و نام‌خانوادگي سردبير و مدير مسئول را مانند ساير نشريه‌ها نمي‌نويسيد؟ مگر چه مشكلي وجود دارد؟

صبح صادق: نام و تصوير سردبير و مدير مسئول را كه عمدتاً سرمقاله هفته‌نامه را مي‌نويسند،‌ مي‌توانيد در ستون سمت راست پايين صفحه اول ببينيد.

09180000999/ چرا خدمات كاركنان در خصوص بيمه حوادث خانه و خانواده كه از فيش كسر مي‌شود (از كل نيروهاي مسلح كه مجموعاً ماهيانه مبلغ بسيار بالايي مي‎شود) تعهدي ندارد و پاسخگويي لازم انجام نمي‌شود./ «هاشم حشمتي» از كرمانشاه