«سردار غلامرضا جلالي» رئيس سازمان پدافند غيرعامل كشور با بيان اينكه تحريم ظريف، بايكوت كردن صداي جمهوري اسلامي در سطح جهان است، گفت: «رفتار به دور از عقلانيت و شأن ديپلماتيك آمريكايي‌ها نشان از پايان كارزار فشار سياسي بر ايران دارد. اين اقدام پايان ادعاي ديپلماسي فريبنده بود و نشان داد آمريكا پدر فيلترينگ و سانسور جهان است!»

فروش «گنبد آهنين»

به گزارش شبكه تلويزيوني «كان» رژيم صهيونيستي، سفر مسئولان رژيم صهيونيستي به كره جنوبي در حالي صورت گرفته است كه احتمال فروش سامانه «گنبد آهنين» به مسئول مطرح شده است. اين سفر كه يك ماه قبل از سفر نتانياهو به اين كشور انجام گرفته، به منظور آماده كردن بستر تبادلات تجاري ميان طرفين براي راه‌اندازي يك بازار آزاد است. خبر فروش اين سامانه در حالي مطرح شده است كه پيش از اين هم موضوع فروش آن در قبال خريد پهپادهاي آموزشي از كره مطرح شده بود كه پس از تغيير تصميم رژيم براي خريداري اين پهپادها و جايگزين كردن ايتاليا، معامله لغو شده بود؛ اما اكنون با سفر رئيس‌جمهور رژيم صهيونيستي به كره جنوبي بار ديگر اين مسئله مطرح شده است.

پيشنهاد جيسون رضائيان

«جيسون رضائيان» طي مقاله‌اي در يك رسانه آمريكايي پيشنهاد مناظره وزراي خارجه ايران و آمريكا را مطرح كرده و نوشته است: «اين دو نفر قصد دارند امتيازاتي از طرف مقابل خود بگيرند و تنها چيزي كه وجود ندارد، زمين بازي است.» وي گفته است: «اگر اين مناظره در تهران نباشد، چرا در نيويورك آن را نگذارند؟ در محل استقرار ديپلمات‌هاي ايران و در خلال برگزاري مجمع عمومي ساليانه سازمان ملل و به صورت پخش زنده براي جهانيان فراهم شود. آيا عادلانه‌تر از اين مي‌تواند باشد؟» رضائيان علت تحريم‌هاي آمريكا عليه ظريف را رد درخواست پمپئو براي سفر به تهران و همچنين درخواست مصاحبه با رسانه‌هاي ايران عنوان مي‌كند.

انگليس محو شد!

توقيف نفت‌كش انگليسي به دست نيروهاي ايراني سبب شده است عبور و مرور براي كشتي‌هاي بريتانيايي از تنگه هرمز به طور كامل منتفي شود. به گزارش خبرگزاري رويترز، «برايان گيلوري» رئيس بخش مالي «بريتيش‌ پتروليوم» گفت: «از زمان توقيف يكي از كشتي‌هاي انگليسي به دست ايران در دهم جولاي، اين شركت هيچ كدام از نفت‌كش‌هايش را از تنگه هرمز عبور نداده است. اين شركت بزرگ نفت و گاز انگليسي در حال حاضر هيچ برنامه‌اي براي فرستادن كشتي‌هايش به اين تنگه ندارد.»

مصوبه عجيب!

شوراي عالي اداري در مصوبه‌اي عجيب در تاريخ 31 تير 1398، سقف سن مديريتي را تعيين كرد كه طبق آن هيچ فردي بالاي 45 سال حق مدير شدن در سطح عملياتي را ندارد، حتي اگر شايسته‌تر از جوان‌ترها باشد! مطابق اين تصميم،‌ تصويب ‌نامه مورخ 5 آذر 1393 اصلاح و بر همين اساس، داشتن حداكثر 45 سال براي تصدي سطوح «مديريت عملياتي و مديريت پايه»، حداكثر 47 سال براي سطوح «مديريت مياني» و حداكثر 50 سال براي سطوح «مديريت ارشد» به تصويب رسيد.

آثار اقتصادي مقاومت

«اكبر تركان» در گفت‌وگويي با روزنامه «ايران» اظهار داشت: «مقاومت كه در اين شرايط سياست درستي هم هست، اقتضائاتي دارد. شما نمي‌توانيد هم مطالبه مقاومت داشته باشيد و هم برخي مطالبات اقتصادي. مقاومت در برابر آمريكا يعني تحريم فروش نفت، تحريم بانكي، سوخت ندادن به هواپيما، تهديد كشورها براي تجارت با ايران و... كه همه اينها آثار اقتصادي دارد. نمي‌شود مقاومت كرد؛ اما آثارش را نپذيرفت.» گفتني است تجربه ملت ايران نشان داده هزينه‌هاي سازش بيش از مقاومت است.

متعجب از كار دولت!

«وكيلي» عضو هيئت‌رئيسه مجلس در يادداشتي در خصوص استنكاف دولت از ارائه گزارش سالانه به مجلس نوشت: «اعتراض دولت رافع وظيفه دولت در موعد مقرر براي ارائه گزارش نيست. من از اين ماده دفاع مي‌كنم؛ چراكه اين قانون مورد تصويب مجلس است... لذا من تعجب مي‌كنم چرا دولت از انجام اين كار استنكاف كرده و چرا اين موضوع ساده را پيچيده كرده است.»