تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۴  ، 
کد خبر : ۲۷۰۲۸۴

پیامدهای پیروزی مقاومت در جنگ غزه از زبان دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین (بخش دوم)


‌* سوال: شما به عنوان دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین چه دیدگاه‌هایی در مورد مذاکرات سازش دارید؟

** من در نشست خبری بیروت گفتم، هر شرطی در مذاکرات صلح با دشمن صهیونیستی و توافقات اسلو و توافقات پس از آن در زیر آوار‌های غزه و زیر ویرانی‌های آن دفن شده است. جنگنده‌های دشمن صهیونیستی عملیات سازش با رژیم اسرائیل را با اجساد کودکان و زنان غزه در زیر خانه‌های آن دفن کرده‌اند. بعد از آن همه جنایاتی که شاهد بودیم، دیگر چه صلحی بین ما خواهد بود؟! اسرائیل می‌خواهد به ما بفهماند که ببینید با غزه چه کردیم، در حالی که ادعا می‌کند در حال صلح است و با ما زیر چتر عملیات سازش مذاکره می‌کند. اگر هم بگوید که این حالت جنگی است، این اسرائیل است که روابط میان خود و فلسطین را تحمیل می‌کند. در این صورت اگر عملیات سازشی در کار نباشد با ما و ملت فلسطین چه خواهد کرد؟!

اگر در صلح و سازش چنین معامله‌ای را با ملت فلسطین کرد در حالت جنگ، چه خواهد کرد؟! با این دشمن، هیچ شرطی در مورد هیچ نوع صلحی نمی‌توان داشت و بنده گفتم که آنان می‌خواهند در این جنگی که بین ما و آنها بود چیزی را به خورد ما دهند بدین معنی که با آسیب زدن به منطق و اندیشه فلسطینی به او القا کنند که انسان فلسطینی باید پرچم سفید برافرازد و تسلیم شود. آنان با جنگ و غروروشان خدمت بزرگی به ما کردند بدین صورت که به افکار و اندیشه‌های فلسطینی فهماندند و آنها را به این نتیجه رساندند که فلسطینیان همسو با اهداف مورد نظر آنها نیستند بلکه همسو با اهداف مورد نظر ما هستند. هر آن کس که قبلا در مورد مقاومت تردید داشت اکنون با مقاومت همراه شده است و هر کسی که به نوعی صلح و سازش با رژیم اسرائیل امیدوار بود امروز همه امید خود را از رسیدن به توافق صلح با رژیم اسرائیل از دست داده است.

ما نیز با پایداری و مقاومت مان زمانی که همه شهر‌ها و شهرک‌های اسرائیل را در این جنگ موشک باران کردیم و حومه غزه را آزاد و آنان را وادار به عقب نشینی کردیم، مقاومت تا نزدیکی‌های شاید یک کیلومتری شهروند اسرائیلی پیش رفت و این مناطق را آزاد کرد و صهیونیست‌ها را وادار به عقب نشینی کرد. اگر ما دولت بودیم و تانک و جنگنده‌های هوایی را در اختیار داشتیم حومه غزه و سرزمین فلسطین را آزاد می‌کردیم و سربازان ما در چند کیلومتری متری داخل مرز فلسطین مستقر می‌شدند. این ما بودیم که توانستیم به اندیشه‌ها و افکار اسرائیلی‌ها تلنگر بزنیم.

* سوال:آیا فکر می‌کنید مردم فلسطین هم در مورد مذاکرات سازش مثل شما فکر می‌کنند؟

** اگر همه مردم فلسطین در این مساله مثل ما نمی‌اندیشیدند، این پایداری و استقامت به دست نمی‌آمد، اما ملت فلسطین، زمانیکه توافقات با (رژیم) اسرائیل به نام این ملت امضا شد و بر اساس آن،(رژیم) اسرائیل به رسمیت شناخته شد، تصمیم گیرنده نبود. واقعیت آن است که مردم فلسطین با این فرض که توافقات اسلو، که تشکیلات خودگردان آن را امضا کرد، در راستای دستیابی به خواسته‌های فلسطینیان بوده پذیرفتند که این امر ناشی از اختلال در معیار گروه‌ها در رویارویی با دشمن صهیونیستی در فلسطین و در منطقه بوده است، اما امروز ملت فلسطین با استقامت و دستاوردهای مقاومت در غزه به جهانیان و به ویژه کشورهای عربی و اسلامی، پیام می‌دهد و اما این پیام؛ ملت فلسطین به همه اعراب و همه آنهایی که تسلیم اسرائیل شده اند، به طور صریح و روشن، می‌گوید: این دولتی (رژیمی) که اسرائیل نام دارد دولتی (رژیمی) که نمی‌تواند بر غزه پیروز شود، دولتی (رژیمی) است که می‌تواند شکست آن، شکست نهایی و کامل و همراه با آزادسازی همه سرزمین فلسطین باشد.

دولتی (رژیمی) که نمی‌تواند در برابر غزه تنها پیروز شود حتما در برابر ارتش مصر، ارتش ایران، ارتش ترکیه، و مقابل ارتش هر کشور عربی به تنهایی شکست خواهد خورد. اگر ما جنگنده، کشتی، تسلیحات دریایی، زمینی و هوایی، مثل همه تجهیزاتی که ارتش‌های منطقه دارند، در اختیار داشتیم، می‌دیدید که چه آینده‌ای در انتظار (رژیم) اسرائیل خواهد بود.

* سوال: حمایت‌های دولت و ملت جمهوری اسلامی ایران در پیروزی مقاومت غزه نقش جدی داشته، شما به عنوان دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین این نقش را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

** من این سوال را با فرستادن درودی به رهبران عزیز ایران و در صدر آنها جناب آقای سید علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران، پاسخ می‌دهم و درود می‌فرستم به ریاست جمهوری اسلامی ایران آقای روحانی و به همه مقامات محترمی که در حین این جنگ و تجاوزگری با ما در ارتباط بودند و تماس داشتند. آقای دکتر لاریجانی، رئیس مجلس و آقای دکتر ظریف، وزیر امور خارجه ایران و سردار شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، آقای دهقان وزیر دفاع و فرمانده سپاه پاسداران و همه برادرانی که با همه امکانات در جمهوری اسلامی ایران، کمک کردند و قبل از همه اینها، از ملت بزرگ ایران که با امکانات و حمایت‌های مالی و موضعگیری‌های سیاسی و دعا و برپایی تظاهرات با مقاومت فلسطین همراه شدند قدردانی می‌کنم.

ما در جهاد اسلامی علنا اعلام می‌کنیم کسی حمایت جمهوری اسلامی ایران را انکار نمی‌کند و تردیدی در آن ندارد، تا جایی که گاهی ما می‌گوییم اصلا نیازی به یادآوری این موضوع نیست و این را هم می‌دانیم که جمهوری اسلامی ایران، منتظر نیست کسی از آنها تشکر کند و از ما هم چنین انتظاری ندارد. با این وجود، ما این مساله را در داخل غزه انعکاس دادیم و فرمانده گردان القدس و جهاد اسلامی در جشن آزادی غزه، از جمهوری اسلامی ایران و از حزب‌الله و مقاومت اسلامی لبنان و نیز از جمهوری سودان و همه کسانی که در هر جایی که بودند حتی در آمریکای لاتین حمایت و پشتیبانی خود را از موضع ما به نوعی اعلام کردند و چه بسا موضع آنها و حمایت آنها گاهی متاسفانه از حمایت و موضع برخی از کشورهای عربی هم بیشتر بود، قدردانی کردند؛

با وجود تشکر از همگان، ما همیشه بین حمایت جمهوری اسلامی ایران و دیگران تمایز قائل شدیم چرا که از حمایت کامل تسلیحاتی و مالی و آمادگی و رزمی و آموزش نظامی و موضعگیری‌های سیاسی در منطقه و جهان و نیز موضع متفاوت ایران در بیان کردن حقانیت فلسطین و باطل بودن موضع صهیونیسم برخوردار بودیم. ما بین این نوع از حمایت همه جانبه و حمایتی که کشورهای دیگر از ما صورت دادند فرق قائلیم. همه این حمایت‌ها را ارج می‌نهیم و از همگان، از هر دولت و ملتی و هیئتی که باشند تشکر می‌کنیم اما بین حمایت بشردوستانه با حمایت محدود دیپلماتیک و حمایت همه جانبه‌ای که جمهوری اسلامی ایران به ما ارائه داد، فرق وجود دارد؛

و من این سوال را با این جمله پایان می‌رسانم که خداوند شهادت می‌دهد و تاریخ گواه است که اگر حمایت جمهوری اسلامی از مقاومت در منطقه و نه فقط فلسطین، در طول 20 سال گذشته نبود، مقاومتی که امروز می‌بینیم وجود نداشت و ملت فلسطین قادر به استقامت نبود و چه بسا موضع سازش مساله فلسطین از روز امضای توافق اسلو تمام شده بود و عملیات سازش به اجرا گذاشته و (رژیم) اسرائیل نفوذ و هیمنه خود را در منطقه گسترش داده بود، اما به یاری خدا، اینک مقاومت وجود دارد و جنبش ملت فلسطین و مقاومت حضور دارند و حمایت مالی و معنوی جمهوری اسلامی ایران سنگ بنای این روایت است.

* سوال: این برای اولین بار بود که افکار عمومی جهان، به طور یکپارچه علیه صهیونیست‌ها به پا خواست و برای اولین بار یک خیزش بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی صورت گرفت، فکر می‌کنید چرا در این دوره اتفاق افتاد؟

** این امر نشان دهنده خلأ موجود بین ابرقدرت‌های مستکبر و ملت هایشان است. ابرقدرت‌ها، زیر چتر سازمان ملل متحد جمع شده‌اند و سازمان ملل به انگشتری در دست آمریکا تبدیل شده است به جایی تبدیل شده است که ما در زبان عربی می‌گوییم که در آن، ابرقدرت‌های جهان به تبادل آرا برای منافع و مصالح خود می‌پردازند. ملت‌های آزاده‌ای که دولت هایشان را برای دستیابی به صلح جهانی بر می‌گزینند، زیر بار آن نمی‌روند و نفاق این حکومت‌ها به ویژه آمریکا و اروپا را به خوبی می‌شناسند. این موضوع باعث شد که همه بر علیه رژیم صهیونیستی دست به اعتراض بزنند. ما نیز در فلسطین با "مقاومت" خود علیه اسرائیل و سیاست‌های کشورهای حامی رژیم صهیونیستی چنین موضعی را اتخاذ کرده ایم. مسلما مقاومت و اعتراضات ما در انتخابات آتی این کشورها سیاست‌های اتخاذ شده از سوی آنها و شیوه مدیریت منطقه و جهان، تاثیرگذار خواهد بود.

* سوال: شما از مواضع کشورهای عربی صحبت کردید. در مجموع در جریان جنگ 50 روزه آیا از مواضع و سیاست‌های کشورها و دولت‌های عربی نسبت به جنگ غزه رضایت دارید؟

** این موضوع را می‌توان از اظهارات نتانیاهو و برخی رسانه‌های غربی، مثل "سی ان ان" استنباط کرد. "سی ان ان" در گزارش خود اعلام کرد که این جنگ نخستین جنگ اسرائیلی - عربی بود که بر علیه فلسطینیان موضعگیری واحدی وجود داشت. جنگی که اسرائیل علیه فلسطینیان به راه انداخت جنگ همه جانبه صهیونیست‌ها بر علیه " نوار غزه" بود و تنها پاره‌ای از کشورهای عربی مانند جزیره‌های مجزا در زمان جنگ عمل می‌کردند. متاسفانه ما شاهد موضعگیری رسمی و واحد کشورهای عربی در حمایت از فلسطینیان و محکوم کردن عملکرد پست و غیرانسانی صهیونیست‌ها در این جنگ نبودیم. ما با وجود سکوت کشورهای عربی و موضعگیری انفعالی آنها به این باور خود در "مقاومت" پایبندیم که ما هیچ الزامی بسوی هیچ طرفی در منطقه و کشورهای عربی نداریم.

ما امیدواریم مروت و جوانمردی اعراب آنها به انجام وظیفه خود هدایت کند. هرکسی که از ما حمایت کند ما از او سپاسگزاریم و کاری نداریم این فرد چه کسی باشد. اگر کسی بی‌طرف باشد و ضمن عذرخواهی به ما بگوید من نمی‌توانم کمکی به شما بکنم، ما هم همانگونه با او برخورد خواهیم کرد. هر دولتی نیز که از هرگونه جنگی علیه ما حمایت کند وارد جنگ لفظی با او نمی‌شویم. ما سرنوشت آنها را به خدای متعال و مردم این کشورها می‌سپاریم. مسلما اگر آنها اقدامی علیه ما انجام داده باشند با برخورد ملت‌های خود مواجه خواهند شد.

* سوال: آقای عبدالله طی ماه‌های اخیر دولت‌های غربی با حمایت گروه‌های تروریستی تلاش کردند افکار عمومی جهان را به جای توجه به جنایات رژیم صهیونیستی به جای دیگری منحرف کنند و خللی در مبارزات ملت‌های مسلمان علیه رژیم صهیونیستی به وجود بیاورند که البته آنها در این اقدام خود موفق نشدند؛ علت بی‌نتیجه ماندن اقدامات آنها چیست؟

** این یک سیاست استعماری بوده و چیز جدیدی نیست. غرب و استعمار قرون و دوره‌های متمادی است که در این منطقه حضور دارند. آنها همیشه سیاست "تفرقه بینداز و حکومت کن" را دنبال می‌کنند. در سال‌های اخیر وقتی شاهد خروج آمریکا از منطقه بودیم دیدیم که آمریکا در هنگام خروجش برای خود برنامه‌های مختلفی برای تمامی منطقه داشت. برنامه ریزی آمریکا بر فتنه انگیزی در منطقه و ایجاد اختلاف در میان دولت‌ها استوار است. آمریکا هم زمان نیز می‌کوشد جنگ فلسطینیان امت اسلامی و کشورهای عربی با صهیونیست‌ها را به جنگ داخلی میان کشورهای منطقه تبدیل کند. آمریکا می‌خواهد که اعراب و مسلمانان بر اساس اختلافات قومی، مذهبی به جان یکدیگر افتاده و همدیگر را بکشند به رژیم صهیونیستی کاری نداشته باشند و اساسا به فلسطین فکر نکنند.

این همان چیزی است که ما هم اکنون در درگیری‌های سوریه، عراق و تمامی منطقه می‌بینیم. مسلما آمریکا و دولت‌های غربی می‌خواهند مردم کشورهایی که در حال حاضر از این درگیری‌ها رنج می‌برند، نگاه دیگری به فلسطین و جنگ غزه داشته باشند. بر همین اساس همواره کوشیده می‌شود جنگ و درگیری در کشورهایی مانند سوریه و لیبی ادامه داشته باشد. این سیاست آمریکایی همان "تفرقه بینداز و حکومت کن" است که با هدف تقسیم و تجزیه منطقه دنبال می‌شود. این سیاست همچنین حفظ "هیمنه" و "قدرت" اسرائیل در منطقه را نشانه رفته است تا صهیونیست‌ها به عنوان رژیمی "قدرتمند" حفظ شوند.

* سوال:در جریان جنگ غزه افکار عمومی جهان از مردم غزه حمایت کردند اما در مقابل سازمان‌های بین المللی، به ویژه سازمان ملل و شورای حقوق بشر در قبال جنایات رژیم صهیونیستی "سکوت" اختیار کردند. شما به عنوان دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین چه پاسخی به این عملکرد داشته و چه انتظاری از این مجامع بین‌المللی دارید؟

** من به این موضوع اشاره کردم که نهادها و سازمان‌های بین‌المللی از تسلط آمریکا و قدرت‌های غربی و استکباری بر ساختار جهانی رنج می‌برند. این نهادها از نظام بین‌المللی حاکم که بطور خاص تحت نظارت آمریکا و غرب است ناراضی هستند. این سازمان‌های بین‌المللی اگر به مصلحت و منفعت اسرائیل باشد وارد درگیری و جنگ می‌شوند. ولی اگر جنگی به نفع مردم و مصلحت مستضعفین آغاز شده باشد، سکوت کرده و موضع انفعالی می‌گیرند. این سیاست موضوع جدیدی برای ما نیست. اگر مردم منطقه نسبت به تحولات پیرامونی خود بی‌تفاوت باشند و مهندسی آنها را بازسازی نکنند، مطمئنا این سیاست به ضرر امت اسلامی و مردم فلسطین تمام خواهد شد.

* سوال: آقای رمضان عبدالله! رسانه‌های مستقل جهان به ویژه رسانه‌های جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در افشای جنایات رژیم صهیونیستی داشتند. با توجه به این مساله شما چه انتظاری از این رسانه‌ها دارید و چه انتظاری از دیگر رسانه‌هایی که به نوعی جنایات صهیونیست‌ها را می‌بینند و سکوت می‌کنند...

** رسانه‌ها نقشی اساسی در افشای جنایات اسرائیل و بیان قدرت مقاومت دارند ما از رسانه‌هایی که در این نبرد به بیان واقعیات پرداختند سپاسگزاریم. برخی از این تلویزیون‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای "روح، نبض، صدا، چهره مقاومت" را بازتاب دادند. آنها صدای مردم فلسطین و شکایت آنها از جنایات رژیم صهیونیستی را بیان کردند. ما از رسانه‌ها می‌خواهیم به این عملکرد و تلاش خود ادامه دهند و ابعاد کامل جنایات اسرائیل به جهانیان نشان دهند. این راهکار موجب می‌شود مردم از نزدیک با عملکرد اسرائیل و همچنین میزان پیروزی مقاومت و پیامدهای آن بر آینده نبرد با اسرائیل و آینده تمامی منطقه، آشنا شوند.

* سوال: آقای رمضان عبدالله با توجه به اینکه اسرائیلی‌ها در این جنگ به دنبال پیروزی بودند و شکست خوردند فکر می‌کنید این جنگ بر آینده اسرائیلی‌ها چه تاثیری خواهد داشت؟

** آنچه ما در جنگ 51 روزه غزه دیدیم مقاومت مردم فلسطین از یکسو و پیروزی مقاومت از طرف دیگر بود. به نظر من رژیم صهیونیستی در این جنگ از حیث سیاسی، امنیتی، نظامی و اقتصادی به "آخر خط" رسید امروز آنچه که از 30 سال پیش گفته می‌شد که اسرائیل در حال "زوال" است را با چشمان خود دیدیم. این جنگ هم اکنون در اسرائیل پرسش‌های بزرگی را به وجود آورده است. این سوال برای همه اسرائیلی‌ها به وجود آمده که ما برای چه اینجا هستیم؟ آنها می‌پرسند که اگر ما نتوانیم بر غزه پیروز شویم چگونه می‌خواهیم با کشورهای عربی و اسلامی و کشورهای قدرتمند منطقه بجنگیم و پیروز شویم؟ ما در مقابل رژیمی مضطرب ایستاده‌ایم که نگران آینده خود می‌باشد و وجهه خود را در جهان از دست داده و به حالت "جنون" رسیده است.

این رژیم جنگنده‌های خود را برای کشتن غیرنظامیان، زنان و کودکان می‌فرستد. الآن یک سوال زیربنایی در اسرائیل شکل گرفته و آن اینکه آیا اسرائیل وکیل آمریکا و اروپا در خاورمیانه است؟ یا اینکه صرفا یک رژیم در خاورمیانه است که می‌خواهد با کشورهای همجوار خود در در منطقه در صلح و آرامش زندگی کند؟ اگر اسرائیل واقعا به دنبال صلح است، آیا واقعا هیچ همسایه‌ای با همسایه خود و افرادی که از حقوق مشخصی برخوردار هستند این کار را می‌کند؟ اینها سوالات مهمی هستند که هم اکنون در اسرائیل مطرح هستند. من این موضوع را به شما می‌گویم که اگر جنگ اسرائیل با کشورهایی نظیر ایران و مصر نبوده و با جنبش‌هایی مانند حزب‌الله و مقاومت فلسطین درگیر شود با صف‌های طولانی مردم در فرودگاه بن گوریون مواجه خواهد شد مواجه می‌گردد که چمدان به دست به دنبال فرار از رژیم صهیونیستی و فلسطین هستند. این یک پیروزی برای مقاومت است که می‌تواند فرودگاه بن گوریون را ببندد و این سوال را برای اسرائیلی‌ها به وجود می‌آورد که آینده اسرائیل در صورتی که جنگی دشوارتر از جنگ غزه رخ بدهد چه خواهد بود؟ ما امروز اطمینان داریم که رژیم صهیونیستی آینده‌ای نخواهد داشت. امیدواریم این جنگ آغازی برای نبرد آزادی کامل فلسطین و قدس باشد.

* سوال: شما فکر می‌کنید که پیروزی مقاومت چه تاثیری بر آینده فلسطین و آینده معادلات منطقه‌ای خواهد داشت؟

** من امیدوارم که این جنگ پیامدها و دستاوردهای بزرگی داشته باشد. منطقه صحنه تحولات و درگیری‌های بسیار مهمی است. حتی خیلی از مفاهیم نیز هم اکنون متحول شده‌اند. در منطقه از ما می‌پرسند با توجه به پیروزی به دست آمده "دوست" و "دشمن" جدید چه کسی است. در گذشته گفته می‌شد که اسرائیل دشمنان دیگر کشورهای منطقه نیست و کشورهایی مانند ایران، سوریه، عراق و جنبش‌هایی مانند حزب‌الله به عنوان دشمن تلقی می‌شوند. به نظر من باید در مفاهیم با توجه به تحولات صورت گرفته تغییراتی ایجاد شود. کسانی که پیش از این به دنبال فتنه انگیزی در منطقه بودند هم اکنون متوجه شده‌اند که دشمن اصلی در منطقه فقط "اسرائیل" است و هیچ دشمن دیگری در منطقه به جز اسرائیل وجود ندارد.

همه باید در محاسبات خود تجدید نظر کنند. ما در میان ملت فلسطین نیز باید در خصوص خود و دشمنمان محاسبات جدیدی انجام دهیم. ما به عنوان اعراب و مسلمین باید مانند یک امت واحد باشیم و اختلافاتمان را با تفاهم گفتگو حل و فصل کنیم. اتحاد و وحدت یک گزینه نیست بلکه موضوعی مهم است که باید میان ما شکل گیرد تا بتوانیم در برابر تهدیدات دشمن واحدمان بایستیم. اسرائیل دشمن واحدی برای همه ما است. من امیدوارم این جنگ تاثیری مثبت بر معادلات و سیاست‌های حاکم بر منطقه داشته و آغازگر دوران جدیدی در منطقه باشد.

* سوال: به عنوان آخرین سوال شما به عنوان دبیرکل جنبش جهاد اسلامی چه انتظاری از دولت‌ها و ملت‌های مسلمان دارید؟

** بله، من در جریان جنگ غزه وقتی در شبکه المیادین حضور یافتم خاطره‌ای از دوران کودکی‌ام بیان کردم، هنگامی که اسرائیل قدس را اشغال کرد و در جنگ 6 روزه (اسرائیل)کشورهای عربی را در منطقه شکست داد. در 51 روز جنگ نتوانست غزه را که تنها بود شکست دهد که مساحت آن از 365 کیلومتر بیشتر نیست، من در آن روز گفتم من از نسلی هستم که در زمان این شکست، شکست تلخ ژوئن 67 زندگی می‌کردند. ما امروز این جنگ را رهبری می‌کنیم و پیروزی‌هایی را برای امت به ارمغان می‌آوریم. من از همه عرب‌ها و مسلمانان می‌خواهم امروز به آیینه نگاه کنند و به کودک غزه که عمر او 10 سال است فکر کنند، اگر امروز در ایران سئوال کنیم، ملت ایران، ملت عرب و ملت ترکیه و ملت مالزی و ملت افغانستان، کودکی در غزه سوال می‌کند که عمر او 10 سال بود و در غزه در زمان سه جنگ زندگی کرد.

و در لبنان جنگ چهارم را دیده است در سال 1391 هنگامی که من می‌گویم فرزند غزه ام، فرزند فلسطین ام، عربی، مسلمان در 10 سالگی 4 جنگ را در این سطح با اسرائیل دیده است. چه انتظاری از این نسل دارید؟ هنگامی که قادر می‌شود سلاح حمل کند. در مقابل او گزینه‌ای و در مقابل او راهی نیست، به جز اینکه سلاح حمل کند و به مقاومت بپیوندد و با اسرائیل بجنگد. نه فقط به خاطر انتقام این جنگ‌ها بلکه به خاطر انتقام فلسطین زخم فلسطین انتقام همه امت اسلامی به خاطر انتقام قدس و مسجدالاقصی مبارک و همه مقدسات اسلامی. ما در طول سال‌های اخیر به عنوان جریان مقاومت و جنبش‌های مقاومت شعار پایان زمان شکست‌ها و آغاز پیروزی‌ها را سر داده‌ایم و هر بار به شما پیروزی‌هایی را وعده داده‌ایم و آنها را محقق کرده ایم. من در اینجا چیزی را مخفی نمی‌کنم. من با فرمانده هان گردان‌های قدس هنگامی که به تهران آمد تا تجربه و دانش و قدرت بیاموزد، دیدار کردم، بعد از جنگ 1391، به آنها گفتم ‌ای برادران، ‌ای فرماندهان جهاد و مقاومت، در مقابل ما گزینه‌ای جز پیروزی در جنگ آینده وجود ندارد.

ما فرصتی نداریم مگر اینکه پیروز شویم باید پیروز شویم. گزینه دیگری به جز پیروزی در اختیار نداریم. آنچه در 1391 محقق شد باید در آینده تکرار شود و ما در هر گونه جنگ آینده قوی‌تر و بزرگتر هستیم. نیروهای مقاومت این سخن را شنیدند و خدا رو شکر، خداوند سبحانه و تعالی به آنها کمک کرد آنها را قدرتمند کرد، آنها را ثابت قدم کرد و این پیروزی را به وجود آوردند که آن پیروزی فلسطین، پیروزی همه فلسطین و همه امت (اسلامی) است. این حرف من برای همه اعراب و همه مسلمانان و همه آزادگان جهان است: ما از امروز به بعد در حال پیروزی هستیم و پیروزی بزرگ و فراگیر به یاری خدا.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
پربیننده ترین
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات