تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱  ، 
کد خبر : ۲۷۴۲۰۶

وزیر اطلاعات: بولتن‌هایی به دست ما می‌رسد که صددرصد دروغ است


ایلنا: وزیر اطلاعات جمهوری‌اسلامی ایران، با انتقاد از افرادی که به گفته او حرکت‌هایی کردند که به خیال خودشان دارند از انقلاب، اسلام و ولایت دفاع می‌کنند، در حالی که مقام‌معظم‌رهبری آن حرکت‌‌ها را تقبیح کردند، گفت: برای حفظ انقلاب نباید و نمی‌توان پا روی احکام اسلام گذاشت و با هیچ توجیهی نیز قابل‌قبول نیست که دروغ بگوییم، هتک‌حرمت کنیم، تهمت بزنیم، شایعه دروغ بیان کنیم تا رقیب سیاسی خود را به زمین بزنیم و بعد ادعا کنیم که انقلاب و اسلام را حفظ می‌کنیم.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود علوی، شب گذشته در جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی که به همت جبهه پیروان امام و رهبری استان قم، در مسجد امام زین‌العابدین(ع) قم برگزار شد، گفت: دهه فجر یادآور حماسه‌های ماندگار پیروزی انقلاب است و هرسال در روز ٢٢بهمن، آن حماسه را با حضور فراگیر مردم در حال تکرار می‌بینیم؛ به‌واقع راهپیمایی هرساله در روز ٢٢بهمن، پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال٥٧ را تثبیت کرده است.

وی با بیان اینکه کار امام‌خمینی(ره) متفاوت با تمام کسانی بود که در جهان، به انقلاب دست زده بودند، گفت: انقلاب اسلامی ایران دنیا را به حیرت افکند، به گونه‌ای که شاهد به چالش کشیده‌شدن نظریه‌پردازان در عرصه انقلاب‌ها شدیم، به‌گونه‌ای که  مفسران مسایل سیاسی و انقلاب‌ها در دنیا، هنوز نتوانسته‌اند نظریاتی برای تفسیر انقلاب اسلامی ایران ارایه کنند.

وزیر اطلاعات در ادامه سخنان خود با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران که برای احیا و اجرای احکام اسلام به پا شده است، با اجرای احکام حفظ می‌شود، گفت: برای حفظ انقلاب نباید و نمی‌توان پا روی احکام اسلام گذاشت و با هیچ توجیهی نیز قابل‌قبول نیست که دروغ بگوییم، هتک حرمت کنیم، تهمت بزنیم، شایعه دروغ بیان کنیم تا رقیب سیاسی خود را به زمین بزنیم و بعد ادعا کنیم که انقلاب و اسلام را حفظ می‌کنیم.

وی با بیان اینکه کارهای غیر‌اخلاقی مانند تهمت‌زدن، دروغ گفتن و... با فرهنگ انقلاب، اسلام، امام(ره) و رهبری که تداوم گام‌‌به‌گام و دقیق امام(ره) است جور درنمی‌آید، خاطرنشان کرد: برخی حرکت‌هایی کردند که به خیال خودشان دارند از انقلاب، اسلام و ولایت دفاع می‌کنند، در حالی که مقام‌معظم‌رهبری آن حرکت‌‌ها را تقبیح کردند.

علوی افزود: پیش از تقبیح حضرت آقا (رهبری) این افرادی که با کارهای غیراخلاقی به خیال خودشان کار انقلابی می‌کردند، فکر می‌کردند هنر کرده‌اند، یا کار قهرمانانه‌ کرده‌اند؛ در حالی که این کارها یعنی خروج از چارچوب طبیعی نظام و انقلاب.

وزیر اطلاعات گفت: برای حفظ انقلاب مگر می‌شود حرمت‌ها را شکست؟ اکنون بولتن‌هایی به دست ما می‌رسد که مرتبط با ما است و دروغ صددرصد است؛ مثلا می‌گویند که جلسه‌ای میان فلانی، دکتر روحانی و فلان وزیر صورت گرفته که فلان صحبت‌ها بیان شده است، به این کلام‌الله مجید به این قرآن اصلا چنین جلسه‌ای نبوده است که چنین صحبت‌های بیان شود؛ من نمی‌دانم اینها چگونه می‌خواهند با دروغ‌گفتن ولایت، انقلاب و اسلام را حفظ کنند؛ یا می‌گویند حاج‌حسن‌آقا به فلانی سفارش کرده است که این فرد را به وزارت اطلاعات ببرید و پسر فلانی نیز در فلان حوزه و فلان تاریخ با ایشان ملاقات کرده است، به همین قرآن قسم اسم آن فردی را که گفته‌اند من اصلا نمی‌شناسم کیست و حاج‌حسن آقای خمینی یک‌بار به بنده سفارش نکرده است که کسی را ببرم اطلاعات؛ بنده آن حوزه را نمی‌دانم کجاست.

پسر بنده نیز به کارهای وزارت هیچ کاری ندارد، فقط وزارت بنده باعث دردسر او شده است، وکیل پایه یک دادگستری است که بیچاره شده است و به من می‌گوید پدر کدام کار را بپذیرم و کدام را نپذیرم، گفتم هر کاری مربوط به وکالتت است بپذیر و هرکاری که به سبب پسر‌فلانی‌بودن مراجعه کردند قبول نکن، گفت منم این اساس را قرار داده‌ام؛ گفتم تحمل کن، اینها برای خدمت است؛ بعد از پسرم پرسیدم گفت من نه چنین کسی را می‌شناسم و نه چنین حوزه‌ علمیه‌ای را بلدم و نه چنین دیداری بوده است.

او تاکید کرد: خب این دروغ‌ها برای چه است؟ می‌خواهید با این دروغ‌ها اسلام و انقلاب را حفظ کنید؟ ولایت‌مداری را حفظ کنید؟ بنده به‌عنوان عضو کوچک دولت تدبیر و امید، برای ما در وزارت اطلاعات آنچه مهم است کار اطلاعاتی و خدمت به مردم در چارچوب شرع، اخلاق و قانون کشور است؛ در این چارچوب نیز بهترین کارهای اطلاعاتی صورت می‌گیرد، افراد اشتباه می‌کنند که خیال می‌کنند در این چارچوب نمی‌توان کار اطلاعاتی کرد، در‌حالی‌که خیلی موثرتر و زیباتر می‌توان خدمت کرد.

وزیر اطلاعات تصریح کرد: برای ما مهم این است که مردم احساس امنیت و آرامش کنند؛ دانشگاه، بازار و همه احساس امنیت کنند، مشغول کار خود بوده و به زندگی بپردازند، چرخ مملکت را به حرکت در آورند و هرکس به فعالیت‌های خود بپردازد؛ هرصنفی مشغول کار خود باشد؛ مردم نفس راحت بکشند؛ وزارت اطلاعات رسالت خود را امروز در خفه‌کردن صدای گلوله دشمن می‌بیند؛ در چندروز اخیر دوگروه تروریستی که معلمان و بسیجیان را به شهادت رسانده بود، در سراوان به همت سربازان گمنام امام‌زمان(عج) و با همکاری دیگر نیروهای نظامی و انتظامی ضربه سنگینی خوردند و توان عملیاتی‌شان پایین آمد، آن وقت معلمان شهادت می‌دهند که عده‌ای در آنجا سوءاستفاده سیاسی می‌کردند.

وی ادامه داد: باید دست‌به‌دست هم بدهیم، گرایش‌های سیاسی متفاوت داشته باشیم، اصولگرا، اصلاح‌طلب و مستقل داشته باشیم، با هم در عرصه‌های سیاسی رقابت سالم بکنیم ولی با هم برادر باشیم؛ دست وحدت بدهیم، راز و رمز پیروزی انقلاب اسلامی ما در وحدت است، بزرگترین هدف دولت این است که وحدت زنده شود، ادب در جامعه ما زنده شود، دیگر کسی را در حرم حضرت‌معصومه(س)، امام‌رضا(ع) و امام‌راحل مورد وهن قرار ندهیم، به نیت دفاع از انقلاب و حفظ آن ادب و اخلاق برگردد، دروغ، تهمت و افترا برود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علوی تاکید کرد: دولت به‌دنبال به‌حاشیه‌بردن هیچ جناح سیاسی نیست؛ نه مثل دولت‌هایی که اصولگرایان را به حاشیه راندند و نه مثل دولت‌هایی که اصلاح‌طلبان را به حاشیه راندند؛ این دولت به‌دنبال این است که همه زیر پرچم رفیع رهبرمعظم‌انقلاب جمع شده و در جهت اهداف و آرمان‌های انقلاب حرکت کنند؛ این راهبرد دولت تدبیر و امید است، ما اگر بخواهیم بر دشمن غالب شویم و در عرصه مذاکرات هسته‌ای با عزت و عظمت امت اسلام و جمهوری اسلامی کار را به پایان برسانیم، باید زیر چتر مقام‌معظم‌رهبری و با وحدت حرکت کنیم، البته نقد بکنیم، در نقد به هم توهین نکنیم و شخصیت هم را نشکنیم، فکر را نقد کنیم، عملکرد را نقد کنیم، ولی به همدیگر احترام بگذاریم.

وی بیان کرد: دولت با آغوش باز از انتقاد مشفقانه و منصفانه استقبال می‌کند؛ امیدواریم با همدلی و دست برادری به‌هم‌دادن همه جریان‌های سیاسی در جهت اهداف انقلاب قدم برداریم، همه سرباز باشیم و میان خود مهربانی داشته و در برابر دشمن ید واحده باشیم.

وزیر اطلاعات در ادامه سخنان خود با بیان اینکه انقلاب ما با سایر انقلاب‌ها متفاوت بود و سبب حیرت جهانیان شد، بیان کرد: این انقلاب نظریه‌پردازان مختلف را دچار چالش کرد؛ هنوز نتوانسته‌اند نظریاتی را ارایه‌دهنده که انقلاب را تفسیر کنند؛ چرا‌که این انقلاب ما متکی بر ملاک‌ها و ارزش‌های آنها نبود.

وی افزود: امام‌راحل شاگرد مکتب اسلام، قرآن و عترت بودند؛ از این‌رو قیام و انقلاب ایشان از ویژگی‌های خاص خود برخوردار است؛ یکی از ویژگی‌های انقلاب این است که امام در نقطه یأس دست به حرکت زدند؛ یعنی هیچ تحلیلگری شرایط را برای انقلاب مناسب نمی‌دانست.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علوی خاطرنشان کرد: امام(ره) به نیرو و توان توجه نکردند؛ چرا‌که بر پایه آموزه‌های اسلامی دست به حرکت زده و تنها به‌دنبال انجام تکلیف و وظیفه بودند؛ ایشان وقتی برای اسلام احساس خطر کردند، دست به حرکت زدند تا از اسلام دفاع کنند.  وی ادامه داد: امام(ره) چون به‌دنبال انجام تکلیف بودند به نیرو، توان و حمایت افراد توجه نکردند؛ بلکه ایشان به‌دنبال ادای تکلیف خود بودند، فردی که به تکلیف فکر می‌کند به نتیجه فکر نمی‌کند، امام‌خمینی(ره) نیز فرمودند «ما مامور به تکلیف هستیم نه نتیجه.»

وزیر اطلاعات با بیان اینکه امام(ره) در زمانی دست به قیام زدند که هیچ زمینه‌ای برای انقلاب پیش‌بینی نمی‌شد، یادآور شد: شاه پس از رحلت حضرت آیت‌‌الله بروجردی خیال کرد می‌تواند دست به هر کاری بزند؛ ولی امام‌خمینی(ره) در این شرایط در برابر کارهای شاه ایستادگی کردند.

وی عنوان کرد: مبارزان انقلاب روحانیان، بازاری‌ها، سیاسیون و دانشجویان بودند، ولی هیچ هماهنگی‌ای میان این گروه‌ها وجود نداشت و کارها به‌گونه‌ای پیش می‌رفت که کسی حاضر به مبارزه نبود و امام‌راحل در این شرایط قیام کردند و نخست خلأ رهبری را پر کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علوی با اشاره به دعوت علما، دانشجویان، بازاریان، سیاسیون و آحاد مردم از سوی امام‌راحل برای مبارزه خاطرنشان کرد: امام‌خمینی(ره) نخست عقبه خارجی رژیم پهلوی را شکستند، سپس با یک لحن دارای صلابت پس از نصیحت شاه و بی‌اثربودن این نصیحت، به مبارزه با او پرداختند و با این کار آنها را به یک قدرت پوشالی تبدیل کردند.

وی ادامه داد: امام(ره) ایده خود را از مکتب اسلام گرفته بودند و می‌دانستند که این مسیر یک مسیر خطرناکی است؛ ایشان باور داشتند که یاری خدا در سختی‌ها می‌رسد؛ انقلاب امام(ره) نیز با چارچوب‌های اسلامی قابل‌فهم، درک و دوام است.

وزیر اطلاعات با بیان اینکه آمریکایی‌ها معتقدند بودند که ایران جزیره امن است، بیان کرد: امام(ره) در این زمان حرکت خویش را آغاز کردند؛ هدف ایشان نیز همانند هدف انبیا و اهل‌بیت(ع) بود، امام‌خمینی(ره) می‌خواستند اسلام را در جامعه پیاده کنند، ایشان به‌دنبال اهداف مادی نبودند.

نظرات بینندگان
آخرین مطلب
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات